Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Iφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

συγχαρητριααααααααααααααα...

περιμένουμε φωτο εννοείται

θαα μπω να σου δωσω συμβουλές γιατί δεν προλαβαίνωωωωωω........το μονο που μπορω να σου πω τωρα είναι ΥΠΟΜΟΝΗ, διότι κορίτσια 1 παιδί= κανένα, πολύ σοφό όποιος το πε αυτό.(μην ακούτε οι δύσπιστες)..., αλλά είναι και διπλή η χαρά.....εγω μόνο και μόνο που ταβλέπω κα τα δυο μαζί ξαπλωμένα να αγκαλιάζονται :YMHUG::YMHUG: και να φιλιούνται η χαρα εναι ανυπολόγιστη και τα ξεχνάω όοόόόόόόόόόλααααααααααα τρώει και κάτι ξεγυρισμένες ο μικρός έσι στα ξαφνικά από ο πουθενα

αχχχχχχχχχχχχχχ θέλω και γω ένα κοριτσάκι......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλέ τι απαραδεκτη που είμαι

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.......και φιλιά στις μανούλες τους....

και κατι ακόμα

Κατερινάκι πόσο είσαι???και φύλο έχουμε δει????????????

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΙΝΑ.............

Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαμα Στελλα και μαμα Ντινα..... να της καμαρωσεταθ οπως ποθειτε!!!!!!!!!!

Ιφιγενειαααααα γεννησες ρε "θηριο"......?? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Να σας ζησει ο κοριτσαρος!!

Περιμενουμε νεα σας!!!

Καλο βραδυ σε ολες!! Φιλια!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφ Congratulations :ymparty::ymparty::ymparty: !!!!!

Nα σας ζησει η μπουμπου!!!!!Γερη κ καλοτυχη να ειναι!!!!!!

Καλη λοχεια να εχεις κοριτσακι μου!!!Περιμενουμε να μας πεις τα νεα :D

Καλημερα ειπα???Δεν ειπα :lol: !!!Καλημερα κοριτσια :D !!!!

Σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για τις ευχες σας :YMHUG::YMHUG::YMHUG: !!!!!Να ειστε καλα κ εσεις κ τα παιδακια σας!!!!!

Λοιπον τα περασαμε πολυ ομορφα :) !!Τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα σε σχεση με περσυ...εγω λιγοτερο αγχωμενη,η Αφροδιτη δε γκρινιαζε παρα τη τρελλη νυστα της,κουτσα στραβα το σβησαμε φετος το κερακι(εστω κ με τη 2η ;) κ εστω στην αγκαλια του μπαμπα οπως κ περσυ!Κατι παθαινει με τον πολυ τον κοσμο :roll: ...ενω οι προβες ηταν τελειες!))...ολα καλα!!!Μονο οι φωτογραφιες ειναι χαλια :(:( !!!Μα τι κριμα :( !Ειδικα την ωρα που σβηνει το κερακι δεν υπαχει μιση φωτο της προκοπης...γενικα δεν υπαρχουν φωτο της προκοπης...μονο 2-3 που βγαλαμε οι 3 μας πριν ερθει ο κοσμος!Τεσπα,του χρονου...

Προχθες κοιμηθηκα 02:30 με το να μαγειρευω κ χθες κοιμηθηκα 02:30 με το να πλενω :lol: !Χαλαλι :x

Τωρα που εκατσα τελειωσα ολο το σπιτι κ παω να κανω ενα ντουζακι να δροσιστω!Αχ αυριο ελπιζω να παμε να κανουμε το 1ο μας μπανακι επιτελους :ympray::ympray::ympray: !Εχουμε κ καινουριο τελειο μαγιουδακι :) μας το εφεραν χθες!

Σας φιλω οοοολες μια μια :-*:-*:-*:-* !!!!Καλο Σ/Κ!!!

Καλησπεεεερα!!!!

Τι κανετε κοριτσια?

Εμεις βηχουμε και εχουμε μυξες.. (μαμα και κορη)....

Βγηκα για μαγιω το πρωι.. 77 ευρω εσκασα και τωρα τα κλαιω.... :lol::lol::lol::lol:

Μα ειμαι για μπατσες πια..Αλλα δε μπορω να βολεψω το βυζο με κατι πιο οικονομικο.

Δεν ειμαι τσιγγουνα... μας εχει βαρεσει γερη αφραγκια.. :?:?

Κι εγω εχω απληρωτους 3 μηνες και 10 μερες... Ποσο να ζηταω για σπαταλες...? Αμαν πια...

Τα νευρα μου... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μας ειπαν για παραταση του 18μηνου για αλλους 5 μηνες, αλλα κοριτσια τα ΠΑΡΑΤΑΩ!

Δεν εχει νοημα για 410 ευρω τον μηνα να χαλαω αλλο την ζαχαρενια μου και να περιμενω να πληρωθω οποτε του' ρθει του λολού...

20 μερουλες ακομη και μετααααααααααα........ παραλιες και βολτες με την μικρη...!!! Γιουπιιιιι!!!!

Βαλτε φωτο με τα γενεθλια καλε!!!!!

Να θαυμασουμε τα βλασταρια σας!! :D:D:D

Ζαιρακι... ξεχασα να σε σχολιασω χθες...!! :D

Βουυυυυυυυυυυυυρ για την κορη!! Αχουυυυυ θα γινεις πολυτεκνη σε λιγο καιρο και εμεις (γκου-χου γκου-χου :lol: ) οι δυσπιστες ακομη θα ειμαστε υπο σκεψεις!!

Φιλια στα ομορφα αντρακια σου...!!

Καλο απογευμα σε ολες!!

Παω να φτιαξω ρεβανι....!!

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε?εγω χθες επεστρεψα στο σπιτι επιτελους....

καταρχην σας ευχαριστω για τις ευχες σας να στε καλα ολες σας και οτι καλυτερο επιθυμει η καθε μια γρηγορα να ρθει...

τα νεα μου?γεννησα ναι την πεμπτη 12 το πρωι και το απιθανο της υποθεσης μεσα σε 2,5 ωρες χωρις επισκληριδιο χωρις τιποτα και παρα πολυ ευκολα θα σας αναλυσω την υποθεση η μικρη βγηκε 3400 παρακαλω...καλη ουτε δυνατη ουτε παχουλη και με πολλα μαλλακια θα σας βαλω φωτο....

τωρα η υποθεση της γεννας πως εγινε....

οπως ειπα πηγα δευτερα και με ειδε και μου ειπε εχω 2 διαστολη και περιμενω απο μερα σε μερα ωρα σε ωρα...την αλλη μερα το μεσημερι ειχα κατι ενοχλησεις οπως ολες τις ημερες αλλα απο το πρωι πολυ βλλενα κοριτσια αρχισα να υποπτευομαι αλλα δεν πολυ εδωσα σημασια και πονακια χαμηλα...εφαγα μια χαρα παωτουαλετα και βλεπω αιμα λεω γενναω.παιρνω τον αντρα μου τηλ και φευγουμε αλεξ/λη παω 5 εκει με βαζουν κορδελα με βλεπουν 2 προς 3 διαστολη ειχα πονακια ερχεται ο γιατρος μου λεει δεν γεννας ειναι απο τον τραχηλο μαλακωνει και βγαινει η βλεννα και το αιμα εγω σοκ...ηξερα αμα δω αιμα ειναι γεννα μου λεει κανε καμια βολτα και ξαναελα το παω στις 7,30 μου λεει παλι το ιδιο μην αγχωνεσαι πηγαινε ορεστιδα..λεω πλακα με κανεις και αμα γινει κατι στο δρομο?και αποφασιαμε και κατσαμε αλεξανδρουθπολη σε ξενοδοχειο περασα ενα 2μερο με τον αντρα μου ησυχα χωρις τον μικρο με ψιλοαγχος και πονακια και το λιγο αιμα ξεκουραστηκαμε(πρωτη φορα εγω μακρυα απο τον κωνσταντινο κοριτσια)ευτυτχως ολα καλα και απο τις 2 πλευερες κανενας δεν παραπονεθηκε και πεμπτη το πρωι παω στο γιατρο να με δει...η διαστολη ειχε προχωρησει λιγο και εκανα εισαγωγη μεσα 9,30 τακ τουκ η διαδικασια κλισμα κτλ.ξαπλα και ολα καλα...και περιμενω οι πονοι μου σχεδον ανυπαρκτοι αλλα οκ...σιγα σιγα προχωρουσε και γυρω στο 4προς 5 με βαλαν πονους για κανα μεσωρο βαρια οκ αντεχονταν καποια στιγμη αρχισαν να αυξανονται εγω τις ανασες μου ειχα διαβασει αυτη τη φορα και με εξασκηση στο σπιτι και σαν πιο εμπειρη ολα καλα καποια στιγμη οι πονοι σχεδον ανυποφοροι και τακτικοι καθε 2βαρια 3 λεπτα φωνα ξα να μου κλεισουν τους πονους μου σπασαν τα νερα και εγω να λεω ποναω...ξεχασα να σας πω οτι ο γιατρος μου ειχε παραλληλα αλλες 3 γεννες στα αλλα δωματια ταυτοχρονα...καντε κατι γιο τονπονο ερχεται η μαια με βλεπει ιφιγενεια εισαι στο 8 δενμπορω να σε κανω τιποτα σε μιση ωρα το πολυ εχεις γεννησει....εσπρωχνα εγω και ανασες εντωμεταξυ ειχα νεημερωση τον αντρα μου οτι γενναω σε κανα 2ωρο και μετα απο 5 λεπτα του λενε λαθος σε ενα τεταρο με μιση ωρα γενναει η γυναικα σου φερε ρουχα κοριτσια ενα σας λεω ξαφνικα εκανα τελεια διαστολη και να με φωναζουνοι μαιες μην σπρωχνεις να ετοιμαστουμε και εγω να φωναζω βγαινει το μωρο απο μονο του...τρεχει ο γιατρος μου για να με ξεγεννησει και οι μαιες να ετοιμασουν το εδαφος ενα σας λεω ο γιατρος δεν προλαβε να ρθει και οι μαιες με τη 2 γιατρο ετρεχαν ναβλαουν γαντια και στρωμα απο κατω για να πιασουν το μωρο γλιστρησε και βγηκε μονη της ετσι εγω να παλευω να κρατηθω αδυνατον ο γαιτρος ηρθε και εκοψε το λωρο και με εκανε 2-4 ραμματα σχεδον καθολου δεν κοπηκα οποτε καταλαβαινετε για τη γεννα μιλαμε ολοι επαθαν σοκ περιμεναν να κανω κανα 4ωρο αλλα δεν μεχρι και την κοπλεα που γεννουσε τον 4 την προλαβα γεννησα 12 εγω και καθε 10λεπτα γεννουσε απο αλλη μια..εκανα την αρχη εγω....ειχε και ενα ασχημο περιστατικο ο γιατρος μου με μια που επαθε προεκλαμψια και φωναζε σαν παλαβος χειρουργειο το μωρο ηταν καλα η κοπλεα κινδυνευε δεν εμαθα νεα απο την κοπλεα χαμος εκεινη την ημερα ο γιατρος μου ξεκινησε με εμενα και τελειωσε 3 το βραδυ με καισαρικη την κοπελα διπλα μου τν εκανα καισαρικη 1,30 το βραδυ 35 εβδομαδες γιατι ειχε συσπασειες εδω και πολυ καιρο και την ειχαν νοσηλει μεσα 10 μερες ευτηχως πηγαν καλα και γεννησε ενα αγορι 2400...δοξα το θεο λεω συνεχεια γεννησα καλα γρηγορα και ανωδυνα....πιο καλα δεν μπορουσαν να πανε και η ανναρωση μου τελεια σαν να μην γεννησα...την επομενη μερα κοριτσια γεννηθηκαν 2 μωρακια ενα 500γρ ενα 1,5 κιλο και αλλο ενα 4400...τα ακρα το τι ειδαν τα ματακια μου στο νοσοκομειο 2 μερες να λεμε κοριτσια δοξα το θεο εχουμε τα παιδακια μας γερα και πως γενναμε ειναι το λιγοτερο γιατι ειδα αυτα και λεω ποσο τυχερη ειμαι δοξα το θεο....η μικρη μου κοριτσια ησυχη με το παραπανω για να καταλαβετε τρωει ανα 3 με 4ωρο και το βραδυ?γυρω στο 6ωρο σερι εχω παθει σοκ τετοια σειρα δεν την περιμενα με τιποτα γιατι ο κωνσταντινος καθε 3 ωρες ρολοι....ευτωχς ειναι ησυχη και μπορω να ασχοληθω και με τον μεγαλο μου πλεον καιμε το σπιτι...πλεον κοριτσια λογο πειρας δεν υπαρχει αγχος σε τιποτα πολυ χαλαρα να ξερετε οκ θα υπαρχουν ζορια αλλα αλλη ψυχολογια στο 2....

τελος θελω να πω χρονια πολλα στα κοριτσακια μας να τα εκατοστησουν και καθε χρονο παλι με υγεια

Ιφι μου καλημερα...να σας ζησει η μπεμπα....ολοκληρη κοπελα εκανες καλε.... :) κ καλη λοχεια,κ οσο μπορεις ενοειτε να ξεκουραζεσαι,αφου εχει κ τη μαμα σου εκει....μια χαρα γεννησες νομιζω πιο ευκολα κ απο το πρωτο; τσαμπα φοβοσουν..... ;)

τα κοριτσια τα ενημερωσα εγω,ρωτησα την Ευη στο fb..αλλα για λεπτομεριες κ.τ.λ περιμεναμε απο εσενα... :)

Φανη περαστικα σας για τις μυξουλες κοπελα μου, κ ο δικος μου εχει λιγες,ισως να φταιει ο καιρος εγω δεν ξερω τι να του φορεσω; μια ιδρωνει,μια βγαζει αερακι....ετσι την παταμε..... :?

με γεια κ το μαγιο κ καλες βουτιες,κ εγω τοσο τα πληρωνα γυρω στο 60 βλεπεις δε εχω που να βολευψω το βυζι :lol:

αληθεια δε θελεις να ξαναπας στη δουλεια σου;

Ζαιρακι ψαχνεις συνταγη για κορη; δεν ξερω αν υπαρχει..χιχι.....παντως εσυ κανε καμια προσπαθεια κ βλεπεις.....ρωτησες σε ποιο μηνα ειμαι σε 10 μερες κλεινω τον 4 εχω μελον ακομη.... ;)

Στελλα δεν πειραζει που ντρεποταν καλε....παντως με τη βοηθεια του μπαμπα μια χαρα τα πηγε... :) η τουρτα σας μου θυμισε τη δικια μας την περσινι αλλα στο μπλε της......εγω φετος δεν ειχα κσμο κ γι'αυτο εκανα κατι απλο... ;)

σας αφηνω κα περασετε ομορφα σημερα κ οσες πατε θαλλασα μια βουτια κ για εμας εδω......μακια :x

κατερινακη εσυ τι ειπαμεοτι περιμενεις;;;;

Ιφη μου ειδεςπου σου ελεγα...τσακ μπαμ η κυρια...πωπω..κοριτσαρος με τα ολα της.

Να σου ζησει...καλη λοχεια να εχεις!!!!!

εγω ακομα εδω...περιμενω!!!!..και ψηνομαιιιιι

Ιφη μου συγχαρητηρια να σου ζήσει......

είδες αμα σου είναι να γεννησεις καλά, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.......

μερικές γυναίκες το χονε.....

γκλουπ και βγήκε....

τωρα Χρύσα μου η σειρα σου

ακόμα πιο ευκολα....

φωτό θελουμε.....

Ιφιγενειαααα!!! Να σας ζησει και παλι ο κοριτσαρος!!!

Τι τεεεεεεεεεεελεια που μας τα περιεγραψες.... ΖΗΛΕΨΑ!! Κι εγω ετσι θελω να ζησω τη δευτερη γεννα μου.. Γρηγορη και ευκολη.. :D:D:D

Πες μας για την μπουμπου οταν βρεις λιιιιγο χρονο!! Ειναι ησυχη?

Ο Κων/νος πως βλεπει το καινουργιο του "παιχνιδι"....? :lol:

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου.. Μπραβο κοριτσαρα μου. Να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι.

Κατερινακι... καλε ποτε κι' ολας κλεινεις τον 4ο μηνα? Φτου-φτου...!!!

Αντε να μαθουμε τι κρυβει επιτελους η στρογγυλη κοιλιτσα...!! Αγορι ή κοριτσι?? Ψηφιζω ΑΓΟΡΙ!!!!!

Οσο για την δουλεια που με ρωτας... ΟΧΙ δε θελω να συνεχισω να δουλευω για πενταροδεκαρες και να χανω κι' αλλα απ' το παιδι μου και να μου μενει μονο η κουραση...

Ειπα να δουλεψω για ενα καλυτερο αυριο... αλλα δε βλεπω το λογο που το εκανα...

Τελος παντων. Ας πληρωνω λαθη να βαλω μυαλο τωρα.. :?:?:?:?:?:?:?:?

Δε μπορω να τα προλαβω ολα, σπιτι-παιδι-βολτες... κτλ. κτλ.. και μενω και απληρωτη κι' απο πανω... Για πιο λογο? ΤΕΛΟΣ!!! Αααααααααααααν βρεθει στο μελλον κατι καλυτερο θα το σκεφτω!

Χρυυυυυσα πηρε θεση το μωρο............?????? Μα ποσες φορες θα το ρωτησω ακομη μαρηηηηη...? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λιγες μερες εμειναν και σε σενα!!! Αντε και τα "απιστευτα παιδακια" αποκτουν σιγα σιγα παρεουλα!!

Με εναν πονο και σε σενα κοριτσαρα μου!!

Ζαιρακι....οντως η καλη μερα απ' το πρωι φαινεται.

Αν σου δειξει σημαδια το παιδι... ολα πανε καλα και γρηγορα.

Κοριτσια εχει απιστευτη ζεστη σημερα!

Ακομη εχω περιοδο και ταμπον δε μπορω να βαλω και ετσι μειναμε σπιτι... και οι παραλιες βουλιαζουν απο κοσμο.. Αυριο-μεθαυριο ελπιζω να καθαρισω να παμε για καμια βουτια.

Πολλα φιλια σε ολες και καλη Κυριακη!!!

Φανουλα

μου οχι...δεν γυρησε το σκατιαρικο...τουλαχιστων την πεμπτη που ειχαμε παει στον γιατρο ηταν με τον πισινο κατω και τα ποδια και την κεφαλα πανω..

πεισματαρικο αναποδο μωρο..να δεις που αυτος θα ειναι πιο τσαουσης απο τον φοφο!!!!

Αχ..μη μου μιλας για θαλασσες και παραλιες..ο πονος μου ο μεγαλος....ποσο θελλω διακοπες..θαλασσα...παραλιες....μοχιτο......γρανητα φραουλα....

του χρονου παλη!!!

Ζαιρακι μου οπως καταλαβες τζιφος..εγω θα εχω σηγουρα εναν ευκολο και γρηγορο τοκετο..τσακμπαμ....ποσο κρατει μιακαισαρικη...10-15 λεπτα..ε τοσο...Γκρρρρρρ τα νευρα μου... εκτος και εαν το καμαρι αποφασισει να μας κανει καμια εκπληξουλα τελευταια στιγμη

Χρυσα ευχομαι να γυρισει συντομα και να γεννησεις ακομη πιο γρηγορα και απο την Ιφι...!! :D

Μιας φιλης μου παντως γυρισε 2 μερες πριν γεννησει και εκανε μονο 8 ωρες να γεννηθει το μωρο.

Ειδα και την δικια μου που ειχε παρει θεση απο τους πρωτους μηνες ποσο ευκολα βγηκε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για τις παραλιες που λαχταρας..... Ουφ! Τις μισω...!! Και πηγαινω μονο απο υποχρεωση...

Ασε που με πιανουν τα νευρα μετα με το μπανιο στο σπιτι και το πλυσιμο-απλωμα των μαγιο-πετσετων κτλ... και παλι γινομαι μουσκεμα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θελω να παω Λιτοχωρο.... μεσα στα βουνα... να με φυσαει δροσερο αερακι...

Ψηνω τον Β για κανενα Σ/Κ αλλα εχει προβες (ειναι σε θεατρικη ομαδα) και δεν εχει χρονο.. Σκ@τ@.

Η Αναστασια δεν εχει προβλημα!! Λεει ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ.....!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ποσο με "χαλαει" το καλοκαιρι.... Δε το αντεχω.... :?:?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Φανή καταχας να σουπω ότι είσαι αχάριστη να εχεις τη θάλασσα μες σα πόδια σου κα να την αγνοείς #-o#-o#-o#-o#-o...

δευτερον εγώ είχα και στα 2 παιδιά μου περιτυλίξεις. στον 1ο τη γλιτωσα,ηταν πιο ελαφριάς μορφής και τα καταφέραμε φυσιολογικά. και ερωτω : γιατί τα παιδιά μου πάνε και τυλίγονταιιιιι......πάντως φαίνονται τα παιδιά που θα σε ταλαιπωρησουνε από τν κοιλία.....εγώ είχα γενικά ηρεμες εγκυμοσυνες από αναγουλες κλπ, απ΄΄οόόόόό΄ τη γεννα και μτά μας π\ηρε ο διάολος.....αλλα χαλαλι.

Χρυσα σου ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα οπως τα επιθμείς..

πριν το επεισόδιο μου δε θα σε ένιωθα, αλλα τωρα πιστεψε με σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι......

κορίτσια ήμερα οΣτρατής μου το πέταξε το μωρό από το καρότσι....έχω βάλει το πορτ μπεμπε πάνω στο καρότσι που κλειδώνει και όπως έπαιζαν παρτον κα΄τω....φοβήθκα τόσο πολυ.....αλλά ο κακομοίρης εβαλε τα κλάματα και φωναζε "νινι".....στενοχωρηθηκε....και μάζευε τα πραγματακια του ένα ένα.....αυτό θα πει καρκινάκι: σκληρά μεν αλλά και πολύ πολύ ευαίσθητα....σας μιλάει μια γνήσια καρκίνος.............

πάω να κοιμήσω και επιστεφω να πω κατορθώματα....

Δεν ειμαι αχαριστη ρε Ζαιρα...απλα εχω την τυχη να διαλεξω σε βουνο και θαλασσα και φυσικα διαλεγω ΒΟΥΝΟ με χιλια!!!!!!

Δε βρισκω κατι "ενδιαφερον" στο νερο γενικοτερα.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Τωρα για τις γεννες δε θα σχολιασω.!

Για ολες... μας ολες μας, σημασια εχει να γεννηθει γερο το παιδι.

Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε..

Πρεπει να σταματησει αυτο το "κολλημα" φ.τ - κ.τ... Αιντε και θα αρχιζω να φωναζω!

(Ποια κατουρηθηκε..............??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )....??? :D:D:D

Φοβηθηκα με την πτωση του μπεμπη απ' το καροτσι... Παναγια μου.... :o:o:o:o:o:o

Ελπιζω να μη το ξανακανει...

Θελω να μαγειρεψω και το σκεεεεεεεεφτομαι κανα 3ωρο..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι βαρεμαρα η σημερινη.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

καλημέρες, είδατε ποσο πρωί??????????

και το βράδυ ανα μία ώρα πάνω, ο ένας πεινούσε, ο άλλος θελε νονο (νερό), άλλος ζεστενόταν, άλλος ήθελε αγκαλίτσα κλπ, αλλά κορίτσια αν κοιμηθω μτα τις 8, πάει η μέρα....

Φανήη δεν είναι βαρεμάρα.....είναι ο παλιοκαιρός που σε χαλάει....αλλά ας είχα και γω τηη θάλλασσα 5 βήματα...αλήθεια που μένεις??

ενα, υο, τια, τετερα, μπεντε, ετσι, τα, τω, νια, δέκα.....έτσι μετράει ο Στρατής.

επίσης λέει και κάποια γράματα της αλφαβητα όπως το Ξ και το Π,αν του πεις Μ,Ν λέιει Ξ κ.ο.κ..

πως τραγουδάμε :

"κουνια μπέλα"

κνια, μπέλα

@#43$#^^^^&^%#@%%&^ κουτέλα

#%##@$##%$#^$%^%^%&^%##$##@ κοπέλα.

#$$% λένε Τετα (Στέλλα)

"ήταν ενας γαιδαρος"

$#@$#$#@#$#$

@#%#@%#@%@#%# μεγάλα ατια.

@#$$@$#%$%#@@%$#%$#%$#%

@#%^%%$###$# σελα.

@$$$$@%$%@$$ συρε και ελα.

$%$@%^#####^^^ αλεπου,

@$%@^^@@^^@^^^^^^^ για που, για που , για που,

@$%^@^@@@@@$$$%% αλεπου $%@^^@^ να πάρω

$@%^@^%@@@@@#%% κυρα Μάνο(Μάρω)

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) .

πολύ γελιο λέμε....τον παρακολουθώ που παιζει και τραγουδάει

καλημέρα σε ολες σας...........καικαλή εββδομ΄δα

καλημερα και απο εμενα...αχ κοριτσια με το θεμα της γεννας οπως ειχα πει ειχα μια φοβια για ολη τη διαδικασια ολα τα φοβομουνα γιατι ολα μπορουν ν αγινουν μεσα σε ενα λεπτο...ποτε δεν ξερεις αλλα λεω συνεχει δοξα το θεο η παναγια ηταν διπλα μου και με βοηθησε και στις 2 γεννες και εγω ειμαι καλα και εχω 2 υγιεστατα παιδακια αυτο εχει σημασια για μενα..για θαλασσα και εγω θελω κοριτσια μου λειπει πολυ του χρονου θαλασσα εγω...

τα νεα μου για τη μικρη δοξα το θεο ειναι πολυ καλη και ησυχη κοιμαται αρκετα και τα βραδυα μπορει να κοιμηθει και 6-7ωρες σερι δοξα το θεο δεν με κουραζει γιατι ο μεγαλος δεν με αφηνει σε ησυχια ευτυχως μεχρι την παρασκευη θα εχω τη μαμα μου μετα καμια βδομαδα την πεθερα μου και μετα θα παρει ο αντρας μου αδεια κανα 15 μερες θα εχει παει μεσα αυγουστου θα εχω σαραντισει και εγω...μετα μεσα σεπτεμβρη θα φυγω θα παω στους γονεις μου και θα κατσω κανα μηνα θα κανω και τη βαφτιση της μικρης ως τοτε θα εχουμε ορθοποδησει πιστευω...θα ασς βαλω και φωτο απο τη μικρη αλλα σαν μωρα ειναι σχεδον ιδια με τον μεγαλο μου θα βαλω και απο τον μεγαλο να δειτε...

φανη μου σημασια εχει να ξεφευγεις τωρα που θα πας δεν εχει τοσο σημασια αρκει να μπορεις να αλλαζεις παραστασεις...

σες μου ευχομαι τα καλυτερα για τη γεννα σου...και οπως ξαναλεω σημασια εχει η μανα να ειναι καλα...

ζαιρα μου προσοχη με τον μικρο γιατι ειναι μικρα και δεν τα κοβει και εγω δεν αφηνω καθολυ τη μικρη χαμηλα αν και ειναι περα βρεχει ο κωνσταντινος ουτε που της δινει σημασια καμια αλλαγη δεν ειδα απλα εμεις δινουμε ολη την προσοχη σε εκεινον...μονο οταν κλαει παγωνει καπως χθες την καναμε μπανιο και του λεω παμε α δουμε τη μπεμπα που κανει μπανιο και μολις αρχισε να κλαει εφυγε τρεχοντας δεν θελει να βλεπει μωρα νακλαινε...

Ιφιγένεια πίστεψε με σε αυτή τη φάση θέουν και τα δ'υο την ίδια προσοχη...το νμεγάλο για'τι ανατρέπεται όλος ο κόσμος του και το μικρό γιατί ειναι μωρούλι ακόμα....

το θέμα είναοι να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου έτσι ώστε για αρχή να μην 'εχει κάνενα παράπονο..

εγώ να σου πω προσπάθησα να μην αλλάξω τπτ στην καθημερινότητα μας ώστε να μην πάθει σοκ ο μεγάλος....

\κοίταζα να αγκαλιάζω το μωρό πχ όταν κοιμόταν ο Στρατής....τώρα δε μπορεί χωρίς το "νινί" του. ξυπνάει και το ζητάει,το ψάχνει, το αγκαλιάζει, το φιλάει αλλά και το ζηλεύει...........είναι μέρος της καθημερινότητας του πλέον....

γιαυτό ήθελα νωρίς το 2ο....πριν καλά καλά καταλάβει την ύπαρξη του ο μεγάλος, δεν το πήρε και πολύ χαμπαρι....

και ας μην δίνει σημασία ο Κωνσταντίνος δε σημαίνει ότι δε μπορεί να ζηλέυει...σιγά σιγά, περνώντας οι μέρες θα δεις ότι θα αλλάζει συμπεριφορά, θα το αγαπάει, θα το φορντίζει, θα το εντάξει και αυτό στην καθημερινόττηα του.....πρέπει εσύ να του το δώσεις αυτό...

εμένα πλέον κάποιες φορές με βοηθάει κιόλας.....μου ανοίγει το φως όταν πάω να το πλύνω, μου φέρνει τα πργματά του, να το ντύσουμε κλπ κλπ..

και θα δείτε πολύ σύντομα οι δευτερομανούλες την ωριμότητα του 1ου, από όλες τις απόψεις, ανάπτυξη ψυχική- συναισθηματική- ωριμότητα, εμένα με 'εχει εκπλήξει ο Στρατής ευχαριστα.....και πολύ γρήγορα.......

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Τι κανετε??Εγω ζεσταινομαι!!!!

Ιφ μου τι ωραια που γιναν ολα :):) ?!!Πολυ χαρηκα!!Πανω απ'ολα σημασια εχει να γεννιεται το μωρο γερο,αν ομως ερχονται κ τα πραγματα ετσι ομορφα κ ευκολα ακομα καλυτερα ;);) !!!

Ησυχη η μπουμπου ε?Μπραβο το ζουζουνι,αφηνει τη μαμα να ξεκουραστει λιγο κ τον μεγαλο αδερφο να εγκλιματιστει ομαλα ;) !Την σνομπαρει ακομα ο Κωνσταντινος ε :lol: ??

Αχ αυτο το αγχος το εχω κ εγω...σκεφτομαι συνεχεια πως θα ειναι η Αφροδιτη με ενα αδερφακι :roll: ..?Θα ζηλευει,θα νευριαζει,θα το θελει...??Μακαρι να ειναι σαν το Στρατη της Ζαιρας...δεκτικη,ηρεμη,να με βοηθαει,να το αγκαλιαζει....

Ζαιρακι θα τρομαξες πολυ με την τουμπα του μικρου ε :? ??Ευτυχως μικρο το κακο!!!!

Σες μου αντε σειρα σου κοριτσακι μου!!!!Με το καλο να ερθει κ εσενα η ωρα,να γυρισει κ το νινι κ να γινουν ολα ευκολα κ ομορφα :):) !!!Ποτε εχεις ΠΗΤ???

Φανουλα τι να πω...σκεφτομαι ξανα κ ξανα κ δε βρισκω αλλον ανθρωπο να ξερω που δε θελει τη θαλασσα :-?? !!Ενταξει κ εγω βαριεμαι λιγο το μετα...πλυσιματα,λουσιματα(ειδικα αν εχει τυχει-που εχει τυχει πολλακις-να ειμαι λουσμενη κ απο την προηγουμενη!!),σκουπισματα,απλωματα...αλλα μπροστα στο πλατσουρισμα τα ξεχναω ολα 8-)8-) !!!Ενταξει καλο κ το βουνο αλλα εγω δε το μπορω για πολυ...πρωτη φορα που πηγαμε στο χωριο του αντρα μου καλοκαιρι(Ηπειρο)κατι επαθα :? ...συνηθισμενη, εγω η νησιωτοπουλα, να ειμαι κ να βλεπω ολη μερα θαλασσα,εβγαινα στη βεραντα κοιταγα απο δω...κοιταγα απο κει...παντου βουνα :lol::lol: !!Κατι μου'ρθε εκεινο το καλοκαιρι :lol: ,που επρεπε να παρουμε αμαξι :o:lol::lol: για να παμε (τουλαχιστον 20 λεπτα)για μπανιο!!!!

Γουστα ειναι αυτα βεβαια :P !!!Αλλα εγω εξακολουθω να σε ζηλευω!!!!!!!

Την Κυριακη τελικα δε πηγαμε για μπανιο :((:((:((:((:(( !!!!Δεν ηταν πολυ καλα το αγορακι μου κ ειπα να μην τον ζορισω...μου υποσχεθηκε οτι θα παμε μεσα στη βδομαδα...για να δουμε...!!!

Α!Την Κυριακη ,επισης,κλεισαμε 10 χρονια μαζι :x:x:x

Αχ σας ειπα,δε σας ειπα....ΒΑΡΙΕΜΑΙ! :lol::lol::lol: !!!!Πολυ βαριεμαι...

Παω να βαλω καμια μακαροναδα με σαλτσα να γινεται....βαριεμαι...

Μακια σε ολες :-*

Αχ αυτο το αγχος το εχω κ εγω...σκεφτομαι συνεχεια πως θα ειναι η Αφροδιτη με ενα αδερφακι :roll: ..?Θα ζηλευει,θα νευριαζει,θα το θελει...??Μακαρι να ειναι σαν το Στρατη της Ζαιρας...δεκτικη,ηρεμη,να με βοηθαει,να το αγκαλιαζει....

κοριτσια μην ξεχνατε ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑ....δεν υπάρχει πιο συναισθηματικοι άνθρωποι...το μονο που θέλουν ειναι να φροντιζουνε αυτους που αγαπάνε....., γιαυτό λένε ότι γιονται οι καλύτροι σζζυγοι και κυρίως οι καλύτεροι γονείςς

αλλά όλα είναι στο δικό σου χερι Στελλίτσα....θέλει πιπίλισμα όλη μέρα .....εγω όλη μερα τουλεω : "ο αδερφός σου ειναι αυτός που θα αγαπας πολυ, πολυ και δε θα αφηνεις κανενα να στο πειραξει κλπ........" αλλά του δινω τη δυνατότητα να με βοηθάει "φερε μου αυτό...φερε μου την πετσετα του μωροκλπ..."

αλλά όσο μεγαλώνει τοπαιδί και καταλαβαίνει, τόσο χειρότερα είναι γιαυτό, όχι για σένα....για σενα ισως είναι καλύτερα, γιατί μπορεις να συνενοηθείς σε αλλα θεματα,αλλά το θεμα δεν εισαι εσυ, αλλά το μικρό σου ;);););)

αααααααααα

και κάτι άλλο που ξέχασα

Θεε μου κάνε να γυρίσει το παιδί της Χρύσας... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Θεε μου κάνε να γυρίσει το παιδί της Χρύσας... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

...................

καλησπερα και απο εμενα...εβαλα τα μικρα μου για υπνο και ειπα ν ακοιμηθω χθες ειχα δυσκολη νυχτα η μικρη απο τις 12 εως της 5 ξυπνια πονουσε η κοιλιτσα βγαζαμε το μικονιο ολο και ειμασταν γκρινια και χεσιμο...σημερα ο μεγαλος μου αρχισε να κανει διαφορα τον βλεπω αντιδραει καπως οταν τη θηλαζω μονο ενω την υπολοιπη μερα ειναι καλως απεναντι της την κοιταει τη χαιδευει οταν κλαει αμα τη θηλαζω εκεινη τη στιγμη να ρθει και εκεινος να μου κανει τρελλες και με αγχωνει πως θα τα βγαλω περα οταν θα μεινω μονη...

καταλλα ζωηρος πολυ και με τη γιαγια μια βδομαδα ξεσαλωμα τρελλο μετα θα ρεθι η αλλη γιαγια μας βλεπω να στρωνουμε σε κανα μηνα..πολυ ζωηρος και πολυ ανυπομονος αχ..δυσκολα...ευτυχως η μικρη μεχρι στιγμης αρνακι του θεου....χρυσα μου περιμενουμε νεα σου περασε ο καιρος αντε να ξαλαφρωσεις και εσυ καλη μου...

ντινα ειδα εβαλες τικερακι για κιλα εγω εβαλα συνολικα 13 και εχω χασει μεχρι στιγμης γυρω στα 8 εσυ πως τα πασ?

kαλο μεσημερι.....τι κανετε; εγω ζεστενομαι πολυ.... :blink: κ ο μικρος τα ιδια,χθες βραδυ ηταν μουσκεμα,τον αλαξα κ τον αφησα μ ενα αμανικο φανελακι,αλλα σημερα εχει λιγες μυξουλες,ουφ...δε ξερω τι να του φοραω; :huh: συνεχιζει παει παιδικο,μαλον ως τις 25 του μηνος γιατι θα κλεισουν για γενικη καθαριοτητα,κ απο σεπτεμβριο μετα,ελπιζω να μην εχουμε τρομερες αλαγες,γιατι μια μερα με τον που τον πηγα σε 10 λεπτα πηρανε τηλ κ τον εφερα πισω..... :ohmy: την παρασκευη εχω γιατρο κ ισως μαθω κ τι ειναι.... :)

Ιφι ποσα κιλα ειχες παρει τωρα; κ ποσα θες να χασεις;τα πραγματα νομιζω με τον μικρο μια χαρα πηγενουν,αν σκεφτεις οτι ηταν μονος μεχρι τωρα κ ειχε ολη σας την προσοχη.... :) κ ο δικος μου αν δει μωρα το πεζει αδιαφορος δεν ξερω αν ειναι κιολας..αλλα τη μπεμπα της αδερφης μου δεν την εχει ακουμπησει ως τωρα... :)

Ζαιρα καλα τι τρομαρα θα πηρες βλεποντας το μικρο να ριχνει το μωρο φανταζομαι :o

αλλα τα βλεπουν ολα σα παιχνιδι τι να κανεις,τ'οτι τον βαζεις κ σε βοηθαει αυτο το βρισκω πολυ καλη ιδεα... :cheer:

Χρυσα τι νεα εσυ; γυρισε ο μπομπιρας; αντε μ εναν πονο.... :)

Στελλα,κοπελα μου αφου σου υποσχεθηκε ο αντρουλης σου να πατε αλλη μερα,θα πατε σιγουρα,κανε βουτιες κ για εμας που παλι φετος δε θα δουμε θαλλασα ;)

Φανη αν θες βουνα ελα σ εμας εδω κοπελα μου,να χορτασει το ματι σου ....εσεις τελος του μηνος θα κλεισει ο παιδικος εκει; ;)

Ιφη πριν τις εγκυμοσύνες μου ήμουν κατά μέσο όρο 62κιλά, στν 1η εγκυμοσύνη πήρα 20+ κιλά, γέννησα με 83-84 κιλα, έχασα περίπου τα 10και πήγα 74-75κιλά...ξαναμένω εγκυος και πήρα 17κιλά...έφτασα 92 :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o .

ως τώρα εχω χάσει 7κιλά....είμαι 85 δλδ :((:((:((:((:((:((:(( , το μόνο καλό είναι ότι δε μου φαίνεται ότι έχω τόσα πολλά..

πρεπει ως το σεπτέμβρη να είμαι τουλ 70 πλην ό,τι καλύτερο μπορώ....

κατερινάκι μου μην το ντύνεις το παιδάκι, όσο ειμαστε στο σπίτι σπάνια θα τους φορεσω ρούχα.....όλη μρεα με παμπερς.....και τη νύχτα κοιμούνται και τα δύο μονο με παμπερς.....γιαυτό μάλλον σου αρρωστησε, γιατί ιδρωσε ;) , για σκέψου το και λιγότερα πλυντήρια ;);););););););) .........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...