Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

κοπελεσ μου τι νεα να σας γραψω;οτι μολις δει ανθρωπο απλωνει τα χερια για αγκαλιες....μιας κ εγω δεν μπορω να τον εχω αγκαλια ;) η το αποψινο που εκλεγε μια ωρα με το ρολοι....εκοψε την πιπιλα με τα δοντια κ σκεφτηκα φυσικα να την πεταξω...ουτε που εβαλε στο στομα την καινουργια με το που την εβλεπε εκλεγε κ ουρλιαζε :( απο τα πολλα τον κοιμησε ο αντρας μου κουνοντας τον παλι.....πανω που το ειχαμε κοψει......αντε να δουμε ξανα ελπιζω μονο μην ξυπνησει μες τη νυχτα κ ποιος τον ησυχαζει παλι ουφφφφφφ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπεραααααα κουκλιτσες.......

Θα συμφωνησω κ γω με την Κωνσταντινουλα "Τεζα η Τερεζα"..... Μπραβο κοριτσακι που εκανες τοσες δουλλιτσες σ ενα απογευμα..... κ μενα τα ποδαρακια μου ποναν απο την ορθοστασια μιας κ ξεκινησα την ετοιμασια του μπουφε των γενεθλιων.....αλλα πολυ δρομο εχω ακομη....

Προς το παρον εφτιαξα τα ρολακια σφολιατας με αλλαντικα κ τυρια κ πουγκακια με κοτοπουλο πιπ φλωρινης κ κασερι....Αλλα αυτα για τα οποια ειμαι περηφανη ειναι τα κουλουρακι Μικυ κ Μινυ που ενθουσιασαν κ τον Σταυρουλη μου!!!!!συντομα ελπιζω να βαλω φωτο.....

Επισης, εκανα κ μια γερη επιδρομη στα ΤΖΑΜΠΟ για τον εξοπλισμο του παρτυ μας κ για να ψωνισω μικροδωρακια για τους μικρους μας καλεσμενους........

Πολλα φιλια σε ολες παω να ξεραθω...............

Καλημερα κουκλες!!!!

Δωρουλε περιμενουμε φωτο απο το παρτι!!!

Συμπεθερα τι παιρνεις και εχεις τοση μα τοση ενεργεια;;;;;

εκανες ολα αυτα μετα τη δουλεια..ουαου..μπραβο θυριο!!!

Κατερινακη μου εσυ ξεκουρασου, και ασε για την ωρα τις αγκαλιες σε αλλους...

τον λοιπαμε τον καημενο τον παναγιωτακη γιατι και ο δικος μου ολο ερχετε και λεει αγκαιτσα αγκαιτσα...αλλα δεν μπορω να τον παρω

Καλησπερα, τι κανετε?

Εμεις καλα δοξα το θεο!

Ντινακι, οι πρωτες μερες θα σου φανουν βουνο.. αλλα μετα... ολα θα μπουν σε μια σειρα!! :D

Η κουραση βεβαια θα ειναι μεγαλυτερη τωρα με την δουλεια, αλλα ολα μα ολα θα ειναι καλα!!

Φιλια στην ομορφια σου..!

Δωρουλαααααα... ζηλευω!! :D:D:D:D

Περιμενουμε φωτο των γενεθλιων!!!!!!! (Να παρουμε και καμια ιδεα..)!!!!!

Καλο κουραγιο με τις ετοιμασιες και μη βιαζεσαι.. Λιγα λιγα...Ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ γιατι θα ειναι φτιαγμενα με μερακι και αγαπη.

Χρυσα και Κατερινα... ποσο δυσκολο μου ακουγεται αυτο που λετε... :(

Αλλα και τι να κανετε? Θελει προσοχη η εγκυμοσυνη...

Η δικια μου η γαιδαρα ΠΟΤΕ δεν αγκαλιαζει-φιλαει-χαιδευει ΚΑΝΕΝΑΝ!!! :evil:

Εκτος κι αν θελει τιποτα (καμια χαρη δλδ) κανει αγκαλια 2 δευτ. σου σκαει κι ενα φιλι και μετα αρχιζει την γκρινια.. Σε αλλη περιπτωση... ΠΟΤΕ! :mrgreen:

Ιφιγενεια.. Αντε σε περιμενουμε στην παρεα μας σε λιγες μερες!!

Να μας γραψεις τα νεα σου... Για την κοιλιτσα σου που μεγαλωνει... :D

Για τα νεα κατορθωματα του Κων/νου.. Μας εχετε λειψει....!!! :D

Χαρουλα... Μη λες αυτο το ονομα (Διαμαντοπουλου).. Αρνηθηκε να μου μιλησει στο τηλ. και της τα εχω μαζεμενα... :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα οσο για τον τραχανα... ειναι πλεον και για εμας ενα απο τα γευματα μας καθημερινα... :D

Αμα ξεχασω να βρασω καμια μερα αρχιζει την παρλα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Στελλιτσα μου.. για καμ του δοθε να βαλεις ενα χερακι και στη δικη μου ντουλαπα που γινεται το "ελα να δεις".. :lol::lol::lol:

Την φαση με το γαλα την εχουμε περασει κι εμεις αλλα ευτυχως μονο για 2 μερες, και μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι γαλα δε την χορταινω.. Φασεις περνανε τα σκ@τουλακια μας.. Υπομονη!

.. Προχθες πηγα γυαναικολογο και σημερα περιμενω αποτελεσματα ΠΑΠ..

Ειχα πολλες ενοχλησεις στο στηθος τον τελευταιο καιρο, σε σημειο να καθομαι και να με τσιμπαει επι 1 ωρα το ενα στηθος..

Την ωρα της εξετασης μου λεει ο γιατρος...

"Τελικα δεν καταφερες να την θηλασεις την μικρη... ακομη το θυμαμαι που ησουν τοσο ενθουσιασμενη στο μαιετυηριο"... :(:(:(:(

Με πηραν τα δακρυα παλι... και του λεω "μου ριχνεις αλατι στην πληγη"...

Στο δευτερο εγω δε θα σ' αφησω να μην τα καταφερεις μου λεει... :cry:

Ουφ! Δε θελω να πω τιποτα αλλο, μονο το ποσο με πειραζει ΑΚΟΜΗ αυτη μου η αποφαση..

Καλε ειδα και τα αυγουλακια μου.. :D:D:D:D:D Τι ωραια που ηταν εκει μεσα.. :lol::lol::lol:

Αφου μου μιλουσαν κι' ολας... :lol::lol::lol: Θελουμε να γονιμοποιηθουμε...ειμαστε ετοιμα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα εγω η απονη μανα εκανα την κουφη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφηνω κουκλαρες.. παω να ετοιμαστω! Εχουμε να παμε σε γιορτη με την μικρη και πρεπει να γινουμε ομορφες!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥ...........

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ,ΝΙΩΘΩ ΟΠΩς ΠΕΡΥΣΙ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΓΚΙΝΗΘΩ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.....ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ......Κ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΕΡΑΚΙ.....ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΕΓΙΝΕ 2 ΕΤΩΝ........ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ..........ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟς Κ ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ......

...............ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩ.......

καλημερα σας Δωρα πολυχρονος να τα εκατοστησει παντα χαρες κ ευτιχια στη ζωη του.....δωσε του πολλες αγκαλιες κ φιλακια απο εμας... :ymparty::ymparty::-*

κοριτσια ασ κανει καποια μια λιστα παλι,με τα γενεθλια των παιδιων γιατι τα ξεχναμε... :) νομιζω τωρα ειναι του Ιασωνα; η του χριστοφορου; ;)

χαθηκαμε τελικα η καθεμια με τις υποχρεωσεις της,δεν πειραζει ομως ας ειμαστε ολες καλα κ παλι θα βρεθουμε... @};-

εμεις τωρα χθες ηταν το τριτο βραδυ χωρις πιπιλα,αλλα κοιμαται πλεον στην αγκαλια του μπαμπα με λιγο κουνημα... :-! εσεις κανατε καμια προσπαθεια να την κοψετε; εγω το ξαναλεω μονος το αποφασισε.... :lol:

Στελλα ολο λεω να σε ρωτησω κ το ξεχναω,το ρεβανι το κανες τελικα; σας αρεσε; :huh:

ααα σημερα τα χαραματα κουνηθηκαμε...εκανε σεισμο κ κατατρομαξα λενε γυρω στα 4 ριχτερ αλλα εγω νομιζω πιο πολυ,μενουμε κ στον τριτο... :unsure: με το που το καταλαβα ρωτουσα τον αντρα μου τι κανει ο μικρος τιποτε αλλο δε μ ενοιαζε...ευτηχως δεν πηρε χαμπαρι.... ;)

αυτα σας αφηνω να σιδερωσω,κ καμια δουλειτσα,αυριο δε θα εχουμε ρευμα στην οικοδομη κ θα παμε στη γιαγια για φαγητο.....αφου πρωτα παμε σε μια εκδηλωση για τη γιορτη της μητερας....

χρονια μας πολλα λοιπον απο σημερα κ να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας μακια πολλα @};-@};-:-*

αύριο έχω πάλι NST, άντε να δούμε τι θα μου πει ο γυναικολόγος.

η κοιλιά μου είναι σα μπαλόνι που το χεiς φουσκώσει και δεν παίρνει άλλο...

νομίζω θα κάνω μπαμ και σύντομα θα έχετε νέα μου...

κοριτσάκια μου καλημέρα...η παραπα΄νω ήταν η τελευταία μου δμοσίευση. την επόμενη μέρα γέννησα δυστυχώς πρόωρα και δυστυχώς με καισαρική....και ερχομαι να επιμεινω στο μητρικο ενστικτο...το λεγα σε ολους οτι θα γεννσω μετα το πάσχα και νατα. μετ ατο Αγ Γεωργιο,που έτσι και αλλιώς θα ονομαζόταν...

την τετάρτη πήγα για nst και έμεινα, γιατί τα νεραμου είχαν σπάσει από το προηγούμ\ενο βράδυ....

αν δεν το έλεγα θα έσκαγε το μωρό μου.

ξεκινησαμε για φυσιολολογικό αλλά δυστυχώς το παιδί έχανε παλμούς....από 150 σε 50....κονεψα να το χασω...γιατι ηταν τυλιγμενος με το λωρο στο λαιμο και στο στηθος και δυστυχως μπήκε θερμοκιτιδα με οξυγονο και ορούς...λόγω προωροτητας(35+1 εβδομαδων) και λόγω ελλιπουσ βαρους....(2420)....λλιγες μέρς να καθοταν μέσα δε θα χρειαζόταν.....δε θα χρειαζόταν η μονάδα..μόνο βάρος τουέλειπε, ιο άλλες μετρήσεις μια χαρά, σα 40 εβδομαδων...50 πόντοι και 32,5 περίμετρος κεφαλιού...και αν δεν ειχα κανει ενεσεις για να ωριμασουν τα πνευμόνια του για το ενδεχόμενο προωρότητας θα είχα προβλημα μου είπαν οι παιδιάτροι,πολύ μάγκας ο γιατρός μου..

πολυ ασχημη εμπειρια τοκετού....στο δωματιο εφερναν τα άλλα παιδάκια και γω κατεβαινα και το βλεπα μονο για λιγο....έφυγα από το Ιασω και το αφησα για δυο μέρες εκεί και πήγαινα και το βλεπα...πόσες μερς ταλαιπωριοταν το παιδακι μου στην κοιλιά??????? και πόσο με φωτισε ο θεος???/ για να το εχω τωρα στν αγκαλια μου και υγιες..

μας μενει τωρα να παρουμε λίγο βαρος...

σας ευχομαι όλα καλα πάντα στα παιδακια σας... δεν μπορειτε να φανταστείτε τι είδανν τα ματάκια μου όσες μέρες έμεινε το παιδίμου στη μονάδα....

Bρε Ζαιρακι μου... τι λες..... :o:o

Πρωτα απ' ολα να σου ζησει ο παιδαρος!!!!! Να ειναι γερος και αλλη ταλαιπωρια να μην περασετε.

Ο θεος εβαλε το χερι του και ολα πηγαν καλα κοριτσακι μου.

Τωρα ειστε σπιτι? Ο μικρος πως ειναι? Εσυ πονας μετα την επεμβαση?

Στεναχωρηθηκα πραγματικα... :(:(:(

Περιμενουμε νεα σας. Φιλια.

Δωρουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι το καμαρι σου και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Καλε ποτε εγινε 2......??? :shock::shock: Πως περναει ετσι ο καιρος...!! :D:D:D

Να περασετε τελεια κοριτσαρα μου και μη ξεχασεις να μας βαλεις φωτο απο το παρτακι σας! Φιλια πολλα και παλι.. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!

Κατερινααααα... πλακα κανεις με την πιπιλα!! :shock::shock::shock::shock:

Μπραβο ρε το θηριακη!!! Η δικια μου θελει 2-3 μαζι. Την μια βγαζει, την αλλη βαζει.. Θα εχουμε μεγααααλο προβλημα μεχρι να την κοψουμε νομιζω.

Σας αφηνω κουκλαρες.. Καθαριζω το σπιτι και η μικρη πηγε βολτα με τον μπαμπα..

Φιλια πολλα σε ολες

Γεια σας ομορφες!!!!

Πνιγομαι στις δουλειες!!Πριν λιγο τελειωσα τη φασινα του σπιτιιου κ μολις τωρα βλεπω τη μικρη απο την καμερα που ξυπνησε..φτου γμτ...οτι προλαβω να γραψω!!!

Βρε Ζαιρακι μου τι περασες ρε παιδι μου :roll: ...!Γερη να εισαι παντα κ εσυ κ το μωρο σου!!!!Καλοτυχο να ειναι το ζουζουνι σου σε ολη του τη ζωη οπως κ τωρα ;);) !!!!Να το χαιρεστε!!!

Πραγματικα μεγαλο πραγμα το ενστικτο της μανας..τι να πω!!!!

Κ σου μιλαω σοβαρα, μου περασε απο το μυαλο μηπως εγινε τιποτα κ γεννησες...πιο πολυ γιατι δε σε εβλεπα καθολου στο παιχνιδι...!Αλλα ξεχναγα παλι να ρωτησω...

Ασε τις στεναχωριες πισω σου οσο κ αν ειναι δυσκολο κ να κοιτας το μωρακι σου κ να περνεις χαρα!!Ολα καλα να σκεφτεσαι!!!Μεγαλος ο Θεουλης κ ο Αι Γιωργης και ο γιατρος σου ;) !!!

Δωραααααααααααα να χαιρεσαι το αντρακι σου το ομορφο :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::):):):) !!!!!!!!!!Πολυχρονο,γερο κ ευτυχισμενο να ειναι ολη του τη ζωη :):) !!!!

Αχ πως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος!!!Δικαιολογημενη να εισαι συγκινημενη γλυκια μανουλα :) !!!Ποτε ειναι το παρτυ σας??Πες μας νεα!!

Φανηηηη δεν υπαρχεις :lol::lol::lol: !!!!!!!Ελιωσα με την αυγουλοσυζητηση =))=))=))=)) !!!!!

Καλα αποτελεσματα για το ΠΑΠ!!

Α!Ετοιμασου να ερθω να φτιαξω τη ντουλαπα σου!!!!Τελειωσα τη δικια μου :ymapplause::-bd !!Τρελλαινομαι να φτιαχνω ντουλαπες :D:D !!Τελειως τρελλη ε 8-}:lol: ??!!

Νινιναα καλεεεεεεεεε!!!!!!!Ολο θελω να στο πω κ ολο το ξεχναω!!!!!Το ειχα φτιαξει πριν το Πασχα!!!!Τελειο βγηκε :D !!Πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα κανει ;)

Κοψατε την πιπιλα?????Ουαου!!!!Τελεια!!!!

Ντινακι-Ντουρασελ :P:P τι κανετε μαμα κ κορη???Τα φιλια μου!!!

Εμεις μια χαρα!!Κανενα ιδιαιτερο νεο απ'οτι θυμαμαι :roll: ...Πολλες δουλειες κ επιτελους...ηλιος :D:D:D !!!!Το απογευμα ξεκιναμε βολτες!!!

Η συμπεθερα μου και η Καρολ που χαθηκαν??

Οοοουυυυφφφφ λαχανιασα νομιζω :lol: !!!Παω γιατι φωναζει!!!!Sorry που σε σχολιαζω αλλο αλλα δε προλαβαινω τωρα!!!Φιλια πολλα σε οοοοολες!! :-*:-*:-*:-*:-*

kαλο βραδυ Ζαιρακι να σας ζησει ο μπεμπης :D ειδες ο Θεος εβαλε το χερι του κ αυτα που περασατε θα ειναι παρελθον.... ;)

Φανη κ Στελλα ναι παει ι παλιο πιπιπιλα απλα πρεπει τωρα ο μπαμπας οπου κ αν ειναι γυρω στις 10 να μαζευται για να τον κουναει να κοιμηθει,εγω δυστηχως οι αγκαλιες μετρημενες.... :(

Φανη εσεις κανενα νεο δοντι; εμεις δεν ειμαι σιγουρη αλλα μαλον τελειωνουμε,βγηκαν κ οι κατω κυνοδοντες.... ;) επισης καλα αποτελεσματα κ για το παπ....κ αφου τα αυγουλακια φωναζουν ξεκινα της προσπαθειες πριν αρχιζει κ η ατατινα μαμα νινιιιι :lol:

σας χαρετω καλο βραδυ μακια.... :x

Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!!!!Καλά,απο πού ν αρχίσω???

Θ αρχίσω απ το Ντινάκι μου!Κοριτσάρα μου να σου ζήσει το νινί σου,να είστε

όλοι γεροί να χαίρεστε κ τα δύο παιδάκια σου!!!!!!!!!!!!!!!!Μου ρθε λίγο ξαφνικό(σκέψου

πόσο ξαφνικό σου ρθε εσενα!!!)..Αλλα μη σκέφτεσαι τ αρνητικά..Βάλε ενα Χ τεράστιο σε

ότι σε πόνεσε κ απόλαυσε τις πρώτες μερες ζωής του δεύτερου παιδιού σου!!

ΠΟλλά πολλά γλυκά φιλάκια!!!!!

Δωρούλααααα!!!!!!Να χαίρεσαι τον μπουμπούκο σου αγάπη μου!!!!!!!!!Να τα

εκατοστήσει!!!!!!!Κ δηλαδή πάλι θα πλαντάξω στο κλάμα φέτος??? :? Οιμέ!

Περιμένουμε νέα κ φωτο απο το πάρτυ!!

Συμπεθέρα μου κ πού να με δεις τώρα που εβαλα κ ενα βραχιόλι μαγνητικο,για βιοσυντονισμό!!!

Σφαίρα πάω!!! :lol:

Φανούλι μου ήδη άρχισα να συντονίζομαι..κάθε μέρα κ καλύτερα που λένε??Πώς περάσατε

στη βόλτα σας σουρτούκια???Μόνο προς τα εδω δε σουρτουκεύετε...σνιφ σνιφ.. :( Αγάπες μου!

Στελλίτσα μου αγαπημένηηη....Τα φιλιά μου κ στις 2 όμορφες γαλανομάτες!

Νινίνα μου,αν είναι να κουνάω για να κοιμηθεί,απαπα!!!!Προτιμώ πιπίλα!Δαγκωτό.. :lol:

Ζ'ορικα!!!

Θα σας έγραφα νεα της μικρής βιβλιοφάγου μου,αλλα τωρα είμαι οφφ..αύριο!!

Φιλάκια πολλαά πολλά σε όλες!!!!

Καλησπεεεεεεεερα!!!!

Πηγαμε σε βαφτισια Χαλκιδικη...

Ειδα ενα εθιμο που εμεινα ετσι... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Το ζευγαρι δεν ηταν εκκλησια και το μωρο το ειχε ο νονος...!! :shock::shock:

Οταν ειπε ο παπας το ονομα του παιδιου, καμια 15ρια παιδακια ετρεξαν στο σπιτι των γονιων, ειπαν το ονομα και μετα ηρθαν στην εκκλησια... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ετσι λεει κανουν παντα και παλιοτερα οι γονεις δεν πηγαιναν καν στην εκκλησια. :o:o:o:o

Περιμεναν τα παιδια να "πανε το ονομα" στους γονεις...!!!

Αν ειναι δνατον! Δε μπορω να το χονεψω!!

Η Αναστασια εφαγε ενα ολοκληρο προφιτερολακι...... :o:o:o:o:o

Κι ελεγε "κι' αλλη τουτα"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περασαμε πολυ καλα ομως!! Φαγαμε ηπιαμε καφεδακι και πριν καμια ωρα ηρθαμε σπιτι.

Σε λογο θα βγουμε παλι καμια βολτα.. και μετα μεσα για μαγειρεμα κτλ!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

να μαι και εγω τελικα επεστρεψα μια εβδομαδα νωριτερα δεν βολεψε και γυρισα δεν πειραζει...το μονο δυσκολο ειναι οτι θα μεινω μια εβδομαδα μονη με τον κωνσταντινο και την κοιλουμπα μου θα παει σε ασκηση ο αντρας μου..

ο μπαρμπι μου να τα εκατοστησει ο αντρουκλης σου να τον δεις οπως επιθυμεις και παντα γερος..

ζαιρα μου να σου ζησει ο δευτερος γιοκας σου...περασες δυσκολα θα ελεγα οι φοβοι καθε εγκυμοσνουσας σημασια εχει οτι ολα πηγαν καλα και τωρα θα ειστε σπιτακι....καλα ο γιατρος που σε παρακολουθυουσε σεν ειδε κατι να σου πει οτι μπορει να γεννησεις?σου εσπασαν τα νερα και και δεν το καταλαβες?περιμενουμε νεα σου...

ξεχασα κατι?φιλακια σε ολες....

αληθεια η ολινα πως τα πει που ξεκινησες πλεον δουλεια?

φανη πως νιωθεις ου σε λιγους μηνες θα σταματησεις τη δουλεια?

κατερινα μου να μην υποκυψεις σε τυχον γκρινια του μικρου και δωσεις την πιπιλα αφου την κοψατε..ξερεις ποσες φορεες εχω πει αχ αν ειχα την πιπιλα τωρα?παραπολλλες...πως τα πας εχεις εμετους?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ :x:x:x !!!!!!

Να μας χαιρονται τα παιδακια μας κ εμεις τις δικες μας μανουλες!!!!!

Τι μου κανετε??

Ειμαι πτωμα!!!

Πηγα το πρωι με την Αφροδιτη να παρω λουλουδια για τις γιαγιαδες κ μετα πηγαμε ολοι μαζι καλεσμενοι σε γενεθλια οικογενειακου φιλου κ περασαμε πολυ ωραια!!!

Κ μετα,το απογευμα πηγαμε στο Alloυ fun park με τον αδερφο μου ,τη νυφη μου κ τον ανηψουλη μου!Πολυ ωραια περασαμε,ειχε κ υπεροχη μερα,τελεια!!!Η Αφροδιτη ψοφια,ηταν κ αυπνη η καημενη ολη μερα!Ξερραθηκε!!!

Ψοφια κ εγω...ενα πτωμα αισθανομαι,εχω κ ενα πονοκεφαλο τωρα...

Φανη τι λες τωρα :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock: ??????Τι κουλο ηλιθιο εθιμο ειναι αυτο :roll::?:shock: ???Πρωτη φορα το ακουω...

Ντινακι μου γλυκο τα φιλια μου :-*:-*:-*

Ιφ κουραγιο για τις μερες που ερχονται κ θα εισαι μοναχουλα!!

Νινινα μου μωρε μη στεναχωριεσαι που δε μπορεις να του κανεις αγκαλιτσες πολλες...εισαι απολυτα δικαιολογημενη :-* !!

Σας εγκαταλειπω νωρις νωρις να παω για ενα μπανακι να κατσω να χαλαρωσω...τα φιλια μου σε ολες!!!Καλο βραδυ!!!

kαλο βραδυ χρονια μας πολλα μανουλες γλυκες.. @};- εμεις οπως ειχα γραψει δεν ειχαμε ρευμα,μεχρι το μεσημερι,πηγαμε γυρω στις 11μιση στην εκδηλωση του δημου κ ηταν πολυ ομορφα....παιδακια απο τον παιδικο με ποιηματα κ σκετσ....κ μανουλες που αφηγουταν διαφορες ιστοριες σχετικα με τη μανα.... :ymapplause: ο μικρος οπως ηταν αναμενονο δεν εκατσε καθολου,γυριζε σε ολη την αιθουσα,κ με το που ηρθε ο πατερας του κρεμαστηκε πανω του.... :(( στο τελος μας δωσανε απο ενμα τριανταφυλο κ μια καρτουλα.......μετα πηγαμε στους δικους μου για φαγητο κ ο μικρος ξεσαλωσε,βολτες με τους παπουδες ξαπλες στο γκαζον,ψοφιος γυρισε (-| αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κοιμηθηκε καθολου γιατι εγω ξαπλωσα κ τον πτροσεχε ο μπαμπας του ;) το απογευμα ξανα βολτα κ τωρα ευτηχως με λιγο κουνημα κοιμηθηκε... i-)

Φανη αυτο το εθιμο το ξερω το ειχαν κανει κ στην αδερφη μου,ειχε ερθει μονο ο πατερας μου στη βαπτιση κ η μανα μου μας περιμενε σπιτι.....δεν ξερω ποτε το κοψανε κ πως :?:

Ιφι μου ευτηχως οι αναγουλες εχουν κοπει,αλλα εχω μια ατονια,σα να βαριεμε κ να νυσταζω θελω να κοιμαμαι πολυ,κ λιγες ζαλαδες....με την πιπιλα ετσι κ αλιως τη μερα πεταμενη την ειχε στον υπνο την ηθελε κ αν πηγενει καπου του ηθελε να την εχει στο στομα,ενιωθε πιο σιγουρος, δεν ξερω...παντως αποτελει παρελθον :)

Κωνσταντινα το κουνημα το εκοψα πριν 15 μερες,θυμαστε που ελεγα πως κοιμοταν μονος με την αρκουδα απο 9 μηνων,εεεε απο τοτε που αρωστησε ασχημα κ τον χαιδεψαμε λιγακι,αν δεν τον κουνουσαμε δε γινοταν,ελπιζω κ τωρα να μην μας παει πολυ,ισως να κουραζεται πιο πολυ,κ να μην εχουμε δραματα.... ;)

Χρυσα εσυ πως εισαι; πως περασατε με το φοφο σημερα; το νινι δινει κλωτσιες στη μαμα; μακια πολλα :x

Ζαιρα ελπιζω να ειστε καλα ολη οι οικογενοια.... :x

Καρολινακι,Δωρα,Αγγελικουλα,Στελλα μακια πολλα... :x:x

Καλησπέρεεεεεςςς!!!!!

Σήμερα όλη τη μέρα κάναμε βόλτες με την μπουμπού μου..Ο μπαμπάς μας λείπει

επαγγελματικό ταξίδι κ εμεις γυριζαμε ασταμάτητα!!!Απο σπίτι σε σπίτι βέβαια γιατι

δεν σταμάτησε να βρέχει κ να κάνει κρύο αλλα έστω!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΕς ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕΕΕΕΕςς!!!!!!Να χαιρόμαστε τις μανούλες μας,να

είναι γερές, κ αυτές κ εμείς κ να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

Φανούλι μου όμορφο,όντως,αυτό ίσχυε παλιότερα αλλα δεν ήξερα οτι υπάρχουν ακόμη

μέρη που εξακολουθούν να το τηρούν!Κ να σου πω κ την αλήθεια μου,με τόσες παρεξηγήσεις

που γίνονται σήμερα για τα ονόματα,προτιμότερο είναι να το αποφασίζει ο νονός...τον έχεις

απο κοντά απλά κ μετά,ε αμαρτίαν ουκ έχεις..χιχιχι... :lol: Το μόνο που θα μ έκανε εμένα

να νιώθω ανασφάλεια είναι να είμαι μακριά απ το μωρό μου..

Στελλούνι μου άντεξε η υπναρού Αφροδιτούλα χωρίς να κοιμηθει όλη μέρα??? :o:o

Ουάου..Πέρασε όμως καλά η ψυχή μου κ αυτό έχει σημασία!!!

Ιφι μου τελικά όλα οκ!Απλά κανα δυο πρωινά ξύπνησε πολύ νωρίς για τα δεδομένα της,

αλλα τελευταία νομίζω πως επανήλθε!Θα φανεί..Απλά όσο είμαι μαζί της,είμαι ΜΑΖΙ ΤΗς 100%..

Ο ποιοτικός χρόνος που λένε...!

Το κοριτσάκι μου που λέτε κορίτσια,έχει γίνει πολύ ώριμο,γλυκό κ εκδηλωτικό!!!Η νταντά μας

έχει ξετρελλαθεί μαζί της,όλη μέρα παίζουνε,γελάνε,διαβάζουνε βιβλία,μαγειρεύουνε..

Ιδίως με τα βιβλία έχει τρέλα!!Βρήκα μια υπέροχη σειρά βιβλίων για την ηλικία της,

κ μπορεί να κάτσει ώρες να τα διαβάζουμε σελίδα σελίδα!!!Δείχνει κ με το δαχτυλάκι της

την κάθε σειρά που διαβάζω κ μετα θέλει να εξηγώ κ την κάθε εικόνα!

Η αγαπημένη της ώρα δε,είναι κανένα μισάωρο πριν το μπάνιο της,που πάμε στο κρεβάτι μας

κ χοροπηδάμε,γαργαλιόμαστε,κάνουμε "βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά",μου κάνει μασαζ στην πλάτη,

αγκαλιαζόμαστε σφιχτά σφιχτά,κάνουμε "μυτούλα-μυτούλα"(τρίβουμε τις μύτες μας),

κ στο τέλος βγάζει τις κάλτσες της κ αφού λιποθυμίσω απ την βρώμα ( :lol::lol: ) βρίσκει

δήθεν ευκαιρία κ κατεβαίνει απ το κρεβάτι κ τρέχει στα πλακάκια ξυπόλητη!!!

Είναι τρέλα....!!!!

Πάω για νάνι τώρα αγαπάρες μου,αύριο ξεκινάει ξανά μια ζόρικη εβδομάδα!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!

κοριτσια καλημερα

τι κανετε?

ζαιρακι να σου ζησει ο μπεμπης!μη στεναχωριεσαι για τιποτα!αφου ειστε σπιτι και οι 2 υγιεις σε ενα μηνα δε θα θυμασαι τιποτα και σε ένα χρόνο θα βάλεις μπρος για το τριτο!με τοσα που γινονται μονο δοξα ο θεος να λες!

εμεις καλα!τιποτα τι αξιοσημειωτο!πηγαμε και γιατρο!καναμε εμβολιο ηπατιτιδας-12500 κιλά, 86 πόντους και κεφαλι 48,5 (αν δεν κανω λαθος!)

φιλια σε όλες

Γεια σας ομορφες :) !!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Που ειστε??Τι κανετε??Πολυ ησυχια επικρατει..Πηγε το Ντινακι μας δουλεια κ χασαμε το ρυθμο μας μου φαινεται :P !!!

Σημερα σα να χαλαει ο καιρος...πολυ αερα κ ψυχρουλα!Χθες ηταν τελεια ,ειχε τοσο ηλιο κ ζεστη..!!!Αμαν πια,ποτε θα φτιαξει επιτελους?!

Ντινακι μου ειδες ποσο ομορφα περνατε το χρονο που εχετε μαζι :x;) ?!!!

Μεγαλωνει η ζουζουνιτσα σου!!!

Αχ αυτες οι αγκαλιτσες κ τα παιχνιδια στο κρεβατι ειναι αλλο πραγμα :x !!

Αληθεια,ποια βιβλια της εχεις παρει???Το εχω στο προγραμμα να παω να παρω μερικα εκπαιδευτικα κ παραμυθακια!Πιστευω πως τωρα πια θα επιζησουν :lol: !!!

Καλε ναι,αντεξε το λουλουδι μου οοοοολη μερα αυπνη!!!!!Κ ηταν κυρια!!Ουτε γκρινια,τιποτα!Αλλη μια φορα εχει ξαναμεινει ολη μερα αυπνη που ειχαμε παει στο μαγαζι κ μετα επισκεψη..

Οταν ειμαστε εξω κ ειναι σε εγρηγορση ,παρ'ολο που νυσταζει,αντεχει κ μαλιστα χωρις γκρινια!Αν ειναι μεσα στο σπιτι ΔΕΝ αντεχει με τιποτα!

Νινινα μου ξεσαλωσε και ο Παναγιωτης χθες ε :D ?Ποιο παιδι καθεται ησυχο οταν ειναι εξω :lol: ??

Να κοιμασαι οσο μπορεις!!!Αφου εχεις βοηθεια απο τον μπαμπακα σας,να την εκμεταλλευεσαι κ να κοιμασαι ;) !

Θυμαμαι κ εγω πως νυσταζα απιστευτα στην εγκυμοσυνη!!!Τρελλους υπνους λεμε!!Κοιμομουν 9 το βραδυ :shock: ,ξυπναγα κατα τις 11-12 (το ιδιο βραδυ παλι)κ μετα απο καμια ωρα ξανακοιμομουν κ ξυπναγα κατα τις 11-12 το πρωι :roll::lol: !!Κ το μεσημερι φυσικα παλι υπνο :lol: !!!

Χαρουλα μου μια χαρα ο γιοκας σου :) !!!Αυτο το μηνα κ εμεις πρεπει να παμε παιδιατρο για την καθορισμενη εξεταση κ θα τη ρωτησω κ για το δικο μας εμβολιο!

Βρε κοριτσια εγω αυτο το εθιμο δε το ειχα ξανακουσει κ δε μου αρεσει :? ...μου φαινεται πολυ "καπως" να λειπω απο τη βαφτιση του παιδιου μου :shock: !!!Θα νιωθω ασχημα!

Κ να το εχει το εχει και ο νονος μονος του τοοοση ωρα...που θα κλαψει,θα φοβηθει,θα εχει τοσο κοσμο,θα της ειναι ολα περιεργα κ εγω δε θα ειμαι εκει να την ησυχασω...

Δεν ειναι θρησκευτικο δηλαδη,σα κοινωνικο εθιμο μου φαινεται δηλαδη κ το βρισκω καπως ασχημο κ ανουσιο :roll: ...

Τεσπα!!!Τι αλλα????Που ειστε ολες οι υπολοιπες???

Καλησπερα!!

Χρονια πολλα στον Χριστοφορακο της Χρυσας μας!

Να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου και να τον καμαρωσεις οπως ποθεις..!

Με το καλο να του χαρισεις και το αδερφακι του σε λιγους μηνες..!

Στελλιτσα μου κι εγω πρωτη φορα ειδα αυτο το "εθιμο", και η αληθεια ειναι οτι εμεινα καπως ετσι.. :shock::shock::shock::shock::shock: .

Ευτυχως το μωρο ηταν καλοβολο και δεν εκανε "κιχ".. αλλα απ' την αλλη μου φανηκε κι εμενα "καπως"... παλιομοδοτικο... Τελος παντων... Καθενας με τις ιδεες του! Τι να πω...!! :D

Ντινακι... Τι γλυκο παιδακι που εχεις.....!!!!

Ζηλεψα με τις αγκαλιες σας....!!!!!! Η δικια μου μονο σκουνταει.... :lol::lol::lol::lol:

Για τα βιβλια που λες.... μαλλον κι εμεις δειχνουμε εκει την μεγαλυτερη μας αγαπη σε σχεση με αλλα πραγματα (κουκλες-παιχνιδια κτλ).. Ψοφαει για τον Καροτή και τα παραμυθια...!!

Ειναι οτι καλυτερο νομιζω!!

Πως τα πας με τη δουλεια? Οντως αισθητη η απουσια σου στην παρεα μας...!! :D:D:D:D:D

Κατερινακι μου ειδα στο φεις την καρτα για την γιορτη της μητερας!!

Τι ομορφη κινηση!! Μπραβο στ' αγορια σου!!

Εμενα η Αναστασια μου εφερε μια γλαστρουλα με μια καρτουλα "Χρονια πολλα μανουλα".. :D:D

Οσο για το κουνημα.... Υπομονη! Θα περασει κι' αυτη η φαση αργα ή γρηγορα...

Να ξεκουραζεσαι και να εισαι ηρεμη.

Φιλια πολλα!!

Χαρουλα... αληθεια ποσο ειναι το παιδακι σου και πως το λενε? :?:?:oops::oops::oops:

Ειμαι λιγο "ξέχασμα" :lol: συγχωρεσε με.... :?:?:?:?:?:?

Αλλα μη φτασουν τα γενεθλιακια σας και δε σου ευχηθουμε ουτε χρονια πολλα!! Ντροπη.. :oops:

Εμεις κοριτσια μια χαρα....

Απο δοντια.. Το απολυτο κενο..... :(:(:(:(

Απο στομα... Το απολυτο χαος.... :lol::lol::lol::lol:

Χθες μου ειπε... "τελω τσουλεκι θου"..!! Εμεινα :shock::shock::shock:

Δεν αφηνει κανεναν να με πειραζει.. Ουτε μια τριχα απ' τα μαλλια μου.

Φωναζει .... "ατητε την", "μη πειλαζεις"..

Μιλαει με τα παιχνιδια της ολη μερα, αρπαζει τα τηλ. απ' τα χερια μας και πιανει την κουβεντα με οποιον μας παρει, δε δεχεται μυγα στο σπαθι της. Τρωει μονη της, θελει να σκουπιζει και τα κακα μονη της... την αφηνω αλλα γεμιζει τον τοπο σκ@το...Μαλωνουμε, φωναζουμε, αλλα μετα τα βρισκουμε... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειναι ταρζαν... πολυ ζωηρη και μονο εξω σταματαει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τον εχει ακριβο τον λογο της!!

Δε βγαζει κιχ και νομιζεις οτι ειναι το πιο ησυχο παιδακι του κοσμου..!! χαχαχα!!! :lol::lol::lol:

Οχι πως δεν την πιανει και εξω η στραβοκεφαλια της... αλλα σε πιο... "κουλ" βαθμο...!!!

Αυτα τα νεα μας...

Απο μερα σε μερα περιμενουμε και τα ασχημα νεα της γιαγιας μας..

Χθες πηγε ο παπας και την κοινωνησε στο σπιτι την καημενουλα μας... :(:(

Αυτη το ζητησε... για να γινει λεει καλα... Ουφ!

Και η πλακα σε ολα αυτα ειναι οτι αρραβωνιαζεται 21 Μαιου η αδερφη μου. Μετα απο 10 χρονια σχεσης πηραν την αποφαση και βλεπω να εχουμε ιστοριες για αγριους..

Απο την μια μερια της καρδιας μου εχω χαρα, κι απ' την αλλη πονο... :(:(

Ο θεος να βαλει το χερι του..Δεν ξερω...

Σας ζαλισα το ξερω... αλλα βρηκα ευκαιρια να σας πω 2 κουβεντες παραπανω τωρα που η μικρη κοιμαται.

ΥΓ Εχει καμια νεα απο την Αγγελικη?

Σαν πολλες μερες να εχει εξαφανιστει...... :?:?:?:?:?:?:?:?

Ζαιρακι μου...να σου ζησει ο παιδαρος..γερος να ειναι να τον χαιρεσαι..

βρε δε λες παλη καλα που το καταλαβες..

ολα καλα θα ειναι..θα χαρεις το ζουζουνι σου με το καλο..

επιστρεψατε σπιτι και αν οχι ποτε;;;

Φανουλιτσα μου ευχαριστω για τις ευχες!!!!

τι κανετε οι αλλες;;;;

η Αγγελικη καλε απο αυριο αρχιζει απογραφη...φανταζομαι τρεχει και δεν φτανει

kαλο απογευμα..... :)

Χρυσα χρονια πολλα για το Χριστοφορο να τον χαιρεστε κ να τον καμαρωνετε :ymparty:

εμεις απο νεα τα ιδια, εδω ο καιρος χαλασε κ εχει αρκετο κρυο,κ εγω διαθεση για υπνο.. (-|

χθες την ωρα που σας εγραφα μου εστειλε στο fb μηνυμα η Συμπεθερουλα μου ειναι καλα απλα απο τη δουλεια δε μπενει γιατι φοβαται μη κατσει καμια στραβη ;) μας στελνει την αγαπη κ τα φιλακια απο τις δυο τους σε ολες μας.... :x

Φανη εχεις δικιο που δεν ξερεις αν πρεπει να χαρεις η οχι...αλλα εγω νομιζω πως ολα θα πανε καλα κ θα γινουν οι αραβωνες χωρις παρατραγουδα,ο Θεος ειναι μεγαλος.... ;)

Στελλα ναι κ εμενα οταν παμε καπου δε κλεινει ματι,σχετα με το που θα μπει στο αυτοκινητο σε 5 λεπτα τον περνει ο υπνος.... :lol:

Χαρουλα νωρις δεν κανατε το εμβολιο; εμας μας ειπε στα 2μιση.....σορυ κιολας που ρωταω... :)

καλησπερα τι μου κανετε?εγω πα΄λευω κλασσικα με δουλειες

χρονια πολλα να χαιρεσαι τον χριστοφορο αγγελικη μου και με ενα μωρακι ακομα..

ξεκινησαν τα γενεθλεια ε?τελεια γινομαστε 2χρ.

αχ κοριτσια εχω ενα σιδερο και πλυσιμο βουνο πια θα κοπιασει?

σες μου για τα βλαστοκυτταρα αυτη τη φορα τι θα κανεις>γιατι σκεφτομαι αυτη τη φορα να τα στειλω θεσ/νικη?ξερεις την διαδικασια?

μολισ προσεξα ειμαι 30 εβοδμαδες περασε ο καιρος...σε αυτη την εγκυμοσυνη περναει ο καιρος πιο γρηγορα λογο του πρωτου παιδιου δεν ειναι το ιδιο....

καλησπερα κοριτσια

το γιο μου τον λενε γιωργο!εχουμε ακομα εναμιση μηνα για γενεθλια εμεις!αργουμε!

οσο για εμβολιο αυτη την απορία είχα και εγω-καλα κανεις και ρωτας!το καινουργιο βιβλιοαριο (όχι το μπλε το παλιο) των παιδιων λεει να γινεται μετα τους 12 μηνες και όχι 24μηνες. το εψαξα και στο ιντερνετ.

αντε καληνυχτα τα λεμε αυριο

Καλημερα κουκλες!!!

τι κανετε;;;;

εμεις καλα..

σας ευχαρστω για τις ευχες!!!!

Ιφη μου αυτη τη φορα θα τα παμε εμεις στο Παπανικολαου.

εχω ηδη συννενοηθει και καποια στιγμη θα παει η μαμα μου να παρει το κιτ να το εχουμε μαζι μας..και οταν με το καλο γεννησω..με οποιον τροπο και αν γεννισω εκεινη την ημερα θα το παει ειτε ο αδελφος μου ειτε ο Οδυσσεας εκει

Χαρουκα για ποιο εμβολι λετε;;;

εμεις εχουμε να κανουμε τωρα αλλη μια δοση το πρεβεναρ..και μετα δεν θυμαμαι ποτε ειναι το επομενο..αλλα εχουμε να κανουμε εμβολιο απο τον φευρουαριο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...