Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

καλημερα ομορφες...

τι μου κανετε κουκλες?

Φανουλι μου ..μπαααααααααααα θα περιμενω να φτιαξει ο καιρος και μετα θα αρχισουμε τις παπιοαπροσεξιες... :lol::lol::lol:

αντε να πεσει το παραδακι ευχομαι ...συντομα...

ατατινα μου τι κανεις?μπαρμπαριζεις φανταζομαι και τρελαινεις την μανουλα σου ε? :lol::lol: τα φιλια μας...

συμπεθερουλα μου φανταζομαι πετας στα συννεφα ε?πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρηκα ρε κοριτσακι μου...αντε να δες και το σπορακι σου...φιλακια πολλα στον παναγιωτακο μας...

στελλουνι μου μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ επλασα και εγω κουλουρακια με την νονα μας...κοπιαστεεεεεε....μοσχομυριστα και ακρως παχυντικα....αντε να βαλεις και κανα κιλακι...

οι υπολοιπες τι μου κανετε?????

χρυσουλινι μουυυυυυυυυ

κωνσταντινα

αγγελικουλα παλι χαθηκες ε?

φιλια σε ολες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπεεεεεερα!!!!

Ακουσα καμπανα...? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα ρε Ντινακι... μη μου το χτυπας κι εσυ τωρα... :D:D:D:D

Δε θελω να γκαστρωθω. Αυριο-μεθαυριο (λεμε τωρα) μπορει να αλλαξω γνωμη ομως.. :?:?:?

Πληρωθηκα!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους πηρα τα λεφτα Ιανουαριου-Φεβρουαριου-Μαρτιου...!!!!!!!!!!!!

Η μουρμουρα και η .. πεντε μετρα γλωσσαρα που απλωσα .. επιασε τοπο!!!

Δε μπορω να σιδερωσω τα ανοητα μεταξωτα σκατουλακια για τα τραπεζια.

Τα εβαλα και στην κολλα τρομαρα μου, αλλα παλι σκ@τα ειναι.. Τα νευρα μου.. :evil::evil::evil:

Θελω βολτα... και η φιλεναδιτσα μου θα ερθει στις 6 το απογευμα...

Φιλια πολλα!!!!

Δωρα ευχομαι θετικα αποτελεσματα κοριτσαρα μου!!

Ζαιρακι μου σε λιγες μερες μπαινεις στο μηνα σου...? :shock::shock::shock:

Τον Στρατη-Παναγιωτη (αληθεια πως τον φωναζεις?) σε ποια εβδομαδα τον γεννησες?

Καλε τι τα θες τωρα? Να γκαστρωθω και να γκρινιαζω κι αλλο? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περα απ' την πλακα.. νομιζω πως καθε εγκυμοσυνη ερχεται για να γεμισει ευτυχια και ομορφες στιγμες. Οσο κι αν καποια δε την επιθυμει ή εστω δε την επιδιωκει... ΠΑΝΤΑ την γεμιζει συναισθηματα και χαρα.. Ευλογημενα τα παιδακια.

Κατερινακι μου, εγκυουλα μου.. :D πες μας πως εισαι...!.!!!!!!!

Εχω την υποψια πως εχεις διδυμα.. :?:?:?:?:?:? Το φανταζεσαι...???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρολινακι μου, απαπαααααα.... καλε ποιες απροσεξιες σκεφτεσαι??? Μπες στο ψητο αν το επιθυμεις!! Τι αφηνεις τον αντρουλη σου να περιμενει? :D:D

Η παπενια τι κανει? Μερες εχω να διαβασω ιστοριες της.. :D

Η Ατατινα στον κοσμο της.. Πονηρευει και κρυφακουει..!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τρωγαμε και λεει "ντεν τελω χότατα"... :shock: Μα που ηξερε την λεξη χορτασα?

Γι' αυτο οοοοοοοοοοοοοτι και να κανει το αυτακι της το εχει ρανταρ και απανταει ενω μιλαμε με τον Β.. Το παλιοκοριτσο. :lol::lol::lol:

Σας αφηνω. Παω για μπανακι! Φιλια!!

Kαλησπέρα κοριτσια μουυυυυ!!!!! :x:x

Πολύ δουλίτσα,δόξα το Θεούλη,ξυπνήσαμε...Αλλα μου λείπει η καρδούλα μου..πολύ.. :(:(

Δωρούλαααα !!!!!!!Λεςςς??????Η αλήθεια ειναι πως κ εγώ δε θέλω ακόμη νινί,

αλλα νομίζω πως αν "τύχει" θα πετάξω ξανά απ τη χαρά μου..Προς το παρών πάντως

είμαι ιδιαίτερα προσεκτική σ αυτό το θέμα...Περιμένουμε νέα σου εεε!!!

Φανούλα μου κ εγώ ακόμη δεεενν...Άσε που δεν παίζει κ για οικονομικούς λόγους

ακόμη..Θα το βαλουν φυλακη το αγόρι μου έτσι κ βγουν κ άλλα έξοδα... :?

Ε,κ που σαι!!!Αντε μετα το Πάσχα βάλτε κ τη Δραμούλα στο πρόγραμμα για βόλτα εεε!!!

(Τωρα που πληρωθηκες κιόόόλας...χιχιχιχι!!!)

Ζαιράκι μου πλάκα είχε το εικονίδιο με την τριάδα...Πολύ γέλασα!!! :lol::lol::lol:

Καρολ καλε ναι,συμφωνω με την Φανούλα μου,βουρ στο ψητο..Αφου θες κ μπορεις,μη το

καθυστερείς καθόλου!

Πάω να ξεκουραστω αγάπες μου..Φιλάκια πολλά πολλά.........!!!!!!!!!! :-*:-*

επειδη μαλλον δεν θα ξαναμπω θα μαστε στον παππου μας ...

να σας ευχηθω κουκλαρες μου γλυκιες...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!

ΜΕ Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Ε Σ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ,ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωω όλες μια προς μια...

Kαλημεεεερα!!

Καλη "κοκκινη Πεμπτη" κοριτσια!!!

Βαψατε αυγουλακια?

Εγω απο χθες βραδυ μουσκεψα τα κρεμμυδοτσουφλα και απο το πρωι βραζω λιγα-λιγα αυγα για να μη μου σπασουν οπως περσι.. :D:D:D

Πηγα λαικη, φορτωσα πρασιναδες :lol: μελιτζανες και σπαθολαδο που μου ειχε τελειωσει.. :D

Εχει τελειο καιρο για βολτες!!! Θελω ολη μερα να ειμαι εξω!!!!!

Φιλια σε ολες!!!

Καλημερουδια :):):) !!!!

Βαψαμε τα αυγα μας χθες ,πηγαμε κ βολτα με τη μικρη κ μαδησαμε οοοολες τις πασχαλιες της περιοχης κ γεμισα 2 μεγαλα βαζα :P:P:D !!!!Λατρευω τις πασχαλιες,μυριζουν Πασχα!!!

Η μικρη ακομα κοιμαται κ λεω να παμε το απογευμα περπατωντας χερακι-χερακι :x να προσκυνησουμε τον Επιταφειο!!Δε ξερω αν θα αντεξει μεχρι την περιφορα...

Κοριτσια αυριο Μ.Σαββατο κοινωνανε ετσι?Καλα θυμαμαι :oops: ?Τοτε με κοινωνουσε η γιαγιακα μου νομιζω..θελω να παω το λουλουδι μου,εχω καιρο να την κοινωνησω :oops::oops:

Δωρουλααααα?????Τι εγινε???Εχουμε κανενα νεο??

Μην αγχωνεσαι μωρε!Ολα για καποιο σκοπο γινονται ;);) !!!

Κ εγω οπως τα λεει κ το Ντινακι...δε θελω αυτη την περιοδο για τους δικους μου λογους(ντροπη κ μονο που το λεω,το ξερω!)αλλα αν ερθει..καλως να ερθει!!Θα χαρω πολυ!

Πες μας τα νεα σου!!

Νινινα μου εσυ πως εισαι :):) ????Προσπαθησε να παιρνεις τον Παναγιωτακο αγκαλια οταν θα εισαι καθιστη ή ξαπλωμενη ;) !!Εχεις μεγαλο εργο να αναλαβει ο μπαμπακας σας,το καταλαβαινω!

Αχ σε σκεφτομαι κ πολυ χαιρομαι!!!!!!!!Αληθεια!!!!

Καροοοοολλλ καλα να περασετε στον μπαμπακα σου!!!!Καλο Πασχα!!Φιλια πολλα!!

Φανουλα-γυριστρουλα τι κανεις :P ???Πως εγιναν τα αυγα σας??Δε τα εχω βαψει ποτε ετσι!Βασικα 1η φορα εβαψα φετος αυγα :lol::lol::oops: !!!Εχω ωραια διαθεση φετος :D !

Η Ατατινα μας??Βολταρετε?

Σας πληρωσανε????Επιτελους :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymparty::ymparty::ymparty: !!!!!!Ε το χρειαζοντουσαν να τα ακουσουν ;) !!!Καλοφαγωτα αγαπη :D:D !!!

Ντινακι μου γλυκο σου λειπει το λουλουδι σου μωρε ε?Υπομονη!!!Ερχονται οι μερες ξεκουρασης που θα τη χορτασεις :):x !!!!Αχ παντα ετσι δουλειτσα να εχετε κοριτσακι μου!!!!Χαλαλι η κουραση κ ο μικρος "αποχωρισμος" απο τη ζουζουνιτσα σου!!

Ζαιρακι μου τι κανεις??Πως ειναι η ζωη στο σπιτι??Φανταζομαι ο μικρος ειναι ενθουσιασμενος που σε εχει ολη μερα ε?

Καλα πεθανα στα γελια κ εγω με τα εικονιδια :lol::lol: !!!

Κοριτσια μου γλυκα πιστευω να ξαναμπω αλλα αν δε τα καταφερω συντομα..ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να εχετε ολες κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεια κ αγαπη :x:x:-*:-* !!!

Aγαπούλεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!

ΠΟλύ δουλειά,δοξα το Θεούλη,τωρα απ την κούραση νομιζω πως εχω πυρετό!

Δεν εχω κουραγιο να σας σχολιασω,σας διάβασα όμως,κ θελω να σας ευχηθώ κ εγώ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΦΩς ΤΙς ΨΥΧΕς ΜΑς,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,Κ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

Θα σας σκέφτομαι....

Πολλά γλυκά φιλιά!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:x:x

Χριστος Ανεστη!!

Χρονια πολλα!!!

Περασαμε την πιο ομορφη Ανασταση φετος, παρεουλα με την μικρη και τα ασταματητα λογια της!!

Το ποσο διασκεδασε με την καμπανα και τα πυροτεχνηματα δε μπορω να σας περιγραψω!!

1:15 κομηθηκε, αφου εφαγε ενα πιατο σουπα.. :D:D (και μια μπουκαλα γαλα εννοειτε... :shock: )

Να περασετε ολες ενα τελειο Πασχα με πολυ κεφι και... φαγητο... :lol: .....!!!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Κοριτσια.... :) τι κανετε χαθηκαμε λιγακι λογω των ημερων,εμεις ειμαστε αρκετα καλα κ οι τρεις μαμα,Παναγιωτης κ νινι :D οπως σας ειχα πει εχω την πεθερα μου εδω,αλλα κοριτσια δε θα το πίστεψετε, ενω ξερουν πως ειμαι εγκυος τα πιο πολλα παλι εγω τα κανω... :evil: θα πειτε γιατι; δε περνουν πρωτοβουλιες,κ εκει που θα καθομαι κ θα παρακαλαω τα κανω μονη μου, η πεθερα μου λεει δεν ευχαριστιεσται κ εγω απανταω πως οταν μου λες εβαλες σκουπα,κ κατω εχει σκουπιδια,κ αλλα πολλα τετοια,η οταν με βλεπεις να σιδερωνω κ δε λες αστα να τα κανω εγω.......ξερω θα πειτε πασχαλιατικα σου ρθε να μας τα πεις; αλλα νομιζω πως οι πιο πολλες με καταλαβενετε... ;)

Στελλα τον Παναγιωτη δυστηχως πολλες φορες αναγκαζομαι κ τον περνω αγκαλια με πολυ προσοχη φυσικα,κ παρακαλω μονο την Παναγια να πανε ολα καλα...... ;)

Φανη μπραβο σας που πηγατε εκκλησια με την ατατινα...εμεις τον πηγα μονο μ πεμπτη κ μεταλαβε,γιατι αν ξαναπηγεναμε ειχε τοσο πολυ κοσμο,που δε μου αρεσει αυτος να μπενει αναμεσα τους κ εγω να τον κυνηγαω,κ μ.σαββατο κοιμοταν απο τις 10 αφησα την πεθερα μου να τον προσεχει,κ καθισα εγω ως τη μεση τις λειτουργειας ;)

Κωνσταντινα αφου ειχατε δουλειτσα αυτες τις μερες χαλαλι η κουραση ;)

οι υπολοιπες πως περασετε; σας φιλω ολες κ μαλον θα τα ξαναπουμε με νεοτερα απο το νινι, ;)

υ.γ σορυ αν σας χαλασα τη διαθεση... :x

Koύκλες τι κάνετε?

Χριστός Ανέστη!!!

Εμείς προσπαθούμε ακόμη να ξεκουραστούμε αλλα μπααααα(που λεει κ το Ολινάκι..)..Για

το άλλο Σ.κ το κόβω να κοιμόμαστε παραπάνω..

Εμείς δεν πήγαμε στην Ανάσταση,για μία ακόμη χρονιά,διότι η Ολίνα σαφως κ νυσταξε

απο τις 8 όπως πάντα,9μιση ήδη κοιμόταν κ δεν ηθελα να την αναστατώσω...Εκτός

αυτού,τελικά αυτες τις μέρες,δεν νόμιζα οτι είχα πυρετο..ΕΙΧΑ πυρετό κ ήμουν κομμάτια..

Γιατι κ πως δεν ξέρω,πάντως κ το στομάχι μου δεν το νιώθω καλά κ πονάει κ πολύ ο αριστερός

μου φρονιμίτης,παρόλο που έχει κάτι χρόνια που βγήκε..Θα φανεί!

Χόρτασα όμως το μωράκι μου..παιξαμε κ χαιδευτήκαμε ατελείωτα..... :x:x:x

Φανούλα μου γλυκιά φαντάζομαι χαρα το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!

Νινίνα μου να είσαι κ εσύ πολύ προσεκτική..Σίγουρα θα σε φυλάει κ η Παναγίτσα μας,

αλλα τι να κάνει κ αυτη η δόλια αν όλη μερα κουράζεσαι???Καλά,για την πεθερά δεν σχολιάζω,

δεν εχω λόγια............... X(

Το τι δουλειές με περιμένουν δε λεγεται τόσο καιρό που τα άφησα..ήδη πλένει το πρώτο

πλυντηριο κ εχω κ άλλα 3 τουλάχιστον!!Δε ξερω απο πού ν αρχίσω!!!

Καλησπεεεερα!!!!!

Δε βλεπω κινηση κι ανησυχω.... :?:?:?:?:?:?:?

Τι κανετε? Εγω εχω πονοδοντο σε μπροστινο σφραγισμενο δοντι.. Ελεος πια.. 6:15 εχω οδοντιατρο.. Κι αλλη απονευρωση... πως θα φαω παλι την ενεση παναγιτσα μου... :(:(:(

Η μικρη εκλαιγε επι 2 ωρες ασταματητα και στο τελος κοιμηθηκε νηστικια..

Πονανε τα ουλα της.. την εχουν τρελανει και δοντια δε βλεπουμε...

Και περασαμε τοσο ωραια αυτες τις μερες... Και που δεν πηγαμε! Μεχρι και σε παιδοτοπο :D και το καταχαρηκε το καημενο.. και σημερα μας βγηκε ξινο... :(

Ωραιο πραγμα να μη δουλευεις παντως!! :D:D:D:D

10 η ωρα ξυπνησαμε με την ησυχιιιιιιιιιιιιιιιιια μας... :D:D:D

Παω στην κουζινα... Φτιαχνω μακαρονια με κοτοπουλο και κοκκινη σαλτσα.. :D Οριστε να φαμε!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΠΩς ΠΕΡΑΣΑΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ!

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..............

ΠΕΡΑΣΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ Κ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΦΑΓΗΤΟ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.....

ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΙΧΕ ΞΕΡΑΘΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ....ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑ ΤΟΣΕς ΜΕΡΕς ΤΟΥ ΔΙΝΑ ΤΟ ΑΕΡΟΛΥΝ Κ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.......

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΠΟΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑ, ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ......

ΦΑΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΑΤΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ...

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ........

Καλησπερα αγαπεςςςςς :D:D:D !!!!!!

Χριστος Ανεστη κ απο μενα κ Χρονια Πολλα με υγεια κ αγαπη!!!!!!!!!!!!!

Πολυ ομορφα περασαμε κ εμεις!!!!!!!!!

Πολλες βολτες..πολυ φαι..πολυ υπνο..πολυ οικογενεια..πολλοι φιλοι.....τελεια :D:D:D:D !!!!!!!

Ανασταση η μικρη δεν ηρθε γιατι κοιμοταν του καλου καιρου απο πολυ νωρις...πηγαμε με τον αντρα μου εμεις κ πηραμε το αγιο φως κ εκατσε η πεθερα μου να την εχει το νου της!

Αυριο επανερχομαστε εμεις στους ρυθμους μας(δε δουλευε ουτε σημερα το αγορι μου,λογω πολλων ωρων το Πασχα..) κ θα τα πουμε πιο ηρεμα κ καλα ;) !!!!

Σας φιλω οοοοοοοοολες μια μια!!!!!!!!!

Φανουλα περαστικα με το δοντι :? !!1

Τα λεμε το πρωι κορες!!!!Καλο βραδυ :):)

καλησπερα χρόνια πολλά/.........

και μεις πασχα ομορφα με τους γονείς μου.......

αύριο έχω πάλι NST, άντε να δούμε τι θα μου πει ο γυναικολόγος.

η κοιλιά μου είναι σα μπαλόνι που το χεiς φουσκώσει και δεν παίρνει άλλο...

νομίζω θα κάνω μπαμ και σύντομα θα έχετε νέα μου...

ο μεγάλος μου έχει τρελάνει κόσμο, όπου και αν βρεθώ όπου και αν πάω όλοι μου λενε "όλη μερα έτσι κάνει" είναι μονιμη ατάκα. =))=))=))=))=))=))=))=))=)):D:D:D:D:-*:-*:-*:-*:-* ..ζωή να χει το παιδάκι μου....και να ναι πάντα έτσι..

σας φιλώ..... :x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Καλημερα!!!!

Ζαιρακι αντε κοριτσαρα μου μπηκες στην τελικη ευθεια.. Ολα να πανε καλα και να γεννησεις να ξελαφρωσεις.. Αλλα εσενα παλι θα σου λειπει η κοιλιτσα και σε βλεπω πολυτεκνη σε λιγα χρονια.. :D:D:D:D:D .. Για την ζωηραδα του μικρου εχω να πω μονο υπομονη.. Νομιζω πως μοιαζει πολυ με την δικια μου ανταρτινα-Ατατινα... :lol::lol::lol::lol:

Η μαμα μου που την προσεχει τα' χει παιξει.. (και "φημιζεται" για την τεραστια υπομονη της..) :? ..

Γερα να ειναι και τιποτα αλλο... ;)

Στελλιτσα καλα τι αστερι εχεις.. Τι ματακια ομορφα και την ηρεμια στα μουτρακια της.. Φτου να μη την ματιασω την κοριτσαρα σου.. :D

Καλε μη τα λετε ετσι.. οτι φαγατε πολυ... Σας ξερω εσας τις "κοκκαλιαρες" ποσο τρωτε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για καμ του δοθε να δεις "γερα πιρουνια"... :lol::lol::lol::lol::lol: 9ποτε θα κανω διαιτα η γουρουνα.... :?:?:?:?:? )...?

Δωρα τι κανεις? Τι εγινε με την καθυστερηση? Γιατι δε μας ενημερωσες??? (θα σε μαλωσω. :D )

Μηπως εχουμε κι αλλο σπορι στην παρεα!!! :D:D:D:D:D

Πλησιαζουν και τα γενεθλιακια εεε...? Αχ! Τι καλα!!

Θα βρω ευκολες συνταγες στο βιβλιακι μου και θα σου γραψω με την πρωτη ευκαιρια..

Μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθουσα... Λατρευω κουζινα-φαγητα-μεζεδακια.. :D:D:D

Κοριτσια σας αφηνω παω να απλωσω ρουχα και να σβησω την φακη.

Το δοντι μου ειναι καλα.. Την αλλη Τριτη θα το κλεισουμε.. Κι αλλη απονευρωση μες στο στομα μου. Ελεος πια... Αγανακτησα...

Φιλια πολλα!!!

Kαλησπέρα φίλεεεες!!!!!!

Σήμερα είχα το σίδερο να τακτοποιήσω κ τωρα μπορώ πια να πω πως τελείωσα

(γι αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον...)!!!

Τι κάνετε???

Εμείς καλά,σήμερα ήρθε κ η οικογενειακή μας φίλη που θα έχει την Ολίνα τα πρωινά,

μια χαρά τα πήγανε,παίξανε,γελάσανε,της έδωσε κ το φρούτο,μια χαρά!

Αντε να δούμε...

Φανούλι μου δε ξέρω για τη Στελλίτσα μας,εγώ πάντως τρωω..βάζω κάτω 2 χοντρούλες!!!

Αυτες τις μερες λόγω πυρετού η αλήθεια είναι πως γλίτωσα τις περιττές ατασθαλίες,όχι για

τίποτα αλλο δηλαδη,δεν κατεβαιναν πολλά πράγματα..Αλλα τώρα που συνήλθα??Ποιός με πιάνει!!!!

Σε περιμένω να με....συναγωνιστείς!!!!!! :x

Στελλούνι μου όμορφο!!!!Τι τέλεια η καινούρια σου φωτο στο φβ!!!!!!Μα τι μπουμπούκι

είναι αυτόοοο!!!!!!!!!! :YMHUG:

Ζαιράκι μου αντε με το καλό κοριτσάρα μου!!!!

Δωρούλα μου τελικά για να μη μας αναφερεις κατι δεν είχαμε καμια..γκαστροεξέλιξη,εεε??

:lol:

Συμπεθερούλα μου πού χάθηκες εσύ??Πώς περάσατε??Ο όμορφος γαμπρούλης μου?

Πάω να φαω τις φακές μου κ μετα θα παω να φτιάξω νύχια!! B-)B-)

Κορίτσια Χριστός Ανέστη!να χαίρεστε τις οικογένειες σας κ εύχομαι τα καλύτερα!εγώ πάλι εξαφανιστηκα γιατί δν είμαι κ στα καλύτερα μου.πριν3εβδομαδες περίπου πήγα στον καρδιολογο κ προέκυψε ένα προβληματακι με την καρδιά μου.κ όλο αυτό επειδή νομίζαμε ότι ήταν το στομάχι.τελικά οι3 βαλβίδες υπολειτουργούν,η καρδιά μου είναι 42εκ.μιας έφηβη είναι 44 τουλάχιστον κ οι παλμοι μου 50.μου είπε τι πρέπει κάνω κ ότι πρέπει να χάσω τουλάχιστον 4κιλα για να κατέβει το στομάχι επειδή την ζοριζει.με πήρε τόσο από κάτω που κλειστηκα μέσα κ δεν ήθελα να έχω επαφή με κανέναν παρά μόνο με το φαΐ.όχι μόνο δεν έχασα αλλά πήρα κ μισό κιλό.τα νεύρα δν είναι οκ κ πρέπει να συνελθω γιατί σε6 μήνες θα με ξαναδεί κ δν θέλει να χειροτερέψει.οπότε δίαιτα κ χαλάρωση γιατί δεν με βλέπω καλά...

Σορυ που δν σχολιάζω τπτ αλλά δν το έχω αυτόν τον καιρό.

καλο σας απογευμα......εδω ειμαστε καλε κ εμεις ;) σημερα πηγαμε κ ειδαμε κ ακουσαμε το φασολακι μου :lol: ειμαι 5 εβδομαδων κ η καρδουλα μας χτυπα σταθερα κ δυνατα,22 δεκεμβριου ειναι η πητ μου... :)

Ζαιρα κοπελα μου κατ'αρχας με εναν πονο,να που εφτασες στα γεννητουρια :) οσο για το σχολιο για το παιδι που ειναι ζωηρο,κ ο δικος μου ακριβως τα ιδια,η πεθερα μου ειπε πρεπει να κοιμαται ως τις 9 το πρωι,λες κ τις ειπα κανεις οτι παμε εμεις κ το ξυπναμε πιο νωρις X( λες κ εγω δε θελω να κοιμηθω καμια ωρα ακομη αλλα να φερνω βολτες στο σπιτι απο τις 7 το πρωι.... :yawn:

Στελλα ναι μια κουκλα η Αφροδιτη κ μου φανηκε πως παχυνατε λιγακι ;)

Φανη κατι θυμαμαι που ελεγες πως κ στην εγκυμοσηνη ειχες προβλημα με τα δοντια σου :huh: περαστικα να ειναι, εγω ευτηχως οχι οτι εχω τα τελεια δοντια,αλλα μεχρι τωρα καπως καλα ειναι....

Αννα κοπελα μου περαστικα σου,στεναχωρεθηκα τωρα που ειπες για την καρδουλα σου :( γι'αυτο θελεις να χασεις κιλα; αλιως μια χαρα μου φαινεσαι,παντως προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο γινεται κ που ξερεις μπορει να γινει ενα θαυμα κ να γινουν ολα οπως πρεπει ;)

Κωνσταντινα,μπραβο στην Ολινα που τα παει καλα με την κοπελα,αφου το πηρες αποφαση να δουλεψεις :) κεγω αρχιζω σιγα,σιγα ν αφηνω τη μανα μου στο ταισμα,αλαγμα,γιατι ισως να τον κρατησουν λιγο καιρο,κ αυτος δυστηχως ηταν κολημενος πανω μας.... ;)

οι υπολοιπες τι κανετε; Χρυσα,Καρολινακι,Αγγελικουλα που χαθηκες εσυ; καλο απογευμα μακια σε ολες σας :x

Γεια σας κούκλες!!!Ενα δυσάρεστο κ ενα ευχάριστο λοιπόν?

Αννούλα μου πολύ με στενοχώρησες.... :(:(:(:( Πες μου όμως οτι είναι κάτι που

δεν είναι πολύ κακό κ μπορεί να βελτιωθεί,πλιζ....Αντε κοριτσάκι μου,κ πάρε δύναμη απο

τον μικρό σου κ κάνε ότι πρέπει για να μην επιβαρυνεις το πρόβλημα!

Νινίνα μου με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα να πανε τέλεια!!!!!!!!

Όσο για την πεθερα???Αστην να τραγουδάει..Εσυ μπενάκης-βγενάκης!! :-@

Την επόμενη φορά πες της "9 η ωρααα???Τι λες τωρα???Δε με βολεύει καθόλου,ευτυχως το

αγορι μου με ξυπνάει πρωι πρωί να κανω τις δουλειες που πρέπει μόνη μου ουτως η άλλως

να φερω βόλτα..."να δούμε τι θ απαντήσει!!!Ε μααα!!

Όσο για την νταντά μας,δεν είναι κοπέλα,είναι ώριμη κυρία,γύρω στα 55 κ πολύ πολύ

έμπειρη...έχει μεγαλώσει παιδάκια πολλά!

Σήμερα εχω μια λιγουρα ρε κορίτσια ολη μερα,άλλο πράμμα!!!

Νινινα μου συγχαρητήρια!αχ πόσο χάρηκα!μπράβο κοπέλα μου!

Κωνσταντίνα κ εγώ τρελαθηλα.3μηνες τραβιεμαι με το στομάχι.χάπια θεραπείες. Κ τπτ.έτσι προέκυψε ο καρδιολόγος.το προβλημα δν διορθώνεται γιατί είναι θέμα κατασκευής.αυτό που θελουμε είναι να μένει σταθερό.καθε6 μήνες έλεγχο κ αυστηρή τήρηση των οδηγιών!τα κιλά ήθελα να τα χάσω γιατί ένιωθα περίεργα.σαν κούραση.γιατρό κ μόλις το ανέφερα στο 1γιατρο με έστειλε στον αλλον.όσο ανεβαίνει το στομάχι ζοριζεται η καρδιά κ δν μπορεί νασταλει το αίμα όπως πρέπει.πρέπει να σηκωνομαι απτό τραπέζι νηστικη ήταν τα λόγια του.

Καλησπερουδια ομορφες!!!!!!Μεταμεσονυχτια σημερα :P !!Ολη μερα οποτε πηγαινα να σας γραψω κατι γινοταν!!

Τι μου κανετε??Αχ εγω αδιαθετησα πριν λιγο κ ποναω λιγακι...

Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος αυτες τις μερες...εφτιαξα ψωμακι σημερα κ βγηκε πολυ καλο!Χθες βραδυ εκανα γλυκες κρεπες κ ηταν ΤΕΛΕΙΕΣ!!Καλε κοπιαστε σας λεω :D !!!

Φανουλα καλε μη με βλεπεις ετσι στις φωτο...δε με αφηνει η Αφροδιτη ν'αγιασω :lol::lol::lol: ...ολη μερα κυνηγητο που να μεινει κανα γραμμαριο πανω μου :? ...δε θελει κ πολυ να μου κοπει η ορεξη μετα :roll: !!!Οταν εχω ομως ορεξη κ ειμαι στα καλα μου μια χαρα τσακιζω τα παντα!

Ντινακι μου γλυκο μια χαρα τα πηγε το Ολινακι μας με την κυρια που θα την κραταει ε??Τι καλα :):):) !!!!!Θα δεις ολα μια χαρα θα πανε ;):YMHUG: !!!!

Αχ μωρε αγαπουλα ειχες κ πυρετο τελικα ε??Πολυ ταλαιπωρια φανταζομαι ολα μαζι...ολα καλα ομως τωρα,ε??Αντε με το καλο κ το επισημο ξεκινημα απο βδομαδα :):) !!!

Νινινα μου ειδατε το φασολακι σας????Τι τελεια :) !!!!Με το καλο να γινει γιγαντακι :D:D !!!!

Ποσο πολυ με καλυψε η Ντινα γι'αυτα που σου ειπε για την πεθερα 8-) !!!Ετσι να της απαντησεις X( !!

Μη σε χαλαν τα λογια κανενος κοριτσι μου!!!Εχεις με πολυ πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθεις ;):) !!!

Ζαιρακι τι εγινε??Τι κανει το μικρο αντρακι σου???Κ το μεγαλο?!

Αχ μωρε Αννουλα μου γλυκια πολυ λυπηθηκα μωρε :( !!!Ο,τι προβλημα κ αν υπαρχει...κ το πιο μικρο,ποτε δεν ειναι ευχαριστο!Να σκεφτεσαι ομως οτι με λιγη προσοχη ολα θα ειναι μια χαρα για μια ολοκληρη ζωη!!!Λιγη προσοχη θελει κ σε λιγο θα δεις που ολες οι οδηγιες του γιατρου θα σου γινουν συνηθει κ καθημερινη ρουτινα κ ολα θα ειναι μια χαρα :);):YMHUG: !!

Καλε Δωραααα αληθεια τι νεα......???

Η συμπεθερα μου που χαθηκε παλι :roll: ??

Αχ σας ευχαριστω οοοοολες για τα ομορφα λογακια σας για τη ζουζουνα μου :x:-*:-*:-* !!!

Ειναι το λουλουδι μου :ymdaydream::x:x :X :x !!!!!

Παω για νανι κοριτσαρες (-| !!Καληνυχτα :-*

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Αννούλα μου ε τότε να τα τηρείς κατα γράμμα πουλί μου όλα όσα σου λέει

ο doc κ όλα θα πάνε καλά....Μια τεράστια αγκαλιά σου στέλνω... :YMHUG:

Στελλίτσα μουουουου!!!!! Κρέπες ακούω,κ μάλιστα γλυκές...Μμμ..γιαμ γιαμ.. =p~

Στείλε καλέ καμιά κ προς τα δω,στα Βόρεια!!!!Αντε,εγώ που σ αγαπώώώω?????

Σήμερα ήμασταν ξανά με την νταντά μας,κ τα πράγματα ήταν ακόμη καλύτερα..Αφού όταν

είπε πια να φύγει η γυναίκα τη ρωτούσε αν θέλει να φύγει κ η Ολίνα έλεγε όχι!!!Τουλάχιστον

να ξέρω οτι θα περνάει καλά το κοριτσάκι μου..Μεγάλο άγχος το έχω μη με ζητάει,μη

νομίσει οτι την άφησα,οτι δε την αγαπάω,οτιδηποτε...

Σήμερα ξύπνησα απο τις 8 παρα τέταρτο(χαράματα για τα δικά μου δεδομένα) κ τώρα είμαι

πτώώώώμα... (-| Πάω κ εγώ να την πέσω!!!

Φιλάκια πολλά σε όλεεεεςςςς!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...