Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Kαλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟύ είστε ρε κορίτσια????????????

Δωρούλα μου να δούμε πώς θα πάει...Απ τη μία σκέφτομαι οτι υπάρχουν τόσες

κοπέλες που κρατανε ξενα μαγαζιά μόνες τους με μωρά πολύ μικρότερα κ λέω τι στην ευχή,

δε θα καταφέρω εγω να τα κάνω όλα μαζι???

Αυτος ο πρωινός καφές είναι πραγματικά απόλαυση... ~o) (άσχετο,αλλα αφού είναι???)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Μπηκα στα βιαστικα για μια καλημερα :):) !!!Δεν εχω πολυ χρονο,φορτωμενη βδομαδα!!

Τι μου κανετε??

Χθες πηγα κ πηρα γιο-γιο κ καθισμα τουαλετας...η πρωτη επαφη δε πηγε κ πολυ καλα :? ...ναι μεν τα εβλεπε κ ελεγε τσισα αλλα δεν ηθελε να κατσει ουτε γι'αστειο!!!!Δε τη πιεσα καθολου,μολις ειδα την αρνηση της την αφησα!

Εσας πως εκαναν τα μικρα σας την 1η φορα?Τι μπορω να κανω?Ή μηπως δεν ειναι απλα ετοιμη κ να το αφησω για την ωρα :roll: ...προβληματιστηκα!

Α!Της πηρα κ ενα φουξια σκαμπουδακι για να ανεβαινει κ να φτανει το νιπτηρα να πλενει τα χερια της κ τα δοντια αργοτερα...ε με αυτο ενθουσιαστηκε!!!!!!Πρεπει να επλυνε τα χερια καμια 20αρια φορες χθες το απογευμα :lol::lol::lol: !!!!

Ντινακι μου γλυκο μη στεναχωριεσαι αγαπη μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG: !!!!

Θα ερχοταν αυτη η ωρα...Μεχρι τοσο που μπορεσες κ τη μεγαλωσες αποκλειστικοτητα μονη σου ηταν πολυ σπουδαιο!!!Σκεψου τις μανουλες που στους 2 μηνες πρεπει να επιστρεψουν στη δουλεια...!

Τα 2 πρωτα χρονια ειναι σημαντικοτατα...εζησες την καθε της νεα στιγμη στο επακρο!

Τωρα μεγαλωνει,κοινωνικοποιειται,γινεται κ λιγο πιο ανεξαρτητη...Και ο χρονος που θα της αφιερωνεις μπορει να ειναι πιο λιγος πια αλλα θα ειναι ποιοτικοτατος ;) !!

Αληθεια δε γινεται να εχετε στο μαγαζι καμια κοπελιτσα part time μονο για τα απογευματα ε?Καμια φοιτητρια?

Το καταλαβαινω το ωραριο σου...η μαμα μου δουλευε πωλητρια σε μαγαζι με ρουχα...λιγους μηνες μετα τη γεννα πηγε για δουλεια κ εγω μεγαλωσα με τη γιαγια αλλα τη θυμαμαι τη μαμα μου αυτα τα απογευματα κ τα Σ/Κ τοοοσο εντονα κ ομορφα ;) !!Φροντιζε να ειναι ο χρονος μας σπουδαιος ;) !

Ολα καλα θα πανε!!!!Θα τα καταφερεις μια χαρα!!!!!! :-*:-*

Ωχ σας αφηνω γιατι με τραβολογαει!!!Sorry που δε σχολιαζω αλλο :oops: !!!Τα φιλια μου!!!

καλημερα τσουπρες μου...τι κανετε????

Κωνσταντινα κανε υπομονη...ολα θα ναι μια χαρουλα...σκεψου αυτο που πε και η Στελλιτσα ...υπαρχουν μανουλες που μη μπορώντας να κανουν κατι διαφορετικο ..τα αφηνουν απο πολυ μικρα στον σταθμο...η μαζι με καποια γυναικα..η Ολινα σου μεγαλωσε πια...δεν ειναι μικρο μωρακι...(αν και για μας παντα δεν θα ναι ?)απλα περιορισε τις λεπτομερειες στην καθαριοτητα του σπιτιου ;);) και ασχολεισαι οσο μπορεις περισσοτερο με την μικρη σου...τον χρονο που θα σαι σπιτι..ενα ευκολο φαγητακι και βουρ ολινοπαιχνιδι...!!!!!!!!!!!!!!!!!θα γινει και πιο ανεξαρτητη...μην στεναχωριεσαι...ολα θα ναι μια χαρουλα ...η αρχη θα ναι δυσκολη...εμενα να δεις ποσο μα ποσο πολυ μου λειπει... :(

στελλουνι μου γλυκο τι κανεις αγαπη μου?αχ αχ και παλι αχ...να δω ποτε θα κανονισουμε εκεινο το καφεδακο... :lol::lol: λοιπον στις γιορτες λεω να οργανωθουμε ...τι λες???????

φιλια στην κουκλα σου...

Συμπεθερουλα μου ειναι όντως ομορφα στην εξοχη...δε λεω στον Ωρωπο ειναι το σπιτι του αλλα νοιωθεις οτι εισαι πολυ μακρια απο την αθηνα....ειδικα αν εχεις και τοσα ζωακια...φιλια στον γαμπρουλη μ ου...

δωρουλαααααααα...Φανουλιιιιιιιιιιιιιιι μου...τι κανετε?

αγγελικουλα παλι χαθηκες?

καλημερα καλημερα καταρχην να πω οτι ειμαστε καλα αν εξαιρεσουμε οτι ο μικρος μου λεει συνεχεια παμε να παμε μεσα να παιξουμε ωρες ωρες με εκνευριζει.τελοσπαντων καταλλα καλα δουλειες και ετοιμαζω και βαλιτσες το σαββατο φευγω για ενα μηνα στη μαμα μου...

δεν θελω να παρω κουνια εχω ο μικρος δεν κοιμαται πλεον σε αυτη εδω και 2 μηνες απλα ειπα πηγα σε ενα φιλο που γεννησαν και πηρα κουνια της παλι στη βουλγαρια και εγραψα τι μου αρεσε εμενα...

για το γιο γιο η αρχη ειναι δυσκολη εγω εβαζα τα παζλ τα αφρολεξ στο χαλι του σαλονιου εβαζα επανω το γιο γιο και μετα τον κωνσταντινο η να χαζευει τηλεοραση η να παιζει με παιχνιδια ενα χρονο ετσι τη βγαλαμε...μετα περασαμε μια κριση και ταν τον βαω στη τουαλετα παλι κοιταζω με κατι να τον απασχολω...

οσο για τη δουλεια 40ημερων οταν ηταν ο κωνσταντινος πηγα για δουλεια δεν με πειραξε που τον αφηνα πρεπει να δουλευουν οι γονεις εξαλλου πλεον τα παιδακια μα κοντευουν τα 2 οσες μανουλες μπορεσαν και εκατσαν τοσο καιρο μια χαρα ειναι

Στελλίτσα μου γλυκιά,φαντάζομαι χαρά η Αφροδιτούλα με το σκαμπουδάκι.. :xΚοριτσάρα μου...!!!!!!!!Με το γιογιό κ εγώ σου είπα κ την αντίδραση της

Ολίνας...Πολύ χαρά,αλλα για ν ανεβαίνει επάνω,να βάζει τα πόδια της μέσα,

να το σέρνει..αλλα σίγουρα όχι να κάνει τσισα ή κάτι άλλο εκεί μέσα... :roll:

Για τη δουλειά που λες,έχουμε κοπέλα αλλα θα την σταματησουμε κ θα το κρατάω εγώ

μόνη μου το μαγαζί,όπως παλιά..Αν ήταν να χουμε καποια για απογεύματα,θα συνεχιζα

εγώ part time όπως τωρα!Το θέμα είναι αφού θα ξεκινήσω,να ξεκινήσω κανονικά!

Χαίρομαι που μου γραφεις οτι πέρασες τόσο όμορφα με την μανούλα σου,ανακουφίστηκα λίγο..

Καρολ 'εχεις δίκιο,έτσι πρέπει να γίνει,αλλα για να περιορίσω τις δουλειές του σπιτιου

θα πρέπει σίγουρα να βρω μια κοπέλα εστω για τα χοντρα κ ειμαι σίγουρη πως ετσι θα έχω

κ περισσότερο χρόνο για την μπουμπουκένια μου!Αφού βρηκα κ μια κυρία που εμπιστεύομαι πολύ

θα ειμαι κ σχετικα πιο ήσυχη...Θυμάμαι τι ειχες περασει με την πρώτη σας νταντα κ

λεω δόξα το Θεούλη,να μην εχω τουλάχιστον αυτό το άγχος!

Ιφι μου δε συμφωνω με το οτι "οι γονεις πρέπει να δουλεύουν"...Σαφως κ όταν υπάρχει

σοβαρη ανάγκη ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύουν οι γονεις για να μη στερουν πράγματα απο τα παιδιά τους,

αλλα κ πάλι είμαι της άποψης πως όταν κ αν υπάρχει η δυνατότητα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα

για ένα παιδάκι έστω το πρώτο διάστημα της ζωης του να μεγαλώνει με τη μαμα του..

Όσο καλά κ αν μεγαλώνει με γιαγια-νταντά,σαν την μανούλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ,κακά τα ψέμματα..

kαλο μεσημερι κοριτσια.... :) αχ κ εγω πως θελω να βρω μια δουλειτσα, εστω για τα πρωινα μονο, κ ας ειναι με τα μισα χρηματα,ειμαστε τοσο πολυ ζορισμενοι οικονομικα... :( τελος παντων ....ακομη γιο γιο δεν του πηρα,το χω στο προγγραμα,αλλα απ'οτι διαβαζω εσας η το εχουν για παιχνιδι, η σημασια καθολου....μαλιστα ειδομεν στο μελον.... ;)

τα νεα μας τωρα ο μικρος ψαχνει αφορμη να παμε ατα, η με το ντιντιτ, η κ με τα ποδια....ολη μερα πισω απο την πορτα ειναι.... ;) εβγαλα κ εγω κατι πασχαλινα στολιδια που εχω αλλα δε βλεπω να εχουν πολυ ζωη οπως ειπε κ η Δωρα...ειδη αρχισα να ψαχνω κατω απο καναπεδες τα κερινα αυγουλακια :lol: για ψωνια δε βγηκα ακομη θελω να παρω λαμπαδα κ ρουχα για το βαπτηστιρι μου κ να του τα παμε κιολας απο εβδομαδα.... :)

για ποδηλατο περυσι δεν του ειχαμε παρει ηταν πολυ μικρουλης, κ φετος θα δουμε τι θα παρουμε... ;)

Καλησπερα..!!

Χαθηκα αυτες τις μερες...

Πολλες δουλειες, τρεχαματα, γενεθλια, υποχρεωσεις.. ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ... :D:D:D

Ειμαστε καλα δοξα το θεο.

Κοντευουμε τις 20 μερες που δεν ξυπναμε βραδυ..!! :D:D:D:D:D

Δεν εχω πολλα κεφια.. Ποναει το κεφαλι μου, εχω νευρα... :evil: (περιμενω περιοδο.. :D )

Θα μπω το βραδακι με .. πιο ανεβασμενη διαθεση να διαβασω πιο προσεκτικα τα νεα σας!! :D:D

Φιλια και καλο απογευμα σε ολες!!

κοριτσάρες τι κάνετε??

όπως είπε και η Φανή, δουλιεέες υποχρεωσεις τρεχάματα.....

χανόμαστε.

Αχ Ντινάκι μου......

ίσως είμαι η πιο ακατάλληλη να βοηθήσω γιατί οι απόψεις μου πί του θέματος είναι λίγο περίεργες..

πιστεύω ότι οι μαμάδες που έχουν μωρά ΔΕΝ πρέπει να δουλεύουν ωσππου το παιδί να πάει σχολείο, έστω νήπιο....να ξέρεις ότι θα περάσεις από διάφορες φάσεις, σκέψου όμως ότι έφτασε το κοριτσάκι σου 2 ετων...για σκέψου να το άφηνες 2, 6, 8 μηνών που το έκαναν πολλές από εμάς με τύψεις να περιτριγυρίζουν το κεφάλι μας....

όλα καλά θα πάνε...

λοιπον εχτες ειχα γυναικολογο... το τελευταιο ραντεβου.....

από βδομάδα ξεκινάμε NST......

ο μπέμπης είναι 2 κιλά ήδη

Kαλησπέρα αγάπες μου!!!

Γυάλισα το σπιτι,έγινα πτώμα κ τωρα ειπα να χαλαρώσω λίγο..Κ ξύπνησε η μπουμπου!!!

Προς το παρών ήθελε να χορέψει με την μπεμπέ Λιλή,κ βρισκω ευκαιρια να σας γράψω!

Νινίνα μου για πρωι μια χαρα θα ηταν!!!Κ εμένα το ωράριο με προβλημάτισε αλλα

φανταζομαι θα το συνηθίσω!Είναι κ αυτό που λες κ εσύ..Θα εχω ξανα τα δικά μου

χρήματα..Όχι οτι στερήθηκα κάτι,κάθε άλλο...Αλλα έμαθα απο 17 χρονων να δουλεύω

κ να εχω το πορτοφόλι μου κ 1 χρόνο τωρα για ότι ήθελα ζητούσα απ τον αντρούλη μου,

ήρθε όμως η ωρα να παίρνω (σχεδόν) ότι θέλω ε κυρίως για τη μικρη παλι,μη φανταστεις

κ βασικα να βαζω κ τιποτα κ στην ακρη!

Φανούλα μου γλυκιά κ αγαπημένη εγώ ήμουν στη δική σου κατάσταση μέχρι χθες.Αλλα χθες αδιαθέτησα κ συνήλθα!

Κ αν σου πω,σκεφτομουν τι ζόρια τραβάμε εμείς οι γυναικες....κ οι αντρες στην κοσμάάάρα τους!

Αχ κ θα τα περάσουν κ τα κοριτσάκια μας... :-s Γερά να είναι...

Ντινάκι μου κ εγώ ακριβως αυτης της άποψης είμαι!Ασχετα που δυσκολα μπορει να γίνει

αυτο για πολλούς κ διάφορους λόγους,είτε για να μη χάσεις τη δουλειά σου,είτε γιατι ΠΡΕΠΕΙ

να συνεισφέρεις οικονομικά στο σπίτι....

Σας αφηνω,λύσσαξε να πιάσει στα θαυματουργά χεράκια της το i phone μου πάλι!

Καλησπεραααααα κοριτσακια.......

Αλλη μια μερα τελειωσε...αχ περναει ο καιρος.....9 κ τεταρτο ξεραθηκε ο μικρος μου οπως συνηθως κ ευτυχως εστρωσε κ πινει κ το γαλα του,απ οτι καταλαβα ηταν μαλλον απο την αλλαγη απο το μπιμπερο στο καλαμακι....

Στελλιτσα, μην προβληματιζεσαι με το γιογιο ειναι νωρις ακομη.Εμενα μετα απο πολυ καιρο εκανε κακα το ειχε ως παιχνιδι.... κ ο δικος μου εχει τρελλα να πλενει χερια κ δοντια στον νιπτηρα, εχουμε το γιογιο της fisher price που κλεινει το καπακι κ γινεται σκαμνακι, πολυ βολικο...

ΚΟριτσια κ γω ειμαι της αποψης οτι η εργασια εχει πολλα συν, σιγουρα βεβαια στερησε το μικρο σου αγγελουδι αλλα μετα απο καποιο διαστημα ειναι καλα η γυναικα να δουλεψει....

Πολλλες γλυκες καληνυχτες............

ειπα να μπω να γραψω αλλα δεν εχω τα κεφια μου εχει 2-3 μερες ο μικρος κοιμαται 11,30 και ολη τη μερα σχεδον δεν μπορω να κανωτιποτα το απογευμα λιγα πραγαματα και εκει που κοιμοταν 10 και ειχα χρονο για πολλα τωρα σκατουλες....καθε βραδυ μαλωνουμ για το θεμα του υπνου...αχ θελω να κανω και τις δουλειες μου και τις βαλιτσες και δεν μπορω σαβ φευγω και δεν εχω κανει τα μισα

γεια σας κοριτσαρες μου..εχω παρει πολλεεεςςς απουσιες και μπηκα να σας πω γρηγορα τα νεα μου...

οι δουλειες στο σπιτι καλα κρατουν..μας ζητησαν κατι χιλιαρικα για στοκαρισμα και βαψιμο και τωρα τα κανουμε μονοι μας..απο ολα μαθαμε γυψοσανιδες στοκαρισματα βαψιματα ολα ολα.κολλησα και με τον κηπο περιβολι εγινε

εχουμε παρει με τη σειρα τα νοσοκομεια πρωτων 3 μερες για γαστρεντεριτιδα τοις προαλλες και πριν μια βδομαδα 5 μερες γιατι εφυγε με το καροτσι απο της γιαγιας μου το μπαλκονι.....τραγωδια παιδια ολο το πρωσοπο πρησμενο χαλια αλλα συνηλθαμε και μαζι ειχε και ιωση και μας κρατησαν τοσο

εγω εκανα τις εξετασεις επιτελους για τη θρομβοφιλια και περιμενω 5 μαιοιυ ταποτελεσματα

σας ζαλισα με τα δικα μου...

φιλια πολλα στις εγλυουλες ΖΑΙΡΑΚΙ αντε κοντευεις σχετικα κοριτσακι μου

ΧΡΥΣΑ μου πολυ θαθελα να σε δω τωρα που φουσκωνει η κοιλιτσα σου

κοριτσαρες σε ολες τις υπολοιοες και τα νινακια σας φιλια πολλα και συγνωμη αν εχω χασει επεισοδια αντε τελειωνει επιτελους το γεφυρι της αρτας και θα χω χρονο πολυ...... :P:P:P:P

καλο μεσημερι...τετοια ωρα ψιλοκαταφερνω κ διαβαζω λιγο τα νεα σας... ;) ο μικρος μας ανοιγει νεα κολπα χθες ολη μερα ορθιος κ κοιμηθηκε στς 5 το απογευμα, ως 7 κ μετα μας επιασαν μεσανυχτα να τον κουναμε μια εγω κ μια ο αντρας μου,κ δε φτανει αυτο πηρε κ αλλο χουι ξυπναει κατα τις 6 για νερο η λιγο γαλα κ ενω νυσταζει θελει παλι κουνημα, αν τον βαλέις ετσι ξυπναει ολο το κτιριο.... :evil:

Αντρουλα κοριτσι μου τι λαχταρες περασες; αχ απο εδω κ περα σιδερενιος ευχομαι κ ουτε γρατζουνια ξανα το παιδακι σου.....φανταζομαι το σοκ σας οταν θα ειδατε το καροτσι να φευγει;ουτε στον εχθρο μας κοριτσια να μη συμβει κατι τετοιο.... :(

Κωνσταντινα κ εγω δουλευα απο μικρη κ ειχα μια ανεση να το πω, κ τωρα ζοριζομαι που δεν εχει δουλιες εδω, αλλα κ αυτη που ειχα ειναι δυσκολο να γινει σε διαμερισμα, εφτιαχνα γουνες, εδω στην περιοχη μας ασχολουνται πολυ μ αυτο η Ιφι ξερει τη λεω....αλλα ειναι δουλεια με φασαρια, κ λιγη βρωμια γεμιζει ο τοπος τριχα.....

αχ μαντεψτε τι επαθα σημερα, πηγα να πεταξω σκουπιδια κ φυγανε τα κλειδια μου στον καδο.... :o ευτηχως ειχα το μικρο μαζι μου,κ οχι φαγητο στη φωτια,παιδευτηκα λιγακι αλλα ευτηχως τα πηρα,θα μεναμε απο εξω κ θα περιμεναμε καποιον αντρα η το δικο μου να γυρισει, για να μπουμε μεσα...κ μετα γυρνοντας τραβαει ο μικρος μια γλαστρα κ μου γεμιζει το διαδρομο με χωματα.....δεν ξερω αλλα σημερα νομιζω δεν ειναι η μερα μου.....

σας αφηνω καλη ξεκουραση στα εργαζομενα κοριτσια μας, κ μη μακια...... :x

Καλησπερα!

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Ουφ! Δε μπορω να συνελθω.. με τιποτα ομως.. Νυσταζω οοολη την ημερα και χθες βραδυ με πηρε ο υπνος με την μικρη στην κρεβατοκαμαρα, και ξυπνησα το πρωι κουρελι... Ποναει η πλατη μου, εχω τρομερο πονοκεφαλο και γενικα δεν εχω τα κεφια μου..

Σαββατο θα παμε Καλλιθεα στην κουμπαρα μου.

Να παμε επιτελους δωρα-λαμπαδες κτλ κτλ γιατι τα βαρεθηκα κι αυτα μες στα ποδια μου, κι απο την αλλη περιμενουν και τα μικρα!! :D:D:D

Ελπιζω να κανει καλο καιρο μονο, να ευχαριστηθουμε βολτα.. ;) \

Τελικα ψωνισα ασπρο μπουφαν του βαφτιστικου, λαμπαδα μακουιν, την μεσαια αδερφουλα σπιτακι με κουκλακια polly pocket και την μολις 8 μηνων αδερφουλα φορεματακι, συν 2 λαγουδακια σοκολατενια, συν καλαθι για την κουμπαρα.. :?:?:?:?:?:?

Ψηνω παστα φλωρα! :D:D:D Οριστε να φαμε!! :D:D:D

καλημεραααααααααααααα κουκλιτσες` :-*:-*:-*:-*:-*

πρωινη σημερα...τρωει κορν φλεϊκς κ εχω ησυχια για λιγο....τι πραγμα κ αυτο.....

.

Αντρουλα, μα τι ηταν αυτο που παθατε;;;Επεσε με το καροτσι ε; Ευτυχως δεν επαθε κατι σοβαρο πολλλα πολλα περαστικα ευχομαι κ αλλο κακο να μηνσ ας βρει.....

Κατερινα, καλα ε η αποθεωση της γκαντεμιας βρε....αν ειναι δυνατον ακου τα κλειδια μαζι με τα σκουπιδια στον καδο.... :ymsigh::ymsigh::ymsigh::-w:-w Κ πως τα φτασες ρε θηριο πεσαν πανω πανω;;;

Σημερα παραδοξως εχουμε ηλιο εδω....κ θα παμε βολτουλα μολις ζεστανει...ελπιζω δηλαδη.....

Πολλα φιλια σε ολες κ να εχετε μια υπεροχηηηηηηηηηηηη μερα.... :-*:-*:-*:-* .

kαλημερααα......Δωρα ναι οτι ειμαι πολυ τυχερη τι να σου πω..... :twisted:για να φανταστεις οταν ημουν εγκυος απο τον 6 μηνα μεχρι να γεννησω ειχα γεμισει σπυρια παντου κ ειχα τρομερη φαγουρα,κατι που το παθνει μια στις 100 εγκυες, εεε αυτη ημουν εγω κ μου περασε 4 μηνες μετα τη γεννα τα σημαδια φαινονται ακομη...για τα κλειδια πηρα ενα κονταρι απο σκουπα,κ τα εφτασα ηταν χαμηλα,βλεπεις ο μκαδος ηταν σχεδον αδειος..... :twisted:

σας αφηνω θα παμε στο χωριο να παρουμε τ αυγουλακια μας για το πασχα, θα ζωγραφισω με κερι μερικα, οχι τιποτε σπουδαιο ετσι κατι διαφορετικο....καλο πρωινο σε ολες :x

Γεια σας ομορφες :D:D !!!

Τι μου κανετε??Εγω τρεχω αυτη τη βδομαδα!!Ενας χαμος αλλα ολα καλα!

Λειπει κ το αγορι μου επαρχια λογω των ημερων για τα αρνακια :? ...παω λιγο στο εργαστηριο να κοβω τα τιμολογια στο κομποιουτερ,παω λιγο στη μαμα που με χρειαζεται,εκανα επιτελους κ τις εξετασεις για το θυροειδη(θα τις παρω απο βδομαδα)...κ αλλα πολλα με την Αφροδιτη παρεα :D !!

Νινινα εχω παθει κ εγω το ιδιο με τα κλειδια :o:lol::lol::lol: οταν πηγαινα σχολειο!!!Πολυ γελιο λεμε :lol::lol::lol: !!!Παλι καλα που το πηρα ειδηση αμεσως κ δεν εφυγα!!

Γουνες ε??Θα ειχες κ τα τυχερα σου ;)) !!Ωραια!!Που μενεις βρε Κατερινακι :oops: ?Καστορια?

Αντρουλα μου τι αναποδιες ηταν αυτες ολες μαζι :o ??!!

Ολακαλαευχομαι απο εδω κ περα??Καλα,ο μικρος σου επεσε κατω με το καροτσι απο το μπαλκονι?Μπερδευτηκα :roll:

Κουραγιο με τις δουλειτσες!!!Αν πιανουν κ τα χερια σας ακομα καλυτερα!!!Τοσα λεφτα γλιτωνετε ;);) !!

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω :roll::roll: !!!

Σας χαιρετω για την ωρα,παω να συμμαζεψω το χαος :? !!!

Ντινακι,Φανουλα,Δωρα,Χρυσα,Ιφ,Καρολ,Ζαιρα,Χαρουλα....πολλα φιλια σε οοολες :-*:-*:-*:-*

Αααααααα πολυ ησυχια λεμε...που ειστε ολες :blink: ???

Το νινι μου κοιμαται,το αγορι μου δε γυρισε ακομα...κ εγω εδω :D !!

Κοριτσια η Αφροδιτη εχει γινει πολυ τσαουσα τελευταια...ολο αντιρρηση,φωνες κ πεισμα..θελει ολα να τα κανει μονη της...μονη της να πλενει τα δοντια,μονη της να σαπουνιζεται,μονη να βαζει τα παπουτσια,εκεινη να διαλεγει τα παπουτσια κ τις μπλουζες...χθες το πρωι ειχε βγαλει οοολα της τα παπουτσια κ καθοταν κατω στο πατωμα κ τα δοκιμαζε ενα ενα!!!Σε καποια φαση την ειδα που ειχε βαλει ενα ροζ κ ενα κοκκινο :lol: !!Μιση ωρα εκανα να την καταφερω να βαλει επιτελους ενα ζευγαρι να παμε μεσα X( !

Προχθες ηταν ντυμενη με τη φορμα κ ηθελε να βαλει τα κοκκινα λουστρινια #-o !!!Βρε καλη μου,βρε χρυση μου...τιποτα αυτη,το χαβα της!!!!!Τελικα ηταν ολη μερα με τη φορμα κ τα κοκκινα λουστρινια :o) !!!

Αυτο στην καλυτερη περιπτωση ,γιατι στη χειροτερη περιπτωση βαζει το αριστερο παπουτσι στο δεξι ποδι κ το δεξι παπουτσι στο αριστερο ποδι κ περπαταει κ χαιρεται :lol: !

Στο μπανιο παλι,αν τυχον παω να τη σαπουνισω εγω με το σφουγγαρι γινεται χαμος απο τις τσιριδες της :? ...βουταει το ποδι κ το σαπουνιζει αυτη!Τωρα τι πλενει..ο Θεος κι η ψυχη της!!!!!

Αχ μεγαλωνει το σκατο μου κ εχει κ αποψη :lol::x !!!!!!

καλημερα...ναι καλε που χαθηκατε ολες; :o Στελλα μαλον οι δυο μας μειναμε σ/κ ;)

για την Αφροδιτη που λες μου θυμισες την ανιψια μου, δε μπορουσαμε να της φορεσουμε ρουχο οτι ηθελε κ οπως να ναι, κατι παντελονια τεραστια,που τα διαλεγε μονη της, κ μαντεψε συχνα περπατουσε ξυπολιτη κ σ ενα δρομο με χαλικια :o ολους μας εκανε ντυπωση αυτο.... :?: που θελω να καταληξω; στ οτι τα κοριτσακια ειναι πιο πως να το πω....τσαουσικα οπως εγραψες κ εσυ.... :lol:8-) ενω τ αγορια μαλον ειναι χαλβαδες οτι θες τους κανεις.... :lol::lol:

απο αλλα νεα τωρα χθες εφτιαξα κ τ αυγουλακια μου, κ απο εβδομαδα θα δοκιμασω κ τσουρεκια, εχω ξανακανει, αλλα αυτη τη φορα ελπιζω να γινουν πιο καλα... ;) επισης εχω ψωνια κ να παω στο βαπτιστηρι μου,κ φυσικα τη μητερα απο εβδομαδα,αχ ελπιζω να κανει καμια δουλεια, τον καφε της τουλαχιστον κ να μη τα περιμενει ολα στα χερια..... :?

σας αφηνω εβαλα να σιδερωσω καλο σ/κ κ χρονια πολλα αν εχετε καποιο Λαζαρο η Βαια... :)

Τζαααα!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε εγώ χάθηκα λόγω δουλειας..Ε,αυτες τις μέρες έχει δουλίτσα,δόξα το Θεούλη κ

τρέχουμε πανικόβλητοι...Εσείς πού εξαφανιστήκατε όλες???????

Χαρούλα μου...καλε τι πάθατε??πόσο στενοχωρήθηκα... :cry: Είναι καλα το αγοράκι σου

τώρα?Πώς το πάθατε αυτό??

Φανούλαααααααααααααα!!!!!!!!!Εχεις ακόμη κέρασμαααα αγάπη μου??Φέλω!!!(όχι θέλω..χιχιχι!!!) :lol:

Στελλίτσα μου τέτοια σου κάνει κ η Αφροδιτούλα ε??Ε,μια απ τα ίδια...Βεβαια η Ολίνα

μέχρι στιγμής ξεχνιέται σχετικά πιο εύκολα..Σιγα μη την αφησει η ψωνάρα μάνα της να φοράει

τα καλα παπα μες στο σπίτι.. :lol::lol: Αλλα προχθες μέχρι να φύγουμε στη μαμά μου λύσσαξε

να πάρουμε κ το ποδήλατό της μαζί..Βρε καλή μου,βρε χρυση μου,δεν κουνούσε ρούπι,

κ δεν άφηνε το τιμόνι απ τα χέρια της...Τελικά την πήρα σηκωτή... :-l Φιλιά ομορφιές μου..

Είμαι πτώωωωωμαααααααααα.....Μάλλον θα την πέσω απο τώρα κοριτσάρες μου!!!!

ΣΑς φιλώ γλυκά όλες!!!! :-*:-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...