Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Εχω να σας πω και ενα μυστικο!!!!

Η μικρη εχει να ξυπνησει .............9 ολοκληρες νυχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$:-$

Μην το πεις ούτε..του παπά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τις χιλιάσετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια τζααα....εδω ειμαστε κ εμεις... :-ss τι πολλα που γραφετε καθε μερα, οχι πως τα ασταματητα μας κανουν κ λιγα εδω που τα λεμε.... ;) εμεις σημερα πηγαμε στο χωριο μου ηθελε να της παω κατι ψωνια η μανα μου κ ετσι μειναμε κ για φαγητο, ειχε φτιαξει ψαροσουπα κ για το μικρο,φυσικα το ψαρι ηταν το πιο πολυ που εφαγε αλλα τελος παντων....καλα το ποσο το ευχαριστιεμε που παμε κ καθεται κ δεν κλαιει, κ δωστου βολτες με τον παπου κ τη γιαγια δε περιγραφεται.... :-bd θυμοσαστε που σας ελεγα πως μολις πηγεναμε εκει εκλεγε με λυγμους, αλλα τωρα ειναι αντρας καλε κ δε φοβαται ξερει πως τον αγαπανε... :-! φυσικα γυρισαμε ολη την αυλη πηγαμε στις κοτουλες, τ αρνακια του παπου,κρατουσε το χερακι οπου κ αν πηγεναμε,κ γυρισε ψοφιος για υπνο κοιμηθηκε σχεδον 3 ωρες για μεσημερι...... i-) κοριτσια αυτες τις μερες εφαρμοζω ενα συστημα, οταν ειναι να παω καπου κοντα τον περνω απο το χερακι κ παμε παρεουλα,εξαλου η παιδικη χαρα δεν ειναι μακρια απο το σπιτι μας κ θελω το καλοκαιρι να μη κουβαλαω καροτσι, μεχρι τωρα ολα οκ.....

Αννα κατι διαβασα πως λενε το παιδι σου ζωηρο; γιατι πιο ειναι ησυχο; εμενα τον λενε κ ακατσωτο, αλλα εγω χαμογελαω κ φευγω...... :)

Φανη για κουνιαδες μην ανοιγεις κουβεντες, ολες παθουσες ειμαστε μαλον... ;)

κατι για ρουχα που λετε εγω δε νομιζω ν αγορασω θ ανοιξω τη βαλιτσα κ εκει εχω ενα σωρο συνολακια, που μας φερανε,εχω κ το κουστουμακι το βαπτιστικο το ενα που δε το βαλαμε καθολου, δεν ξερω κ τι θα μας παρει η νονα φετος, κ μαλον δε με βλεπω ηια ψωνια.....μονο τ απαραιτητα.... ;)

σας αφηνω παω για νανι καλο ξημερωμα σε ολες :kiss::kiss:

καλε τι λογο διάροια είναι αυτή???????

εμείσ πάλι έχουμε σκέτη διάροια.....το παιδάκι μου ταλαιπωρήθηκε από τις 4 τη νύχτα..

γύρω στ α 10-15 πααμπερς χαλασα σήμερα... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

το μεσημερι κοιμόταν 4 ώρες.....τον διέλυσε....

και ερχόμαστε στη ζωηράδα που λέγαμε Αννούλα χτες...δεν άντεχα που έβλεπα το παιδί έτδσι ήσυχο σήμερα που πήγφαινα και το πείραζα για να κάνει σκανταλιά... :shock::?:roll::o:o

Χαρούλα δε φευγω από δω.....εσας συνήθισα τώρα....πλέον δε γραφω σε άλλα ποστ....

για τις κουνιάδες τώρα ευτυχως εγώ είναι η μόνη που παραδέχομαι από την οικογένεια του άντρα μου. σπαθι λέμε (ως τώρα γιατί ποτε δεν ξέρεις)........ ;);););) όλοι οι άλλοι είναι αστα να πάνε.........όποτε έρεται από το νησί μέχρι χαλιά μου έχει σηκώσει όταν δουλευα συν ότι έιχει το μωρό ;) το δικό τησ+μου σιδέρωσε+ μου έπλυνε+.....+.... και δνε έιναι για τις δουλειές...είναι για τη σκέψη ;);););););) .

τώρα έχουμε άλλο θέμα...μας χρωστάει ο πεθερός μου 2000 Ε εδώ και δυο χρόνια....του τ αδώσαμε δυστυχως όταν γέννησα για μια ανάγκη που είχε :)):)):)):)) (τα γέλια πάνε στο τι ανάγκη είχε μεγαλύτερη από μας ?????????) και δε μας τα χει επιστρέψει ακόμα... :-o:-o:-o:-o:-o:-o (εδώ πάνε :((:((:((:((:((:(( ).

έχει πει ότι ως το τέλοσ του μήνα θα τ αδώσει για να δούμε...

κάποια πράγματα είναι πολύ αστεία στη ζωή τελικά...εκεί να δεις καυγάδες με τον άντρα μου...ο οποίος ξέρει ότι έχω δίκιο.. αλλά τι να πει και αυτός ο έρημος...κάποιες ώρες τον λυπάμαι που στενοχωριέται,κάποιες ώρες με τσαντίζει που ειναι οι άντρες τοσο μαλθακοι για να μη τους χαρακτηρίσω αλλιώς...δεν είναι φοβερό....

τώρα για τις δουλειές που λέτε...

κορίτσια δε φαντάζεστε τι βρωμα βγάζω από το σπίτι...εμένα ήταν τελειώς παρατημένο όμως...στην αρχή που ξεκίνηησα τη δουλειά είχα αντοχές 2 κοιμόμουνα - 6 σηκωνομουνα...αυτό μέχρι το καλοκαίρι κράτησε...απο κει και μετά κατέρευσσα...και κυρίως ποιστέυω ήταν "κουρασμέη " η ψυχολογία μου....μ όλα αυτά ππυ συνέβαιναν μέσα στο σπίτι μου.

περπατούσα και κοιμομουνα και πέφταν τα αυτοκίνητα πάνω μου.. :-o:-o:-o:-o:-o:-o .

γιατί δεν ήταν όνο ότι με πηδ@#$%^σαν στη δουλειά, ξενύχτι με το παιδί, μαγείρεμα.(....δύο φορές πηγα να βάλω φωτιά στον σπίτι..)..ταυτόχρονα με σιδέρωμα και όλα τ αλοιπά αλλαζα και 3 συγκοινωνίες για να πάω στη δουλεια....που σημαίνει 1- 1,5 ώρα μόνο το πήγαινε και άλλο τόσο το έλα...και αυτό το έκανα και έγκυος...και ρε κορίτσια λίγοι ήταν αυοί που σηκων΄΄οντουσαν για νακάτσω, σα σαρδελα με΄σα στο μετρό, να σε σπ΄ρωχνουνε κλπππππ..

πάλι τα έκανα τα παραπονα μου... :ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing:

μεταά από αυτή την τεράστια παρένθεση, ηθελα να πω ότι επιτλους το σπίτι μας είναι σε μια αρκετά ικανοποοιητική κατασταση προς τοπαρόν,τακτοποιημένα πραγματακια στη θέση τους

είμαστε αυτές τις μέρες η χαρά του ξεσκονόπανου.

να τελειώνω μια μια τις εκκρεμότητες να ασχοληθω με το παιδάκι μου με τα μουτρα....να λυθεί η γλώσσα του κυρίως, κα΄τι που με αγχώνει γιατί πάει και τ αψυθιρίζει μόνοσ του, που σημαίνει ότι τ απιάνει, ενω μπροστα σε κόσμο τπτ μουγγοοθοδωρος,εμένα μου τα λεέι αλλά στους άλλους αρνείται...άντε και λίγο στη μάνα μου.

ουφ πάλι παρασυρθηκα.....τι άλλα νεα?????

κοριτσια μου καλημερα!

μου φτιαχνετε τη διαθεση καθε μερα!γελαω πολυ!

εμεις καλα!ζωηροι οπως παντα!και ακαθιστοι!πηγαμε βολτα στο κοσμος χθες και ηπιαμε εναν καφε σε ενα χωρο που εχει με πολλα εστιατορια!βρε κοριτσια πως καθονται τα αλλα παιδακια στην αγκαλια η΄σε μια καρεκλα?εμας ουτε ενα λεπτο δεν καθησε-μετα χερακι και βολτα-μια ο ενας μια ο αλλος!αυτο δεν αλλαζει με τιποτα!

και εγω σκεφτομαι τα επομενα γενεθλια-θα τα κανουμε παλι στο εξοχικο της μαμας μου!ειναι πολυ κοντα απο τη θεσσαλονικη-ουτε μιση ωρα!περσι η αδερφη μου ειχε κανει φαντατικο στολισμο!θα σας βλω φωτογραφια να δειτε!

η αδερφη μου ειναι αρχιτεκτονισσα αλλα εχει χομπι να κανει προσκλητηρια -ολα σχεδιασμενα απο την αρχη-οποτε τα εχουν 3 μαγαζια με στολισμους και εχω προσβαση σε ωραια πραγματα με ελαχιστο κοστος

αν καμια χρειαστει κατι να μου πει να βοηθησω

μια καταφερα να βαλω γιατι ειναι μεγαλες-το θεμα ηταν το καλοκαιρι-καναμε και πολυ ομορφα προσκλητηρια - ηταν ετσι διακοσμημενη ολη η αυλη και στο τελοσ διναμε στα παιδακια κουβαδακια για την παραλια και μπαλονι με δελφινακια, αστεριες κτλ σαν αυτα που πουλανε στις πλατειεςP1012314.JPG[/attachment:3m6aslmy]

post-3443-13873936743637_thumb.jpg

Φανουλι μου εχει ο Ο μια αδελφη..προσφατος παντρεμενη..η οποια προγραμματιζει το κάθε της βημα..ακομα και για κατουρημα παει με βαση το προγραμμα..

Είναι ΟΚ…δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε η να χωρισουμε οποτε δεν πολυκανουμε παρεα, σε αντιθεση με την κοπελα του αδελφου μου που ελπιζω να εχει και την επιθυμητη καταληξη, με την οποια μπορεις ρε παιδι μου να συνομιλισεις πιο…ελευθερα…

Απλα με τη δικη μου κουνιαδα δεν ταιριαζουμε τι να πω..

Ο αντρας της είναι που είναι ολίγων τι …αντιπαθητικός….και με περιεργες προτεραιοτητες!!!

Συμπεθερε μου εχω τον απαραιτητο εξοπλησμο…χαχα..

Ο αντρουλη ςμου σε μια κριση γεννεοδωριας…μαλλων του γιαλυσε η ξανθουλα πωλητρια- μου κουβαλησε σπιτι μια ωραια μερα μια σκουπα 1600 ευρω..η οποια σκουπιζει με νερο, καθαριζει την ατμοσφαιρε, τιναζει χαλια και στρώματα, καναπεδες…και πλενει και χαλια..ναι τι να σου πω…τον βαζω και τα κανει όλα αυτος…..

Το μονο που εχω χρισημοποιησει είναι ενας ατμοκαθαριστης που μας εκαναν δωρο γαμου για να απολυανω καποι σημεια…

Για το μπανιο που λες για τη θαμπαδα…εάν εχετε σαν και εμας πολύ σκληρο νερο βρισης..σε σωζει μονο ένα φιλτρο νερου που θα βαλετε στην κεντρικη παροχη ..αλλιως βιακαλ και λευκο ξυδη αγαπη μου!!

Εμεια από τοτε που το βαλαμε..αλαλ δε θυμαμαι ουτε από πού το πηραμε ουτε ποσο ειχε..και αυτό ο αντρας μου το κουβαλησε..αλλα αν δεν ειχα την ιστερια να λαμπει το μπανιο…θα το καθαριζα κάθε 2η ευδομαδα…

Ζαιρακι περαστηκα σας..αμαν βρε παιδι μου το καημενο..πως την αρπαξε ετσι

Νινινα μου ουτε εμενα με βλεπω να αγοραζω κατι φετος..εχει πολλα ρουχα καθημερινα…θα παρω μονο κανα 2 γευγαρια καλα..και αυτά μετα τον Μαιο που εχουμε γεννεθλεια και θα μας κουβαλισουν ένα σωρο ρουχα παλη..

Το μονο που σηγουρα θα παρω είναι παπουτσια, θελλουμε ένα ζευγαρι τουλαχιστων αθλιτικα, και κανα δυο ζευγαρια παιδιλακια..απο καλο παπουτσι εχουμε από περισυνα δωρα που μας κανουν μια χαρα

Ζαιρακη μου..δε θελεις να μαθεις ποσα εουμε δωσει εμεις στα πεθερικα μου…αλλα ειμαι πλεω τοσο αναισθητη..που ειλικρινα δεν ασχολουμαι

Χαρουλα πολύ ομορφη φωτο!!!

Καλημέρα κοριτσια μου!!!!!!!

Κοιμηθήκατε καλά??

Εμείς τέλεια... Μπορώ να πω πως ξεκουράστηκα,αλλα σήμερα με περιμένει μια στοίβα

σίδερο πάλι..... :?

Νινίνα μου εγώ προσπαθω να την κάνω να ξαναβολεύεται στο καρότσι κ δε μπορώ,κ εσύ προσπαθείς να του το κόψεις????Δε ξέρω,νομίζω πως βολεύει πιο πολύ το καρότσι κοριτσάκι μου..

ΝΑ θες σ ενα μαγαζί να χαζέψεις κάτι χωρις αυτό δε μπορείς γιατι έχεις το νου σου μην τα κάνει

λαμπόγυαλο το θηριάκι..!!!!

Ζαιράκι μου δεν οδηγείς??Εγώ ευτυχως αυτο με τα μμμ δεν το ζησα γιατι πήγαινα

παντού με το αυτοκίνητό μου!Κ σε δημόσιες υπηρεσίες που πήγαινα,κανείς δε μου δινε

προτεραιότητα γιατι δε φαινόμουν καθόλου οτι ήμουν έγκυος!!!Μόνο καμιά βδομάδα πριν

γεννήσω που είχα πάει στον ΟΑΕΔ κ με φωναξε η κοπέλα να πάω να τελειώνω κ μάλιστα

μου είπε απο δω κ πέρα δε θα κόβεις χαρτάκι,θα έρχεσαι αμέσως σ εμενα!Οταν της είπα οτι

δεν θα ξαναπάω γιατι γεννάω,κόλλησε... :))

Τώρα για το σπίτι,δε ξέρω,εγώ νομίζω οτι όταν δούλευα το είχα στην τρίχα,ίσως

γιατι λείπαμε κ πολλές ώρες απο το σπίτι..Τώρα μου φαίνεται μονίμως βρώμικο...

Για τα δανεικά κ..αγύριστα όπως λέω κ εγώ,μη μιλάτε,εγώ θα σας βάλω όλους κάτω αν σας

πω...Μιλάμε για χιλιάδες,όχι αστεία...κ αυτό για λάθος επιλογες κ κινήσεις της αδελφής του..

Να μην τα σκέφτομαι καλύτερα γιατι φουντώνω.. X(X(

Χαρούλα μου τέλεια η φωτο σου...Μωρε,να,αυτό είναι το μειον στο σπίτι μου,οτι δεν

εχουμε αυλή.. :( Κ είναι κ σχετικά μικρό κ το μπαλκόνι μου...Αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν καν!!!

Συμπεθερούλα μου καλε τι νοικοκύρης είναι ο συμπέθερος!!!!!Μπράβο...Το φίλτρο θα βοηθήσει

δηλαδη πιστεύεις ε???Το σκέφτομαι εδώ κ καιρό να βάλω,εχω καταλάβει οτι εχουμε πολύ σκληρό

νερό γιατι σήμερα καθαρίζω τον βραστήρα μου κ σε 2 μερες το πολύ ο πάτος είναι μες στα άλατα...

Κ επίσης πολύ θέλω να πάρω κ ατμοκαθαριστή να γυαλίσω κ τα καλοριφέρ μου απο μέσα!!!

Θέλω να μου πεις σε ποιο μαγαζί είναι αυτη η ξανθούλα να στείλω κ τον Κωστάκη.. =))=))

ΟΙ υπόλοιπες τσουπριτσες πού είναι???Εκτός απο τη Στελλίτσα μας βέβαια,η οποία καταπολεμάει την εγκληματικότητα στο cityville...!!! :)):))

καλημερα...

τι κανετε μανουλες όχι μονο με τα ασταματητα μωρακια μας.... αλλα ασταματητες και εσεις!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: πολυλογουδες μου....

εγω ειμαι χαρουμενο γιατι αρρωστηκε το αφεντικο...και θα μαι πιο χαλαρη...

Χαρουλα τι ομορφη φωτο...

συμπεθερουλα εμεις δυστυχως χρειαζομαστε αρκετα απο πιτζαμακια και μαλλον και απο ρουχα.. :( αν και οταν κοιταξα ενα παντελονι που φοραει λεει πισω 18 μηνων και εμεινα ετσι :shock::shock::shock:

φανουλι μπραβοοοοοοοοοο κοριτσαρ αμου...παντα τετοιες νυχτες να χετε... πτου πτου πτουυυυυυυυυυ

χρυσουλινι μου, ζαιρακι μου...κωνσταντινα ...τα φιλια μουυυυυυυυυυ και σε ολες τις υπολοιπες...στελλουνιιιιιιιιιιιιιιιιι κυνηγας τους κακοποιους στο city ville :lol::lol::lol:

αγγελικουλα που εισαι ?

καλημερα καλημερα νεακια μπολικα περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα...

να σχολιασω το πιο τρανταχτο εμενα οταν βλεπουν τον κωνσταντινο ξερετε τι μου λενε?ετσι ειναι ολη τη μερα?και λεω ολο το 24ωρο αλλα τι να κανω ....ειναι η ηλικια οτι ειναι ζωηρος λιγο η βαρεμαρα στο σπιτι ολα μαζι δεν θελουν πολυ.θελω να πιστευω με τη μπεμπα οταν θα μεγαλωσει λιγο να ειναι πιο ησυχος...

νινινα μου για τη βολτα το χερι δεν το συζηταω μονο γι αυτο δεν ειναι ποσες φορες το καναμε με τον αντρα μου και καταληξαμε να τον σερνουμε για ναπερπατησει η να θελει αγκαλια οχι απο τεμπελια αλλα απο τσατιλα και αναποδια οποτε καροτσι προχθες τον βγαλαμε μτο ποδηλατακι και μας εσκασε και σκεφτομαστε ποτε θα τον ξαναβγαλουμε με αυτο...

για τα ρουχα που λετε εγω αγορασα 2-3 σετ προχειρα ρουχακια για το σπιτι περισυ μας εφερεν ενα σωρο λογο γιορτης και γενεθλεια που εχουν ενα μηνα διαφορα και ειμαστε γεματοι και απο παπουτσια επισης γενικα εχω μπολικα ρουχα ειδικα χειμωνιατικα μεχρι 4χρ.απο τη βαφτιση οταν μου τα φεραν ηταν χειμωνας τα γυρισα τα πιο πολλα και πηρα μεγαλα μια που ειχα ηδη ρουχα μεχρι 1χρ.αφου τον βαφτισα 3μ και ετσι απο ρουχα ειμαστε κομπλε για πολυ καιρο και μπουφαν και παπουτσια εχω μεχρι 25 νουμ και μου φερνουν και δωρο παπουτσια συχνα και πιτζαμες τωρα που με ρωτανε τι να του φερω για πασχα η γενεθλειογιορτη λεω αν θελετε ρουχα για του χρονου...

για κιλα μην μου λετε εφτσα τα 7 και υποφερω....οταν βλεπω τη ζυγαρια+ με πιανει τρελλα...απλα σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εκανα καθολου κωλο μπουτια ουτε το προσωπο μου αλλαξε τιποτα...

τωρα για γενεθλεια δεν ξερω τι να κανω θελω νατου φταιξω γενεθλεια οχι με πολυ κοσμο κανα 10 ατομα αλλα σκεφτομαι οτα θα εχω μπει ηδη 15 μερες στο μηνα μου και θα ειμαι καπως η μην τυχον εχω γεννησει να δουμε τι θα γινει ως τοτε οπως και οι διακοπες θα μου λειψουν περισυ περασα τελεια βεβαια σκεφτομαι του χρονου με τη μπεμπα και τον κωνσταντινο θα ειναι καλυτερα...εκτος απροοπτου μεταθεσης γιατι θα παρουμε και μεταθσεη να δουμε...

χθες γεννησε μιας οικογενειακης φιλης μα η νυφη τ πρωτα μας τα γεννησαμε με 5 μηνες διαφορα ειναι πιο μικρο και τωρα το δευτερο γεννησε χθες μπηκε 4 και γεννησε 7 της καναν τεχνητους πονους μια που περασε τις 40 εβδομαδες και η μικρη δεν επαιρνε βαρος εκανε επισκληριδιο ο αντρας της αναισθησιολογος..τελοσπαντων που θελω να καταληξω θελω και εγω μεσα σε 3 ωρες να γεννησω..και συγκεκριμενα ρωτησα η βασια πως ειναι ?δεν καταλαβε τιποτα και ουτε ταλαιπωρηθηκε καθολου.ας με βοηθησει ο θεος λεω συνεχεια να εχω ενα υγιεστατο παιδακι και μια γρηγροη οσο γινεται πιο ανωδυνη φυσιοιλογικη γεννα....τι αλλο ξεχασα δεν θυμαμαι...

Καλησπεεεερα!!!!!

Ειχαμε μια γεματη μερα σημερα.

Πηρα αδεια απ' τη δουλεια, πηγα την μικρη για εμβολιο και οσο περιμεναμε την αφησα να παιζει, ωσπου ετρεχε.. ετρεχε... επεσε με τα μουτρα και εσκυσε τα χειλια της... :(

Μπηκαμε κατευθειαν μεσα, την εβαλαν betadine αρχισε να τσιριζει ασταματητα και την εβγαλα εξω να ηρεμησει... Μπηκαν αλλα δυο παιδακια και μετα εμεις... :?

Μολις την εβγαλα τα ρουχα φωναζε "παμε πιτι-παμε πιτι-παμε πιτι" ισα με 30 φορες.

Τσουπ και το εμβολιο στο μπουτακι.. αρχισαν παλι τα οργανα...

Μονο ορθια στη ζυγαρια εκατσε να την ζυγισει...(12.300 εφτασε ο κουραμπιες μου.. :D ..)

Ουτε λογος για υψος-περ.κεφαλιου.. :D

Τωρα στα 2 χρονια μας ειπε εμβολιο. Αντε γιατι καθε επισκεψη και μια περιπετεια ειναι.. :lol::lol:

Κοριτσια sorry που δεν σχολιαζω. εχω να βαλω πλυντηριο, και να κατεβασω επιτελους τα παλιοκυβακια απ' τα φωτιστικα να τα πλυνω.. Μες στην σκονη ειναι.. Δε κρεμουσα δυο λαμπες καλυτερα να ξεμπερδευω.. :lol::lol: ..

ΥΓ: 10 μερες χωρις νυχτερινο ξυπνημα....!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zαιρα... ενημερωσε μας για τα κακακια του μικρου...

Κυκλοφορει ιωση με διαρροια-πυρετο.

Ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα.. :D

Οσο για τα... "δανεικα κι αγυριστα" νομιζω πως πρεπει να βαλετε σε ταξη το θεμα, γιατι σε λιγο καιρο με το δευτερο νινι τα εξοδα θα αυξηθουν και δεν ειναι καιρος για "ψυχικα".

Να τα ζητησεις κοριτσι μου.

Οπως τα δανεισατε οταν τα ειχαν αναγκη, τωρα εχετε αναγκη εσεις.. Μη μασας..! ;)

Χαρουλα κι εγω θελω βολτα στο cosmos!! Μη μου βαζεις ιδεες... :D:D:D:D:D:D

Κατω στις καφετερειες παντως η μικρη μας διασκεδαζει πολυ στο γεφυρακι... :D:D:D

Κι εγω απορω... :shock: με κατι ησυχα παιδακια που βλεπω... :shock:

Ωραια Χρυσουλα..απο κουνιαδα καλα πας κι εσυ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να πουμε βρε κοριτσια.. Καθενας με την λοξα του... :D:D:D:D

Καλε τι σκουπα ειναι αυτη.???? Ααααα!!! Σε βρισκω πολυυυυ μπροστα απ' ολες μας.. :D:D:D

Ντινακι μου... αχ! μωρε... κι εσεις δανεικα..?

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε βρεθει σε τετοια θεση.. Οτι χρωσταν τον Β λεφτα απο δουλειες.. ναι..

αλλα δεν ανοιγουμε ευκολα τα χαρτια μας για δανεικα.. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, αλλα δεν το κανουμε.. :?:?:?

Οσο γι΄αυτο που ειχες ρωτησει.. για τα αλατα στ μπανιο.. δεν ξερω.. Μονο viakal χρησιμοποιω.. :?

Εχω ακουσει κατα καιρους για κοκα κολα στη λεκανι.. καταπολεμαει το πουρι. :? Για ξυδι με υγρο πιατων στις βρυσες, για βραστο νερο με αζαξ τζαμιων στη μπανιερα.. και αλλα που δε θυμαμαι και ουτε τα εχω κανει ποτε. Προτιμω μαλλον τα ανθυγιεινα.. :?:? Κακως βεβαια αλλα βαριεμαι τις πατεντες για το καθαρισμα.. :?:?:?

Καρολινακι.. μια χαρα σημερα!

Λειπει η γατα και χορευουν τα ποντικια.....!!! :mrgreen::):mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστουμε για τα φιλακια της παπιοοικογενειας και ανταποδιδουμε! :D:D:D:D

Ιφιγενεια... μακαρι βρε κοριτσι μου να γεννησεις ευκολα και γρηγορα...

Στον Κων/νο ποσες ωρες σου πηρε η ολη διαδικασια?

Λενε οτι τα δευτερα ειναι πιο ευκολα.. Μακαρι.. μακαρι..

Οσο σκεφτομαι γυναικες να περιμενουν πανω σ΄εκεινο το κρεβατι.. παναγια μου.. με πιανει κρυος ιδρωτας.. Τουλαχιστον να ερθουν οι πονοι αλλα να κρατησουν λιγες ωρες και να γεννηθει γρηγορα το παιδι.. Σημασια εχει η υγεια εννοειτε.. αλλα και η μανουλα να ειναι λιγο καλα.. και σωματικα και ψυχικα.. Ειμαι σιγουρη οτι θα την γεννησεις στο αψε σβησε την κορη!!! :D:D:D:D:D

Που ειστε ολες σημερα????????

Και με επιασε παλι η παρλα.. Τι εχω παθει? :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρααααα...!!!

Εχω ψοφήσει στην κούραση...Δε μου φτανε το χθεσινό ξεσήκωμα,κατέβηκα κ στο μαγαζί

μόλις κοιμήθηκε η μικρή το μεσημέρι γιατι ήρθαν καινούρια ρούχα κ έκανα βιτρίνα(ξανά)

κ το στησα απ την αρχή..!!!

Φανούλα μου καλε κ εγώ για ανθυγιεινό σε ρώτησα,σιγά μην παιδεύομαι με τα...

γιατροσόφια.. :)):)):)) Απλά έλεγα μήπως εκτός του viakal δοκίμασες τιποτα άλλο πιο

αποτελεσματικό..Αλλα μου φαίνεται θα δοκιμάσω το φίλτρο τελικά..Πρόβλημα με πουρι

δεν εχω..σιγα μην το άφηνα να φυτρώσει εκεί μέσα...Δεν είσαι καλα!!! [-x

Καλε πώς εγινε κ χτυπησε πάλι το πουλάκι μου?Γιαβρι μου :x ...Κ εμείς ευτυχώς τώρα στα 2 έχουμε

πάλι εμβόλιο.

kαλο απογευμα....κοριτσια ας πουμε οτι ψιλοτελειωσα με τις χοντρες δουλιες μου, σημερα εκανα τζαμια κ κουρτινες, ξεσκονισα κ κρεβατοκαμαρα κ δωματιο Παναγιωτη, κ εμεινε μονο το γραφειο..αυτο το κανει ο αντρας μου, εχει τοσο χαρτι εδω μεσα απο λογαριασμους μεχρι κ ολοκληρες εγκυκλοπεδιες που αν πεσουν στα χερια του μικρου θα γινουν ζητω που καηκαμε... :o

Χρυσα ναι καλε κ εγω νομιζω πως εχεις την καλυτερη να μη πω τελεια σκουπα, κριμα που μενουμε μακρια.... ;) τι νεα απο φοφο κ νινι; :x

Φανη μια χαρα ειναι τα κιλα σας εμεις αυριο το μεσημερακι θα παμε εχουμε εμβολιο.... ;) για το πεσιμο που λες δε το συζητω ο μικρος ειναι συνεχως μελανιασμενος, προχθες ειχαμε το 6μηνο τις γιαγια μας κ μαντεψτε μπερδευτηκε στα ποδια του κοσμου, κ τρωει μια στα καγκελα, ενος μνηματος κ τσουπ να το παρασημο παλι..... :( κ ενταξει το χω παρει αποφαση πως θα πεσει κ θα χτυπησει, αλλα μου τι δινει το δε το κρατας,δε το προσεχεις, για δοκιμαστε να δουμε.... :twisted:

Καρολινακι εγω απο ρουχα εχω κοριτσι μου, κ μαντεψτε φοραμε ακομη παντελονια πιο μικρα γιατι του πεφτουν, :?: τωρα τα παιδιλα του δε πιστευω να τον κανουν 19 τα ειχαμε παρει,κ αθλητικα εχουμε κ αλλο ζευγαρι..... ;)

Ζαιρακι περαστικα σας κοπελα μου μακια πολλα να του δωσεις απο το συνωνοματο...κ που εισαι κοιτα να ξεκουραζεσαι κ λιγο..... ;)

Στελλα κοπελα μου σε πειραζουν για τα παιχνιδια στο fb κακα κοριτσια... :lol: καλε κ εγω πεζω δε θα το πιστεψετε ηρεμω εκει.... :D

για το καροτσι λετε να μην το κοψω ακομη,αμ ελα που δεν καθεται.....θα δουμε, Ιφι για ποδηλατακι το σκεφτομαι κ εγω πολυ φετος .......

ααα ξεχασα να σας πω κ τα πιο ωραια νεα...μ. τριτη ερχεται η πεθερα κ η συνηφαδα μου θα κανουμε πασχα σ εμας,με τη Μαρια μια χαρα τα παμε, με τη μητερα θα δειξει.... ;)

εφυγα σας φιλω καλο βραδυ κουκλες.... :x:x

A!!Kαλε το πιο βασικό δε σας έγραψα!!!!!!

Τερμα τα αλεσμένα για εμάς!!!

Μόνο το μοσχαρακι μάλλον θα χρειαστεί να αλέθω,αλλα προχθές έφαγε

κοτόπουλο με αρακά,χθες μακαρόνια με κιμά κ σήμερα φακές,κανονικότατα όμως!

Ούτε καν πατημένα με το πιρούνι..Βεβαια το μακαρονάκι ήταν κοφτό,ε..

Μπραααααααααβο στην Ολινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Ντινακι η Αναστασια αν δεις τι κομματαρες κατεβαζει θα μεινεις ετσι... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Και τρωει μονη της (απο επολογη της) και βαζει χερια-κουταλι-μουρη μες στο πιατο.. :lol::lol:

Το μονο που της αλεθω απο 6 μηνων ειναι τα φρουτα γιατι εχω δοκιμασει στο μπολακι κομματια και δεν τρωει ουτε το 1/4 απ' αυτα που της αλεθω.. Αγαπαει το ακτινιδιο... :D:D:D Οπως και η μαμα!!!!! :D:D:D:D:D

Αλλα το μηλο πως θα το φαει? :?:?:?:?:? Τι προβληματισμος.. =))=))=))=))=))=))

Κατερινακι μου καλησπερα!

Κατσε να ξεκουραστεις... εχουμε πεθανει απ' τις δουλειες ολες, αυτες τις μερες...

Φιλια στον ομορφο Παναγιωτη!

καλησπερα φανη μου στον κωνσταντινο εκανα σχεδον 9 ωρες να τον γεννησω με 2 ωρες να ειμαι με 10 διαστολη να σπρωχνω και να μην βγαινει.ασε...δυσκολα....γαι τη μικρη τελεια κοιμαται συνεχο,εμα πηγα στη γειτονισσα για καφε και εχει μια μικρη 15 μηνων προς 16 και εκεινη 2 δοντια εχει και θυμηθηκα εσενα...

νινν=ινα μου καλως να τους δεχτεις και ολα ελπιζω ησυχα να ειναι...

η ολινα αρχισε φαγακι ε?καλη υπομονη πλεον εμενα ευτυχως τα τρωει ολα

ουφ πάλι τόσα πολλα γράψατε.....

παλι δε θα καταφερω να σχολιάσω...το πρωϊ λοιππον τα λέμε.

πάω να παίξω λίγο cityville γειτονακα μου, να χαλαρωσω λίγο, γιατί σήμερα η μερα ήηταν κουραστικήη

Kαλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου????

Το Ολινάκι ασχολείται με κάτι απίστευτα puzzle της Disney που της πήρε ο

χαζομπαμπάς της κ βρήκα ευκαιρία να μπω πάλι!!!

Φανούλα μου σοβαρά μιλάς ρε??Είδες που τελικά δεν παίζουν ρόλο τα

δοντακια σ αυτο το θέμα???Η Ολίνα γενικά πνίγεται αρκετά εύκολα γι αυτό κ το

σκεφτόμουν λίγο παραπάνω για φαί μη αλεσμένο..Βεβαια μη φανταστείς οτι

το έκανα κρέμα..Ισα να γίνει μικρά κομματάκια το φαγητο!Αλλα πήρα απόφαση

οτι αφου το φρούτο το τρωει απο το καλοκαίρι κανονικότατα,γιατι να μην τρώει

κ το φαγητό της??

Οι φωτο απο το Σειχ σου είναι τέλειεεεεεςςς!!!!Κ είστε κ οι 3 πολύ όμορφοι.. :x:x

Ιφι μου κ η Ολίνα τρώει τα πάντα,παραπονο δεν έχω..άπο όσπρια μέχρι κρεατικά,

τα τσακίζει όλα,μόνο με το αυγο εχουμε θέμα,να δούμε πώς θα το ξεπεράσουμε..

Απλά ήρθε η ώρα να τα τρωει όπως κ εμεις κ η αλήθεια είναι πως αν κ αρχή δε με ζόρισε

καθόλου,τρώει μια χαρά κ γρήγορα κιόλας!!!

Πού είστε όλεεεεςςς οι υπόλοιπες???Τα φιλάκια μου,να έχουμε μια υπέέέροχη μέρα!!!

Κ φυσικά θα επανέλθω...!!!

kαλημερουδια..... ~o) εμεις ειμαστε ορθιοι απο τις 7 ηπιαμε το γαλα μας φαγαμε το αυγο μας,σε σχεση μ εσας Κωνσταντινα,αφου μερικες φορες θελει κ αλλο... ;) θα ρωτησω το γιατρο σημερα αν κανει να τρωει πιο πολυ, ιταν δεν του το δινω καθε μερα.....

για φαγητο κ εγω του δινω κομματακια ολο το χειμωνα, κ τρωμε απ'ολα κ απο λιγο...οσπρια,ζυμαρικα,μονο με το βραστο κ τον αρακα ειναι δυσκολος....... [smilie=icon_tongue.gif]

αλλα κμ εμεις ρε κοριτσια υπαρχουν φαγητα που δε τα τρωμε... ;)

Ιφι θυμασαι που ελεγες δε τρωει κ στεναχωριοσουν μια χαρα επανηλθε.... ;)

Φανουλα ναι καλε πολυ ομορφες οι φωτο σας κ εκει με το γυαλι πολυ στυλ ;;)

Καρολινακι μακια πολλα στη νυφουλα μου κ σε σενα παπιομανα.... :x

Χρυσα Αγγελικη Χαρουλα,Ζαιρακι.Δωρα.....καλο μπρωινο καλη δουλεια στις εργαζομενες..... :x

Καλημεραααααααααα :D:D:D !!!!

Επιασα ολους τους κλεφτες κ τους διαρρηκτες κ ηρθα :lol::lol::lol::P:P:P !!!!

Με τσακωσε το Ντινακι στα πρασσα εν ωρα υπηρεσιας =)):-*:-*:-* !!!

Προχθες ελειπα ολη μερα...πηγα μαγαζι κ μετα ηρθε η κουμπαρα μου που ειχε γενεθλια κ περασαμε ολη τη μερα μαζι γιατι ελειπε το αμορε της κ καναμε βολτες με τη μικρη μεχρι το βραδυ!Χθες ειχα παλι ενα σωρο δουλειες εξωτερικες...σημερα πιο χαλαρα!

Νινινα μου κ εγω χαλαρωνω κ ξεχνιεμαι λιγακι παιζοντας!Αν δεν εχω να κανω τιποτα καλυτερο !Μονο την πολη παιζω,κατι αλλα που μπορει να βλεπετε στο προφιλ ασχολειται ο κουνιαδος μου κ αδερφος μου!

Τι μου κανετε???Για πειτε!!Πολυ παρλα καλε :lol: !!!Σας διαβασα το βραδυ με προσοχη αλλα δεν αντεχα να σχολιασω κ σημερα δε θυμαμαι πολλα :oops::oops::lol::lol: !!!!!

Φανουλα συγχαρητηρια για τους τελειους υπνους :ymapplause::ymapplause::ymparty::ymparty: !!!

Μωρε πως ειναι η μικρουλα που εσκισε τα χειλακια??Θα πονεσε το καημενο!!Ολα καλα τωρα?

Καλα οι φωτο στο φεις τελειες!!Ρε Φανη...νομιζω οτι ειστε ΙΔΙΕΣ!!!Εχετε ιδιο υφος,βλεμμα... :) !!

Ντινακι μου :x ???Ολη μερα με ενα ξεσκονοπανο εισαι βρε αγαπη μου!!Αχ εδω αυτη την εποχη εχει απιστευτη γυρη!!!Ειναι τοσο εκνευριστικο αυτο το πραγμα καθε χρονο :twisted::twisted: !!!!!Κ εκει ετσι ειναι?

Κ ασχολειται η ζουζουνα σου με τα παζλ??Τι καλα!!Εμενα μονο το τρωει :roll: !

Το λουλουδι μου εμενα μονο μοσχαρι κ κοτοπουλο τρωει αλεσμενα...ολα τα υπολοιπα τα τρωει κανονικα εδω κ καιρο,οσπρια,μακαρονια με κιμα,μπιφτεκια,αρακα,φρουτα κτλ!Με το αυγο κ εμεις προβλημα ακομα,τι θα γινει δε ξερω :? ...εντωμεταξυ εδω κ μηνες δε θελει φρουτοκρεμα,θελει να τρωει τα φρουτα κομματακια,ακομα κ το μηλο κ δυστυχως δε τρωει τοσα οσα θα ετρωγε σε μορφη κρεμας :( !!

Τα δοντια μας ακομα μονο 8!!Εμας τοσα προβλεπω να ειναι κ στα 2α γενεθλια Φανη :lol: !!Μη σκας!!

Συμπεθερα!!!Τι κανεις??Πως παει το κοψιμο του τσιγαρου?Την καλυτερη αποφαση πηρες!!!Δυσκολο μεταβατικο σταδιο αλλα ολα θα ειναι πολυ καλυτερα μετα ;) !

Καλα πολυ γελασα με τη σκεψη σου για τον μουσικο γαμπρο μου κ για το να δουμε τι θα κανουμε αν η Α. μου θελει αεροπορο η ποδοσφαιριστη :lol::lol: !!!!We love Jason :x !!!!!

Nινινα μου ξεμπερδεψες με τις δουλειτσες?Αχ εγω παλι δε θελω να το κοψουμε το καροτσι!!!Η Αφρ. παλι δε το θελει το καροτσι με τιποτα!!!Μετα απο λιγο ολο κατω λεει!Κ αντε εδω γυρω στην περιοχη μεχρι τις κοντινες κουνιες ειναι καλος ο περιπατος...αμα εχω ομως τιποτα δουλειες να κανω ή ψωνια ολο τρεχω απο πισω της,δε παλευεται!

Χρυσα μου τι κανεις??Ειχαμε κανα νεοτερο??Καλε αληθεια μοιαζει το νινι του Φοφο??Πως εχει εξελιχθει η τεχνολογιο ομως!

Ζαιρακι τι κανεις??Ηθελα κατι σου γραψω αλλα τωρα δε θυμαμαι ρε γμτ :roll: !!

Ο μικρουλης καλα?Ξανακανε διαρροια?

Πολλα φιλια!!

Α!!!Αννα καθολου να μη σκας κ να μη στεναχωριεσαι για το τι λεει ο καθενας!!Να χαιρεσαι που το παιδι σου ειναι ετσι οπως ειναι!!Ζωηρο παιδι,υγιες παιδι!!!

Δωρουλα,Καρολ,Μαρακι,Χαρουλα,Αντρουλα...ολες καλα??Πολλα φιλια!!

Εμεις μια χαρα!!Ζωηρες ζωηρες!!Εγω ηρεμησα επιτελους!!Τελειωσε και η περιοδος κ συνηλθα :P !!!Με το αγορι μου ολα υπεροχα :x:x:x:x !!!!!

Λοιπόν κορίτσια,έχει που την έβαλα για ύπνο ακριβώς μισή ώρα κ ακόμη

ακουγεταιι..υποπτεύομαι οτι επειδή έβαλα τον (αυτοκόλλητο) Γκούφυ της για πλύσιμο,

αν κ της εδωσα άλλα 3 αρκούδια,δε μπορει να κοιμηθεί....Τι πράγμα κ αυτό!!!!Ότι κ αν κάνει

κ όπου κ αν πάει,αυτον τον Γκούφυ τον σέρνει απ το αυτί!Ο Κ λεει οτι πρέπει να είναι

το μοναδικο κοριτσάκι παγκοσμίως που έχει τέτοιο έρωτα με τον Γκούφυ..Χάθηκαν λέει

τα κουκλάκια?Η Μίνυ,η Νταίζη,η Ντόρα???? :)):))

Νινίνα μου κ εγώ θα ήθελα πολύ να τρώει αυγό γμτ...Εχει πολλά θρεπτικά συστατικά

το άτιμο..Αλλα μπαααα!!!!Τι σφιχτο,τι μελάτο,μέχρι κ ομελέττα δοκίμασα να της δώσω..

τίποτα!!!

Στελλούνι μου δε θα σχολιάσω την ενασχόληση με το cityville..Χαχαχαα... :)) Να σε δω

απο μια πλευρα να παίζεις θέλω μόνο κ τι στον κόσμο!!!!!!!!!!!!

Για το παζλ,μη φανταστεις..Το ένα είναι με κυβάκια κ βεβαια τα φτιάχνει πύργο!!!Κ το άλλο

είναι με κομμάτια,κανονικά κ μου το φέρνει να της το φτιάχνω εγώ,λέει πως κάνουν τα

ζωάκια ένα-ενα κ μετά το χαλάει κ ξανά απ την αρχη!!!Τέλεια?

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα...Μάλλον δεν ήταν μόνο η περίοδος,βοήθησαν κ οι βολτούλες..

Χαχα Ντινακι οντως πλακα εχω :lol: !!!Ο καλος μου λεει οτι θα μου το διαγραψει καμια ωρα :lol::lol::lol: !Αλλα αληθεια ξεχνιεμαι λιγο :roll: ...

Αχ ναι συνηλθα κ εγω κ ολα ;):x !!!

Εγω της εχω κατι παζλ κ ολο τα δαγκωνει ,τα παιρνω να της φτιαξω κ της λεω "ελα να δεις πως το κανει η μαμα" κ αυτη τιποτα...ουτε 3 κομματια δε με αφηνει να φτιαξω κ μου τα χαλαει κ τα ξαναβαζει στο στομα :lol: !

Τι πλακα η Ολινα με τον Γκουφυ :x !!!Κ εμενα παντως δεν εχει αδυναμια στα θυληκα της παρεας ιδιαιτερα..τον Μικυ προτιμαει ακομα κ απο τη Μινι :-\ !

Αααχααα!!Κάτσε να πω καναδυό κουβέντες στον αντρούλη σου..όχι τίποτα

άλλο,να μας γραφεις λίγο παραπάνω εδώ ρε κλεφτοκυνηγέ!!!!!!!!!!

Καλά,δε μιλάω απλά για προτιμηση...μιλάω για κόλλημα με τον Γκούφυ,σκρατς εντελώς!!!!

Αφού σας το χω ξαναπεί..Καμιά φορά τον αφήνει κάπου,μετα απο κανα 5λεπτο τον βλέπει

τυχαία κ τσιρίζει απο ενθουσιασμό!!!!!Κ ξανα σύρσιμο απ το αυτί βεβαίως,βεβαίως...

Αχ..προχθες της πήρα ενα τζην μπουφανάκι απο τα mexx,όνειρο...Μάο γιακαδάκι,μια φουξ

μαργαριτούλα μπροστά,στο τσεπάκι κ στην πλάτη έχει κεντημένη μια πεταλούδα..Υπέροχο σας

λέω!!! :ymdaydream:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...