Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

επειδη τωρα τα πηρα και επειδη τα χω ακουσει πολλες φορες ατα περι ζωηραδας....

κουκλα μου να χαιρεσαι που το παιδι σου ειναι ζωηρο....τι θα ηθελες να ειναι κανα μαμουχαλο, καταθλιπτικο, που να παιζει με τα παιχνιδια του σε μια γωνιτσα.....????ειναι γεματο ζωη το παιδακι

εξαλλου ειναι της ηλικίας αυτά....ηρεμουνε μετα....κανεις δε γεννηθηηηηκε να τα ξερειβ ολα....εμεις σιγα σιγα πρεπει να τους δειξουμε το καλο, το κακο, το ασχημο, το σωστο,το λαθος....απαιτει χρονο αυτο....τωρα διπλαθουε προσωπικοτητα...

εμενα οταν μου το λενε αυτο γυρευω να τους φαω....

αντε να μη γεννησω πριν την ωρα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα, σε καταλαβαινω απολυτα! Κι ο δικος μου πολυ ζωηρος ειναι αλλα αν πει κανενας κουβεντα ασχημη γι αυτον δεν θελω εγω να τον ξαναδω ή να εχει πολλα πολλα με το παιδι μου...

Τι θα πει ειναι αγριος επειδη ετρεχε? Δηλαδη ουτε 2 χρονων αγορακι τι θα επρεπε να κανει? Να καθεται σταυροποδι και να μαθαινει κεντημα? Δεν ειμαστε καλα! Εισαι χαλια μανα γιατι? Γιατι δεν του φωναζεις ολη την ωρα και του μιλας ομορφα? Τι θα κερδιζες με τις φωνες? Ενα φρονιμοτερο παιδι τωρα και αυριανο νευρωτικο? Που και για το οτι θα ηταν φρονιμοτερο σημερα επειδη θα το μαλωνες πολυ αμφιβαλλω...

Καλυτερα που βρηκες αλλη κοπελα να κραταει το μικρο! Οι δουλειες με φιλους και συγγενεις ειναι πολλες φορες δυσκολοτερο πραγμα απο οτι με πιο μακρυνα ατομα. Μη στενοχωριεσαι... σιγουρα ο Αλεξανδρος θα περασει καλυτερα με την αλλη κοπελα που βρηκες και καλυτερα που εγινε αυτο μπροστα σου και η παρεξηγηση τωρα παρα να τον φωναζε και να του φεροταν αποτομα πισω απο την πλατη σου ή να αποφασιζε αργοτερα οτι το παιδ ειναι αγριο και δεν μπορει να το κραταει. Ας την να παει στο καλο...

Ντινακι, ξεμπερδεψες με τη δουλεια ειδα... επιτελους να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο και να σε χαρει και ο μικρουλης σου οσο προλαβαινει ακομα να σε εχει μονο αυτος μανουλα! Πλησιαζει ο καιρος ε? Με το καλο!!!

Φανη, τι εγινε με τη δουλεια και φουντωσες ετσι? Δε λεω οτι δεν εχεις τα χιλια δικια αλλα φανταζομαι οτι ξερεις οτι το 80% των συμβασιουχων και των ωρομισθιων ειναι απληρωτοι για μηνες και χρονο μη σου πω...

Ισως και να εκανες καλα βεβαια που πηρες το τηλεφωνακι και σκαλισες το θεμα... ειδικα αν δεν εχεις μεγαλη αναγκη αυτη τη δουλεια... Ελπιζω και ευχομαι να γινει το θαυμα και να πληρωθεις αμεσα και να μη σε απολυσουν! Αν και για μενα πιθανοτερο να μη γινει τιποτα απο τα δυο... τους εχω μαθει πια αυτους τους... να μην πω καλυτερα... δεκαρα δεν δινουνε... δεν ιδρωνει το αυτι τους με τιποτα... μπορει και να ευχονται να παρουν κι αλλοι απληρωτοι τηλεφωνο στο υπουργειο για να μπορουν να εκβιαζουν για μεγαλυτερη χρηματοδοτηση στους δημους...

Εσενα η συμβαση σου δεν τελειωνει οπου να 'ναι? Δεν ειχε ερθει κι ενα χαρτι οτι δεν συντρεχει λογος μονιμοποιησης? Ή μπερδευω την περιπτωση σου με καποιας αλλης?

Ιφιγενεια, πρωτον εισαι σουπερ τυχερη με τοσο λιγη τριχοφυια... σου μιλαει η αρκουδα τωρα... αν και λογω του οτι ειναι ανοιχτοχρωμες δεν θα επρεπε να τις εχω πειραξει καθολου τις περισσοτερες δυστυχως το εβαλα το χερακι μου και τωρα κανω υπερκαταναλωση σε αποτριχωτικες ταινιες προσωπου και σωματος... μακαρι να μπορουσα να κανω λεειζερ... τις σιχαινομαι τοοσο πολυ τις παλιοτριχες και βαριεεμαι τοσο πολυ να ασχολουμαι μαζι τους...

Για τις φωτογραφιες στην ομαδα δε ρωτας? Πατα το Κοινοτητα που ειναι σε αυτη τη σελιδα πανω λιγο πιο δεξια απο το κεντρο και αν εισαι μελος της ομαδας (νομιζω πως εισαι), θα δεις στον τοιχο σου την ανακοινωση "ο/η mummydi πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ της ομάδας Το Ολινάκι το παραμυθάκι μου...." πατα πανω στο μπλε "Το Ολινάκι το παραμυθάκι μου" και θα τις δεις. Θα εισαι πλεον μεσα στην ομαδα και μπορεις να δεις και τα υπολοιπα αλμπουμ...

Τι επαθες βρε συμπεθερα και τον ταραζεις τον καημενο το συμπεθερο? Κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα τις τελευταιες μερες - τι πρωτοτυπο - εχω κατι νευρα... με τα γνωστα οικονομικα στριμωγματα και διαφορα μικροπραγματα αλλα εχω καλη δικαιολογια αυτη τη φορα και δεν τα βαζω με τον εαυτο μου. Ειμαι για 5η μερα ακαπνη... και δεν λεω καν οτι προσπαθω να το κοψω... λεω το εκοψα παει και τελειωσε. Δεν κοιμαμαι καλα βλεπω και εφιαλτες τη νυχτα και πεταγομαι καταιδρωμενη αλλα 25 μερες στερητικο ακομα και ξεμπερδεψα... και δεν προκειται να την ξανακανω τη βλακεια... ποτε δεν θα το ξαναβαλω στο στομα μου ουτε 1 ουτε μισο... δεν ειμαι απο οτι φαινεται εγω ο τυπος που μπορει μετα απο 20 χρονια μανιωδους κανισματος να το παιξει κοινωνικη και περιστασιακη καπνιστρια. Ετσι την πατησα και το ξαναρχισα μετα το θηλασμο...

Τωρα για το πιλοτο ή ποδοσφαιριστη τι να πω εγω? Ο Ιασωνας προς το μουσικος το παει και συγκεκριμενα κιθαριστας ή ντραμερ... Αν δεν σας κανει ομως... να το δουμε!

Τελικα τον πηγα για κουρεμα σημερα σε μια κομμωτρια που ειναι φατσα στο αστυνομικο τμημα για να εχω αξιοπιστους μαρτυρες οτι τα ουρλιαχτα ειναι λογω κουρεματος και οχι σφαξιματος... δεδομενων των συνθηκων μια χαρα κουκλο μου τον εκανε... 1 ψαλιδια ολη κι ολη πανω στο καθισμα. Το υπολοιπο κουρεμα μεσα σε μια γλαστρα, πανω στην πλατη μου, αδειαζοντας μια λεκανιτσα με μπικουτι, ψεκαζοντας το χωρο με διαφορα σπρει... 8.30 το πρωι πηγαμε για να μην εχει αλους πελατες το κομμωτηριο! Θα τον βγαλω μια φωτογραφια αυριο να μου πειτε τη γνωμη σας. Παντως, πολυ κοντα οπως τις αλλες φορες δεν τα κοψαμε.

Χ βρε. Φιλεναδες σας ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης!είχα κ ένα ξσπασμα πριν κ χφυγε ένα βάρος απτό στήθος μου!δεν είχα πει τπτ στον άντρα μου κ τώρα νιώθω καλύτερα!

Ωραια... σημερα γραφω μονη μου! μολις γεμισω τη σελιδα θα σταματησω...

Χρυσα, τρελαθηκες με τους παλιο-υπερηχους ε? Μια χαρα θα ειναι το αγορακι σου καλε... μην ακους κανενα. Φανταζομαι παντως τι περασες...

Κι εγω πιστευω οτι ο Χριστοφορος την εχει μυριστει τη δουλεια (οτι θα μοιραστει το βασιλειο του και θα αποκτησει συντομα αντιζηλο για τα ματια της μαμας του).

Οταν λες οτι το μωρο του μοιαζει... φανταζομαι στην εμφανιση εννοεις και καλα κανεις και χαιρεσαι κουκλος ειναι ο Ταζουλης... γιατι αν εννοεις στη ζωηραδα και χαιρεσαι... δε σε βλεπω καλα φιλεναδα!

Καρολινα, μη με παρεξηγησεις αλλα δεν εχω το κουραγιο να μπω στο fb... Δεν ξερω πως ακουγεται αλλα τα εχω κανει θαλασσα και δεν ξερω πως να τα μαζεψω... ουτε ξερω ποσες φιλες εχω... απο τα 200-300 δεν ξερω κι εγω ποσα ατομα αντε να ξερω τα 20-25 μου στελνουν λοιπον ολες αυτες οι αγνωστες ενα σωρο αιτηματα για εφαρμογες που καθολου δεν τις θελω και καθε φορα απενεργοποιω τις εφαρμογες αυτες αλλα ξεπταγονται νεες σαν τα μανιταρια. Αποφευγω να μπαινω λοιπον... με πιανει ενα σφιξιμο στο στομαχι, ενα αγχος... μεχρι να βρω το κουραγιο να ανοιξω εναν αλλο λογαριασμο... Δεν τις εχω δει ακομα τις φωτογραφιες ηθελα να πω... Δεν βαζεις καμια εδω ή στην ομαδα? Θα το λυσω συντομα το προβλημα γιατι να μην εχω καθολου fb, δεν ειναι λυση, ουτε και να αρχιζω να διαγραφω ετσι ατομα μου καθεται καλα... Τι αλλο? Α! Ναι... γιατι βρε δεν το γλυκαινεις το κοριτσακι σου καθολου? Κριμα ειναι... ουτε λιγη τουρτα? Δηλαδη στα πρωτα της γεννεθλια δε δοκιμασε απο την τουρτα της? Κι εγω της υγιεινης διατροφης ειμαι αλλα ο Ιασωνας πια ολα τα ξερει... εχει δοκιμασει απο μια φορα τουλαχιστον απο ολα... καραμελα, γλυφιτζουρι, σοκολατα κιντερ, μπισκοτο γεμιστο, σοκοφρετα, γαριδακια, τσιπς και ποιος ξερει και τι αλλο πισω απο την πλατη μου απο τις γιαγιαδες... Σε καθε παρτυ τρωει τουρτα, μη σου πω και μισο κοματι... Δεν εχουμε παει και σε πολλα... μαζι με το δικο του 5 ειναι ολα κι ολα. Σιγα την καταχρηση!

Ευτυχως Αννουλα που μου εκοψες το μονολογο και με κατι ευχαριστο... Πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Τωρα ειδα και την ωρα... πω - πω... κι εχω και να απλωσω και κατι ρουχα.

Φιλακια κουκλες και καλο ξημερωμα!

Aγγελικη, κανενα χαρτι δεν ηρθε ... ποσο μαλλον για μονιμοποιηση... :lol:

Ειπαμε να δουλεψουμε με αξιοπρεπεια, τιμια κι ωραια..

Μου εβγαλαν το λαδι απο περσι τον Φεβρουαριο.. :evil::evil:

Και τωρα το καπακι... Παμε για τον τεταρτο μηνα απληρωτοι.

Σιγα το ποσο.. και το "φυλαν" μη τους φυγει! Μιλαμε για 410 ευρω τον μηνα!

Κανω υπομονη τωρα που μπηκα στο χορο και ... χορευω! Αλλα αλλοι χτυπαν το ντεφι..!

Το μονο που με χαροποιει ειναι το γεγονος οτι δεν εχει σταματησει το προγραμμα, και θα μπορεσω να βγω ταμειο για ενα χρονο.. 8-}

Αννουλα εχουν τοοοσο μα τοσο δικιο τα κοριτσια..

Ολα τα παιδακια δεν ειναι κομμενα και ραμμενα στα γουστα του καθενα!

Εχουν τις ιδιοτροπιες τους, τις αναποδιες τους, τα χουγια τους.. Τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ τους ρε αδερφε!

Εμεις οι μεγαλοι ειμαστε τοσο τελειοι δηλαδη? :shock::shock:

Ελεος! Μη καθεσαι και σκας για καμια. Κοιτα το παιδακι σου να ειναι καλα και μη σε απασχολει ο κοσμος. Και η δικια μου ειναι μες στην ενεργεια-ζημια-φασαρια-γκρινια.. Την παρατηρω και αναρωτιεμαι πως αντεχει ορθια ολη μερα..? :shock: Πλεον την πηγαινω μονο σε μέρια-σπιτια, που..... "μας σηκωνει το κλιμα"..! :D Σιγα μη χαλασω την καρδια της..

Χεστηκα για τον κοσμο!

Παει 1 η ωρα.. Παω να ξεραθω... Εχω να φτιαξω κεικ αυριο με το κσλημερα!.. Ο λαος πειναει!!!!! :lol: Γερα να ειναι τα πουλακια μας.. και τα 40 στις καρεκλιτσες τους καθε πρωι... :D:D

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα!

Φιλια

κορίτσια μου καλημερα!

εγω καλα!διαβασα και τα νέα σας ολα!

ζαιρα οταν ειδα την εβδομαδα που εφτασες εμεινα!καλε θα εχουμε γεννητουρια!μετα σε ποια ομαδα θα εισαι? στη δικη μας η στα μωρακια μαιου 2011!δεν πισετυω να μας εγκαταλειψεις!

εμεις καλα!εγω δε μιλαω για δουλεια για τι ημουν τυχερη και διοριστηκα με ασεπ-λιγα μεν παίρνω και συνεχεια με το αγχος που θα ειμαι αλλα τουλαχιστον ειναι σταθερα.

φιλια σε ολες

Καλημερα!!!

Αννουλ αμου καλα κανει το παιδι και είναι ζωηρο..το παιδι θελει αγαπη και φροντιδα..οσο και να το αγιευεις τωρα..απλουστατα δεν θα καταλαβει και θα παρει αλλα ερεθησματα από αυτή την συπμεριφορα…

Να παρεις άλλη κοπελα δεν το συζητω..δεν θα ηθελα να είναι το παιδι μου με καποια που θα το κατσαδιαζει σε κάθε ευκαιρια…ειανι φυσιολογικο να τρεχει..παιδι είναι..ελεος!!!

Φανουλα….απο οσα καταλαβα…η αιτια που δεν πληρωνεστε δενε χει να κανει με το κρατος..αλλα με τον δημο σας…οποτε..καλα εκανες και μιλησες…δηλαδη το δικο σου το παιδι τι χειροτερο εχει από το παιδι του Δημαρχου…

Να παει να πνηγει ο αχριστος

Χαχαχα..Αγγελικη μου ναι..του μοιαζει στη φατσα….ελπιζω μονο..και να είναι λιγουλακι πιο ισυχος..και πιο υπναρας..κατα τα αλλα ΟΚ…

Εμεις κατά τα αλλα καλα…

Είναι μερικα βραδια που ο Φοφο…είναι ανισυχος..ενα από αυτά ηταν το σημερινο

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Σήμερα ξυπνήσαμε αργούτσικα,συνεχίζω να βάζω πλυντήρια(ή αυτά είναι ατελείωτα

ή πλένω με το παραμικρό,τι να πω..)κ σε λίγο λέω να φρεσκάρω κ το σπιτάκι μας..Ν αρχίσω

δηλαδη γιατι με την Ολίνα απο πίσω μου ποτέ δε μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα! :shock:

Φανούλα μου γλυκιά τι να πω κ τι να ευχηθώ??Μόνο καλά ξεμπερδέματα κούκλα μου...

Αννούλα άστην να λέει..Φαντάζομαι πως η ίδια μάλλον δεν έχει παιδιά..Ας κάνει κ

ας μας πει μετά θεωρίες περι σωστής διαπαιδαγώγησης..Βλ@μα!!! X(

Καλημέρα συμπεθερούλα μου!!

Αντζι μου πολύ κακώς έκανες "φίλους" που δεν ξέρεις στο φβ!Τώρα έτσι όπως τα κανες,

το καλύτερο είναι ν ανοίξεις καινούριο λογαριασμό κ να διαγράψεις τον παλιό κ να κάνεις

μόνο τα άτομα που ξέρεις κ σ ενδιαφέρουν!Κ εμάς μαζί,εεε!!Μάκια!!!

Σίγουρα θα έχω ξεχάσει να σχολιάσω πράγματα..κάνω μια αναδρομή κ ερχομαι πάλιι!!!

Η μνήμη....χρυσόψαρου επέστρεψε!!!Χαχαχαχα...Στελλίτσα γιου αρ μάι πάρτνερ κ σ αυτό!!!!! :)):))

Φανούλα μου,καλέ υπάρχει μαμά που να δίνει περισσότερα απο 50-60 ευρω που λες για

ενα καλό ρούχο???Εκτός της Katie Holms εννοώ...!!!Κ πολλά είπες!!!

Νινίνα μου πριν βγάλω το δίπλωμα,αρκετά χρόνια πριν,ελεγα πως αποκλείεται να

οδηγήσω,πως θα κάνω κακό σε κάποιον κτλ κτλ...τωρα ξέρεις τι λέω??"Δόξα το Θεό που

με έγραψε με το ζόρι ο μπαμπάς κ έβγαλα!!!!"Σωτήριο το αυτοκίνητο..Ιδίως τώρα με το

μωρό!

Δωρούλα μου έρχονται κ τα δεύτερα γενέθλια των μωρών μας..απίστευτο μου φαίνεται κ εμενα..

Καλά,κορίτσια,αν δείτε τί χορό ρίχνει η κόρη μου πρωι πρωι,θα πάθετε πλάκα!!!κάνει

κ στροφές,κουνάει κ τα χέρια!!!!!!!!!!!!!!!

Ωπα συμπεθερα...χορευταρου η Ολινα!!!!...μπραβο την κουκλιτσα μου!!!! θελλω βιντεακη εννοειται!!!!!!

Καλε ασχετο..ειδα στον υπνο μου οτι εκανα προβα νυφικου...χαχαχαα

Ασε,συμπεθερα τα βιντεο είναι πονεμένη υπόθεση!!!!!

Την τραβάω,με παίρνει χαμπάρι,μετά θέλει συνέχεια να τα βλέπει κ όταν τα βαριέται..

τα διαγράφει!!!!!(ειναι το i phone που παίζει στα δάχτυλα!)Χθες μ έκοψε να τα περνάω

αμέσως στον υπολογιστη αλλα έχασα τέλεια βίντεο γμτ!!!

Κ εγώ τώρα που το λες δεν εβλεπα κ πολύ καλό όνειρο..Το Νησί θα φταίει...

Kαλησπερα!!

Χρυσα... ποσα πολλα μπορεσες να καταλαβεις απο δυο γραμμουλες που εγραψα... :shock:

Οντως, αυτο συμβαινει και το θεμα δε θα το αφησω να περασει ετσι... :evil:

Αισχος η κατασταση. Δεν υπαρχει ενας αξιος ανθρωπος σε ενα κ@λογραφιο να σου δωσει μια πληροφορια και να σε κατατοπισει. Με ενα ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ λυνουν ολα τα ζητηματα.. :twisted: Αηδια!!!

Ντινακι παλι ξεσκονιζεις μαρη? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα που λες για ρουχα... Προχθες η κουνιαδα μου, μου λεει.."ειδα ενα φουστανακι με μια λεπτη καμπαρντιλουλα για την μικρη μουρλια" (λεω απο μεσα μου.. παρτο της.. :lol::lol::lol: )..

"130 ευρω εχει, να πας να της το παρεις για το Πασχα".. :shock::shock::shock::shock::shock:

Τι λες καλε της λεω.. Δεν υπαρχει σεντς! Εχει ρουχα η μικρη! Μου εστειλε μια φιλη μου απο Αγγλια ενα ασπρο φορεματακι με μπολερο. Αααα μου λεει... Αφου εχετε ρουχα μη μιλας.. :shock::shock::shock::shock::shock: Ε αντε χεσου ουφο... :lol:

.. Βρε κοριτσια.. σε λιγο καιρο πλησιαζουν τα δευτερα γενεθλια των μικρων μας ανταρτακων!!!!

Απο τωρα η κουκουβαγια :lol: κανω σχεδια... για την τουρτα, το μπουφεδακι, τα χρωματα, τον κοσμο... :D:D:D .Και αναρωτιεμαι... Θα εχει βγαλει κανα δοντι ως τοτε...? :shock::shock::shock::shock::shock:

. Βρε κοριτσια.. σε λιγο καιρο πλησιαζουν τα δευτερα γενεθλια των μικρων μας ανταρτακων!!!!

Απο τωρα η κουκουβαγια :lol: κανω σχεδια... για την τουρτα, το μπουφεδακι, τα χρωματα, τον κοσμο... :D :D :D .Και αναρωτιεμαι... Θα εχει βγαλει κανα δοντι ως τοτε...? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φανουλα να εισαι καλα..με πεθανες στα γελλια..

Ναι ειδες πιανω πουλια στον αερα εγω... :lol::lol::lol:

να μη πω καμια κουβεντα και σε εκθεσω..δεν το θελλω..αλλα θα ηθελα να πω πολλα για τον "κυριο" αλλα και για τις "κυριες"...κριμα που ειμαι κοριτσι με τροπους και τακτ!!!!!

Ναι ειδες τι παστρικοθοδωρα συμπεθερα εχω.....δε λεει να ερθει καμια βολτα να βοηθησει και εμενα λιγακη!!!!

Ρε κορίτσια εχω βαρεθεί μ αυτό το παλιόσπιτο!!!!!!!!!!Δεν είμαι τόόόσο

παστροθοδώρα,αλλα δε μπορώ να κάνω κ αλλιώς..Σήμερα το γυάλισα το σπίτι,οκ??

Ε τι στοίχημα πάτε οτι την Πέμπτη το απόγευμα θα είναι μες στη σκόνη κ τη βρωμιά?

Κ μιλάμε για τρελή σκόνη στα έπιπλα κ ενα μπάνιο γεμάτο σταμαγματιές κ άλατα!! :ymsick:

Αλλα κ αυτό το πράγμα δεν παλεύεται,ειλικρινά αν ήξερα καμιά κοπέλα-επαγγελματία

έμπιστη κ καθαρή θα την εφερνα να μου καθαρίζει,σίχαμα πια!

Συμπεθέρα μακάρι να μασταν κοντά,αλήθεια όσο μπορούσα θα σε βοηθούσα!!!Η κολλητή μου έμενε παραδίπλα κ βοηθούσαμε η μία την άλλη πάρα πολύ..Βασικά κυρίως της σιδέρωνα κ

αυτή μου έκανε τα μπαλκόνια(τις δουλειές δηλαδη που δεν ήθελε να κάνει η μία,τις

φόρτωνε στην άλλη..)

Ερωτεύτηκε όμως κ μου φυγε Θεσσαλονίκη!!!Σιτ! [smilie=banghead.gif]

Φανούλα μου καλή είναι η κουνιάδα σου ρε..!!!ααα..ευτυχως η δικιά μου είναι τόσο.

.."ψωνάκι"(ναι,ναι,πολύ περισσότερο απο μένα) που αν δει κάτι που της αρέσει,μπορει βρακί

στον κ@λο της να μην έχει να φορέσει,αλλα θα το ψωνίσει,είτε για τη μικρή,είτε για τα

δικά της παιδιά!

Καλά,για αυτό που αναρωτιέσαι για τα δεύτερα γενέθλια της Αναστασίας,δεν εχω λόγια,

πολύ μ έκανες κ γέλασα πάλι... =))=))=)) Είσαι θεότρελλη!!!!Να το κάνω χειρότερο????

Κ σκέψου λέει να ολοκληρώνει τα δόντια κατα τα 3 με 3μιση..Πόσο χρονών θα της πέσουν

τα νεόγειλα κ θα βγάλει τα επόμενα???14????15 μήπως??Μαζί με τον πρωτο γκόμενο....

=))=))=)) Εννοείται οτι σε πειράζω...αλλα με προκαλείς!!!!!!!!!!!

Αχ κ εγώ άρχισα να σκέφτομαι τα γενέθλια..κ φέτος τείνω περισσότερο στο να τα γιορτάσουμε

στο σπίτι...Να το ρισκάρω λετε????

Ρε συ Φανη..η κουνιαδα σου ειναι...απαπαπαπαπ...δε σχολιαζω..θ αγινω κακια και δε λεει στην κατασταση μου..

Συμπεθερα εμενα μου λες...

συνεχεια προσπαθω να κρατισω το σπιτι σε μαι στοιχειωδες ταξη...δεν παλευετε με τιποτα η σκονη..

και εχω ολο τον εξοπλησμο...

αλλα δεν..οποτε σε νιοθω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Nτιναααααα :lol: εισαι μουρλη ρε!!! Θεοτρελη!! :lol::lol:

Εδω θα εισαι, κι εδω θα ειμαι και θα δεις πως η μικρη μεχρι στα 2α γενεθλια δε θα εχει πανω απο 6-8 δοντια.! :shock: Οοο μοντιε...... :o:lol::lol:

Σταματα να καθαριζεις παιδι μου... γι' αυτο δεν εμεινε γραμμαριο πανω σου.

Εγω δε νιωθω παντως.. Καθαριζω δεν καθαριζω.. η κ@λαρα μου 8 στρεμματα.. :lol::lol::lol::lol:

Κι εσυ εχεις πετυχημενη κουνιαδα? :shock::shock: Περαστικα μας λοιπον!

Εγω της μιλαω ορθα-κοφτα. Δεν εχουμε λογοφερει ποτε, ουτε την δινω σημασια.

Μονο οταν τα ειχα με τον Β και αυτη ηταν ακομη ελεθερο πουλι... ερχοταν και εχωνε την μουρη της οταν ειμασταν σε κανα μαγαζι ξημερωματα και ταχα μου ταχα μου :lol: ολο κατι την πονουσε και ελεγε τον αδερφο της να την παει σπιτι... Αντε μαρη... :lol: Μετα απο 1,5 χρονο βρηκε τον ερωτα της και μας αφησε ησυχους.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρυσα... μη λες τιποτα! Εισαι και σε ..ενδιαφερουσα... :lol::lol::lol::lol:

Εχει αδερφια ο "Ο"...? Τι ωραιο ονομα εχει ο αντρας σου....!!! Ετσι θελω να βγαλω ενα μου παιδι αν γεννηθει αγορι... Ετσι λενε και τον μπαμπακα μου.... :mrgreen: (θα με φανε τα πεθερικα ομως. :twisted: )

Μολις τωρα μου εφερε η μαμα μου μια κρεμα να καθαρισω την κουζινα αλλα βρωμαει ρε... :evil:

Της την παρασε η θεια μου (πλασιε)..Α! ρε μανα!! :lol: Γραφει Loc plus :? amway-europe..

Να κανω το πειραμα ή θα γινει κουρελι η κουζινα? Αγανακτισα με τις βρωμιες πια.. Τιποτα δεν την καθαριζει καλα. :evil:

XΑ!Κ μετά λες εμένα,άτιμο Φανούλι!!!!!!!!Δεν εχεις αφήσει κρέμα για κρέμα

κ καθαριστικό για καθαριστικό που δεν το χεις δοκιμάσει...Χιχιχι... ;))

Κ για να χουμε καλό ερωτημα,κάτι ακόμη πιο αποτελεσματικό για να μη μου

"θολώνει" το μπάνιο,εκτός απο το viakal,έχεις να μου προτείνεις?????

Καλα,ναι,αν αρχισω να λέω κ εγω δε θα τελειώσω ποτε..Κ εγώ δεν έχω λογοφέρει ποτέ

με την κουνιάδα μου κ ούτε κ πρόκειται νομίζω αλλα κ δε μπορω να δεσω κιόλας μαζί της..

Εχουμε μακράν διαφορετική νοοτροπία..Δε ξέρω αν φταίνε τα 10 χρόνια που μας χωριζουν

(είναι μεγαλύτερη) ή το "κόλημμα" με τα λεφτά κ τους celebrities...Πάντως σίγουρα

δε θα έκανα ποτέ παρέα μαζί της υπο άλλες περιστάσεις...

Για τα κιλά,ναι,αυτό μου λέει κ ο Κωστάκης.."πού ν αφήσεις" λέει "γραμμάριο επάνω σου!!

Κ να θελει η πίτσα που τσάκισες χθες το βραδυ να κάτσει όλη λίπος δε της αφήνεις κανένα

περιθώριο,ακόμη κ με τον τρόπο που περπατας!!!"Τι να κάνω,δε μπορω,μ αρέσει η

σβελτάδα κ η τσαχπινιά!!!!Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δε θα παχύνω κ ποτέ!

Μετά τα 30 πρέπει να προσέχω περισσότερο νομίζω!

Συμπεθεραμου τι εννοείς εχεις όλο τον εξοπλισμό???Καλε πε με μυστικά μπας γλιτώσω καμιά

ώρα παραπάνω απ το καθάρισμα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...