Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

Ολα καλα συμπεθερα μου...μην ανισυχεις..

ενταξη καποια μικροθεματα με το νινι...μετα με πιασανε τα ψυχολογικα μου...

χτες ολη μερα εκανα βολτες..

Το νεο νινι μοιαζει πολυ στον ΧΡιστοφορο...χιχιχιχι..θα εχει πολυ φαση...

ηταν και ο μικρος ανισυχος τις τελευταιες μερες...κοιμοταν μαζι μας και με ξεθεωσε..

ευτυχως απο προχτες συνηλθε και κοιμηθηκαμε ολοι σαν ανθρωποι..

ειχε κρυωσει λιγακη, ειχε και κατι μηξουλες...

εχω ενα σπιτι μπαχαλο γιατι κουραζομαι ευκολα..

εσεις ολα καλα;;;...τι κανει η γλυκητατη νυφουλα μου;;;;

Ετοιμαζει τα φορεματακια της για το Πασχα;;;;

Ιφη μου εσυ ποτε σταματας;;;;

ειχαμε παιδια ενα θεματακι...το νινι εχει μια ελαφρια υδρονεφρωση 4,6..μου ειπαν οτι δενε ιανι τιποτα και οτι στις 32 ευδομαδες που θα κανουμε ντοπλερ, ουτε θα φαινετε...θα περιμενουμε..επισης εχει μαι ηχητικη εστια στην καρδια...που παλη μου ειπαν οτι μπορει να μην ειναι τιποτα...αλλα θα την ξαναδουμε.

Το θεμα μου ειναι- και το αστειο της υποθεσης..οτι στον δευτερο υπερυχο που εκανα στο Παπαγεωργιου..δεν βρικαν τιποτα απο ολα αυτα :shock::shock::shock::?:?:?

οποτε τι να πω και εγω η ερμη μανα...αφου λιγακη αγχωθηκα...λιγακη στεναχωρηθηκα..ηρεμησα..

το καλο ειναι πως το νινι ειναι υπερκινητικο τις τελευταιες μερες...ευτυχως...

Αχ μη μιλατε για τριχες πλιζ..ουτε εγω τις μπορω...τωρα δε εκανα και λιγες στην κοιλια και ειμαι να σκσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ μωρε Χρυσα μου ταλαιπωρηθηκατε πολυ αυτες τις μερες...!!!Ολα καλα ευχομαι απο εδω κ περα :):) !!!!

Ανεβα ψυχολογικα :) !!!Ολα τελεια θα πανε!!Και οι ταλαιπωριες στο προγραμμα ειναι!Ειναι κ αυτοι οι γιατροι ομως...δε ξερεις ποιον να εμπιστευτεις..

Συμπεθερούλα μου ολα καλά θα πάνε...Κ στην κουνιάδα μου στο δευτερο

παιδάκι της είχανε βρει στον β επιπέδου υδρονέφρωση,αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε κάνει

κ αμνιοπαρακέντηση,πολύ στενοχωρια περάσανε,πολύ άγχος,αλλα τελικά ο μικρούλης

γεννήθηκε υγιέστατος!!

Λογικό είναι να σε πιάνουνε τα ψυχολογικά σου,αλλα πρέπει να σκέφτεσαι θετικά!

Καλά...για την ομοιοτητα με τον γαμπρούλη μου,τι να πω,καλε τι dna ειναι αυτό!!!!!!!

Ενα δεύτερο κουκλί έρχεται..κοριτσια φυλαχτείτεεεε!!!!!!!!! :ymsmug:

Η νυφούλα σου είναι μια χαρά,ε ναι,νομίζω σιγά σιγά πρέπει να ψωνίζουμε τα καλά μας για το

Πάσχα!

ΠΟλλά πολλά φιλάκια....

Στελλούνι μου δεν το λες ούτε φούξια ούτε μωβ το μπουφαν..πιο πολύ cherry θα το λεγα..

κάτι ενδιάμεσο δηλαδη..!Εμένα να σου πω την αλήθεια μου τα ρούχα για την ηλικία των

κοριτσιών μας στα benneton καθόλου δε μου αρέσουν!!Λατρευω mexx,alouette κ raxevsky..Ειναι

πιο δεσποινιδίστικα!!! B-) Τα bebe bebe τα benneton μου αρέσουν πολύ..

Καλά,κ η Ολίνα είναι η καλύτερη της να τρωει μόνη της,με κουταλάκι η πιρουνάκι,κ καμιά φορα,

αν πάει να μη πετύχει το στόχο(το στόμα της δηλαδή),σπρώχνει κ με το άλλο χέρι για να ναι

σίγουρη... :))

χαχαχαχ..τελειαη Ολινα με το φαη..

ο Χριστοφορος τρωει με τετοια φαση τα μακαρονια..πολυ γελλαω..τα λεει και μακαονια μακαονια...

Ο γιατρο ςμου ειπε οτι δεν συντρεχει λογος παρακεντισης...τι να πω παιδια..οντως δεν ξερεις ποιον να επιστευτεις!!!

αχ σες μου ευχομαι τιποτα να μην ειναι απλα να οι γιατροι μερικες φορες μας αγχωνουν λιγο παραπανω τι να πω.εγω επειδη μου λειπουν καποια ενσημα θα δηλωσω πητ αντι για 19 30 ιουλιου οποτε να αρχες ιουνη εχω μελλον χεχεχε...

παντως και εγω εχω την εντυπωση οτι η μπεμπα μοιαζει πολυ τον κωνσταντινο οταν την ειδα αυτο ειπα αρα τον αντρα μου...

κοριτσια για τα ξεσπαμσατα στα μικρα μας φατινε και εκεινα λιγο πιο ανησυχα εκεινα λιγο πιο χαλια εμεις δεν θελει και πολυ....

αυτο που δεν μπορω εδω και πολυ καιρο ειναι που ειναι το σπιτι ολο ψιχουλα καθολου δεν προσεχει ο μικρος ολο μαλωνουμε αλλα τι να το κανω του πεφτουν μαζευει τα χοντρα και τα αλλα εγω και ε χαλασε και το σκουπακι και υποφερω εδω και μερικες μερες προχθες ο βραστηρας πρεπει να βγω να παρω και απο τα δυο δεν παει αλλο...

οσο για τις τριχες ειμαι απο τις τυχερες μπικινι μασχαλη κανονικα οπως ολες αλλα μπουτια καθολου χερια καθολου μουστακι καθολου γαμπες μια φορα στις 10 με 15 μερες και φρυδι μια φορα το μηνα καπως ετσι...

Τυχερουλα Ιφη!!!!

Αχ ασε..ο δικο ςμου εχει παθει κατι...

ολο αγκαλιτσες ζηταει.....

ολο ερχετε και κολλαει σε μενα..

κλαψουριζει ψωις λογο...λες να εχει καταλαβει κατι;;;;

Ε,αν δεν κάνεις ούτε αμνιοπαρακέντηση φιλενάδα,όλα καλά...Τζάμπα

το άγχος κ η στενοχωρια μωρε...

Μαλλον τα παιδάκια σας πήραν χαμπάρι οτι όπου να ναι αποκλειστικότητα τέλος γι αυτό

έχουν κολλήσει βδέλλες!

Μαλλον....αυτο λεει και η μαμα μου..οτι ο φοφο μας πηρε χαμπαρη...

αλαλ ρε παιδια..πεθεινω γι'αυτον...ολη μερα τον φιλαω και στο σκατουλι εχει γινει παραχαιδεμενο

Ας είναι μωρε,δεν πειράζει..Χαλάλι του..Οπως κ να χει όταν με το καλό

έρθει ο μικρός φοφο κ πάλι θα νιώθει την αγάπη σου αλλα δυστυχως η ευτυχως δε θα μπορείς

να ασχολείσαι 100% μ αυτόν..Κάντο τώρα,όσο προλαβαίνεις... :x

καλημερα κουκλες μου και καλη εβδομαδα να χουμε....

χρυσα μου ελπίζω να πανε ολα καλα με το μπεμπε...και μην αγχωνεσαι αγαπη μου...θα βγει ενας αγοραρος ζουζουνος υγιεστατος και κουκλος σαν τον φοφο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε φιλω πολυ πολυ γλυκαααααααα...

οι υπολοιπες τι μου κανετε τσουπρες μου?

στελλιτσα ,ιφι,κωνσταντινα....μακιαααααααααααααααα

Το αγγελουδι μου κανει νανι κ ξαναηρθα για λιγο!

Το απογευμα θα παω να δω στο νοσοκομειο μια θεια μου που εκανε εγχειρηση...πρεπει να κανονισω να παω να δω κ μια αρρωστουλα φιλεναδιτσα μου που ειχε γενεθλια κ δε μπορεσα να παω..πρεπει να παω κ μαγαζι αυριο...στον ΟΑΕΔ...ουφ!Σε μια κουταλια νερο πνιγομαι τελευταια :P

Χρυσα μου οντως μου φαινεται πως ο Φοφο μυριζεται αλλαγες κ οτι θα χασει την αποκλειστικοτητα κ σου κανει ναζια :x !

Προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ χαρουμενη κ ασε τους γιατρους να λενε ο καθενας τα δικα του...ολα καλα θα πανε :YMHUG:

Ιφ μου λιγο υπομονη ακομα με τη δουλεια κ θα τελειωσεις κ εσυ!!

Αχ εγω δε μαλωνω με τη μικρη,στο αγορι μου ξεσπαω αυτες τις μερες :? !

Ειναι κ οι ορμονες σας εσας στα υψη...κανε οτι δε τα βλεπεις τα ψιχουλακια βρε αγαπη :)

Ντινακι μου ναι, δεσποινιδιστικα δε τα λες κ πολυ,αλλα για απλα καθημερινα ειναι μια χαρα ;) !Κ τα μπεμπε ειναι τελεια!!!Θα ψωνισω για τη μπεμπα του νονου μας που ερχεται :D !

Εγω τρελλαινομαι κ για τα Lapin αλλα οι τιμες τους παραειναι τρελλες ρε γμτ :? !Μονο σε τιποτα εκτωσεις με 50%...

Το ιδιο χρωμα εχουμε!!Εγω το λεω φουξια αλλα εχεις δικιο,cherry ειναι ;) !!Ε κατι παραπανω ξερεις εσυ απο αυτα,το στοιχειο σου ;) !

Καρολ μπονζουρ!!!!Τι κανει το παπι??

Kαλημέρα Καρολίνα!!!

Στελλίτσα μου λάθος κατάλαβες..Τα δεσποινιδίστικα ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ πολύύύύ...!!!

Κ τα benetton δεν ειναι,πολύ μπεμπέ μου κάνουν γι αυτο κ δε μου πολυαρέσουν..Αλλα είναι

κάποια κομμάτια,όπως το συγκεκριμένο μπουφαν που είμαι σίγουρη οτι θα το λιώσουμε

να το φοράμε..Για τα σούρτα φερτα μας είναι τέλειο!

Χαχα βρε Ντινακι το καταλαβα!!!Εχεις δικιο σου λεω..τα Benetton ,δε τα λες κ πολυ δεσποινιδιστικα ;) !!!Το ξερω οτι αυτα σου αρεσουν κ μαλιστα ποοοολυυυυ!!!Μοντελακι την εχεις την Ολινα :):x:x

Ομορφο ξανθο Ντινακι μου :-*:-*:-*:-*:x:x

Αχ το κοριτσι μου ή ποδοσφαιριστη θα παντρευτει ή αεροπορο...

Περασε ενα αεροπλανο μολις τωρα κ τη βλεπω απο την καμερα που σηκωθηκε ορθια με την πιπιλα στο στομα κ φωναζει "Ω!!Πλανο,πλανο!!!" :lol::lol:

Παω :-*:-*

Χαχαχχαχαχααχχαχα............. =))=))=)) Είναι φοβερή!!!!!!!!!!!!

Να προτιμήσετε τον αεροπόρο,οι ποδοσφαιριστές πολύ γυναικάδες έχουν γίνει

τελευταία!!!Μάκια!!!

Αχ το κοριτσι μου ή ποδοσφαιριστη θα παντρευτει ή αεροπορο...

Περασε ενα αεροπλανο μολις τωρα κ τη βλεπω απο την καμερα που σηκωθηκε ορθια με την πιπιλα στο στομα κ φωναζει "Ω!!Πλανο,πλανο!!!" :lol::lol:

Παω :-*:-*

θεααααααααααααααααα η αφοδιτουλα μας.... :x:x=))=))=)):)):)):))

κωνσταντινα η ολινα μας καλα?

πηγαμε σε ενα παρτυ και η μικρη αρχισε ξαφνικα και λεει καθαρα και αλλη λεξουλα...την τουρτα... :D:D μαλλον επειδη ακουγε τουρτα..εβλεπε τουρτα...επιασε τουρτα...αλλα δεν εφαγε.... :lol::lol::lol: της εμεινε λετε απωθημενο? χαχαχα

ακομη ειμαι λιγο αυστηρη και δεν της εχω δωσει να φαει γλυκο περα απο τα πτι μπερ.... :oops::oops:

τωρα εχουμε και μια συγχιση ...τρελενεται για την πατυ....το σκατουλι αν την δει...φωναζει πατυ πατυυυυυυ.... :lol::lol: και το παρτυ -πατυ το λεει...χαχα

σας φιλωωωωωωωωωω

Καλά είναι Κάρολ!!!Εχω ένα βίντεο στο κινητό μου απο το χθεσινο

περιστερο-κυνηγητό κ απ το πρωί πρέπει να το εχει βάλει κ να το χει δει πάνω απο

40 φορές!!

Καλε δώσε στο παιδάκι να δοκιμάσει λίγη τούρτα..μη της πέσει το ποπουδάκι.. ;))

Κ εγώ δε της δίνω γλυκά,βασικά όταν θέλει να δοκιμάσει της δίνω αλλα δεν της αρέσουν

καθόλου..τουλάχιστον όμως δεν το χει απωθημένο!!

Κ αυτή η Πάττυ τελικά,μεγάλη επιτυχία!

δεν μου ειπατε ομως εμενα πως θα δω τις φωτο?για πειτε?

Ιφι μου καταρχην πρέπει να είσαι μέλος στην ομάδα "Μωράκια καλοκαιριού

2009" της Ζαίρας μας..είσαι?

kαλο σας μεσημερι πολυλογουδες.... :lol: τι κανετε; εγω ξεκινησα γενικη ναι το πηρα αποφαση...ο καιρος ειναι τελειος κ αρχισα σαλοκουζινα....τραβηξα κουζινα, ψυγειο,καναπεδες......ταισα τον Παναγιωτη, κ τους εστειλα βολτα με το μπαμπα, σφουγγαρισα κ μεχρι να στεγνωσει επλυνα τα χαλια μου....τωρα απο αυριο αρχιζω κουρτινες , κ τα δωματια ενα, ενα, εχω να πεταξω πραγματα.... ;)

Χρυσα μου τι κανετε; ο φοφο χαδιαρης εεε; δε ξερω αλλα το ιδιο κ ο δικος μου, αχ τι αντρες θα σας δωσουμε; :lol: αυτο για το νινι που εγραψες δεν ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα ευχομαι να ειναι πραγματικα κατι που δεν πρεπει να ανυσηχεις.... ;)

Κωνσταντινα..ωστε εμαθε η Ολινα να οδηγει το τρακτερ του παπου; μπραβο μαλον τελικα εγω ειμαι η μονη που φοβαται να οδηγησει.... :lol:

Φανη καλε 6 φορες κακα; τι εβαλες στο κεικ κακουργα; :o μεταξυ σοβαρου κ μαστειου τωρα μηπως το παιδιο το πειραξε κατι; :?:

Ζαιρακι αντε επιτελους να σε δει λιγο το σπιτι σου κοπελα μου.....καλη ξεκουραση κ μ εναν πονο ευχομαι :x

Συμπεθερα γιατι καλε δεν εδωσες τουρτα στο κοριτσι μας; εγω του δινω απ'ολα αλλα εχω δει πως γενικα προτιμα τ αλμυρα απο τα γλυκα.... ;)

Στελλα κ εγω ειμαι υπερ στο να παρει αεροπορο... :lol: να μην το χει κ απωθημενο η κοκονα

σου.... :lol:

Ιφι μπραβο που κοψατε πιπιλα τοσο συντομα...αντε κ στα δικα μας που λενε κ τα κοριτσια... ;)

Αννα κατι ασχετο ειδα σε αλλο θεμα πως θες να χασεις κιλα.....απο που κοπελα μου; εμενα μια χαρα μου φαινεσαι... ;)

Δωρα πολυ χαιρομαι που ο μικρος αρχισε κ λεει περισσοτερα, νομιζω ειναι κ ο πιο μεγαλος της παρεουλας, αληθεια ποτε εχετε γενεθλια;

Αγγελικουλα τι κανεις; ευχομαι να ειστε καλα μαμα κ γιος μακια πολλα :x

νομιζω σας καλυψα ολες; εεεεεεε; σας αφηνω να ξεκουραστω λιγακι κ εχω τ απογευμα σιδερο μακια πολλα :x:x

Kαλησπερααααα!!!!

Χρυσα... σε χασαμε λιγες μερες... Ελπιζω οτι ολα θα ειναι μια χαρα με το νινι.

Δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο.. και μαλλον δε θα ειναι τιποτα σοβαρο.

Οσο για τον Χριστοφορο... ειμαι σιγουρη πως του λειπει η μαμα... πολυ! :x:x:x

Ντινακι... σου αρεσουν τα.... "δεσποινιδιστικα" λοιπον, ε...? [smilie=love1.gif]

Ταιριαζουν ομως και γαντι με την κοκονα σου, που ειναι σωστη κυρια!!!!

Της δικιας μου δεν ειναι να της βαλεις καλο ρουχο... Με το πρωτο βημα που κανει εκτος σπιτιου, γινεται κουρελι για πεταμα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω ψωνιζω τα περισσοτερα απο τα sam 0-13, orchestra, benetton, zara.... Δε ειμαστε για παραπανω... :D Για ενα καλο φουστανακι κοιταω να μη ξεφευγω απο 50-60 ευρω... :D

Δεν ειμαι ρε τσιγγουνα... :lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα αμαρτια ειναι για 3-4 μηνες να πετας ενα καρο λεφτα.. :D Ειμαι σκρουτζ τελικα... [smilie=book1.gif][smilie=book1.gif]

Καρολινακι μου γλυκο καλησπερα!!!!

Γιατι βρε κοριτσι μου δεν εδωσες τουρτα του παπιου...? Ακαρδη μανα!!!!!! :D:D:D:D:D

Εσενα θα σου αρεσε να μυριζεις-βλεπεις-αγγιζεις και να μη δοκιμαζεις....? Για σκεψου λιγο!!!!!!

Περα απ' την πλακα τωρα.. Ενα μικρο κομματακι δε θα κανει κακο την κοριτσαρα σου.

Δεν ξερω και πως λειτουργεις ομως. Εγω της δινω τα παντα με μετρο.

Αλλα οχι ετοιματζιδικα. Μονο οτι φτιαχνω εγω στο σπιτι.. :D

Στελλονι μου....τι γλυκια μωρε η Αφροδιτουλα..... :x:x:x:x:x Το μαναρι μου..... :D

Αν καταλαβα καλα με το λιγοστο μυαλο που διαθετω...αυριο θα βγεις για δουλεις?

Εχεις ωραιες μερες... Να αραξεις και για καφεδακι πουθενα..... :D:D:D:D

Ιφιγενεια φιλια στον Κων/νο και την κοιλιτσα σου!

Κατερινιω... τιποτα δεν εβαλα στο κεικ... Τα αβγα ηταν ημερας και μαλλον την πειραξαν... :roll::roll: Μου ειπαν τωρα κατι που δεν ηξερα και δεν ξερω αν ισχυει! Οτι δεν τρωμε ποτε αβγα ημερας, αλλα τα τρωμε την επομενη...Κουφο...? Σημερα εκανε 2 φορες παλι... Ελεος! Την εσκασε την μανα μου... :lol:

Κοριτσια εγινε κατι στη δουλεια σημερα που με εβγαλε εκτος εαυτου και δεν ξερω αν πρεπει να το πω η οχι γιατι μας διαβαζουν χιλιοι δυο... Εχω το 99% της υποθεσης στα χερια μου. (για την "απληρωσια" μας πηρα πληροφοριες απο το υπ.εσωτ....) Οι επομενες μερες μου μυριζουν τηλεφωνο απο τον δημαρχο και απολυση. Εδωσα το ονομα μου κανονικα και με το νομο. Δε με νιαζει τιποτα. Πρεπει να βρω το δικιο μου και θα το κανω.. :evil: Βαρεθηκα... :evil::evil::evil::evil:

Παω να καπνισω γιατι φουντωσα παλι... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τα σεβη μου!!!!!!!!!!! :D

καλησπεραααααααααααα κουκλιτσες.........μα ποσα γραψατε απο χθες το βραδυ!!!!!!!!!!!!!

Χρυσα, επιτελους ειχα αρχισει ν αναρωτιεμαι που εισαι.....ολα κλα με το νινι μην ανυσηχεις δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο εφοσον την 2η φορα δεν δειξαν τπτ.....

Καρολ , δως της λιγο βρε τι πειραζει;;;;;Μαλλον θες να χει σωμα μοντελου σαν κ σενα ε;;;; Καλα κανεις ειναι κοριτσακι κ πρεπι να προσεχει σιλουετα................

ΚΑτερινα, μια χαρα με την γενικη το ξεκινημα ειναι το ζορι μετα δε θες να σταματησεις....κ γω απο Δευτερα ξεκιναω...(λεω...)

ΝΑι τα γενεθλιακια μας εφτασαν κ παλι σ εναν περιπου μηνα.....απιστευτο μου φαινεται,κ πρεπει παλι ν σκεφτω τι θα κανω,εννοειται βεβαια με την βοηθεια της μαμας μου...Περυσι εειχαμε 40 ατομα κ εκτος απο την τουρτα δεν αγορασα τπτ αλλο,φετος λεω να μην καλεσω τοσα ατομα.

Ε τα πρωτα γενεθλια μια φορα γινονται.......

Στελλιτσα μου, τον πιλοτο να προτιμησετε θα ελεγα..................οπως λεει κ η Κωνσταντινα οι ποδοσφαιριστες πολυ γυναικαδες κ ψωναρες γιναν πλεον......

Πολλα φιλιαααααααα σε ολες..........

ΦΑνουλα, δεν καταλαβα ΄δλδ θα σε απολυσουνε;;;;; ΠΑντως καλα κανεις κ μιλας ελεος μ αυτην την κατασταση να μην πληρωνεσαι...ευχομαι ολα καλα να πανε.......ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;εμείς είμαστε πολύ καλά!κορίτσια προβληματιζομαι με κάτι που μου έχει διαλύσει την ψυχολογία,το στομάχι κ τα νεύρα...χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!!όπως έχω αναφέρει ο μικρός μου είναι πολύ ζωηρος κ αν κάποιος του αγριεψει μετά δεν τον θέλει.πριν μέρες είδαμε την φίλη μου που τον κρατούσε πέρυσι κ επειδηετρεχε αυτός εκείνη του έβαλε τις φωνές κ τον σήκωσε μαλωνοντας τον.εγώ τα πήρα κ είπα ότι του μιλάω με πιο ωραίο τροπο κ ότι είναι παιδί κ εκείνη είπε ότι ειναιαγριος...(νευριασα γιατί είχε σοβαρό ύφος).εχθές λοιπόν την πήρα τηλ για να κανονισουμε για φέτος κ ενώ είχε πει ότι θα τον έχει τώρα μου τα μασάει κ λέει δεν ξέρει κ ίσως όχι κ γενικά τα μασουσε...γραμμένη την έχω γιατί βρήκα κοπέλα αλλά είμαι πολύ πικραμενη.οκ είναι ζωηρος αλλά όχι κ έτσι.με έκανε να πιστεύω πως ειμαιχαλια μάνα.ειλικρινά δεν φανταζεσται πως είμαι.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...