Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

να πω εγω την πρωτη καλημερα!!!και καλη εβδομαδα!

πως περασατε?εμεις καλα!πολυ εξω!φανταστικο καιρο η θεσσαλονικη!

διαβασα και λιγο!

ηρθε και ο ξαδερφος του αντρα μου απο το αγρινιο και ειχαμε παρεα!τους εβλεπε και ο γιωργος να πινουν μπυρες και φωναζε:μπαμπα τειο (θειο) μπια μπια μπια!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κ απο μενα!!!!!!!!

Η Αφροδιτη ακομα κοιμαται :o:o !!!!!Μας πειραξε λιγο η αλλαγη της ωρας :roll: ..θα στρωσουμε...

Χθες τελικα πηγαμε θαλασσαααααα :P:P:P (σα νορμαλ ανθρωποι Ντινακι :lol::lol: !!!)!!!!Ηταν τελεια :D:D:D !!!!!!!!

Βγηκαμε το Σαββατο με κατι φιλους κ αργησαμε να γυρισουμε κ λεμε τωρα ποιος ξυπναει 7 η ωρα(+την αλλαγη της ωρας..) να παει Παρνασσο...??Κ ετσι κοιμηθηκαμε με την ησυχια μας κ το μεσημερακι πηγαμε Πορτο Ραφτη,τελεια!!!

Παω να ξυπνησω το λουλουδι μου κ θα επανελθω αργοτερα με σχολιασμους!!!

Φιλια πολλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααααααα

τι κανετε?πως περασατε κουκλες?

εμεις περασαμε τοσο όμορφα που θελω και αλλοοοοοοοοοοοοο...το πρωι δεν σηκωνομουν απο το κρεβατι με τιποτα...

πηγαμε για μαμ την παρασκευη και αφου φαγαμε εν αλλαξ...κυνηγαμε την παπενια γυρω απο μια πισινα... :lol::lol: εκει να πιασει το νερο...αν εμπαινε μεσα η παπιουλα μου δεν θα την χαλαγε καθολου... ;);) το σαββατο καφεδακι και ψωνια με τον αντρα μου κλασσικα...και χθες πηγαμε εκδρομουλα στο λουτρακι....ηταν πολυ ωραια...

οι καινουργιες μας λεξουλες.. :D:D

παπουτα... :lol::lol: παπουτσια ( λες και λεει φαφουτα..χαχα)

χουχα...ρουχα

μπιμπι..κουμπί

γκουγκα...δουκα το σκυλακι της μανας μου

κ αλλο...

μαουα...μανουλα

ατοοοοοοοοοοοοοοοο...αυτο

εδω..εκει...

μοη...μονη

περαστικουλια και σιδερενιος να ναι ο μικρος Ιασωνακος ...

Το λυδιακι μας βρηκα οτι εχει διπλη γιορτη...27/03 και 20/04 προτιμω να την γιορταζω τον απριλη ...που θα χει και πιο καλο καιρο..σιγουρα...γιατι μαρτης και παλουκοβγαλτης... :lol::lol:

στελλουνι μουυυυυυυυυυ μπραβο που περασατε ομορφα κοριτσακι μου...φανταζομαι χαρα και η Αφροδιτουλα μας..σας φιλω και τις δυο...

Φανουλα μουυυυυυ με γεια το 5 σας δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο αγαπη μου....αντε σιγα σιγα θα ξεφυτρωσουν και τα αλλα και δεν θα το πιστευεις....θα το δεις!!!!!!!!! ;);) με την δουλιτσα η κατασταση η ιδια ε? ελπίζω ολα να φτιαξουν...

χρυσουλινι μου πως εισαι εσυ κοριτσαρα μου? ο φοφουλης μας? το μικρο μας μπεμπε ζουζουνευει μεσα στην κοιλιτσα?

Συμπεθερουλα μου θα τον μαλωσω τον γαμπρο μας...απο τωρα κυνηγαει κοριτσακια και πιο μεγαλα????? :lol::lol::lol: Λυδια για τρεχα μια στην Κοζανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινα τι νεα?

ποπιτσα,αντρουλα,χαρουλα,αννουλα,ζαιρακι,ιφι...και οποια αλλη ξεχναω τα φιλια μου...

ελα φιλεναδα περασαμε πολυ όμορφα..αν δεις απο κατω γραφω και αναλυτικα... :lol::lol:

τελειο καιρο δεν εχει σημερα? ειναι ότι πρεπει για ατα...

και εμεις δουλεια...λοιπον παρε το πρωτο αεροπλάνο και ελα να πιουμε καφεδακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! :D:D:D

πως εισαι με τις ναυτιες?

Κορίτσια μου,καλησπέρα......

Τρέχω!!!!!Δε προλαβαίνω να σας διαβάσω....

Αν τα καταφέρω μες τη βδομάδα θα μπω να σχολιάσω!!!!!!

Εμείς είμαστε καλά πάντως...ελπίζω και για όλες εσάς το ίδιο!!!

Φιλάκια!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!

Σας άφησα γιατι το πρωι έκανα δουλειές στο σπίτι..την προηγούμενη βδομάδα τα φόρτωσα

στον κόκορα με τόσες βολτες κ είμασταν μες στη σκόνη..Ε,έπρεπε να γίνουν,παρόλο

που ο καιρός ήταν απίίίστευτος για τατα!!!Τεσπα..

Φανούλι μου γλυκό θα γίνω γραφική κ κοινότυπη αλλα η αναστασία σου είναι

φοβερή κ τρομερή!!!!!!!!!Να της πεις θα την δαγκώσω πολύ άσχημα όταν τη δω!!!!

Εγώ η τρελή μάνα πήρα τα αθλητικα της κόρης μου νο 23,παρόλο που μετα βίας το

κοριτσάκι μου γεμίζει το 21!!!Τελικά βεβαια ήταν όχι απλά άνετα όπως περιμενα,

σαν παπουτσωμένος γάτος ήτανε!!! [smilie=walk.gif]

Σημερα λοιπόν τα εδωσα στον αντρούλη μου κ πήρε τα 22,τα οποία πάλι μεγαλα είναι

αλλα τουλάχιστον τα κανει κουμάντο κ μάλλον θα τα φορέσει κ φθινόπωρο!

Δε ξέρω αν ειναι ιδια με της πριγκίπισσάς σου,πάντως αυτη μου πε είναι νιού κολέξιον,

άνοιξη-καλοκαιρι,χιχιχι..Οχι οτι τα σχέδια έχουν μεγάλες διαφορές αλλα λέω εγώ τώρα!

Στελλίτσα μου όμορφη στα είχα ψάλλει που έχεις σκοπό να μ αφησεις μόνη αγκάστρωτη

του χρόνου τον χειμωνα,αλλα πατησα υποβολή κ μου τα σβησε όλα!Τυχερη ήσουν!

Καλά κάνατε κ πήγατε θαλασσίτσα μωρε...Απόσβεση κ την ταλαιπωρία με την αφροδιτούλα

παρέα στα ψώνια πρέπει να κάνεις,αλλα νομίζω πως φέτος μάλλον δε θα τα καταφέρεις!

Εμείς πήγαμε βόλτα χθες στην "παραλία" της Δράμας..παραλία λέμε την πιατσα

με τα καφε εμείς,χαχαχαχα... :)) Καλά ήτανε,λιαστήκαμε!!!! B-)

Καλά,χθες με την αλλαγή της ωρας κ το Ολινάκι 11 η ωρα ξύπνησε!!!!!Μπερδεγουέι..

Αντζι μου ξανα περαστικά σας ρε κοριτσι μου!Πρέπει να τραβηξες άσχημο λούκι!Γμτ..

Τελικά νομιζω πως κ εσάς ενα ευχέλαιο σας χρειάζεται...

Συμπεθερα μου τι κάνετε εσεις?Πώς περάσατε?

Καρολίνα με παρηγόρησες γιατι κ εμείς που πήγαμε για καφε εχθες,τελικά τον ήπιαμε

εναλλάξ με τον αντρούλη μου(κατα τ αλλα βγηκαμε οικογενειακώς..)γιατι η Ολίνα στο καρότσι

δεν έμεινε ουτε 10 λεπτα(το εχει ακυρωσει εντελώς) κ μετα έτρεχε απο παρέα σε παρέα κ

περα δώθε..κ όχι τιποτα αλλο,έβλεπα κ τα αλλα μωρά που καθόταν στα καρότσια ήσυχα

κ ελεγα μπααα..κάτι κάνω λάθος!!!

Χαρούλα,Νινίνα κ Μαράκι μου πολλά φιλια!!!

Η Ολίνα αρχισε να μας λέει μαμάκα,μπαμπάκα κ τη μαμά μου γιαγιάκα!!!Κ εμείς λιώώώνουμε!!!

Εχει βρει το κουμπί μας το νούμερο!!!!

Τι νέα οι υπόλοιπες?

Την καληνύχτα μου,τα ξαναλέμε το πρωίίίί!!!!!!!Μάκιααααααααα!! :-*:-*

Kαλημέραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Πού μου κρυώσατε συμπεθερούλα μου???????

Αχ κοριτσια,σήμερα έχει συννεφιά αλλα ευτυχως τουλάχιστον δεν κάνει κρύο!

Δεν ξερω..μαλλω φταιει ο καιρος που ειναι μια ετσι μια αλλιως!!!

Αχ στο παρτι περασαμε τελεια!!!

Ο Φοφο ομως ρε παιδια..πολυ χαλβας!!!!

την Κυριακη ενα κοριτσακη του πηρ ετο παιχνιδι και τον εστειλε μεσα...του λεει πηγενε μεσα..και πηγε το χαζο στο δοματιο...μετα ενα αλλο κοριτσακι του πηρε το ποτυρακι και ευτος το εδωσε και εκλεγε μαμααααα

κατα τα αλλα ηταν το πιο ισυχο παιδι....καθοταν και επαιζε μονο του και δεν μαλλωνε με τα αλλα ουτε τσιριζε ουτε φωναζε

Ετσι εεε???????????Ατιμα θυληκά!!!!!!!!Ήταν τυχερές που δεν ήταν μαζί

η σύζυγός του,ειμαι σίγουρη πως θα τις έβγαζε το μαλλί τρίχα τρίχα!!!!!!!!

Αχ την δικιά μου πάλι την φοβάμαι για τον αντίθετο λόγο,

τις προάλλες πήγαμε σ εναν ξαδελφούλη της κ πήγαιναν μόνοι προς τα μεσα κ

ετρεχα απο πίσω γιατι φοβομουν μην τον αστράψει κανα χαστούκι στα καλά

καθούμενα κ όχι τίποτα αλλο,την ριχνει κ ενα κεφάλι κ δε θα ηθελε κ πολύ

να την ξαπλώσει κάτω κ να χουμε άλλα.. :)):))

καλημερουδια...

τζααααα απο το καρολινακι...

Χρυσα μου περαστικα σας αγαπη μου...και ευχομαι γρηγορα να γινετε καλα...χαλβας ο μικρος φοφος ε?εμας παλι ειναι πολυ τσαμπουκαλου η παπενια...βγηκε λιγο μορτισσα... :lol::lol: και την προσεχω μην δωσει καμμια σε κανα παιδακι...ειδικα αν παει κανεις να την πειραξει...η να της παρει κατι...ελπίζω να στρωσει οταν παει παιδικο...ειναι τοσο καλο παιδι...γενικα...

Κωνσταντινα με την παπουτσωμενη γατα... :lol::lol: την καλημερα μου

φιλια στις υπολοιπες ...καλε που ειστε?

στελλουνι μουυυυ

συμπεθερα...

συγγραφεα μας..

δωρουλα...Φανουλι...μαρακι...

μακιααααααααααααααααααα

χαχαχαχα..τα κοριτσακια μικρα..ειναι πιο τσαουσικα..δεν το συζητω!!!!

Τα παιδια ρε κοριτσια πρεπει να ειναι και λογο τσαχπινικα..

Μερσι για τις ευχες

kαλημερα κοριτσια... :D Χρυσα περαστικα σας κοπελα μου διαβασα πως κρυωσατε...αλλα μ αυτο τον καιρο δεν ξερεις πως να ντυθεις;

Κωνσταντινα τι κανει η παπουτσουμενη γατουλα σου;μακια πολλα :x

Καρολινακι μου που χαθηκες; ναι να ερθει προς κοζανη η νυφουλα γιατι ο γαμπρος μας βγηκε ζωηρουλης... :lol: κ αυτο που λεει η Χρυσα πιο κατω δε δινει τιποτε, προχθες κρατουσε ενα ημερολογιο στην εκκλησια ετσι του αρεσει, κ πηγε αλλο παιδακι να το παρει κ δε το αφηνε με τιποτε, λεω στη μαμα του σιγα μη σου δωσει κατι ο Παναγιωτης, ;)

χθες κοριτσια που ειχε ωραια μερα ασχοληθηκα λιγο με τα λουλουδια μου....κραταω μερικες γλαστρες στο διαδρομο κ τις ποτιζω καπου, καπου...εσπειρα κ βασιλικο,κ ο μικρος μαζι μου διπλα, ετρεχε στο διαδρομο, προσεχε τις σκαλες κ μου εκανε εντυπωση ;) κ φωναζε συνεχως εεεεε......εγω του ελεγα πιο σιγα μηπως κ κοιμοταν κανεις, αλλα αυτος εκει....κ χθες σκεφτομουν πολυ σοβαρα ποσο διαφορετικα θα μεγαλωνε αν ειχαμε σπιτι με αυλη, κηπο κτλ.......τελος παντων :(

επισης χθες παρατηρησα οτι με το που βγηκε εξω μπαλκονια, δρομο βολτιτσα το ματακι του τσιμπλιασε παλι ενω το χειμωνα δεν ειχαμε τπτ κ νομισα πως το ξεπερασε, θα το ψαξουμε μηπως ειναι καμια αλεργια τελικα...

σας αφηνω εχω σιδερο καλο μεσημερι σε ολες... :x

Kαρολίνα κ Νινίνα μου καλά είναι η παπουτσωμένη γατούλα μου,απ το

πρωί έχει κολλήσει με ενα συρτάρι που έχω στην σ'υνθεση της τηλεόρασης,μεσα

στο οποίο έχω όλα τα dvd..Τα βγαζει,τα χαζεύει,τα ξαναβάζει αλλα αντ άλλων...

Δε μου φταναν όλα τα άλλα,τώρα έχω να μαζεύω ΚΑΙ dvd !!!

Κ άντε τολμα να μην της το ανοίξεις,σέρνεται σαν το φίδι στα πατώματα κ τσιρίζει..

Πόση υπομονή να κάνω..????

Νινίνα μου δε ξέρω αν το χω ξαναγράψει,αλλα εγώ έχω ενα μοναδικό ταλέντο

στο να χαλάω λουλούδια στις γλάστρες!Μα δεν το χω καθόλου όμως???

Τα ξεχνάω κ πάντα ξεραίνω ότι κ αν μου χει φυτέψει η έρμη μάνα μου!Εχω χαλάσει

ακόμη κ τα πιο ανθεκτικά λουλούδια... :-??

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοριτσακια μου......μερες εχω να μπω κ δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω.....

Ειστε καλσ παντως απ οτι διαβασα..κ περασατε υπεροχα τελεια το Τριημερακι.......κ μεις καλα περασαμε ο μικρος τσολιας με την σημαια ειχε απιστευτο καμαρι κ ακομη παρελαζει!!!!!!!!!

Χρυσα μου, ο Φοφο μου θυμιζει τον Σταυρουλη.....κ αυτος αμα δει κανενα ζωηρο παιδακι κ κυριως κοριτσακι "κλανει μεντες" κανονικοτατα....οτι κ να του πουνε το κανει,μονο μονος του ξασαλωνει......

Κωνσταντινουλα, σφραγισε το συρταρι γιατι τα βλεπω τα dvd θρυψαλακια....

Κατερινα, κ γω ασχοληθηκα με γλαστρουλες κ κηπακια αυτες τις μερες αλλα εχω ακομη αρκετη δουλιτσα,παντως ειναι τελεια τωρα που φτιαχνει ο καιρος!!!!!!

Αγγελικη, τι ηταν παλι κ αυτο;;;;;Τι περιεργη ιωση, αυτο παντως με την υποθερμια ομολογω πως δεν το ηξερα ...περαστικα ευχομαι κ οτι καλυτερο σε ολα.......

Φανη, ολα τα λεφτα ο διαλογος της Ατατινας!!!!!!!!!!!!!Με γεια κ το νεο δοντακι αντε να ξεφυτρωνουν ενα ενα...

Ο μικρος μου κοριτσια επιτελους αρχισε να λεει νεεες λεξουλες...χθες σε μια μερα ειπε 4 καινουργιες:

λαμπα

φακο

μπανιο

βαζο............Αχ τι καλα να συνεχισει ετσι.........

Παπουτσακια του πηρα κ γ ω 2 ζευγ Νικe ςνα αθλητικο λευκο ασημι με αεροσολα κ ενα λευκο γκρι λαχανι με αυτοκολλητο(οχι κορδονι) για τζινακι,γιατι μας μικρυναν ολα παλι φτασαμε το 25!!!!!!!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον........

Καλο μεσημερι σε ολες κοριτσια......................

Καλησπεεεερα!!!

Γελαω :lol::lol::lol::lol: που λετε για λουλουδια.... :lol:

Εγω εχω καταφερει να μουχλιασω μεχρι και την ανθοδεσμη του γαμου, γιατι την ειχα παρατησει κανα 3μηνο στο μπαλκονι... και μετα την πεταξα... :cry: Τζαμπα οι περλες που ειχε πανω... :lol:

Για γλαστρες δε το συζητω... Φυτευει η μανα μου... η καημενη.. τις παραταω σαπιζουν και δρομο.

Να πω την αμαρτια μου...δε τα αγαπαω τα λουλουδια.. :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλε Δωρα, τι μεγαλο ποδι εχει ο αντρακος σου... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ε! Ρε υψος που θα ριξει αυτος!!! Φτου-φτου σκορδα!!

Ντινακι μου ομορφο... ενα-ενα τα συρταρο-ντουλαπια η Ολινα θα σου τα κανει καλοκαιρινα... :lol: Ξερω οτι φτανεις κι εσυ και ολες μας λιγο πολυ στα ορια καποιες φορες, αλλα δε μπορουμε να κανουμε διαφορετικα. Ετσι ειναι η "ανακαλυψη του κοσμου".. Καταστροφικη!! :lol:

Να μου την φιλισεις την ομορφια σου. :mrgreen:

Χρυσα μου, περαστικα αγαπη μου.

Σιγα μην ειναι χαλβας ο Χριστ. Μια χαρα καλο, ησυχο παιδακι ειναι! Οπως επρεπε να ειναι ολα.. :D

Καρολινακι, τσαμπουκαλου και η παπενια...? Ε! Ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!! :lol:

Εμενα παλι δινει σε οοοοολα τα παιδακια τα παιχνιδια της, το φαγητο, μπισκοτο κτλ... αλλα αν νιωσει πιεση εστω και ενα λεπτο απο παιδακι-παππου-γιαγια-θεια, χτυπαει και τσιμπαει στο προσωπο με μανια και προσπαθει να δαγκωσει.. :?:?:?:?

Κατερινακι μου.... οντως ειναι πολυ ωραια τα σπιτια με αυλη.. αλλα αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για κατι τετοιο, και το μπαλκονι μια χαρα την κανει την δουλεια του..

Εμενα το μονο που με κανει χαρουμενη ειναι πως, καθε πρωι που ξυπναω και ανοιγω το παντζουρι βλεπω ΠΡΑΣΙΝΟ! Βουνο μου ευλογημενο. Ειλικρινα δεν ξερω αν θα μπορουσα να ζησω αλλου.. :?:?

Χαρουλα καλησπερα!! Μας πως το καταφερες τωρα αυτο? Πες μας!!! Μα τα πλαστικα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.. Κοριτσια εδω βρεχει απ' το πρωι... Μουχλα και μουνταδα.. θα χασουμε τη απογευματινη βολτα..

Χθες η μικρη απο το τραβα-τραβα την καταψυξη, εφυγε πισω με το κεφαλι και τσιριζε.

Αλλα ημουν τοσο θυμωμενη, γιατι 2 ωρες ελεγα -"φυγε Αναστασια ακο κει" και οσο εκλαιγε της ελεγα "να κλαις..να κλαις".. Ε! Μα τι παιχνιδι ειναι αυτο! Απο τοτε που περπατησε δεν εχει περασει μερα που να μη δωσει "αναφορα" στην καταψυξη... :lol: Αχ! Για γελια και για κλαμματα!! :lol:

Δωστε καμια ιδεα για λαμπαδα-δωρο του βαφτιστικου μου.

Ειναι 10 χρονων το παλικαρακι μου.. :D:D

Καλησπέέέέρααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά,πολύ χάρηκα που δεν είμαι η μόνη ακαμάτα όσον αφορά στο θέμα γλαστρες

κ λουλούδια... ;))Είναι το μόνο θέμα για το οποίο χαίρομαι που δε ζω σε μονοκατοικία

με κήπο,μπαξέ κτλ!!!Όχι τίποτα άλλο,την επόμενη φορά που θα με κοιτάξει

λοξά,με αποδοκιμασία η μάνα μου ή η πεθερά μου θα τις πω αααα,all and all..

όλες οι φίλες μου απ το μάμυ τα χαλάνε τα λουλούδια τους,δεν είμαι η μοναδική!

Ε μα!Κ στο κάτω κάτω καλε εγώ ΔΕ ΘΕΛΩ λουλουδια,με το ζόόόόρι αυτες να μου

σπείρουν!!!Ε,πετατε τα κιόλας μετα απο 2-3 μήνες για να βάλετε μυαλό!!!

Φανούλι μου κ εγώ την ξέρανα την ανθοδέσμη του γάμου μου,κατα τον ίδιο τρόπο

ακριβως.. Εγώ το κρύσταλλο swarowski όμως που κρεμόταν απο κάτω,το κράτησα,

χιχιχιχι!!!!!Ενθυμιο..πολέμου!!! ;)

Δωρούλα μου 25????????? @-)@-)@-)@-) Μα τι ποδαραααα!!!!!Καλε αυτός μέχρι να

πάει Δημοτικό θα φοράει 40αρι,χαλαρα.. :)):))

Το περιβόητο συρτάρι που λες,δεν μπορεί να το ανοίξει η σουσού,είναι με μαγνήτη κ γενικά

ακόμη κ εγώ δυσκολεύομαι να το τραβήξω!Αλλα κάνει τα αδύνατα δυνατα για να μου

σπάσει τα νεύρα κ να υποκείψω κ να της το ανοίξω διάάάπλατα!!!Τι να πεις!Ολίνα αυτη!

Πάω να φτιάξω έναν ζεστό,απολαυστικό Gold να πιω..

Α!Ξεχάστηκα..Φανούλα μου ο μικρούλης ξέφυγε απ την φαση που ζητάει

αυτές τις αηδιαστικές λαμπάδες (των 50Ε) που πανε πακέτο με τα παιχνίδια?

Γιατι κ η δικιά μου βαφτιστικιά είναι 10 κ όλο κ καμιά winx θα τσιβικωθώ πάλι...

A ρε Ντινακι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μου φαινεται πως κι εγω αυτη τη δικαιολογια θα πω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περσι ειχα αρχισει να τα συμπαθω... χμμμμ.. πηγα αγορασα καμια 30ρια πετουνια και τα σκαλισα μονη μου στο παρτερακι στην αυλη... αχ! τι χαρα ειχα κανει... ελα ομως που ηθελε να τα ποτιζω ολη την ωρα, κι εγω αλλη ορεξη δεν ειχα... ε! τα αφησα.. μαραζωσαν τα καημενα, μεγαλωσαν και τα χορτα μεσα, ηθελαν κουρεμα.. ε! δε θα γινω και κηπουρος στα καλα καθουμενα... :D

Τωρα αρχισε παλι η μανα μου... "Καρναβαλι ειναι η αυλη σας.. βαλτε κανενα λουλουδι"!

Αμ! Πως! Ας κανουν παρελαση τα σκουληκια και οι αραχνες... ουτε με νιαζει.. :lol: .. :?:?:?:?:?

Αλλα θα ντρεπομαι στα γενεθλια της μικρης να ειναι ετσι χαλια...

Παλι η μανα μου θα κουβαλαει αβερτα-κουβερτα :lol: γκλαστρες και θα μαλωνουμε.. το ξερω. :?

Για τη λαμπαδα που λες, δεν ειχε ο "ερμος" προβλημα με καμια απ' οσες του εχω παει.

Αλλα παντα διαλεγα το πιο μεγαλο κουτι.. :D:D:D ... Το 50ρακι μες στο νερο!

Συν ρουχα ή παπουτσια και παιχνιδι. Παντα!

Σ' αυτη την ηλικια μηπως ειναι καιρος για κατι πιο... "λαιτ κουτι"..? :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ! Δεν ξερω! Πρεπει να βγω σιγα σιγα να κανω ερευνα!!

Kαλε,εννοείται!!!Άλλο το δώρο,άλλο η λαμπάδα...Κούκος κ αηδόνι,άσε!

Χαλάλι τους,δε λέω...Κ πραγματικά δεν έχω θέμα με τα χρήματα για την λαμπάδα,

απλά αυτες με τα παιχνίδια είναι πραγματικά άσχημες λαμπάδες!

Να δωσω 50 κ 60 Ευρω αλλα για κάτι που να μου αρέσει κ εμένα!

Νομίζω πάντως πως μέχρι κ τα 12 αυτες οι κουτάρες είναι υποχρεωτικές...Ε,μετά

θ αρχίσουμε να ψωνίζουμε πιο light!

Tωρα για τον κήπο,γιατι αν τα βάλεις τώρα θα κρατήσουν μεχρι τα γενέθλια της

Αναστασιας??Λεω εγώ τώρα...

Καλύτερα να τα βάλεις καμιά βδομάδα πριν,να είναι όμορφα,ε κ μέχρι το τέλος

του καλοκαιριού ας ξεραθούν,δε μας πειράζει... ;));))

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...