Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΑ μωράκια Μαίου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009 νο7!!!!!

Recommended Posts

γεια σας τσουπρες μπηκα στα πεταχτα παλι..

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου υπομονη κορθτσι μου παλι τι να πω

κοριτσια τα πραγματα ειναι απο δυσκολα εως τραγικα...ολοι ζητανε λεφτα για το σπιτι το ταμειο το μαιο τελειωνει ο αντρας μου παιρνει 100-150 ευρω τη βδομαδα και τα αλλα τους τα χρωστανε τι να πω??παλι πηραν αναβολη οι εξετασεις της θρομβοφιλιας γιατι στο νοσοκομειο θελει 200 ευρω....τι να πω υπομονη σε ολους..ολοι ετσι ειμαστε...υγεια μονο τπτ αλλο

φιλια σε οολλεες περαστικα στα αρρωστουλια

mummydi μου που λες τα νοσοκομεια μας ειναι λειαν επιεικως κωλοχανεια και συγνωμη κιολας

μολις του βγαλαν τον ορο και με καθυσηχασε η παιδιΑΤΡΟς μας στο τηλ υπογραψα και εφυγα.μου φεραν παιδι στο διπλανο κρεββατι με πνευμονια και λενε δε κολλαει..οι ψευτες..αν ειναι υιογενεις μιαα χαρα κολλαει .και δεν αφηναν νανοιξουμε τα παραθυρα τερμα τα καλοριφερ...χαλια χαλια...μολις αποφυγαμε τον κινδυνο αφυδατωσης το πηρα σπιτι και στανιαρε το παιδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Είπα κ εγώ να ξαπλώσω λίγο κ τώρα είμαι σαν ζαβλακωμένη..Εκανα εναν καφέ

κ σας γράφω πριν ξυπνήσει το μωρό μου(το μικρό-το μεγάλο έφυγε για δουλειά!)

Καρολ πού εκδήλωσε ατοπική δερματίτιδα η μικρή?Τι χαζό κ αυτό..Κ η Ολίνα

όλο τον χειμώνα με αλοιφες την έβγαλε,κυρίως γύρω απο το στόμα που γινόταν καρναβάλι

αλλα ευτυχως τώρα που μαλάκωσε ο καιρός κ με τη βοήθεια σούπερ ακριβής αλοιφής,έστρωσε!

Πάντως οι ασταμάτητες μας βγηκαν τρελές κοκετες... ;)) Κ εγώ μόλις της βάζω την κρέμα

στο πρόσωπο τρέχει στον καθρέφτη να δει..Ψωνάρα..!!!

Δωρούλα μου άσε,όλοι σκ@τα είμαστε...Οι 300,τα παιδιά κ τα εγγόνια τους θα

τρώνε με χρυσά κουτάλια κ εμείς θα πεινάμε,κατάλαβες?Ουστ!Τα λαμόγια...Τα φιλάκια

μου στον όμορφο γαλανομάτη!

Κατερινάκι μου κ λίγα λες...Για όλους αυτούς τους λόγους που λες,αν σου πω

οτι η δική μου μαμά δεν πήγε ούτε εμένα αλλα ούτε κ τον αδελφό μου στο νοσοκομείο ποτε,

θα το πιστέψεις?Κ όμως!Γαστρεντερίτιδες,βρογχίτιδες,πυρετούς,παιδικές αρρώστιες,όλα

τα περάσαμε στο σπίτι,πήραμε τα φαρμακα μας,ήμασταν στο-καθαρό-περιβάλλον μας,

με περιποίηση,σουπίτσες,τσαγάκια,εντριβούλες απ τη μαμα κ όλα τα περνούσαμε σε

χρόνο dt..Νομίζωδεν υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία απο τα νοσοκομεια...Αχρείαστα να

ειναι,το ξαναλέω!

Τώρα λεω να μαζέψω τα πολύ χοντρά ρούχα απ τις ντουλάπες...Αλλα βαριέμαι..

Kοριτσια καλησπερα!

Ειχα μαστορια..

Τρυπισε ο θερμοσυφωνας χθες και σημερα ηρθαν να τον αλλαξουν.

Μανταρα το σπιτι σας λεω..

Θα μπω κατευεθειαν στο θεμα και το βραδακι θα μπω να σχολιασω τα νεα σας.

Να σας πω για την δικη μας "κατασταση" δουλειας.

Πολλα τα εχω μαζεμενα και δεν ξερω ποτε θα κανω το μπαμ καμια μερα.

Λοιπον οταν ειχαν βγει τα αποτελεσματα των υπαλληλων του δημου, ειχαν πει στο Β να μπει στο ιντερνετ και να δει αν υπαρχει το ονομα του στη κατηγορια "συντρεχουν λογοι μονιμοποιησης"...

(αφοι οι ιδιο του ειχαν πει οτι ειναι μεσα...!!)

Οι μηνες προυπηρεσιας τον καλυπταν 100%...!!

Προσεξτε!!

Τον ειδοποιουν απο τον Δημο οτι ηρθε η δηθεν συμβαση αοριστου! Καλοκαιρι του 2009! Μπαρουφες!

Μπαινουμε στο ιντερνετ και με ολοκαθαρα γραμματα διαβαζουμε "ΔΕΝ συντρεχουν λογοι μονιμοποιησης"... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βολεψαν τα τσιρακια τους, και αφησαν τους υπολοιπους να "ΝΟΜΙΖΟΥΝ".. :evil::evil::evil::evil:

Δε μπορω να σας περιγραψω τη συνεχεια...

Μια απατη, μια κοροιδια και ενα μπαχαλο...

Μαρτιο 2011 (δλδ σημερα... τωρα που μιλαμε.. ο Β συμπληρωνει 51 μηνες προυπηρεσιας)...

Δεν εχουμε κανενα "μπαρμπα" να μας βολεψει ουτε κανα γερο δοντι να βοηθησει.

Αλλα χεστηκ@με ειλικρινα!

Ειμαι περιεργη να δω που θα το τραβηξουν.. Αλλα δε θα τα βαλουμε κατω.

Πλησιαζει ο καιρος που θα κινηθουμε δικαστικα...

Αλλα παλι δοξα το θεο λεω!

Τα 1300 τον μηνα φτανουν και παραφτανουν... Αλλα δεν ξερω για ποσο ακομη θα ειναι...

Τα ειπα λιγο μπερδεμενα αλλα βιαζομαι να παω να παρω την μικρη απο την μαμα μου.

Φιλια.

ΥΓ: Καμια φορα νομιζουμε οτι η τυχη μας χτυπαει την πορτα... αλλα δυστυχως... η εκπληξη ειναι για αλλον..!

Την υγεια μας να εχουμε!!

kαλο βραδυ κοριτσια.....μπηκα το απογευμα εγραφα μια χαρα κ ξαφνικα σβησαν μολα δεν ξερω τι πατησα δε πολυκαταλαβα, κ ειπα αστο αλλη ωρα τωρα..... :-s

Κατερινα περαστικα σας κοπελα μου για το μικρο, κ εγω ειμαι της γνωμης πως καλα εκανες κ το πηρες απο το νοσοκομειο,εδω καλα μπενει καποιος κ φευγει με πονοκεφαλο το λιγοτερο απο εκει... :(

Αγγελικουλα τωρα για το διαμερισμα κ εμενα η γνωμη μου ειναι να τους πεταξεις εξω,κ ισως να το αφησεις κ ανοικιαστο,αν σκεφτεις ποσα θα θελει να ξαναγινει σπιτι, κ τα χρεη που θα εχουν αφησει.. #-o τωρα για τον αντρα σου τι να πω; εδω μαλον ταιριαζει το ελλας το μεγαλειο σου... :ymsigh:

ελπιζω παντως ο μικρος να μην εχει κατι σοβαρο το αγορακι μου,κ να ειναι κατι σημαντο..... ;)

Κωνσταντινα για το γαλα μι μιλας καθολου αν πινετε 280γραμ...ο δικος μου ερχονται βραδυα που πινει 80 μονο κ κατι μου λεει πως το βραδυνο μαλον θα το κοψουμε συντομα..... :-? χθες βραδυ για παραδειγμα, ετρωγα εγω σαλατα ντοματουλα κ ηρθε κοντα μου, κ του βουτουσα ψωμακι στο λαδακι κ του εδινα, κοριτσια εκανε μμμμμ...κ με τραβουσε ηθελε κ αλλο του εδωσα λιγο ακομη κ μαντεψτε, κοιμηθηκε ως τις 8 45 το πρωι...πραγμα ασυνηθιστο για εμας i-) κ σκεφτομαι εγω τωρα μηπως το μωρο πρεπει να τρωει κ κατι για βραδυ κ οχι μονο γαλα; :-?

Καρολινακι ωστε λεει λογακια η νυφουλα μου; κ θελει κ τις κρεμουλες της; εεε τι νομιζες γυναικα παιδι μου... ;;) δωστης πολλα φιλακια κ για το ευχελαιο σκεψου το δεν ειναι κακη ιδεα... :)

Φανη κοπελα μου σε ποια αρεσει να δουλευει κ να μη πληρωνεται; αλλα οπως εχουμε ξαναπει στο κρατος που ζουμε ποιος βρηκε το δικιο του .....υπομονη κοπελα μου μακια πολλα στη ατατινα σου :-*

Στελλα αν κερδισεις το τζοκερ που λετε τοσο καιρο μη με ξεχασεις πλιζζζζ :x

Δωρα αν καταλαβα καλα περνεις πτυχιο; μπραβο κοπελα μου συνχαριτηρια....κ με το καλο στο σπιτακιν σας :-!

Ιφι μου να σου ευχηθω κ απο εδω πολυχρονη, κ δυνατη,με το καλο το νεο μελος της οικογενοια σου [smilie=occasion13.gif]

Χρυσα καλο βραδυ κ σε σενα πολλα μακια στο φοφο σου κοπελα μου :x

κ αφου νομιζω πως δε ξεχασα καμια ας γραψω τα δικα μας νεα.....σημερα πηγαμε στον πνευματικο μας στο μοναστηρι, κ λογω οτι ειχε πολυ κοσμο μειναμε 4 ωρες..ναι καλα διαβασατε...βρηκαμε αρκετο κοσμο λογο των ημερων, κ ενα αγορακι στην ηλικια του μικρου...ο μικρος δεν αφησε κανενα που να μη το χαιρετισει...κοντεψε ν αρπαχτει με το αλλο αγορακι αρκετες φορες,τον ταισα φρουτοκρεμα κ 2 κοματια σπανακοπιτα εκει πηραμε την ευλογια να πηγενουμε εκκλησια κ ας χαλαει τον κοσμο......κ κοιμηθηκε μιση ωρα την ωρα του γυρισμου, φυσικα ολο το απογευμα εκανε ενα σπιτι πανυγηρι κ τωρα κοιμαται..... i-) κ εγω ειμαι με το ενα ματι κλειστο....αα για τα οικονομικα που λετε κ εμεις τα ιδια κ χειροτερα, ενας μισθος που δεν ξερουμε που θα πρωτοπαει, δοση σπιτιου,πετρελειο, δεη.....κ απο εξοδα τ απαραιτητα για τον μικρο, ισως να θυμαστε που μου στελνατε κουπονια κ για το γαλα του.... ;) κ ενοειται πως κ εγω δεν αφηνω προσφορες η αλλο κουπονι να παει χαμενο.....αχ βρε κοριτσια να δουμε που θα παει το χαλι μας......σας αφηνω καλο ξημερωμα.... :x

Καλησπέρα κορίτσια!

Πολλή μαυρίλα βλέπω έπεσε......

Μια απ τα ίδια κι εγώ...

Ψυχολογία σκ@τ@...νεύρα πολλά και καβγάδες με το Μιχάλη σε καθημερινή βάση!!!!!!!

Φανή μου,αυτά με τους Δήμους,τα χω φάει στη μάπα κι εγώ....Άσε....

Ξέρεις τι είναι να χω περάσει μόνιμη σε παιδικό σταθμό του Δήμου,να ετοιμάζομαι για το γάμο μου και 1 χρόνο μετά,να πει ο ΑΣΕΠ οτι τελικά έκαναν λάθος στα αποτελέσματα και πρέπει να φύγω(όχι μόνο εγώ και άλλοι 3 υπάλληλοι)Κινήθηκα νομικά,χάλασα 3000 ευρώ που δε μου περίσσευαν και στο τέλος το δικαστήριο είπε οτι έχω δίκιο,αλλά δε μπορούν να με δικαιώσουν,γιατί ακολουθούν κι άλλοι με παρόμοιες υποθέσεις,που θα πατήσουν επάνω στη δική μου απόφαση δικαστηρίου για να μονιμοποιηθούν και αυτοί......Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.....Η αδικία σε όλο της το μεγαλείο....

Απ το 2006 παλεύω με συμβάσεις των συμβάσεων....

Και τώρα είμαι με σύμβαση αορίστου σε κρατικό σταθμό,ο οποίος όμως χρηματοδοτείται από προγράμματα της Ευρ.Ενωσης και όταν αυτά λήξουν αν δεν ανανεωθούν,μας πετάνε έξω χωρίς αποζημίωση,χωρίς τίποτα!!!!!!Και μη φανταστείς μισθό δημοσίου...καμία σχέση...Σα να δουλευα πωλήτρια.....Τεσπα!Μία χαρά είναι κι αυτά τα λεφτάκια,φτάνει να ήξερα οτι έχω σίγουρη τη θέση....Και αν μείνω έγκυος,είναι στην καλή θέληση του εκάστοτε δημάρχου,αν θα με περιμένει η θέση μου μέχρι να επιστρέψω........

Ας μη σε κουράζω όμως με τα δικά μου......

Με την εκκλησία,κάπως έτσι φαντάζομαι κι εγώ το Γιώργο....γιατί έχει τύχει όσες φορές τον έχω πάει τώρα το χειμώνα,να πηγαίνουμε στο τέλος για να κοινωνήσει ή τον έβαζα στην εκκλησία με το καρότσι :oops::oops::oops::oops: ...Ε και καθόταν λιγάκι ήσυχος...

Τώρα καμία Παρασκευή,στους χαιρετισμούς,θα πέσει πολύ γέλιο.....είμαι σίγουρη οτι θα κάνει τη λειτουργία παρέα με τον παπά!!!!!!!!!!!!

Αντρούλα μου,τι περάσατε κι εσείς μωρέ?Εύχομαι να είναι καλά τώρα ο μικρούλης σου....

Καλά ξεμπερδέματα και με το σπιτάκι σας....

Κάρολ μου,περαστικά σου!Τι έχετε πάθει κι εσείς?Το ένα στραβό,επάνω στ άλλο....

Να προσέχεις πολύ.....Και να φοράς ΠΑΝΤΑ ζώνη....Δε κάνεις κι εκείνο τον αγιασμό που έλεγες,το συντομότερο δυνατόν?

Εγώ και ο Γιώργος μου πάντως,σου στέλνουμε ΟΟΟΟΟΛΗ τη θετική ενέργεια που ζήτησες! ;)

Όσο για το τρελόπαπο σου,τι να πω?Τώρα που έκανε την αρχή,να δεις πόσα θα σου λέει!!!!!!Εμένα ο Γιώργος,κάθε μέρα μου λέει καινούργιες λεξούλες και βελτιώνει την προφορά σε εκείνες που ήδη έλεγε......

Κωνσταντίνα μου,αχ!μωρέ στεναχωριέται ο αντρούλης σου,ε?

Τι να κάνουμε μωρέ?Στο λούκι που μας έχουν βάλει.....Υπομονή...Θέλω να πιστεύω,οτι θα φτιάξουν τα πράγματα....

Το Ολινάκι πώς είναι?Δε ξανασήκωσε πυρετό ε?Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα,γιατί το καημένο έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος με τις αρρώστιες!!!!Κι εμείς έχουμε λίγες μυξούλες και μπουκωματάκι,αλλά έχουμε και 5 δόντια μισοβγαλμένα,που δε λένε ν ανέβουν επιτέλους!!!!!!!

350 και 280 Ml γάλα?Εμένα ο δικός μου αμα πιεί 250,το θεωρώ υπερβολή!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Συνήθως 200-230 πίνει!

Θα μαζέψεις τα χοντρά ρούχα διάβασα....

Τι έχετε καλοσύνη?Εδώ από την Κυριακή έχει ένα μουντό καιρό με αέρα και ψοφόκρυο!!!!!!!!!!!Ξαναχειμώνιασε!!!!!Αφού το σκέπτομαι αν θα κατέβουμε την Παρασκευή,στην παρέλαση......

Ιφιγένεια,εύχομαι να τελειώσετε γρήγορα με το σπιτάκι σας!!!Αλήθεια κοντεύετε?

Και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να ρθει και η μπεμπούλα σου!!!!!! [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion5.gif] [smilie=occasion5.gif] [smilie=occasion5.gif] [smilie=occasion5.gif]

Στελλίτσα και Κωνσταντίνα,προσφέρω φιλοξενία σε σπίτι εξοχικό πάνω στη θάλασσα(μας χωρίζουν 4 σκαλιά από την παραλία) με βεράντες όμως,όχι κήπους!!!!!Βέβαια είναι το εξοχικό των γονιών μου,αλλά μας φιλοξενούν εκεί όλο το καλοκαίρι.....Είναι πολύ ωραία και έχει τέλεια θέα,αλλά το πιο ωραίο απ όλα είναι οτι μένουμε με την οικογένεια της αδελφής μου,τους γονείς μου και τη μικρή μου αδελφή,οπότε είμαστε παρέα μεγάλη...Το σπίτι είναι μεγάλο και έχει ο καθένας το χώρο του!!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Δωρούλα,συγχαρητήρια για τα μαθήματα που πέρασες!!!!Μπράβο!Χαίρομαι που μαθαίνω όμορφα νέα από εσάς όλες που σπουδάζετε,γιατί είναι πολύ δύσκολο να το συνδυάσεις με παιδί και οικογένεια!!!!!Όσο γι αυτές που σου λένε "με το 2ο θα τα βρεις..." πες τους να πάνε να πνιγούν.....

Σόρρυ κίολας,αλλά τις ίδιες μπούρδες μου λέγανε κι εμένα,όταν έλεγα οτι ο γιός μου από 3 μηνών κοιμόταν σερι τη νύχτα μέχρι το πρωι,ή όταν έλεγα οτι δεν έχει κολικούς!!!! Το τι άκουγα δε λέγεται.......Μη δούνε άνθρωπο ν αγιάσει...δε μπορούν!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κατερινάκι,ο ασταμάτητος Παναγιωτάκης,τι κάνει?

Μπορείς να μας γράψεις τη συνταγή για τα εύκολα και γρήγορα μηλοπιτάκια σου?

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα!!!!!!!!!

Αγγελική μου,τέλεια η ιδέα σου με την παραλαγή της ζύμης για τυροπιτάκια....

Θα τη δοκιμάσω κι εγώ...

Όσο για τα προβληματάκια σας.....υπομονή κορίτσι μου......Δυστυχώς.....δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.....τα λεφτά φεύγουν σα να ναι νερό,με το που τα πάρω στα χέρια μου,μέχρι να πληρώσω τις υποχρεώσεις,έχουμε μείνει ταπί......Αφού φέτος ήταν η μόνη φορά που δε ψώνισα τίποτα,σε κανέναν μας απ τις εκπτώσεις......

Έχω και γάμο στο τέλος του Απρίλη...γίνομαι κουμπάρα στην κολλητή μου και το καλοκαίρι βαπτίζω το παιδί της παιδικής μου φίλης.....Εκεί να δεις έξοδα...Και δεν έχω καταφέρει να βάλω στη άκρη ΤΙΠΟΤΑ για τα έξοδα.....Απλά το χα υποσχεθεί και στις δύο για την κουμπαριά και είχα την αυχία να γίνουν και τα δύο μυστήρια τον ίδιο χρόνο....... :cry::cry::cry: Αλλά χαλάλι,γιατί τις αγαπώ και τις δύο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif]

[smilie=love7.gif]

Ο Ιασονάκος πώς πάει?Να μας πεις τι έδειξαν οι εξετάσεις...Ελπίζω να μην είναι τίποτα......Περαστικούλια του κιόλας! :x:x:x

[smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif]

Σαν πολλά να έγραψα πάλι και θα αρχίσετε να με κράζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

καλησεπρα κοριτσαρες μου τι κανετε?βλεπω ολες πανω κατω στα ιδια ειμαστε...

καταρχην να πω σας ευχαριστω ολες και οτι καλυτερο επιθυμειτε η καθε μια....\

υα νεα μας σημερα βγηκαμε βολτα πηγαμε καναμε καποια ψωνακια πηρα σεντονακια τον μικρο κανα 2 μπλουζιτσες για μενα και ο αντρας μου εκανε δωρο κινητο μια που αυτο που ειχα εσπασε η οθονη και για ναμουτο φταιξουν μου ζητουσαν 85 ευρω και πηρα καινουργιο με 100..ξαπλωσαμε καμια ωρα συμμαζεψαλιγο επεπιτα εκανα τα μπουρεκακια(2 ωρες εφτιαχνα ψοφησα) μου φαγαμε κοψαμε και τουρτα και τωρα ξεκουραζομαι αυριο βολτα παμε αλεξανδρουπολη...

τωρα για τα οικονομικα εγω μεχρι και περισυ δουλευα 4ωρη δεν ηταν πολλα τα χρηματα αλλα ελεγα παλι δοξα το θεο απο το καλοκαιρι επαιρνα ταμειο ανεργειας και απο το γεςναρη το σταμτησα για να κολλησω ενσηαμα αφου εμαθα πως ειμαι εγκυος..και αυτο γιατι αν ειχα ταμειο τον ιουλίου θα τελειωνε και παπαλα ενω τωρα ειχα καποια ενσημα απο τη δουλεια μου τα μισα σχεδον και τωρα θα κολλησω και τα υπολοιπα και ετσι θα παρω ολα τα επιδοματα γεννας ξανα 6μηνο και ξανα ταμειο ανεργειας οποτε για 2 χρονια θα παιρνω κατι....

αλλα μεχρι να γινει αυτο εχουμε ισοπεςδωθει οικονομικα πληρωνω ενσημα κοβουν απο το μισθο του αντρα μου που ηταν 1500 και πλεον ειναι λιγοτερα μας ηρθε και η εγκυμοσυνη που συνεπαγεται εξιδα γεννας βαφτιση και του χρονου προβλεπται μετακομιση που θελει το λιγοτερο 2500χιλ εξοδα...και σκεφτομασταν με τον αντρα μας να βαζουμε καθε μηνα 300 ευρω το μηνα αποκλειεται στην ακρη στη φαση μου ειμαστε και καταληξαμε στο συμπερασμα να παρουμε ενα καταναλωτικο γυρω στα 5000χιλ να καλυψουμε εξοδα γεννας βαφτισης και της μετακομισης να δινουμς για 1,5χρονο απο 250 ευρω για την ακριβεια να τα παρουν αυτοματα απο το μισθο του και να καλυψουμε τις αναγκες που μας ηρθαν ξαφνικα...οσες φορες μασαμε χρη,ατα καναμε μετακομισεις σας πληροφορω ειμαι 5,5χρονια εδω εχω κανει 3 μετακομισεις η καθε μια μου στοιχισε το λιγοτερο 1500 ευρω βαλτε καποια εξοδα για το γαμο για την προηγουμενη γεννα βλαστοκυτταρα που πληρωσα βαφτιση και αυτοκινητο ποσα να σηκωσουμε ακομα...υπομονη μονο το μονο που λεω ευτυχως ειναι που ειναι ο αντρας μου μονιμος και κατι ειναι αυτο αλλα παρολα αυτα μια ζωη στο ενοικιο λογο μεταθεεων.να σας πω πχ τα εξοδα ενος μηνα 300ενοικιο 200 εχουμε σουπερ 250 με 300 το μηνα πετρελαιο λογο πολυ κρυου κοριτσια δεη νερο τηλ 250 300 το διμηνο οποτε 150 τπ μηνα βενζινη 100 ευρω και το χαρζιλικι μας συν τωρα και τα ενσημα τα βγαζουμε ισα ισα και μην ξεχνατε οτι καθε 3 μηνες περιπου κατεβαινουμε στους γονεις μας που συνεπαγεται 300 κατοσταρικα εξοδα εξτρα οποτε σας καταλαβαινω ολες...τουλαχιστον να βγαζουμε τα εξοδα μας και να ζουμε καπως καλα και αξιοπρεπως

εχεις δικιο οπως το λες αλλα επειδη ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος υπαρχει ενα ειδικο προγραμμα στο ταμιευτηριο που το επιτοκιο ειναι σχεδον5%οποτε γι αυτο και μπηκαμε σε αυτη τη σκεψη σε αλλες τραπεζες πανω απο 13% ειναι.

ο μικρος ολα τα λεφτα ειναι και η ποζα φοβερη και η σημαια καμαρωτη γαματη φτου φτου

κοριτσια μου καλημερα!

με στεναχωρησατε λιγο με τα οικονομικα!πολυ δυσκολη περιοδος για ολους!τι να πω!ελπιζω μονο να μην ερθουν και χειροτερα!

ιφι χρονια πολλα-να σαι γερη-με το καλο το μωρακι!

αντρουλα περαστικά σας!

εμεις που πινουμε 650μλ γαλα την ημερα πως σας ακουγετε?300 πριν κοιμηθει-250 στις 5-6 το πρωι και πολλες φορες οταν ξυπνησει κατα τις 10 ζηταεικαιτου δινω αλλα 100-150μλ!

εγω στη δουλεια-ο γιωργις συναχωμενος!

φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρες,καλημέεεεερες!!!!!!!

Σήμερα ξύπνησα μες στα νεύρα γιατι ήρθε πάλι η mrs ηχορύπανση 2010-2011 απο κάτω κ

πρωί πρωί καθάριζε το μπαλκόνι κ ξύπνησα απ τα χτυπήματα της σκούπας στα κάγκελα..

Ελεος δηλαδη...

Είδα όμως μετα τον υπέέέροχο ήλιο κ συνήλθα κάπως!!

Ναι,τελικά τα μάζεψα τα πολύ χοντρά πλεκτά μας,καθώς κ τα πολύ χειμωνιάτικα

πανωφόρια μας,έπλυνα μπουφαν,κασκολ κ όλα τα συναφή κ κατέβασα τα ανοιξιάτικά μας!

Ανυπομονώ να βγάλω κ τα high summer!!!Σωνει πια μ αυτό το κρύο!!!

Φανούλα μου είμαιστε μια απάτη τελικά κ μια κοροιδία ε??Τι να πω..Αυτά δεν γίνονται

πουθενά αλλού!!!Χαρά στο κουράγιο σου βασικά που κάθεσαι κ δουλεύεις τόσους μήνες

απλήρωτη....

Χθες σκεφτόμουν οτι σε καναδυό μήνες θ αρχίσουμε τις εξορμήσεις στα παραλιακά,να δεις

που τελικά θα συναντηθούμε εκεί,τρελή!!!

Μαράκι μου λάθος του ΑΣΕΠ??Αυτό πάλι πρώτη φορά το άκουσα..Κ άντε κ έγινε..Το

θυμήθηκαν 1 χρόνο μετά????Κάτι μου βρωμάει εδώ... :-? Για να μη σχολιάσω κ το πόρισμα

του δικαστηρίου...

Γαλατάκι ναι,πίνει μπόλικο το κοριτσάκι μου..Στα κανονικά μας 350 το βράδυ κ 300 το πρωί,

τώρα που δεν ειναι κ πολύ πολύ στις καλές της πίνει 280 κ 270...Αλλα κ πάλι νομίζω

μια χαρά είναι!

Καλά,εγώ μετά απ όσα περάσαμε τον χειμώνα ούτε επισκέψεις σε σπίτια με παιδιά την πάω

καλά-καλά κ εσύ τον κουβάλησες στον παιδικό σταθμό??Εύγε κοριτσάρα μου,είσαι η θαρραλέα

της παρέας!!

Οσο για το εξοχικό,να μη σας ξεβολεύουμε αλλα αφού επιμένεις(ακου 4 σκαλιά απ την παραλία!)

οκ,οκ οκ!!!Να μη σε προσβάλλουμε!!! ;))

Δωρούλα μου ο μικρος τσολιαδάκος σου είναι ολα τα $$$$$$$$$!!!!!!!!!!!!!!!Δες τον στιλ,

δες χαρά με τη σημαία!!!!!!! B-)

Νινίνα μου κανονικά μετα το απογευματινό θα πρεπε να του αρκεί το γαλατάκι το βράδυ,

αλλα εφόσον δεν το πίνει όλο,συμφωνω πως ίσως θα ναι καλύτερα να τρώει κάτι μηπως

είναι πιο καλά το στομαχάκι του κ κοιμάται πιο ήρεμο το πουλάκι μου!

Ιφι κ Χαρούλα μου καλημερούδια!!!!

Σαν κάτι να μου μύρισε...για να πάω να τσεκάρω το λουλούδι μου... :@)

Kαλησπεεερα!!!!

Ας κοιταξουμε την θετικη πλευρα της ζωης....!!

Χαμογελαμε...!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D ΠΑΝΤΑ!... :D

Ντινακι... ναι πιστεψε με... κανει ΠΟΛΛΑΑΑΑ λαθη ο ΑΣΕΠ...!! :evil:

ή ετσι σε αφηνουν να πιστεψεις για να καλυψουν τα τομαρια τους..!!

Τελος παντων!

Με ειχες ρωτησει για τον Βασιλη και δε σου απαντησα.

Ειναι ετων... 31,5...!! Που ειχε μαγαζι ο Κωστας εδω? Για πεεεεεεεεεεεεεεεε.......!!!

Θα' χει πλακα να βγουμε και γνωστοι τωρα!!!!!!

Καλα μαρη τι αποφαση ηταν αυτη να μαζεψεις ρουχα...?

Απαπααααα.... παρε την κοριτσαρα σου και βουρ εξω στο ηλιο... αστα τα παλιορουχα.. :lol::lol:

Αχ... Μη μου το λες ετσι... Το ξερω οτι ειμαι γουρουνα-χαζη-κακουργα, αλλα δεν εχουμε παει πουθενα τοσο καιρο... και φυσικα ουτε προς Δραμα μερια.. Μονο Σερρες να δουμε την γιαγιακα.. :cry: .. Δε σε ξεχναω ομως.. Ειπα και τον Β με την πρωτη ευκαιρια θα ερθουμε...

Να παιξουν και τα κοριτσια μας...!!!

Μαρακι... τι να πω για την δουλεια σου τωρα...?

Ειλικρινα δεν εκπλησομαι με τιποτα πια! Αφου τα παντα πανε απο το κακο στο χειροτερο..

Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ειπες!

Ιφι ειχες γενεθλια? Χρονια σου πολλα κοριτσαρα!

Μονο για το αντρακι σου ψωνιζεις...???? :D

Ακομη δεν αρχισαν τα πρωτα...... ΡΟΖ :D ρουχαλακια? [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] Αντε να αλλαξει λιγο χρωμα το σπιτι.......!!!!!!!!

Ουφ! Ζαλιστικα με ολα αυτα τα ποσά που εγραψες.... :roll::roll:

Δωρουλαααα.... καλεεεε τι παιδι ειν' αυτο που εχεις! Ετοιμος για την παρελαση!!! :mrgreen:

Με βρισκεις απολυτος συμφωνη με το καταναλωτικο και ολα αυτα που λες, αλλα οταν φτασεις σε οριακο σημειο και κανεις δεν εχει την δυνατοτητα να σε βοηθησει οικονομικα, η τελευταια επιλογη ειναι αυτη..

Χαρουλα καλησπερα!! Κι εμεις "γαλατουλες" :lol: ειμαστε!!

210μλ το πρωι, 120μλ το μεσημερι, 210μλ το βραδυ... Συνολο..550 μλ!

Μα αυτο το παιδι.. του σκασμου να εχει φαει το μεσημερι φωναζει γαλα, κι αν της πω ΟΧΙ για πλακα τσιριζει και φωναζει... :lol::lol::lol:

Καρολινακι, Κατερινιω, Χρυσα, Αγγελικη, και οποια αλλη ξεχναω.... Φιλια πολλααααα!!!!!!

Aαα,ναι καλέ με τούτα κ με κείνα ξεχαστήκαμε!!!

Ο Κωστάκης είχανε μαγαζί με ρούχα απέναντι λέει απο του Τιμολέων(???) το μαγαζί..

Ητανε πολλά χρόνια εκεί,εξου κ η λατρεία του για το..χωριό σου!!!!

Τα ρούχα έπρεπε να γίνουν ρε πουλί μου,αφού πλέον τα χοντρα χοντρα δε φοριούνται..

Πρωινά δεν προλαβαίνω να κανω τέτοιες δουλειές (γιατι έχω άλλες),απο αύριο θα

μαι ξανά στη δουλειά,οπότε....

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;παρα πολύ στεναχωρεθηκα με αυτά που διάβασα...τελικά πάντα υπάρχουν χειρότερα.του άντρα μου του χρωστάνε από τον δήμο 9500 από το 2009 που μαζεύονται.αγχονομαι όταν βλέπω ανθρώπους που κυριολεκτικά πεινάνε με τα χάλια που έχουμε καταντήσει.καλά τα λέει η μάνα μου μια Χούντα θα μας σώσει όλους...

Τεσπα,εμείς καλά είμαστε.να ευχηθώ κ χρόνια στις εορταζουσες!να τα χιλιασετε κ πάντα ευτυχισμενες!

Εμένα από βδομάδα έρχονται τα καινούρια έπιπλα.σας είχα πει ότι ανακαιζουμε το σπίτι;κ μετά αρχίζω τα πατάρια.ήδη τα πολύ χοντρά τα βάζω σε σακούλες.

Το μονο μαγαζι που θυμαμαι εκει (πριν πολλα χρονια, γιατι τωρα το εχει ο ιδιος ηλεκτρικα) ειναι ενα μαγαζι με ειδη λαικης τεχνης..δεν ξερω αν ειχε και ρουχα...).. Ή κανω λαθος..(?)....

Ειμαι και μικρουλα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πλακα πλακα... τα 29 κλεινω τον Αυγουστο.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Τι κανει η Ολινα?

Βγηκατε καμια βολτουλα?

Η Αναστασια το διασκεδασε στην αυλη της γιαγιας... :lol:

Οταν γυρισα απ' τη δουλεια εκανε σαν τρελο...Το καημενο...

To μαγαζί ήταν αυτό,ναι,αλλα τα παλιάάάά τα χρόνια το είχε ο

μπαμπάς του Κωστα κ είχανε ρούχα..λογικό είναι να μην το θυμάσαι,γιατι το είχανε αν

δεν κανω λάθος απο το 79 μέχρι το 89,μετά πήγανε Ασπροβάλτα!

Τωρα λέω να την ταίσω κ να κατεβούμε κάτω να τρέξουμε με την Ολίνα!!!Η μέρα είναι τέλεια!!!

Αννούλα μου πολλά πολλά φιλιά κ καλό κουράγιο με την ανακαίνιση..

Eσυ εισαι πιπινι ακομη............... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυγουστο του 82 ειμαι Ντινακι... αχ! Πως περναν τα χρονια.... :D:D:D:D:D:D

Καλη βολτουλα κοριτσαρες!

Αννουλα... Τι να πω!! Αισχος!! Μα παντου τα ιδια χαλια ρε κοριτσια?

Μεγεια τα καινουργια σας επιπλακια!!!

Tι να σου πω Φανούλι μου,έχουμε 10 ολόκληρους μήνες διαφορά..Αλλα αφού

με θεωρείς πιπίνι,οκ,να σου αρνηθώ???? [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] Χιχιχιχι....

Εμείς περπατήσαμε στη γειτονιά,κυνηγηθήκαμε,κάναμε κούκου τζα σε κολόνες,πηδήξαμε

σκαλοπάτια κ γυρίσαμε!!!!!

Tωρα ειδα οτι εισαι γεννημενη στις 20 Μαιου... αλλα η χρονολογια σου που ειναι οεο...? :lol:

Απο τωρα κρυβεις χρονια Ντινακι μου..? :lol::lol::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι εμεις τωρα ηρθαμε σπιτι...!

Η Αναστασια εφαγε 2 φορες φακη σημερα.. Θα χεσει τον τοπο αυριο... =))=))=))=))=))=))

Αφου ζητουσε "τακή μανουλα" τι να της εδινα? Τα δαχτυλα μου να φαει? :lol:

Ακουστε πως λεει τα μακαρονια με κιμα.. =)) "μακονια ντι νταμά".. =))=))=))=))=))=))

Χθες εσπασε το κρεβατακι στο σπιτι της μαμας μου... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ειμαστε κι εμεις ομως.. Οσο αυτη πηδουσε... τοσο εμεις γελουσαμε... ε! πηδα πηδα, τραβα τα καγκελα, εκανε ενα κρατς και εφυγαν τα καγκελα στο πατωμα... :lol::lol::lol:

Κοριτσια ειναι να γελας και να κλαις... και η πλακα ειναι οτι την τραβουσα και βιντεο, αλλα την "υποπτη" στιγμη το ειχα πλεον κλεισει...

Φωναζε και μετρουσε ... Ντιο, πεντε, ετσι, ντεκα.. και επεφτε προς τα πισω...

Ακομη γελαω που την βλεπω.. =))=))=))=))=))=))=))=))

Καλε που ειστε ολες σημερα που εχω ρεντα?? :lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ κοπελιες!

Δηλαδή εγώ είμαι η μικρή της ομάδας μας;τον Οκτώβρη του 85...;

Εμείς πάμε τα απογεύματα σε μια θεία μου γιατί έχει σκυλάκι κ παίζει σαν τρελό μαζί του.το κυνηγάει να το ταισει κ φοβάμαι μη το σκάσει το καημενο.σήμερα έπιασε κουλουρακια ,με τραβάει απτό χέρι κ μου λέει «μαμά τατερ(κασπερ) μαμ».

Άσχετο,αλλά φτιαχνω συνέχεια Καλούδης για το μωρό κ έφτιαξαν κουλουρακια νηστησιμα επειδή νηστευω.τέλεια βγήκαν!θέλω να φτιάξω κ ταχινοπιτα γλυκιά αλλά έχουμε πάρτυ την Παρασκευή κ υποσχέθηκα στην κοπέλα να της φτιάξω αλμυρά κρουασαν.

Σας ζαλισα...

Καλημερούδιααααααααααααααα!!!!!

Ναι,Φανούλι το παραδέχομαι,κρύβω χρόνια απο τώρα!!!!!Χιχιχι...Αλλα σε σας θα πω,

εντελώς μεταξύ μας όμως οτι είμαι Μάιο του 83!!Σσσσσσςςςτ!!!σε κανέναν εεε!! :-$

Καλά Αννούλα εσύ είσαι τρελό πιπίνι,μας έφαγες λάχανο...!!!!

Πάντως λέω ρε κορίτσια,μικρή,μικρή,αλλα πέρασαν ανεπιστρεπτί τα χρόνια που μου λέγανε

πω πωωωωω,υπάρχουν κ τετοιες χρονολογίες???Τώρα πια βλέπω ολόκληρες κοπελάρες

που είναι γεννημένες 90,91,92 κ βάλε...!!!

Συμπεθερούλα μου καλημερα!!!Καλά είμαστε!Εσείς???

Χθες αγόρασα στην Ολίνα ξυλομπογιές κ μπλοκ ζωγραφικης κ όλη την ώρα γραφει κ

ζωγραφίζει..Κ όταν την ρωτάω τι γραφει μου λέει "ιιινννννα!!!"(Ολίνα!!)κ πραγματικά

εχει μάθει κ κάνει ένα Ο τέλειο!!!

Επίσης το πρωί μου ζητάει "γκάγκα"(γάλα) κ εγώ λέω,ωχ,ξύπνησε η lady gaga!!!!

Μετά φώναζε τη γειτόνισσά μας"Γιελία!!!"(γλυκερία) κ μου δωσε το τηλέφωνο να πάρω

την "οάννα"(Ιωαννα,η κουμπάρα κ φίλη μου!)

Τώρα κάνει οτι γαργαλάει την κοιλίτσα της κ λέει "γκιλι γκιλι"..να μην ορμήξωωω???

Aσε συμπεθέρα,τρελοκομείο!!!!!!!

Δε σου λέω τίποτα κ για τις αγκαλιές κ τα φιλιά στο στόμα που μου δίνει!!!!

Χριστόφορε σε περιμένουν τρελές μαλαγανιές!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...