Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες σας.

Ειμαι από την ομορφη Βέροια, ομως ζω τα τελευταια 2 μιση χρονια στη Μυτιληνη, λογω μεταθεσης του αντρουλη μου.

Εχω εναν μπεμπη 9 μηνων περιπου και ολη μου η ζωη περιστρεφεται πλεον γυρω απο αυτον :):):) .

Περιμενω και αλλες μανουλες αλλα και κοπελες που ειναι απο τη Βέροια και γενικα την Ημαθια, αλλα ζουνε μακρια, λογω συνθηκων, για να τα λεμε.

Σας περιμενω ;););););););)

Δημοσίευση

Καλησπέρα Πασχαλιτσάκι, τι κάνεις; να χαίρεσαι το αγγελούδι σου... να σας ζήσει...

εγώ δεν είμαι από Βέροια αλλά από Κατερίνη, ο άντρας μου όμως είναι από Βέροια, συγκεκριμένα από Ριζώματα, αν ξέρεις.

εδώ κ 5 χρόνια ζούμε στη Χίο, άντε κοντά είμαστε..., κι εμείς λόγω μετάθεσης του συζύγου, στο Στρατό είναι.

είμαι η Ελένη, 28 ετών κ έχω έναν υπέροχο μπεμπούλη 4 μηνών που θηλάζω αποκλειστικά.... εσύ θηλάζεις η όχι;

πως σας φαίνεται η Μυτιλήνη; εμάς μας αρέσει πολύ η Χίος, δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα μετάθεση... το τραβάμε όσο μπορούμε.

πόσο χρονών είσαι; εργάζεσαι;

θα χαρώ να τα λέμε...

α, τώρα είδα το tikeraki σου, θηλάζεις 8 μήνες... μπράβο!!! πως τα πάτε με το θηλασμό; πόση ώρα τρώει συνολικά;

Δημοσίευση
εγώ δεν είμαι από Βέροια αλλά από Κατερίνη, ο άντρας μου όμως είναι από Βέροια, συγκεκριμένα από Ριζώματα, αν ξέρεις.

εδώ κ 5 χρόνια ζούμε στη Χίο, άντε κοντά είμαστε..., κι εμείς λόγω μετάθεσης του συζύγου, στο Στρατό είναι.

είμαι η Ελένη, 28 ετών κ έχω έναν υπέροχο μπεμπούλη 4 μηνών που θηλάζω αποκλειστικά.... εσύ θηλάζεις η όχι;

πως σας φαίνεται η Μυτιλήνη; εμάς μας αρέσει πολύ η Χίος, δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα μετάθεση... το τραβάμε όσο μπορούμε.

πόσο χρονών είσαι; εργάζεσαι;

θα χαρώ να τα λέμε...

α, τώρα είδα το tikeraki σου, θηλάζεις 8 μήνες... μπράβο!!! πως τα πάτε με το θηλασμό; πόση ώρα τρώει συνολικά;

Εννοειται οτι ξερω τα Ριζωματα. Εχω και θειο απο εκει!!!

Και εμας μας αρεσε η Μυτιληνη, οσο ημασταν οι 2 μας αλλα με το μωρο ειναι δυσκολα. Ειδικα σε θεματα υγεια και περιθαλψης.....χαλια η κατασταση.... Θελουμε να φυγουμε και μακαρι να γινει συντομα αυτο :):)

Εγω θηλασα αποκλειστικα για 6 ολοκληρους μηνες και εξακολουθω να θηλαζω τον πριγκηπα μου.

Δεν εργαζομαι λογω του μπεμπη.

Με τον θηλασμο δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερα προβληματα, περα απο τα ξυνυχτια. Τωρα τρωει 4-6 φορες τη μερα-νυχτα, εχουμε 2 γευματα κρεμα και μεσημεριανο σουπιτσα με λαχανικα και κρεας και κραταει πλεον 5-10 λεπτα. Πανε οι εποχες που ετρωγε 1 και 1 μιση ωρα........

Περιμενουμε και αλλες :):):):):):);););););););)

Δημοσίευση
κοριτσια υπαρχει ειδη ανοιγμενο θεμα κ ειμαστε αλλεσ 4 απο εκει!!!! :D:arrow:

http://www.mammyland.com/forum/18/14244

Αυτο το θεμα ομως αν καταλαβα καλα αφορα κοπελες που ΖΟΥΝΕ στην Ημαθια..... Εμεις ειμαστε ξενιτεμενες και αυτες ψαχνουμε...... Να πουμε το τραγουδι της νοσταλγιας :D:D:D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...