Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!!!

ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΠΟΛΛΥ Κ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΙ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ 2 ΕΥΡΩ!!!! :shock::shock::shock::shock: ΣΟΚ ΕΠΑΘΑ ΠΑΛΙ!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!! ΚΟΜΠΡΕΣΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΟΝΕΡΟ Η ΑΛΟΥΜΙΝΟΝΕΡΟ!!!!!!!!!!

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???? ΕΜΕΝΑΖ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΛΑΤΟ!!!!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ???????

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ :oops::oops::oops::oops::oops: ΤΟ ΑΒΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΑΚΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Η ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ??? Η ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ Κ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ??????????

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Όσο για την κοπέλα κρίμα..σίγουρα μια απόλυση φέρνει τα πάνω κάτω..και άμα λες ότι απολύσανε και τον άντρα της...άστα...αλλά και αυτή από ότι μου λες, σαν να πήγαινε γυρεύοντας! Ε μα με τέτοια κρίση και με την αφορμή που θέλουν οι εταιρείες να απολύσουν κόσμο δεν τους δίνεις τη λύση στο πιάτο και δεν έχεις και την πολυτέλεια να κάνεις και τη δύσκολη...καλά στο θέμα ψυγείων και υγείας οκ,αλλά στα υπόλοιπα? τέλοσπαντων...τί να πεις...

Μολυβδόνερο-αλουμινόνερο? Πρώτη φορά τα ακούω αυτά..στο φαρμακείο τα βρίσκεις? Ναι μου είπε κάθε μέρα..με 5 λεπτά βράσιμο για τον κίνδυνο σαλμονέλλας..φυσικά μου είπε άλλοι το δίνουν μελάτο αλλά πρέπει να είσαι σίγουρη για τα αυγά...εγώ τα αγοράζω από γνωστή μου και είναι φρέσκα και χωριάτικα αλλά και πάλι φοβάμαι...τον βράζω καλά και το λιώνω με λίγο νεράκι και λεμόνι...αλάτι,ζάχαρη και μέλι μου είπε μετά το χρόνο...και μπορεί να τρώει και από τα δικά μας αν είναι "καλά" δηλαδή όχι τηγανητά και τέτοια...και φυσικά χωρίς αλάτι! Α! και όσπρια μου είπε μετά το χρόνο...

Αυτό με την αντικατάσταση το είχα και εγώ απορία!! Μου είπε ότι επειδή σίγουρα με το αυγό δε θα χορταίνει και ειδικά που είναι και μόνο κρόκος,συμπληρώνωμε γάλα ή με τα φρούτα του..εγώ του δίνω τα φρούτα του..αφού έτσι και αλλιώς 2-3 κουταλιές τρώει αυγό..γιαουρτάκι το αντικαθιστώ με την κρέμα του.

Δημοσίευση

Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΡΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ!!!!

ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΝΕΡΟ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΠΡΙΑ ΑΛΛΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΥ ΒΑΡΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :(:(:(

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κάναμε βολτίτσες στη λιακάδα με τον μπόμπιρα!!!

Εμάς η διατροφή μας από 8 μηνών έχει ως εξής:

1ο ΓΕΥΜΑ: Γαλατάκι

2ο ΓΕΥΜΑ: Φρουτόκρεμα (τα πάντα αλλά να προτιμάμε τα φρούτα εποχής και ότι καινούριο δοκιμάζουμε με προσοχή) Συνήθως του δίνω μήλο-αχλάδι-μπανάνα-ανανά-πορτοκάλι...

3ο ΓΕΥΜΑ: Φαγητό (οτιδήποτε εκτός από ασπράδι αυγού & ψάρι) (ακόμα και όσπρια μπορούμε να φάμε!!!)

4ο ΓΕΥΜΑ: Γιαουρτάκι/κρέμα και μέχρι (το πολύ) 2 φορές την εβδομάδα κρόκο αυγού μελάτο ανακατεμένο με ψωμάκι και τυράκι (προτιμάω το ανθότυρο που δεν είναι πολύ λιπαρό και καθόλου αρμυρό) Όταν τρώμε αυγό είναι προς αντικατάσταση του γιαουρτιού ή της κρέμας

5ο ΓΕΥΜΑ: Γαλατάκι

Ο γιατρός μας είπε ότι θα τρώμε κανονικά τα πάντα μετά το 1 έτος..... Οπότε 1,5 μήνας έμεινε! Επίσης τότε θα αλλάξουμε και το γάλα (τώρα πίνουμε ακόμα το αντιαναγωγικό....)

Αυτά με τη διατροφή μας....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΣΠΡΙΑ ΜΟΝΟ ΦΑΚΕΣ ΔΗΛ ΦΑΣΟΛΙΑ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ...ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΓΟ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ,ΚΟΤΟΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΕΣ ΑΝ Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ?? ΔΗΛ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ Η ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ Η ΜΟΝΟ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΦΤΗΝΕΙ Η ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΘΑ ΦΑΕΙ 2 Η 1 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΜΙΣΟ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΗΛ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΕ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΦΑΓΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ 3ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ???Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ???ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...

Δημοσίευση

ΠΟΠΟ ΚΡΙΜΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ!!!!! ΠΟΛΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΑΑΑ ΜΑΡΙ ΑΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΙ!!!! Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΝΑΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗΛΟ,ΜΠΑΝΑ,ΑΧΛΑΔΙ...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ???ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ???

Δημοσίευση

Αχ μωρέ το καημένο το πουλάκι μου..... Πάντως κορίτσια όσο και να προσέχει κανείς άμα είναι να γίνει το κακό.......Συμφωνώ με την Έλενα....

Κι εμείς δεν χάνουμε γεύματα! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ..... Τρώμε σταθερά κάθε 3 ώρες..... Θα κοιμηθεί και 5 λεπτά πριν το γεύμα θα ξυπνήσει!!!! χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Γι'αυτό είμαστε και θρεφταράκια!!! χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Μαράκι μου, κι εγώ πάντα στην αρχή δοκίμαζα.... και δεν μας πειράζει οπότε του δίνω κανονικά....

Τώρα τι να πω.... Πολλοί λένε ότι "δεν θες να ξυπνήσεις ένα μωράκι που κοιμάται...." θα σε ταράξει μετά..... Ο γιατρός τι σου λέει?

Εμείς είχαμε ένα τραγικό πρόγραμμα (κοιμόταν κατά τις 12) παλιότερα.... και είχα ρωτήσει τον γιατρό αν πειράζει που το "κυρίως" γεύμα το έτρωγε απόγευμα (γιατί ξυπνούσε και πολύ αργά)... Μου είχε πει ότι δεν πειράζει αρκεί να τρώει 5 γεύματα.....

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ 11 12 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ 1 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΩΓΕ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΗΠΙΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 2ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΑΙΤΑ...

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΤΡΟ!!!!

ΕΞΑΛΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

Η ΣΤΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ!!!!!! :cry:

ΝΥΣΤΑΞΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ......ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΚΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!! ΕΧΩ Κ ΡΕΠΟ!!! :D

(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-| ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

Κι εμείς 12,150 είμαστε αλλά μην αγχώνεσαι Μαρία μου!!! Θα γίνουν και τα δικά μας στυλάκια!!!! χαχαχαχχαχαχα Κι εγώ την κάνω για ύπνο κορίτσια!!! Καληνύχτα και φιλάκια στα αγγελούδια σας!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΕΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ...ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ...

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου τι κανετε? παλι γλωσσα δεν βαλατε μεσα!!!! εμεις καθομαστε και παιζουμε...

Ελενα μου εγω το αλουμινονερο το εχω απο το πρωτο της εμβολιο δεν ειναι τιποτα μη φοβασαι. Εμας τα γευματα μας ειναι 6

1ο Γαλα 200μλ

2ο Φρουτο 500μλ και 2 με 3 φορες Αυγο ολοκληρο (ασπραδι-κροκος) με ψωμακι και τυρι

3ο Φαγητο δικο μας εκτος απο τηγανιτα και ψαρι (τρωμε και οσπρια) σημερα δηλαδη θα φαει μακαρονια με κιμα

4ο Γαλα 150μλ (δεν μπορω να της το κοψω με τιποτα)

5ο Γιαουρτι ή το υπολοιπο της φαι με σιμιγδαλι ή σιμιγδαλι με φρουτο (εκτος αν ειμαστε εξω που τρωει κρεμουλα ετοιμη της νεστλακ) περιπου 200μλ

6ο Γαλα 180μλ

Και ειμαστε κοκκετες 9200μονο!!!!

Μαρια το ακουσα αυτο με το μωρακι....σε κατι τετοιες στιγμες δεν χωρανε λογια....

Ηλιαννα μου καλμαρε για λιγο και απολαυσε τις πρωτες στιγμες με το μωρακι σου!!!!

Σημερα δεν εχει καφε το πρωι μαλλον το απογευμα μαζι με τη μικρη

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ :P:P ΦΡΑΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ. ΑΥΓΟ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ, ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΡΑΧΑΝΑ, ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ ΑΥΓΟΚΟΜΕΝΕΣ...ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΕΛΑΤΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ADVANCE. ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ.ΨΑΡΙ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΦΑΚΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ :o:o ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ 500 ΜΛ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΡΩΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΣΑΝΤΥ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΦΗΓΜΑ :-bd:-bd ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΚΙΛΑ.ΑΠΟ 64,500 ΕΙΜΑΙ 59,500. ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ :(:(:( ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...