Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Ρενάτα μου μπράβο! Ευχάριστα τα νέα σας όσον αφορά τη νονά! όσο για το ΙΚΑ....υπομονή....

Ηλιάννα συμφωνώ με την Έλενα!!! Δε θα το επαναλάβω!!!! :lol:

Έλενα μη μου λες τέτοια,μη μου λες τέτοια!! Όσο για τις μπομπονιέρες στην Κύπρο,περνάνε όλοι και χαιρετάνε με σειρά αλλά επειδή περνάνε ανα οικογένεια και τους ξέρεις όλους,δίνεις μία σε κάθε οικογένεια...ε στα παιδάκια δίνεις μία για το κάθε ένα!!Και επειδή έτσι είναι για όλους,σε κανένα δε φαίνεται παράξενο!!

Ο Κωνσταντίνος κοιμήθηκε..ελπίζω απόψε να κοιμηθεί πιο ήρεμα...

Α! Ρενάτα έρχομαι για το τσουρέκι!! Ευχαριστώ για την πρόσκληση!!!

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ, ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΣΟΥ. Σ ΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ SITE. ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΓΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ. ΡΕ ΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΑ ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΣΤΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ?

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΡΕΝΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΥ!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ!!!!

ΘΕΝΑ ΘΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ/>>..???

Δημοσίευση

γεια σασ κ απο μασ ;);););)

τσουρεκια ακουω κ εχω μια αδιναμια χιχι

ρενατα γιατι την νονα δεν την ηξερεσ? :?:?

ζετα τα προσκλητηρια πολυ προτοτυπα αν κ σαν καταδικοσ ειναι :lol::lol: ομολογω πρωτη φορα το ιδα :D:D

ηλιαννα παλι τραπεζοματα :o:o θα σε μαλωσω :-w:-w:-w:-w

εγω παντα τα παιδια τα ειχα μεχρι να σαραντισω μετα στα δωματια γιατι ουτε να γιρισω πλευρο δεν μπορουσα αμεσοσ με το παρ μικρο ξυπνουσαν :evil::evil:

εγω ενα χαλι εδωσα για πλυσιμο απο το δωματιο τουσ ηταν μπεσ τη βρομα ειχε κ εμετουσ αλλα τουσ το ξαναεβαλα κ εχω αλλο ενα στο σαλονι το οποιο ειναι το τριτο μεσ τη χρονια που αλλαζω στο σαλονι τα αλλα δυο ειναι για πλυσιμο ολο γαλατα εχουν :shock:

ελενακι ιοσουλα ειναι πηγα σημερα στη γιατρο γιατι δεν πηγαινε αλλο η κατασταση με τισ διαρροιεσ...αν κ μετα το γαλα που πηραμε στουμποσαν :lol::lol:

προχθεσ το βραδυ εκανε κ εμενα πυρετο 38,5 εχθεσ ειχε μονο κατι δεκατα σημερα τπτ αλλα αρχισαμε μυξεσ ολα δηλαδη κ τα τρια :cry::cry: κ τα μεγαλα κ λιγο βηχα :(:(

οσο για το νερο παντα εμφιαλομενο πηνουμε εχω κ μια κανατα που βαζω φιλτρο αν κ εμεισ εδω δεν εχουμε προβλημα

σασ βαζω κ μια φωτο απο την βαφτιση

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου απο τη ηλιολουστη Ροδο...Τρεχω τρεχω και δεν φτανω αλλα σας τα φυλαω ολα για εκπληξη...!!! Σημερα ερχονται οι μπομπονιερες οι καινουργιες που παραγγειλα,το απογευμα πρεπει να τις βαλουμε σε καλαθια, αυριο το φορεμα, πεμπτη νυχια και το βραδυ ερχεται ο νονος (πρεπει να τον παρω εγω απο το αεροδρομειο)...πολυ τρεξιμο με τη ψυχη στο στομα πινω καφε!!!!

Σας διαβασα ολες και επειδη ζηλεψα με τις φωτο σας βαζω μια της Σαντυς να δειτε ποσο χαλαραααα καθομαστε!

post-12053-13873936653199_thumb.jpg

post-12053-13873936653507_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες!

Ανοίγω τον Παναμαιακό και εμφανίζεται μπροστά μου η κοκοπίκενα!!! Και σκάω ένα χαμόγελο γλυκό!!!

Πάω πιο πάνω και βλέπω ένα αντράκι όμορφο και ξανασκάω χαμόγελο!!!!

Φτου τους φτου τους!!!

Αχ βρε Θένα βάσανα που τραβάς...

Αλέκα με τις άλλες μπομπονιέρες τί έγινε?τις ακύρωσες?

Οι υπόλοιπες τί κάνετε? Πώς είστε?

Εμείς χτες κοιμηθήκαμε σχετικά καλά αλλά η μύξα ποταμός!!!!Τώρα κοιμάται και θα κάνω καμιά δουλειά εγώ!!

Δημοσίευση

Οχι δεν τις ακυρωσα τις μπομπονιερες απλως αυτη δεν σηκωνε το τηλεφωνο να μου πει ξερεις τα εστειλα ή να μου πει ξερεις δεν εχω να σου στειλω ετσι και εγω βρηκα απο αλλου αλλες μπομπονιερες παλι αμαξα απλως πιο απλες και αυριο θα ειναι εδω γιατι δεν προλαβαν χθες να τις στειλουνε. Κανε καμια δουλεια και για μενα γιατι βαριεμαι να σηκωθω απο το καναπε να καθαρισω...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!τι κανετε???πως ειναι τα μωρακια μας?????

εμεις ειμαστε μια χαρα!!!!!!τα νευρα μου εχω λιγο με την κορη μου που με πρηζει :twisted::twisted::twisted: αλλα ...ενταξει!!!!

τι κουκλια ειναι αυτα καλε??????φτου φτου!!!!

αλεκα μου καλα εκανες κ παρηγγειλες απο αλλου μπομπονιερες!!σιγα μη περιμενες!!!....

βρε θενα μου κ παλι χαρας το κουραγιο σου!!!!!!!

μαρακι μου καλα ειστε εσεις???αντε βρε να περασει κ η μυξουλα να ειστε μια χαρα!!!

ελενα μου πως ειστε???

α ο αγγελακος ευτυχως κοιμηθηκε κοιμαται μια χαρα στο δωματιακι του!!!!!!!!παλι καλα γιατι ειχα αγχος!!!!!!!

ασχετο,τι καιρος σημερα βρε κοριτσια????παλι καλα που τα χαλια στα δωματια των παιδιων τα αφησα!!!

(ειπαμε δεν ηρθε κ το καλοκαιρι να τα βγαλω ολα!!! :lol::lol::lol: τι μ'επιασε???... :?:?:roll::roll:

αναλαμπες!!!!! :lol::lol: )

πολλα φιλακια σε ολες σας κοριτσακια μου!!!

ρενατα,γεωργια,μαρινα μου :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

κ συγνωμη οσες ξεχασα!!!!

Δημοσίευση

Λοιπον μολις επικοινωνησα μαζι τους. Κανουν οτι μπορουν να εντοπισουν το πακετο το οποιο κατευθηνετε στη Κοζανη. Προσπαθουν να βρουνε τον οδηγο και να ξαναστειλουν το πακετο ροδο. η κοπελα απο τη κοζανη ακομη δεν το εχει παρει αλλα την εχουν ειδοποιησει και αυτην. Λογικα την παρασκευη θα ειναι ροδο αμα το στειλουνε κατευθειαν απο κοζανη.ειμαι σε διαρκη επικοινωνια με τη κοπελα απο το μαγαζι της αθηνας. Καντε μια προσευχουλα βρε κοριτσια να ερθει τη παρασκευη το φορεμα

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ...

ΘΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

ΑΛΕΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΗ ΚΟΥΚΛΑ...

ΡΕΝΑΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ...

ΑΛΕΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ :twisted: ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ..ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΟΥ????ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΑΝ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ...ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ... :oops::oops:

Δημοσίευση

Βρε Αλέκα μου δε σοβαρομιλάς.........................

Τι χαζοι ειναι????????Σε ματιασαμε μαλλον που μας εδειξες ολα τα τελεια πραγματακια σας..............

Με τις άλλες μπομπονιέρες τι θα κανεις δε τους εχεις δωσει προκαταβολή?????????Πότε είναι η βάφτιση Σάββτο ή Κυριακή?????????Αγχώθηκα εγώ.............

Τι κουκλάκια είναι αυτά βρε φιλενάδες????????Πτου πτου...............

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Οχι μαρακι μου δεν ειχα δωσει λεφτα για τις μπομπονιερες και να φανταστεις οτι αυτες που εχω παραγγειλει τη δευτερα αυριο θα ειναι εδω (μου εχουν στειλει τον αριθμο αποστολης). Πριν απο λιγο μιλησα με αυτην με το φορεμα αυριο το πρωι θα ειναι κοζανη και ειτε θα το στειλουν με αλλο κουριερ ειτε θα ερθει ροδο απευθειας απο αυτους αρκει να φτασει κοζανη. Μακαρι βρε κοριτσια να ερθει εστω και παρασκευη και να μην τριτωσει το κακο.... Δεν ειναι το θεμα οτι δεν βρισκουμε φορεμα εδω απλως αυτο οτο φορεμα ειναι κατι το ξεχωριστο. Αυριο παντως θα σας βαλω φωτο τις μπομπονιερες!!!!Να γινει και κατι καλο επιτελους

Δημοσίευση

ΑΛΕΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΕΜΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ...ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ???ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΕΓΩ :shock::shock: ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ.. :shock::shock: .ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ... :roll::roll:

Δημοσίευση

αχ ρε ΑΛΕΚΑΚΙ!!!!! ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ????? ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????? ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ Σ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!! ΩΡΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ!!!!! ΕΓΩ ΕΠΡΠΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΜΟΙΟ Κ ΕΓΩ!!!! ΠΑΡΕΙΓΚΙΛΑ ΜΕΣΩ ΝΕΤ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!! ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ 10 ΕΥΡΩ!!! ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!! ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΠΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΣ ΚΟΜΠΑΡΑΣ Κ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 33 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!! :shock::shock: 22 ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: ΕΞΑΛΗ ΕΓΩ!!!!! Κ ΕΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!! :twisted::twisted: ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΩ!!!!!! ΜΑ........ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!

ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΑΝΕ ΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙΕΡ Κ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ

[smilie=bootyshake.gif] ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ :lol::lol::lol:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ Κ ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ!!!!! Η ΜΥΞΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ???? :shock:

Δημοσίευση

απο δευτερα εκανα τη παραγγελεια, σημερα τα στειλανε αυριο θα τα εχω. Θελω να πω οτι ετοιμασανε 150 μπομπονιερες σε 2μερες μεσα

Ελενα μου εμενα μια χαρα η Σαντυ τελικα οι μυξες ειναι τα δοντια της, βγαλαμε το πανω αλλα οχι τα μεσαια το διπλα

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΛΕΚΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΑΛΛΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ....

ΕΛΕΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.

ΘΕΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΒΑΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΗΞΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΑ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...