Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!τι κανετε????πως ειναι τα μικρα ζουζουνια?????καλε ποσα γραψατε παλι??????? :o:o εγω σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο!!ομως το περιεργο ειναι πως ποναω μονο απο τη μια πλευρα!!

ελενα μου οντως ειναι κριμα για την κοπελα που την απελησαν ομως κ αυτη δεν μπορουσε το ενα , δεν μπορουσε το αλλο, τοτε τι μπορουσε?????

πολυ συγκινηθηκα για το κοριτσακι που πνιγηκε,βρε κοριτσια!!!!ειναι κριμα κ αδικο!!!!!

κατι διαβασα που λεγατε για τα φρουτα κ τα φαγητα!!εμεις απο φρουτα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα ομως τρωμε πορτοκαλι,ακτινιδιο,αχλαδι γιατι ηταν δυσκοιλιος ο αγγελος με μπανανα,μηλο!!

αυγο τρωμε σχεδον ολο κ φαγητα τα παντα,οτι τρωμε εμεις!!!!!

ααα προσπαθω να μην κανω τιποτα κ να ξεκουραζομαι κ να απολαμβανω στιγμες με το μικρουλι μου μωρακι!!!!!!! σημερα ομως ισως κανω καμια δουλεια γιατι οτι κ να κανει ο αντρας μου δυστυχως ετσι οπως θελω εγω ...δεν γινονται!!!...

πολλα φιλια σε ολες σας κουκλιτσες μου!!!!!!!

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:D:D:D:DΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΗΛΙΟΣ...ΖΕΣΤΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ :lol::lol::lol::lol:

ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΑΣ!!!!! ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 68 ΚΙΛΑ Κ ΧΕΣΤΗΚΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ....ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ :lol::lol::lol::lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΣΑ!!!!!!! ΑΛΕΚΑ ΠΩΣ???? ΨΩΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ????

ΧΜΜΜΜ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ???????

ΑΑΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ..........ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΕΟΙΠΕ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΗΡΘΕ...ΚΛΑΙΟΥΣΑ Η ΠΕΘΕΡΑ Κ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΤΛ!!!!! :lol::lol::lol: Κ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΔΕΧΤΗΚΕ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μια μερα ειπα να καθησω σπιτι να απολαυσω το καναπε και την τηλεοραση και η τηλεοραση δεν δειχνει πουθενα στη ροδο (μαμω το digea μου). Ταισα την κοκοπικενα, την εβαλα για υπνο, εφτιαξα το φαγητακι μου και την εχω αραξει στο καναπε με τη μεγαλη μου κουπα καφε και εχω ανοιξει το ant1 web που δειχνει live και χαζευω.

Καλα εκανε η κοπελιτσα μακαρι να τα βρουνε μακρυα απο τη πεθερα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια...............πόσα γράψατε καλέ???????????????Ενα σωρο.....................

Εμείς πήγαμε γιατρό πρωί πρωί..............Σας είπα ότι χτυπάει το κεφάλι του με το χεράκι του???????????Και επίσης είχε κάτι σπυράκια στο αυτί και στο χεράκι και μια που θα πηγαίναμε τη Δευτέρα πήγαμε σήμερα...........Τα αυτάκια μας είναι μια χαρά όλα τέλεια δεν ξέρω γιατί χτυπάει το κεφάλι του...........

Είμαστε 78 εκ και 10850 γρ....Μια χαρά..........Τώρα θα αρχίσουμε να τρώμε αυγό..............

Μαράκι θυμάσαι που έλεγες για τα ματάκια του Κωνσταντίνου τελικά δεν ήτανε τιποτα ε???????????Γιατί ο Ορέστης κάποτε δεν εστιάζει το ένα το ματάκι σωστά και μας έστειλε σε παιδοφθαλμίατρο...........Βλέπει αλλού και όταν του φωνάξω εστιάζει σωστά πάνω μου..............Γα να δούμε..............Τα σπυράκια ήτανε από τσιμπήματα..............

Πολύ στεναχωρέθηκα για το κοριτσάκι............. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..μπήκα λίγο σήμερα το μεσημέρι αλλά έκλαιγε ο σκατούλης μου και δεν πρόλαβα να σας γράψω..ουφ..έβλεπα "παμε πακέτο" και πλάνταξα στο κλάμα..και να φανταστείτε ότι δεν συγκινούμαι και εύκολα!

Αλέκα μπράβο για τα κιλάκια σου!!!Μέχρι τη βάφτιση θα είσαι όπως θες!!

Αλλά θα σε μαλλώσω! Είπαμε,δε μου τα στέλνεις τα κιλά σου..φαγωθήκαν όλοι να βάλω κανα κιλό..η αλήθεια έχασα και 2 παραπάνω από ότι είμαι συνήθως..το χειμώνα δε με πειράζει αλλά το καλοκαίρι δε θέλω να είμαι τόοοοσο αδύνατη..κοκκαλιάρα..δε δείχνουν ωραία τα ρούχα!!!

Μαρίνα μου σου απάντησα και στο chat ότι τον Κωνσταντίνο τον πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι είναι μια χαρά τα μάτια του..απλά εγώ έβλεπα πιο μικρή λευκή επιφάνεια στο ένα μάτι από το άλλο και μου είπε ότι είναι λόγω φουσκωμένης μύτης που είναι μωράκι..αλλά τώρα το βλέπω και εγώ και στις φωτογραφίες ότι βγαίνει μια χαρά!!

Έλενα πες στην κοπέλα να πάρει τα πάνω της και να γίνει η κυρία του σπιτιού..μην την βρούνε πρόβατο και την πατήσουν..και να αφήσουν τις δοκιμαστικές περιόδους..η πεθερά να κάτσει στην άκρη..κυρία του σπιτιού είναι η νύφη της τώρα και όλα θα περνάνε από αυτήν..η πεθερά ΑΜΑ της αρέσει..αλλιώς..σπιτάκι της..

Καταλάβατε..φορτίζω εγώ από απόψε..αύριο θα φάμε όοοοολοι μαζί στα πεθερικά μου..καταλάβατε πού το πάω.....αχ...το βλέπω να μου λέει καμιά εξυπνάδα και να κάνω τη δική μου επανάσταση αύριο!!!!

Δημοσίευση

Αυτό πού το πας ρε Έλενα? Θα μου κάτσει το ψάρι στο λαιμό και η σκορδαλιά στο στομάχι!!!! :lol::lol::lol: Ε φυσικά θα είναι και ο άντρας μου και θα το παίζει κατακαημένη Χαίδω..αλλά θα είμαι προετοιμασμένη..μα δε μπορείς να το φανταστείς αυτό που νιώθω..τώρα το βράδυ, με έπιασε υπερένταση για αύριο..μόνο που τη σκέφτομαι..με έχει ταράξει!!!

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια σασ διαβασα το μεσημερι κ τωρα δεν θυμαμαι τπτ :oops::oops::oops:

ετρεχα απο το πρωι πηγα τα παιδια σχολειο ειπαμε τα ποιματακια μασ εφυγα πηγα οαεδ τελικα 590 θα περνω κατι ειναι τελικα κ αυτα ;) μετα στο γιατρο να μου γραψει τα φαρμακα μετα βρικα μια φιλη μου μου εδοσε προσκληση για βαφτισια την αλλη κυριακη :D μετα σουπερ μαρκετ μετα στο φαρμακιο ηρθα σπιτι εβγαλα τα παιδια στο κηπο να παιξουν.....μπηκαμε φαγαμε κ κατα τισ 5,5 εφυγα να παω το γιωργο κολυμβητηριο κ απο την αναμπουμπουλα κανω οπισθεν κ ηταν το φορτιγο πισω κ σπαει ολο το παμπριζ κ βαθοουλοσε ολη η πορτα ανοιξε κ ολασ κ τωρα ειμαι να σκασω με την γκαντεμια που μασ δερνει ....η Δαναη χηροτερα εγινε βηχει κ εχει μυξα πυχτη ο ιασονασ κ ο γιωργοσ ακομα διαρια εχουν (πιο πολυ ο ιασονασ )κ εγω ειμαι μεσ τη στεναχορια γιατι αυριο ειναι κ τα γεννεθλια του αντρα μου κ αυτοσ ειναι μεσ τα νευρα με το αυτικινητο κ ειμαστε πσιλοτσακομενοι :cry: ....προλαβε ομωσ πηγε πηρε αλλη πορτα αλλο χρωμα βεβαια κ την εβαλε (πιανουν τα χερια του πολυ κ θα εσκαγε αν δεν το εφτιαχνε σημερα)αυτο το αυτο κινητο απο τοτε που το πηραμε δλδ 2 μηνεσ το εχουμε κ εχουμε πληρωσει 1700 ευρω για φτιαξιματα μασ το εχουν ματιασει δεν εξιγητε αλλιωσ γιατι το ειχαμε παρει μονο 2000 ευρω κ ολοι ειχαν σκασει :evil::evil: αλλα οπωσ σασ ειπα μασ κοστισε πιο πολλα :cry::(

αυτα τα ωραια μασ ! :roll::roll:

εσεισ ελπιζω ολεσ να ειστε καλα κ να περασετε ενα ομορφο τριημερο φιλια σε ολεσ :-*:-*

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσουδες μου. Η Σαντυ τσιριζει και εγω νυσταζω... Σημερα και εμεις θα φαμε ολοι μαζι εξω στους δικους μου (οπως εχετε καταλαβει ο αντρας μου δεν πολυγουσταρει την οικογενεια του).

βρε Θενα μου καντε ενα ευχελαιο στο αυτο τη γκαντεμια ειναι αυτη...

Μαριαχαρ σημερα εχει ηλιο αλλα βλεπω στη Πατρα ηδη συννεφα, χωστης τα της μαμακιασμενης!!!

Μαρινακι μου μια χαρα θα ειναι ο Ορεστης απλως θελουν και λιγο να μας παιδευουν τα σκατουλακια μας!

Καλο τριημερο σε ολες καλα να περασετε με τις οικογενειες σας και ηρεμα με τη σκορδαλια!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΗΛΙΑΝΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ :-bd:-bd ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ :((:((:((:((:((:(( ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ :o:o ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ 5 ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα!!!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΛΗΤΩΣΕΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: ΜΠΡΑΒΟ ΖΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ~!!!!!!

ΣΟΥΡΤΟΥΚΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΝΥΦΗ :D

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!! ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΤΣΑΜΕ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ!!!!!! Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΒΟΛΤΑ ...ΣΤΗΝ ΝΟΥΝΑ ΜΑΣ!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΙΚΕ 3,5 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!!! :?

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ!!!!!! :?:?:?:? ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ! :cry:

Δημοσίευση

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ...ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ PC ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΚΑΩΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ !!!

ΘΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.

ΑΛΕΚΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.

ΜΑΡΙΑ1984 ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΔΙΠΩΜΑ. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΖΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Δ=ΣΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΟ. ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΕΛΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 11η μερα, 13η και 15η. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 17, 19 Ή 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

ΜΑΡΙΑΧΑΡ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ Η ΞΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ. Η ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΙ. ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΟΡΘΙΟ ΝΤΟΥΣΑΚΙ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕ !!!

ΜΙΚΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝ ΑΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ SORRY ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΑΖΕΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ. ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΜΑΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ.

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΧΨΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες μου σουρτουκες. Καλα κανατε και βγηκατε εξω χθες ηταν εκπληκτικος ο καιρος. Εμεις πηγαμε χθες εξω και φαγαμε δεν μου αρεσει το ψαρι αλλα εφαγα μυδια, χταποδι και γαριδες για να τιμησω την ημερα, η κοκοπικενα εφαγε γιουβαρλακια αυγολεμονο!

Σημερα θα εχω ματς με τις μπομπονιερες αφου ακομη δεν με εχει ειδοποιησει αν και ποτε θα τις στειλει (τις εχω παραγγειλει απο Κρητη). Το φορεμα της Σαντυς ερχεται Τριτη, τωρα αν δεν στειλουν τις μπομπονιερες θα παρω απο εδω απλες και θα τις πω να μου στειλει 30 κομματια να δωσω στους πιο οικειους μου.Τα υπολοιπα που περιμενω ειναι το στολισμα της κολυμπηθρας και τα λαδοπανα.

Ερωτηση : Εσεις που εχετε ηδη βαφτισει εκτος απο τα εσωρουχα που εχουν τα λαδοπανα (τα ψιλα σα διαφανα που ειναι) πρεπει να της παρω και αλλα για να βαλει οταν θα την ντυνουμε ή μονο αυτα???

Τεταρτη εχω νυχια θα κανω ακρυλικο μιας και δεν τα προσεχω καθολου και σαβατο 8 το πρωι κομμωτηριο, μετα στα hondos για βαψιμο και μετα σπιτι για ταισμα της κοκοπικου, νανι και μολις ξυπνησει ετοιμασμα για πλιτσι πλιτσι!!! Στανταρ θα παω για καφε σημερα μαζι με τη μικρη και θα κανω και μια βολτα απο το κομμωτηριο να δω πως θα τα κανω τα μαλλια μου- λετε να βαλω και κανενα αξεσουαρ στο κεφαλι-???

Δημοσίευση

Καλημερούδια σας........φρόνιμες ήσασταν όσο έλειπα...........δε γράψατε πολλά................

Ηλιαννα μου και Θενα μου να σας ζησουν οι κολωνες των σπιτιων σας.........να τους χαίρεστε..........

Χρόνια πολλα σε όλες.......

Ρενάτα κι εμείς πρίγκιπα είχαμε και σου προτείνω αν δεν εχεις βρει μπομπονιέρες τον πρίγκιπα ξύλινο ημερολόγιο...........Είναι πολύ ωραίο και όπου έχω πάει το έχουνε και το χρησιμοποιούνε..........

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=5603

Από εδώ το πήρα σε πολύ καλή τιμή το έφτιαξα με άσπρο τούλι και έβαζα και την ημερομηνία της βάφτισης με γαλάζια κορδελίτσα...........

Εμείς χτες πήγαμε στην κουμπάρα μου στη Λάρνακα και φάγαμε ένα ψάρι..........απίθανα ήτανε...........σε μια ταβερνα πάνω στη θάλασσα να βλέπουμε τα κύμματα............Τέλεια περάσαμε...........μετά πήγαμε και για καφεδάκι στις Φοινικούδες (ξέρει η Μαρία) κ μετά από τόσο φαί που σπάσαμε έφαγα και μια κρέπα............να...........

Ο Ορέστης κύριος δεν έκλαψε καθόλου πήγαμε τις βόλτες μας στην παραλία και καθότανε στο καρότσι και έβλεπε τα κοριτσάκια.........δεν συνηθίζουμε να πηγαίνουμε βόλτες και του άρεσε πάρα πολύ............ :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια.............

Μαρία περιμένουμε τις εξελίξεις.............

Θένα μου κάνε το ευχέλαιο και κανενα αγιασμο................πολλή γκαντεμιά γμτ..............Μη στεναχωριέσαι...........

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΘΕΝΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΙ...ΜΙΚΡΗ ΗΠΙΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ...ΑΛΕΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΧΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ :lol::lol::lol: ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 10ΜΗΝΩΝ ΑΙΣΙΩΣ [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ !!!

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΑΠΤΙΖΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΟΕΡΕΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΜΠΛΕ 1,74. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΥΛΙ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΙΑ ΚΟΡΩΝΙΤΣΑ (ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ). ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΛΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΩΝΙΤΣΑ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 76 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 11 ΚΙΛΑ. ΑΣΧΕΤΟ....

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!τι κανετε???πως τα περασατε?????τα μικρουλια μας τι κανουν!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου για τις ευχες σας!!!!να ειστε καλα κ να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!!!

θενα μου κ εσυ να χαιρεσε τον αντρουλη σου κοπελα μου!!!!!!

εγω κοριτσια μου τισ δυο τρεις τελευταιες μερες ξεπατωθηκα!!!!μου βγηκε ο πατος απ'τις δουλειες!!!!με βοηθησαν βεβαια η μαμα μου η αδερφη μου κ κυριως ο αντρας μου,ομως δεν μπορουσα αυτοι να κανουν δουλειες κ εγω να καθομαι κ να τους βλεπω!!!!!

χθες λοιπον ειχα κοσμο κ ημουν ολη μερα ορθια κ γυρω γυρω!!!!! α πηγα κ για ενα καφεδακι το μεσσημερι με τον αντρα μου!!!!!!

ε κ τωρα λεω αφου περασε κ αυτο να ερθουμε λιγο στα ισια μας ,παλι τα ιδια ξεκουραση δηλαδη!!!!!

τωρα με την αποκοληση δεν εχω ιδεα τι γινεται!!!!!θα μαθω την παραπανω βδομαδα!!!!!ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!!

αλεκα μου αντε μπηκατε τωρα στην τελικη ευθεια για να βαπτιστειτε!!!!!!!ολα θα ειναι υπεροχα!!!!! με το καλο κοπελα μου!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑ!!!!!

:cry::cry::cry::cry: ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ :cry::cry::cry: 39!!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΝΣΤΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΠ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΥΨΗ!!!!!!

Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ :roll: ΕΛΠΙΧΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙΣ!!!ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ Σ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ!!! ΠΟΛΛΑ 1,74 Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ!!!

ΚΟΚΟΠΙΚΕΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Ε?????? ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!! ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ??????? ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΘΑ ΜΑΙ!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

γεισ σασ κοριτσαρε ...ολα καλα?περασατε καλα κ συνεχιζετε βλεπω :)

ευχαριστω ολεσ για τισ ευχεσ σασ :D:D

εμεισ απο το κακο στο χηροτερο τι να πω...παλι αρχισαν διαρροιεσ κ τα τρια ...πηρα τη γιατρο μου ειπε να παρω απο το φαρμακειο γαλα σκονη χωρισ λακτοζη :? κ να τρομε μονο μπανανεσ ριζι μακαρονια πατατα...που να τα κρατησω μονο με αυτα ολο εκλαιγε σημερα ο μεγαλοσ ηθελε να φαει αλλα κ δεν τον αφυνα....με κουρασε πολυ αυτη η ιστορια πανε τωρα 20 μερεσ ισωσ απο βδομαδα κανουμε καλιεργεια να δουμε τι σκατα φταιει :evil: ....τον ιασονα λυπαμαι που ποναει μαλλον στην κοιλιτσα του γιατι οταν παω να τον ταισω δεν τρωει κ τρεμει απο το κλαμα κ δεν τρωει :roll::roll::cry::cry: αυτα απο μασ εγω λιγο καλυτερα με την αντιβιωση ....

βρε ηλιαννα μου θα σε μαλωσω τι ειναι αυτα που κανεισ :x εγω στη θεση σου ουτε θα εβηχα ...αντε ξεκουρασου γιατι δεν σε βλεπω καλα :? να χαιρεσε κ τον αντρουλι σου

ρενατα τι εκπληξη ηταν αυτη κερο ειχαμε να σε ακουσουμε ...καλο ψαξιμο εγω οπωσ ειχα πει δεν πολυ εψαχνα δεν εχω φαντασια ισωσ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρακι χαρουμενα μηνογεννεθλια :D:D:D

μαρινακι ενοσ κακου μυρια επονται :roll:τι να πω κ τι να κανω που θα παει θα φυγει η γκαντεμο η γκαντεμια :mrgreen:

ελενακι τωρα σε ιδα....περαστικα σασ να ναι μονο για σημερα :(:(

παω δεν θα κατσω ποναει το κεφαλι μου με το pc δεν αντεχω πολυ :roll:

Δημοσίευση

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ!!!!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙΡΟ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΕΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!

Κ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΠΕΡΙΣΙ ΕΤΣΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ!!!!

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ. ΗΣΥΧΑΣΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΩ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΑΣ. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ?

ΘΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...