Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ, ΝΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΠΗΓΕ 12!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ [smilie=icon_thumright.gif] [smilie=icon_thumright.gif] ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΪΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

• Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου εγινε θαυμα η μικρη ξυπνησε στις 9 το πρωι!!! Να σας πω την αληθεια δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι μιας και αδιαθετησα χθες και πλυμμηρα παντου..... Η Σαντυ παει καλυτερα με τις μυξες της.

Ρενατα μου σου μοιαζει ο μικρος με τρελα!!!

Ελενα μου η κουμπαρα σου ειναι βλημα ταχουμε ξαναπει.

Ζετα μου κουκλιτσα η Δημητρουλα μας και τι ναζι θεε μου το καλυτερο παιδι μας παιρνετε!

Ηλιαννα μου συγνωμη που χθες δεν σου μιλησα απλως μπηκα να σας γραψω και βγηκα καρφι γιατι εκλαιγε η κοκοπικου!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??????σημερα συννεφιασμενος ,,μελαγχολικος ειναι ο καιρος!!!!!

εμεις ξυπνησαμε 10 παρα κ μολις ταισα - αλλαξα τον αγγελο κ ειπα να μπω να σας καλημερησω!!!!!!!! :D:D

αχ αν ημουν οκ κ δενειχα την αποκοληση θα ηθελα πολυ να πηγαινα μια βολτιτσα σημερα,αλλα..... :roll::roll:

αλεκα μου δεν πηραζει κοριτσακι μου!!!!!!!ωχ αδιαθετησες ε????κ εγω κανονικα αν δεν ημουν εγκυος αυτες τις μερες θα αδιαθετουσα. ασχετο ε???? @-)@-)@-):-l:-l[smilie=sleepy3.gif]

χαιρομαι που ειναι καλυτερα σημερα η σαντυ!!!!!!!!!

οι υπολοιπες κοιμοσαστε??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!! ΗΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ!!!! ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΨΑΧΝΩ ΓΕΝΙΚΩΣ :roll::roll::roll: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΠΩΛΗΤΡΙΑ, ΟΤΙ ΒΡΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ :-bd:-bd

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ. ΟΝΤΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ Σ ΥΑΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟΛΕΦΑΛΟ ΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΓΛΑΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ.

ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΧΘΕΣ. ΕΓΩ ΞΑΠΛΩΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΠΑΡΑ 15 ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΑΣΚΑ!!!!!! :o ΠΟΛΛΥ ΚΡΥΟ ΠΟΛΛΥ ΒΡΟΧΗ!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 10 ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!!! Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΣΤΑ!

ΚΑΛΕ ΡΕΝΤΑΤΑ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ :lol::lol::lol::lol: ΠΟΛΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ :lol::lol::lol: Κ ΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ ΧΤΕΣ ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!!! ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ Κ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΙ!!!! ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Ε??? ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!

ΘΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!! Η ΚΟΚΟΠΙΚΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ.....ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΞΑΛΟΥ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΤΣΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?????

ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ!

ΜΑΡΙΑ??????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????? ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΝΗ?????

ΘΑΛΕΙΑ....ΜΑΜΜΥ ..... ΡΟΥΜΠΙ .....ΜΑΡΙΑ ΚΩ...... ΜΙΚΑ.........ΣΤΕΛΛΑ.................ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΟΝ!!!!!!!!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ???????

[smilie=love4.gif][smilie=love6.gif][smilie=love7.gif][smilie=love9.gif] ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΘΕΡΑ [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif] ΡΕΝΑΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑΣ :D:D:D:D ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΩ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΚΑΘΟΜΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ, ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ :(:(:( ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ [smilie=happy3.gif][smilie=happy3.gif][smilie=happy3.gif] .ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ :P:P ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?!?!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.

ΠΟΥ ΛΕΣ ΖΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ? ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????????????

εγω πριν λιγο ξυπνησα κ τωρα θα στειλω τον αντρα μου κατω στη μαμα μου να φερει τα παιδακια μου πανω,γιατι το σπιτι ειναι αδειο χωρις αυτα!!!!!!!!

ρενατα μου ενα κουκλακι ειναι ο γιος σου,φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα ειστε ιδιοι!!!!!!!!!!!

ελενα μου ναι λιγη υπομονη κ θα παμε κ τις βολτες μας κ ολα!!!!!!

ζετα μου ειδες ποσο μεγαλωνουν ε?????αχ τα πουλακια μου!!!!!!!!!κοιτας τις φωτογραφιες κ λες ποτε ηταν μια στακιτσα κ πως μεγαλωσε!!!!!!!!!!!! αχ συγκινηθηκα!!!!!...

τι κανετε βρε κοριτσια?????πως τα περασατε??????????

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!!!

Έλενα πολλές καρδούλες βλέπω...κολλήσαμε με τα σιρόπια σας!!!! :lol:

Αδιαθέτησα σήμερα και τώρα πονάω πολύ..όπως και πριν τη γέννα... :( έχω και κάτι νεύρα...όπως και πριν τη γέννα... :lol: όχι με την ξυνή(λόγω περιόδου)..απέφυγα να τη δω επίτηδες..γιατί έχω που έχω νεύρα είπα μην κάνω κανένα φόνο...μου φταίνε τα πάντα και κυρίως έχω νεύρα με τον πασά μου...ναι γιατί σήμερα που πονάω τον παρακαλάω να βοηθήσει με τον Κωνσταντίνο και κάνει τα κλασσικά "δεν κοιμάται..άστον ξύπνιο, τί πειράζει?" :shock::shock::shock: και άλλα τέτοια κουφά..έχω που έχω τον πόνο μου, του ζητάω και δυο λεπτά βοήθεια και αυτος πνίγεται.. :twisted::twisted: κατά τα άλλα βγήκαμε βολτούλα και καλά επειδή γκρίνιαζα για να μην έχω να του λέω...ουφ...και στην βόλτα είχα νεύρα επειδή το έκανε για να μη μουρμουράω...τώρα που τα γράφω συνειδητοποιώ ότι όντως είμαι πολύ γκρινιάρα όταν αδιαθετώ... :oops::oops:

Ρενάτα μου κούκλα μαμά,κούκλος γιος!! Και ειδικά στη δεύτερη φώτο είναι σκέτο αγγελάκι!!! Αλλά μικροδείχνει...τί είπα τώρα? εννοώ δε φαίνεται για 10 μηνών..μου φαίνεται για πιο μικρό!!!

Ζέτα κούκλα και η κόρη σου με τα δοντάκια της!!!Μπράβο σας!!!

Ηλιάννα μου είσαι καλύτερα ε? Μπράβο αλλά χαλαρά είπαμε...μη ξεχνιέσαι..!!

Αλέκα μπράβο στη Σάντυ μας! Δεν την πτοούν οι μυξούλες τη σουσουράδα μας!!!

Θένα τα είπαμε!! Είσαι φοβερή!!!

:lol::lol:

Δημοσίευση

μαρια με την ζηλεια σου να μεινεισ που εμεισ βρηκαμε κουκλα νυφη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!

Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙ!!!! ΛΟΓΟ ΠΕΘΕΡΑΣ!!!! ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΟΡΩΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ!!!!!!! 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!! :twisted::twisted: ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΑΝΕΙΟ!!!!! Κ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ ΠΕΡΝΕΙ Κ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!

Δημοσίευση

Τέτοια να μου λες να φορτώνω βραδιάτικα..

Δηλαδή εγώ ας πούμε, αύριο που θα τα κάνω όλα κατακόκκινα,θα ξυπνήσω και θα τα δω και θα έχω νεύρα,θα πονάω αφάνταστα, να χω,λέμε τώρα την ξυνή να πρέπει να την αγκαλιάσω,να τη φιλήσω και να την πω αδερφούλα!!!!Γιατί δε της βάζει φόλα της μαμάς το κοριτσάκι????

Ας παντρευτει τη μανούλα,ο αρραβωνιάρης που θα τον φροντίζει όσο καμία.... :?:?

Το 'χα ξαναπει και παλαιότερα..αν γίνω τέτοια πεθερά,να με φωτίσει ο Θεός να πάω να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να πνιγώ!Έλεος δηλαδή...

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!!!!!!

ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 65 ΧΡ Κ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΠΟΔΗ!!!!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ Η ΚΑΡΔΙΑ!!!!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΡΑΒ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!! Κ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΠΗΘΙΚΑ!!!!!!

ΕΦΥΓΕ Κ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΑΜΑ!!!!!! ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΛΑΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!

ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!!

ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! :(

Δημοσίευση

Έλενα μακριά μακριάαααα πες στο κοριτσάκι....να γλυτώσει....ή που θα πατήσει πόδι και θα κάνει το δικό της ή που θα χωρίσει..αν κάνει το λάθος και δεχτεί και γυρίσει με τους..."όρους" την έβαψε!!!!θα της κάνουν τη ζωή κόλαση μάνα και γιός..αυτός δεν ήθελε γυναίκα,φροντίστρια για τη μάνα του έψαχνε...

υπάρχουν τέτοια άτομα ρε παιδί μου?...τέτοια μυαλά?...τόση κακία και κόμπλεξ?...τελικά όποιος είναι να παντρεύεται πρέπει να γίνει νόμος να περνάει από ψυχολογική/ψυχιατρική εξέταση και να παίρνει χαρτί...μόνο έτσι θα σταματήσει να βασανίζεται κόσμος..τώρα τί φταίει η κοπέλα? και άμα χωρίσει θα της μείνει και η ρετσινιά από μερικούς "ήταν αρραβωνιασμένη και χώρισε.."

Δημοσίευση

Και να σου πω και κάτι? Ας επέμβει και ο πατέρας της κοπέλας..να τρίξει τα δόντια στο γαμπρό και τη συμπεθέρα...τί πάει να πει? τί την μεγάλωνε και την φρόντιζε αυτός δηλαδή? για να την κάνουν χαλί να την πατήσουν η κάθε κομπλεξικιά και ο κάθε μαμμόθρεφτος?

ουφ...νευρίασα πραγματικά...

Δημοσίευση

τι λες βρε ελενα μου????!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ελεος δηλαδη!!!!!!!

να την χαιρετε τη μαμα ο αρραβωνιαρης κ να μεινει μαζι της οπως λεει κ η μαρια!!!!!!!!!!

πω πω ελπιζω να μην γινουμαι τετοιες πεθερες!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μαρακι μου ναι καλυτερα ειμαι!!!!ναι ναι να μην ξεχνιομαστε κιολας!! :lol::lol: οχι κοριτσι μου δεν ξεχνιεμαι προσεχω,το προσεχω πολυ το μωρακι μου!!!!!!

ο μικρος σου κοιμηθηκε τελικα??????αχ τι τραβας κ εσυ???.....να εχεις τον πονο σου κ να μην σε καταλαβαινουν ε???..... :roll::roll:

καληνυχτα κοπελα μου!!!!!!!!!!!

μια ωρα ρε γμτ με πεταξε εξω κ ειχε κολλησει!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!! ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ!!!!!!!!!!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΥΡΙΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ!!! ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΠΑ!!!! ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ¨¨ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΜΑΜΑ Κ ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ 3 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ Κ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΦΙΛΙΜΑ!!! Ε ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΤΣΙ !ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΥΠΝΑΩ!!!!! ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΛΑΜΠ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ!!!!!

Κ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΙ 1 ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ!

ΑΝΤΕ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!! ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ :lol::!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οκ καληνυχτα ελενα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακια σε ολες!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!

δεν ξεχασα να κλειδωσω!!???.......

κλειδωσα??? κλειδωσα!!!!!!!!! =))=))=))=))=))=))

i-)i-)i-)i-)i-)i-) [smilie=thumbsup.gif] [smilie=thumbsup.gif] [smilie=thumbsup.gif] [smilie=thumbsup.gif] [smilie=thumbsup.gif] [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...