Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥ:

1) να σκέφτεσαι οτι πηγαίνεις να συναντήσεις τον άντρα σου!!! τον πατέρα του Κώστα !!ειμαι σίγουρη οτι σας λείπει πολύ!!!!

2) ούτως ή άλλως οι ικοί σου μενανε Ξανθη οποτε δεν τους έβλεπες κάθε μέρα!

3) ναναι καλά το τηλ,το ιντερνετ και το αεροπλάνο !!τι σκατά ...ενα ποτάκι δρόμος είναι !!!!!

κα ιμην ξεχνάς!!! το 4) θα ερθω να σε δω!!!και εσένα και την άλλη την μουρλή στην Ουγκάντα!!! γνωστούς να έχω και έρχομαι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ενω εμενα που ειμαι μισο τσιγαρο δρομος δεν ερχεσαι....

Δημοσίευση

Λαθος!!! Ξερό σκατό δεν κρατεί το στόμα σου, σημαίνει οτι είσαι μαρτυριάρα! :lol::lol::lol::lol:

Σε πειράζω κουκλάρα μου!! :x:x:x:x

Ε βάλε και συ ρε Γιώτα μία κοινή με την κορη σου να μη στεναχωριέται το παιδί μου!! :lol::lol::lol:

Τωρα βλεπει τα άβαταρ σας και λέει "Μαμώλης, Ωάννα, Αννη, Ωαννα φαίδα, πολλά παιδακια μαμά"!!! :lol::lol::lol:

Είναι ψυχούλες μωρε... :x:x:x

Δημοσίευση

Γεια σας τρελοκομεία

Χρυσα μου συγχαρητήρια για το νεο σας αγοράκι, αντε με το καλό να στρώσει τελείως η εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις και το δευτερο νινάκι σου στην αγκαλιά σου.

ΓΙΩΤΑ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη σου , ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που δεν σε γνώρισα... Αντε να τα πουμε στον Καναδά ή κάποιο καλοκαιράκι στην Χαλκιδική..

Αυριο το πρωί έχω γευσιγνωσία ελαιολάδου στην Ελαις, με τους Greek Food Bloggers. Τουλάχιστον εκεί θα γουστάρω σίγουρα θα μιλήσουμε και για το μπαλσάμικο και θα φτιάξουμε crema di balsamico και τέτοια..

Φιλάκια σε όλες

Δημοσίευση
Τωρα βλεπει τα άβαταρ σας και λέει "Μαμώλης, Ωάννα, Αννη, Ωαννα φαίδα, πολλά παιδακια μαμά"!!! :lol::lol::lol:

Είναι ψυχούλες μωρε... :x:x:x

έλα ρεεε

έλιωσα... :x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Περιμένω το Γ να μου φέρει πίτσα να φάω εγώ και η μικρή

Η μεγάλη είναι στη γιαγιά απόψε

Κορίτσια η Ιωάννα ντύνεται κάθε μέρα όλη μέρα (μετά το σχολείο) Μίνι

Η Φαίδρα δεν θέλει να ντυθεί όσο και αν την παρακαλάω

Μια μάσκα φοράει που είναι και η αγαπημένη της

Μια φαλάκρα με λίγο μαλλί πίσω και γυαλιά ενσωματωμένα :shock::shock:

Και της είναι και μεγάλη και δεν την βγάζει

Δλδ έλεος αυτό το κορίτσι μου

Μα αυτή ζήλεψε??

Έχουμε 2 στολές Φραουλίτσα και Βασίλισσα της νύχτας

Της είπα να φορέσει τη Μινι της ιωάννας όταν έλειπε σχολείο και αν την ήθελε

να πάρουμε την ίδια

Όοοοοοχι ούτε να τις δει

Θέλει τη φαλάκρα λέμεεεε :shock::shock::shock::lol::lol:

Θα σας τη βάλω να λιώσετε στο γέλιο

Δημοσίευση

ΑΓΟΡΙ?????????????????Φτου!!!!χαχαχαχα

Με το καλο Χρυσουλα μου!!!

Σισσιω αληθεια τα ξερει τα μωρα μας η Χαριλινα???Αχ την γλυκια μου!!!!!!

Δε μου λες...Ποια χρονια μπηκε στη γεωλογια η αδερφη σου?

Μαριαγελασα πααααρα πολυ με την μικρη σου!!!!!!!!Πρεπει να εχει τρομερο χιουμορ αυτο το παιδι!!!!!

Κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη σημερα!!!!Εχει λυθει η γλωσσιτσα της!

Ειπε τοσο πολλες καινουριες "λεξουλες"!!!Ειπε πιπι(το γνωστο!),εκι(εξι,το ειπε ενω μετρουσα κ ειπα πεντε!),καλα,μανλια(μαλλια!),τουτα(τουρτα)...

Λεει συνεχεια πουτο(που ειν'το?)-τατο(να το)...Κ αλλα λεει!Σημερα εχει σκασει στο μπιριμπιρι!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την λατρευω!!!Τι γλυκια ξενυχτισσα που ειναι!!!!! :D:D:D:D:D:D

Οκ...Τελος κουκουβαγιοπαραληρηματος!Δεν μπορειτε να πειτε πως το παθαινω συχνα!!!!

Νατασα ακουους?????Κουφαλογο!Καλα να παθεις,να μαθεις να βγαινεις! :P

Γωγουλα μου κρυφοξανθια μου εσυ!!!Μα να μην εχεις ξανακανει αγορα μεσω ιντερνετ???

Τωρα που θα καθεσαι θα σε βοηθησω να ανοιχτει ενας νεος κοσμος μπροστα σου! :lol::lol::lol::lol:

Και επισης ενας νεος δρομος για τον Γ!Ο δρομος για τη φυλακη!(στο δικο του ονομα η χρεωση!) =))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Αυριο το πρωί έχω γευσιγνωσία ελαιολάδου στην Ελαις, με τους Greek Food Bloggers. Τουλάχιστον εκεί θα γουστάρω σίγουρα θα μιλήσουμε και για το μπαλσάμικο και θα φτιάξουμε crema di balsamico και τέτοια..

Φιλάκια σε όλες

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Δημοσίευση

αχααχαχαχαχα μαριαιωαννα!!!!!! κοιτα μασκα που διαλεξε η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιες εχετε αντρα γιωργο βρε γιωτα?? σιγα ποσες εισαστε??

αχ εκσταση τελεια τελεια το μαναρακι!!! καθε μερα που περναει θα λεει ολο κ περισσοτερα!!!

ερη καλα να περασεις αυριο!!!

αχ περασαμε παραπ ολυ ωραια κ σημερα!!!!! μα ειναι τοσο καταπληκτικη η τζουλαι!!!

εγω ημουν αλλου νταλλου βεβαια, ημουν κ ειμαι κομματια απο το πρωι

ειχανε παρτυ στον παιδοτοπο ο γιωργος κοριτσια εριξε ΤΟΝ χορο!! πραγματικα εδωσε ρεσιταλ!!!!

αυτο το παιδι ειναι τελειοοοοοοοοοοο το λατρευω!!!!!!!

κ οταν χορευαν τα παιδακια (πως το λενε αυτο που κανουν τρενακι κ παει ο ενας πισω απο τον αλλο) ο αναστασης πηγαινε κ αυτος απο πισω!!

καλε ειχαν πολυ πλακα σημερα!!! αλλα ειμαι κομματιαααααααααααααααααααααααααα

θελω να παω για υπνο κ ο τολης εχει ορεξη για ντιβιντι..

Δημοσίευση

να ρωτησω κατι?

ξερετε απο ποια ηλικια φαινεται αν θα ειναι δεξιοχειρες η αριστεροχειρες?

ο αναστασης γενικα χρησιμοποιει το αριστερο χερι

για να φαει για να κρατησει το ποτηρι του με αυτο ζωγραφιζει με τους μαρκαδορους του..

με το αριστερο ποδι κλωτσαει τη μπαλα

δε με ενοχλει καθολου!! ενημερωτικα ρωταω μηπως ξερει καμια, αν ειναι νωρις ακομα σε αυτη την ηλικια για να φανει? μηπως ξερει καμια κοριτσαρες μου?

αναστασι πηγαμε στον κλασικο παιδοτοπο..

καλυτερα που δεν ηρθες σημερα... ημουν λιγο στην κοσμαρα μου κ θα με ελεγες παλι ξενερωτη :lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως χοροπηδουσε η ιουλια κ χαιρομουν μαζι της :lol::lol::lol:

ε ενταξει ρε γιωτα, δεν εισαστε κ τοσες πολλες :lol::lol::lol::lol::lol:

μην ξεχνας κ οτι ο γιωργος ειναι απο τα αρκετα συνηθισμενα ονοματα!

Δημοσίευση

Kala ειμαι σιγουρη οτι η ιουλια θα νομισε οτι την βαριοσουν τρομερα!

εγω ετσι ενιωθα την 1η φορα που βρεθηκαμε!Κ μετα που ειπες οτι περασες πολυ ωραια μαζι μας ειχα μεινει :o !!!! :lol::lol::lol:

Εντελως ξενερωτη δειχνεις ρε φιλεναδα!ή σαν μαστουρωμενη ενα πραγμα! :lol::lol::lol::-*:-*:-*

Τη απορια σου για τους αριστεροχειρες την εχω κ εγω!

Κ η Αννυ δειχνει να βολευεται καλυτερα να κανει πραγματα με το αριστερο... :?

Το "ενοχλητικο" θα ειναι οταν θα προσπαθεις(αν ειναι) να του δειξεις τα γραμματα γτ απο αλλο σημειο ξεκινουν οι αριστεροχ...Το θετικο ειναι πως ειναι εξυπνοτεροι!(ετσι λενε)

καληνυχτα σας!

Δημοσίευση

καλε ποοοοσα ειπατε??????????απαπαπ

δε βγηκε ο μπαμπακας μου..δε εδινα ασθενοφορο να τον ποανε σε ιδ.κλινικη οι μαλακες..

κ ετσι εμεινε θεαγενειο κ κυριακη παει στο αχεπα..το θεμα ειναι οτι ουτε ορο δε του βαζουν..οποτε ο καημενος ακομα 2 μερες θα μεινει χωρις βοηθεια..θελω τοσο πολυ να παω..αλλα πιστευω αν παω θα με παρει απο κατω.

ερη τι καλα..κ τον μικρο ποιος θα τον κρατησει?

αναστασια τι καλα..αντε καθε μερα κ καινουρι;α λεξη..κ που ξες θα σκασεις κ το δοντι κ θα αρχισει να τρωει

μαρια μα τι φαλακρα? :lol::lol::lol::lol: θελω φωτο

κουφοσνπεθερα χορεψες????????ουαουυυυυυυυυυυ..ποντιακα να υποθεσω ε? :)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))

χρυσαααααααααααααα..ΑΓΟΡΙ???????????????????θα θελα να δω τα μουτρα της πεθερας σου.χαχαχαχα

αν εβγανινε κοριττσι θα επερνε το ονομα της?

γιωταρα μου καλη δουλεια..κ καλο κοραγιο

οντως στη φωτο ετσι φαινετε η μικρη..χαχαχα

λενααα..αχ τι καλα περασατεεε...κ γω θελωωωωωωωωωωωω

τον εντυσες το μικρο?νομιζω αριστερος θα μεινει αν τωρα δειχνει να γραφει με το αριστερο..

ιουλιακ γω δε εχω προβλημα να παω σε σπιτι που του αλλου το μωρο εχει μυξες κτλλ

οποτε 2 οι ανωμαλες στο τρενο

νατασουλα ολο θελω να σε ρωτησω..συχνα πας ταξιδια με τη δουλεια?

γωγω μα 3 φορες? :lol::lol::lol::lol: θα λενε μα τι λυσα κ αυτη να θηλασει :lol::lol::lol:

εγω απο τοτε που γεννησα τρωω..μαλακιες

τι γαριδακια.σοκολατες οτι σαβουρα βρω..πφφφφφφφφφ

ξεχναω πολλες..σορυ..σε οοοολες φιλια

α καρολ εχει μια πανεμορφη κορη..πολυ μουτρο

τρεις εχουν γιωργο αντρα κ δυο αντωνη..κ δε ειναι συνιθισμενο..καρολ εμενα κ εσενα εννοω :D

Δημοσίευση

Λένα μάλλον ειναι αριστερόχειρας! :D Καλά παλιά παιρνούσαν τα πάνδυνα τα καυμένα τα παιδάκια.

Εχω φιλο που τον πιεσαν να γραφει με το δεξι αλλα όλες τις υπολοιπες δουλειές τις κάνει με το αριστερό..

Ταο Ταο τον μικρό θα τον κρατησουν οι γονεις μου. Ειναι εδω για να με χαιρετήσουν :(

Δημοσίευση

ελα μωρε... απλα ηταν η πρωτη γνωριμια κ ηθελα να κανω καλη εντυπωση!!!

καλα μιλαμε σημερα ημουν.....

εκεινη τη μερα που λες ημουν σε τρελα κεφια!!

για να καταλαβεις σε καποια φαση ρωτουσα κατι ασυναρτησιες το κοριτσι (ποτε θα πανε ξανθη ενω το ειχαμε συζητησει πιο πριν για την κυριακη της αποκριας) κ με κοιτουσε :shock:

ιουλιαααααααααααααααααααααααααα συγνωμη ρεσυυυ αλλα ημουν εντελως οφ!!!

ομως περασα πολυ ωραια!!!

φανταζομαι οτι οταν ερθει η ωρα να μαθει να γραφει πχ θα βρουμε τον τροπο!

καλη ξεκουραση αγαπη! φιλακια πολλα!!

ααα ξεχασα ρε

χρυσααααααααααααααα συγχαρητηρια για το δευτερο παλικαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγοραροοοοοοοοος!!!!

οχιγιωτα μονο με το αριστερο τα κανει αυτα

ελαχιστες φορες χρησιμοποιει το δεξι

οχι το αντωνης δεν ειναι συνηθισμενο!

ουτε το τολης ουτε το ανεστης ουτε το χαρης..

χμμμ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...