Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο34- Ετοιμάζω ταξίδι μοναχααα για

Recommended Posts

Εγώ κατάλαβα οτι μιλάς τόσο που το σκατό δεν θα προλαβαίνει να ξεραθεί

Βλακεια είπα?? :roll:

Μωρή Σισσιώ αυτό εννοείς;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δε σου ξαναμιλάω μωρή... :twisted::twisted::twisted:[-([-([-([-(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥ:

1) να σκέφτεσαι οτι πηγαίνεις να συναντήσεις τον άντρα σου!!! τον πατέρα του Κώστα !!ειμαι σίγουρη οτι σας λείπει πολύ!!!!

2) ούτως ή άλλως οι ικοί σου μενανε Ξανθη οποτε δεν τους έβλεπες κάθε μέρα!

3) ναναι καλά το τηλ,το ιντερνετ και το αεροπλάνο !!τι σκατά ...ενα ποτάκι δρόμος είναι !!!!!

κα ιμην ξεχνάς!!! το 4) θα ερθω να σε δω!!!και εσένα και την άλλη την μουρλή στην Ουγκάντα!!! γνωστούς να έχω και έρχομαι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ενω εμενα που ειμαι μισο τσιγαρο δρομος δεν ερχεσαι....

Λαθος!!! Ξερό σκατό δεν κρατεί το στόμα σου, σημαίνει οτι είσαι μαρτυριάρα! :lol::lol::lol::lol:

Σε πειράζω κουκλάρα μου!! :x:x:x:x

Ε βάλε και συ ρε Γιώτα μία κοινή με την κορη σου να μη στεναχωριέται το παιδί μου!! :lol::lol::lol:

Τωρα βλεπει τα άβαταρ σας και λέει "Μαμώλης, Ωάννα, Αννη, Ωαννα φαίδα, πολλά παιδακια μαμά"!!! :lol::lol::lol:

Είναι ψυχούλες μωρε... :x:x:x

Γεια σας τρελοκομεία

Χρυσα μου συγχαρητήρια για το νεο σας αγοράκι, αντε με το καλό να στρώσει τελείως η εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις και το δευτερο νινάκι σου στην αγκαλιά σου.

ΓΙΩΤΑ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη σου , ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που δεν σε γνώρισα... Αντε να τα πουμε στον Καναδά ή κάποιο καλοκαιράκι στην Χαλκιδική..

Αυριο το πρωί έχω γευσιγνωσία ελαιολάδου στην Ελαις, με τους Greek Food Bloggers. Τουλάχιστον εκεί θα γουστάρω σίγουρα θα μιλήσουμε και για το μπαλσάμικο και θα φτιάξουμε crema di balsamico και τέτοια..

Φιλάκια σε όλες

Τωρα βλεπει τα άβαταρ σας και λέει "Μαμώλης, Ωάννα, Αννη, Ωαννα φαίδα, πολλά παιδακια μαμά"!!! :lol::lol::lol:

Είναι ψυχούλες μωρε... :x:x:x

έλα ρεεε

έλιωσα... :x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Περιμένω το Γ να μου φέρει πίτσα να φάω εγώ και η μικρή

Η μεγάλη είναι στη γιαγιά απόψε

Κορίτσια η Ιωάννα ντύνεται κάθε μέρα όλη μέρα (μετά το σχολείο) Μίνι

Η Φαίδρα δεν θέλει να ντυθεί όσο και αν την παρακαλάω

Μια μάσκα φοράει που είναι και η αγαπημένη της

Μια φαλάκρα με λίγο μαλλί πίσω και γυαλιά ενσωματωμένα :shock::shock:

Και της είναι και μεγάλη και δεν την βγάζει

Δλδ έλεος αυτό το κορίτσι μου

Μα αυτή ζήλεψε??

Έχουμε 2 στολές Φραουλίτσα και Βασίλισσα της νύχτας

Της είπα να φορέσει τη Μινι της ιωάννας όταν έλειπε σχολείο και αν την ήθελε

να πάρουμε την ίδια

Όοοοοοχι ούτε να τις δει

Θέλει τη φαλάκρα λέμεεεε :shock::shock::shock::lol::lol:

Θα σας τη βάλω να λιώσετε στο γέλιο

ΑΓΟΡΙ?????????????????Φτου!!!!χαχαχαχα

Με το καλο Χρυσουλα μου!!!

Σισσιω αληθεια τα ξερει τα μωρα μας η Χαριλινα???Αχ την γλυκια μου!!!!!!

Δε μου λες...Ποια χρονια μπηκε στη γεωλογια η αδερφη σου?

Μαριαγελασα πααααρα πολυ με την μικρη σου!!!!!!!!Πρεπει να εχει τρομερο χιουμορ αυτο το παιδι!!!!!

Κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη σημερα!!!!Εχει λυθει η γλωσσιτσα της!

Ειπε τοσο πολλες καινουριες "λεξουλες"!!!Ειπε πιπι(το γνωστο!),εκι(εξι,το ειπε ενω μετρουσα κ ειπα πεντε!),καλα,μανλια(μαλλια!),τουτα(τουρτα)...

Λεει συνεχεια πουτο(που ειν'το?)-τατο(να το)...Κ αλλα λεει!Σημερα εχει σκασει στο μπιριμπιρι!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την λατρευω!!!Τι γλυκια ξενυχτισσα που ειναι!!!!! :D:D:D:D:D:D

Οκ...Τελος κουκουβαγιοπαραληρηματος!Δεν μπορειτε να πειτε πως το παθαινω συχνα!!!!

Νατασα ακουους?????Κουφαλογο!Καλα να παθεις,να μαθεις να βγαινεις! :P

Γωγουλα μου κρυφοξανθια μου εσυ!!!Μα να μην εχεις ξανακανει αγορα μεσω ιντερνετ???

Τωρα που θα καθεσαι θα σε βοηθησω να ανοιχτει ενας νεος κοσμος μπροστα σου! :lol::lol::lol::lol:

Και επισης ενας νεος δρομος για τον Γ!Ο δρομος για τη φυλακη!(στο δικο του ονομα η χρεωση!) =))=))=))=))=))

Αυριο το πρωί έχω γευσιγνωσία ελαιολάδου στην Ελαις, με τους Greek Food Bloggers. Τουλάχιστον εκεί θα γουστάρω σίγουρα θα μιλήσουμε και για το μπαλσάμικο και θα φτιάξουμε crema di balsamico και τέτοια..

Φιλάκια σε όλες

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

αχααχαχαχαχα μαριαιωαννα!!!!!! κοιτα μασκα που διαλεξε η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιες εχετε αντρα γιωργο βρε γιωτα?? σιγα ποσες εισαστε??

αχ εκσταση τελεια τελεια το μαναρακι!!! καθε μερα που περναει θα λεει ολο κ περισσοτερα!!!

ερη καλα να περασεις αυριο!!!

αχ περασαμε παραπ ολυ ωραια κ σημερα!!!!! μα ειναι τοσο καταπληκτικη η τζουλαι!!!

εγω ημουν αλλου νταλλου βεβαια, ημουν κ ειμαι κομματια απο το πρωι

ειχανε παρτυ στον παιδοτοπο ο γιωργος κοριτσια εριξε ΤΟΝ χορο!! πραγματικα εδωσε ρεσιταλ!!!!

αυτο το παιδι ειναι τελειοοοοοοοοοοο το λατρευω!!!!!!!

κ οταν χορευαν τα παιδακια (πως το λενε αυτο που κανουν τρενακι κ παει ο ενας πισω απο τον αλλο) ο αναστασης πηγαινε κ αυτος απο πισω!!

καλε ειχαν πολυ πλακα σημερα!!! αλλα ειμαι κομματιαααααααααααααααααααααααααα

θελω να παω για υπνο κ ο τολης εχει ορεξη για ντιβιντι..

Μπραβο Λενα μου!!!Τι καλα που περασατε!

Στον αλλο παιδοτοπο πηγατε?που ειναι?Ωραια?

Στις υπολοιπες εννοειται πως δε θα απευθυνθω.. 8-)

να ρωτησω κατι?

ξερετε απο ποια ηλικια φαινεται αν θα ειναι δεξιοχειρες η αριστεροχειρες?

ο αναστασης γενικα χρησιμοποιει το αριστερο χερι

για να φαει για να κρατησει το ποτηρι του με αυτο ζωγραφιζει με τους μαρκαδορους του..

με το αριστερο ποδι κλωτσαει τη μπαλα

δε με ενοχλει καθολου!! ενημερωτικα ρωταω μηπως ξερει καμια, αν ειναι νωρις ακομα σε αυτη την ηλικια για να φανει? μηπως ξερει καμια κοριτσαρες μου?

αναστασι πηγαμε στον κλασικο παιδοτοπο..

καλυτερα που δεν ηρθες σημερα... ημουν λιγο στην κοσμαρα μου κ θα με ελεγες παλι ξενερωτη :lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως χοροπηδουσε η ιουλια κ χαιρομουν μαζι της :lol::lol::lol:

ε ενταξει ρε γιωτα, δεν εισαστε κ τοσες πολλες :lol::lol::lol::lol::lol:

μην ξεχνας κ οτι ο γιωργος ειναι απο τα αρκετα συνηθισμενα ονοματα!

Kala ειμαι σιγουρη οτι η ιουλια θα νομισε οτι την βαριοσουν τρομερα!

εγω ετσι ενιωθα την 1η φορα που βρεθηκαμε!Κ μετα που ειπες οτι περασες πολυ ωραια μαζι μας ειχα μεινει :o !!!! :lol::lol::lol:

Εντελως ξενερωτη δειχνεις ρε φιλεναδα!ή σαν μαστουρωμενη ενα πραγμα! :lol::lol::lol::-*:-*:-*

Τη απορια σου για τους αριστεροχειρες την εχω κ εγω!

Κ η Αννυ δειχνει να βολευεται καλυτερα να κανει πραγματα με το αριστερο... :?

Το "ενοχλητικο" θα ειναι οταν θα προσπαθεις(αν ειναι) να του δειξεις τα γραμματα γτ απο αλλο σημειο ξεκινουν οι αριστεροχ...Το θετικο ειναι πως ειναι εξυπνοτεροι!(ετσι λενε)

καληνυχτα σας!

καλε ποοοοσα ειπατε??????????απαπαπ

δε βγηκε ο μπαμπακας μου..δε εδινα ασθενοφορο να τον ποανε σε ιδ.κλινικη οι μαλακες..

κ ετσι εμεινε θεαγενειο κ κυριακη παει στο αχεπα..το θεμα ειναι οτι ουτε ορο δε του βαζουν..οποτε ο καημενος ακομα 2 μερες θα μεινει χωρις βοηθεια..θελω τοσο πολυ να παω..αλλα πιστευω αν παω θα με παρει απο κατω.

ερη τι καλα..κ τον μικρο ποιος θα τον κρατησει?

αναστασια τι καλα..αντε καθε μερα κ καινουρι;α λεξη..κ που ξες θα σκασεις κ το δοντι κ θα αρχισει να τρωει

μαρια μα τι φαλακρα? :lol::lol::lol::lol: θελω φωτο

κουφοσνπεθερα χορεψες????????ουαουυυυυυυυυυυ..ποντιακα να υποθεσω ε? :)):)):)):)):)):))=))=))=))=))=))

χρυσαααααααααααααα..ΑΓΟΡΙ???????????????????θα θελα να δω τα μουτρα της πεθερας σου.χαχαχαχα

αν εβγανινε κοριττσι θα επερνε το ονομα της?

γιωταρα μου καλη δουλεια..κ καλο κοραγιο

οντως στη φωτο ετσι φαινετε η μικρη..χαχαχα

λενααα..αχ τι καλα περασατεεε...κ γω θελωωωωωωωωωωωω

τον εντυσες το μικρο?νομιζω αριστερος θα μεινει αν τωρα δειχνει να γραφει με το αριστερο..

ιουλιακ γω δε εχω προβλημα να παω σε σπιτι που του αλλου το μωρο εχει μυξες κτλλ

οποτε 2 οι ανωμαλες στο τρενο

νατασουλα ολο θελω να σε ρωτησω..συχνα πας ταξιδια με τη δουλεια?

γωγω μα 3 φορες? :lol::lol::lol::lol: θα λενε μα τι λυσα κ αυτη να θηλασει :lol::lol::lol:

εγω απο τοτε που γεννησα τρωω..μαλακιες

τι γαριδακια.σοκολατες οτι σαβουρα βρω..πφφφφφφφφφ

ξεχναω πολλες..σορυ..σε οοοολες φιλια

α καρολ εχει μια πανεμορφη κορη..πολυ μουτρο

τρεις εχουν γιωργο αντρα κ δυο αντωνη..κ δε ειναι συνιθισμενο..καρολ εμενα κ εσενα εννοω :D

Λένα μάλλον ειναι αριστερόχειρας! :D Καλά παλιά παιρνούσαν τα πάνδυνα τα καυμένα τα παιδάκια.

Εχω φιλο που τον πιεσαν να γραφει με το δεξι αλλα όλες τις υπολοιπες δουλειές τις κάνει με το αριστερό..

Ταο Ταο τον μικρό θα τον κρατησουν οι γονεις μου. Ειναι εδω για να με χαιρετήσουν :(

ελα μωρε... απλα ηταν η πρωτη γνωριμια κ ηθελα να κανω καλη εντυπωση!!!

καλα μιλαμε σημερα ημουν.....

εκεινη τη μερα που λες ημουν σε τρελα κεφια!!

για να καταλαβεις σε καποια φαση ρωτουσα κατι ασυναρτησιες το κοριτσι (ποτε θα πανε ξανθη ενω το ειχαμε συζητησει πιο πριν για την κυριακη της αποκριας) κ με κοιτουσε :shock:

ιουλιαααααααααααααααααααααααααα συγνωμη ρεσυυυ αλλα ημουν εντελως οφ!!!

ομως περασα πολυ ωραια!!!

φανταζομαι οτι οταν ερθει η ωρα να μαθει να γραφει πχ θα βρουμε τον τροπο!

καλη ξεκουραση αγαπη! φιλακια πολλα!!

ααα ξεχασα ρε

χρυσααααααααααααααα συγχαρητηρια για το δευτερο παλικαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγοραροοοοοοοοος!!!!

οχιγιωτα μονο με το αριστερο τα κανει αυτα

ελαχιστες φορες χρησιμοποιει το δεξι

οχι το αντωνης δεν ειναι συνηθισμενο!

ουτε το τολης ουτε το ανεστης ουτε το χαρης..

χμμμ

Κορίτσιαααααα!!!

Μου έχετε λείψει βρε τρελές! :x

Είμαι Πάτρα και τρέχω όλη μέρα να δω φίλους και συγγενείς. Δεν προλαβαίνωωωωω!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...