Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλά αγοράκι γλυκό!!!! γινεσαι σήμερα 2 χρονών!!!! Θουλίτσα μου να τον χαιρεστε!!!και το μπεμπάκη σας!!! Σωσώκα να χαίρεσαι τον ανιψιό!!!!!!!!!!!!!! πολύχρονος!!!!!!!Σας αγαπάμε!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion15.gif]

Δημοσίευση

τι τυχερη η θουλιτσα με μια μερα διαφορα θα εχει τα γεννεθλιακια των αγοριων της

χρονια πολλα θοδωρη να εισαι πολυχρονος και να σε χαιρονται οι γονεις σου

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Δημοσίευση

Χρονια πολλα κ ευτυχισμενα Θοδωρηηηη!!!

Να σε χαιρεται η μανουλα σου,ο μπαμπας κ ο αδερφουλης σου!!

Οτι επιθυμεις για το παληκαρακι σου Θουλιτσα μου! :-*:-*:-* [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion15.gif]

Δημοσίευση

χρονια πολλα θοδωρη!!!να εισαι παντα χαρουμενος κ να χαμογελάς!!να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου κ να ειστε αγαπημενοι!!αχ τυχερουλη!!!θα εχεις το καλυτερο παρεακι ολη μερα μαζι σου!!

θουλιτσα να χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!!φιλακια αμετρητα!!!

Δημοσίευση

Να τα χιλιάσεις Ντόντο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι μαρθουλα μου...

να ζησεις ντοντο και χρονια πολλα..μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια...τωρα θα εισαι ο μεγαλος αδελφος! τον μπεμπουλη να αγαπας όσο ο ηλιος το φως!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...