Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ειμαι καινούργια στη παρέα σας.Με λένε Μαρία και προσπάθω να γίνω μανούλα εδω και 5χρόνια.Έχω κάνει 7σπερματεγχύσεις και 4εξωσωματικές.Έμεινα έγκυος στην πρώτη εξωσωματική αλλά η χαρά δε κράτησε πολύ...Απο τότε εύχομαι να πετύχω σε κάθε προσπάθεια....Πείτε μου εσείς στη θέση μου δε θα σηκώνατε τα χέρια ψηλά κάποια στιγμή λέγοντας ως πότε θα τυρανιέμαι::::::Άραγε μόνο εγω πέφτω κάποιιες φορές συναισθηματικά και απογοητεύομαι ή ειναι γενικό κακό μετά απο τόση ταλαιπωρία.... :cry:Σε δύο μήνες θα κάνω την πέμπτη μου εξωσωματική και ελπίζω να είναι η τελευταία και τυχερή!!!! :PΦΙΛΑΚΙΑ :-*

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρια,ειμαι η Μαρια,δεν εισαι η μονη,ολες οσες προσπαθουμε καποια στιγμη ετσι αισθανομαστε.Το θεμα ξερεις ποιο ειναι να περνουμε φορα κ να συνεχιζουμε.

Σου ευχομαι την επομενη φορα να σταθεις τυχερη κ να μην ταλαιπωρηθεις αλλο.Φιλια.

Δημοσίευση

geia sou k apo mena maria!!!se katalabainw kai egw!prospathw sxedon 3 xronia k ton allon mina paw gia triti eksosomatiki!!!!!einai fysiologiko na aisthanesai etsi!!!k egw ti mia peismwnw k lew ola tha pane kala!thetikes skepseis sto foul k meta lew pws den tha erthei pote,de tha ginw manoula kai alla tetoia!klama,stenaxwria k apogoitefsi!!to kefali psila kai poly thetiki psychologia!efxomai se dio mines na ksekiniseis afto to glyko taksidi pou legetai egkymosini!!!

oti xreiasteis eimai sti diathesi sou!

filia :)

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ που ειστε δίπλα μου γιατί έτσι σας αισθάνομαι αφού περνάμε τα ίδια αρα καταλαβαινόμαστε!Ενώ έχω φίλες που περνάνε τα ίδια και δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη και ειμαι καλά,κάποιιες φορές νιώθω οτι το βάρος είναι ασήκωτο.....Που θα πάει ομως θα τα καταφέρουμε και εμεις όπως τόσες γυναίκες που ήταν στη θέση μας και τα κατάφεραν!!!!Ελπίζω να ειμαι κι εγω μια απο αυτες τις τυχερές γυναίκες σε λίγο καιρό και να σας γράψω ευχάριστα νέα σύντομα!!!Κορίτσια υπομονή λοιπόν θα έρθει και η δική μας σειρά εεεεεεεε??? :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...