Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου Νο-33-ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Αφρο και Αναστασί πείτε οτι ήσασταν και σεις στριμένες και υστερικές και αφήστε τα υπολοιπα περι κατανόησης! :lol::lol::lol:

Το τηλεφωνο στο αθορυβο, βλέπεις τις κλήσεις σου και παίρνεις να ευχαριστήσεις για τις ευχές.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...! Και σόρι ποιος γιατρός θα έλεγε τέτοια μαλακία; Γιατί ο δικός μας μας είχε πει να μην κάνουμε το λάθος να μαθουμε το παιδί με ησυχία, γιατί θα το μετανιώσουμε.

Κατα τα άλλα σήμερα θα το ρίξω έξω!

Θα δω την κολλητη μου μετά τη δουλειά, μετα θα πάω στη διαιτολόγο να με ζυγίσει (αν και θα με βρίσει και θα απογοητευτώ) και μετά θα πάμε σινεμά με την αδερφή μου. Να δούμε την ταινία με την Αγκιλέρα ή την ελληνική με τον Κυριακίδη; "Ετερον ήμισυ" νομίζω λέγεται...

Είπα να κάνω μια προσπάθεια να αφήσω την κατάθλιψη πίσω μου... μου τα έχωσε χθες ο Παν που έκλαιγα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα μανούλες! :D

Ανασταcia μου, ελπίζω να ξεκουράστηκες τουλάχιστον απόψε! :D:YMHUG:

Αφροδιτούλα, με το καλό οι εξετάσεις. Καμπύλη σακχάρου... :? Κοντεύει και για μένα η ώρα... :? Προς το παρόν, θα πάω κι εγώ αύριο-μεθαύριο για τις καθιερωμένες γενική αίματος+ούρων! Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μου 'ρθει σκοτοδύνη... :oops: Γιατί αλήθεια οι έξτρα τοξόπλασμα και χολερυθρίνη; :roll:

Θουλάκι, περιμένουμε νέα απ' το γιατρό!!!!!!!!!!!! :D Μακάρι να σου πει... Δεν έχεις να πας πουθενά!!!!!! Έχεις 7 διαστολή και σε 20 λεπτά έχεις γεννήσει!!!!!!! :D:D:D (είπα να το κάνω λίγο πιο ρεαλιστικό, απ' το δικό σου το 8 διαστολή!!!) :lol::lol::lol: Ωραία που θα 'ταν όμως........!!!

Γιώτα, θα συμφωνήσω με την Ανασταcia και την Άφρο, αν κι εμένα μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή το να μη δέχονται ούτε τηλεφωνήματα (αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χτυπήσει, τα χαμηλώνεις!) ;) παρόλαυτά, θεωρώ ότι σε τόσο ευαίσθητες περιόδους, ΚΑΘΕ ιδιοτροπία είναι φυσιολογική και δικαιολογημένη. Εγώ για παράδειγμα, τουλάχιστον τις 20 πρώτες μέρες δεν ήθελα ΚΑΝΕΝΑΝ να έρθει στο σπίτι, όχι μη μου κολλήσει το μωρό κλπ (δεν είχα ποτέ τέτοια "κολλήματα") αλλά γιατί αισθανόμουν ΠΤΩΜΑ! Μόνο στις κολλητές μου επέτρεπα να έρθουν και για λίγο! Μου φαινόταν απίστευτο που ο κάθε άσχετος (πραγματικά!) είχε εκδηλώσει επιθυμία να έρθει να μας δει στο σπίτι (κι ας μην είχε ξανάρθει ποτέ!) :shock: Γλυκό, δε λέω, αλλά ευχαριστώ δε θα πάρω! :lol: Να είμαι με το στήθος έξω, για να επουλωθούν οι πληγές, με τους μαύρους κύκλους να έχουν φτάσει στο πάτωμα και το σπίτι μπάχαλο και να πρέπει να δεχθώ και κόσμο!!! :?

Αν και θα συμφωνήσω με το Σισσάκι, σ' αυτό με την πολλή ησυχία...!!! ;) Μπράβο που θα το ρίξεις έξω, εγώ προτείνω ελληνική χαζοταινιούλα, να σκάσει λίγο το χειλάκι σου! Δε την είδα (μη με βρίσεις, αν είναι βλακεία!) :lol: αλλά θέλω να τη δω! Και μπράβο στο Παν που στα "χωσε"!!!! ;)

Παναγιωτούλα μου, με το καλό να ξανασμίξετε η οικογένεια!!!! :D Πέθανα με το σχόλιο της Αrgi!!! :lol:

Αργυρούλα, τι κάνει σήμερα ο Λουκάς; Πως είναι;

Χρυσουλάκι, η συνάδελφος δεν παίζεται μιλάμε!!!! :lol: Και συμφωνώ, άπαξ και αρχίσουν να κλαψουρίζουν, μόνο αν τα προλάβεις στην αρχή, μπορεί να ξανακοιμηθούν! Αλλιώς θα ξυπνήσουν για τα καλά!!! :?;)

Σας καλημερίζω όλες, σας φιλώ γλυκά, σταματώ τη φλυαρία και φεύγω για καμιά δουλίτσα!!! :-*

Σισσιώ καλά θα κάνεις να ξεσκάσεις λίγο :) .....μερικά πράγματα δεν γυρίζουν πίσω όσο και να το θέλουμε........

κορίτσια κάτι για να χαλαρώσουμε και να γελάσουμε λίγο!!!! :D:D:roll::roll:

Έρη μπορείς να το δεις και εσύ στην δουλειά!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα!

Εγώ πάντως όταν γέννησα δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν! Ήμουνα πολύ χάλια...Είχα πόνους από την καισαρική, το μωρό δεν κοιμόταν καθόλου, έκλαιγε συνέχεια, ήθελε να έιναι καρφιτσωμένη στο στήθος μου και με πονούσαν απίστευτα οι θηλές μου!

Και να με παίρνουν τηλ από Ελλάδα και να μου λένε "κοιμάται? τρώει? κλαίει? έχεις γάλα?" :evil::evil:

Ε γιαυτό κι εγώ σταμάτησα να σηκώνω τηλέφωνα κι ησύχασα :twisted:

Θέλω να πω... δεν ξέρεις τι περνάει η κάθε λεχώνα...

Παρεπιπτόντως από τους φίλους και γνωστούς μας εδώ δεν πήρε κανείς τηλέφωνο. Έστειλαν ευχές με μηνύματα και λουλούδια στο μαιευτήριο.

Άργυ δε συμφωνώ καθόλου στο ότι μπορείς να "μάθεις" το παιδί να κοιμάται με ή χωρίς φασαρία. Η Μαρκέλλα από νεογέννητο ξυπνούσε με τη φασαρία. Γιαυτό και κάνουμε ησυχία όταν κοιμάται. Μεσημέρι /βράδυ. Δεν ήταν κάτι που της μάθαμε, αντίθετα αναγκαστήκαμε να μάθουμε εμείς να κάνουμε ησυχία για να κοιμάται κι αυτό το λίγο που κοιμάται.

Καλά πολύ ρομαντίκ ο άντρας σου :x

Αναστασία το κρέας το κάνω είτε πολύ πολύ μικρά κεφτεδάκια (εσύ μου την έδωσες την ιδέα ;) ) ή το κόβω σε πολύ μικρά κυβάκια πριν το μαγειρέψω (μετά δε μπορείς να το κόψεις τόσο μικρά, διαλύονται...). Τόσο μικρά ώστε να γίνονται μια μπουκίτσα.

Τα κεφτεδάκια της αρέσουν πολύ! Την πρώτη φορά που της έφτιαξα, βούτηξε ένα κι έβαλε στο στόμα της πριν καλά καλά την καθίσω στο καρεκλάκι :D

Για να δούμε όμως....όπως σου είπα χτες δεν έφαγε...σήμερα θα της κάνω πάλι κεφτεδάκια.

Παναγιώτα τέλος η καραντίνα? Τέλεια :D

Άντε σταματάω γιατί το παράκανα πάλι!

Την καλημέρα μου σε όλες!

Παναγιώτα μου καλή αντάμωση! :D:D:D

Καρολ μου θες και μάμμυ ντέι! Που θα σε πάω μωρή σαν ψάρι; :lol::lol::lol: Καλύτερα το προσωπάκι;;

Χρυσάκι πώς είναι το στομάχι σήμερα;

Βίκυ καμιά φορά μιλάμε εδώ για τους άντρες μας και νιώθω οτι ο Θεούλης τους βγάζει όλους απ' το ίδιο καλούπι!

Μαράκι τα καρυδάκια είναι Ρώσικα γλυκά που θα φτιάξει η Χρύσα και θα στείλει μόνο στην Έρη και την Παναγιώτα! [-([-([-([-(

Εγώ ακόμα δεν έμαθα τί είναι τα πίσια... :-w:-w:-w:-w:-w

Μητσάκι, Χιονούλα, Αργυ :x:x:x

Μιστάκη καλά είναι, δλδ κάθε μέρα και καλύτερα η αντιβίωση κάνει την δουλειά της, αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αν δεν απολυμάνουν το σχολείο ίσως να ξανακολλήσει!!!! :o:o:o:o

αύριο έχει επανεξέταση και θα ζητήσω από τον γιατρό καμμιά βιταμίνη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού του!!!! να δούμε τι θα μου πει γιατί είναι κατά όλων αυτών!!!! :?

Αφρο καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου, όντως του σακχάρου είναι η πιο σπαστική όσο για τις άλλες που ρωτάς, δεν έχω ιδέα να σου πω!!!!...ποτέ δεν ρωτούσα τον γιατρό!!! :oops::oops: δεν ξέρω καν αν της έκανα!!! :?

όταν λέτε καρυδάκια εννοείτε τα καρυδάκια

γλυκό κουταλιού???? :roll:

:lol::lol::lol:

Γεια σου ρε Μαρία με τα καρυδάκια :lol:

Μα κανένας δε σου έχει απαντήσει ακόμη τι είναι?

Πείτε ρε της κοπέλας, θα τα βλέπει στον ύπνο της να την κυνηγάνε σε λίγο :lol:

Άργυ δε συμφωνώ καθόλου στο ότι μπορείς να "μάθεις" το παιδί να κοιμάται με ή χωρίς φασαρία. Η Μαρκέλλα από νεογέννητο ξυπνούσε με τη φασαρία. Γιαυτό και κάνουμε ησυχία όταν κοιμάται. Μεσημέρι /βράδυ. Δεν ήταν κάτι που της μάθαμε, αντίθετα αναγκαστήκαμε να μάθουμε εμείς να κάνουμε ησυχία για να κοιμάται κι αυτό το λίγο που κοιμάται.

να σου πω τι εννοώ με το να λέω φασαρία, φυσικά δεν εννοώ ότι έκανα φασαρία, απλά κατά τη διάρκεια της μέρας π.χ. δεν έσβηνα το ραδιόφωνο ή την τιβι ή δεν απέφευγα να βάζω την ηλ. σκούπα ή δεν έκλεινα το παράθυρο για να μην ακούγεται τίποτα από έξω....άφηνα όλα τα φυσικά (πουλάκια, αέρας ή αυτοκ.) "θορυβώδη" να υπάρχουν στο σπίτι!!! και το βράδυ, στον Λ. τον πήγαινα στο δωμάτιο και είχε ησυχία, ήθελα να μάθει να διαχωρίζει την ημέρα από το βράδυ: την ημέρα υπάρχουν κάποιοι "θόρυβοι" την νύχτα έχει ησυχία.....στην Ρ.Α, λόγω έλλειψης χώρου και δικιά της γκρίνιας κάποιες νύχτες κοιμόταν στο σαλόνι με την τιβι αναμένη!!! (σε αυτό δεν συμφωνούσα αλλά δεν είχαμε και άλλη επιλογή)....τώρα τα παιδιά κοιμούνται χωρίς να κάνουμε απόλυτη ησυχία και δεν θα ξυπνήσουν με τον παραμικρό θόρυβο!!!! :|

Καλά πολύ ρομαντίκ ο άντρας σου :x

και εμένα με εκπλήσσει καμμιά φορά!!!! :?:lol::lol::lol:

Μαράκι τα καρυδάκια είναι Ρώσικα γλυκά που θα φτιάξει η Χρύσα και θα στείλει μόνο στην Έρη και την Παναγιώτα! [-( [-( [-( [-(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φαντάσου να στείλει σε όοοοοολες του τρένου!!!! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Εγώ ακόμα δεν έμαθα τί είναι τα πίσια... :-w:-w:-w:-w:-w

:lol:

Καθένας με τον πόνο του :lol:

Λοιπόν αυτό το ξέρω :D

Είναι κάτι τυροπιτάκια τηγανιτά!

Ε? Σωστά?

Τελικά τα λένε πίσια ή πισιά? :roll:

Και στον ενικό πώς είναι? Το πισί?

Μαρία μπορείς να το κλίνεις? :mrgreen:

Μαρακι καρυδακαι ειναι αυτα...

ειναι ενα γλυκισμα που φτιαχνετε σε ειδικη φορμα και γεμυζετε με καραμελομενο ζαχαρουχο και αμα θελετε με μαρμελαδα η /και καρυδι στο μπλεντερ

post-18281-13873936219397_thumb.jpg

Επίσης στο θέμα της Γιώτας να πω και το άλλο.

Γιατί δηλαδη η Κ δεν ήταν μωρό όταν η μανα της κοπελιάς πήγε να τη δει 8 ημερών βρεφάκι;; Ή μήπως η Γιώτα δεν ήταν λεχώνα;;

Αυτό με εκνευρίζει περισσότερο. Όχι η παραξενια! Δηλαδη: "Έξω απο τον κ...λο μου και ας είναι και δυο δάχτυλα";;

Ε όχι!! X(X(X(

Αυτά και σωπαίνω!

:lol:

Καθένας με τον πόνο του :lol:

Λοιπόν αυτό το ξέρω :D

Είναι κάτι τυροπιτάκια τηγανιτά!

Ε? Σωστά?

Τελικά τα λένε πίσια ή πισιά? :roll:

Και στον ενικό πώς είναι? Το πισί?

Μαρία μπορείς να το κλίνεις? :mrgreen:

Χιονούλα =))=))=)):)):)):)):))

Ρε χρύσα?!?!?! 8-}8-}=p~=p~=p~=p~=p~=p~ Έλεος πια!!!!

Αργυρούλα μετά από αυτή τη φώτο ΝΑΙ!!!! ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙΙΙΙ!!!!! :)):))=p~=p~=p~

μια γλυκια καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θουυυυυυυυυυυ παραπονιαρα μου...ελα βρε δεν σε τσεχασα απλα ειχατε γραψει τοσα πολλα και ξεκινησα να διαβαζω απο τα τελευταια...!!!!!! :lol::lol:

περιμενουμε νεα κοριτσομανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

ελα λεγε ποοοοοοοοσο διαστολη???????????????????????

ερη μου τι γλυκια που σαι ελειψα δυο μερες και ησουνα απο τις λιγες που με εψαξαν εσυ και η χρυσα μας...σας στελνω πολλες μεγαλες αγκαλιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: και πολλα φιλια... στις αλλες κραταω μουτρα.... :lol::lol: :lol

καλα μου φυγαν τα μουτρα...συνεχιζω...

σισσακιιιιιιιιιιιιιιιιι μου.. ψαρι τωρα πλεον δεν με λες..απλα επιδεινωθηκε λιγακι η ακμη...αλλα εγω δεν κολλαω αγαπη μου ...μαμυ day! σημερα καλυπτικο αρκετο και ατα!!!!!!!!!!!όχι σιγα μην κατσω μεσα...γιατι ρε φιλεναδα δεν σε βλεπω μεσα????? :roll::roll: σημερα τελικα μπορεις για καφεδακο?

γιωτακι μου δεν εχεις και αδικο να σου φαινεται περιεργο ..ακου εκει ουτε ενα τηλ...για ευχες εστω..ειδικα στην αρχη που ναι μικρα δεν νομιζω να τα ξυπναει ενα τηλ..αλλα ακομη και ετσι..υπαρχει και η αθορυβη λειτουργια.... ;);) η γαλανοματα κουκλα τι κανει??????φιλησ εμου την...

αφρο μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις...

Βικυ μου μην σκας μωρε...παει περασε...ολοι μας εχουμε τις κακιες στιγμες μας...

μητσακι,μαρακι...μακια πολλα πολλα...

γεια σου βρε μαγδα με το χιουμορ σου!!!!!!!!! εχεις πολυ πλακα...σε παω πολυ....αν κλεινονται τα πισια! :lol::lol::lol: η μαρκελλα πως παει με το φαγητο? ελπίζω ολα καλα...

λενακι που εισαι βρε μαιμουυυυυυυυυυυυυυυυυ????????

γωγακι που χαθηκες εσυ?????????ολα καλα?

γιωτακι..μηπως σε καθαρισε ο μαμ μαμ ταλιμπανακος και εξαφανιστηκες? :lol::lol:

παναγιωτα μου γλυκια τι κανεις?

αναστασια μου??? η αννυ μας?

μακια σε οποια ξεχασα...

και για να μην ξεχνιομαστε ..χρυσα ..τα σαλια μου τρεχουν....μαυτα που ανεβαζεις.... :lol::lol::lol: θυμασαι που δουλευω ε? σλουρππππππππππππ...

Λοιπν και τα πισια ειναι αυτα!!!

Μοιαζουν λιγο με τα πιροσκι..

Καλε θα σας στειλω καρυδακια..χαχαχα..λετε 100 κομματια να τα φαω μονη μου...χαχαχα....αν και οα ντρα ςμου χαλαρα τα ετρωγε!!!!!

καθηστε πρωτα να τα φτιαξω!!!!

post-18281-13873936219495_thumb.jpg

Κι εμένα ανέκαθεν ξυπνούσε με το παραμικρό... 'Η καλύτερα, από νεογέννητη σχεδόν, κοιμόταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ μέσα στη μέρα!!! (και τη νύχτα δηλαδή!!!) :lol: ΕΛΠΙΖΩ ότι το 2ο θα είναι πιο "ήσυχο", γιατί νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε... Ότι τα πρώτα παιδάκια, είναι ανήσυχα, γιατί προσλαμβάνουν την ανασφάλεια των γονιών! :roll:

Αργυρούλα, πρέπει να γίνει απολύμανση γιατί έχει "μολυνθεί" το περιβάλλον του σχολείου; :roll: Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά δεν είχα ιδέα... Αν φέρει τον ιό ή το μικρόβιο (δεν ξέρω και τι είναι) κάποιο άλλο παιδάκι, πάλι κινδυνεύει να το μεταδώσει, έτσι δεν είναι; Οπότε, τι νόημα έχει η απολύμανση; Να του ζητήσεις πάντως καμιά βιταμινούλα, κι αν στη δώσει έχει καλώς! ;)

Μάγδα, πολλά μπράβο στη κοριτσάρα σου που άρχισε να τρώει!!! Συμπονώ και συμπάσχω!!! ;)

Καρολινάκι, καλημερούδια! :D

...

σισσακιιιιιιιιιιιιιιιιι μου.. ψαρι τωρα πλεον δεν με λες..απλα επιδεινωθηκε λιγακι η ακμη...αλλα εγω δεν κολλαω αγαπη μου ...μαμυ day! σημερα καλυπτικο αρκετο και ατα!!!!!!!!!!!όχι σιγα μην κατσω μεσα...γιατι ρε φιλεναδα δεν σε βλεπω μεσα????? :roll::roll: σημερα τελικα μπορεις για καφεδακο?

...

Καρολ μου εγω κατα τις 3:30 θα είμαι σε κάποιο φαγάδικο της Πανόρομου με την κολλητή μου!

Αν θέλεις και μπορείς σε περιμένω!!! Θα κατέβεις με το μετρό στους Αμπελοκηπους και... τσουπ!! Θα βρεθείς κοντά μου! :D:D:D

Μιτσάκη δεν ξέρω, ....αλλά πρόκειτε για το μικρόβιο του στρεπτόκοκου, αλλά λέω για απολύμανση γιατί τον Δεκ που είχε πάλι, είχαν όλα τα γκρουπ!!! και τώρα υπήρχε και ένα κρούσμα της γρίππης των χοίρων!!!! δεν την συμπαθούμε καθόλου αυτή την διευθύντρια, την φωνάζουμε δεσμοφύλακα!!!

είναι πάνω από 60 και ντύνεται σαν 20άρα με κάτι μίνι!!!!! :o:o:shock::shock::shock:

ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

με τι γέμιση είναι τα πισσιά? μάλλον μου αρέσουν :? ....

τα καρυδάκια δεν είναι του γούστου μου η γέμιση!!!! :| ....άντε Χρύσα γλύτωσες τα ταχυδρομικά του εξωτερικού!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

συμπεθέρα πού είσαι ρε σήμερα?

Καρόλ εγώ είχα ακμή (μεγάλο πρόβλημα) στα νιάτα μου (20 ετών) και πήγα σε μια δερματολόγο (αφού είχα επισκεφτεί δεν ξέρω και εγώ πόσους) στην Λάρισα, πολύ καλή, μου έδωσε κάτι χαπάκια πολύ αποτελεσματικά αλλά μου είπε να μην μείνω έγκυος γιατί προκαλούν τερατογέννεση!!! μου είπε να μην τρώω χοιρινό και σοκολάτα και όχι πολύ αλκοόλ!!!! χωρίς αυτά είχα και ΤΟ σώμα!!!! :roll::roll:

Αργη σου εδωσε τα ROaccouta;;;;

τα επαιρνε και η ξαδελφη μου

Τα πισια ειναι με γεμμυση τυρι, να πειτε στη Θου να σας δωσει συνταγη!!!!!

κοριτσια δεν ξερω ,δεν ειχα θεμα ,όλως περιεργως και οι φίλοι και οι συγγενεις ηταν διακριτικοί..εγώ ήθελα κόσμο μέσα στο σπίτι ..μη φανταστειτε ηρθαν κανα 2 φιλικα ζευγάρια ,η μαμα της κοπέλας (και χαιρομαι πάρα πολύ που ήρθε) ηρθε με τη γιαγια μου! και την κοπελα την αγαπω πολύ και χαρηκα πολυ που εκανε μωρο απλα μου φάνηκε πολύ περίεργο το "ουτε τηλ" ,και πιο πολυ γιατι ενόχλησε τη γιαγια μου που η έρμη χαρηκε παρα πολύ...και η γιαγια μου ειναι διακριτικος ανθρωπος πολύ! δηλ την ώρα που θα έπερνε τηλ η μαμα της αμα μιλούσε η γιαγιά μου ένα λεπτό και της έλεγε ενα να σας ζήσει θα πείραζε?

αλλα ξέρω τι γίνεται μωρέ...ειναι λιγο υποχονδρια τωρα ,σας ειπα περασε πολλά , και οτι πει ο γιατρος ειναι νόμος...προσωπικα ο γιατρος εμενα ποτε δεν μου ειπε κατι...ρωτησα βεβαια τη γιαγιά μηπως εχει κατι το μωράκι...δεν ηξερε ...μακαρι να ειναι απλά μια ιδιοτροπία...αλλα με ενόχλησε λίγο... :oops:

τεσπα ας ειναι καλά και ας το δουμε στο γάμο του!!! :lol::lol::lol::lol:

ΧΡΥΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για το δώρο κ για το φακελάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! με δωροδοκεις μαρί? :lol::lol::lol:

Νατασσα και Θου πάμε πακέτο!!!! :lol::lol::lol:

Θου ακόμη? :mrgreen:

φιλια σε όλες!!

ΠΙΣΙΑ /ΔΕΜΕΣΙΑ

ΑΛΕΥΡΙ ,ΝΕΡΟ ,ΜΑΓΙΑ (λίγο αλάτι)

γεμιση ότι γουστάρετε!!!

πατάτα (βρασμένη με κρεμμυδακι)

κρεμμυδι με μπουκοβο

τυρί

Καρολ μου εγω κατα τις 3:30 θα είμαι σε κάποιο φαγάδικο της Πανόρομου με την κολλητή μου!

Αν θέλεις και μπορείς σε περιμένω!!! Θα κατέβεις με το μετρό στους Αμπελοκηπους και... τσουπ!! Θα βρεθείς κοντά μου! :D:D:D

Σισσακι μου ..εγω μπορω να μαι στο μετρο αμπελοκηπων κατα τις 4.20..αν θελετε και μπορειτε να με περιμενετε...και δεν σας βγαζω εκτος προγραμματος μετα χαρας κοριτσακι μου!!!!!!!!!!

αν και δεν σε συμπαθω καθολου... :lol::lol: αλλα για το μαμυ γαμωτο θα το κανω!!!!!θα θυσιαστω...η παπιομανααααααααααα :D:D:D

αρτζι μου τα ξερω τα χαπια αυτα τα χα παρει και εγω αλλα για δυο μηνες μονο...γιατι μου καναν λευκοπενια...οποτε δεν με παιρνε να τα συνεχισω...πρωτα η υγεια μου και μετα η επιδερμιδα μου...

ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον ολες σας ...πραγματικα... :-*:-*:-*:-* και σταματαω γιατι νομιζω ότι αρκετα σας ζαλισα ....με τα παλιοσπυρακια... :oops::oops::oops:

χρυσαααααααααααα =p~=p~=p~=p~ σταματααααααα θα ρθω απο κει και θα τα φαω ολα μονο μου!!!!!!!!!!!!!!

Αργη σου εδωσε τα ROaccouta;;;;

ούτε που θυμάμαι, αυτό έγινε όταν ήμουν 23-24 κάπου εκεί!!! ήταν πάντως πολύ αποτελεσματικά και αν θέλεις να μείνεις έγκυος πρέπει μετά από 6 μήνες αφού σταματήσεις τα χαπάκια!!!! εμένα δεν με ενδιέφερε και το θέμα παιδί τότε οπότε......!!!! ;)

ναι ρε Γιώτα πόσο αλεύρι, πόσο μαγιά και πόσο νερό? :lol::lol::lol:

εγώ θέλω πλήρη συνταγή!!!! :?

Ρεζουκοτάν δε λέγονται αυτά τα χάπια;; Τα έπαιρνε και η αδερφή μυο. Όσο τα έπαιρνε είχε μια χαρά πρόσωπο και μαλλί, μόλις τα έκοψε λιγο καιρό μετά έγινε πάλι χαλια. όχι όπως ήταν, αλλά γέμισε πάλι.

Την είχε ρωτήσει ο δερματολόγος τί ύψος έχει, γιατί αυτά τα χάπια κοβουν την αναπτυξη. Και όλα τα άλλα που είπε η Αργυρούλα!

Εγω πάλι δεν έβγαλα ποτέ μου ούτε μισό σπυράκι! :roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...