Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kn1 μου και γω ακριβως το ιδιο οταν σηκωνομαι το εχω. Εσυ ποσο καιρο το ειχες; Ποιες βιταμινες πηρες; Σαν κατι παρομοιο με το δικο μου θεμα μου ακουγεται. Αχ ρε κοριτσια ιδια κιλα με πριν ειμαι αλλα καμια σχεση η εικονα. Ειχα μια μεση δαχτυλιδι και τωρα ειμαι συγκορμη🤣🤣. Σαν να εχει ανοιξει ο κορμος δηλαδη καποια ρουχα δεν μου κλεινουν στην πλατη. 
    • Αρχικά μπράβο για τα κιλά !!!Οχι ότι παίζει κ κανέναν ρόλο αν και πόσα θα χάσουμε αλλά σίγουρα νιώθουμε όλες καλύτερα έστω κ με ένα κιλό μείον .Σε ρωτάω γιατί και μένα με πονούσαν τα γόνατα μου όχι ακριβώς πόνο ενόχληση θα έλεγα  έκανα γυμναστική και σήκωνα κ τον μικρό κ έλεγα μήπως είναι αυτό .Ξεκινησα να παίρνω κάτι βιταμίνες και είμαι καλύτερα ήδη .Επισης εγώ το θρμα που  είχα ήταν αυτή η ενόχληση στα  γόνατα μου όταν ήθελα να σηκωθώ μόνο από το κρεβάτι πχ από την καρέκλα ή να βγω από το αμάξι .Στη βάδιση μια χαρά .
    • Καλημέρα!!!  Χαχαχχαα....αν σου πω ότι πριν λίγο έλεγα στον μικρό "γιατί μεγάλωσες τόσο γρήγορα;;;" Χθες έγινε 11 μηνών κ δεν μοιάζει καν για μωρό...έφτασε τα 84 εκατοστά σε ύψος και φαίνεται για παιδάκι κανονικό. Αν σκεφτείς πέρυσι τα είχαμε στην κοιλιά μας και τώρα κοντεύουν να περπατήσουν μόνα τους. Τον λέω κάνε με αγκαλιά και με σπρώχνει για να αρπάξει αυτό που θέλει.🥴🥴
    • Καλημέρα!! Να ανταλλάξουμε σοσιαλ🤣 γιατί κι εγώ χτυπάω, όχι κάθε βράδυ, αλλά παρά πολύ συχνα αϋπνίες μεταξύ 4-5 ή 5-6 για καμιά ώρα και, μετά με παίρνει ο ύπνος και άντε να ξυπνήσω για δουλειά...δεν παλεύεται αυτή η αϋπνία...έχω να κοιμηθώ νορμάλ μήνες...
    • Καλημέρα... εγω συμπάσχω περισσότερο απ όσο νομίζεις... δε μπορώ να κοιμηθώ από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη.... Υπομονή 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...