Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσακια τι μου κανετε???

εγω δοξα το θεο μια χαρουλα!! νιωθω βεβαια λιγο περιεργα αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. το σαββατο το βραδυ εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικο!!!!! επαθα ενα σοκ δεν θα το κρυψω γιατι δεν το περιμενα πραγματικα . βεβαια παιζαμε λιγο με τη φωτια ομως δεν περιμενα οτι θα μεινω τοσο ευκολα.σημερα εκανα και χοριακη για να βεβαιωθω και ειναι 900 οποτε πρεπει να ειμαι περιπου 4 εβδομαδω. το αλλο μου το μωρακι ειναι 1 χρονων οποτε θεωρω οτι ειναι νωρις για δευτερο αλλα αφου το στελνει ο θεος λεω ευχαριστω και μονο να ειναι γερο. καλως να μας ερθεις μικρο σπορακι μας.

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ και σε σας ευχομαι μια τελεια γεννα και τα μωρακια μας να ειναι γερα. αρχιζω σιγα σιγα να το περνω αποφαση γιατι ειχα ξαφνιαστει. ομως πραγματικα αυτο ειναι απο τα πιο ευχαριστα νεα. μακαρι ολα να πανε καλα. ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

μπραβο σου μαρια ολα καλα θα πανε.σιγουρα ενα σοκ το παθαινεις στην αρχη αφου ηδη εχεις ενα τοσο μικρο παιδακι.αλλα να σκεφτεσαι την θετικη πλευρα οτι θα μεγαλωσουν μαζι κ το καλυτερο θα ξεπαιδιασεις γρηγορα.κ οσο μπορεις να μην κουραζεσαι πολυ.οσο αυτο ειναι εφικτο.να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρακι!

Δημοσίευση

κατ'αρχην θελω να σου πω συγχαρητηρια μαρια μου!!!!!!!να χαιρεσε το παιδακι σου και με το καλο να πανε ολα καλα κ να κρατησεις στην αγκαλια σου κ το δευτερο μωρακι σου!!!!!!

αχ τι μου θυμησες.....???!!! το ιδιο ακριβως συνεβει κ με εμενα !!!!!η κορη μου ηταν 15 μηνων οταν εμαθα πως ειμαι παλι εγκυος!!! :shock::shock: η αληθεια ειναι πως ενιωθα αρκετα περιεργα γιατι ηρθε απο κει που δεν το περιμεναμε, αλλα μετα ομως ....!!!!!δεν μετανιωνω για τιποτα!!!τωρα ο αγγελος μου ειναι 10 μηνων κ περναμε πολυ ωραιες στιγμες κ με τα δυο τα ζουζουνακια μου!!!!

σου ετχομαι τα καλυτερα γλυκια μου!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΣΟ ΓΙ ΑΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και καθότι δευτερότοκος....θα το ξεπετάξεις το νινι μπαμ-μπαμ...έτσι μου λένε όλες οι δικές μου γνωστές...οτι δηλ η 2η εγκυμοσύνη είναι πιο εύκολη γιατί ξέρεις τι να περιμένεις!

Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααααααα Μαρακι!!!Καλε χρονισε κιολας το μωρακι σας??Πως περνα ο καιρος ε??Ακομη θυμαμαι το ληγμενο τεστ :) που σε εκανε μανουλα!!!!!

Με το καλο κοπελα μου να υποδεχειτε κ το νεο μελος!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαρία με το καλό!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Κι εγώ στο χρόνο επάνω έμεινα έγκυος, και τώρα είμαι στον 6ο!

Κι εγώ δεν το περίμενα τοσο νωρίς, το ήλπιζα βεβαια, αλλά ήρθε νωρίτερα από τον πρώτο μου γιο που προσπαθούσα πάνω από χρόνο.

Είναι λίγο δύσκολα δε θα στο κρύψω, να σηκωνεις το πρωτο παιδι με την κοιλιά να!

Κι ότι και να λένε οι αλλοι, δεν μπορείς να το αποφύγεις!

Μην ανησυχεις, εμενα ο γιατρός μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα να το σηκώνω!

Καλή λευτερια!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας μακαρι ολα να πανε καλα σημερα θα παμε στο γιατρο γιατι εχω αρκετα πονακια και φοβαμαι νομιζω ειναι απο την κουραση γιατι δεν γινεται να μην σηκωνω το μωρο ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι εχω αρκετο αγχος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...