Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

EYAGGELINA

Recommended Posts

Ειμαι καινουργια εδω.Δεν ειμαι ακομη μαμα αλλα το προσπαθω απο το καλοκαιρι.Θα χαρω πολυ να τα λεμε.Θελω πολυ την στηριξη κ την ζεστασια σας :x@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν προσπαθεις πολυ καιρο..μην αγχωνεσαι..ολα θα γινουν..καλη συνεχεια..και καλωσορισες

ελα σε κανενα ποστ που σου αρεσει να τα λεμε κι απο κει..

καλησπέρα EYAGGELINA, καλώς ήρθες στην παρέα μας.... καθόλου να μη στεναχωριέσαι είναι πολύ λίγο το διάστημα που προσπαθείτε για το μωράκι...κι εμείς δύο χρόνια προσπαθούσαμε ώσπου ήρθε στη ζωή μας ο άγγελός μου................... έτσι κατάλαβα πόσο κακός σύμβουλος είναι το άγχος. βέβαια πολύ σημαντική είναι κ η επιλογή του γιατρού..εμάς μας βοήθησε πολύ ο δικός μου έστω κ με μικρές παρεμβάσεις.. θα χαρώ να τα λέμε...

kalispera eyaggelia kalos irthes stin parea mas.den eine poli kairos pou prospatheis min anxonese ola tha ginoun,kai sintoma tha eise kai esi egkioula :D .kai ego stin prospatheia eime 11 mines prospatho kai elpizo o fevrouarios na eine kai o tixeros mou!!!

Ειμαι καινουργια εδω.Δεν ειμαι ακομη μαμα αλλα το προσπαθω απο το καλοκαιρι.Θα χαρω πολυ να τα λεμε.Θελω πολυ την στηριξη κ την ζεστασια σας :x@};-

καλώς ήρθες :YMHUG: είσαι στο κατάλληλο μέρος ;)

και σύντομα μανούλα ;)

καλως ησθες στην παρεα ,μας!!!!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!!σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις το μωρακι που τοσο θελεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας εγω ειμαι η Βασω και εχω εναν γιο 2χρ.

Σου ευχομαι συντομα και εσυ να αποκτησεις το δικο σου μωρακι......... :D

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ Κ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ Κ ΘΑΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

Εyaggelina μου καλώς όρισες και εσύ στην παρέα μας.Οτι χρειαστείς ειμαστε δίπλα σου.Άντε και σύντομα να μας πεις ευχάριστα :D Θα χαρώ να τα λέμε!!!Φιλάκια

ΕΒΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ

Καλησπερα κι απο μενα!!! :) Μολις γραφτηκα και ειπα να συστηθω,ειμαι η Ευα εχω μια κορουλα 10 μηνων και μαλλον περιμενω και 2ο μωρακι,δεν ειναι σιγουρο ακομα,το ελπιζω! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...