Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Ηρθα!! Εφαγα εκανα κατι μικροδουλίτσες και να'μαι!!

Μπεμπουλίνο μπράβο για την αυχενική...Πολύ καλά τα νέα σας..Αντε με το καλο και η β' επιπέδου.

Κατερινούλα μου πολύ ωραία τα πραγματάκια που βρήκες!!!

Νικόλ μου κι εγώ το ιδο αγχώνομαι..οταν ερθει η ώρα να πάρω όσα χρειάζομαι κι οχι περιττά! Καρότσι θα μας το παρει η μαμά μου....Τα αλλα προς το παρον εμείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας φιλενάδες! Πρίν προέκυψε κάτι στη δουλειά και έπερεπε να φύγω εκτάκτως εκτός γραφείου... ευτυχώς κράτησε λιγότερο απόσο υπολόγιζα... και βρέθηκαμε με τον αντρούλη μου πήγαμε μια βόλτα Λητώ και μετά για φαγάκι και καφεδάκι... τώρα ήρθα σπίτι....Ψώνισα και ένα παντελονάκι πάλι 33€ πολύ ωραίο! Είδαμε και μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά που είχαν σε σετ καροτσάκι (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) Chicco... 3 πράγματα 350 € (απο 499€) http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1771&ct=10403&itmid=3140479# δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει η προσφορά... του άντρα μου του άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ εύχριστο και όλα τα κομμάτια μπαίνουν πάνω στο καρότσι...μαζεύεται πολύ εύκολα και χωράει στο πορτ μπαγκαζ του Yaris μας άνετα :lol::lol::lol: Έτοιμος ήταν να το πάρει (εκεί που ήταν πολύ κατά) γιατί του άρεσε πολύ η τιμή.... αλλά δεν τον άφησα εγώ...

Τέσπα είπα να σας το πώ μήπως σας ενδιαφέρει....

Μαράκι τσαμπουκαλού!!!! :lol::lol::lol: Έχεις τον αγόραρο στη κοιλιά και κάνεις τσαμπουκά εεεε???? Μαρέσεις!!!! :lol::lol:

Χρύσα μου καλή η ιδέα σου να συστηθούμε!!

Λοιπόν εγώ είμαι η Γιελήζ (και είμαι καλά!!! :lol::lol::lol::lol: ) έκλεισα τα 33 πρίν ένα μήνα. Δουλεύω σε Δήμο στην οικονομική υπηρεσία. Και είμαι παντρεμένη 7 χρόνια και κάτι μήνες! Α και είμαι απο την εξωτική Ξάνθη!!! :lol::lol::lol: και εγώ όπως και η Μιχαέλα παντρεύτηκα συγχωριανό μου και μένω στο χωριό που μεγάλωσα το οποίο απέχει 10χλμ απο την Ξάνθη και δεν θα το άλλαζα με τίποτα!! Αυτάααα!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!!

Σοφία μου εύχομαι να του τα πάρετε τα 20000 του μακάκα!!! Να μάθει να απολύει εγκύους!!!

Μάχη μου πολύ ωραίες και οι 2 κούνιες!!!! αν και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια για το πρώτο από άποψη αποθηκευτικού χώρου....

Χρύσα ΤΕΛΕΙΟ αυτό με την πάνα Νο30!!!! Πές μου που πουλάνε να πάρω και εγώ για τον άντρα μου και τον μπαμπά μου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώργο μου μην κοκκινίζεις καθόλου... εδώ μέσα τόσα που συζητάμε εμείς για διάφορα "γυναικεία" μας είδες ποτέ να κοκκινίζουμε???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cool!!! Daddy Cool!! Μία παρέα είμαστε!!! ;);););););)

Για την Ζάχα αναρωτιέμαι και εγώ... που χάθηκε σήμερα???????

Κατερινάκι τέλειες όλες οι κούνιες αλλά εμένα μου άρεσε πιο πολύ αυτή με τον Tweety!!! Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!

Πάντως πολύ ακριβά βρε κορίτσια!!! Και σήμερα στα Λητώ είδα κάποιες αλλά αν πείς να πάρεις κάτι ωραίο η πιο φθηνή είναι 390€

Εμείς πέρσι είχαμε κάνει κάποια ψώνια απο Τουρκία (Ραιδεστό συγκεκριμένα) και είχαμε πάει κάπου την 20η εβδομάδα γιατί πιο μετά δεν με άφηνε να ταξιδεύω η γιατρός μου λόγω διδύμων....Είχαμε πάρει 2 κούνιες με στρώμα και προίκα 125€ η μία... Σας βάζω και φωτό αυτά που πήραμε besik.jpg

Είναι ακόμα στη μαμά μου μέσα στα κουτιά τους... ο άντρας μου λέει να πάρουμε άλλο, αλλά εγώ δεν θέλω μαρέσουν αυτά και δεν με χαλάει να τα χρησιμοποιήσω (το ένα λέω να το στήσουμε στη μαμά μου)

Μάχη εσύ που είχες βάλει τη μία κούνια Cilek, είχαμε δεί και τέτοιες τότε και η τιμή τους δεν ξεπερνούσε τα 150-200€ (είναι Τούρκικη εταιρία)

Nikol για τις λίστες έχουν δίκιο τα κορίτσια δεν νομίζω να χρειαζόμαστε τόσα πολλά!! Εγώ είμαι της άποψης βλέποντας και κάνοντας...δεν είναι ανάγκη να τα πάρουμε όλα απο πρίν... και να μας μένουν αχρησιμοποίητα...

beboulino συγχαρητήρια κοπέλα μου για την αυχενική!!! Τέλεια τα νέα σας! Άντε με το καλό τώρα η Β΄επιπέδου!!!

Ούφ σας διάβασα επιτέλους!!!!! Μα είστε πολύυυυυ πολυλογούδες!!!! Γιατί δεν παίρνετε παράδειγμα απο μένα που δεν γράφω τόσα πολλά!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))8-}8-}8-}

Koρούες μου και Γιώργο να συστηθώ και επίσημα. Είμαι η Χρυσταλλένη από Κύπρο. Μένω Λευκωσία, είμαι εκπαιδευτικός-αναπληρώτρια μέχρι νεωτέρας. Είμαι παντρεμένη εδώ και 16 μήνες και περιμένουμε το πρώτο μας μωράκι αφού είχαμε και μια παλίνδρομη την άνοιξη που μας πέρασε. Αυτά για μένα:-)

Που λέτε πέρασα τέλεια με τη συνάντηση των παλιών συμμαθητών. Μαζευτήκαμε καμιά εικοσαριά, φέρανε κάποιοι παλιές φωτογραφίες. Είχα καιρό να δω τον εαυτό μου στην εφηβεία. Φρίκη. Κάτι φρύδια oh my god. Οι υπόλοιποι εκτός από μένα και ένα άλλο παιδί πήγανε και σε after καταστάσεις για ποτά. Εγώ 11.30 το βράδυ με τίποτα δεν μπορούσα να ακολουθήσω και να ξυπνήσω στις 6 και κάτι. Εννοείται δεν χαλάστηκα καθόλου. Είμαι υπερβολικά χαρούμενη με το μωράκι μου :):):)

Απόψε θα έρθει ένα ζευγάρι φίλων για φαγητό. Θα μαγειρέψω pizza delivery :lol::lol: και για γλυκό απ το ζαχαροπλαστείο αναρόπιττα. Έχετε στην Ελλάδα αναρόπιττα;;; Ξηροί καρποί, τσιπς μια χαρά χαλαρά.

ααα ξέχασα να σας πω, πήγα οφθαλμίατρο λόγω ψηλής μυωπίας να δει αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά και μου όλα εντάξει. Δεν ξέρουμε όμως ακόμα τι θα κάνουμε... θα δείξει.

Λοιπόν πολυλόγησα, φιλόλογος είμαι, δείξτε κατανόηση... φιλιά

Βρε Βρε..καλως τα πουλακια μου!!!!

που ειστε χαμενες;;;;

Γιελιζ να τις χρισημοποιησει ςτις κουνιες κριμα ειναι!!!

και για το καροτσι καλη η τιμη..αλλα δες τι απο ολα χρειαζεσαι..και αν χρειαζεσαι ολο το σετ...

εμενα πχ τα καροτσια ειναι σαν καινουρια..δεν τα ηθελε με τιποτα..

στην αρχη καθοταν στα σλινγκ..μετα για μερικους μηνες εκατσε στο καροτσι..και μετα που εμαθε να περπαταει..θελει να τρεχει..

Τι ειναι ν αναροπητα;;;;

εγω το μονο κυπριακο που ξερω ειναι τα δαχτηλα...τα οποια μας εστελναν που και που με το κιλο..και τα οποια τα τσακιζαμε στο γραφειο σε χρονο ντε τε

Γειά σου Chrystalleni μου χάρηκα!! :lol::lol::lol:

Χαίρομαι που πέρασες τέλεια!!! Φαντάζομαι με τις φωτό τι γέλιο ρίξατε! Είχε έρθει η καλύτερη μου φίλη πρίν κανα μήνα απο Αγγλία με την οποία είμαστε φίλες απο 1η Γυμνασίου... και βλέπαμε φωτό απο την 5ήμερη!! Αίσχος!!! Πεθάναμε στο γέλιο με αυτά που φορούσαμε και με τα μαλλιά μας και τα φρύδια μας και όλα!!! Πάντως ήταν ωραίες εποχές! και ας είμασταν έτσι όπως είμασταν!! :lol::lol::lol::lol:

Τι είναι η αναρόπιττα αλήθεια? Είμαι περίεργη μα μάθω για πε για πε! :lol::lol:

Καλό αυτό που μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά...

Και εγώ έτσι λέω Χρύσα μου... κρίμα είναι να μην τις χρησιμοποιήσω...Μου είχαν αρέσει κιόλας... τώρα ποιός ο λόγος να ξαναδίνω λεφτά? Ο άντρας μου λέει να πάρουμε άλλη για να μην στεναχωριέμαι που τις βλέπω.. αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα...

Χρύσα για το καρότσι... νομίζω ότι θα το χρησιμοποιήσω... γιατί για σλινγκ δεν με βλέπω λόγω δισκοκήλης...το καθισματάκι στο αυτοκίνητο νομίζω ότι είναι απαραίτητο.... τώρα το άλλο που είναι σαν καλαθούνα το χρησιμποιείς λέει όταν είναι πολύ μωρό...μιάς και γεννάμε καλοκαίρι λογικά θα βγαίνουμε για βολτούλα...

Αχ μη θυμηζετε εποχες...

αχ...φρυδια;;;;μαλλια;;;ντυσημο..απαπαπαπαππα..ουτε να τις βλεπω δεν θελλω.

Κοιτα αμα δε σε ενοχλει κρατα τες..

δεν ειναι η κουνια που θα σου θυμηζει κατι τετοιο..ουτως η αλλως θα το θυμασαι για παντα...και καλυτερα γιατι θα τις χρισημοποιησεις γι ακατι πολυ ομοργο..για τον γιοκα σας που θα εχει παντα μεσα στην καρδια του τα αδελφακια του

Αμα θα το χρισημοποιησεις και τα τρια..παρτα ουτε συζητηση ..πολυ καλη τιμη.

Καρεκλακι εμεις αλλαξαμε πολυ συντομα..και το "κοχυλι" το εχω ακομα..γιατι ο κυριος δεν ηθελε να καθετε και ηθελε να βλεπει..με το που αλλαξαμε καρεκλακι..σταματησαν οι ιστεριες

3 μηνων ηταν τοτε.

ΧΑχαχα καλός ο μικρός!!! Υστερίες απο 3 μηνών??? Μπράβο!!! Τώρα εγώ τι παιδί θα βγάλω δεν ξέρω...Θα το ρισκάρουμε μάλλον... και αν δεν τα θέλει... θα τα κάνω δώρο η θα τα κρατήσω για το επόμενο (αν με το καλό κάνουμε)

Ιστεριες δε λες τιποτα..με το που τον βαζαμε ουρλιαχτα!!!

μετα οηραμε την προξημα της κικο που εχει ειδικο μαξιλαρακι για εως 9 κιλα...

και παρολο που και αυτο το ειχαμε αναποδα..καθοτα σουζα..γιατι μπορουσε να βλεπει απο τα παραθηρα καθως ηταν ψιλα..

Γιατι καλε να μη κανεις και αλλο παιδιακι...θα γινεις πολυτεκνη μετα!!!!

ΧΑχαχα λές??? Πολύτεκνη σαν την πεθερά μου????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά την πεθερά μου δεν την φτάνω με τίποτα!!! 10 γέννησε το ένα πέθανε και έχει 9 !!!!!

Kαλησπερα και απο μενα!Ευχαριστω για τις ευχες.Ντιοσα,πολυ ομορφη η κουνια.Και η προσφορα του καροτσιου τελεια!Κατι τετοιο ψαχνω να παρω,αν και δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω ολα...

Εχω και εγω δισκοκηλη.Ας ελπισουμε με την αυξηση του βαρους να μην εχουμε προβληματα με την μεση...

Να πω και εγω πως ειμαι απο την ομορφη Ροδο.Ειμαι παντρεμενη εδω και 7 μηνες.Εχω τελειωσει βρεφονηπιαγωγος αλλα τωρα δεν δουλευω.

Πωπω...10 παιδια...ζωη να χουν..χαρα στο κουραγιο της..να μεγαλωσεις τοσα παιδια..ηρωιδα ειναι!!!!

Πέρα απο το μεγάλωμα....σκέψου πόσο καιρό ήταν έγκυος!!!!! Το πρώτο της το έκανε στα 19 και το τελευταίο στα 40!!! τα πρώτα είχαν διαφορά απο 9 μήνες μέχρι 1,5 χρόνο τα τελευταία 3 απο 4 χρόνια!!!!

beboulino Ρόδο είχαμε πάει 5ήμερη...ήταν πολύ ωραία... δεν έτυχε να ξαναπάμε... αλλά θα ήθελα κάποτε να ξαναπάω.

Και εγώ αυτό ελπίζω... να μην έχουμε θέμα με την δισκοκήλη όσο μεγαλώνει η κοιλιά!

Γιεληζ μου η κουνια ειναι φοβερη.....

εμενα δεν την πολυχρησιμοποιησαμε :lol: μιας που τον ειχα μαζι μου αφου ελειπε πολυ ο μπαμπακας μας....καινουργια ειναι κ την πηρα πορτοκαλι με ενα γαιδουρακο...αλλα στο επομενο θα την αλλαξω....θα παρω διαφορα αυτοκολητα κ θα την κανω τζιτζι....

κ εγω θελω να γινω πολυτεκνη...να κανω πολλα :lol: μπραβο στην πεθερα σου....εμενα οι γιαγιαδες μου ειχαν απο 6....κ η μαμα μου 5...ετσι μου εμεινε κ μενα μαλλον..περναει στο γονιδιο...

κ για το καροτσι εχω κ εγω της ιδια εταιρειας αλλα τριροδο....παρομοιο με αυτο που κοιταζες εχει η αδελφη μου....παντως ειναι απαιχτα καροτσια...δεν παθαινουν τιποτα......να φανταστεις το δικο μου το χρησιμοποιησα 2 χρονια κ ειναι σαν καινουργιο...κ το χρησιμοποιησα παρα πολυ...το ευχαριστηθηκα....τωρα το βλεπω κ αναρωτιεμαι θα ξαναχρησιμοποιηθει ποτε :cry: κ ηαδελφη μου δυο που εχει το εχει ξεσκισει κ ειναι σαν καινουργιο....

κ

Γειά σου Χρυσάνθη μου γλυκιά!

Εγώ μάλλον δεν το εχω στο γονίδιο να γίνω πολύτεκνη... η μαμά μου έχει μόνο εμένα... η μία μου γιαγιά έχει 3 παιδιά και η άλλη 6.... μέχρι 3 θα ήθελα και εγώ... αλλά ο Θεός ξέρει καλύτερα γιαυτο δεν μιλάω... :lol::lol::lol: όσα μας δώσει!

Το καρότσι μου άρεσε και εμένα πολύ!! Ειδικά το κόκκινο!! Πολύ όμορφο... και αφού λές και εσύ ότι δεν παθαίνει τίποτα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!!

Και μην σκέφτεσαι έτσι... και βέβαια θα το ξαναχρησιμοποιήσεις το καρότσι σας!! Εγώ είμαι σίγουρη γιαυτό!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

κ η αδελφη μου το κοκκινο εχει....κ εχει αγορια κ καθε φορα που τα πηγαινε βολτα της λεγανε αχ τι ομορφο κοριτσακι.... :lol: κ τα ειχε παντα στα μπλε.....

εγω το πορτοκαλι..βασικα εγω με το κολλημε που ειχα για κοριτσι θα επερνα ροζ αλλα ο αντρας μου με συγκρατησε.... :lol: αφου στον γιο μου στην β επιπεδου μου λεει η γιατρος εχει τσου....κ κατουραει...κ της ειπα ενταξει δεν πειραζει....

κ η αδελφη μου το κοκκινο εχει....κ εχει αγορια κ καθε φορα που τα πηγαινε βολτα της λεγανε αχ τι ομορφο κοριτσακι.... :lol: κ τα ειχε παντα στα μπλε.....

εγω το πορτοκαλι..βασικα εγω με το κολλημε που ειχα για κοριτσι θα επερνα ροζ αλλα ο αντρας μου με συγκρατησε.... :lol: αφου στον γιο μου στην β επιπεδου μου λεει η γιατρος εχει τσου....κ κατουραει...κ της ειπα ενταξει δεν πειραζει....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: άκου εκεί "εντάξει δεν πειράζει!!! " πολυ καλή απάντηση!!!

Α και εγώ έχω τρέλλα με το κόκκινο στα αγοράκια!!! Ειδικά τα κόκκινα πουκαμισάκια! !!! Και το καρότσι θα το ήθελα κόκκινο... Γιατί δηλαδή? Αυτοί που οδηγάνε κόκκινα αυτοκίνητα δεν είναι άντρες???? :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομιζω πως το κοκκινο ειναι ωραιο και για αγορακια.Και εγω κοκκινο σκεφτομαι να παρω,ο,τι μωρο και αν εχω.Μου φαινεται ουδετερο χρωμα.

Κοριτσια,εσεις το φυλο το ειδαε στην αυχενικη;Εμας δεν φανηκε... :( Παρολο που ειδαμε αναμεσα στα ποδαρακια του.Ακομα δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ειδα,εχω εκστασιαστει...Ενα ολοκληρωμενο ανθρωπακι 5,6 εκαοστων...Σαν θαυμα μου φαινεται!Μονο εγω το βλεπω τοσο φοβερο; :roll:

Καλησπερα γλυκες μου!!!Πως ειστε?Πιασαμε συζητηση για καροτσια?Γιεληζ πολυ μου αρεσε αυτο που ειδατε.Αν δεν ειχα 2 θα πηγαινα αυριο κιολας να το παρω!!!Οι κουνιες ειναι επισης τελιες και συμφωνω με τα υπολοιπα κοριτσακια,να τις χρησιμοποιησεις!Οσο για το συνδρομο της πολυτεκνης μανας εγω δεν το εχω στα σιγουρα!!!!Ηθελα παντα ενα παιδι κι οταν εμαθα οτι εχω διδυμα ειχα φρικαρει.Αντι να χαρω εκλαιγα...Τωρα βεβαια ντρεπομαι που το λεω και ισα ισα που πεταω απο τη χαρα μου αλλα για τριτο ουτε που το σκεφτομαι!!

Μπεμπουλινο τελεα τα νεα σας απο την αυχενικη!Αντε με το καλο και στον β'επιπεδου τωρα!Κ οντως ειναι φοβερο να το βλεπεις!!

Νικολ συμφωνω απολυτα με τη Χρυσα,μας βομβαρδιζουν με χιλια πραγματα τα οποια δηθεν χρειαζεται το μωρο και στην ουσια τα μισα ειναι απαραιτητα...

Γιωργο μου χαρηκα που μας ειπες την ιστορια σου και σε γνωρισαμε καλυτερα.θαυμαζω το μεγαλειο της ψυχης σου ειλικρινα!

Αυταααααααααα!!Δε θυμαμαι τι αλλο διαβασα.... ;)

Ουτε και εγω το εχω το συνδρομο της πολυτεκνης μανας...Θελω 2 παιδακια.Και το 2ο το θελω περισσοτερο για να εχει αδελφακι το πρωτο. :oops: Η μαμα μου ειναι μοναχοπαιδι και δεν μου αρεσει που δεν εχει αδελφια...

Καλησπέρα Σοφία μου!!! Εσύ να πάρεις το DUETTE... όσα διδυμοκάροτσα κι αν είδα αυτό ήταν το πιο ωραίο!! ;);););) Εγώ ένα παιδί δεν ήθελα ποτέ... πάντα έλεγα 2 σίγουρα ίσως και 3... εγώ είμαι μοναχοπαίδι και είναι πολύ άσχημο να είσαι μόνη... Θα ήθελα πολύ να είχα αδέρφια... ο άντρας μου βέβαια που έχει 8 μου λέει ότι θα ήθελε να είναι μοναχοπαίδι!! :lol::lol::lol: οπότε όλα είναι υποκειμενικά... ο καθένας θέλει αυτό που δεν έχει... :lol::lol::lol::lol:

beboulino ούτε εμείς είδαμε φύλο στην αυχενική... και ναι είναι φοβερό να βλέπεις το μικροσκοπικό ανθρωπάκι που έχεις μέσα στην κοιλιά σου!!! Ασύγκρητο!!

απο την πρωτη ημερα ηξερα οτι θα ηταν αγορι...αλλα ελεγα οχι..οταν μου το ειπε μου ηρθε καπως....τεσπα μεχρι να γεννησω δεν πιστευα οτι ηταν αγορι...ελεγα εχω ελπιδες...... :lol:

οταν γεννησα εκανα καισαρικη με ολικη ναρκωση γεννησα 07:55 το πρωι αλλα με τις βλακειες τους εγω αργησα να τον δω τον ειδα το μεσημερι....14:00, οταν ξυπνησα απο την ναρκωση μου λεει η μαια ξυπνα γεννησες...εγω δεν μπορουσα να μιλησω κ εκλαιγα απο τον πονο κ της ειπα το μωρο? κ μου λεει ειναι ξανθος πανεμορφος κ ειναι ιδιος εσυ....κ λεει ενταξει οκ ειναι καλα...οταν μου τον εφεραν κ τον πηρα αγκαλια ειδα τα ματακια του που με κοιτουσαν (τα ειχε ανοικτα) κ καθε φορα που ακουγε την φωνη μου εδειχνε οτι με αναζητουσε εγω ελυωνα....

ο γιος μου ειναι η ζωη μου....τον λατρευω..οι λεξεις δεν φτανουν για να περηγραψω τι νοιωθω....το στουμπουλακι μου...αχ...αχ...αχ...

ωραιο το κοκκινο...εγω πηρα πορτοκαλι γιατι στο τριροδο δεν ειχε κοκκινο..... :lol: αλλα κ το πορτοκαλι ειναι πολυ ωραιο...

Αχ μωρέ ότι είναι για μωράκια είναι ωραίο!!!

Χρυσάνθη μου είσαι πολύ τυχερή που έχεις το αγοράκι σου!!

Ανυπομονώ να ζήσω όσα περιγράφεις!

Γιεληζ μου απο μικρη φροντιζα τα αδελφια μου...2 ετων κ ταιζα με το μπουκαλι την αδελφη μου....μου εβαζε η μαμα μου τα μαξιλαρια κατω απο το χερι με ειχε στον καναπε κ την ταιζα κ εκεινη εκανε δουλειες...φανατστειτε 30 ετων εγω τωρα κ μεναμε σε ενα χωριο εξω απο τα τρικαλα....5 χρονων ηρθε το ρευμα στο σπιτι μου, με την λαμπα πετρελαιου :lol: ...η μαμα μου επλαινε τα ρουχα στο χερι.....ολα τα θυμαμαι...την μικρη την αδελφη μου που την περναω 8 χρονια εγω την αλλαζα την κοιμιζα...ηξερα ποτε επρεπε να φαει....κ αυτο μου εμεινε...οταν αρρωσταιναν επερνα τα ρουχα τους κ τα μυριζα κ εκλαιγα.....ημουν αγχωδεις απο τοτε.... :lol:

λατερυω τα παιδια...αχ θελω πολλα.... :lol: θελω να γινω πολυτεκνη :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...