Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Μαξιμαμμυ εμενα τις σκαλες μου τις εχει απαγορευσει εντελως!!!Κ στη νυφη μου οταν ηταν εγκυος το ιδιο.Αλλα βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Μαμά Νικόλα!!!! Ναι την Τρίτη έχουμε την Β' επιπέδου! και την Πέμπτη θα πάμε στον γιατρό μου... Εμείς πάμε μαζί! Με το καλό να τη δείτε τη μπουμπού!!!

Και εμένα ο γιατρός μου δεν με αγχώνει για τα κιλά... απλά στο νοσοκομείο μου είπαν να μην πάρω πολλά για να μην δυσκολέψουν την καισαρική! Ο γιατρός μου μου είπε μέχρι 10 μπορώ να πάρω... πρός το παρόν είμαι 1 κιλό+ (ενδιάμεσα έχασα κάποια και ξαναπήρα) και κάθε φορά που πάω μου λέει μπράβο!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

maximammy τα γλυκά όντως καλό είναι να τα αποφεύγουμε.... εγώ αντί για γλυκό τρώω γιαούρτι με μέλι η καμιά κρέμα... και το ρυζόγαλο μου είπε η διαιτολόγος μου ότι είναι πολύ καλή και υγιεινή επιλογή... Τώρα για το ζάχαρο δεν ξέρω πώς θα βγεί στην καμπύλη.. στην τελευταία αιματολογική μου είχε βγεί 90 η 91 δεν θυμάμαι ακριβώς και μου είπε ο γιατρός ότι είναι μια χαρά...

sofitsa για τις σκάλες και ο δικός μου ο γιατρός έχει την ίδια άποψη με τον δικό σου! Να τις αποφεύγω όσο μπορώ!

Ξυπνήσατε όλες σιγά σιγά ε?

Σεσίλια και Μιχαέλα..υπομονή κοριτσια μου..πού θα πάει δεν θα περάσουν οι άτιμες οι αναγούλες και οι εξαγωγές???

Σοφάκι μου οπως τα λες ειναι...αρχισε γενικά να μπαινει τάξη σε αυτο το σπίτι και είμαι πιο ήρεμη. Τελικά ο αντρας μου είναι πολύ νοικοκύρης..μονος του τα συγύρισε όλα!! Τώρα θα λείψει 7 μέρες και θα ηρεμήσει από τις δουλειές!! :lol::lol:

Οσο για τη θάλασσα..ουτε εγώ ούτε ο αντρούλης μου τρελλαινόμαστε..Προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω τη θάλασσα, με ηρεμεί αλλά δεν τρελλαίνομαι για μπανια..ειδικά όταν έχει την αφόρητη ζέστη που έχουμε στην Κύπρο!!

Η Ζαχα πού είναι???

Ελίς πόσο χρονών ειναι η κορούλα σου?

Μαμά Νικόλα απο τωρα έτοιμες οι διακοπές ε!!!

Κι εμένα τις σκάλες μου τις εχει απαγορεύσει εντελώς...οπως κ οποιαδήποτε είδους άσκηση!!!

Για τα κιλά δεν αγχώνομαι και τόσο αλλά ότι τρωω τα γλυκά μου, τα τρωω...Τωρα με βάζετε κι εμενα σε σκεψη οτι πρέπει να τα μειώσω...

Καλημερα κοριτσια, ανηρ και μπεμπακια!!!! Πηρα τα γιουτοπαρ μου, καμμια παρανεργεια ευτυχως, μαλλον τα θυμαται ο οργανισμος μου από περισυ!!! Ενταξει απογοητευτηκα λιγο αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη!!! Όλα καλα θα πανε!!! Σημερα περιμενω και τα πεθερικα μου με το καλο!!!

Χρυσουλινι μου ξερω πως θα είναι παρα πολύ δυσκολα αλλα πιστευω πως αξιζει γιατι ετσι θα εχουν μικρη διαφορα μεταξυ τους και θα είναι πολύ δεμένα!!Αυτο είναι το κυριοτερο για εμενα!!! Χαλάλι ολη η κουραση!!!

Διοσα εγω πηγα εκτακτως χθες επειδη ποναω πολύ αυτές τις ημερες στην τομη!! Ο γιατρος μου ειπε πως το παχος της μητρας πρεπει να εινια 7χιλ! Καλη είναι η μητρα μου απλα στο μηκος της τομης το παχος της είναι 4,5χιλ και αυτό είναι το προβλημα!! Εσυ εχεις ενοχλησεις; Πονας; Εμεις ειμαστε την Κυριακη στις 20 και ανυπομωνωωω!!!!!!

Χρυσουλίνι με καισαρική εισαι και εσυ;

Βρε Ελις τελικα ωρες ωρες η ειλικρινια των παιδιων είναι κακο πραγμα!!σ Κοριτσια εγω είμαι ήδη 78,5 κιλα!! Δυστηχως ειχα παρει 23 κιλα στην Μαρινα και δεν τα ειχα χασει όλα!! Θηλαζα 10 μηνες και αυτό μου προκαλουσε πεινα!! Καλα ειχα από πριν εξτρα κιλα! Τα κανονικα μου ηταν 56-58, το πολύ 60!! Και τωραααααααα…

Σεσιλια τι κρεββατι θα παραγγειλετε; Θα βαλετε και καγκελα;

Μιχαέλα να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου!! Πάντα υγιές, χαρουμενο και τυχερο να είναι!!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οπως καλα θυμαται κ η γιεληζ στις 10 ειχε γεννεθλια το κοριτσακι μου.το τικερακι μου μαλλον κολλησε κ λεει ακομα χρονια πολλα :lol::lol: πρεπει να το κοιταξω!!!γιεληζ νομιζω στις 20 εχει γεννεθλια η κορη της,στις 19 εχω εγω,δηλ. αυριο!!!

Εμένα δεν συζητάει καν για γυμναστική,σκάλες κτλ ο γιατρός μου.. θεωρεί ότι κουράζομαι αρκετά με τον μικρό και ότιδεν χρειάζεται άλλο!Εν τω μεταξύ όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη την είχε χαρακτηρίσει επαπειλούμενη λόγω της αποκόλλησης του σάκου.. νομίζω παίζει ρόλο κι αυτό!

Maraki ναι.. μας αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα.. και η Σκόπελος οπότε από πέρσυ το καλοκαίρι φεύγοντας από το νησί κλείσαμε ραντεβού και για φέτος!!

το 2009 όταν γέννησα τον Νικόλα δεν είχαμε πάει διακοπές.. γεννησα Σεπτέμβρη.. και ο άντρας μου μου το είχε πει.. οσα παιδια θέλεις σου κάνω αλλά διακοπές δεν ξαναχάνω!! Ευτυχώς τώρα στο τσακ το προλάβαμε!! :lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια η Ζαχαρένια που χάθηκε σήμερα???

Μιχαέλα μου τόσοι υδροχόοι που μαζευτήκαμε εδώ έχω χάσει την μπάλα!!!! :lol::lol::lol::lol: Οπότε να θυμηθώ αύριο τα δικά σου και μεθαύριο την κορούλα της mariamg... checked!!! :lol::lol::lol:

mariamg εγώ δεν νιώθω καμία απολύτως ενόχληση...ούτε πόνο ούτε τίποτα... ελπίζω μόνο να συνεχίσει έτσι...

Μαμά Νικόλα σωστός ο husband!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα που ηπια και εναν καφε..ντεκαφ βεβεια αλλα δενε χει σημασια..μπορω κατιτισ να σχολιασω!!

ΧΡυσουλινι τελεια τα νεα σας..αντε με το καλο και οι υπολοιπες..

Γιαλιζ και Ευγενια περιμενουμ εκαι τα δικα σας νεα απο ευδομαδα..

εμεις απο ευδομαδα εχουμε παιδιατρο γι ατο προτελευταιο εμβολιο και γυναικολογο στις 25 αντε να δουμε μπας και μας δειξει τι ειναι!!!

Μαρακι κραβατι θα παρουμε κανονικο προεφηβικο..φυσικα με καγκελο...

εχω δει πολλα κρεβατια..αψαξα και ΙΚΕΑ και ΝΕΟΣΕΤ κλπ κλπ...

πηγα και στα κοχεν..θα παμε σε αλλο ενα καταστημα εδω στη Θεσσαλονικη αυριο και πλεων θα καταληξουμε.

Της νεοσετ που αρεσε αλλα ηθελα το καγκελο που βαζουν στις κουκετες και δε μου το βαζουν, βαζουν ενα αλλο που δε μου εμπνεει εμπιστοσυνη, θελλω κατι πιο αξιοπιστο..

Θα τον αφινα στην κουνια και θα επαιρνα αλλη κουνια στο νινι αλλα δεν τον χωραει..και να φανταστεις ειναι και μεγαλη 140Χ70 το στρομα...

τι να πω

Αχ παιδια και εγω τρελαινομαι για θαλασσα....και με χαλαει που ουτε προπερση πηγα ουτε φετος θα παω..

τον μικρο βεβεια θα τον παρει η μαμα στην Χαλκιδικη καθε ΣΚ που πηγαινουν και 2 ευδομαδες τον Αυγουστο που θα κατσουν..αλαλ εγω δεν θελλω..θα μου λειπει το ζουζουνι μου το χαδιαρικο

Ευγενια καλα σου λεει ο ανθωπος καλε..ακου να χασεις διακοπεσ;;;

Αχ και εμενα μου ειπε να παρπαταω..οκ περπαταω αλλα...ειδομεν

χαχαχα Μαμά Νικόλα πάλι καλά τα προγραμμάτισες σωστά για να κάνεις και τις διακοπές σου!!!

Μαρία μου τι κάνεις??? Κι εμένα δεν με πιάνουν πλεον οι παρενέργειες του γιουτοπαρ..τα συνηθισα μάλλον..Ειχες συσπάσεις και στα εδωσε?

Εγώ μέχρι στιγμής είμαι στα +3 και ευελπιστώ να σταματήσω στα 10. Γενικά θέλω να είμαι ευέλικτη και αυτόνομη, και είδικά τώρα στην εγκυμοσύνη που εν μέρη χάνεται η θηλυκότητα.... τουλάχιστον να σώσω ότι μπορώ.

Όσο για την ειλικρίνια της κόρης μου :twisted: . Ασε που στα κανονικά μου την περνάω μόνο 2 κιλά (εγώ 53 και αυτή 51). Αλλά βρήκε ευκαιρία να με δουλεύει τώρα. Είναι 15, εφηβεία κλπ κλπ κλπ. Μπερδεύτηκαν οι ορμόνες μας, εγκυμοσύνης και εφηβείας. Ωρες-ώρες λυπάμαι τον άντρα μου, τα ΄χει παίξει :lol::lol::lol:

Άντε Cesilia δεν έμεινε πολύ σε μία εβδομαδούλα θα μάθεις και εσύ τι χρώμα θα σε βάψουμε!!! :lol::lol::lol: Με το καλό να το δείτε και εσείς το ζουζούνι σας!!!

Elis full στις ορμόνες είστε στο σπίτι... εδώ ο δικός μου έχει μόνο εμένα και τα έχει δεί όλα... φαντάζομαι ο δικός σου!!! :lol::lol::lol::lol:

να σας πω την αληθεια δεν μου εχει απαγορευσει αυτά που κανω, και τον ρωταω καθε φορά ξανά αν μπορώ να τα κανω ή οχι. ενδεχομένως η καθε περιπτωση και ο καθε γιατρος να ειναι διαφορετικος και εχει το δικό του συστημα. Βεβαια αν δω οτι εχω καποια ενοχληση φυσικά και θα σταματησω.

μου αρεσει που περπαταω και εχω βαλει και 5 κιλά :lol::lol::lol: φανταστειτε ποσο τρωω......αν καθομουνα κιολας ποσα θα ειχα βαλει???? :lol::lol::lol:

εκανα και μια συζητηση στη δουλεια για την συμβαση μου προχθες και περιμενω απαντηση.... :|:|:| απο την μερια μου τους ειπα να καθισω 1 μηνα πριν και 2 μηνες μετά,(φυσικά αμισθή) για να μην χρειαστει να λειψω καιρό..... ο διευθυντης μου συμφωνησε αλλά εχει και ΔΣ να το συζητησει το θεμα.... ρε γμτ ειναι δυσκολες εποχες και αν χασω τη δουλεια μου δεν θα βγαινουμε με τιποτα και ειναι πολύ δυσκολο να βρω δουλεια....

Elis εχεις τοσο μεγαλη κορη!!!

Μπραβο!!!!

Και η ξαδελφη μου στα 38 αποφασησε να κανει 3ο εχει δυο μεγαλα παιδια...δυο κορες...17 και 15 ετων...

αλαλ αυτη ειναι χαλια..ειναι ολη μερα ξαπλα εχει τρελες αδυναμιες και εχει και την γκρινια απο τις μεγαλες που δεν "εγκρινουν" την νεα εγκυμοσυνη...

λες και τις ρωτησε κανεις!!!!

Γιελιζ μακαρη..να μη μας το παιζει πολυ δυσκολο το νινι..

ο αντρας μου χτες αποφασησε να χαιδευει την κοιλια μου..λεει οτι αυτο το μωρο το εχουμε πολυ παραμελιμενο!!!

Α...ακουστε γελιο..παω χτες να δηλοσω την απωλεια ταυτοτητας..παω στο τμημα..καθετε ο αξιοματικος υπηρεσιας..πισω του μια τεραστια ταμπελα..απαγορευετε το καπνισα..μπλα μπλα..ο δοιηκητης..

ο κυριος καθετε σταυροποδι...μπαινουμε..οτι και να πεις..η κοιλια φαινετε....μας βλεπει..παει αν μπει στον υπολογιστη..αλλαζει ποδι και αναβει τσιγαρο και ξεφυσαει με απολαυση..

ε τι να του πεις τωρα ρε παιδια.....

Μαχιμαμι ολα καλα να μου πανε με τη δουλεια σου!!!!

maximammy είναι δύσκολες οι εποχές όπως λές... μακάρι να πάνε όλα όπως θές...

Cesilia μάλλον απαγορεύεται το κάπνισμα για τους επισκέπτες και όχι για αυτούς!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? Βλέπει ότι είσαι έγκυος και εκείνος τον χαβά του!!!

Απαράδεκτος!!!

ευχαριστω κοριτσια κι εγω αυτό ελπιζω να πανε όλα καλά....

Αμά αυτοί δεν τηρούν τους νομους περιμενουν να τους τηρησουν οι υπολοιποι...... ας καπνιζει οταν ειναι μονος του, δεν ντραπηκε ο γαϊδαρος να αναψει τσιγαρο???

Σεσίλια εγώ δεν ξέρω αν θα αντεχα να μην του πω τίποτα!!! Υπο αλλες συνθηκες δεν θα ασχολουμουν αλλα με την εγκυμοσύνη κατι θα έλεγα..Καποιοι ανθρωποι ειναι εντελώς αναίσθητοι!!!

Ελις πολεμος ορμονών!!!

Εγώ μπορώ να πω ότι με τις ορμόνες είμαι καλύτερα από περσι..Μονο στην αρχή είχα νεύρα..Ειχα καθυστέρηση και πήγα να παρω τον αντρα μου απο το αεροδρόμιο και πήγα να παρκάρω..Δεν με αφησαν επειδή εκει ήταν λέει για αναμονη των επιβατών και η δικια μου πτήση εχει ώρα ακομα..Τεσπα κάνω δυο γύρες με το αμάξι και βλέπω ότι όλους τους άλλους που ήταν αντρες τους αφησαν να παρκάρουν..τα πήρα ασχημα και παω να παρκαρω κι εγώ.Ηταν 4 τύποι και πήγαν να μου κάνουν τους έξυπνους να μου εξηγήσουν πως να παρκάρω....λες και τους ρώτησα..Στο μεταξυ δεν εχω κανενα προβλημα στην οδηγηση, ίσα ίσα ειμαι πολύ καλύ και ειδικά στο παρκάρισμα.Τα πήρα και αρχισα να λέω "νομιζετε οτι επειδη ειστε αντρες οτι ειστε καλύτεροι..Σας ζήτησα βοηθεια??Οχι!!! Μπορώ και μόνη μου"... :lol::lol:

Ηρθε ο αντρας μου και με μάζεψε!!!! Κάποιες φορές ειμαι πολύ φεμινίστρια!!!

Οσο για τα κιλά τώρα που ξαπλώνω συνέχεια φοβάμαι οτι θα πάρω πολλά αλλά τι να κάνω..μακαρι να ειναι καλά το μωράκι μου!

Κοιτα..εγω τωρα τελευταια δενε χω διαθεση για καυγαδες..ειμαι σε μια κατασταση πολυ ζεν...δεν ξερω γιατι..αλλιως κουνια που τον κουναγε...

Ρε κοριτισα..εσεις γνωριζεστε απο αλλα θεματα..εγω δε σας ξερω...πειτε καλε τα ονοματα σας..συστηθειτε!!!!

εγω ειμαι η Χρυσα...ειμαι 30 χρονων και δουλευω σε μια εταιρια που ασχολειτε με οικονομικο ελεγχο και επενδυσεις..μενω Θεσσαλονικη..

εσεις;;;;;

Πονεμένη ιστορία αυτό το τσιγάρο και δεν νομίζω ότι θ΄αλλάξουν και πολλά, δυστυχώς!!!!

Μαράκι καλά τους έκανες αυτούς στο αεροδρόμιο, μαζί σου. Φτάνει πια να μας αντιμετωπίζουν ως "ηλιθιες" ειδικά σ΄ ότι έχει να κάνει με την οδήγηση. Δεν λέω υπάρχουν και γυναίκες που είναι πραγματικά επικίνδυνες, αλλά υπάρχουν και αντίστοιχοι άντρες!!!!!

μπραβο μαρακι τσαμπουκαλου :lol::lol::lol: κ εγω οταν βλεπω κατι τετοια κουλα πολυ νευριαζω κ ειδικα στην οδηγηση λεω πολλα.ο αντρας μου λεει να μην μιλαω πολυ κ να μαζευω α νευρα μου γιατι καμια μερα μπορει να με δειρει κανεις.αλλα δεν μπορω οταν βλεπω μακακιες.κ εγω μπορει να κανω καμια φορα απο καμια αλλα οχι χοντραδες,ελεος.

οσο για τα κιλα ειπαμε ειναι μεγαλο κεφαλαιο κ θα μιλαμε για ωρες.προς το παρον απο την πρωτη μερα που πηγα στο γιατρο μεχρι κ προχθες που πηγαμε,η ζυγαρια του με εδειξε στο συν 1.εκεινος λεει οτι δεν το μετραει αλλα εγω ολα τα μετραω κ τα γραμμαρια.οχι τιποτα δεν προλαβα να χασω κ τα παραπανισια των γιορτων.υπολογιζω στο καλοκαιρι που ανεκαθεν δεν πολυ ετρωγα.αλλα ποιος ξερει.οχι τιποτα αλλο αρχες οκτωβρη εχουμε κ γαμο κ ισα που θα εχω σαραντησει...ποτε να προλαβω να τα χασω.θελω κ τουαλετα παναθεμα με.να δω σε τι θα μπορεσω να μπω.

Συμφωνώ Ελισ μου!!

Χρυσα μου να συστηθω κι εγώ ΄τοτε....Μαρια, 25 χρονών, μένω στην Κύπρο και ειμα δασκάλα για παιδιά με ειδικές ικανότητες! Αυτά!!! Ειμαι και φρεσκοπαντρεμένη!!

Μιχαέλλα μου γενικά δεν κάνω τέτοια..ισα ισα που τις περισσοτερες φορές ντρεπομαι και δεν μιλαω..Τωρα τελευταια μου βγαίνει αυτο!!!! Κι ομολογώ οτι μου αρέσει!! :lol::oops:

Εγω παλη νομιζω οτι οι αντρες ειναι πιο επικυνδινοι στην οδυγηση..ειναι πιο ριψοκινδυνοι...και τους φοβαμαι ..

Αλλα μαρακι εσυ καλα τους εκανες...ε μα πια

Μιχαελλα μη μιλας για τουαλετες..εγω που θα πρεπει να χασω 20 κιλα..10 παραπανισια..και 10 που ελπιζω να παρω μεχρι να γεννισω;;;;

Μαρακι δυσκολη δουλεια κανεις...

θελει πολυ υπομονη και αγαπη..

Εγω ειχα περασει παιδαγωγικο..αλαλ επειδη ηξερα οτι ποτε δεν θα μπορουσα να χειριστω σωστα μια ταξη με πολλα παιδια δεν πηγα καν..αλλαξα καριερα..σπουδασα φοροτεχνικος..ασχετα αν δουλευω σαν executive secretary.

εμεις εχουμε πολλες δουλιες με Κυπρο...κυριως με δικηγορους τραπεζες ορκωτους ελεγκτες...

9 χρονια δουλευω εδω..και ακομα δεν αξιωθηκα να την επισκεφτω!!!

οντως ρε παιδια συστασεις δεν εχουμε κανει!!! Εγώ ειμαι η Μάχη, ειμαι 26 και μένω στα Τρίκαλα, ειμαι γραμματεας σε μια εταιρεια.

Κοριτσακια εγω με τις ορμονες,αν κ γενικα νευρικη,δεν εχω ακομη προβλημα.Ισα ισα που εχω ηρεμησει κιολας!!Μου ελεγε ο αντρας μου με τοσα νευρα που εχεις οταν μεινεις εγκυος θα με αποτελειωσεις αλλα μου βγηκε στο πολυ χαλαρο.. :D:D

Οσο για τα κιλα εγω ειμαι στα +6 αλλα ευτυχως δεν ειχα απο πριν προβλημα οποτε εχω περιθωρια να παρω.Ειναι και 2 τα μωρα αρα δικαιολογουνται μερικα παραπανω.Εχω βαλει οριο στον εαυτο μου μεχρι 15.Μετα θα το ραψω :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον για το τσιγαρο που λετε,οταν ακομη δουλευα(τον παλιο καλο καιρο) με συμβαση στο δημοσιο,ενας συναδελφος μου καπνιζε ασταματητα.Καποια στιγμη ηρθε ενας πολιτης τον ειδε με το τσιγαρο,του εκανε παρατηρηση αλλα αυτος χαλαρα....Την επομενη μερα μας διαβασαμε στις τοπικες εφημεριδες :o:o:o

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...