Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Μη δίνεις σημασία Μαράκι στην πεθερά... ασε να λέει τα δικά της και κάνε πώς ακούς!!

Ωραίο το ζελέ!! Ειδικά με φεύση φράουλα!! Αν έχει και κομματάκια φράουλα μέσα ακόμα καλύτερα!! :lol:

Γειά σου beboulino!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιελιζ δεν την δινω σημασία αλλά σήμερα το παρακανε. Μεχρι που έβλεπα τηλεοραση για να καταλαβει οτι δεν δινω σημασια για αυτα που λεει και σταμάτησε..

Οσο για το ζελε....σταμάτα και μου τρέχουν τα σαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XAAXAXAX..πεθεροσυζητηση..σταθερη αξια!!!

Αχ τι μου κανετ εμε τα μακαρονια σας..

θα παω σπιτι και θα φτιαξω μια καρμποναρα να συνελθω

επεστρεψα κι εγώ,

πεθεροσυζητηση βλεπω!!!! εμένα μπορώ να πω οτι σε γενικες γραμμες ειναι καλή η πεθερα. τυχερη φανηκα σε αυτό το θέμα, βεβαια κι εγώ ειμαι λιγο χιχιχι και χαχαχα για να μην εχω προστριβες. ερχετε μια στο τοσο, παμε κι εμεις τις Κυριακες για φαγητό και μεχρις εκεί. Φυσικά καποια πραγματα στην συμπεριφορα της με εκνευριζουν που και που αλλά δεν μιλάω, τα λεω με τροπο στον καλό μου και αναλαμβανει αυτός.

δεν ειναι ιδια η σχεση με την μανα, οπως και να το κανουμε.... μανα ειναι μονο μια...με την μανα μου θα σφακτω και σε ενα λεπτο δεν θα θυμομαστε τιποτα, με την πεθερα αν πουμε καμιά κουβεντα παει καταγραφηκε για παντα... :lol::lol: δεν πρεπει να δινουμε και πολύ σημασια αυτό εχω καταλαβει ;);)

ζαχα μου παρε τον γιατρο σου για την κοιλίτσα, μπορεί να σου δωσει κατι σε συμπληρωμα ή εστω σε συμβουλή και να ηρεμισεις κι εσυ....ουτως ή αλλως γι αυτον τον πληρωνουμε τοσα λεφτά. Εγώ τον παιρνω τηλ για οτι με προβλημαζει....εχει κανει κομμα με τον αντρα μου και με λεει γκρινιαρα και παραξενη.

αυτα, σας φιλώ και καλό μεσημερι!!!!

Καλά της έκανες Μαράκι!! :lol::lol::lol: Όσο για το ζελέ βάλε τον άντρα σου να σου φτιάξει!! :lol:

maximammy πολύ σωστό αυτό που είπες για το ότι αν πεις μία κουβέντα με την πεθερά καταγράφεται για πάντα (και απο τις 2 πλευρές!!) και μετά κάθε φορά που το σκέφτεσαι σου ανάβουν τα λαμπάκια!!

Κοριτσάκια μου ήρθε η ώρα να πάω σπιτάκι μου!! Τα λέμε μετά!! Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση και καλή όρεξη!! Φιλάκια!!!!

Καλε δεν σας προλαβαινω πια!!!Αφησατε τις τριχες πιασατε τις πεθερες...

Για τις τριχες τωρα που ξεκινησα αποτριχωση παλι θα τη συνεχισω και πριν τη γεννα εννοειτε πως θα χω κανονισει να την κανω..ελπιζω δηλαδη..

Πεθερα..εγω δεν εχω να πω κατι..ειναι παρα πολυ καλη,ηρεμη,διακριτικη ερχεται 3-5 φορες το χρονο για καμια 10αρια μερες με βοηθαει κ με το σπιτι,μας βοηθαει κ παρα πολυ οικονομικα και ευτυχως με τα του σπιτιου δεν ειναι καθολου περιεργη!!!!Να πω την αληθεια ειμαι παρα πολυ τυχερη!!!Ο Θεος μου την εστειλε.....

Εγω θα φαω σουπα μοσχαρι που μου εφτιαξε η πεθερα μου και το χα στο ψυγειο..η αληθεια ειναι πως καπου μου βρωμαει τωρα ελπιζω με το λεμονι να τη φαω!!

Χτες ειχαμε ψαρακι φαγκρι στη μαμα!!!!

Αργοτερα λεω να αποπειραθω να φτιαξω μια κολοκυθοτυροπιτα επειδη εχω πολλα κολοκυθια!!Δεν ξερω πως γινετε θα βαλω οτο νομιζω πως πρεπει να χει κ ελπιζω να βγει καλη!!!!!

Α εκλεισα και για β επιπεδου 23/3!!!

Αυταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ντιοσακι!

Σεσιλια,καρμποναρα ακουω και μου τρεχουν τα σαλια!

Το ζελε δεν με συγκινει. :lol: Αν ηταν σοκολατινα...

Κατερινα και εμενα μου βρωμαει πολυ το μοσχαρι,δεν μπορω να το φαω.

Ε μα ολε ςμε τα μακαρονια...

πολλα θελλω γκαστρομενη γυναικα;;; :lol::lol::lol::lol:

θα παω να φτιαξω μια να στανιαρω..μπεικον δεν εχω δεν πολυτρομε αλλαντικα αλλα θαπω τον καλο μου ερχομενος να παρει λιγη μπριζολα καπνιστη απο το σουπερ

Α εμενα μου αρεσει τραγανιστο κριτσινιστο..

ξερω οτι δεν κανει..δεν τροω γεννικα εγω δε μου αρεσουν και πολυ..σε σπανιες περιπτωσεις..αφου ουτε στην πιτσα βαζω...αλλα μια στις τοσες ειναι ΟΚ

Γιελιζ τι να περιμένω τον καλό μου να το φτιάξει???Το έφτιαξα ήδη!!! Ειχα ζελε κεράσι στο σπίτι και τώρα μου μυρίζει παντού!!! Αντε πότε να πήξει να το καταβροχθήσω.

Μπεμπουλίνο δεν κάνει να τρώμε αλλαντικά???Δεν το ήξερα αυτό...Οχι πως τρωω συχνά αλλά στην μακαρονάδα βάζω και καμιά φορά τρωω και καμιά φετούλα σαλάμι.

Κατερινάκι με το καλό η β΄επιπέδου!!

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ για τώρα... καλή όρεξη και καλή ξεκούραση σε όλες!!! Εχω δουλίτσα και δεν θα μπορεσω να είμαι μέσα για να τα λέμε.. Θα μπω το βράδυ κι αν δεν έχετε γράψειπάλι κανένα κατεβατό και προλάβω να σας διαβάσω πριν με πάρει ο ύπνος θα τα ξαναπούμε!!!!!!

Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!! :P:P

Koριτσάκια εγώ θα βγω απόψε, είναι η συνάντηση παλιών συμμαθητών του Γυμνασίου. Έχει 15 χρόνια που τελείωσα το Γυμνάσιο:-) για το Λύκειο θα γίνει άλλο.

Θα πάμε κάπου πολύ ωραία....να φάμε σουβλάκια :lol::lol::lol:

Θα ισιώσω μαλλιά, θα ασχοληθώ λίγο να δείχνω ότι δεν πέρασε μέρα από πάνω μου αν εξαιρέσεις μια φουσκωμένη κοιλίτσα :D:D:D λέμε τώρα

χχχ

Καλησπερα ομορφες!!!Τι μου κανετε?

Μπεμπουλινο θα κανεις αυχενικη αυριο?Πολυ καλη επιτυχια!!!Περιμενουμε νεα!!!

Λοιπον....η συζητηση με το φαγητο εχει παραγινει!!καθε μερα κατι καινουριο κ απο εκει που ελεγα οτι δεν μου τραβαει τιποτα ολο λιγουρευομαι διαφορα!για χαλαρωστε λιγακι.. :lol:

Κατερινακι διαβασε μια πολυ απλη συνταγη για κολοκυθοπιτα κ πεντανοστιμη:τριψε οσα κολοκυθια θελεις σε ενα μπωλ μεγαλο,προσθεσε φετα οση θελεις,αλευρι με το ματι(αναλογα με τα κολοκυθια και να μην ειναι και πολυ συμπαγες το μειγμα),βαλε 2 αυγα,1 γιαουρτι,αλατακι κ ελαχιστο λαδακι.Βουτυρωσε καλα ενα ταψι ριξε το μειγμα και ριξε 3-4 κομματακια βουτυρο απο πανω.Ψησε για μιση ωριτσα.Τελεια!!

Α!Κ ζητω συγνωμη,ειναι η τελευταια συνταγη απο μενα... :lol::lol::lol:

Καλησπέρα!!! Που είσαστε όλες καλέ????? ταβλιαστήκατε από τις πολλές μακαρονάδες?? :lol::lol::lol:

Εγώ μόλις έβαλα τον Νικόλα μου για ύπνο στο κρεβάτι του.. περιμένω να κοιμηθεί και θα μπω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμιστώ... :roll::roll::roll:

Μετά για να πρωτοτυπίσω λέω να φτιάξω μια μακαρονάδα!! :lol::lol::lol::lol: μου την παρήγγειλε ο άντρας μου... έχω ήδη φτιάξει και ψωμάκια διάφορα και ψήνονται!!!Αρέσουν πολύ στους άντρες μου!! Και σε μένα δηλαδή.. αλλά τα αποφεύγω τώρα!! Έχω να φάω ψωμί,μακαρόνια,ρύζι και γενικά αμυλούχα πάνω από 2 μήνες!!!!!! Σήμερα λέω να παραβώ τους κανόνες! ;);) ούτως ή άλλως η καούρες δεν περνάνε.. χειρότερα αποκλείεται να γίνω.. θα φάω σαν άνθρωπος!! βαρέθηκα μόνο φρούτα και σαλάτες... :?:?

Sofitsa πολύ εύκολη η συνταγή.. θα τη δοκιμάσω σίγουρα το Σ/Κ!!!

Μακαροναδα και ψωμακια ε?Τελεια!!Εγω μολις εφαγα λιγη πιτουλα απο το μεσημερι,εκανα το μπανακι μου,εφτιαξα τα μαλλακια μου και χαλαρωνω,οχι οτι εκανα κ τιποτα κουραστικο.... Αργοτερα εχει αγωνα κ το μεγαλο μου μωρο περιμενει 3-4 φιλους του να τον δουνε.. :?:? Θα κλειστω στη κρεβατοκαμαρα κ δε θα βγω απο εκει!! :lol::lol::lol: Ευτυχως τους εχω απαγορεψει το καπνισμα και συμμορφωνονται!

geia sas koritsia!!!!mama nikola ti kaneis??pswmakia eftiakses...mmmmmmm!!!!moy trexoun ta salia!!!!!!8a mpw kai egw gia ena ntouzaki...alla pragmatika mou anoikses thn oreksh..8a dw ti 8a ftiaxw..

gia to stomaxi dokimase mastixa xiou!exw sunexeia kati kaourew oxi sto stomaxi ston isofago.alla otan exw anakatosoures me murwdies h genika enoxlhseis katebazw mastixa xiou me ta paketakia!!(e oxi kai paketakia alla mou pernaei)dokimase to..

Χρυσταλλενη μου καλα να περασεις αποψε!!Μωρε το διαβασα νωριτερα κ με ολα τα αλλα ξεχαστηκα!!Τι ωραια που μετα απο τοσα χρονια συναντιεστε παλι!Εγω τους μαθητες του γυμνασιου σχεδον δεν τους θυμαμαι,ασε που αν τους δω εξω ελαχιστους αναγνωριζω....

Καλησπερα Χαρα μου!!Πως εισαι?

Xara τσίχλες εννοείς??? θα το δοκιμάσω συνέχεια μασάω τσίχλες!! επειδή δεν μπορώ να καπνίσω ;);) Κι εγώ έχω και στον οισοφάγο καούρες.. περισσότερο δηλαδή εκεί παρα στο στομάχι!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Sofaki μπες μέσα και μην ξαναβγείς εάν δεν τελειώσει ο αγώνας!!! :lol: Τι αγώνα έχει?? Με βάζει σε υποψίες ότι δεν μου έχει πει τίποτα ο καλός μου και ότι πήγε και πήρε μπύρες.. Βρε λέτε να ετοιμάζεται να το δει??Μου παρήγγειλε και μακαρονάδα... ψιλοι στ'αυτιά μου μπήκανε.. :lol::lol::lol:

Πάω για ντουζάκι και τα λέμε μετά!!!!!!

Παοκ-Τσσκα Μοσχας,championsleague.Ασε δραμα ειναι αυτοι οι αγωνες.Μπορει μια εβδομαδα να μην εχει αλλα την εβδομαδα που εχει δε σταματανε!Απο 2 καθημερινα!Ελεος!!

Κοριτσάκια μου είστε ακόμα εδώ???

Sofitsa ναι.. τελικά βλέπει τον αγώνα... ουφ... Το μπάσκετ το είχε νωρίτερα.. εννοείται ότι έβλεπε και αυτό! :roll::roll: Δράμα δεν λες τίποτα.. ότι παιχνίδι περιέχει μπάλα το βλέπουμε :shock::shock: Έχεις ήδη κλειστεί στο δωμάτιο εεεε??

Xara μου μπράβο!!!Το μωράκι σου ήταν.. εάν ήσουν και χαλαρή και ξαπλωμένη σίγουρα!!!!!!! άντε και από εδώ και πέρα να το νιώθεις πιο συχνά!!! :D:D Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμβουλή θα σου πω αυριο εάν έπιασε!

Προς το παρών έφαγα τη καρμπονάρα μου και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!!!!

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε??? :?::?::?:

Βρε σεις, διαβαζω τοση ωρα για τις μακαρονάδες και εχω φρικάρει!!!!!! Θέλωωωωωωωωωω... αλλα τετοια ωρα δεν γινεται!! Πω πω.. στον υπνο μου θα τις βλεπω!!

Μαράκι η μικρη δεν επινε καθολου γαλα γι’αυτό ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηη!!!!!!!!! Αλλα δεν θα την πιεσω, ας εδραιωθει το πρωινο γαλατακι και σιγα σιγα της βαζω και βραδινο!!!

Ζαχαρενια το πετρωμα είναι συσπαση αλλα συνηθως διαρκει λιγα δευτερολεπτα όχι τοσο πολύ!! Πήρες τον γιατρο σου;

Διοσα τον κοβω να της το λεει μετα την γεννα σου!! Χαχα!!

Chrystalleni υπομονή!! Καλα ο ανδρας σου είναι ήδη χαζομπαμπας! Ελπιζω να περνάτε υπεροχα! Είναι πολύ ομορφες αυτές οι συναντήσεις!!

Χαρα καλή αρχη!!!

Εγω ειμαι από τωρα με γιουτοπαρ!!!!! Μ’αρεσει που όταν εμεινα εγκυος ελεγα πως σ’αυτή την εγκυμοσυνη δεν θα πονεσω, δεν θα παρω ουτροσεσταν, δεν θα παρω γιουτοπαρ, δεν θα μεινω ακινητη σε ένα κρεββατι, δεν θα αφησω κανεναν να με πληγωσει καιιιιιιιι θα παρω και λιγα κιλα!! Ποναω μεν αλλα καμμια σχεση με την πρωτη μου εγκυμοσυνη δοξα συ ο Θεος, σε σχεση με το τι περασα τοτε τωρα ειμαι απιστευτα καλα, πηρα ουτροσεσταν, έκανα ενέσεις, παιρνω από τωρα γιουτοπαρ, εχω μεινει οσο «ακινητη» μου επιτρεπει η κορη μου, δεν εχω αφησει κανενα να με πληγωσει μιας και εχω απομακρυνθει από.. τους επικινδυνους, καιιιιι εχω ηδη παρει 5 κιλα!!!!!! Τουλαχιστον σ’αυτή την εγκυμοσυνη τρωωω.. τετοια εβδομαδα ειχα παρει 13 στην μεγάλη και εκανα και διατροφη!!! Αποκολληση μηδέν, δοξα συ ο Θεος, ο πλακουντας οπισθιος χαμηλος αλλα δυστηχως λογο της συντομης προηγουμενης καισαρικης μου και της κουρασης η μητρα στην τομη μου εχει παχος 4,5χιλ αντι των 7 που θα επρεπε!!!!! Οποτε ξεκουραση και γιουτοπαρ!!!!!! Τα γνωστα εν ολιγης!!Είμαι λιγο απογοητευμενη γιατι ηθελα να νιωθω πιο ασφαλής σ’αυτή την εγκυμοσύνη αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη!! Τα κοριτσάκια μου να είναι καλα, εντος και εκτος κοιλιάς και μου φτάνει!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
    • Μακ΄αρι για όλες μας να έρθει επιτέλους κ να μείνει 🙏 🌈 ΄Ναι κορίτσι μου αφού ΄ετσι νιώθετε καλά κάνετε κ κάνετε ένα διάλειμμα. Κ μακάρι να μας έρθει το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο 🥰 Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
    • Ειλικρινά δεν ξέρεις τι χάνεις!! Είναι τοπ!!!   χαχαχαχαχ... μου τελείωσαν και οι αντιδράσεις 😂😂😂 Ρε κορίτσια πώς τα καταφέρνετε πάντως και δουλεύετε ακόμα!... έστω και από το σπίτι. Εγ΄ω είμαι τελείως σαν χαζεμένη... κοιτάω υπερπέραν με τις ώρες... μου πέφτουν τα πράγματα από τα χέρια.. ξεχνάω πού αφήνω τα πράγματά μου... Ο άντρας μου λέει πως δε με αναγνωρίζει 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...