Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Και πως περνανε οι συσπασεις ρε παιδια? ξεκουραση? 8 ωρες σε μια καρεκλα καθομαι και μετα σε ενα καναπε.ποσο πια? πολυ ''ευαισθητοκωλικα'' βγηκαν τα μικρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν ειναι οντως συσπασεις...... θελει ξεκουραση κ η καρεκλα δεν ειναι κ το καλυτερο.ισως σου δωσει να παρεις κ τιποτα.η φιλη μου επερνε το μαγνησιο.δεν ηταν βεβαια κατι ανυσηχιτικο αλλα προληπτικα.το παθαινε οταν κουραζοταν λιγο παραπανω κ οταν περπατουσε πολυ.δεν το παιρνεις τον γιατρουδακο ενα τηλ να σου πει.αλλα βρε μηπως τα μωρα οντως κουνιουνται κ σου φαινεται αυτο το τεντωμα?εγω το παθαινα αλλα οταν πια ειχα φτασει στον 8ο κ δεν μπορουσε να κουνηθει εκει μεσα κ η κοιλια μου νομιζα οτι θα σκιστει.

Κι εγώ το πάθαινα στον Νικόλα και μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν είναι τίποτα και είναι το μωρό που έχει τεντωθεί.. και τώρα το νιώθω κάποιες φορές!Ακόμα και στο άλφα test το είχα νι'ωσει και όντως δεν ήταν κάτι... Πάρε βέβαια το γιατρό σου γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική... έχεις και διδυμάκια!!!

:lol::lol::lol::lol: Καλέ λίγο έλειψα (ετοίμασα και πήγα την αίτηση για άδεια στον Διευθυντή) και απο τις τρίχες περάσατε στις πεθερές??? Καλό!!!!

Εμένα και η πεθερά μου και η μάνα μου είναι κοντά... Η πεθερά άν έρθει μία φορά τον μήνα και αν πάμε μία εμείς! Στις αρχές ερχόταν ΚΑΘΕ μέρα μετά της το έκοψε ο άντρας μου... γιατί έλεγε βλακείες συνέχεια... τύπου "Πότε θα κάνετε παιδί???" (3 εβδομάδες παντρεμένοι εμείς!!! :shock::shock::shock: )

Ή "Μην βάζετε λουλούδια στον κήπο, βάλτε λαχανικά τα λουλούδια δεν τρώγονται!!!!" Αργότερα είχε κολλήσει με τον γάτο μας "Είναι γρουσουζία να έχεις γάτα στο σπίτι!!!" :shock::shock::shock::shock: Ή "Αντί να ταίζετε και να φροντίζετε την γάτα κάντε ένα παιδί!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και άλλα πολλά τέτοια!! Όταν πέρσι της ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και είναι δίδυμα κατέβασε κάααατι μούτρα λές και της σκοτώσαμε τη μάνα!! Ο άντρας μου τα είχε πάρει πάρα πολύ και μετά έγινε και ότι έγινε και τώρα ακόμα δεν της έχει πεί ότι είμαι έγκυος!!! και ούτε έχει σκοπό να της το πεί μου λέει!!! Απορώ μέχρι πότε θα το κρύβει??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η μάνα μου πάλι άλλη περίπτωση... τέτοια χαζά δεν λέει αλλά λέει κάτι δικά της σπαστικά (όπως της Ζάχας) μη το ένα μη το άλλο να έρθω να σου ταίσω το φαί στο στόμα μην κουραστείς :lol::lol: και άλλα τέτοια πετυχημένα!!! Αλλά την μάνα μου τουλάχιστον ξέρω να την φρενάρω!!!

Αυτάααα!!!

Κοριτσάκια την άλλη εβδομάδα έχω 3 μέρες αδειούλα!!! γιούπιιι!!! Τρίτη για να πάω για την Β επιπέδου Τετάρτη για να τεμπελιάσω στο σπίτι και Πέμπτη γιατί έχω ραντεβού στον γιατρό μου!! Αχ τι καλάααα!!!

Ζάχα μου μπορεί να είναι συσπάσεις μπορεί και όχι... το καλύτερο είναι να πάρεις τον γιατρό σου για να το χειριστεί αναλόγως, να σου δώσει μαγνήσιο η όχι!! Και μη νομίζεις το να κάθεσαι όλη μέρα σε μια καρέκλα μην το θεωρείς ξεκούραση... εμένα μου σακατεύει τη μέση!!

Κι εγώ την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού για β επιπέδου!!! άντε να δούμε τι κάνει η ζουζούνα και η κοιλιά μου πάει από τωρα πέρα δώθε!!! :roll::roll:

Άσε Diosa μου και η μάνα μου είναι άλλη ιστορία.. μεγάλη δεν την ανοίγω τώρα.. καμία σχέση με την πεθερά βέβαια είναι πιο διακριτική!!!Δεν ανακατεύεται καθόλου απλά λέει κι αυτή χαζομάρες..αχ!! αυτά θα λένε και τα παιδιά μας για εμάς αργότερα?? :lol::lol::lol: Ανησυχώ... έτσι θα γίνω??? :shock:

Κάποια στιγμή θα σε δει ρε συ με το μωρό και θα καταλάβει... :lol::lol: Τι να κάθεστε και να της λέτε από τώρα? :lol:

αντε γιεληζ καλοριζικη η αδειουλα....εγω παντως για να πω την αληθεια παρολο που μενουμε πανω κατω με την πετερα ευτυχως δεν εχω προβληματα.γενικα ειναι πολυ χαμηλων τονων κ λογω προβληματων υγειας δεν πολυ κατεβαινει κατω κ φυσικα δεν εχω την απαιτηση να με βοηθησει με το σπιτι.κ μονο που μου κρατανε την μικρη οταν χρειαζεται μου φτανει.οποτε δεν εχουμε πολλα σουρτ φουρτ.εμεις συνηθως ανεβαινουμε κ την βλεπουμε.ο δε πετερος ειναι ενα κομματι μαλαμα.οτι θελουμε τρεχει συνεχεια.κ του εχει κ τρελη αδυναμια η μικρη μου κ εκεινος κατουραει τα βρακια του.ευτυχως εχω την μαμα μου κ μου κανει εκεινη ολα τα δυσκολα κ οχι μονο.κ απο σεπτεμβρη που θα παει η μικρη νηπιαγωγειο θα εχω ατομα να την πηγαινοφερνουν οταν με το καλο γεννησω.

Κάποια στιγμή θα σε δει ρε συ με το μωρό και θα καταλάβει... :lol::lol: Τι να κάθεστε και να της λέτε από τώρα? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και ο άντρας μου αυτό λέει!!! Όταν γεννήσεις θα το ακούσει και θα καταλάβει...

Αν και θα προτιμούσε μάλλον να το μάθει όταν θα πηγαίνει φαντάρος το παιδί!!!

Ελπίζω εμείς να μην γίνουμε έτσι (ειδικά οι αγορομάνες) Εγώ έχω πεί σε μία φίλη μου και στον άντρα μου ότι αν αύριο μεθαύριο με δούν να συμπεριφέρομαι όπως η μάνα μου η η πεθερά μου, έχουν το ελεύθερο να με βαρέσουν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ούτε εγώ είχα την απαίτηση να μου κάνει δουλειές ίσα ισα... για αυτό και παρεξηγηθήκαμε!! Γιατί της είπα να μην κάνει! Κι αυτή κουράζεται και μου κρατάει και το παιδί.. δεν έχω παράπονο από αυτό το θέμα!! Και όλα για καλό κα με καλή διάθεση τα κάνει απλά κάποιες φορές νιώθω ότι επεμβαίνει στη ζωή μου... έχω μάθει να τα κάνω όλα μόνη μου και αυτό με πνίγει!! Όσο για τον πεθερό του έχω τρελή αδυναμία!!! Είναι θεός!!!Και τους δύο τους αγαπάω πολύ απλά έχουν μάθει αλλιώς αυτοί κι αλλιώς εγώ...

Κι εγώ τα έχω πει Diosa μου αλλά έχω την αίσθηση ότι ο άντρας μου θα είναι χειρότερος... ειδικά με την κόρη!!! :lol:

χαχαχαχαχ..πιασατε την πεθεροσυζητηση για τα καλα!!!

εγω δεν μιλαωω.εμενα απλα μερικες φορες με εκνευριζουν με τη μιζερια τους..

εγω εχω μαθει αλλιως στη ζωη μου

Γιελιζ μεγεια την αδειουλα ρε..αντε καλη ξεκουραση

Αχ Μαμά Νικόλα... και ο δικός μου έτσι... δεν ξέρω πώς θα τον μαζεύω αν κάνουμε ποτέ κόρη!!

Και εγώ για τον πεθερό μου δεν έχω λόγια!! Είναι καλός και ήσυχος άνθρωπος(έχουμε και γενέθλια την ίδια μέρα) αλλά η πεθερά είναι αααλλο φρούτο!!!

Ααα ευχαριστώ κορίτσια (για την αδειούλα)

Όσο για την πεθεροσυζήτηση άσε... αν αρχίσουμε να τα λέμε ΟΟΟΟΛΑ μας βλέπω να ανοίγουμε το Νο 4 σε λίγη ώρα!!!

Ωραια συζητηση πιασατε...μανες και πεθερες!!!Εγω με τη πεθερα μου μενουμε διπλα και προσεχως πανω κατω :cry::cry::cry::cry::cry: Οχι οτι ειναι ιδιαιτερα περιεργη αλλα εχει κατι παραξενιες που δεν παλευονται,οπως οτι βρισκει μονιμως αφορμες να χτυπαει κουδουνια και να παιρνει τηλ.Στην κυριολεξια για ψυλλου πηδημα!!Φανταζομαι οταν ερθουν τα μωρα θα πρεπει να της φτιαξω δωματιο :lol::lol::lol::lol: Για τον πεθερο μου δε θελω καν να συζηταω.....Η μανα μου ειναι αλλη περιπτωση,μη σκυβεις,μη πας βολτα,μη βγαινεις εξω τωρ με τη γριππη,μονιμως μ'ενα μη....Αλλα ακριβως επειδη ειναι μανα τη βαζω στη θεση της!

Ζαχα μου κι εμενα το πετρωμα της κοιλιας για συσπασεις μου κανει.Τις προαλλες που ειχα παει με πονους στο νοσοκ.με ρωτησε ο γιατρος αν πετρωσε η κοιλια και με εξετασε και ειπε τελικα οτι ηταν μαλακη κι οτι δεν προκειτο για συσπασεις.Μου αυξησε ομως τη δοση του μαγνησιου.Μηπως να τον επαιρνες εκεινο το τηλ που ελεγες?

Τελικά όλες οι μανάδες τα ίδια κάνουν! Μη και μη !!! :lol::lol::lol:

Οι πεθερές πάλι κάνουν άλλα δικά τους!! Αλλά όταν πρόκειται για τις δικές τους κόρες αυτά που λένε σε εμάς δεν ισχύουν!! Εκεί έχουν άλλη συμπεριφορά!!

Καλό μεσημέρι Μιχαέλα και καλή όρεξη!! Φιλάκια στην Spider Woman!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

kalhmeraa koritsiaaa ..ti kanete?kairo exw na sas dw alla blepw pws eiste oles kala...

petherosuzhthsh blepw..pethero-skapsimo me ftuariaa!!!mmm maresei

emena h dikh mou pethera den einai k akribws diakritikh isa isa briskei aformes na epembainei opou mporei giauto prospathw na thn apofeugw...einai kalh otan thellei..

h mana mou pali kamia sxesh ..o pateras mou einai autos pou mou kanei thn zwh duskolh..otan paw episkepsh ekei ksekinaei..trws???fae!!!fora pantofles!!mhn kathese etsi!!giati pas boltes ktl....sketh trella einai..eidika twra me tis ormones me ekneurizei afantasta..

autaaaa....filia

Γειά σου merykal!! Καλά οι μπαμπάδες με τις κόρες έχουν τρέλλα!! Και εμένα ο δικός μου έτσι κάνει, την προηγούμενη εβδομάδα που είχαν απεργία τα φαρμακεία και καταφέρε ο άντρας μου να πάρει τα συμπληρώματα μου με 2 μέρες καθυστέρηση ο μπαμπάς του έλεγε να μου τα φέρει αμέσως στη δουλειά (να κάνει δηλαδή 50 χλμ) για να μην χάσω τη δόση μου!!!!! :shock::lol::lol::lol::lol: μου τα έλεγε ο άντρας μου και είχα πεθάνει στο γέλιο!!!

Hellooooooooo

Mariamg δεν δικαιούμαι άδεια, είμαι αντικαταστάτρια:-) αν καθήσω με τη θέληση μου σημαίνει για εναμισι μήνα τίποτα και μετά ανεργιακό. Που λέτε, ο άνδρας μου, μου περίγραφε το όνειρο του ψες. Ότι καθόταν στο όνειρο του στην κουζίνα με τον τρίχρονο γιο του και παίζανε λέκο και τον τάιζε κρεμούλα και ότι ήταν πανέμορφος και ήταν ακριβώς ίδιος μ αυτόν :lol::lol::lol::lol: Το ψώνιο!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

΄Καλό μεσημέρι να χετε και θα τα πούμε αργότερα

φιλάκια

Και εγώ απόψε λέω να κοιμηθώ και να δώ τον κούκλο τον γιό μου που θα μου μοιάζει πολύ!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Από τα θρίλερ που βλέπω καλύτερο μου ακούγεται αυτό!!

καλησπερα μανουλες.....τι κανετε?

εμεις καλα...μεγαλωνουμε κ ζουζουνευουμε :lol:

ζαχα μου εγω στον γιο μου ειχα φοβερους πονους κ συσπασεις απο τον 3ο (το εχω ξαναγραψει)...ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτε απο φαρμακα :cry: εγω ποναγα κ αυτος αλλου....τεσπα μολις μπηκα στον 7ο δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο κ τις συσπασεις κ αναγκαστηκε κ μου εδωσε πρεπαρ...μετα καπως ηρεμησα.....θυμαμαι την ημερα που πηγα να γεννησω τον ξανθομπαμπουρα μου που δεν μπορουσα να κανω μπανιο απο το κλησμα :lol:

κ στο δευτερο παλι δεν μου εδωσε τιποτε αλλα αργησαν να με πιασουν...κοντα στον 5ο με πιασαν....αλλα δεν προλαβα κ πολλα :cry:

στο τριτο στις 15 εβδομαδες με επιασαν κ πηρα την γιατρουλα μου τηλεφωνο κ με ξεκινησε αμεσως μαγνησιο κ ασβεστιο κ δεν με ξαναπιασαν μετα...

ετσι ειναι τα αγορακια ζουζουνια απο την κοιλια..... :lol:

εγω εχω καλη πεθερα κ μαμα....εγω ειμαι νομιζω λιγο τσαουσα κ τις κολαω καμια φορα στον τοιχο...δεν αφηνω κανενα περιθωριο....αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα γιατι ετσι ξερουν τα ορια τους....

Πότε προλάβατε και γράψατε τόσα???Και τι συζήτηση είναι αυτή???

Και το λέω γιατι ήταν δώ η πεθερά μου και με σύγχυσε!!! ΄Δεν μένει κοντά οπότε δεν τα λέμε συχνά και επειδή παρεξηγήθηκαν με τον αντρα μου τα ακούω εγώ.Ειναι τυχερή όμως που δεν μιλάω αν και σήμερα με έφτασε στα όρια μου.

Τεσπα..τι κάνετε? Εγώ έφαγα μακαρονάδα με τυράκι και μανιτάρια, και τώρα ΄ξαπλώνω ως συνηθως και μου έχει καρφωθεί να φτιάξω ζελέ..Αφού τόση ώρα το λέγατε!! :lol::lol:

Γεια σας κοπελιες!Σας ευχαριστω για τις ευχες.

Ζαχα μου,αυριο θα παω για την αυχενικη.Αν εχεις συσπασεις,ξεκουρασου.Και για καλο και για κακο ενημερωσε και τον γιατρο σου.

Σισσυ,πολυ ωραια η συνταγη της καρυδοπιτας και χωρις πολλα αυγα.

Σοφιτσα και εμενα η μαμα μου ολο μη και μη ειναι...Και ο αντρας μου το ιδιο.

Μιχαελα καλη ορεξη!

Οι πεθερες,μεγαλο κεφαλαιο...Συζητηση για πολλα τοπικς...

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα... :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...