Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Μπλιαχ..οχι σι θρου!!!!

Παντως στην επομενη ζωη..θα απενδυσω σε αναν τριασδιαστατο υπεχυρο...χαχαχα..θελλω να βλεπω καθε μερα τι κανουν..

η ακομα καλυτερα..θα απενδυσω σε εναν συζυγο γυναικολογο..

και του ελεγα του αντρα μου..αφου η θεια σου σου εδινε λευτα να σπουδασεις γιατρος..τι εκανε ςτο δυσκολο..τζαμπα θα μας ερχοντουσαν οι γεννες τωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω το σιθρου εντερακι!!!μπλιαχ μπλιαχ!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Cesilia συμφωνώ μαζί σου... εγώ σε όλες μου τις ανύπαντρες φίλες αυτό λέω... να πάρουν άντρα γυναικολόγο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα γκαστρουλες!!!Τι κανετε??

Καλε με τοσες συνταγες που ανταλλασουμε μεχρι να γεννησουμε θα γραψουμε τσελεμεντε!!!!!!!!!

Καλη αυχενικη μπεμπουλινο!!!!

Και σε οποιο αλλο κοριτσακι παει στο γιτρο!!!!!!!

ΑΑΑΑ χτες εκανα πεντικιουρ και αποτριχωση!!!!Επιτελους ξεαρκουδιαστικα!!!!!!!βεβαια το μπικινι οχιοπως το εκανα γιατι ποναγα και φοβομουν κιολας αλλα απο το χαλι που ηταν τωρα ειναι μακραν καλυτερο!!!Και ειδα ξανα τα ποδια μου!!!!!!!!Τελειααα τελεια ηταν!!!!!!

Εμεις παμε το επομενο Σαββατο γιατρο!!Πολυ μας αργησε αυτη τη φορα!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημερα κοριτσακια μου!!Τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο το ΙΚΑ,ειχα παει να γραψω τα φαρμακα μου και τωρα ετοιμαζομαι να μαγειρεψω αλλα πρωτα ειπα να σας πω την καλημερα μου!Κι εδω ο καιρος χαλια ειναι,βρεχει παρα πολυ,εχει και υγρασια... :(:(

Καλημέρα Κατερινάκι!!! Τι καλά που έκανες αποτρίχωση!!! Ζήλεψα!! :-p:-p:-p

Θα περάσει μωρέ ο καιρός και θα το δείτε το μπεμπάκι σας!! Θα έχει μεγαλώσει κιάλλο!! ;);)

Καλημέρα sofitsa!! Τι καλό θα μαγειρέψεις???

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια !!!! Τωρα που ειπε το Κατερινακι για αποτριχωση

σας ειπα οτι ΔΕΝ βλεπω πια το ''αποτετοιο'' μου?????????????? :lol::lol::lol::lol:

οχι οτι θα το κανα κατι και αν θα το βλεπα...αλλα κουβεντα να κανουμε!!!!

χαχαχαχα

Κι εγω πηγα ΙΚΑ και εβηχαν ολοι...μπλιαχ!!!!

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια !!!! Τωρα που ειπε το Κατερινακι για αποτριχωση

σας ειπα οτι ΔΕΝ βλεπω πια το ''αποτετοιο'' μου?????????????? :lol::lol::lol::lol:

οχι οτι θα το κανα κατι και αν θα το βλεπα...αλλα κουβεντα να κανουμε!!!!

χαχαχαχα

Κι εγω πηγα ΙΚΑ και εβηχαν ολοι...μπλιαχ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Ζάχα εγώ το βλέπω λίγο!!!! Αλλά φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα χάσω και εγώ την οπτική επαφή!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γιαυτό πρέπει όσο προλαβαίνω να πιάσω το silkepil και να του δώσω να καταλάβει!! Φαντάσου αργότερα που δεν θα βλέπουμε ούτε τα πόδια!! Και δεν θα μπορούμε να φοράμε τις κάλτσες-καλσόν μας!!!! Γιαυτό ας έρθει η άνοιξη να ζεστάνει ο καιρός να πετάξουμε και εμείς τα παραπανίσια ρούχα!!!!!

αρχιζω να υποψιαζομαι οτι σε λιγο θα με λενε ΟΒΕΛΙΞ!!!!!! :lol::lol::lol:

σημερα θα φαω υγιεινα τερμα οι τυροπιτες κλπ...θα φαω βραστα αυγα, ντοματουλα και κασερι και ισως και ενα αποτυχημενο μπιφτεκι αργοτερα...ή εγω ή τα σκυλια θα δουμε!!!!

εσεις?

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!! Ρε σεις πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά???? Δεν σας προλαβαίνω... μπαίνω το πρωί να σας διαβάσω και μέχρι να τελειώσω έχει πλακώσει δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράψω... το βράδυ μπαίνω και συνήθως με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ πριν προλάβω να διαβάσω όλα τα νέα σας...

Σε αυτή την εγκυμοσύνη κουράζομαι πολύ περισσότερο.. βασικά δεν ξεκουράζομαι!!!Αλλά δεν πειράζει!

Λοιπόν δεν θυμάμαι τι έχετε γράψει η καθεμιά σας ξεχωριστά...τι μυαλό κι αυτό... Μου έμεινε όμως το όνειρο της Diosa!!! Φοβερό.. για Όσκαρ!!! χαχα! Αυτό δεν ήταν όνειρο ήταν υπερπαραγωγή!!!!

Εγγυούλες συγχαρητήρια σε όσες ακούσανε τα μωράκια τους και υπομονή στις υπόλοιπες.. θα δείτε που όταν θα αρχίσουν οι κλωτσιές δεν θα σταματάνε!!!

Επίσης μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που είδαν τα μπεμπάκια τους και είναι όλα καλά!! Και με το καλό σε όσες έχουν ραντεβού – εξετάσεις αυτές τις μέρες!!!

Εμείς είμαστε καλά.. οι καούρες συνεχίζουν.. δεν μπορώ να φάω τίποτα μονο φρούτα...και καμιά σαλάτα!! Αλλά με ανταμείβει η κοριτσάρα μου εδώ και τρεις μέρες τη νιώθω συνέχεια!!! Την ένιωσε και ο μπαμπάς της και νομίζω ότι την έχει ήδη ερωτευτεί!!!!

Θα προσπαθήσω σήμερα να σας παρακολουθώ... εάν προλαβαίνω..

Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!!!!

ο χειμωνας εχει λοιπον κ τα καλα του.το καλοκαιρι ομως με τις κοιλιες τουρλα πως θα καλοπιζομαστε?οσο για το απο το τετοιο μας καλα ειναι να το κλαδευουμε λιγο λιγο απο τωρα γιατι οταν θα γεννησουμε ποιος ξερει σε τι χασαπη θα πεσουμε. :lol::lol: αφηστε γιατι την πατησα,κανεις δεν μου ειχε πει τιποτα κ εγω εκανα μονο απο κατω...κ οταν πηγα στο νοσοκομειο μου τα πηραν ολα με ενα ξυραφακι μπικ απο εκεινα τα πολυ παλια...τον παπου μου θυμαμαι με τετοιο....κ χωρις σαπουναδα.τι να σας λεω....τωρα ξερω κ μολις ξεκινησουμε τα μπανια θα το κλαδευω συνεχεια να μην την ξαναπατησω :lol::lol: ωραια κουβεντουλα παντως ανοιξαμε!

οσο για το ικα αστα να πανε ζαχαρενια.εμενα μου ειπαν απο το νοσοκομειο την τελευταια φορα που πηγα να παρω τηλ τελος του μηνα για να κλεισω το επομενο ραντεβου για το γυναικολογο αλλα το σκεφτομαι.στην πολη μας εχει εξαρση της γριπης των χοιρων κ ο αντρας μου δεν μαφηνει να παω στο νοσοκομειο.κ την τελευταια φορα περιμεναμε δυο ωρες μεσα στο κοσμο.αν παμε κ τον αλλο μηνα δεν εγινε κ τιποτα.αφου με παρακολουθει συχνα ο δικος μου γιατρος.βλεπω να πηγαινω προς το πασχα στο νοσοκομειο να εχω κ το κεφαλι μου ησυχο.

χαχα!!Ζαχα μου ο άντρας μου μου είχε τάξει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη το παντελόνι του Οβελίξ να του πω να πάρει 2??????

xaxaxax

Τρελες!!!

εγω γι'αυτο παω για αποτριχωση...γιατι δεν βλεπω...και γιατι αυτο που ειπε η Μιχαελλα...

ευτυχως και τοτε που ειχα παει...ειχα κανει μια μερα πριν..

και μου ελεγε η νοσοκομα για να δω πωςτο εκανες...χιχιχι..παγωτο εμεινε...χαχαχαχαχ

Εγω σημερα εχω φασολακια πρασινα..οχι πολυ λαδερα..με λιγο τυρακι..

να δω πως θα το φαω σημερα

Εγώ μόλις πήρα και τσακίζω μία ζαμπονόπιτα!!!! (δεν είχα φάει πρωινό και λύσσαξα!!! ) και ένα γαλατάκι κακάο!!! Το μεσημέρι δεν γνωρίζω γιατί είναι ο σύζυγος στο σπίτι και θα μαγειρέψει αυτός!! Θα δώ όταν πάω σπίτι!

Καλημέρα Μαμά Νικόλα!!! Είμαστε πολυλογούδες!!!! Για να δούμε μέχρι να γεννήσουμε σε ποιό νούμερο θα έχουμε φτάσει??

Ναι παιδια δεν παραπονιεμαι..καλα ειμαστε..καλα ειναι και το νινι μας..ολα αυτα ειναι περαστηκα..

θα γεννισω και θα φυγουν.

Μνιαμμζαμπονοπητα..πωπω..εχω να φαω κατι τετοιο 4 μηνες..

θα μου κανει το στομαχι μπουρλοτο...φοβαμαι..

εγω εφαγα το πρωη λιγο κορν φλεικσ με αριανη...και τωρα το ζελεδακι μου..να στροσω στομαχη...

Βρικα και μια προσφορα για ενα μασαζακι..και αν δεν ημουν εγγυος θα την τσιμπαγα..

ο ευρω για ενα μασαζακι αρωματοθεραπειας...τελεια..αχχχχχ

Μιχαελα αυτο με το κλαδεμα τελειο!!!!συμφωνω,προσεχουμε απο τωρα για να εχουμε!!Βεβαια στο συγκεκριμενο θεμα,δε θελω να σας συγχυσω,ειμαι απο τις πολυ τυχερες..λιγες τριχες κι αυτες στα ποδια.Ακομη και το καλοκαιρι ζητημα να ξυριζομαι 2-3 φορες.Τωρα για την ευαισθητη περιοχη μονη μου την επιμελουμαι γιατι δε με παιδευει καθολου :lol::lol::lol::lol:

Ντιοσακι σημερα εκανα πιτουλα,λαχανοπιτα(οχι μονο με σπανακι δηλαδη) και τωρα την εβαλα στο φουρνο.Βεβαια εχει κοπο αλλα ειχα τοσο καιρο να κανω,τη ζητησε κ ο αντρουλης μου και ειπα να του κανω το χατιρι!Σε κανενα διμηνο παλι!!

Βρε Σεσιλιακι μου ακομη αυτες οι εξαγωγες?Τι να πω πια?Με προσοχη τα φασολακια μη σε πειραξουν κι αυτα!!

χαχαχα ΟΒΕΛΙΞ φορ εβερ!!!!

Εγω χρησιμοποιω παντα ενα μαχ3 ξυραφακι και ουτε που το καταλαβαινεις.Δεν κοβεσαι ποτε και κανει μια χαρα δουλεια...οχι σαν τα μπικ.Ασε τα ειδα κι εγω στο νοσοκομειο για μια επεμβαση που ειχα παει και ευτυχως ειχα τακτοποιηθει αλλιως μπρρρρ την διπλανη την τσουρομαδησαν!!!!

ελα φτανει ας μιλησουμε για κατι αλλο!!!! :lol::lol::lol::lol:

ετσι ετσι ας μιλαμε για φαγητα!!!! :lol:

Αρε Σεσιλιακι δικιο εχεις θα περασουν τα μικρα μας να ειναι καλα.

εγω cesilia ανακαλυψα μετα λυπης μου χθες οτι τελικα τα πρασινα δεν μπορω να τα χωνεψω καλα.το σπανακορυζο που εφαγα χθες, μεχρι το βραδυ δεν μπορουσα να το χωνεψω κ τελικα αργα το βραδυ το εβγαλα.ειχα κ μερες να κανω εμετο.το ιδιο ειχα παθει την προυγουμενη βδομαδα με την φακη.ακομα το στομαχι δεν εχει στρωσει κ δεν μπορω να φαω καποια φαγητα.μονο ξεροφαι κ λαπαδες.αντε να φυγει κ αυτος ο μηνας μπας κ στρωσεις βρε παιδι μου.

Αντε ρε ευ..μακαρη να τελειωσουν...

Πικρα ειναι..

σημερα το πρωη τα αβγαλα στο σπιτι οταν ηταν και η πεθερα που ηρθε να παρει τον μικρο..μου λελει βγαζεις τιποτα..λεω σαλια..εμ σαλια εχω πρωινιατηκα τι να εχω...

Καλα ειμαι ΟΚ..λιγο πρισμενη σημερα..αλλα θα περασουν..χρειαζομαι ξεκουραση αρκετη...

εχω παραμελισει εντελως το σπιτι μιλαμε..

αφου ατο την Κυριακη που ειχ ακοσμο, τα φλυτζανια του τσαγιου που ηπιαμε απο το καλο σερβιτσιο ακομα δεν τα εχω βαλει στη θεση τους..ειναι στο τραπεζι της κουζινας στοιβαγμενα.

Χτες δεν ειχα κουραγιο, ετοιμασα μονο τα ταπερακια μας και επλυν ατην κατσαρολα..τιποτα αλλο δεν εκανα

ερωτηση: εσκυψα ολιγον τι χθες στην μπανιερα για να πιασω διαφορα που κυκλοφορουσαν εκει μεσα

και η κοιλια μου σαν να εγινε σκληρη σαν πετρα εκεινη την ωρα και για κανα 20 λεπτο περιπου.

ειμαι υπερβολικη? Οι παλιες τι λενε? Βασικα οσες ξερουν ας πουν...οχι μονο οι παλιες...μην ειμαι και ρατσιστρια..χαχαχαχα

Σεσιλια ΕΡΩΤΗΣΗ: οι ''εξαγωγες'' παρατηρουνται οταν η πεθερα ειναι στο σπιτι ή το πλησιαζει??? :lol:

Αχ γμτ ευχομαι να περασουν σε 2 μερες και 3 1/2 ωρες απο τωρα. Να ανακουφιστεις και να χτυπαει το μωρο απο την χαρα του!!!!

αυτο με το ζελε που λες δεν το ηξερα.αληθεια κανει τιποτα?να παρω σημερα να κανω.

με πηρε η μαμα μου πριν λιγο να παμε απο εκει για φαγητο...μακαρονια με κιμα.πετωντας θα παω....η αληθεια απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν πολυ μαγειρευω...μονο τις μερες που δεν ειμαι δουλεια.να ναι καλα η μαμα μου που μας μαγειρευει.κ ολο λεω πως δεν θελω αλλα ποιος ακουει.κ αυτη μονη της ειναι...μια κατσαρολα τι να την κανει ενα ατομο?τωρα ειναι κ αδερφουλης μου εδω κ μας μαγειρευει ολους.οχι οτι μας χαλαει δηλαδη αλλα θελω κ εγω να κανω κατι.τωρα που ειμαι καλυτερα θα το βαλω στο προγραμμα,γιατι πιο πριν ουτε να δω κουζινα κ νεροχυτη...μπλιαχ,μπλιαχ!

χαχαχαχα..ζαχα τρελη....

λες ε;;;..μπαααα!!!!!!!!!!!

κοιτα αυτα ειναι τα γνωστα πετροματα και καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου να του πεις. εγω δεν ειχα τετοια.

Δεν ειναι κατι φοβερο και τρομερο απλα πες του το μηπως χρειαστει να παρεις καμια βιταμινη.

Τον ζελε τον ξερω απο την κλινικη..μας δινανε συχνα..

φτιαχνω κατα καιρους διαφορες γευσεις σε μικρα μπολακαι με καπακι- τα πηρα απο τα τζαμπο- και κουβαλαω στο γραφειο..τροω κανα δυο την ημερα..με ανακουφιζουν γιατι ειναι ελαφρια και δροσερα

ζαχαρενια ξερω απο φιλη οτι οταν πετρωνει η κοιλια ειναι συσπασεις.η φιλη τις ειχε μετα τον 5ο.μην σε τρομαζω κιολας χωρις λογο,μπορει να ειναι κ κατι ασχετο.

Εγώ πάλι γυρνάω σαν τη σβούρα το βράδυ καιπροσπαθώ να συμμαζέψω ότι μπορώ ίσα να φαίνεται το σπίτι μαζεμένο!!!ότι βλέπει η πεθερά δηλαδή.. η οποία ενώ παλαιότερα με βοηθούσε τώρα επειδή έχει παρεξηγηθεί που της είπα να μην σιδερώσει μια μέρα.. ότι θα τα έκανα εγώ κάνει το παγώνι.. έρχεται παίρνει τον μικρό και αυτό ήταν!!! Δεν πειράζει .. καλύτερα! Από το να ψάχνω που είναι τα πράγματα μου και να μου στολίζει το σπίτι με φρούτα και να γεμίζω μυγάκια :twisted::twisted::evil: προτιμώ λίγη σκόνη παραπάνω!!! Σ/Κ έρχεται και θα τις κάνω τις δουλίτσες μου!!σιγά-σιγά!! Μπορεί να κουράζομαι λίγο παραπάνω αλλά νιωθω ότι έχω την ηρεμία μου!!!!!!

Κι εμένα σαν συσπαση μου ακούγεται.. μπορεί όμως και να ήταν και τα δύο μωράκια τεντωμένα μπροστα και να τέντωσε η κοιλίτσα!!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτισα, ναι θα παρω το γιατρο το μεσημερι να του μουρμουρησω λιγο!!!

Σισυ κι εγω τα ιδια 3 μερες (και πολλες εβαλα) εγω μαγειρευω 3 η μαμα και 1 ντιλιβερι!!!!

ρε σεις μιση ωρα αν κατσω ορθια η κοιλια παθαινει οτι σας ειπα.μμμμ σνιφ...ας ειναι καλα και δεν με πειραζει αυτο...μονο με ανησυχει.

Ωραιο το ζελε....πολυ ωραιο το ζελε!!!!

Ασε με τη πεθερα δεν εχω θεμα μονο τηλεφωνικο, δνε μενουμε κοντα

αλλα η μανα μου με εκνευριζει ωρες ωρες...ντυσου, μη το ενα μη το αλλο, σηκω το γιακα κανει

κρυο, κατεβασε το γιακα κανει ζεστη, να ερθω να σου πλυνω ενα ποτηρι!!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
    • Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂
    • Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..
    • Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...