Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε???? Εγώ ξύπνησα πρωί πρωί ως συνήθως!! Το βράδυ έβλεπα ονειρο οτι ειχα αιμα και επρεπε να παω στο γιατρο και μες τον ύπνο μου ενώ ήθελα να παω για πιπί μου δεν πήγαινα γιατί φοβόμουν μην είναι αλήθεια και έχω πράγματι αίμα...Πάει χάζεψα!!! :lol:

Μάλλον επηρεάστηκα από χθες βράδυ...όπως σας είχα πει βγάλαμε όλες τις κούτες με τα προικια μου :lol: (κατσαρόλες, πιατα κλπ) αφου τελέιωσε η κουζίνα από τους μαστορες (επιτελους!!!) και ο αντρας μου ο καημένος τα συγύριζε..Πήγα να βάλω και εγώ κάποια πράγματα και με έπιασε ενας πόνος κάτω στο πιπί μου και μετά μούδιαζαν τα πόδια μου..Εννοείται τρόμαξα και ξάπλωσα..ίσως υποσυνείδητα αυτό με επηρέασε και στο όνειρο..

Τεσπα...Τι κάνετε εσείς???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι!!!

Απο όνειρα βλέπω όλες σκίζουμε!! Εγώ έβλεπα ότι πήγαμε με πλοίο μέσω Λονδίνου στις Φιλιπίννες!! Και ξέχασα λέει να πάρω κάτι απο το σπίτι και πετάχτηκα να το πάρω :shock::shock::shock: αλλά μετά για να με αφήσουν να ξαναμπώ στο πλοίο έπρεπε να κάνω κάτι δοκιμασίες τύπου Fear Factor!! (έπρεπε να διασχίσω μία λίμνη με κροκόδειλους!!! Αλλά τα κατάφερα!!! :lol::lol::lol::lol: ) Μετά όταν ανέβηκα στο πλοίο ήθελα να κάνω βουτιά στη θάλασσα και έκανα!! Και απο πολύ μεγάλο ύψος κιόλας!!! Όταν ξαναβγήκα στην επιφάνεια ξύπνησα!!! :shock::shock::shock::shock: Τι να πώ!!

Αντε εσύ είχες και έναν λόγο να δείς το όνειρο που είδες, επιρρεάστηκες απο τον πόνο που είχες.. Εγώ??????

Και εσύ όμως βρε Μαράκι μην κάνεις δουλειές.. άσε τον αντρούλη σου...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ σήμερα σέρνομαι, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι, είναι και ο καιρός εδώ χάλια (βρέχει).

Μαράκι το όνειρό σου είναι για σενάριο :lol:

Καλημερα κοριτσια!!!!! Ηπιαμε ξανα γάλααα!!!!! Αν δεν ποναγα τοσο θα χοροπηδαγα μα το Θεο!!!!!! Η μικρουλα μου είναι πολύ ησυχουλα και σημερα, ηρθε ο μπαμπας της το πρωι από την υπηρεσια για να παμε σε κατι δουλειες και με το που την χαιδεψε αντεδρασε!! Αχ,… μπαμπακοκορη θα μου βγει και αυτή, την βλέπω την δουλεια!!!!

Διοσα χιονακι; Τι ωραια!!

Μαράκι είναι ο φοβος σου!! Προσεξε και αφησε τα όλα να γινουν σιγα σιγα!!!

Καλημερουδια!!!!!!

εγώ είμαι στη δουλεια και διαβασα οτι γραψατε.

Μαρακι μην στεναχωριεσε για τις δουλειες γιατί δεν τελιώνουν ποτέ!!! Μην κουραζεσε δεν θα κερδισεις τιποτα.

Από ονειρα κι εγώ καθε βραδυ. πεταγομαι στον υπνο μου συνεχώς, αλήθεια σκεφτομαι να παω να με διαβασει ενας παπας....

mariamg νομιζω ειναι αρκετα νωρίς για να το νιωθεις συνεχεια οσο και αν το θελεις γι αυτο μην ανυσηχεις. Σε μια ερωτηση μου στον γιατρο μου ειπε οτι απο τοσο νωρις δεν το νιωθουμε συχνα και οχι ολες οι γυναικες, γι αυτό μην αγχωνεσε. Η κορή σου μπορει να ηταν πιο υπερκινητική. Εγώ που ειμαι στην 21 εβδ. και το νιωθω μια στις ποσες μερες αλλά αν κρινω απο τον υπερηχο ειναι λιγο τεμπελακος ο μπεμπης.

διοσα που εισαι και χιονιζει? θελω κι εγω....

δεν θυμαμε τωρα τι αλλα γραψατε...αν θυμηθω θα επανελθω!!!!

Καλημέρα Elis,Maria kai maximammy!!!

Ναι καλέ σαν ταινία ήταν το όνειρο!!! Ούτε ο Indiana Jones να ήμουν!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

mariamg μπράβο το κοριτσάκι σου που ήπιε γαλατάκι!!!

maximammy είμαι στην Ξάνθη... Απο το πρωί ρίχνει αλλά δεν στρώνει φοβάμαι ότι θα το γυρίσει σε χιονόνερο!! :(

Καλημέρα Μαράκι!!! Καλημέρα ΜΑξιμάμμυ!!

Μαράκι από οτι κατάλαβα η μικρή δεν πινει και πολύ γάλα ε???Για αυτο τόση χαρα!!! Ολα τα κοριτσάκια συνήθως ειναι κολλημένες με τον μπαμπά!!!

Μαξιμάμμυ δεν στεναχωριέμαι για τις δουλειές άρχισα να το συνηθίζω απλά ΄πριν ένα μηνα μετακομίσαμε και δεν έκανα τίποτα απο όσα ήθελα στο σπίτι..μου τα κάνουν άλλοι και ειναι φορές που ανοιγω τα ντουλάπια να δω τι εχουν μέσα για να ξέρω πού είναι το κάθε πράγμα!!! :lol:

Θελουμε κι εμείς χιόνι!!!!!!!!

καλημερααααα!!!χιονιζει???????? αχ ωραια...αλλα εγω δεν θελω...φτανει ο χειμωνας ας ερθει η ανοιξη να φυγουν και τα μικροβια!!!!

Μαρια μπραβο για την κορουλα!!!!

Θα παω και στην αλλη σελιδα να δω το ονειρο τηςΔιοσας. Εγω ειδα αχταρμα ονειρα παλι!!!!

Βασικά ή να χιονισει για τα καλά ή να βγαλει ηλιο. Αυτόν τον κ###καιρο δεν το μπορώ. ψιλοβρεχει όλη μερα, εχει συνεφιά και ομιχλή, χαλια μαυρα. Γι αυτό ειμαι και σαν ζαβλακωμενη ολη μερα....

Λοιπόν επειδή εχω μπολικη δουλιτσα σημερα θα σας αφήσω να στρωθώ και ελπίζω να τελιώσω νωρίς για να επανέλθω γιατί με την κουβεντουλα δεν με βλεπω να κανω τιποτα.....

Αστα λα βιστα κοριτσαρες!!!!

καλημερα με κρυο κ βροχη!!!καλα γιεληζ το ονειρο σου παει κατευθειαν για οσκαρ!!!σας χιονιζει εκει?γιαυτο εμεις εχουμε κρυο....φυσα καλε μπας κ μας ερθει καμια χιονονιφαδα κ απο εδω... :lol::lol:

beboulino να μην αγχωνεσαι για την αυχενικη ολα μια χαρα θα ειναι.θα κανεις την προσευχουλα σου κ ολα καλα.κ οσο για το διαστημα που πρεπει να γινει,εκτος απο την βδομαδα πρεπει να εχει κ μεγεθος απο 4-8εκ.εγω πηγα την τριτη,στην 11η κ δεν την καναμε για ενα χιλιοστο.θα ξαναπαμε την τεταρτη.χθες εβλεπα το βιβλιαρακι της μικρης μου κ την ειχα κανει στην 14η με 7,8εκ. το μωρο.οποτε την αλλη εβδομαδα σιγουρα θα εισαι μεσα στα εκατοστα για να την κανεις.αρκει να ειναι κ το μωρο συνεργασιμο.

μαρακι καλοριζικη η κουζινα σας.

λοιπον εχω επιτελους την συνταγη απο την θεικη καρυδοπιτα!!!!

υλικα:

1 ποτηρι καρυδοψιχα

1 ποτηρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι ζαχαρη

1 ποτηρι γιαουρτι αγελαδινο

3 αυγα

2 ποτηρια φαρινα απ

½ κ.γλ. κανελα

½κ.γλ. γαρυφαλο

2 κ.γλ. σοδα

2κ.γλ. κακαο(προεραιτικα)

για το σιροπι

2½ ποτηρια ζαχαρη

2½ ποτηρια νερο

για επικαλυψη

1 κουβερτουρα

1 κρεμα γαλακτος(250γρ.)

ολα τα υλικα τα χτυπαω στο μιξερ οπως κανω κ στο κεικ.(πρωτα τα υγρα με την ζαχαρη κ μετα τα στερεα)

το ψηνω στο φουρνο μεχρι να γινει το μιγμα(δοκιμη με οδοντογλυφιδα)

ετοιμαζω συγχρονως το σιροπι κ οταν το βγαλω απο το φουρνο το σιροπιαζω.

μετα λιωνω σε μπεν μαρι την κουβερτουρα κ ριχνω κ την κρεμα γαλακτος.ανακατευω κ μολις κρυωσει το κεικ ριχνω απο πανω την σοκολατα κ αφηνω να κρυωσει.κ μετα.....μιαμιαμ

Καλημέρα Ζάχα!!

Γιελιζ εχω να δω χιονι δεν ξέρω κι εγώ από πότε!!!! Οποτε αν το στρώσει στείλε λίγο κ απο δω!!!

Εγινέεεεε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλή ευκολία maximammy!!! Έχω και εγώ αρκετή δουλίτσα σήμερα αλλά λέω να τα συνδιάσω... :lol::lol::lol:

Καλημέρα Μιχαέλα!!! Λές να ανέβω στη ταράτσα και να αρχίσω να φυσάω???? Μία πρός την Κύπρο και μία πρός την Καβάλα!!!! :lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε για την συνταγή!!! Θα την δοκιμάσω όταν θα μπορώ να ξαναφάω γλυκό!!! :lol::lol::lol:

αχχχχχχχχχ ΣΙΣΥΥΥΥΥΥ τι με κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

μιαμ μιαμ να χαμε 5 κομματια ετσι για τον καφε μωρε!!! :lol:

Καλη αυχενικη στην μπεμπουλινο σημερα!!! <3

Πως ειστε ολες? Εμενα απο το ξημερωμα με πονουσε δεξια η κοιλια...σηκωνομαι το πρωι και εναι φουσκα και δεν ζουπιεται. γρρρρρρρ αχ να ηταν σιθρου να εβλεπα τι κανουν!!!! :D

Μιχέλλα μου καλημέρα κι ευχαριστώ!!! Πολύ νόστιμη φαίνεται η καρυδόπιττα..μόλις μπορέσω θα την δοκιμάσω σίγουρα!!!!

Ζάχα μου καλή ιδέα αυτό με το σιθρού!!!!! Τι καλά να μπορούσαμε να βλέπουμε τι γινεται εκεί μέσα!!!! :lol:

Καλημερα ομορφες!!!!

τι αμου κανετε;;;;;

τι ονειρα ειναια υτα καλεεεε...εγω δε λεω τι ειδα..αφενος γιατι δε θυμαμαι..αφετερου γιατι σηγουρα ηταν παλη καμια βλακεια

Μιχηαελλα..κοπιαρα την συνταγη σου..

θα τη φτιαξω σε πρωτη ευκαιρια..μνιαμμμ

Μπεπουλινο καλη επιτυχια σημερα

χιονι θελλω και εγωωωω

εδω εχει μια γλιτσα..απαπαπ..μπλιαχ...

νυσταζω..εχω πονοκεφαλο..και φυσικα πειναω

ωχ δικιο εχεις ανακατευτηκα κιολας!!!!! :lol::lol:

μονο τα μωρακια μωρεεε!!!!

μου εκαναν χτυπηματακια το βραδυ....χαμογελουσα μονη μου!!! Ε βεβαια μην ξυπνησουμε τον διπλανο!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλημερα Σεσιλιακι!!! πως εισαι εκτος απο αυτα που ειπες?

ΑΑΑΑ αυριο κανει αυχενικη??? Το μυαλο μου και μια λιρα!!!! Ε τοτε θα της τα ξανα πω αργοτερα να ειναι και φρεσκα!!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μου έκαναν τομή και στα δύο παιδιά. Το δεύτερο με τραυμάτισε κι εσωτερικά επειδή έβγαινε το κεφάλι του στραβά... Οπότε χρειάστηκαν ράμματα έτσι κι αλλιώς 🥲 Έχω διαβάσει ότι τομή γίνεται σε συγκροτημένο σημείο αν το περίνεο δεν είναι μαλακό να ανοίξει αρκετά, και το κάνουν εκείνοι σε ένα σημείο ώστε να είναι ελεγχόμενο. Να μη σε σκίσει το παιδί κάπου επικίνδυνα όπως βγαίνει...  Όσο πιο μεγάλο παιδί, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνουν. Και στη μάνα μου είχε γίνει τέτοια τιμή όταν γέννησε τον αδερφό μου 3500γρ, που ήταν η δεύτερη γέννα της πριν 30ποσα χρόνια.  Εγώ το μασαζακι το είχα προσπαθήσει μια φορά, αλλά δεν το κατάφερα, γιατί έλεγε στο βίντεο που είχα δει ότι έπρεπε να πονάς! 😅
    • Έλα βρε κοριτσάκι μου.... Συγκινήθηκα..... Ψυχουλιτσα μου το μωράκι!!!!! 😍😍😍😍😍😍  Να τον χαίρεστε θεέ μου υγιέστατο πάντα στη ζωή του!!! 💙💙💙💙 Ειλικρινά βρε κοριτσάκι μου... Αγκαλιάζει η ψυχή μου... Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιραστηκες μαζί μας τη μωρουδιλα του αγοριού σου!! ❤️❤️❤️❤️
    • Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...