Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά μωράκια 2011 No 3... Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!

Recommended Posts

Το μονο θεμα που ειχα ηταν μια μικρη αποκολληση στην αρχη,την οποια ξεπερασα.Αλλα φοβαμαι γενικα μηπως δεν ειναι καλα το μωρο μου.Εχω να το δω 3 εβδομαδες.Ποτε δεν ξερεις...Νοιωθω ενα βαρος στην κοιλια μου τις τελευτιαες μερες.Η μαμα μου λεει ειναι που μεγαλωνει το μωρο αλλα εγω φοβαμαι.Δεν εχω ξαναμεινει εγκυος και δεν ξερω τι ειναι φυσιολογικο απο αυτα που νοιωθω και τι οχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 981
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σε καταλαβαινω. Κι εγω ολο τετοια σκεφτομαι. ολο πονακια, ολο βαρη στην κοιλια, στριβω ποναω απο κει ποναω δεν ξερω ποτε πρεπει να ανησυχησω.

ολα ευχομαι να ειναι σουπερ!!! επανελαβε το μεχρι την να κοιμηθεις και αυριο παλι!!!!!

:D τι να πω μωρε, ο Θεος να προσεχει τα μικρουλια μας <3

Καλησπέρα κορούες μου. Δεν διάβασα αυτά που γράψατε γιατί τώρα μπήκα σπίτι απ' τις 7 το πρωί που έφυγα και είμαι διαλυμένη. Θα τα διαβάσω αργότερα. Ελπίζω να στε καλά, αν είχατε εξετάσεις να ακούσατε ευχάριστα. Δεν τα κατάφερα με το τικεράκι δεν ξέρω τι πηγε στραβά έκανα επικόλληση τον κωδικό, σηκώνω τα χέρια ψηλά:-) δεν πειράζει όμως, συγγνώμη σε όσες ταλαιπώρησα με το να μου δίνουν εξηγήσεις πως να το κάνω,Διόσα μου και Σεσίλια μου:-)

Να σας πω, εσείς νιώθετε οτι η δουλειά επηρεάζει την εγκυμοσύνη, είμαι σε δημόσιο σχολείο αντικαταστάτρια και σήμερα βγήκα εκτός εαυτού. Τόση θρασύτητα πρώτη φορά βλέπω, αφού τους έβαλα τις φωνές :evil::evil::evil: και μετά ένιωσα ένα πόνο στην κοιλιά. Ο άντρας μου θέλει να σταματήσω και να κάτσω σπίτι. Κανονικά η αντικατάσταση μου τελειώνει την παρασκευή εκτός και αν η κοπέλα ανανεώσει την άδεια της. Θα δούμε.Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι.

Βy the way σήμερα έκλεισα την 23 εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη :):):):):)

Να στε καλά, φιλιά πολλά και να προσέχετε

Χρυσταλλενη εχεις ξετσεκαρει τα τρια τετραγωνακια απο κατω;;;;

και πηρες τον κωδικο που σε ειπαμε..

θα το εχεις ρ ετο τικερακι...

κανε αυτες τις διορθωσεις..αφου φαινετε ο κωδικος ενα απο τα δυο- συνηθως τα τρια τετραγωνακια- ειναι λαθος.

Φιλακια πολλα..

Ξεκουρασου οσο μπορεις..δυσκολα ειναι με παιδια..και μαλλιστα με παιδια που στερουνται παιδία.. ελαχιστοι γονεις δινουν σωστη βαρυτητα στην συμπεριφορα των παιδιων τους.

Παντα ελπιζω ο γιο ςμου να γινει ενας σωστος και αξιολογος ανθρωπος που θα σεβετε και θα εκτιμαει τους συνανθρωπους του

καλησπερα κοριτσια. ευχομαι σε ολες να ειναι ολα καλα, να πανε ολα καλα. ζαχα και γω αγχονομαι, γιατι δεν την εχω ακουσει ακομα και δεν ξερων αν αυτο το ακουμπησμα που νοιωθω ειναι η μικρη ή καποιο εντερο που απλα συσπαται, αλλα ξερεις κατι? αυτα που μπορουμε να κανουμε για να προσεξουμε ηδη τα κανουμε. απο κει και περα τα παιδια μας τα εστειλε ο θεος. ειναι δικα του. αν τα θελησει πισω θα τα παρει οτι και να κανουμε εμεις. εχε πιστη. διανυουμε και την σαρακοστη και πρεπει να να εχουμε μεγαλυτερη πιστη. για ολα στο θεο. μονοι μας λιγα μπορουμε να κανουμε. καλη συνεχεια και καληνυχτα σε ολες και πολλα πολλα φιλακια. :)

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε?

Chrystalleni μου, στην σελίδα με τα τικεράκια έκανες αντιγραφή τον κωδικό εκεί που λέει

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle

ενώ έπρεπε να πατήσεις εκεί που λέει (αυτό με το κόκκινο) Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code και να κάνεις αντιγραφή εκείνον τον κωδικό... Πήρα τον κωδικό σου και τον μετέτρεψα στη σωστή μορφή... αλλά έχεις γράψει κάτι με ελληνικούς χαρακτήρες και τα βγάζει σε ερωτηματικά

Αυτός είναι ο σωστός κωδικός που πρέπει να κάνεις επικόλληση στην υπογραφή σου...

1a91p2.png

αν πατήσεις παράθεση στη δημοσίευση μου μπορείς να το κάνεις αντιγραφη

Cesilia μου λογικό να νιώθεις κουρασμένη... ο οργανισμός σου δουλεύει για 2!! Καμιά πολυβιταμίνη δεν είναι άσχημη ιδέα.... ;););)

maximammy και εμείς μόνο barilla τρώμε.. που και που κάνω και ολικής...γκρινιάζει λίγο ο καλός μου αλλά τα τρώει...Ψωμί απο την άλλη τρώμε μόνο ολικής... εγώ και απο τη μαμά μου ακόμα μόνο ολικής έτρωγα... ο άντρας μου το ξεκίνησε απόταν παντρευτήκαμε και τώρα δεν θέλει κανένα άλλο ψωμί!! :lol::lol::lol: Ο δικός μου μετά που έφαγε τα δικά μου φαγητά δεν θέλει της μαμάς του... :lol::lol: του φαίνονται βαριά!! αφού φέρνει η γυναίκα καμιά φορά και το στέλνει πίσω η το δίνει στον κουνιάδο μου!!! ;);)

beboulino η αυχενική μπορεί να γίνει απο 11+4 και μετά αν το μωρό έχει το σωστό μέγεθος, αίμα και εμένα μου πήρε την ίδια μέρα ο γιατρός μου...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο... Με το καλό η αυχενική σας!!!! Εύχομαι τέλεια αποτελέσματα!!

mariamg άκουσες και εσύ την μπουμπού σου? ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου!!! Άντε και να σε ταράξει στις κλωτσιές! :lol::lol: Για την καισαρική τώρα... και εγώ με καισαρική είμαι αλλά δεν έχω νιώσει καμία απολύτως ενόχληση μέχρι τώρα... μπορεί να αλλάζει απο τομή σε τομή και απο οργανισμό σε οργανισμό.... ρώτα και τον γιατρό σου μια φορά...

Μαράκι είμαστε πολυλογούδες!!! έτσι όπως πάμε θα φτάνουμε τις 100 στο άψε σβύσε!!! :lol::lol::lol::lol:

Ζαχαρένια και εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να κάνω δουλειές... όλο ξάπλα θέλω να είμαι... :lol::lol::lol: Είμαι πολύ τεμπέλα????????

Αυτάαα απο μένα...βλέπω δεν είναι καμιά εδώ οπότε πάω και εγώ να δώ το "Με το δεξί" να παίρνω ιδέες!!! :lol::lol::lol:

Καλό βράδυ σε όλες τα λέμε αύριο!!! Φιλάκιαααα!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου!Το πρωι εφυγα καπως βιαστικα,ηρθαν κ με πηραν οι γονεις μου κια δεν προλαβα ουτε ενα γεια να σας πω!Κ μολις γυρισα οποτε δεν προλαβα να διαβασω τιποτα.Θα τα διαβασω σιγα σιγα (ειμαι κ μοναχουλα μου παλι σημερα) και θα επανελθω!Φιλακια!!

Δίοσα μου είσαι ένας άγγελος:-) κάνεις για δασκάλα. Έχεις υπομονή. Να σαι καλά ευχαριστώ παρα πολύ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις τι έκανα λάθος.

Δίοσα μου είσαι ένας άγγελος:-) κάνεις για δασκάλα. Έχεις υπομονή. Να σαι καλά ευχαριστώ παρα πολύ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις τι έκανα λάθος.

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ήταν κόπος βρέ... αλοίμονο! Υπομονή ναι έχω πολλή... αλλά για δασκάλα δεν ξέρω αν κάνω... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: απλά δεν μπορώ να αφήνω κάτι χωρίς να το παιδέψω για να βρώ λύση :lol::lol::lol:

Γειά σου Cesilia!! Πάλι εξαγωγή βρε κοπέλα μου??? Αμάαααν... Άντε να σταματήσουν πιά να ηρεμήσεις λίγο βρε!!

Chrystalleni μου καλά κάνεις, η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!!! ;);););)

Τι να κανω ρε παιδια...

θα τελειωσουν που θα παει..θα γεννηθει..δεν μπορει να κανει και αλλιως..και μετα..ουυυυυ..εχει να πεσει φαηηηη

Πάντως Σεσιλια χαράς το κουραγιο σου!! Εγω θα φοβόμουν να επιχειρήσω φυσιολογικο τοκετο σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα από την καισαρικη μου!! Θα μιλησω με τον γιατρο για την τομη!! Αυτες τις ημερες με εχει διαλυσει!! Δεν ειναι μονο η φαγουρα και τα τραβηγματα, με πονάει!! Ισως επειδη εχει περασει μικρο διαστημα απο την καισαρικη μου!!

Chrystalleni κάνεις δυσκολη δουλεια!! Πρέπει να εχεις μεγάλη υπομονή!!! Αν σου δημιουργει προβληματα στην εγκυμοσυνη ισως πρεπει να σκεφτεις να παρεις καμμια αναρρωτικη πριν την κανονικη σου αδεια!!

Η Ταλιμπαν μου μετα από μια τριωρη γκρινια/κλαμμα κοιμήθηκε επιτέλους!!!! Εγω μαγειρευω φασολαδα για αυριο, δικια μας και της μικρης!! Δηλαδη λιγες κουταλιες θα φαει η μικρη αν θελει, της εχω και σουπα γιουβαρλακια με λαχανικα ετοιμη!! Το σπορακι είναι παλι ησυχο!!! Την Μαρινα την ενιωσα στις 14,5 εβδομάδες, αυτο το ενιωσα στις 12,5 εβδομάδες!! Αυτο δεν σημαινει πως θα επρεπε να το νιωθω πιο συχνά; Δεν θελω να ειμαι υπερβολική, αλλα η Μαρίνα με ειχε διαλυσει στα χτυπηματα!! Αφου καθομουν και στα καλα του καθουμένου πεταγόμουν από την κλωτσια!! Αυτό εδώ το κοριτσάκι είναι πολύ ησυχουλη!! Πτου πτου μη το ματιάσω δηλαδη!! Αλλα δεν μπορω να μην αναρρωτιεμαι αν είναι τοσο ησυχη και καλοβολη πως θα τα βγάλει περα με την μεγαλη που είναι τερατακι;;;

Ξέχασα.. Μαρακιιι σου χρωσταω χαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!! Φάγαμε ρυζογαλο!!! Δεν μου βγηκε πολυ πηχτο, αλλα της μικρης της αρεσε!! Εφαγε 11 ολόκληρες κουταλιές!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ρε Μαρακι..ας ειναι και ενα μωρακι υσυχο που λεει και μια φιλη μου!!! :lol::lol::lol:

Ολα καλα ειναι...

Δεν ξερω ρε συ..ειχα τοσο εντονο ψυχολογικο στρες απο την πρωτη καισαρικη που θελλω να το προσπαθησω..

θα δουμε αν θα τα καταφερω...

για την ωρα απλα προσεχω και ακολουθω τις οδιγιες του γιατρου μου...θα αποφασισω οταν με το καλο μπω στο μηνα μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...