Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Kefaloklidoma number 1 :mrgreen::mrgreen:

DSC01303.JPG[/attachment:hf0zu0aw]

Όχι επειδή είναι κόρη μου, αλλά πείτε αλήθεια ρε κορίτσια...

Δεν έχει ζωγραφιστά χαρακτηριστικά;;;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops: Κοιτάξετε χειλάρες, μυτούλα....Δεν μπορώ!!!!!!!!!Είναι κούκλα.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Κουκουβάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Χρύσα μη με κράξεις... :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έρη τέλειες οι φώτο!!!!

Έχω τη μικρή μου τώρα και με ρωτάει γιατί δεν πηγαμε στο πάρτυ;; το κοριτσάκι μου μωρέεεε... το είχα προετοιμάσει και τελικα ήρθαν αλλιως τα πράγματα

της λέω τα ονοματα των μικρών και τα επαναλαμβάνει και μου ζητάει τούρτα!!

Αφρο κράτησε μας ένα κομμάτι! Που θα βρω τώρα τούρτα;; Με λύσσαξε!!!

Κουκλάκια όλα ρε κορίτσια!!!!

Δημοσίευση

ναι κοριτσακι μου αλλα αυριο μαλλον .σου εχω πει οτι λαπτοπ μου εχει προβλημα και πρωτα πρεπει να αντιγραφουνε σε σκληρο και μετα σε αυτον γιατι δεν αναγνωριζει τιποτα αλλο :?

ο μικροσ ειναι εντελως πτωμα ...κοιμηθηκε μιση ωρα αφου φυγατε ...μεχρι τισ 7 και τωρα παλυ επεσε σαν κουτσουρο .

Δημοσίευση

Σισσάκι μου εμείς θα βρεθούμε σίγουρα, και αν ειναι το κανονίζουμε και στην Αφρο αφου θα πας για τα γεννέθλια. Το Χαριλινάκι μωρε, δεν πειράζει, θα αναπληρώσουμε! Φιλάκια πολλα πολλά

Αυτη η θεά δεν με αφηνε να την βγάλω φωτογραφίες.. ολο κουνιόταν πέρα δωθε,, ευτυχώς την έπιασα σε φάση που εκανε break..

DSC01302.JPG[/attachment:2c5rbsup]

post-4408-13873936196702_thumb.jpg

Δημοσίευση

Δεν θα βάλω αλλες τώρα κορίτσια, ειμαι πτωμα και θα την πέσω νωρίς γιατι το μικρό μου ξυπνητήρι δεν χάνει ποτέ και αισθάνομαι τρομερά κουρασμένη. Θα δω και τι άλλες έχω αυριο..

Οποτε μπορείς βρε Αφροδίτη μου, εμείς τα λέμε έτσι κ αλλιώς..

Φιλάκια κορίτσια σε όλες σας, θα επανέλθω αύριο να σας πω που έστειλα και τα πράγματα σημερα στον Καναδά.. Χαμος!!!! :lol::mrgreen:i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)

Δημοσίευση

την Ιωαννα ηθελα να την φαω ....αλλα κρατιομουνα :lol::lol::lol::lol:

αυτα τα χειλακια εχουν να ξετρελλανουν πολλα πολλα παλικαρια !!!!

παναγιωτα οταν γινεισ καλα ελα

μαρια το μωρο σου μιαζει του παππου μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μανούλες γειά σας!

Είμαι ένα πτώμα...

Κουράστηκα αλλά το καταχάρηκε το καμάρι μου. Ήταν πολύ χαρούμενη και το ευχαριστήθηκε. Τελικά μαζευτήκαμε αρκετοί από το τίποτα. Καλά που έφτιαξα μεγάλη τούρτα και προνόησα να κάνω 2 ταψιά πίτσα για να υπάρχει...

Δεν έμεινε τίποτα. Παιδάκια δεν είχαμε βέβαια αλλά δε γινόταν αλλιώς.

Στη γιορτή της θα το κάψουμε.

Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω.

Θα το κάνω αύριο, το υπόσχομαι!!!

Καλό βράδυ...

Γωγώ την ώρα που έστειλες ήμουν σε άλλη διάσταση οπότε...

Μετά σε ξέχασα... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Γειά σας μανούλες, επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω

Νατάσα να χαίρεσαι την Ειρήνη χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη να είναι

Σισσιώ συλληπητήρια για την γιαγιά Αθηνά

Φρανίτα περαστικά

Αναστασία εγώ πάλι δεν σε χόρτασα έφυγες νωρίς, ούτε και την Λένα και την Ιουλία βέβαια χόρτασα περιμένω όμως το επόμενο ΣΚ :D:D:D:D:D

Βένι ο γιατρός είναι πολύ μ@λ@κ@κ@ς :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν μπορείς να δηλώσεις άλλον για να σου τις γράψει?

Γιώτα πως ήταν το ταξίδι, κουραστικό? εσύ είσαι καλύτερα?

Θου που είσαι???????????????????

Οι φώτο από το πάρτυ τέλειες, τα ζουζούνια όλα κουκλιά :D:D:D:D

Δημητρούλα να μην κουράζεσαι μείνε ξάπλα και όλα θα πάνε καλά :)

Τα νέα μας τώρα

Η Έλενα συνεχίζει το βράδυ να κοιμάται χωρίς να θηλάσει αλλά την υπόλοιπη μέρα θηλάζει κανονικά. Σήμερα θήλασε 3 φορές, τα συναισθηματά μου είναι ανάμεικτα από την μιά χαίρομαι και από την άλλη στεναχωριέμαι. Νομίζω ότι ο θηλασμός θα μου λείψει πολύ :(:(

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;

εγω καλα..

ο μικρος παιζει στο δοματιο του..

οι φωτο τελιες..

τα παιδακια ειναι κουκλια...

Βικυ η Μ-Ι ειναι θεα σαν Μινι...της παει τρομερα!!!

Καλα Γωγω εισαι τρελη μαρι...αυτο μας ελειπε να μη θεωρεις το μωρο σου ομορφο..θα σε ετρωγα ζωντανη...

η υπερβολη ειναι που δ εμου αρεσει..και η συνειδητη υποτιμιση των αλλων παιδιων...

Σε λιγο που θα φυγει ο καλο ςμου θα ξεκινησω να φτιαχνω τα γλυκα..ανακαλυψα οτι χτες δενπηρα αυγα..

θα ειναι η μοναδικη φορα που θα "ζητιανεψω" απο την πεθερα...γκρρρ, πρεπει κα να συμμαζεψω λιγο και βαριεμαι απιστευτα..

σημερα εχει τελεια μερα....θα βαλλω τις μπριζολες στο φουρνο και θα παμε το μεσιμερη βολτα με τον μικρο...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια .

το βραδυ καταλαβα οτι ηταν αναμεσα σε μενα και τον Κ ο Μανωλης αλλα δεν ξερω πως ηρθε ...εγω δεν τον εφερα ουτε ο Κ ...ηρθε μονοσ τουσ και δεν τον καταλαβα?!!μα ουτε μια γκρινια δεν εκανε !!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μόνο τις φωτό σα είδα :D:D

τέλειες, η Αφρο και η Έρη και η Βίκυ ντάπηκαν και δεν βγήκαν φωτό? :?

πάω να ετοιμάσω το πρωινό και έχω πολύ διάβασμα, πολλά γράψατε ρε σεις!!! :?:o:o

Δημοσίευση

καλημερα

ξυπνησαμε κι εμεις!!!

σημερα μου εκανε την χαρη και κοιμηθηκε λιγακι παραπανω...

πολυ ομορφες οι φωτογραφιες!!!! μπραβο ηταν ενα ωραιο παρτυ

και η γωγω μια πολυ γλυκια εγκυουλα

Δημοσίευση

Καλημέρα μαμα!

Η Αφρο πρέπει να έχει φωτος απο όλες μας..

Μιλάμε ειμαι πτώμα.. μου φαινεται τώρα μου βγαινει η κουραση απο τις μερες που ειχε την γαστρεντερίτιδα ο Κώστας.. Κοιμομουν και σε ενα κρεβατάκι τόσο δα αρκετές μέρες τωρα...

Χθες εστειλα τα πράγματα που ηθελα στον Καναδά... Λίγα έλεγα.. 22 pieces of personal stuff...

Θα πάθει εγκεφαλικό ο Βαγγ αν δει τις κούτες.. :roll: Ευτυχώς θα ειμαι και εγώ εκεί,,,

θα τα πουμε μετά, φιλάκια

Δημοσίευση

καλημέρα τσούπρες!!!!

ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΘΕΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!

και τα μωρά καταπληκτικά!! αλλα θέλω να δω και αλλες!

Αφρο τελικα καταφερε να βγαλει καμμια φωτο τον Νονη και τη Νινα ο Κ? αν ναι βάλτην μωρε!

ειμαι δουλειά και εχω πολλά να κάνω!καλύτερα γτ θα τα κανω με την ησυχία μου! φιλιά σε όλες!

Χρυσα εχω αβγά να στείλω?

Δημοσίευση

Γιωτα μου μεσρι...

εστειλα τον Ο στο ζαχαροπλαστειο και μου πηρε μια δεκαδα..η μηλοπητα ψινετε..το μπισκοτογλυκο ειναι ηδη στο ψυγειο...

μετα θα βαλω τα καλτσουνια και μετα τις μπριζολες...θα κανω μαλλων την πατατα πουρε η θα κανω πληγουρι..θα δουμε..

γι ατην ωρα πεθαινω να φαω γεμμυστο..

αλλα χτε ςμε πειραξε..

Αφρο με την ισυχια σου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...