Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Αφροδιτακη μου εγω θα ερθω καποια στιγμη. ;)

Ελπιζω να ερθει ο Κωστακης αυριο γιατι αλλιως ο Μανωλιός θα ειναι με τρεις τσαουσες!!!!

κι εγω το ιδιο σκευτομαι και εχω χασει ενα σωρο συναντησεις και μου εχετε λειψει πολυ!!!!!!

τυχερος ο μανωλιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με 3 γυναικες τωρα στο κρεβατι του :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πέθανε η γιαγιά μου χθες. Η κηδεία έγινε σήμερα και εγώ δεν ήμουν εκεί.

Δε μας ειδοποίησε κανείς.

Η γιαγιά μου η Αθηνά είναι η γυναίκα που με μεγάλωσε. Η μαμά μου δούλευε και την είχε εμπιστευτεί να με κρατάει. Αυτή ήταν η δουλειά της, να κρατάει παιδιά.

Αρχικά με κρατούσε τα πρωινά, μετά ήρθε στην οικογένεια μας μία πολύ άσχημη περίοδος και με κρατούσε όλη τη μέρα. Οι γονείς μου με έπαιρναν τα Σαββατοκύριακα.

Οι κακές μέρες πέρασαν και οι γονείς μου δε χρειάζονταν άλλο τις "υπηρεσίες" της, την αγαπούσαν όμως και μας αγαπούσε πολύ.

Ήταν η γιαγιά μου και ήμουν η εγγονή της. Θα μπορούσε να είναι η μάνα μου αν δεν είχα μαμά.

Η γιαγιά μου η Αθηνά ήταν η γιαγιά μου, χωρίς να είναι η μητέρα των γονιών μου.

Ήταν αυτή που με έκανε Σίσσυ από Αθανασία

Ήταν αυτή που με πήγαινε βόλτες, που με τάιζε, που μου έλεγε παραμύθια, που με μάθαινε πράγματα και με καμάρωνε όταν ήμουν μικρή.

Ήταν αυτή που με συμβούλευε, που με άκουγε και το εννοούσε, που με καταλάβαινε όταν ήμουν στην εφηβεία

Ήταν αυτή που ήξερε για μένα και το τελευταίο μου μυστικό, το καταφύγιο μου στα δύσκολα, στα χαρούμενα και στα δυστυχισμένα, όταν τελικά μεγάλωσα.

Αυτή που με αγαπούσε άνευ όρων.

Σε ένα μεγάλο βαθμό ό,τι είμαι και ό,τι δεν είμαι το έχει δημιουργήσει αυτή η γυναίκα (χωρίς να υπερβάλλω από τη δύναμη του πόνου που βιώνω αυτή τη στιγμή)

Ξέρετε απεναντι από το κρεβάτι της, είχε μια βιβλιοθήκη... το τελευταίο που είδε ήταν το Σισσάκι, αγουροξυπνημένο φορώντας πάνες να χαμογελά.

Σας τα έγραψα όλα αυτά, γιατί αφενός της οφείλω αυτή την αναγνώριση και αφετέρου, γιατί σα μανούλες πιστεύω πως με καταλαβαίνετε.

Συγγνωμη που σας κούρασα.

Αφροδίτη λύπαμαι που δε θα έρθω αύριο στο πάρτυ σας. Επιφυλάσσομαι όμως να σας επισκεφτώ σύντομα. Έχω πάρει κάτι του Μανώλη, ίσως χρειαστεί αλλαγή...

Δημοσίευση

Σισσακι μου συλλυπητηρια γλυκιά μου. :( Ο Θεος να την αναπαυσει.

Φαινεται να σε αγαπουσε πολυ.

Μην την ξεχασεις ποτε.Οι αγαπημενοι μας ζουν μεσα απο τις αναμνησεις μας.

Μια αγκαλια απο μενα.

Δημοσίευση

Σισσιω λυπαμαι παρα πολυ.... :(

Δεν εχω λογια...Ηταν σπουδαια γυναικα η γιαγια Αθηνα!

Και εφυγε 2 μερες μετα απο εναν σπουδαιο (δικο μας) παππου...

Τον λεβεντη μας τον Αντωνη... :(

Να'ναι καλα κ οι 2 τους εκει που ειναι...

Δημοσίευση

δε ειχα σκοπο να γραψω γιατι δ ειμαι καλα..

απο ψυχολογικης αποψης μιλαω

σισσιω πραγαμτικα συγκινηθηκα με τα λογια σου..

ο θεος να τη συγχωρεσει...

μια τεραστια αγκαλια κ απο μενα :cry::cry::cry:

αφρο καλα να περασετε αυριο

Δημοσίευση

τι εγινε Θουλίτσα μου;;;Γιατι μωρε εισαι νταουν;;;

πολλα φιλια απο μενα. :-*:-*:YMHUG::YMHUG:

Κοριτσια σας καληνυχτω.Σας ευχαριστω απο καρδιάς για την παρεα που μου κρατατε.Πολυ δυσκολο ολο αυτο το σκηνικο στο σπιτι.τες πα.φιλακια πολλα.

Δημοσίευση

πολλη κουραση κ εγω..!περασαμε ομως ομορφα σημερα!με την Λενα κλεισαμε κ τον παιδοτοπο!!!

Σισσιω λυπαμαι πολυ..ο Θεός να αναπαυσει την ψυχη της κ να εισαι γερή να τη θυμασαι κοπέλα μου..

Αναστασια με εκανες να ΞΑΝΑδιαβασω 7 σελιδες πισω για να καταλάβω τί εννοεις!!τωρα τί να πω.."κανεις δε χανει αυτο που δεν ψαχνει"..για πες,τί αλλα;;;;;;!!φτασατε καλα;;;;!φιλάκια!

Θου γιατι δεν εισαι καλα;

κ εγω τελικα περιεργα νιωθω..

Παναγιωτα αγωνιστικους χαιρετισμους κ απο εμενα!!αυριο θα ειναι μια καλυτερη ημερα,θα δεις!

καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

ΣΙΣΣΥ :(:(:(:(:([smilie=love9.gif]

Να ζησετε να την θυμόσαστε ρε συ, ξέρω ότι δεν υπάρχει παρηγοριά σε αυτα τα πράγματα αλλά θέλω να σου πω να σκεφτείς ότι κυριολεκτικά η γιαγιά σου ζει μέσα σου...!!

Αναστασία μου και σε σας συλληπητήρια.. :(:(

Δημοσίευση

Μολις φτάσαμε!!!αντεξαμε 1 ωρα στα καθισματα αεροπορικου τυπου και μετα πηραμε καμπίνα! Η μικρη σιφουνας!απαπα!!

να σχολιασω λιγα λιγα γτ θα ξεχασω!!

Αφρο ευχαριστουμε για τη φιλοξενία!!!και ευχαριστουμε τον Κ ια τη μεταφορά! με το που φτασαμε η Κ μου λέει μαμά Νόνη!! (Μαμα Μανώλη!!) ισως επειδη στο αμαξι σας οταν φευγαμε της ελεγα οτι οταν παμε σπιτι θα κανουμε κληση σκαιπ να δουμε το Μανώλη!! :lol: οσο για τα υπόλοιπα ...τι με περιμενει την ερμη τη μάνα?

Σισσυ μου συλληπητηρια κοριτσαρα μου!τι αλλο να πώ?εισαι μια κουκλα και διαιτα δεν χρειαζεσαι!και φυσικα γλυκα!!!

Καρολ!!! ναι καλέ διαβασα τα κατεβατά σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εισαι μια κουκλίτσα ,την επομενη φορά ελπίζω να γνωρισουμε και το νινί σου!!!! η Κων την λάτρεψε!!!

Χρύσα επέστρεψα καλέ!!!!ΦΟΦΟ?χαχαχαχαχαχα ο μικρός το λέει?

Μάρθα να χαίρεσαι τον Αντώνη!!!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ !!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!

Αναστασία συλληπητήρια !

παω να διαβάσω και τα υπόλοιπα!

Δημοσίευση

ουφ διαβασα 15 σελίδες!!οι υπόλοιπες αυριο,νυστάζω...

ας σχολιασω μερικά ακομη!

ΓΩΓΩ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!! περα του οτι μοιαζεις με 15χρονο και εισαι μια κούκλα ,εισαι πολύ καλή!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ χαρηκα που σε γνώρισα και ας αλλαξα 5 γραμμές για να γυρίσω στον Πειραιά!

Έρη και Φρανι κριμα που δεν τα καταφέραμε να γνωριστουμε,ειμαι αρκετα τρλλή ομως ωστε να έρθω Καναδά και Ουγκάντα!!!

Παναγιώτα την επομενη φορα θα βρεθούμε οπως και δήποτε!!!

Βενάκι ελπίζω ηταλαιπωρία σας να τελειώσει σ΄ντομα και να μην εχει τπτ ο Φίλιππος! ενισταμαι στο γεγονός οτι το παιδί έφτασε 26 μηνών για να κανει εξετάσεις!! κοιμισμένη η παιδίατρος που τον παρακολουθούσε! ασε πουοτζν εκανες για το γάλα έπρεπε να κανεις κ για γλουτένη και για κοιλιοκακη για να μην τρυοιεται συνεχεια το παιδί! τεσπα ,εσυ δεν φταις σε κάτι ,κανουμε οτι μας λεει ο γιατρός...παντως που μιλησα με τη φίλη που ειναι ο μπαμπας της παιδιατρος μου ειπε οτι παιζει σημαντικο ρολο και το υψος των γονιών... καντα ολα να εισαι ήσυχη!!!

Αθηναιες μου εισασταν τυχερες που εκλεισε η φωνή μου!! ειμαι απίστευτα πολυλογού!κεβεζού που λένε και οι πόντιοι!!!ακομη δνε μπορω να μιλήσω!!!

λοιπόν πάω για ύπνο!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλες!

Δημοσίευση

Βενάκι ελπίζω ηταλαιπωρία σας να τελειώσει σ΄ντομα και να μην εχει τπτ ο Φίλιππος! ενισταμαι στο γεγονός οτι το παιδί έφτασε 26 μηνών για να κανει εξετάσεις!! κοιμισμένη η παιδίατρος που τον παρακολουθούσε! ασε πουοτζν εκανες για το γάλα έπρεπε να κανεις κ για γλουτένη και για κοιλιοκακη για να μην τρυοιεται συνεχεια το παιδί! τεσπα ,εσυ δεν φταις σε κάτι ,κανουμε οτι μας λεει ο γιατρός...παντως που μιλησα με τη φίλη που ειναι ο μπαμπας της παιδιατρος μου ειπε οτι παιζει σημαντικο ρολο και το υψος των γονιών... καντα ολα να εισαι ήσυχη!!!

καλημερα!!!

ετσι ειναι γιωτα ετσι ακριβως...αλλα δεν ειναι τα δικα του παιδια και εγγονια να ταλαιπορουνται..ειναι ξενα.. :evil::evil::evil::evil::evil:

να σας πω τα καλυτερα???????????

ο γιατρος του τεβε δεν μου γραφει τις εξετασεις να τις κανω εξω σε μικροβιολογικο γιατι θα ειναι λεει αναξιοπιστες και δεν μπορει το τεβε να τις πλκηρωνει διπλα :evil::evil::evil:

να γινουν σε νοσοκομειο μου λεει...μα εχω ραντεβου τον μαιο του λεω μεχρι τοτε??? :shock:

αα αμα ειναι μου λεει κανε εισαγωγη να σου κανουν εξετασεις :evil::evil::evil:

μα του λεω στο νοσκομειο μου τις γραψανε και μου ειπανε να παω εξω για ποιο γρηγορα τι προβλημα εχετε :?::?::?::?::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::shock::shock::shock::shock:

και μου λεει εγω δεν τις γραφω εινα ιαναξιοπιστα τα αποτελεσματα εξω :evil::evil:

μου ηρθε να τον διερω..και μετα με επιασε με ο καλο εγω ενδιαφερομαι και τετοιες παπαραιες(σορρυ κιολας!!) και αμα τις γραψω θα με διαγραψουνε..λς και του ζξταω να κανει κατι παρανομο!!!!! :shock:

ια παω στα κεντρικα την δευτερα να δω!!

μα ειναι δυνατον πειτε μου??????????????????????????????

δεν αντεχω αλλο ελεος πια!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σισσακι συλληπηρητια και απο εδω να την θυμασαι με χαμογελο..και εμενα μου λειπει και ακομα κλαιω που και που ο πονος δεν φευγει ποτε απλα απαλυνεται.. :(:(:(:(

κοριτσια συγνωμη αλλα ειμαι πολλυ στεναχωρημενη με ολα αυτα..δεν μπορω να σχολιασω.. :oops::oops:

Δημοσίευση

καλημερα!!!

Σίσσυ μου συλλυπητήρια...

Να τη θυμάσαι πάντα με αγάπη τη γιαγιούλα σου..

Βένι :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κάτι τέτοια διαβάζω και λέω σε ωραίο μέρος ζούμε

ωραία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχουμε

Κι ας πληρώνουμε στο ΤΕΒΕ τα μαλλιοκέφαλα μας :twisted::twisted::twisted:

Καλά ο γιατρός πάει καλά??

Τη γνώμη του ας την πει για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων

σε νοσοκομεία και ιδιωτικά κέντρα αλλά ως εκεί!!!

Με φούντωσες πρωι πρωι

Δημοσίευση

Veni μην στεναχωριεσαι...κανε τις εξετασεις να τελιωσει η ταλαιπωρια..αχου μωρε! και να μας πεις τα αποτελεσματα...

Λοιπον εγω ειμαι χαλια...τελικα μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον εχω την πειρφημη γριππη αλλα δεν θα κανει τεστ διοτι δεν υπαρχει λογος...Μου εδωσε αντιβιωση, οχι για τη γριππη, αλλα γιατι εχω τραγικο πονολαιμο κ πρησμενο λαιμο αλλα ποναει κ το αυτι μου...Μου ειπε απλα να περιμενω και να ελπιζω να μην κανω καμια επιπλοκη σε πνευμονια επειδη εχω ασθμα...Ακομα βηχα δεν εχω ομως αλλα λεει να περιμενουμε :shock:

Εννοειται οτι το σεμπινι δεν με πλησιαζει...μου το ειπε κ ο γιατρος...οποτε χτες κοιμηθηκε στην αδερφη μου (η οποια ολη νυχτα την εβγαλε στην πολυθρονα γιατι ο μικρος με ζητουσε) κ θα μεινει εκει μεχρι την Τριτη...θα παω να τον δω σημερα με μασκα και θα τον θηλασω να παρει κ αντισωματα..αχ..αχ..θα απολυμανθω πριν τον πιασω..ας μην κολλησει το Σεμπινι μονο..τιποτα αλλο...

ααα κ ειχα κ τον εξυπνο τον κασπερ να μου λεει στο τηλεφωνο: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να πεθανεις?? :?:? μα γιατι εισαι τοσο ατυχη κ ολα τα στραβα σε σενα συμβαινουν???

ακου να πεθανω :evil::evil::evil::evil:

Παω να φαω σουπα...

Δημοσίευση

KΑλημερα!!!

Χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στο εξυπνοπουλι μας!!!

Νατασακι μου να την χαιρεστε(να την χαιρομαστε) την πανεμορφη παπαγαλινα!Να σας βαζει

μια ζωη τα γυαλια με τα κατορθωματα της κ να φουσκωνετε σαν παγονια!Να ειναι παντα καλα

οι κοριτσαρες σου! :-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x

Βενετια μου τα ειπαμε εμεις...

Ευχαριστω παρα πολυ(γτ χθες δεν ειπα τπτ...) που χαρηκατε με τα αποτελεσματα

της Αννυ!!!!Προς το παρον δε θα παρουμε σιδηρο!Αργοτερα βλεπουμε...

Επισης ειναι ολα καλα απ'οτι ειπε ο παιδιατρος κ κατα τ'αλλα!

Ευχαριστω κ για τα συλλυπητηρια... :)

Ιουλιακι μου γλυκο οπως βλεπεις...Μια χαρα φτασαμε!!! :D

Τι ωρα φυγατε?Τωρα ζηλεψα!Παιζαν καλα τα αγορακια σας ή

εισασταν κ εσεις κοτζαμ κεφτερες μεσα? :lol::lol::lol::lol:

(θα γραψω κ αλλα για να συμπληρωθει η εκταση που σ'αρεσει να διαβαζεις!)

Χθες δε σας χορτασα..Πιο πολυ την Νατασουλα "χορτασα" αφου μονο εκεινη καθοταν

στο τραπεζι!Οι αλλες 2 με τις καλτσες στα φουσκωτα κ στις τσουληθρες! :lol:

Νατασουλα φιλιααααααα!!!!

Το αλλο ΣΚ στο σπιτι μου!Σαλονικιες οποια θελει ειναι ευπροσδεκτη!Θα τα ξαναπουμε ομως μεχρι τοτε!

Θουλακι μου γεννας???

Τι επαθες χθες?Για πες?Πως περασατε?

Ο Θοδωρης τι λεει?Πες του χαιρτισματα απο τον Γιαννη :lol::lol::lol::lol:

Γωγουλα μου εμενα ο αντρας μου κραταει πιο πολυ μουτρα ειτε φταιει ειτε οχι...

Γι'αυτο λεω να μου κανεις μαθηματα για να τον κανω να...Παραδεχεται τα λαθη του! :lol::lol::lol::lol:

Εισαι απιστευτη!!!! :-*

Ελευθερια ο Κωστας ειναι καλυτερα?

Φρανιτα περαστικα...

Ρυζοτο τι κανεις?? :lol: ?Η παπενια σου?

Η Αννυ ειναι βολτα με τον μπαμπα της! :o

Εχουμε αλλαξει επιπεδο λεμεεεε! :lol:

Σε λιγο θα ερθουν να με παρουν να παμε να δουμε

αυτοκινητα!!!Τελεια!

Δημοσίευση

ααα κ ειχα κ τον εξυπνο τον κασπερ να μου λεει στο τηλεφωνο: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να πεθανεις?? :?:? μα γιατι εισαι τοσο ατυχη κ ολα τα στραβα σε σενα συμβαινουν???

ακου να πεθανω :evil::evil::evil::evil:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

ρε μαρια πληρωνω τεβε 700ε διμηνια και 600 ο αντρας μου και παρακαλαω για εξετασδεις??????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted

φρανιτα περαστικα καλε!!!! ακου μηπως πεθανεις???? :shock::shock::shock::lol:

προσπαθω να μαθω απο οτι βλεπεις αλλα δεν με βοηθανε λες και ειμαθι απορη :evil::evil::evil::evil: και θα μου κανουν χαρη :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αναστασιαααααα συλληπητηρια και για τον παππου σου ρεε συγνωμη!!!!!!!!!! να τονβ θυμασαι με αγαπη :(:(

Δημοσίευση

Πριγκιπισσα Βενη τι συγνωμη καλε?Μην το συζητας...!Αλλωστε εγω δε θα εγραφα κατι

αλλα με ξαναπηραν τα ζουμια απο την περιγραφη της Σισσιως...

Παναγιωτα δεν ξερω αν ειχες βαλει το συνδεσμο με τα βιβλια για εμενα

η για την μπεμπουλης παντως εγω τα παραγγειλα και τα 2 τα βιβλια!Κ εκανα

κ την καρδια μου πετρα για τα 7ε μεταφορικα :lol: γτ ετσι κ αλλιως οταν ειχα ψαξει

δεν το ειχα βρει το νο1...! :D

Φρανιτα τωρα σε διαβασα...Κ εσυ καραντινα? :(

Ευχομαι να γινεις συντομα καλα...

Βρε κοριτσια διαβαζα στην τβ<(κατω που περνανε οι λεζαντες)

πως σημειωθηκαν λεει 30κατι κρουσματα νεας γριπης στη χωρα μας!Μα ς δουλευουν?Η μιση >Ελλαδα

την κολλησε...Μηπως ελεγε 30κατι % κ δεν το παρατηρησα? :?

Δημοσίευση

καλεεεεεεεε!!! ξεχασα!!!

νατασσα πολυχρονο το εξυπνοπουλι μας καλε!!!!!!!!!!!!! να τα χιλιασει!!!!!!

να την χαιρεστε και να ειναι παντα ετσι χαριτωμενη και πολυλογου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια ρε συ τι 30?? τα 2-3 ητανε στο τραινακι!!!!!!!!! τοσο ατυχια πια???? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες! :D

Μπαίνω βιαστικά, γιατί πρέπει να φύγω!

Νατασούλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλά κι ευτυχισμένα για το Ειρηνάκι σας!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να ζήσει, να τα εκατοστήσει, να 'ναι πάντα γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη!!! Να 'στε κι εσείς καλά, να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!! Ένα μεγάλο εορταστικό φιλάκι να της δώσεις!!! :x:-*

Σισσάκι, θερμά συλληπητήρια! :(:(:( Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και να απαλύνει τον πόνο σου...

Veni... :evil: Δεν πάει καλά ο άνθρωπος!!! Υποθέτω ότι σε αυτές τις θέσεις, είναι απαραίτητο προσόν, το να ξέρεις πως να ταλαιπωρείς τον κόσμο.... :?

Franita, πολλά περαστικά!!! :D Πέθανα στο γέλιο με τον Κάσπερ -όπως λες!- Άκου να πεθάνεις!!! :)):)):))

Thoulακι μου, γιατί δεν είσαι καλά ψυχολογικά μωρέ; :( Δε θέλω τέτοια, θέλουμε δυνατή κι ανεβασμένη ψυχολογία για τοκετό!!!!!!!!! :D:D:D

Αnastaciα μου, κι εγώ χάρηκα πολύ με τις εξετάσεις της Άννυς. Να δεις που θα πάρει τα πάνω του η τσαχπινούλα σιγά-σιγά!!! :D Καλή βολτούλα!!! Ψάχνετε αυτοκίνητο;

Σας φιλώ όλες γλυκά, πρέπει να φύγω για το μάθημα. :-B

Δημοσίευση

μαγειρεύω γιουβαρλάκια μπας και με κανα ζεστο ανοίξει ο λαιμός !

Βενι μου θελω πολύ να μιλησουμε μα δεν βγαίνει η φωνή μου καθόλου!!! :( κοντεύω να σκάσω!!

να συνεχίσω απο χθες ! λοιπόν Αφροδίτη μου εχεις μια τέλεια κοιλίτσα και εισαι πολύ ομορφη ,νομιζω οτι οι φωτο σε αδικούν λίγο!!!δεν εχειςβαλει καθόλου κιλά περαν της κοιλίτσας ε?αχ ποσο σας ζηλεύω ..μονο εγώ εγινα φάλαινα στην εγκυμοσύνη?

Αναστασία συγχαρητηρια για τα αποτελέσματα!!!εγώ θελω το καινουργιο το φιατ το 500ρακι πχωρις τέλη κυκλοφορίας αλλά νο μάνυ νο χάνυ!!!χαχαχαχα

Αργυρώ ειστε καλά?

Μαρια Ιωάννα εσείς?

Λένα ,Νατασούλα ,Ιουλία και Αναστασία περασατε καλά εχθές ε?τι ωραία να ειμασταν και εμείς εκεί!!!!

στον Πειραιά έκανα την αγορα του αιώνα !!! παπούτσια κίκο απο τα πρενατάλ απο 71 ευρώ 14!!!! χαχαχαχα και μπουφάν γ την μικρή 7 ευρώ!τι ωραία να ψωνίζεις στις εκπτώσεις!!! κοριτσια ειχε τελειες αποκριατικες στολες για μωρά!!!πήγαμε και τζάμπο...οταν γυρνουσαμε απο το μολ ,ειδε η Κ μια κυρια στο τρενο που κρατουσε μια σακούλα απο το Τζάμπο και μου ελεγε συνεχεια μπάμπο μαμά μπάμπο..ε δεν μπορεσα να της χαλάσω χατήρι!

Φρανι μου περαστικά ,οι άντρες ειναι λίγο αναίσθητοι,το εχουν αυτό!μη στεναχωριέσαι,γρήγορα θα γίνεις καλά!!και ο Σεμπ θα κάνει υπομονή !!

Θουλι μου σε ειδα στον ύπνο μου,ειχες γεννήσει και ειχες κανει αγόρι!!!! γτ δεν εισαι καλά?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

Νατασα μου να χαιρεσαι την Ειρηνη σου!!!!! :-*:-* Να ειναι πολυχρονη,γερή και ευτυχισμένη!!!!

Θουλι να χαιρεσαι τη νυφουλα σου!!!!Πως εισαι;;;

Γιωτα μου ελπιζω να μη σε τσαντιζει ο Γ. και να χρειαστει να φωναζεις. :lol:

Κοιτα, τον Ιούνιο εχει παλι εκπτωσεις.Θα ερθεις;;; :D

Ρε Βένη τι κουλαμαρες ειναι αυτες που σου ειπε;;; :shock::shock:

Φραν μονο αντιβιωση σου εδωσε;;;Για την προληψη της πνευμονιας τπτ;;;Ακροαστικα σου βρηκε;;;

Καλα ο αντρας σου κορυφη!!!! :lol::lol::lol:

Αναστασια-βορεια ναι βρε,σ'εσενα ανεφερομουνα για τα βιβλια. :D Ενταξει, μαγικη συνταγη δε θα εχει μεσα αλλα μηπως εξηγει τουλαχιστον γιατι συμβαινει αυτο.

Μητσ καλό μαθηματακι.Απο πονακια ειχες τπτ;;;Δε νομιζω ε;;

Κοριτσαρες καλά περνατε στο παρτυ;;; :ymparty::ymparty: Γωγω μη τα φας όλα βρε!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...