Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βικυ να το δωσεις για αποσυρση!!!!

χαχαχαα

τωρα που θα βγει..

ετσι λεει ο μπαμπας μου..να δωσουμε το σαραβαλο του Οδυσσεα και να παρουμε ενα μεγαλο και καλο για μενα..

λεει αυτος θα δωσει το υπολοιπο ποσο..

και λεω εγω τωρα..αντε πες το πληρωνει..

ασφαλεια, τελη κοικλοφοριας, σερβισ...ενα μικρο αυτοκινητο θα βγει σε 4 χρονια..

με τιποτα πεζο και παλη πεζο !!!!

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να το πουλησω....!

να το δωσω και να παρω ενα πλυ μικρο!

αλλα αποσυρση παι μονογια καινουριο....εεεε δεν βγαινουμε να παρουμε!

αλλωστε του Π. εινια σχ 10 ετων ακιι εχει 75000 χλμ...τιποτα!

αλλα σπαστικα για μια ακομα φορα....μπορει να εχω κλεισει το αμαξι συνεργειο 6-7 φορες...δηλ 1 /χρονο.... αφου οι τυποι στην χιουνται με εχου μαθει.....

Δημοσίευση

Γεια σας βυζομάνες...

Το παρήγγειλα ήδη το βιβλίο απο το eshop... Μ'αρεσει ο Παπαβέντσης. Τον άκουσα σε μια ομιλία του και τον ερωτεύτηκα (που λέει ο λόγος)

Σημερα είμασταν όλη μέρα στο πάρκο. Μου ρθε να χαστουκίσω μια γιαγιά που υποτίθεται ότι έβγαλε τα εγγόνια της στο πάρκο.

-Μην κάνεις τσουλίθρα μπρούμυτα αλλιώς θα φύγουμε

-Μην φωνάζεις θα κλείσει ο λαιμός σου (κυνηγουσαν τα περιστέρια τα καημένα και τα φωνάζανε να έρθουν)

-Μην βγάζεις το σκούφο σου δε θα σε ξαναφέρω στο πάρκο (42 βαθμούς έξω λεμε)

-Μην κυλιέσαι λερώνεις το μπουφαν σου

και πόσα άλλα που δε θυμάμαι. Τα λυπήθηκα τα καημένα τα παιδάκια.

πωωωωω θα γεννούσα από τα νεύρα μου λέμε.

Δημοσίευση

Ta καταφερααααααα!!!! Μπηκαααααα~!!! Εκλεψα για λιγο το λαπτοπ του αντρα μου.

Ρε κοριτσια γιατι το δικο μου λαπτοπ με πεταει συνεχεια :( Τελος παντων. Κατι θα διελυσε ο μικρος/ :evil:

Σας ψιλοδιαβασα αλλα τωρα πρεπει να τον ξυπνησω για δουλεια και θα το παρει.

Εισαστε για καφεδακι ε??? Αχ ζηλευω!!! Καλα να περασετε!!!

:x:x

Δημοσίευση

Βικυ μου υπομονη ρε..τι να γινει...ετσι ειναι αυτα..

παναγιωτα που με ειχες ρωτησει..εχω ξεπριστει αρκετα..αλαλ δεν μπορεσα να φαω καλα..

εφαγα μιση μπριζολα με πατατες φουρνου και λιιιγη σαλατιτσα..και ολη την υπολοιπη μερα πινω νερα και πηγαινω τουαλετα.

Πολυ ζηλευω που θα πατε στην Αφρο στο παρτι..θελλω και εγωωωωωω

μαρια πλακα κανεις;;;

τι τα πηγε στοπαρκο αμα ειναι να τα καταπιεζει ετσι;;;;;

θες να σου δειξω το μπουφαν του ΦΟΦΟ απο τη χτεσινη τους βολτα στις κουνιες...ειχε και χωματα...απολυμανση θελει το μπουφαν...90 βαθμους

Δημοσίευση

Ναι μωρέ ψυχαναγκαστικά άτομα...κράτα το μέσα στο διαμέρισμα και βάλτο στη γυάλα τα κακόμοιρο. Σκεφτόμουν άμα είχα τέτοια πεθερά θα έπαιρνα νταντά...Με τίποτα δεν θα τα άφηνα τα παιδάκια μου να μου γίνουν υστερικά.

Δημοσίευση

τζαααα

τι κανετε τσουπρες?????

βλεπω εχουμε θεμα με το φαγητο στο παρτυ σου αφροοο??? :lol::lol::lol::lol:

εμεις δυστυχως δεν θα ερθουμε ειναι αρρωστος ο αντρας μου και δεν μπορω να τον αφησω

ειναι 2 μερες με 39 ακατεβατο :(:(

κριμα και θα χασω τα υπεροχα κοντοσουβλια!!!!

αλλα αν κανονισετε καμια συναντησουλα προς το τελος του μηνα ειμαι μεσα 100%

Δημοσίευση

ΚΑλησπερα....

Μπαινω συντομα...ειμαι χαλια, εχω φοβερο πονολαιμο, ριγη, αδυναμια κ αφορητους πονους στα κοκαλλα, στις αρθρωσεις...πυρετο οχι ακομα αλλα με τετοια ριγη....Και τελικα ουτε στη θαλασσα πηγα σημερα διοτι σερνομουν...

Αφρο δεν θα ερθω αυριο....γμτ! κ το περιμενα κ εχω αγορασει κ δωρο στο μανωλακη...Ομως ειμαι χαλια, το Σεμπινι (ακομα) καλα αλλα θα σας κολλησω..δεν ξερω τι εχω...

Μιτσακι πως σε λενε? δεν μου εκανες αιτηση φιλιας..εμενα θα με βρεις ως Fragkiska (δεν βαζω επιθετο θα το δεις κ το επιθετο κ θα δεις κ τη φατσα μου στα χιονια με το σεμπινι)

Κοριτσια το μπλογκ θα ειναι στα ελληνικα αλλα καποια αρθρα κ καποια θεματα που θα αφορουν την επικαιροτητα της χωρας θα τα εχω κ στα αγγλικα...Οποτε διαβαστε με...

παω εχω τη μανα μουεδω με το σεμπινι κ ειμαι ξαπλα με το λαπτοπ...περιμενω να μου κανει σουπα..Μαλλον επειδη ειχα να κοιμηθω 3 μερες, δεν ετρωγα τιποτα κ ειχα πολυ στεναχωρια με χυπησε κατω αγρια η ιωση..

Δημοσίευση

πηγα σμ με τον μικρο

πηραμε μπισκοτα για την λογοθεραπεια(τα θελει η δασκαλα να του δινει για επιβραβευση)

τσακωσε και ενα παριζακι και ηρθαμε

ο αντρας μου ακομη χαλια τρεμει και ζαλιζεται...

Δημοσίευση

Αμαν αυτες οι γαμω ιωσεις.σορρυ ρε κοριτσια αλλα ολος ο κοσμος αρρωστος.Ακομη και ο γυναικολογος μου που ειχε να αρρωστησει 1ο χρονια ειναι με 39.Ελεος δηλαδη.

Φραν προσεχε!!!αν δεις υψηλο πυρετο παρε κατευθειαν τον παθολογο σου τηλεφωνο.

Περιμενω με ανυπομονησια το μπλογκ!!!! :D:D

Δημοσίευση

Ο Κρικέλας έκανε τα καλύτερα σουτζουκάκια!

Ήταν από τα πιο γνωστά φαγάδικα στη Θεσ/νίκη για δεκαετίες!!!

Έχουν φάει όλοι οι γνωστοί που πέρασαν από την πόλη.

Κρίμα......

Δεν πρόλαβα να μπω σήμερα.

Φτιάχνω τούρτα για αύριο γιατί έχει γενέθλια η Ειρήνη μου και γενικά κάνω διάφορα!

Σας σκέφτηκα πολλάκις όμως......

Δημοσίευση

Τι μου κανετε;;;;

σοβαρα εκλεισε ο Κρικελας;;;;

πωπω...κριμα

Αναστασια περαστηκα στον αντρα σου ρε..πως τα καταφερε ετσι..

Φρανι η κατασταση σου με ανισυχει..εγω λεω να σε δει αμεσα γιατρος μην εχεις γρηπη που θα εξεληχθει ασχημα και θα σου κανει επιπλοκες..δε λεει στην κατασταση σου - την ψυχολογικη- να εχεις και τετοια...

φαε τη σουπιτσα σου, κανε ενα καυτο μπανακη και κοιμησου..αυριο πουρνο πουρνο γιατρο.

Νατασα επειδη αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω καθολου σου ευχομαι απο σημερα πολυχρονη η Ειρηνη, παντα καλοτυχη και ευτυχισμενη...

Ασχετα αλλα εχω στο αμαξη το Δωρο της Βενης, της Θουλης το δικο σου..της Γιωτας και αλαλ 3 τα οποια δε θυμαμαι ποιανου ειναι..

Να δω ποτε θα σας δω να σας τα δοσω...

τη Θου με βλεπω να της τα στελνω με κουριερ στην κλινικη...χαχαχαχα...

αλλα ετσι οπως παει..με βλεπω να στρελνω ολονων σας με κουριερ...

δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα...μα τιποτα ομως..

οι "πρωινες" ναυτιες..εχουν εδρεωθει σαν απογευματηνες..μαλλων με πειραζει το λεοφωρειο..δεν εξηγειτε αλλιως

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...