Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Βένι από που κατάλαβαν ότι ο μικρος

υπολείπεται ανάπτυξης?? Από τα κιλα και το ύψος??

ναι μαρια..και απο οτι η καμπυλη επεσε απο ενα σημειο και μετα..δεν εχει μια μεση πορεια..

δηλ. ητανε λιγο πιο πανω απο κεντρο και πηγε στο 3% με το ζορι.. :?

αναστασια και εγω το λεω για το σωματοτυπο αλλα οι γιατροι λενε πως πρωτα αποκλειουμε ολα τα αλλα και μετα μπορουμε να πουμε πως ναι ειναι απλα ενα μικροκαμωμενο παιδακι και ολα καλα..

καταλαβαινω για το κεντρο δυσκολο πολυ.. :(

ανξεμπερδεψω νωρις θα τηλ. την λενα να σας ρωτησω που και τι.. ;)

χιονι ελπιζω να ειναι υπερβολικος..μακαρι.. θα δουμε.αλλα τα ιδια ειπε και η αλλεργιολογος...

μαρθουλα και εγω ετισ νιωθω με την χρυσα!! :lol::lol: λεω σε τρωγλη μενω!! :lol::lol:

αφου οταν ηρθε εκανα 2 μερες γενικη πριν!! :lol::lol: σε πειραζω χρυσαααααααα!!! :lol::lol:

ααα βρε παναγιωτα ηθελα να σας πω περαστικα!! πωπω τι τραβατε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι να πω ρε παιδί μου

η δικιά μου πάντα στα κατώτατα όρια της καμπύλης κινούνταν

από όταν γεννήθηκε εκτός από περιπτώσεις ιώσεων που είχαμε βουτιές

και μετά πάλι στα ίδια

ποτέ δεν μου ανέφερε ο παιδίατρος κάτι να το ψάξουμε

ελουσα γιωργο,εβαλα φαγητο για αυριο,εχω συμμαζεμα κ κατι γραπτα για το πρωι..μια χαρα,μια χαραααααααααααααααααααααα!!

Βενι μου οσο κ αν ,ας ακουγεται υπερβολικο,ψαξτο να φυγει απο τη μεση κ αυτο..ισως να ευθυνεται κ η γλουτενη..δεν ξερω ειλικρινα..με το καλο να ξεμπερδεψετε!ελπιζω να τα πουμε αυριο!

Χρυσα συμφωνω με θου!σας ακουω να μιλατε για δουλειες,ολες ομως,ε!,κ αισθανομαι οτι το σπιτι μου ειναι πενταβρωμικο...μμμ!εγω θα σας καλεσω σε εμενα για καφε την επομενη που θα ερθει γυναικα για γενική καθαριοτητα,παει κ τελειωσε!!!χα χα!δεν εχω φατσουλες,θυμαστε;;;

Αναστασια ναι,να παμε για καφε,ναι να παμε δυτικα,ναι,μια χαρα ειναι στις 6,μιλησα κ με Λενα..ΑΛΛΑ οτι τα κων/κα ειναι δυτικα πώς σου ηρθε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!τσ τσ τσ!!απειροι οδηγοι...ουτε αισθηση προσανατολισμου δεν εχουν!!τσ τσ τσ!!χα χα χα χα!!γελάω ε;;;!!ωραια η φρατζα τωρα που κοντυνε;

εγω ψηφιζω ευοσμο παιδοτοπο,αλλα οπου μου πειτε θα ερθω!

Αφρο πολυ ομορφα περιεγραψες τη διαδικασια συλληψης..Λενα ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς;;μπα!ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!

εγω τωρα κατι κενα εχω για καβγαδακια συζυγικα,αλλα θα μελετησω για να τα καλυψω!

αα!ο ηρωας{ο συναδελφος ντε!}ελεγε στον υπολοιπο συλλογο καθηγητων,αφου εγω προηγουμενως τους ειχα πρηξει!,οτι εχω βελτιωθει πολυ λεει!!!!!,κ οτι αυτο ηταν ενα λαθακι{!}που συμβαινει κ το τραγικοποιω!α!κ οτι δε φοβηθηκε για εμας,γιατι δε θα παθαιναμε κατι,αλλα για το αμαξι που θα εκανα μεγαλη ζημια!!!

την επομενη φορα λεω να δοκιμασω να προσπερασω καμια νταλικα σε στροφη,μηπως κ το θεωρησει καπως πιο σοβαρο λαθακι!!!

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι..αντε παω να διαβασω λιγο!

καλο βραδυ ομορφες!

τωρα γυρισα ...ειχαμε παει και απο τον νονο .

αχ ειμαι πολυ κουρασμενη δεν μπορω τωρα να γραψω ....παντως φωτο μην περιμενετε δεν βγαλαμε .

και να σας πω βορειεσ εσεισ βαζετε καθε φορα που πατε για καφε :P

πως ζητατε απο εμας . :P:P:P:P:P

τι να πω ρε παιδί μου

η δικιά μου πάντα στα κατώτατα όρια της καμπύλης κινούνταν

από όταν γεννήθηκε εκτός από περιπτώσεις ιώσεων που είχαμε βουτιές

και μετά πάλι στα ίδια

ποτέ δεν μου ανέφερε ο παιδίατρος κάτι να το ψάξουμε

εμενα ομως δεν ητανε παντοτε σταθερος στο τοσο χαμηλα....δεν εχει αρρωστησει παρα 1 φορα-2 και απο τον 6ο μηνα εχει καθοδικη πορεια με αποτελεσμα να φτασει στο 3% :shock:

οκ δεν ητανε και νταρντανοπαιδο αλλα ητανε εκει στο 50-70% αναλογα τον μηνα..

αχ τι να πω?????????????? τουλαχιστον βρηκα 2 γιατρους με ειδικοτητες να συμφωνουν μεταξυ τους!!!!!! :lol::lol::lol::lol: θαυμα θαυμα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ιουλια ασε και εγω στο παρκαρισμα ειμαι..αστα!!!!!! αφου μον οσε αλανες παω οταν παω!! :lol::lol:

εμ σουρτουκεμα ηθελες αφροδιτη τωρα κουραστηκες ε???? :lol:

καλη ξεκουραση!!!

βενη ,το εχω διαβασει και εγω αυτο ,αν εχει αλεργεια στην γλουτενη επηρεαζει την αναπτηξη .

ευχομαι να βρητε την λυση .

καλο βραδυ .

Καλημέρα μανούλες, τι μου κάνετε?

Εμείς μια χαρά. Η Έλενα για 2ο βράδυ κοιμήθηκε χωρίς να θηλάσει

Λοιπόν για το απόγευμα κι εγώ προτείνω Εύοσμο στον παιδότοπο κέντρο μου είναι δύσκολο κι εμένα να κατέβω με τα παιδιά και να ψάχνω να παρκάρω

Βένι μακάρι να βρείτε την λύση και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας σύντομα

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έχω πολύ δουλείτσα θα τα πούμε αργότερα

Καλημερα! Χαθηκα λιγο..διαβασα τα τελευταια νεα!

Κριμα που δεν ηρθα στο καφε χτες αλλα μου ηταν αδυνατον λογω καποιων προσωπικων θεματων. Ηθελα πολυ ομως να σας δω κ να δω κ τη Γιωτα...κριμα :?

Ερη ειναι καλυτερα ο μικρος?

Βενη αν εχει δυσανεξια στη γλουτενη δεν ειναι τραγικο...παντως θα ειναι σιγουρα ελαφριας μορφης..και υπαρχουν τοσα νοστιμα προιοντα χωρις γλουτενη, θα τρωει τα παντα απλα θα μαθει να μην τρωει στο σχολειο ισως..Τα παιδια μαθαινουν ευκολα, προσαρμοζονται και μας εκπλησσουν...Εμεις που γερναμε δεν προσαρμοζομαστε πλεον...

Αχ κοριτσια δεν θυμαμαι πολλα...

Η Θουλη γεννησε? Τι εχω χασει?

Μιτσκι, Αναστασια, Αργη, Αφροδιτη, Σεσ, Μαρια, ΝΑτασουλα, ΝΑτασα, Αναστ Μπεμπ καλημερα!! καποιον ξεχασα σιγουρα :oops:

Καλημερα!!!

Δεν εχεις χασει κ πολλα Φρανιτα!

Μεχρι χθες βραδυ δεν ειχε γεννησει η Θου!

Θεσσαλονικιες συμφωνω κ εγω για Ευοσμο οποτε τα λεμε στον παιδοτοπο

που συναντηθηκαμε την αλλη φορα στις 6!Στελνω κ στη Λενα ενα μνμ μπας κ δεν μπει...

Η Ελενη δε θα τα καταφερει...

Πριγκιπισσα Βενη μου :-*:-* ολα να ειναι καλα ευχομαι!

Αφρο εχεις δικιο για τις φωτο!

Μαλλον επειδη πλεον γνωριζομαστε αρκετα καλα δεν εχουμε στο νου να αποθανατισουμε τη στιγμη!

Λογικο! :D;)

Ιουλια τα Κων/κα δεν ειναι δυτικα απο το κεντρο?Ειναι...βορεια?Ανατολικα?Στην Τουμπα κοντα αλλα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Εναν περιφερειακο παιρνω οποτε σχωρα με σουμαχερ μου! :lol::lol::lol::P:P:P

Αχ νομιζω πως πρεπει να κανω δουλειες παλι...Δεν ηρθαν χθες οι κοπελιες που καθαριζουν...αρρωστες ειναι..

Ουφ!Βαριεμαιαιαιαι!

Η Αννυ λατρευει τον μικυ μαους!Μισκα μουσκα μικυ μαους κ αγκαλιες την τηλεοραση! :lol:

Ριχνουμε κ το χορο μας!

καλημερα κοριτσια τι κανετε???

μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν ξυπναει ο σπυρος κανει το δωματιο του σαν βομβαρδισμενο????

και γιατι φωναζει??????

αχ δεν αντεχω αλλο να ξυπναω με τσιριδες!!!!!!!!!!! ποτε θα ακουσω καμια φωνουλα???

φρανιτακι τι κανεις?? πως παει η μετακομηση

και εμεις καραντινα ειμαστε εχω τον αντρα μου 2 μερες με 39 πυρετο

Καλημέρα σας,

Αφρο να βγάζετε φωτό για αυτές που δεν μπορούν να σας δούν, π.χ. εμένα, την Μάγδα, την Μαρία κατάλαβες? δεν θα τις δείξουμε στις άλλες τις βόρειες!!! :D:D:roll::roll::roll::roll:

τελικά τι συμμετοχές είχατε?

Βένη τουλάχιστον βρήκατε τι φταίει και θα επικεντρωθείτε σε αυτό!!! :)

Η Ρεβέκκα ξύπνησε στις 5.00 :shock::shock::shock: , πήγα και την έβαλα πάλι για ύπνο!!! και μετά ξύπνησε καλά καλά στις 7.15!!!! :? ....αναρρωτιέμαι πότε θα βγάλει τα άλλα της δοντάκια!!! :?::-?:-?

Ο Λουκάς σήμερα δεν έχει σχολείο, έχει εκπση το προσωπικό!!!! :?

Θούλη να χαίρεσαι τον άντρα σου :) έκανες καμμιά τούρτα για να σβήσει κεράκια? :?:

Καλημέρα Φρανίτα, Νατασούλα, 2 Αναστασίες, Μαρία και σε όποια άλλη συνδεθεί αργότερα!!!!

α να σας πω ότι και εγώ όταν διαβάζω την Χρύσα και τις δουλειές που κάνει, σηκώνω τα μάτια μου και κοιτώ το δικό μου σπίτι και λέω τα ίδια με σας κορίτσια!!! :lol::lol::lol::lol:

ρε μήπως και μας "δουλεύεις?" :shock::shock::?:?

Αναστασια ασε το καθαρισμα! θα τα κανει η κοπελα την επομενη φορα...μη σκας!! Εγω δεν ασχολουμαι με τιποτα πλεον...σιδερο δεν βαζω ποτε (δεν υπαρχει καν σιδερωστρα) κ το καθαρισμα τα πολυ βασικα οποτε το θυμηθω...ειχα παλαιοτερα μια κοπελα αλλα μου εσπασε τα νευρα κ την εδιωξα κ απο τοτε δεν θελω καμια...

Μαγειρευω τωρα του μικρου να παμε θαλασσα στο Λαγονησι με μια φιλη κ την κορη της...

Χαθηκα Μαρια..ειμαι γενικως χαμενη :?

Οσες με θελετε κανετε με φιλη στο ΦΒ, εκανα αναδιοργανωση κ αλλες εχω χασει η αλλες δεν εχω καθολου :oops:

Οταν παω κατω (Ουγκαντα) θα ξεκινησω ενα μπλογκ καθημερινο, με νεα δικα μου αλλα και γενικα "ρεπορταζ" και φωτογραφιες...Σκεφτομαι να κανω free lance δημοσιογραφια μεχρ να τακτοποιηθω κανονικα κ το μπλογκ θα ειναι το πρωτο μου πειραμα..Αυτα βεβαια αφου ξεπερασω το σοκ της προσαρμογης...Οσοι φιλοι στο ΦΒ θα μπορουν να το παρακολουθουν αν θελουν :oops:

Καλημερα!!!!

τ ικανετε;;;

αμα θα το κανετε Ευοσμο εκει στον παιδοτοπο στην Πλατεια..και ειμαι καλα..μη ξεχναμε οτι εχω και ενα σηδερο...νααααα..με το συμπαθειο...

αλλα αμα επιστρεψω και δεν ξερασω θα ερθω..πιθανων χωρις τον μικρο γιατι δεν ξερω τι ωρα θα γυρισει ο καλος μου απο τη δουλεια...

Αφρο τι ωραια που τα λες..

συμφωνω απολυτα..Λενα..αξον και γραψον που ελεηερ και η γιαγα μου η ποντια..

χαλαρωσε..ολα θα γινουν οπως τα θελεις..

μη ου γινετε εμμονη..απολαυσε τον αντρα σου και το παιδακι σου...δε σε πηραν και τα χρονια

Εγω σημερα δεν ξυπνησα καλα, εχω πρηξημο σε χερια και προσωπο..ενταξη οχι πολυ...χτες ειχα κατι περιεργες ταχυπαλμιες..εννιωθα την καρδια μου στο λαιμο ενα πραγμα!!

Βενη μου μακαρη ολα να πανε καλα, σε διαβασα και πολυ στεναχωρεθηκα..

δε νομιζω ρε συ να ειναι γλουτενη...μακαρη να μην ειναι..δυσκολευει πολυ τη ζωη..

ο μπαμπας μου εχει απλα δυσανεξια στη γλουτενη..και στο γαλα..και οποτε τρωει πολλα ψωμια και κεικ..υποφερει..

μακαρη να εχεις καλα αποτελεσματα σε ολες τις εξετασεις

Φρανιτακη μου τα φιλια μου σε σενα και στον Σεμπινι..Ωραια ιδεα αυτο με το μπλογκ..να το κανεις....

Δε θελλω να μου στεναχωριεσαι..οτι και να γινετε

Μαγδα καλα η μικρη;;;

νατασουλα τι καλα που αποθηλαζει η Ελενα μονη της

Μπεμπου οταν ο Σπυρος παει 10 χρονων εχεις ελπιδες... :lol::lol::lol:

Φιλακια

Καλε μη βαρατε..ειναι δουλιες που πρεπει να κανω δυστιχως..

και ειναι απλες και οχι χρονοβορες..τι να γινει δεν γινετε αλλιως..εχω αλλεργικο παιδι..απο το να μπουκωνει στη μηξα απο τη σκονη...

Αλλιως δεν κανω τιποτα..και το σπιτι μου δεν ειναι ουτε τακτοποιημενο στην εντελεια ουτε πεντακαθαρο παντου..κυριςω δενε ιναι τακτοποιημενο..αμα θελετε να σας βαλλω και φωτος..αντε..που θα με κανετε ιστερικια με την καθαριοτητα...

το δε μπαλκονι εχει να πλυθει 2 ευδομαδες..αφου συγχαινομαι να βγω να απλοσω ρουχα και φοραω αλλες παντοφλες

εγω ρε κοριτσια δεν ειχα ποτε γυναικα για καθαριοτητα!!

παντα μονη μου τα εκανα και τα κανω

καθημερινα τα απλα και 2-3 φορες τον χρονο την γενικη μου

χρυσα μου εγω ειμαι ψειρα με την καθαριοτητα αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν κανω τον χειμωνα(μπαλκονια-μπατζουρια)

ενα σκουπισμα και ενταξη ειναι

ομως μεσα το σπιτι το θελω στην τριχα που λενε

θελω να ειναι τακτοποιημενο

μπορει στο σαλονι να εχω μια στοιβα σιδερωμενα και να κανω ενα μηνα να τα βαλω στην θεση τους αλλα το υπολοιπο σπιτι λαμπει

το μονο που βαριεμαι ειναι τα ρουχα

Καλημέρα μαμα!!!

ειχαμε επιτέλους ενα καλύτερο βράδυ δηλαδή χωρίς εμετό. :)

Αλλα σκέφτομαι για αυριο Αφροδίτη μου, δεν μπορώ να το ρισκάρω... Εγώ μπορώ να περάσω για λίγο να σας δω να σας ευχηθώ αλλά τον Κώστα δεν μπορώ να τον φέρω.. Τελος πάντων θα τα πούμε και αυριο αυτά.. Επίσης ο έξυπνος ο αντρας μου κανόνισε με την μεταφορική να έρθουν αυριο το πρωί στο σπίτι για τα πράγματα που ειναι να πάνε στο Τορόντο.. :shock::shock: Μιλάμε δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ!! :shock::? αυτοι θα έρθουν 9 το πρωί δεν ειναι και πολλά τα πράγματα θα τελειώσουμε νωρίς πιστευω.. Ουτε ξέρω τι θα στείλω..

Βένι κάνε τις εξετάσεις να δεις για την γλουτένη ειναι σχετικά συννηθες να εμφανίζεται στα παιδάκια. Ολα καλά θα πάνε, φιλάκια.

Οταν παω κατω (Ουγκαντα) θα ξεκινησω ενα μπλογκ καθημερινο, με νεα δικα μου αλλα και γενικα "ρεπορταζ" και φωτογραφιες...Σκεφτομαι να κανω free lance δημοσιογραφια μεχρ να τακτοποιηθω κανονικα κ το μπλογκ θα ειναι το πρωτο μου πειραμα..Αυτα βεβαια αφου ξεπερασω το σοκ της προσαρμογης...Οσοι φιλοι στο ΦΒ θα μπορουν να το παρακολουθουν αν θελουν :oops:

ΤΕΛΕΙΑ Φρανίτα!!! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Θα ειμαι στους top readers σου.

'

Καλημέρα σας!

καλημερα .

ερη ηρεμησε ,εχω περασει 2 φορεσ γαστρεντεριτιδα και σου λεω απο πειρα ,ο κωστακης ειναι καλα .επειδη ταλαιπωρηθηκε το στομαχι του πρεπει να τρωει ελαφρια για να μπορει να τα χωνεψει ....το πεχα του εχει διαταραχτει και θελει καποιεσ μερεσ να επανελθει γιαυτο την βαρια τρωφη δεν μπορει να την χωνεψει ευκολα και την αποβαλει .κατα τα αλλα ειναι καλα .παρε τηλ και την παιδιατρο να σου πει .

Μωρέ ναι εντάξει το ξέρω για τον Κώστα ότι ειναι καλά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν κολάει δηλαδή, να μην σας αρρωστήσουμε..

Πως περάσατε χθες ρε συ πες!!

http://www.health.vic.gov.au/edfactshee ... eritis.pdf

48 ωρες μετα την ληξη των συμπτωματων δεν κολλαει πια

και μην πιασεις το προχθεσινο βραδυ που εφαγε γιαουρτακι ;)

ουτε εγω θελω να κολλισουν τα παιδακια αλλα ουτε να χασει και ο κωστακησ το παιχνιδι αφου δεν υπαρχει λογος .

Καλημέρα!!!

Βένη ελπίζω να μην έχει πραγματικά αλλεργία ο μικρός και να βρείτε γρήγορα την άκρη. :x

Λενάκι μου μη μου στεναχωριέσαι πολύ ρε ψυχούλα... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από μένα, αλλά θα συμφωνήσω με την Αναστασία! (Την παρεξηγιάρα, όχι την μπεμπούλης! ) ;):D

Δε θέλω να σε βάλω σε σκέψεις, αλλά μήπως θα ηταν σκόπιμο να κάνεις κάποιες εξετάσεις...; :oops::oops: Θέλω να πω και εγώ έχω θρομβοφιλία και δεν το ήξερα, ήμουν τόσο κωλόφαρδη στην πρώτη εγκυμοσύνη, και αν δεν αρρώσταινα δε θα ήξερα οτι έχω και ίσως να δυσκολευόμουν σε δεύτερη εγκυμοσύνη. Δε θελω να σε στεναχωρήσω, απλώς ειπα να το αναφέρω σαν πληροφορία και συ τη διαχειρίζεσαι όπως θέλεις...

Μη με βαρέσετε οι άλλες οι κακούργες! :evil:

Φράνι δε σε φοβάμαι εσένα θα τη βρεις τη σειρα σου και εννοείται οτι θα σε διαβάζουμε! ;)

Έρη μας λείπεις!!!! :x:x Περαστικά στο μωρό σου και υπομονή. Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε; ;)

Εχθες είχαμε πολλές απουσίες. Τελικά καφέ ήπιαμε η Κάρολ, η Αφρο, η Γιώτα μετα του συζύγου και της πεντάμορφης κορασίδος της και εγώ.

Γιώτα είσαι και γαμώ τα παιδιά!

Πολύ χάρηκα που σε είδα και από κοντα! Καλή επιστροφή σήμερα!!

Συναντήθηκα με την Κάρολ απο τις 4:30 Για όλες μας το έκανα! Μου χρωστάτε χάρη!!!! Για να αποφύγουμε τη γκρίνια της στο τρενάκι θυσιάστηκα!! Με ζάλισε με την πολυλογία της και ξέρετε οτι εγώ είμαι και λιγομίλητος άνθρωπος και συνετός! Και όχι τίποτ' αλλο με τα χίλια ζόρια πήρε και τον αριθμό του κινητού μου και τώρα είμαι αναγκασένη να αλλάξω αριθμο!!! :lol::lol::lol:

Μουχρίτσα και μουλωχτή Γωγώ κανονικά δε θα σου μίλαγα, αλλά για χάρη της Άφροδίτης θα κάνω μια εξαίρεση! Στείλε μου τον αριθμό του κινητού σου να συνεννοηθούμε για το Σάββατο.

Αυτά και δε γράφω άλλα. Έχω σύσκεψη στο ΓΛΚ σήμερα και θα λείπω όλη μερα.

Σας φιλώ!

Υ.Γ. Γιώταααα διαβασε σήμερα το κατεβατό μου κατ' εξαίρεση!!!

:lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ και σένα θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά

κάτι μου κάνεις... και όχι δεν είμαι ψυχοπαθής :?

νομίζω πως ταιριάζουμε πολύ τα δυο μας

προσπαθουμε να κανουμε κακα στην τουαλετα!!!!

μεχρι στιγμης εχει ενα περιοδικο και τραγουδαει κακα τιποτα.....

το βλεπω να τα κανει στο παμπερς :roll::roll::roll::roll:

Σισσιώ και σένα θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά

κάτι μου κάνεις... και όχι δεν είμαι ψυχοπαθής :?

νομίζω πως ταιριάζουμε πολύ τα δυο μας

:lol::lol::lol: Μαράκι είμαι τόσο καλόβολος και γλυκός άνθρωπος που ταιριάζω με όλους!!! :mrgreen::mrgreen:=))=))=))

Τον Μάρτη ανεβαίνω Θεσσαλονίκη! Κανόνισε να ανέβεις και συ! :D:D:D

Και γω θέλω πολύ να σε γνωρίσω, από τα παλιά τα χρόνια!! :lol::lol:

Εσύ, η Αφρο, η Νατασα, η Θούλη και η Ιφιγένεια, είστε τα κορίτσια που "πρωτογνώρισα" στο φόρουμ και ήθελα από τότε να συναντήσω! :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...