Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Μιτσακικουμπαρουλα στο τελος εμενα και εσενα δε θα μας καλουνε για καφε... :lol::lol::lol::lol:

Μου ειπε γεννικα να παρπαταω ηπια για να μη παρω κιλα αφενος, για να εχει καλη καρδιακη λειτουργεια- εχω ενα θεμα με την καρδια μου- οχι πολυ σημαντικο ευτυχως, και γεννικα πρεπει να ειμαι σε καλη ψυχολογικη και σωματικη κατσταση..το πρεπει βεβεια ειναι σχετικο..

εγω κουραζομαι πιο πολυ στο γραφειο παρα περπατοντας ειναι και το στρες και διαφορα αλλα, σκεφτομαι και πολλα και διαφορα..

δεν πειραζει μωρε..καλα να ειμαστε..θα μου περασουν αυτα δεν ειναι τιποτα..

και θα γεννισω οπως θελλω και ολα θα πανε καλα

Κοιτα εγω με το σλινγκ το ειχα οσο ηταν πολυ μωρο μεσα στο σπιτι με το αρκουδισιον και ειχα τον μικρο με κορμακι, ειναι βαμβακερο απο οργανικο βαμβακι- το δικο μου οχι το μπαμπα- και βε βολεψε..δεν ιδρωνε τιποτα..βολτες βγαιναμε αργα οταν δροσηζε η πολυ νωρις το πωρι..η φιλη μου που το ειχε κανονικα νταλα καλοκαιρι και το πηρε και μαζι της στις διακοπες εμεινε ευχαριστιμενη..

Στο θεμα μαρσιπος ειναι οπωςσδηποτε τι βολευει σε καθε γυναικα εμενα πμ το ρινγκ δε με βολεψε..

πηρα μιας συναδελφου να δοκιμασω και δεν...αλλα η συναδελφος επινε νερο στο ονομα του οποτε ολα ειναι σχετικα, πρεπει να βρεις κατι που να σε βολευει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παναγιωτα μου γυρισα κ διαβασα..πω πω!αντε γρηγορα να συνελθετε ολοι!!

ναι ναι!ηταν κ ο καημενος ο συναδελφος!καθε πεμπτη ερχεται κ απορω....μα ΚΑΘΕ πεμπτη κατι γινεται!!

πηρε μεγαλη τρομαρα,τον ειδα σε κλασματα δευτερολεπτου,ειχε ανοιξει διαπλατα τα ματια εκανε εναν ηχο..πως οταν εχουμε λαρυγγιτιδα κ βραχνιαζουμε! κ ειχε κολλησει πλατη πισω στο καθισμα!

ευτυχως εγω ημουν ψυχραιμη γιατι..δε θα σηκωνε το χειροφρενο με τιποτα απο οτι μου ειπε κ θα καρφωνομασταν..

τί να πω..ηρωας ο ανθρωπος!

Χρυσα κ εμενα αυτος ο συναδελφος μου μαθαινει να παρκαρω!!η οπισθεν με μπερδευει γαμωτο..μα κανω ποση ωρα να σκεφτω απο που να στριψω το τιμονι κ που θα παει το αμαξι..μη γελατε!!οταν εκανα μαθηματα,εκανα τελειο παρκαρισμα!τωρα τα ξεχασα..

βρε Χρυσα μου δουλευεις πολλες ωρες,εχεις κ αναγουλες,πώς να μην αισθανεσαι ασχημα;βρες εναν τροπο να κουραζεσαι λιγοτερο στο σπιτι..μην καθαριζεις τοσο συχνα,τα απαραιτητα βρε καλο μου μονο..εγω φροντιζω μονο καθημερινα να ειναι συμμαζεμενα,ετσι φαινεται κ σχετικα καθαρο το σπιτι,απο δουλειες ο,τι προλαβω κ κυριως οτι εχω διαθεση..ειμαι κ τεμπελουλα..

τα χερακια πολυ λες του τα πλενω καθε φορα που του πλενω τον πωπω,δηλ.2-3 φορες,το πρωι οταν ξυπναει κ του πλενω προσωπακι,κ μετα το βραδυνο μπανιο..κ φυσικα αν βγουμε εξω κ επιστρεψουμε..αλλα δεν τηρω το να πλενω τα χερακια του πριν κ μετα το φαγητο απαραιτητα..

παντως κ του γιωργου του αρεσει πολυ το νερο!καθε βραδυ φωναζει "μπανιοοοοοοοοοο" κ κλαιει αν δε τον λουσουμε,μπελα βρηκαμε καθε μερα παλι!,κ οποτε παει στην τουαλετα θελει να ανοιγουμε βρυση,να βαζει υγρο σαπουνι απο το απλικατερ στα χερια κ να τα τριβει πριν τα ξεπλυνει!!

Χρυσα ηθελα να σε ρωτησω,δεν στελνεις αλλο παιδικο τον χριστοφορο;θα τον στειλεις του χρονου που θα ερθει κ το δευτερο νινακι;

θουλιτσα παμε οποτε θελετε,κυριακη εχει η λενα γενεθλια!δευτερα ειναι του αγιου βαλεντινου,αλλα παμε αν θελετε,σιγα τωρα!γενικα πειτε μια μερα κ βλεπουμε ποιες μπορουμε!

φιλακιαααα!

Οχι, εχω να τον Στειλω απο τον Νοεμβριο...μετα τις συνεχομενες αμυγδαλιτιδες που εκανε δεν τον εστειλα αλλο..βολεψε που βγηκε στη συνταξη η πεθερα- δεν την πηρα ακομα αλλα ΟΚ...και δεν τον στελνω, οσο σθα ειμαι σπιτι θα καθετε μαζι μου..μετα θα τοσ στειλω μαλλων παλη παιδικο αλλα και παλη θα δουμε..

φοβαμαι να πω την αμαρτια μου να τον στειλω παιδικο αλαλ και τι να γινει, πρεπει να μαθαει να παιζει με αλλα παιδακια

Χρυσα μου γυρω στις 3 με 4 φορες του τα πλενω.Μετα το φαι δεν τα πλενω γιατι τον ταιζω εγω ακομη. :oops:

Μητσακι μου θα βρεθουμε καποια στιγμη κοριτσαρα μου.Κατσε να φτιαξει ο καιρος!!!!Α, το μωρο και εγω το βραδυ με μωρομαντηλα τον κανω.Ελπιζω να μην ειναι συσπασεις!!! :x:x

Ιουλια μου αυτος ο συναδελφος πολυ τολμηρος!!!! :lol::lol::lol:

Άστα κουμπάρα, κι αυτή τη φορά, μη φανταστείς ότι με κάλεσε κανείς, μόνη μου αυτοπροσκλήθηκα!!! :lol::lol::lol: Αλλά μάλλον δίκιο είχαν!!! :lol::lol::lol:

Το θυμάμαι αυτό με τη καρδιά σου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Καλά κάνεις τότε, μάτια μου, απλώς να μην εξαντλείσαι. Με τη δουλειά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι χαλαρή και αισιόδοξη γενικώς... :D Μ' αρέσεις!!! ΟΛΑ καλά θα πάνε και θα γεννήσεις όπως θέλεις. :D:D:D;)

Μέσα σ' αυτό που είχες εσύ, θήλαζες κιόλας; Μου φαίνεται πολύ άνετο και το ψήνω αρκετά, απλά διάβασα ότι αυτοί οι μάρσιποι (τύπου pouch λέγονται;) δεν είναι πολύ ευπροσάρμοστοι και δεν βολεύουν τρελά για θηλασμό. :? Γι αυτό μόνο προβληματίζομαι... :roll:

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου, κι εγώ το ελπίζω... Έχω μια ανησυχία... Ανυπομονώ να φτάσει η 21η του μηνός, να πάω για Β' επιπέδου. Είχε κάποια από εσάς συσπάσεις; Εσύ ή η Αφροδίτη; Να με διαφωτίσει πως το κατάλαβε...

Βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον κι αφού γίνεται πολύς λόγος, περί ύπνου στο τρενάκι μας, το παραθέτω...

http://glykesistories.blogspot.com/2011 ... st_29.html

Το βρήκα και πολύ λογικό, μιας και λένε, ότι από την γέννηση ως τα 5-6 του χρόνια, ο άνθρωπος λαμβάνει τέτοιο όγκο πληροφοριών, όσον δε θα απορροφήσει σε όλο το υπόλοιπο της ζωής του... ;)

Άσχετο εντελώς... Η Franita που εξαφανίστηκε; :roll:

Δεν ορμαει να φαει παναγιωτα;;;..ο δικος μου εαν δεν πιασει μονος του το κουταλι δεν τρωει τιποτα...και φυσικα βοηθαει και μετα χερια..

Λενακη μου που εισαι καλε;;;..

πως εισαι;;;...μη μου στεναχωριεσαι

αχ σχολαωσ ε λιγο..

παω στο καμαρι μου...

Σημερα θελλω να σιδεροσω..και οταν κοιμηθει ο μικρος να ριξω ενα σφουγγαρισμα..

βαρεθηκα τις δουλιες..ειλικρινα...

τα απαραιτητα κανω..οσα βλεπει η πεθερα..και οσα πρεπει για τον Χριστοφορο...

πριν το γαμο ημουν ιστερω..αφου στο γραφει δεν με πιστευουν που τους λεω οτι εχω τζαμια με δαχτυλιες..αληθεια εχω

Μιτσακι αυτος που ειχα εγω ειχε ενα βελκρο που το ανοιγοκλεινε και μπορουσα να μετακινισω πιο ευκολα τον μικρο, πχ να τον ξαπλοσω και βολεβε περισσοτερο αλλα ναι..το αγοραζεις ενα μεγεθος και αυτο ειναι..

απλα αυτον που ειχα μπορουσε ελαφρος να τον προσαρμωσεις περισσοτερο στα μετρα σου ..ελαφρος ομωςюю

παντως την κοπελα απο το My baby Center την ειχα πριξει..

το μπαμπα με βολεψε μεν αλλα οχι και τοσο οσο το παουτσ..

αν εβρισκες καπου να δοκιμασεις μερικους θα ηταν ιδανικο

αχ κ για αυριο ακυρος ο καφες????

κοριτσια δε θελω να κατσω κ αυριο σπιτι... τεσπα

ειχα κανει ενα τεστακι χτες κ ειχε βγει θετικο αχνο μεν..

κ σημερα που ημουν ολη μερα μεστην τρελη χαρα ηρθε κ το αιμα....

ηταν ο μονος μηνας που δεν ειχα υποψια εγκυμοσυνης.. τι να πω, εχω απογοητευτει πολυ

κ ολα αυτα που μου λετε τα ξερω, κ εγω τα ιδια θα ελεγα αν ημουν στη θεση σας, αλλα....

επισης δευτερα εχω γενεθλια κ θα περιμενω οσες μπορειτε για καφεδακι απο το σπιτι!!!

να σβησω κ τα κερακια μου!!!!!!!! :D:D

καλε θελω να σας δω! ιουλια θουλαρα αναστασι βενετια χρυσα νατασακια ολες ολες!

μου εχετε λειψει!!

θα σταματησω να μπαινω για καποιο καιρο στο μαμμυ..

γυρναει το μυαλο μου συνεχεια γυρω απο τα μωρα κ τις εγκυμοσυνες κ δε μου κανει καλο μαλλον..

με οσες ειναι να τα λεμε, θα τα λεμε ετσι κ αλλιως..

θα επιστρεψω οταν νιωσω παλι καλυτερα!!

φιλακια κοριτσαρες μου!!

Μητσακι μου εγω ειχα συσπασεις απο τον 6ο μηνα.Νοιωθεις σαν να "σφιγγει-πετρωνει" η κοιλιά σου χαμηλα.

Τουλαχιστον εγω αυτο ενοιωθα.Να το πεις στο γιατρο σου και να ξεκουραζεσαι.

Εγω εχω και ρινγκ και μπαμπα.Αν βρεθουμε θα στους φερω να τους δοκιμασεις να δεις πως ειναι.

Η φρανιτα μηπως πηγε Ρόδο;;;;

φιλακια Χρυσα!!!

Λένα μου αν σε βοηθαει μη μπαινεις.Θα μας λειψεις ομως μωρε. :cry:

Τουλαχιστον μια καλημερα στο εξπρες δε θα λες;;; :)

για το τεστακι δεν ηξερα :oops::oops:

λενα ΧΑΛΑΡΟΣΕ στο εχω ξανα πει ,το παιδι θα ερθει οταν ειναι η ωρα του να ερθει ,πως να το πω διαφορετικα ....εγω πιστευω οτι ο μανωλης ηταν ο ιδανικο σπερματοζωαριο και το ιδανικο ωαριο που ενωθηκαν τον ιδανικο μηνα για να σχηματιστει αυτος ο τελειος ανθρωπακος ...ηταν "γραφτο" μασ να εχουμε αυτο το συγκεκριμενο ανθρωπακο στην ζωη μας με αυτα τα χαρισματα ...το ιδιο και ο δευτεροσ .

θελω να σου πω οτι δεν ξερεις τι ειναι "γραφτο" να ερθει στην ζωη σου και ποτε ...μπορει ολο αυτο να καθυστερει για τετειουσ λογους οτι απλα ακομα δεν ειναι η ωρα και οτι θα γινει οταν ερθει η σειρα αυτης τησ τελειας ενωσης για να σου δωσει ενα ακομα υπεροχο παιδι .

Συμπεθερούλα μου θα σου πρότεινα να πας νωρίτερα στο γιατρό...Όπως και να έχει, να είσαι καλά και να προσπαθήσεις να αποβάλεις το άγχος σου και να είσαι σίγουρη ότι σύντομα η κοιλίτσα σου θα γεμίσει με ένα σποράκι που θα εξελιχθεί σε ένα τέλειο ανθρωπάκι, όπως είναι ο Αναστάσης μας...

Αν και θα μας λείψεις από εδώ, αν σου κάνει καλό να μην μπαίνεις στο τρενάκι, να το κάνεις... :(:(:(:( Εμείς θα τα λέμε όπως και να έχει...

Σ'αγαπώ πολύ...Φιλάκια πολλά!!Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα!!!! :x:x:x:x:x:x

κουκλες ελπιζ να περασετε καλα~!

εγω ειμαι πολυ ατυχη τελικα....

ξεκινησα να παρω αυτοκινητο ως τον ηλεκτρικο ....μπαταρια αυτοκινητου γιοκ....το αυτοκινητο σε θεση που δεν μπορουσαν να μου δωσει καποιος ρευμα....

παω να παρω εισητηρια να κατεβω με λεοφορειο....πουθενα εισητηρια....δεν πολλα κανεις μετα τις αυξησεις....δεν τους συμφερουν λεει...

θα περιμενω να ζητησω απο μεσα....σκεφτομαιι....

περιμενω περιμενω λεοφορειο δεν ερχοταν....

τηλεφωνω στο 185....

απαντηση: το λεοφορειο μετα τις 5:00 κανει δρομολογιο αν αμια ωρα και δεν περνα απο την σταση που περιμενα εγω.....

περιεμνω για ταξι....μα τι ζηταω και εγω....ταξι στο ζ...?

ψαχνω το κινητο μου να ειδιποιησω την Αφροδιτη....μετα το σερβις χαθηκαν ολα τα δεδομενα του τηλεφωνου....συν οτι τελειωνε και η μπαταρια του....

τα νευρα μου....

γυριζω σπιτι....ψαχνω κλειδια....τα ειχα ξεχασει μεσα.....ευτυχως ανοιγει η αδελφη μου....

τηλεφωνω στη Χρυσα.....

Χρυσα ευχαριστω πολυ πολυ!

Αφροδιτη συγνωμη....

Λένα μου σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ μέχρι να μείνω έγκυος στη Μαρκέλλα μου στενοχωριόμουν πολύ. Ότι και να μου έλεγαν.

Να μπεις τη Δευτέρα να σου πούμε χρόνια πολλά και μετά εξαφανίσου άμα θες :D:-*:-*:-*

Βίκυ :shock::shock::shock:

Μα όοοοολα πήγαν τόσο στραβά!

Ουφ!

Αφρο τι ωραία που τα είπες ρε συ πολύ μου άρεσε!!! :x:x:x:x:):):) και συμφωνώ!!!!

Λένα μην μπαίνεις αν θεωρείς ότι έτσι ΄θα είσαι καλύτερα....βέβαια μια καλημέρα να μας λες που και πού!!! :x:x:x

Ιουλία μου πολύ γέλασα ρε συ με την περιγραφή σου :lol::lol::lol::lol:

να σου δώσω μια ιδέα? γιατί δεν κάνεις ξανά μαθήματα οδήγησης, μόνο παρκαρίσματος? :idea: ...έτσι θα μάθεις από τον δάσκαλο καλύτερα και πιο σωστά, παρά από κάποιον άλλον!...π.χ. εγώ παρκάρω με τους καθρέφτες μόνο, δεν γυρίζω ποτέ το κεφάλι, έτσι έμαθα από τον δάσκαλο και αναρρωτιέμαι οι άλλοι πώς παρκάρουν γυρίζοντας το κεφάλι!!! :?:?

σας αφήνω πάω να διδάξω στα παιδιά μου!!!!! :D

καλησπέρα κορίτσια!!

Ρε Παναγιώτα μάγος είσαι? :lol:

Γωγώ ένα έχω να σου πω

όταν με το καλό έρθει το 2ο παιδί ούτε να τσακωθείς δεν νθα έχεις χρόνο

από τη Δευτέρα είμαι κάπως

αλλά δεν πειράζει θα το στρώσω το θέμα

τι να κάνουμε

απλώς επικεντρώνομαι στα κορίτσια μου και στη δουλειά μου και στους

ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά

καθώβς επίσης και στον εαυτό μου :lol:

Εγώ να είμαι καλά

Ax κοριτσια με κανετε να θελω να πω τοσο πολλα

κ δεν ειχα πολυ ορεξη για γραψιμο...

Θα κανω την καρδια μου πετρα ομως κ θα γραψω εν α σεντονακι να

σας βρισκεται να διαβαζετε ή να μην διαβαζετε τις κρυες νυχτες... :lol::lol:

Αρχικα Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ! ΤΕΛΟΣ!

Αν περιμενουμε την Θουλιτσα για να πιουμε καφε...Θα γεννησουμε κ οσες δεν

ειμαστε γκαστρωμενες!

Αφου ομως δεν θα ερθει η Θου θα το κανουμε δυτικα.Οκ???ΟΚ κ δε σηκωνω κουβεντα!

Εχω στειλει μνμ στη Νατασουλα,στη Βενη κ στην Ελενη(αγορακι μου).Μονο η Νατασουλα

απαντησε αλλα δεν πειραζει!

Λοιπον.Αυριο στις 6μμ τι λετε για τον μεγαλο παιδοτοπο που πηγαμε την αλλη φορα στα Κων/κα?

Ή σε εκεινον στον Ευοσμο.

ΙΟΥΛΙΑ-ΛΕΝΑ θα βρεθουμε λεμε!Εστω οι 3-4 μας!Να κανουμε κ μια ομαδικη

αγκαλια στη Λενα για να ανεβει κ στην Ιουλια μπας κ χαρει κ γλιτωσει κανενας

χριστιανος απο τις ροδες της! :lol::lol::lol::P:P:P

Μεχρι αυριο μεσημερι δηλωστε παρουσιες αλλιως θα σας τηλ!Αντε γτ πολυ χαλαρες

σας εχω αφησει!Εναν καφε λεμε να πιουμε κ τον καναμε ΜΑνατολικο... :evil:

Δεν πηρα τα αποτελεσματα ακομη...Αυριο πρωι..

Εβαψα μαλλι,κοντυνα κ αλλο φραντζα,η κομ μου ειπε πως δεν επιτρεπεται βαφη στο θηλασμο,εγω

ειπα τα δικα μου,μου ελειψε τρομερα η Αννυ :shock: την ωρα που ελειπα...

Ο baba sling που εχω εγω ειναι απο οργανικο βαμβακι κ ειναι σαν καραβοπανο.

Ειναι πολυ δροσερος αλλα επιμενω να ΜΗΝ τον αγορασετε.Δεν ειναι ο πιο σωστος μαρσιππος.

Εχει "γεμισμα" στο τελειωμα κ δεν στηριζει σωστα το κεφαλακι του μωρου οταν θελεις

να ειναι εξω απο το υφασμα.

ΟΠΟΙΑ θελει μπορω να της τον στειλω να τον δοκιμασει κ να μου το επιστρεψει καποια στιγμη.

Μην δωσετε λεφτα για αυτο...72ε εκανε γμτ!Μπεζουλι καραβοπανο ντιπ καλοκαιρινο!

Τι αλλο θα ελεγα...?

Α! Γωγω μου!Ναι ειμαι οτι περιεγραψες!Αρα ταιριαζουμε στην τσαουσιά!Μαλλον

αν καναμε πολυ παρεα θα μαλλιοτραβιομασταν συχνα! :lol::lol::lol::lol:

Επισης οτι νιωθεις κ ακομα περισσοτερα τα ζω-νιωθω αλλα δεν εχω ορμονες εγκ.. :( Εσεις

ειστε ερωτευμενα ομως...Θα τη βρειτε την ακρη...

Σε λιγο καιρο θα τον ποτισεις 2-3 μπουκαλακια γλυκο μεμεδογαλα κ θα στανιαρει το αγορι σου! :lol::lol::lol::lol:

Εγω τι να κανω που δε μου καθεται να τον ποτισω? =))=))=))=))=))L-)

Πως περασατε?Μας θαψατε αρκετα?Ειμαι σιγουρη! :P:P

καλησπερουδια!! τι κανετε καλε??????σας διαβαζω αλλα που χρονος και ορεξη να γραψω... :(:(

πηγαμε με τον μικρο στον αναπτυξιολογο μας ειπε πως υπολειπεται αναπτυξης και πως πρεπει να το ψαξουμε και να δουμε για γλουτενη και σιτηρα.. :?

πηρα τον γιατρο να μου τις γραψει μου λεει πρεπει να εχω απο νοσοκομειο παραπεμπτικο πλεον..παιρνω να κλεισω ραντεβου σε παιδογαστρεντερολογο μου κλεινουνε για μαιο.. :?:?:shock:

παει ο κωσταςνα γραψει τα γαλατα στον παιδοαλλεργιολογο γιατι θα συνεχισουμε 6 μηνες τουλαχιστον ακομα :o και του τις γραφει αυτη η οποια συμφωνησε με τον αναπτυξιολογο και μας ειπε πως η αναπτυξη επεσε πολυ μετα τον 6ο που μπηκανε οι τροφες..αρα ειναι πολτ πιθανον να τον πειραζει τροφη και οχι το γαλα... :?:?:?:?:?

θα παω δευτερα να του τις κανω γιατι παιρνει αντιβιωση και τωρα δεν μπορει και θα δουμε..αχχχχχχχ

σας εχω πρηξει.. :(:(

για τον καφε και εγω θελω αλλα επειδη θα παω στον γιατρο του τεβε αυριο να μου γραψει τις εξετασεις(απο 40 κυμματα!!!!!!!!!!!) αμα μπορειτε κεντρο στον παιδοτοπο στο ασσος????????ε???????? :D

λενακι μου τα ειπαμε εμεις ελπιζω να σε δω αυριο..

μαρθα να χαιρεσαι τον αντρα σου καλε πολυχρονος!!! :D:D:D:D

αχ δεν προλαβαινω αλλα αλλα σας φιλω ολες!! :):):):):):):)

Βενετια μου δεν ξερω τι να πω....Κανε οτι εξεταση χρειαζεται

αλλα εγω εχω παντα στο μυαλο μου αυτο που λεγαμε..Το σωματοτυπο των γονεων... :?

Για το κεντρο κ τον παιδοτοπο στο ασος...Πραγματικα μου ειναι τρομερα δυσκολο.. :(

Θα ειμαι ωραικαστρο κ για να μπω στο κεντρο με ανοιχτη την αγορα,να παρκαρω κ να ερθω θα μου παρει παρα πολυ ωρα...Κ αν φτασω εκει στις 7...δεν εχει νοημα...μενω κ στου διαολου το κερατο...

κοριτσια σορυ που σας ειπα για καφε κ το ακυρωνω αλλα το ξεχασα γμτ..

να βρεθητε εσεις..φυσικα..σας επιτρεπω :P:P:P

καλα ρε αναστασι..σου ελειψε η μικρη?δε ειπες..αχχχχχχχχχχχχχχ ηρεμιααα!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο καταλαβαινω η μαλλονπροσπαθω να καταλαβω τη ψυχολογια σου..

εμεις εδω ειμαστε..μη χανεσαι

χρυσα αμαν ρε πουλακι μου..μονο που σε ακουω να κανεις δουλειες αισθανομαι οτι εχω βρωμικο σπιτι

βενι τι να πω ρε συ..δηλ να δω ποτε θα ησυχασετε..ελπιζω να βρειτε γρηγορα ακρη

βικυ ελεος δηλ..πραγματικα τα διαβασα κ εμεινα ετσι :shock:

αθηναιες πως περασατε?????????????????

παναγιωτα το νινι ανεβασε τελικα?φιλιααααααααααα

μαρια φιλια στις κορακλες σου :D

Ρε Βενη τα διαβασα και εμεινα ετσι. :shock::shock: Ευχομαι να μην εχει αλεργια στη γλουτενη.Πως του ηρθε πάλι αυτό;;;;;Αντε να κανετε και αυτες τις εξετασεις να ηρεμησετε.

θουλιτσα μου σταθερη κατασταση.Ρε συ εχω λοιωσει στο ιντερνετ.Πω πω καιρο ειχα να κατσω τοση ωρα!!!!

Μαρια τελικα αποφασισες τι θα κανεις με τα μαλλιά;;;;

Αναστασια καλα αποτελεσματα.

Γιατι δε μας λενε πως περασανε;;;; :D:D

Ακόμη να γυρίσουν οι άλλες να βάλουν και καμιά φωτό? :D

Η ώρα είναι 21.41, η Μαρκέλλα κοιμάται εδώ και καμιά ώρα, εγώ αγκαλιά με το λάπτοπ μου κι ο άντρας μου αγκαλιά με το δικό του δουλεύει... Αναστασία και Γωγώ ...κι εγώ... αλλά μάλλον δεν είμαι έτοιμη να τα βγάλω όλα στη φόρα...

Θούλη πάλι εδώ εσύ? Τι θα γίνει ρε παιδί μου, θα γεννήσεις επιτέλους? :-p

Βένη ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι απλά υπερβολικός ο αναπτυξιολόγος. Περίεργο δεν είναι να μην έχει καθόλου άλλα συμπτώματα? :roll: Ένας φίλος μου με αλλεργία στη γλουτένη δε μπορεί ούτε να είναι στην κουζίνα αν βράζουν μακαρόνια... Τι να πω...καλή σας επιτυχία με τις εξετάσεις!

Αναστασία και Γωγώ ...κι εγώ... αλλά μάλλον δεν είμαι έτοιμη να τα βγάλω όλα στη φόρα...

χμμμμ.... κι εγώ μόνη απόψε με το pc παρέα

μήπως να τα βγάλουμε να ξαλαφρώσουμε??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...