Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

[quote name='"karolinaki1"?πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

.[/quote']

:lol::lol::lol::lol: 4εδω λες φτου σου η με φωναΖΕΙς? :lol::lol::lol: κ σταματα να γεμιζεις σελιδες :twisted::twisted::twisted:

το προσωπο καλα?

quote]

:lol::lol::lol::lol::lol: φτου σου λεω ναζιαρικααααααααααα!!!!!!!!!! εσενα σ εφωναζω θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! εγραψες παλι...

ολο ατακες μου στε ..κατουριεμαι σχεδον απο το γελιο ...με κοιτουν και θα λενε παει αυτη ...γελαει μονη της.... :roll::roll:

το προσωπακι ετσι και ετσι ..εχω ακομη μερικα μικρα...θα δουμε...

εγω γεμιζω σελιδες ..ελπίζω να με διαβαζετε ε?????????????? :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λενακη μου εεεεελλλλλαααα...

πραγματικα δε θελλω να μου στεναχωριεσαι..

το γλυκια και ηρεμη μανουλα και να μου στεναχωριεσαι..

μη σου γινετε εμμονη..ολα καλα θα πανε ρε...

δε θελλω να σε βλεπω στεναχωρημενη!!!

Θουλιτσα ασε με ρε..με εκνευριζουν μανα και συζυγος..εχω που εχω το χαλι μου..αχ παιδια δεν μπορω..κουραζομαι απισττευτα με αυτο το παρπατημα αλλα χρειαζετε..

και δεν ειμαι καλα και σημερα καθολου..νιοθω ενα παισιο φουσκωμα..

χτες πχ ξερασα τα παξημαδια...σημερα εφαγα πατατες φουρνου χωρις μπαχαρικα και απλη μαρουλοσαλατα...

δεν ειμαι σε μουντ αληθεια..

Κοριτσαρες καλα να περασετε..

να δωσετε τα φιλια μου στην Κωνσταντινα- στη Γιωτα παλη οχι...χαχχα

Ναι καρολ τι να σε πω..αμα του πω κατι τετοιο..χαχαχα..ποδι θα παρω

Λενάκι μου μην στεναχωριέσαι βρε, θα εισαι τον επομενο μηνα ή τον μεθεπόμενο για να σου έρθει Χριστουγεννιάτικο μωράκι! Χαλάρωσε, θα σου έρθει συντομα το δευτερο. Φιλάκια πολλά καιθα συμφωνήσω τόσο πολύ με την Αναστασι, να χαρείς το τώρα, τον αντρα σου και το παιδάκι σου! :x

γεια σας κοριτσια..

νατασουλα μιλησα με τη θουλη κ ειπαμε να το κανουμε αυριο

που βολευομαστε ολες!

κοριτσια ειμαι χαλια..

μου ηρθε αιμα σημερα

μιλησα με το γυναικολογο κ μου ειπε οτι ισως ηταν βιοχημικη.. αλλα κ παλι δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν ειχε επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη με υπερηχο.. αν συνεχισω να εχω λιγο αιματακι θα με δει μεσα στο σκ μπας κ ειναι εγκυμοσυνη κ σωθει..

αχ ειμαι τοσο τοσο τοσο στεναχωρημενη..

σισσιω να χαιρεσαι το κοριτσακι σου

συγχωρεστε με αλλα δεν εχω διαθεση να σχολιασω σας φιλω

Μαϊμουδάκι κάτι έχασα?

Είχες κάνει τεστάκι και ήταν θετικό?

:cry:

μαρια ιωαννα μου χρωστας εξηγηση,,τι σημαινει αυτο που ειπες χθες?κοριτσια εσεις ξερετε?

η εγω ζω σε αλλον πλανητη? :roll:

ελα μωρη τρελη!!!

Σημαινει οτι σε πιανει τρελα και ολο καθαριζεις για να ειναι το σπιτι (φωλια) καθαρο!!!!

Τι με ειχε πιασει εμενα δηλαδη και εκανα πατζουρια κτλ, ε κατι τετοιο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ψηλέγκω στο μαιευτήριο διάβασα εγώ.... :lol::lol::lol::lol:

Μωρή Θου τόσες καταθέσεις έχεις πια;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έχω διάθεση...Δεν μπορώ να κάθομαι να αναλύω και να σκέφτομαι τον καβγά.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Νιώθω ότι δε με καταλαβαίνει, ότι με έχει βαρεθεί και ότι δεν είμαι πια προτεραιότητά του...Δουλεύει πολύ, έχουμε ψιλοχαθεί... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αυτά εν ολίγοις...Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά δε νομίζω.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Και η αλήθεια είναι ότι του έσουρα πολλά... :roll::roll::lol::lol:

Σε πάω πολύ μωρή τρελή ψηλέγκω γιατί μοιάζουμε νομίζω...

:roll::roll::roll: Είσαι τρελή, σούργελο, γλωσσοκοπάνα και ξεροκέφαλη.... :lol::lol::lol::lol:

ελα μωρη τρελη!!!

Σημαινει οτι σε πιανει τρελα και ολο καθαριζεις για να ειναι το σπιτι (φωλια) καθαρο!!!!

Τι με ειχε πιασει εμενα δηλαδη και εκανα πατζουρια κτλ, ε κατι τετοιο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα μην στενοχωριέσαι βρε και μην το σκέφτεσαι, θα έρθει αό μόνο του χωρίς άγχος!!! ;):x

αφού δεν έχεις πρόβλημα έτσι και αλλιώς, να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός.....!!!

δεν είχες και κανένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι δεν είναι? :?:

Καλό καφέ στις Αθηναίες και Χιώτισσες!!!! :roll::roll::roll:

Θούλη ναι δεν έχω παράπονο αλλά θα ήθελα να ξυπνά τουλάχιστον μισή ώρα αργότερα τις καθημερινές και 1 ή 2 ώρες αργότερα τα Σαβ/κα !!!! :-p ....τελικά όλα δικά μας τα θέλουμε!!!! :?

Γωγω φταινε οι ορμονες...και εγω ειμαι με κατι νευρα και με συζυγο και με πολλους

ασε που λογω της αλλεργιας φτερνιζομαι συνεχεια, εχει κανει πλυγη η μυτη, δε νιοθω και καλα..ολα μου φταινε..

να σκασω ειμαι..

μη μασας...θα φτιαξουν τα παντα!!!

Εγω ενα σας λεω..ισυχες θα κοιμηθουμε οταν ατ παιδια μας φυγουν για σπουδες...τοτε θα κοιμηθουμε..και παλη οχι πολυ ισυχες...

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Λοιπον τα νεα μας.

Οι αρρωστοι σιγα σιγα αναρρωνουν.Το νινι εχει δεκατακια,μυξουλες και εκανε και εναν εμετουλι(με φλεματα).Τον ειδε γιατρος μας ειπε οτι δεν βλεπει κατι(ακροαστικα,αυτια,λαιμός) και να ειμαστε σε επικοινωνια.

Σισσακι μου να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!!!!!!!Να ειναι παντα γερο και χαρουμενο το παιδακι σας!!!!!

Με το καλο να της χαρισετε και ενα αδερφακι. :x:x:x:x:x:x:x

Λοιπον απο το πρωι ειμαι με το ringsling kai to babasling και προσπαθω να βολεψω το μωρο.Ο μπεμπης με κοιταει καπως ετσι @-)@-)@-)@-) .Ακομη δεν εχω καταφερει σε κανενα απο τα 2 να τον βαλω σωστα.Ντιπ στοκος.Οποτε Αναστασια θα αργησω να σου απαντησω για το θηλασμο μεσα στο μπαμπα. :lol::lol:

Καρολινακι κριμα που δε θα γνωριστουμε.Ακου ρύζι;;; :shock::shock: Πολυ πρωτυοτυπο πες της!!!! :twisted:

Χρυσα μου γιατι κοπελαρα μου εισαι down???Eλα ρε ο Ο. ειναι ψυχουλα.

Ερη μου ακομη ταλαιπωρια ε;;;

Ρε γωγουλα γιατι μωρε πλακωθηκατε πάλι;;;Δεν πιστευω να κοιμηθηκε παλι στον καναπε ο ανθρωπος.Παντως οι μερες ειναι καπως.

Λένα μου ησουνα σιγουρα εγκυούλα;;;Μηπως εινει απλα η περιοδος;;

Νατασα γελασα ρε συ με το βυζι. :lol::lol::lol::lol:

Μαρια Ιωαννα τι εχεις ρε;;Μερες εισαι ετσι ε;;;

Αργυρουλα μου γιατι δεν την κοιμιζεις κατα τις 9;;;;Να σηκωνεται 9 το πρωι.δε σε βολευει;;;

Συμπεθέρα εγώ Παρασκευή - Σάββατο τον αφηνω λίγο παραπάνω ξύπνιο και τον βάζω στις 9 με 9.30 μήπως και κοιμηθεί παραπάνω αλλά σπανίως πιάνει.. 2 φορές στην ζωή του μου ξυπνησε Σαββατο 10.30 το πρωί!!! :shock::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Γωγώ όταν θα γεννήσεις όλα θα φτιάξουν!!! μετά θα έχεις εσύ άλλες προτεραιότητες, όπως την καινούργια μπεμπούλα!!!! :roll::roll::roll::?:?:? ...άστα βράστα όταν υπάρχουν παιδιά ο χρόνος που περνάει το ζευγάρι ελαττώνεται!!!! για αυτό τα βάζουμε και εμείς πιο νωρίς για ύπνο, για να έχουμε και λίγο χρόνο τα 2 μας!!! :)

α δεν σας είπα σήμερα έχουμε επέτειο γνωριμίας=11 έτη!!!! :D:o:o:o:?:?:?8-)8-)8-)

Παναγιώτα όχι βρε γιατί ξυπνάω και τον Λ. μετά για να ετοιμαστούμε για το σχολείο, πρωινό κ.λπ.

και μετά κάνουν πολύ φασαρία και τα 2 μαζί!!!! :?:? ....και θέλουμε λίγη ηρεμία!!!! :roll::roll::roll:

το δε Σαβ/κο πεινάνε και ξυπνάνε!!!! :lol::lol::lol::lol:

ρε ερη δηλ τι καθημερινες τι ωΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙς?ποδες ωρες κοιμαται το 24 ωρο???

επισης γωγω ναι εχω τελικα πολλα λεφτα :lol::lol::lol::lol:

ακου κει μαιευτηριο :lol::lol::lol::lol::|

αργι χρονια σαας πολλααααα

όταν είχαμε μόνο τον Λ. τον κοίμιζα στις 21.00 και ξυπνούσε την άλλη μέρα στις 10.00 :D ...πολύ βολικός στον ύπνο!!!....όταν έχεις 2 και το ένα πάει σχολείο προσπαθείς να τα βολέψεις κάπως όλα..... θα δείτε τι εννοώ όταν κάνετε και 2ο ή όταν μεγαλώσει και το 2ο (για όσες έχουν)... :)

Θούλη (πλούσια) ευχαριστούμε.... :).....αχαχαχαχα ξέχασες τα γενέθλια του άντρα σου? :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα καλα τα νεα σας..

καθαρισμα με ορο για το νινι και ολα θα φτιαξουν..το γλυκουλι μου με τοσους αρρωστους...

Ειμαι νταοθν γεννικως αλλα ΟΚ..δε τρελαινομαι κι'ολας...

κουραζομαι πολυ..και αυτο φταιει σε ολα..

ειναι αρρωστος και ο Ο...

αστα να πανε..

δεν μπορω αλλο, βαθερηκα με πνηγει το σπιτι..θελλω να φυγω..παλη με πιασαν τασεις φυγης...αστα να πανε..

θα περασει μωρε ενταξη..

θελλω ξεκουραση..

πρεπει να κανω και λιγη οικονομια και να ξαναπαρω γυναικα..δεν αντεχω αλλο εχω ψωφισει..

σημερα ο καημενος τιναξε τα πατακια και εβαλε ηλεκτρικη για να σφουγγαρισω..που να προλαβω το ερμο..

πρεπει και αυτος..και εγω να ξεκουραστουμε λιγακη..

ο μικρος δε βοηθαει γιατι γκρινιαζει και ξυπναει παλη τη νυχτα...φανταζομαι ειναι οι δυο κατω κινοδοντες που ειναι να βγουν τωρα και αμς εχει ταραξει κυριολεκτικα..

αντε να δουμε

Θουθου μια εκαι εισαι τοσο πλουσια να με δωσεις ενα δανειο ατοκο!!!!

Κοριτσια ξεχασα να σας πω καλο καφεδακι!!!! :D:D

Να δωσετε πολλα πολλα φιλιά στη Γιώτα και στην Κωνσταντίνα!!!! :x:x:x

Αργυρουλα μου Χρονια σας Πολλα!!!!αχ τι ωραια!!!Καλα να περασετε!!!!! :x:x

Πω πω ρε κοριτσια.Εγω μην πω τι ωρα κοιμουνται τα παιδια.Ποτε πριν τις 10 και μιση. :?:?:?

Και το πρωι πριν τις 9 ξυπναει ο Ν.Το μεσημερι κοιμαται το πολυ 2 ωρες.

Ελπιζω του χρονου που ο Νικολας θα παει παιδικο να κοιμαται πιο νωρις.

γεια σας ομορφες!

ενταξει,καφες αυριο!καροτσια θα παρουμε;εννοω θα βολταρουμε ή θα πιουμε καφε ή κατι αλλο;ο,τι θελετε!το πολυ πολυ να κυνηγαω πανω κατω τον γιωργο,αλλα δεν πειραζει!τουλ.θα σας βλεπω ταυτοχρονα!!!

Λενα λυπαμαι πολυ..αλλα δεν καταλαβα καλα..ησουν εγκυος;θετικο τεστακι;keep going!θα ερθει το νινι,αλλα πρωτα ξεαγχωσου!!τα φιλια μου!!

Αναστασια κανατε εξετασεις;καλο μαλλι αυριο!θα τα πουμε απο κοντα!

εγω μαλλον,δηλ.σιγουρα,ημουν πολλλλλλλυ χαζη...καθε φορα που εκανα κακα του τον επλενα στην μπανιερα,φυσικα κ τη νυχτα...2-3 μηνων σταματησε να κανει κακα τη νυχτα,αλλα ως τοτε..

στο δευτερο θα ξερω!

επισης εκανα μια μεγαλη μακακια σημερα με το αυτοκινητο,θα τρακερνα το πρωι παρα τριχα..σε στενακι,εψαχνα να παρκαρω,αντι να στριψω δεξια,κολλησα κ παω αριστερα κ ερχεται ενας με φορα...προλαβα..αλλα...

μα ποσο δυσκολο ειναι πια;;;;ουφ κ ξαναουφ!το σημερινο παντως δε το λεω στον χ. γιατι βλεπω να μου κρυβει τα κλειδια!χεστ..ε για το αυτοκινητο,αλλα ολο μου λεει"προσεχε!εχεις κ ενα παιδι!"λες κ διαφορετικα θα ημουν ελευθερη να πεσω απο τον γκρεμο!

θουλιτσα μου ευχαριστω,αλλα ο χαρης ειναι θεοχαρης κ γιορταζει τα θεοφανεια!φιλακια κ θα σε δω κ απο κοντα αυριο!

σισσιω να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!

αφρο τον κουμπαρο σας!

Παναγιωτα πώς παει η φυλακιση;ο μικρος;η μαμα σου;σε ξαναρωτησα,αλλα δε μου απαντησες νομιζω..μπορει κ να το εχασα καπου στις σελιδες!

Γωγω πολλα φιλακια!καλα εκανες κ πηγες αργα δουλεια!αα!τοσες φορες καθησες ως αργα,τωρα το δικαιουσαι!

Χρυσα μου..εγω λεω να βγεις μια βολτιτσα χαλαρη μονη το απογευματακι,να ξεσκασεις λιγο!να χαζεψεις καμια βιτρινα..

χαλια το στομαχι ε;τουλ.δε θα παρεις κιλα!σκεψου θετικα!θα ερθεις αυριο;

φιλακια σε ολες,παω να απλωσω ρουχα κ να χαλαρωσω λιγακι!

επειδη δε προκειται να γεννησω μεχρι δευτερα να το κανουμε τη δευτερα?αχ σορυ ρε κοριτσιαααααααα :oops::oops::oops::oops::oops:

αλλα εχει γενεθλια η λενα..

για πειτε..τριτη?εγω παντως θα μπορω..δε θα γεννησω :D

Χρυσα μου οντως η κουραση ειναι.Εγω δεν δουλευα και παλι κουραζομουνα.Ασε.Ποσο μαλλον εσυ.

Αν μπορεις να παρεις γυναικα ή να σε βοηθαει καποιος καντο κιολας τωρα.

Ρε Θου;;;Καλε ξεχασες τα γενεθλια του "μωρου" σου;;;

Ιουλια μου αν δεις χθες βραδυ περιεγραφα την κατασταση στο σπίτι.Πως ειμαστε δηλαδη οργανωμενοι.

Για το νινι τα γραφω λιγες σελιδες πριν.Η μαμα μου καλυτερα παει , δοξα το Θεο, απλως σερνεται.

Ξερεις πως εισαι μετα απο αρρωστια;;;Παλι καλα ρε συ που δεν τρακαρες.Ηταν και ο συναδελφος μέσα;;;;;

Ιουλια μου μη το πεις!!!

δεν ειναι δυσκολα καλε..και μη στεναχωριεσαι..ολοι κανουμε λαθη..

εγω εβαζα τον λογιστη μας να μου το παρκαρει..κυριως αφου μια ωραια μερα το στουκαρα σε ενα βανακι εγκαταλελειμμενο..

ειδε και αποειδε ο ανθρωπος και 4 απογευματα με εμαθε να παρκαρω..

Πλεων οπου παω παρκαρω με την οπισθεν....αυτο ξερω καλα τι να κανω!!!!

χαχαχαχαχα

Ο Μονος λογο ςπου δεν δηλονω συμμετοχη..ειναι γιατι κουραστηκα να λεω οτι τελικα δεν θα ερθω..

δεν ειμαι σε φαση να πηγαινω πουθενα..γεννικα σε αυτη την εγκυμοσυνη ειμαι πολυ βαρια..καμια σχεση με τον Χριστοφορο

ετσι ειναι οι 2ες εγκυμοσυνες.Ειδικα αν εχεις και τοσο μικρα παιδακια οπως εμεις.το λεγαμε και με την Αφρο αυτο.

και υποτιθεται οτι πρεπει να τη ζησεις και ομορφα γιατι λογικα δε θα κανουμε τριτο παιδί.Αλλα που χρόνος;;;;

Εδω κανει ωραιες μερες.Εκει;;;;

Τελειες ειανι οι μερες παναγιωτα..απλα τελειες...

εχει ηλιο ζεστουλα..

δεν ειανι να καθεσε σπιτι..ειναι να γυριζεις νωρις απο τη δουλεια..να ντινεις το καμαρι σου και να βγαινεις βολτουλες..

να τον αφισεις να γινει σαν γυφτακι στην αμμο..να τον βαλεις μετα σε μια μπανιερα να τον απολυμανεις ολοκληρο...

Αν σχολουσα τρεις...ουυυ...τον Χ στο καροτσι και βουρ..περισυ τετοια εποχη που ηταν παλη τελειος ο καιρος αυτο καναμε

Ερωτηση..ποσες φορες την ημερα πλενετε τα χερια των παιδιων σας;;;..εγω τα πλενω παντα πριν και μετ ατο φαγητο..και μου λενε στη δουλεια οτι ειμαι υπερβολικη..ο Οδυσσεας τα πλενει και στα ενδιαμεσα..

και ο μικρο ςτου αρεσει..

τα πλενουμε στη βριση του μπιντε και τριβει τα χερακια του και εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια

Λενακι μου γλυκο...Πολυ αιμα?

Ρε συ σε παρακαλω να στενοχωριεσαι κ να αγχωνεσαι αλλα οχι ΤΟΣΟ

πολυ...Θα στα πω κ απο κοντα αλλα κ απο εδω...Μην χανεις τις στιγμες ΣΑΣ για κατι

που καποια στιγμη θα ερθει!Σκεψου λιγακι παραπανω το ΠΑΡΟΝ...Η σημερινη μερα δε

γυριζει πισω...Δε θα ξαναρθει!Γι'αυτο κοιτα να την χαρεις με τον αντρα σου κ το γιο σου

και μην την χαλαλιζεις για στενοχωριες...Οκ..να ηταν 1 μερα θα σου ελεγα να πεσεις

στα πατωματα κ να λιωσεις στο κλαμα...Να γουσταρεις!

Εσυ ομως αγχωνεσαι κ στενοχωριεσαι παρα πολλες μερες...

ΑΝΤΑ που λεει κ η Αννυ...

Πολλες αγκαλιες απο εμενα!!

maimoudaki μου όμορφο, συμφωνώ και επαυξάνω με κάθε λέξη της Anastacias. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, είμαστε εδώ... :x

Χρυσουλάκι μου, ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα. Έχω μια απορία... Ο γιατρός σου είπε ότι για να γεννήσεις φυσιολογικά, πρέπει να περπατάς καθημερινά, απ' την αρχή της εγκυμοσύνης; Οk, ξέρω ότι ούτως ή άλλως, χαλαρή άσκηση καθ' όλη τη διάρκεια, κάνει καλό, αλλά ο βασικός κανόνας, δεν είναι όποτε κουράζεσαι να σταματάς; :roll: Μήπως δεν πρέπει να εξαντλείς τον εαυτό σου, γι' αυτό το λέω... :?

Aργυρούλα... Χρόνια πολλά και καλά!!! Να ζήσετε, να ευτυχίσετε, να 'στε πάντα αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας! :x Αφού πέφτουν και τόσο νωρίς για ύπνο, ελπίζω να το γιορτάσετε απόψε; Έχεις σχεδιάσει κάτι; Κανένα δείπνο για δύο μήπως;;;; :x:x:x

thoulaki, κι εγώ για κάποιο λόγο "μαιευτήριο" διάβασα!!! :lol: Αλήθεια, πότε έχεις γιατρό;

Γωγούλα, στεναχωρήθηκα λίγο, αλλά ελπίζω ότι είναι απλώς μια δύσκολη φάση. Όλα τα ζευγάρια περνούν αντίστοιχες, είναι λογικό. Επίκειται και νέα αλλαγή στη ζωή σας, όλα παίζουν ρόλο! ;) Μη στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν.

Συμπεθερούλα μου, περαστικά σε όλα τα άρρωστα αντράκια σου, ελπίζω σύντομα να είστε όλοι περδίκια!!! :YMHUG:

Περί ring sling που έγραψε κι η Αφροδιτούλα, το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί είναι το μόνο που βγαίνει σε λινό και θα 'ναι καλοκαιράκι. Πολύ βολικό μου φάνηκε και αυτό της Χρύσας, δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ίσως λιγάκι χοντρό, αν έχει και καύσωνες... Μπουρδουκλώθηκα πάλι!!!! :shock::lol:

Χρυσοκουμπαρούλα... Όπως μου είχε πει και μια οικογενειακή φίλη... Απ' τη στιγμή που κάνεις παιδιά, δεν κοιμάσαι ΠΟΤΕ ΠΙΑ "ήσυχος"... :shock: Βαθιά και μακαρίως... Κι όπως λένε κι οι παλιοί, μικρά παιδιά-μικρά προβλήματα, μεγάλα παιδιά-μεγάλα προβλήματα. Δεν το έχω ζήσει, αλλά πολύ το φοβάμαι...!!! :lol:

natasoula, Ανασταcia, Νατασούλι, Μάγδα, Ιουλία και όποια άλλη ξεχνώ... Τα φιλιά μου!!! :x

Αθηναίες, η κατάρα ψιλοσυνεχίζεται... :evil: Προέκυψε δουλειά με τον αντρούλη μου (το φοβόμουν, γι' αυτό δεν έλεγα σίγουρα) και είναι λίγο γαϊδουριά να τον αφήσω να πάει μόνος του. :oops: Επίσης, νιώθω λίγο περίεργα τις τελευταίες μέρες, έχω κάτι ενοχλησούλες στη κοιλιά (ελπίζω να μην είναι τίποτα συσπάσεις) :shock: , κουράζομαι πολύ εύκολα, πονάει η μέση μου... :? Και να τον άφηνα για πάρτη σας, φοβάμαι και λιγάκι να κατέβω μόνη μου με τη μικρή στο κέντρο... :? Ήθελα πολύ να σας δω, για μία ακόμα φορά! :( Αλλά που θα μας πάει........ :evil::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...