Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Μόλις μπήκα στο γραφείο! Ημουν σε μια σύσκεψη... :evil:

Δεν έχω χρόνο... καιγομαι σήμερα στο γραφείο.

Είστε όλες κούκλες και σας ευχαριστώ για τις ευχες σας!! :x:x:x

Αλήθεια κάθε φορά που θα γιορτάζει το παιδί μου ετσι θα συγκινούμαι ή θα μου περάσει;;

Κάρολ στείλε το κινητό σου να βρεθούμε!!!!! Θα με βοηθήσεις αν θες να διαλέξουμε και το δώρο της μικρής μου!!! :D:D:D:D

Ελπίζω να έχεις λουστεί!! Που θα σε τρέχω μωρή αλουστη στο Κωλονάκι;; :lol::lol::lol::lol:

Γωγω να χαιρόμαστε τις πεθερούλες μας!!

Επίσης να χαίρομαι τον πεθερό μου! :shock::D

Χρόνια πολλά στον κουμπάρο Άφρο!!!

Θα τα πούμε απο κοντα τσούπρες!!

Τις υπόλοιπες σας γλυκοφιλώ!!!!

Ελπίζω να τα πούμε πιο μετα!!!!

Νατάσαααααααα!!! Ευχήσου να περάσει η αδερφή μου σήμερα τα μαθηματικά Α' εξαμήνου Της Γεωλόγιας για να ανέβω το Μάρτη στην ορκομωσία της και να σας δω επιτέλους!!!!! :lol::lol::D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

νατασουλα μου.,..πολυλογουδικο ναι μεν αλλα σε τσεχασα εσενα.... :oops::oops: μαι μεγαλη καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!

σισσιω μου...σου στειλα με πμ το κιν.μου για να συναντηθουμε !!!!!!!!!!!ελπίζω να το δεις πριν τις 4..που θα φυγω ε? :lol::lol::lol: αντε να σε γνωρισω και απο κοντα πειραχτηρακι μου....τι θα φορας? πως εισαι δεν ρωταω...ξερω την απαντηση ...!!!!!!!!!! ;) κουκλαααααααααααααααααααααα :D:D:D

μιτσακι εχεις και εσυ γραμμαααααααααααααααα....

σημερα κοριτσια ειμαι ο ταχυδρομος της παρεας...το καταλαβατε νομιζω ε????? :lol::lol::lol:

συμπτωματικα εχω πιασμενα τα μαλλια πανω με λακ..κλασσικα...στραβη κοτσιδα...το λατρευω αυτο πανω μου...αναδεικνυει το προσωπο μου ...μου λενε... :lol::lol:και μερικοι λενε αλλο...τι εγινε καρολινακι...στραβα ξυπνησες σημερα....???????????και τους λεω ναιιιιιιιιιιιι φαινεται...? :lol::lol::lol::lol:

και μην ξεχνιομαστε εχω φωτοοοοοοοοοοοοο απο τα βαφτισια του παπιουυυυυυυυυυ μου!!!!!!!!!!!!! τα δειγματα δηλαδη.... :D

ειμαι αδιαθετο και ποναω αλλα για σας θα ερθω να σας γνωρισωωωωωωωωωωω....ανυπομονωωωωωωω...

αχ σημερα ειναι αρρωστος ο αντρας μου και οτι ελεγα μηπως την κοπανουσα και ερχομουν κι εγω για καφεδακι.......

δεν πηγε στην δουλεια και τωρα κοιμαται

ο μικρος ειναι κατω στην γιαγια και τρωει μπιφτεκια

κι εγω πειναωωωωω θελω να φαω τουρτα....γλυκο γενικα

αχχχ αυτη η περιοδος!!!

οταν ειμαι αδιαθετη ολο σοκολατες ονειρευομαι

σημερα εχω πατατουλες φουρνου...απλα πραγματα

Έβαλα σκούπα κάτω, σφουγγάρισα, μαγείρεψα, έβαλα λενα πλυντήριο,δίπλωσα τα ρούχα από το στεγνωτήριο, έκανα ντούζ, έβγαλα τα φρύδια μου ξασκάτωσα την Ειρήνη 3 φορές και τώρα κάθομαι.

Λοιποοοοοοον η μικρή πλεόν δεν κάνει κακά το βράδυ οπότε την αλλάζω κατευθείαν στο πρωίνό ξύπνημα...

Σήμερα ξύπνησε στις 7.15 :lol::lol::lol::lol: και τελειωτικά στις 9.30 μαζί με την Ειρήνη. Το βράδυ πάντα την έκανα με μωρομάντηλο για να μην την ξεσηκώνω.

Νατασούλα δηλαδή το πήρε ζεστά η Έλενα. Άντε μακάρι να αποθηλάσει έτσι χαλαρα.

Σισσιώ καλή επιτυχία στην αδερφή!!! Μακάρι ρε συ να τελειώνει!!! Να μην τραβηχτελι για άλλη μια εξεταστική....

Καρολ και γω μόνιμα κοτσιδα το έχω το μαλλί. Αφού είμαι σαν την αλόγα αν το αφήσω τόσο μακρύ που είναι.

Άφρο λες να αποθηλάσει ο Μανώλης;;

Δημητρούλι τη μικρούλα θήλαζα! ;);)

Μπεμπούλης και συ σοκολατίαση παθαίνεις στην περίοδο;;; Και γω.....

Νατάσα να πάρει πτυχίο θελω ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩΩΩΩΩ!!!! :lol::lol::lol:

Κανονίστε κακούργες να έρθω στη Σαλονίκη και να μη με πάτε για καφε!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::D

νατασα και εσυ φαν της κοτσιδας ε? χαχα

σισσιω το πηρες? αν ναι παρε με βρε να συννενοηθουμε....φιλακια

χρυσουλι μου εχεις πολυ δουλιτσα σημερα ε? εγω παλι όχι...φαινεται... :lol::lol:

Έβαλα σκούπα κάτω, σφουγγάρισα, μαγείρεψα, έβαλα λενα πλυντήριο,δίπλωσα τα ρούχα από το στεγνωτήριο, έκανα ντούζ, έβγαλα τα φρύδια μου ξασκάτωσα την Ειρήνη 3 φορές και τώρα κάθομαι.

.

Eυχαριστουμε για την αναφορα στρατιωτη...Ραΐαν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιποοοοοοον η μικρή πλεόν δεν κάνει κακά το βράδυ οπότε την αλλάζω κατευθείαν στο πρωίνό ξύπνημα...
Σοβαρα? :o Απο τωρα???Οου μαι γκαντ τι κωλοφαρδη εισαι φιλη μου?!!!!!

Μεχρι 4,5 μηνων ξεσκατιζα μεχρι κ το στεγνωτηριο αφου ηταν στο πεδιο βολης της! :lol::lol:

Γεια ειπα?Δεν ειπα!

Ιουλια-Λενα-Νατασες(?) το ειπα κ στη Θουλη!Αν μπορειτε να το κανετε αυριο το καφεδακι

Για να ερθουμε κ εμεις(εγω κ η τσαχπινα!)...

5 εχουμε γιατρο,6 θα ειμαστε εκει..

Σισσιω να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!Ολα τα καλα να εχει στη ζωη της!

Kαλημέραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Καλησπέρα βασικά!!!!!!!!!Τελικά δε θα έρθω στο απογευματινό σας καφεδάκι.... :(:(:( Ξέρω ότι θα σας λείψω και ότι η απουσία μου θα είναι αισθητή, αλλά ήπια πρωί πρωί καφέ με τη Σαβρογιώτα στο mall..... :D:D:D:D:D:D:D:D

Ήταν μαζί και ο σύζυγος και φυσικά η Κωνσταντίνα.... :D:D:D Μα τι παιδί είναι αυτό.... :D:D:D:D:D:D Ναζιάρα απίστευτη και ήσυχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....Και φυσικά κουκλίτσα...Κάτι ματάρες.... :x:x:x:x:x:x:x:x

Η Σαβρογιώταααααα καταπληκτική!!!!! :x:x:x:x:x:x Μόνο που δεν προλάβαμε να σας κουτσομπολέψουμε πολύ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, πήραμε και τη Θούλη τηλέφωνο....Για πρώτη φορά άκουσα τη γλυκιά φωνούλα της..... :lol::lol::lol::lol::lol: Ήταν έξω και την πήραμε να δούμε αν γέννησε, γιατί η συμπεθέρα μου μας έστειλε και στις δύο μήνυμα και μας ζητούσε το τηλ σου... :lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά εγώ δεν το έχω..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σισσάκι χρόνια πολλάαααααααααααααα!!!!!!!!Να χαίρεσαι την κουκλάρα τη Χαριλίνα...Να είναι γερή και τυχερή και να την καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!!! :D:D:D:D Να χαίρεσαι την πεθερούλα σου και φυσικά το λατρεμένο σου πεθερό... :lol::lol::lol::lol: Κι ευχαριστώ για τις ευχές για την πεθερούλα μου.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σας φιλώ γλυκα στη μούρη!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x

Eυχαριστουμε για την αναφορα στρατιωτη...Ραΐαν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σοβαρα? :o Απο τωρα???Οου μαι γκαντ τι κωλοφαρδη εισαι φιλη μου?!!!!!

Μεχρι 4,5 μηνων ξεσκατιζα μεχρι κ το στεγνωτηριο αφου ηταν στο πεδιο βολης της! :lol::lol:

Γεια ειπα?Δεν ειπα!

quote]

=))=))=))=))=))=))

δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον επρεπε να λεγεστε το εξπρες του βυζονυχτιου ..για πολλα γελιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ειστε θεες!!!!!!!!!!!!

παντα μου φτιαχνετε το κεφι με διαφορες ατακες...να στε καλααααααααααααααααα όοοοοολες!!!!!!!!!! :x:x:x:x

καλα βρε γωγακι...εδω θα παω εγω που δεν με πολυβολευε ...και δεν θα ρθεις βρε εσυ?????πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

χαιρομαι που περασατε ομορφα...με την Γιωτα...

που θα παει καπου θα σε πετυχω και εσενα..κοντα μενουμε...σε φιλωωωωωωωωωωω...

[quote name='"Anastacia

Ιουλια-Λενα-Νατασες(?) το ειπα κ στη Θουλη!Αν μπορειτε να το κανετε αυριο το καφεδακι

Για να ερθουμε κ εμεις(εγω κ η τσαχπινα!)...

5 εχουμε γιατρο,6 θα ειμαστε εκει..

[/quote']

Κι εμένα με βολεύει περισσότερο αύριο. Αν αλλάξει τελικά πάρτε με ένα τηλ γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω

καλα βρε γωγακι...εδω θα παω εγω που δεν με πολυβολευε ...και δεν θα ρθεις βρε εσυ?????πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

χαιρομαι που περασατε ομορφα...με την Γιωτα...

που θα παει καπου θα σε πετυχω και εσενα..κοντα μενουμε...σε φιλωωωωωωωωωωω...

Γλυκο μου τοξοτακι...Ααααχ κουτο μου παιδι!

Μια-μια θα "την κανουν"!!!Μα κ εσυ κρυβε λογια!!!

Ολα τα λες!Μια με το νερο,μια τα δειγματακια...!χαχαχαχα

Νατασουλα στειλε το τηλ σου αν θες να το εχω!

Εγώ αύρι το απόγευμα έχω ωδείο με την Ειρήνη. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Κανονίστε το εσείς και γω θα δω!

Αναστασία εσένα θυμάμαι όποτε δεν πρέπει να ξεσκατώνω!!!

Γωγώ είδες τι ζουζούνα που είναι η μικρή;;;;

Λίγα είπες σήμερα μωρή...

Δεν είσαι καλά;;;; να χαίρεσαι τη πεθερά σου!!

Καρολ είμαστε χωρατατζούδες!!!

Σισσιώ έλα εσύ και θα δούμε αν θα βρεθούμε....

Εμένα τα πόδια σου από δω μου μυρίζουν.... Φαντάσου να έρθεις και δίπλα μας!! :lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσια..

νατασουλα μιλησα με τη θουλη κ ειπαμε να το κανουμε αυριο

που βολευομαστε ολες!

κοριτσια ειμαι χαλια..

μου ηρθε αιμα σημερα

μιλησα με το γυναικολογο κ μου ειπε οτι ισως ηταν βιοχημικη.. αλλα κ παλι δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν ειχε επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη με υπερηχο.. αν συνεχισω να εχω λιγο αιματακι θα με δει μεσα στο σκ μπας κ ειναι εγκυμοσυνη κ σωθει..

αχ ειμαι τοσο τοσο τοσο στεναχωρημενη..

σισσιω να χαιρεσαι το κοριτσακι σου

συγχωρεστε με αλλα δεν εχω διαθεση να σχολιασω σας φιλω

[quote name='"karolinaki1"?πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

.[/quote']

:lol::lol::lol::lol: 4εδω λες φτου σου η με φωναΖΕΙς? :lol::lol::lol: κ σταματα να γεμιζεις σελιδες :twisted::twisted::twisted:

το προσωπο καλα?

τη ωρα που με πηρες ρε γωγω δε μπορουσα να μιλησω..ημουν ταμιευτηριο..αλλιως θα στα χωνα για τη ωρα που πηγες δουλεια :P:P:P:P:P καλα περασατε ε?

αργι μας δουλευεις?>κοιμαται σχεδον 11-12 ωρες κ λες γτ ξυπναει 7?

εμενα ξυπναει 7-7,30 κ κοιμαμται 10-10,30 :twisted::twisted::twisted::twisted:

νατασουλα ναι αυριο θα το κανουμε τελικα,,ακους ιουλιααααααααααααα

6 στο κοσμος η παιζοτοπο?

αναστασια αντε θα σε δουμε καλποπισμενη :P:P:P:P;)

νατασα σταματησε να ξυπναει το βραδυ για κακα?????????? :shock::shock::shock::shock:

σε ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μα τι παιδια κανεις...

αφρο κ λοιπες αθηναιες καλο καφε σημερα

εμενα σημερα με εκανε το εξης..με ζητησε χυμο το πρωι..του στιβω το βαζω ποτηρι του το δινω κ το σπρωχνει πιο περα..του στυλ δε θελω..

το περνω ηρεμη..το ανοιγω το ποτηρακι του κ τον πινω επιτοπου..κ αρχιζει κ κλαει..

κ λεω τελος..εχασες τη ευκαιρια..

οχι δε θα με τρελανει αυτοςςςςςςςςςςςςς :twisted::twisted:

σες τι σε εκανε η μανουλα σου ???????ελα αγνοησε την..

οτι σε λεει λεγε ναι

καλε τι τελειες μερες κανει..

Λενακι μου γλυκο...Πολυ αιμα?

Ρε συ σε παρακαλω να στενοχωριεσαι κ να αγχωνεσαι αλλα οχι ΤΟΣΟ

πολυ...Θα στα πω κ απο κοντα αλλα κ απο εδω...Μην χανεις τις στιγμες ΣΑΣ για κατι

που καποια στιγμη θα ερθει!Σκεψου λιγακι παραπανω το ΠΑΡΟΝ...Η σημερινη μερα δε

γυριζει πισω...Δε θα ξαναρθει!Γι'αυτο κοιτα να την χαρεις με τον αντρα σου κ το γιο σου

και μην την χαλαλιζεις για στενοχωριες...Οκ..να ηταν 1 μερα θα σου ελεγα να πεσεις

στα πατωματα κ να λιωσεις στο κλαμα...Να γουσταρεις!

Εσυ ομως αγχωνεσαι κ στενοχωριεσαι παρα πολλες μερες...

ΑΝΤΑ που λεει κ η Αννυ...

Πολλες αγκαλιες απο εμενα!

Νατασακι μου δωσε ενα φιλι στο πωπουδελι της! :lol:

Α ναι Θουουου!!!χαχαχα

Θα φτιαξω κ μαλλι γιανα σας δω κοριτσια!!! :P

Στο κοσμος που?ετσι βολτα?καθονται τα μωρα σας?Υποτιθεται

πως εγω εχω ησυχο παιδακι οποτε αφηνω εσας να διαλεξετε!

Γωγώ είδες τι ζουζούνα που είναι η μικρή;;;;

Λίγα είπες σήμερα μωρή...

Δεν είσαι καλά;;;; να χαίρεσαι τη πεθερά σου!!

Τέλεια ήταν η μικρή....Ζουζούνα απίστευτη!!!! :D:D:D:D

Που το κατάλαβες ότι δεν είμαι καλά;;;;; :roll::roll::roll: όχι δεν είμαι...Έχω σκοτωθεί με το Γιώργο... :(:(:(:(:(:(

σισσιω σε ειχα στο μυαλο μου,,χρονια σας πολλααααααααα

να χιαρεσαι τη κορουλα σου..συγκινησε ε?

αφρο να χαιρεσαι τ κουμπαρο σου..

ιολια κ ο αντρας σου δε γιορταζει??????????να το χαιρεσαιιιιιιιιιιιιι

λενα :cry::cry::cry::cry::cry:

δε πας καλυτερα στο γιατρο σημερα αυριο?να δουμε τι θα δειξει ο υπερηχος? :cry:

Γλυκο μου τοξοτακι...Ααααχ κουτο μου παιδι!

Μια-μια θα "την κανουν"!!!Μα κ εσυ κρυβε λογια!!!

Ολα τα λες!Μια με το νερο,μια τα δειγματακια...!χαχαχαχα

quote]

αχ αναστασι α μου ειδες..δεν αφηνω τιποτα τα λεω ολα.... :lol::lol: ειπαμε πολυλογουδικο καροτακι!!!!!!!!!!!(1) ειμαι η μαλλον οπως ειπαμε ρυζακι(2)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ρυζι καρολινα) και εχω τον μπαζματη ξεδερφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγραψε ...εισαι θεααααααααααααααααααααα....

τωρα θα λενε τι λεω...εσυ καταλαβες... :D:D:D

μου αρεσει να με αποκαλω ετσι...το χω συνηθισει ειδικα το ρυζακι ...μην γελατε με ελεγε για χρονια μια ξαδερφη μου ...που τωρα δεν την παω καθολουυυυυυυυυυυυυ....αλλα το χω συνηθισει...αρ α ακουω σ επολλα...μαμα παπενιας...παπιομανα!!!!!!!!ρυζακι...χαχαχαχα και οχι δεν εχω πολλαπλη πρσωπικοτητα... :lol::lol:

κριμα ρε συ που ειστε μακρια....χρυσα ...θουυυυυυ...λενακιιιιιιιιιιι...αναστασια..lovie...σας παω πολυ και ειστε μακριααααααααααααααααα...σνιαρφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :(:(

θουυυυυυυυυ ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γεμιζω σελιδες σημερα ε? εχω κεφιαααααααααααααααα...

λενακι μου γλυκο εμεις τα παμε κοριτσαρα μου...ελπίζω οοοοοοοοοοοολα να πανε καλα...και ευχομαι απο καρδιας να ρθει συντομα ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεις ειμαστε εδω!!!!!!!! ;);) στα ευχαριστα αλλα και σε οτι μας στεναχωρει.....

χρυσα μου το πες αυτο που σου πα στο μπος???????????????? :lol::lol::lol:

αφρο να χαιρεσαι τον κουμπαρο σου...

Τέλεια ήταν η μικρή....Ζουζούνα απίστευτη!!!! :D:D:D:D

Που το κατάλαβες ότι δεν είμαι καλά;;;;; :roll::roll::roll: όχι δεν είμαι...Έχω σκοτωθεί με το Γιώργο... :(:(:(:(:(:(

Ελα Γωγουλα..Ριχτα..Πες!Βρισε!

Σε ακουμε!

Γρηγορα ομως γτ πρεπει να φυγω!

Επεξεργασια(!)

Καρολ σταματα καλε!

Μη ΣΕ λες τοσα πολλα! :P:P

Συμπεθερούλααααααα μου ρε μη στενοχωριέσαι.... :cry::cry::cry::cry: Σε παρακαλώ!!!!!!

Σκέψου ότι είχες δύο εγκυμοσύνες...Δεν έχετε κανένα πρόβλημα....Απλώς έχεις υπερβολικό άγχος...Δεν ξέρω τι να σου πω... :(:(:(:(

Έλα να κάνουμε παρέα που κι εγώ δεν είμαι καλά.... :cry::cry::cry: Αλλά εγώ έχω σαν δικαιολογία τις ορμόνες.... :lol::lol::lol::lol:

Είδες τί ωρα ήρθα δουλειά Θουλάκι;;;;; :lol::lol::lol: Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια... :lol::lol::lol: Να δω όμως τι ώρα θα φύγω... :?:?:?

Τι έκανες μωρή στο μαιευτήριο;;;;;;; :?:?:?:? Είδες νινί;;;Έχουμε κανένα νέο;;;;; :D:D:D:D

Πάντως Θεσσαλονικιές εγώ στη θέση σας θα κανόνιζα σήμερα καφέ για να μην έρθει η αντιπαθητική ψηλέγκω.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Ελα Γωγουλα..Ριχτα..Πες!Βρισε!

Σε ακουμε!

Γρηγορα ομως γτ πρεπει να φυγω!

Επεξεργασια(!)

Καρολ σταματα καλε!

Μη ΣΕ λες τοσα πολλα! :P:P

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

γωγωωωωωωωωωωω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

=))=))=))=))=))=))=)) Βρε κοντοστουπα Γωγω στο ΤΑ-μιευτηριο πηγε η Θου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(εσυ πολυ μ'αγαπας αλλα δεν ξερω το λογο! :P )

Φευγω...Φιλια..Αντε γραψε μας τι του εσουρες παλι του ανθρωπου! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...