Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!!

καλα βρε πειραχτηριαααααααααααααααααα απιστευτα !!!!!!!!!! :o:o ειπα ότι δεν ειχαμε νερο για 3 μερες με διαλλειμματα..αλλα ποτε δεν ειπα ότι δεν πλενομαι.....!!!!!!!!!!!! μαλιστα ειπα φανταστειτε λουστηκα και πλυθηκα με μπουκαλια...!!!!(οπου ζεσταιναμε το νερο με το βραστηρα..και μ ετα το χωριζαμε μισο μισο...)το ιδιο και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας λαγου...ειμαστε καθαρα παιδιαααααααααααααααααααααα...απλα δεν ειχα την απολαυση του ζεστου ντους που ρεει αφθονο...και δεν θελω να βγω μετα...με τιποτα... :lol::lol: ζουζουνες δεν παιζεστε!!!!!!!!! :-p:-p :-

αναστασακι εισαι πολυ ζουζουναααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Σισσιω μου εγω μεσα ειμαι αν θες...με βολευει απιστευτα στις 4 η 4 και κατι μιας και 4 σχολαω...θ α σου στειλω το κιν.μου αν θες να τηλεφωνηθουμε... ;)

κοριτσια ..ξερετε τι εχω παρει μαζι μου??????το αλπουμ με δειγματα απο τα βαφτισια της παπενιας!! ελεγα αν συναντιομασταν να το βλεπαμε μαζι... ;);) μωρε το ξαναλεω...αν μπορει καποια ας ερθει πιο νωριςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κουκλες? οποια μπορει ας ερθει κατα τις 5....5.30....εμεις στην τερινα θ α μαστε...θα μου την κρατησει ο αντωνης αλλα δεν θελω να αργησω παρα πολυ...

περιμενω να δω τσουπρες μου αν θα κανετε την χαρη στο καροτακι της παρεας.... :-?:-?

αρτζι ευχαριστω για την πληροφορια κοριτσακι μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα .

εα ,υο ,ια ,.....αυτο ακουω απο το πρωι και γενικα ολη μερα ....μετραει ....τα παντα !!! :lol::lol::lol::lol:

μπραβο στον μανωλακη μας...

Αφρο μου καλημερουδιαααααααααα...τι κανεις?

Καλημερα Μαμα!

Αργυρούλα και ο Κωστας νωρίς σηκώνεται δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί κανείς παραπάνω....

Δεν ειμαι καλά... Ο Κώστας έχει 3 μέρες περίπου που ειναι καλά δηλαδή δεν έχει διάροιες.. Τα τελευταία 3 βράδια όμως, την ίδια ώρα :shock: (μετά τις 1 το βράδυ) σηκώνεται, κλαίει και κάνει εμετό... :(:o:(:(

ΚΑΘΕ βράδυ! Χθες μάλιστα έκανε λίγο όχι πολύ όπως προχθες και αντιπροχθες αλλά άργησε να ηρεμήσει γιατι καταλάβαινα ότι τον στρίβει το στομαχάκι του και θέλει να κάνει εμετό.. :(:(:(

Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου όρθια πέρα δώθε για να ηρεμίσει και να κοιμηθεί....

Τι να κάνω? Έχω αγχωθεί

Kαλημέρα γλυκό-πολυλογούδικο Καρολινάκι! :D

Εγώ για σήμερα δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, αλλά αν ναι, δεν θα είναι τόσο νωρίς. Πιστεύω όμως ότι θα σε προλάβω.

Έρη μου, περαστικά στον Κωστάκη. Γιατί έτσι; Το είπες στον παιδίατρο; Έχει επανέλθει στην κανονική διατροφή του; Μήπως γι' αυτό; Εγώ πάντως, μετά την γαστρεντερίτιδα, έκανα να συνέλθω 2 εβδομάδες! :? Το στομάχι μου ήταν πολύ ταραγμένο για μέρες, το ίδιο και της Β.

Σισσάκι..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Χαριλίνα σου!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να ζήσει, να τη χαίρεστε και να τη καμαρώνετε!!! Υγεία, αγάπη και χαρά να έχει πάντα στη ζωούλα της!!! Να μου τη φιλήσεις!!! :x:-*:-*:-*

Αχ Σισσάκι μου μωρε με τα δικά μου σας ξέχασα!!! :oops::oops::oops:

Χρονια πολλά στο Χαριλινάκι!!! Το κουκλάκι το ζωγραφιστό! Να την χαιρεστε φιλενάδα, να ειναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! :ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif]

καλημέρα!

Θηλάζω τη μικρή και έχω ένα χέρι!!!

Σισσιώ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί και να είναι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένη! Με το καλό να της χαρίσεις και ένα αδελφάκι!!

Ρε κορίσια θα δεχθείτε μια άλουσρη στην παρέα;;;;

Κάρολ :-*:-*:-*

Δημητρα ακόμη έχει θέμα με το στμάχι η Βασιλική;;;

΄Ερη πάρε την παιδίατρο ρε συ. Μήπως τον ενοχλεί κάτι....

ερη να τρωει ακομα σουπεσ ,ειναι χαλια ακομα το στομαχι του .

και τισ 2 φορεσ που ειχα παθει μερεσ μετα που ειχα αναρωσει το στομαχι μου ηταν χαλια μαυρα .

καρολινακι καλημερα .εγω δε μπορω να ερθω πιο νωρις δεν μπορω να αφυσω για πολλεσ ωρεσ τον μικρο .

χρονια πολλα στο χαριλινακι !!!!!να σου ζησει σισση μου :-*:-*:-*:-*:-*

καλημερα μαρακι,μπεμπουλης....τι κανετε?????????????

μπεμπουλης εισαι τυχερη που το τρωει το αυγο...εμενα ουτε να το φτυσει... :(

μαρακι μου πως ειστε εσεις? τα ζουζουνια σου?

παναγιωτα μου γλυκια ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο και φυσικα να μην κολλησει το μπεμπε...πολυ μου αρεσε η περιγραφη των ομαδων κοκκινοι-πρασινοι!!!!!!!!! =))=))=))

βαριεμαι κοριτσια τρελαααααααααααααααααααααα....

σισσιω να την χαιρεσαι την Χαριλινα σου!!!!! χιλιοχρονη και γερη να ναι !!!!!!!!!!!!να την καμαρωνεις μια ζωη!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

μιτσακι μου το ελπίζω και εγω να σε δω...αντε να περασει η ωρα θελω να παω για καφε..αχ τι ωραια που θα ταν να παιρναμε μια αδειουλα απο την σημαια...η να δουλευαμε 4 μερες την βδομαδα...τελεια θα ταν...ξερω ξερω και μετα ξυπνησα... :lol::lol:

καλε εγω πολυλογουδικοοοοοοοοοο??????????α παπαπα τι λες τωρα ? :D:D:D

αργησα να μιλησω μου λεγε η μαμα μου ....αλλα μετα λεει δεν το κλεισα... :)):)):))

μακια στις υπολοιπες...λενακι,γωγακι,σαυροπιγκουινακι,Γιωτακι,θουυυυυυυυυυυυυυυυυ(μου αρεσει να το φωναζω τρελα!!!!!!!!!!! :lol::lol: )χρυσουλινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....παπακι...

lovie...θα ρθω απο κει μαζι με την παπενια και θα σε φαωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.... :lol::lol::lol::lol::lol: τερας πειραγματος..δεν θα ανεβω ποτε θεσσαλονικη ...αχχχχχχχχχχχχχχχ ....

ερη μου τι εχει μωλε και κανει εμετο? ετσι ξαφνικα? χωρις βηχα? μηπως ειναι καμμια ιωσουλα σαν γαστρεντεριτιδα? λεω εγω...δεν ξερω... :roll::roll: ρωτα την γιατρο σας...η να σας δει καλυτερα...περαστικα κοριτσακι μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Τι κανετε;;;; Εγω καλα

Σισσινι μου να χαιρεσαι το Χαριλινακη...

Αφρο να χαιρεσαι τον κουμπαρο..

οποια αλλη εχει εορταζονται επισης..

εχω αρκετη δουλιτσα..θα επναλθω

Α..Αναστασια εμενα με βολεψε περισσοτερο ο αλλος μαρσηπος που ειχα οχι ο μπαμπα σλινκγ

Λοιπον πηρα την παιδίατρο...

Μου είπε ότι ειναι απο την γαστρεντερίτιδα.. Σιγά σιγά μου λέει θα μειωθεί η εμφάνιση των φαινομένων. Τον καυμένο.. και εγώ η τρελή τον έβγαλα έξω προχθές και τον πήγα βόλτα στο μαγαζι κάτι φίλων μας..

Εγώ παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα δεν μπορώ να αφήσω τον Κώστα άρρωστο... Πολύ στεναχωρίέμαι αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτο... :oops::cry::cry:

Νατασούλι, καλημερούδια και σε 'σένα!

Όχι μάτια μου, τώρα είναι εντάξει, εννοούσα ότι και η Β κι εγώ, μετά την γαστρεντερίτιδα είμασταν για 2 εβδομάδες περίπου με ΧΑΛΙΑ στομάχι και δε μπορούσαμε να φάμε κανονικά!! :?

Ποιο μπουμπουκάκι θηλάζεις; Να μου το φιλήσεις.

Λοιπόν, μετά από μία μικρή έρευνα, αν και θέλω να το κοιτάξω λίγο ακόμα, αποφάσισα να ρισκάρω λίγο με το θέμα κρίκοι και να πάρω ring sling, μιας και ο βασικός λόγος που το θέλω, είναι οι βολτούλες έξω, από νεογέννητο, για άνετο θηλασμό οπουδήποτε! ;)

Βρήκα και αυτές τις οδηγίες και νομίζω εκεί με καθοδηγούν.

Άφρο, αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ, ρίξε μια ματιά! ;)

http://www.babywearing.gr/Babywearing/p ... _parw.html

Άλλη ερώτηση (πρωτομάνας!) :lol: Διάβαζα χθες που λέγατε για τα σαπούνια που ΔΕΝ χρησιμοποιείτε :lol: (Γιατί αλήθεια; Δεν είχα ιδέα ότι αρκεί το σκέτο νεράκι!) :oops: Προφανώς δεν εννοείται και στην ευαίσθητη περιοχή έτσι; Πως θα φύγουν τα μικρόβια από εκεί, χωρίς σαπουνάκι; Κι επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι ούτε που θυμάμαι τι έκανα στη Β... Μέσα στη νύχτα, αν κάνουν κακά τα νεογέννητα, τα πλένετε στην αλλαγή πάνας; Πω, πω, θυμήθηκα τώρα... Θηλασμός, πάνα, ξανά θηλασμός για να κοιμηθεί, μετά ξανά ξύπνημα κι άντε πάλι απ' την αρχή! :lol:

Cesiliκουμπαρούλα, καλημέρα! :D

Έρη μου, τι κρίμα! :( Αλλά απολύτως κατανοητό! Είδες που δεν είναι κάτι όμως; Δεν υποχωρούν έτσι εύκολα οι "παρενέργειες" της βρωμογαστρεντερίτιδας! :evil:

Σισσάκι, Άφρο ή κάποια που θα πάει σίγουρα, ας μου στείλει το κινητό της παρακαλώ... ΑΝ τα καταφέρω, μη ψάχνομαι σα το βλάκα, θα 'χω και τη μικρή μαζί!

Λοιπον πηρα την παιδίατρο...

Μου είπε ότι ειναι απο την γαστρεντερίτιδα.. Σιγά σιγά μου λέει θα μειωθεί η εμφάνιση των φαινομένων. Τον καυμένο.. και εγώ η τρελή τον έβγαλα έξω προχθές και τον πήγα βόλτα στο μαγαζι κάτι φίλων μας..

γενικώς έχει καλή διάθεση? γιατί αν ναι τότε γιατί στενοχωριέσαι που τον πήγες βόλτα? :?:

εννοώ ότι μπορεί να μην αισθάνεται τόσο άσχημα και να συνεχίζει τις δραστηριότητές του!!!

περαστικά.... :x:x:x:x

Ερώτηση: ποιός είναι καλέ ο Αντώνης Παπαδόπουλος? Συμπεθέρα τον έχεις 'φίλο" στο φέεις :?:?:? , μου έκανε αίτηση φιλίας!!!! :o:o:o:o:o

Μιτσάκη κοιμάται μεταξύ 19.30-20.00!!! και χθες κοιμήθηκε ένα 2ωρο το μεσημέρι!!! :D

Κι επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι ούτε που θυμάμαι τι έκανα στη Β... Μέσα στη νύχτα, αν κάνουν κακά τα νεογέννητα, τα πλένετε στην αλλαγή πάνας;

σε εμένα δεν έτυχε, μόνο μια φορά είχε ο Λ., και τον πήραμε και του πλύναμε τον πωπό στην βρύση!!!

ΜΕΓΑ λάθος, μην το κάνεις γιατί το παιδί τρόμαξε και μετά με δυσκολία ξανακοιμήθηκε, άσε το κλάμα που έριξε και δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω....και είχε τα 1000 δίκια...για φαντάσου να το κάνουν κάνουν σε σένα......εγώ θα σου πρότεινα να καθαρίσεις την περιοχή με μωρομάντηλο και με χαμηλό φωτισμό!!!! ;)

α τώρα που το θυμήθηκα: Σισσιώ να χαίερσαι την κόρη σου και....την πεθερά :mrgreen:

Αφρο και σένα χρόνια πολλά, κάποιος γιορτάζει, νομίζω ο νονός σας? :?

και σε όποιον άλλο έχει εορτάζοντα!!!!

ναι ρε συ έγινε πολύ ωραία, η Ρεβέκκα δεν την έφαγε όμως, δεν της άρεσε? δεν ξέρω!!! :?

έγινε και πολύ, την επόμενη φορά θα κάνω 2 ταψάκια γιατί η ζύμη έγινε παχιά!!! αν και δεν της φαινόταν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

περίσσεψε και για σήμερα, λέω να φάω ένα κομμάτι για 10τιανό!!!! :mrgreen:

Μιτσακη μου εγω για τη νυχτα ειχα σε θερμο χλιαρο νερακι εβαζα σε κατι βαμβακερα πανακια που ειχα εμποτισμενα με λαδακι καλεντουλας και τον σκουπιζα με αυτα

Αλλα ο Χριστοφορος σταματησε αρκετα νωρι ςνα μου κανει κακα τη νυχτα..δε θυμαμαι ποσο αλλα καπου εκει 3 μηνων πανω κατω

με μωρομαντηλο ηταν κρυο και δεν ηθελα..

ααα.ασχετο τωρα πο το θυμηθηκα..

ο Μασουτηςε χει -35& τις λιμπερο και εχει και προσφορα κατι μωρομαντηλα baby care με οργανικο χαμομιλι και αλλαντουαν τα 4 πακετα μαζι τα εχει 6 ευρω

Επισης εχει τα καρφουρ μαρινοπουλος και καρφουρ -35 στα παμπερσ..

Κοριτσάρες μου, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Αργυρούλα μου, αν κοιμάται 7.30-8.00 δεν πρέπει να παραπονιέσαι!! :P Κοντεύει 12ωρο στις 7 το πρωί! Και 2ωρο το μεσημέρι, τέλεια!!! Η δική μου κοιμάται σπάνια πριν τις 9, γι' αυτό και ξυπνάει σπάνια πριν τις 9! ;) Εκτός απ' τις ημέρες του σχολείου βεβαίως-βεβαίως.

Αφροδιτούλα, ποιό έχεις; Το ring sling; Και έμεινες ευχαριστημένη; Γιατί νομίζω έγραψες κάποια στιγμή ότι ψάχνεις για ν' αγοράσεις;

Αrgi και Cesilia, γι' αυτό το λόγο ρώτησα. Γιατί κι εμένα μου φαίνεται λίγο βάρβαρο να το βάλεις το μωρό μέσα στη νύχτα κάτω απ' το νερό. Πάνω που έχει χαλαρώσει, κι αν ξαναθηλάσει λίγο, θα κοιμηθεί... ;) Τώρα που το λες κουμπαρούλα, κάτι μου θύμισες! :lol: Κι εγώ την καθάριζα με τα μωρομάντιλα τα baby care που υποτίθεται είναι λίγο πιο αγνά και μετά με ένα πανάκι χλιαρό με νεράκι, για να φύγουν τα υπολείμματα! Αυτό θα κάνω πάλι, ευχαριστώ πολύ!!! Απλώς επειδή όταν ήταν νεογέννητο, μου είχε τύχει πολλές φορές μέσα στη νύχτα, αμέσως μετά το θηλασμό να κάνει κακά... Καταλαβαίνετε, μου ήρθαν απορίες πρωτομάνας!!! :lol:

Φεύγω για δουλίτσες, θα σας "δω" μετά!!! :D

Καλημέρα μονούλες, τι κάνετε?

Αυτό το τρενάκι το έχασα τελείως:(:(:(:(

Σας διάβασα χθες αλλά μετά δεν είχα χρόνο να γράψω τίποτα

Αθηναίες καλό καφέ

Θεσσαλονικιές θα συναντηθείτε τελικά σήμερα? Αν τα καταφέρω θα σας πάρω τηλ

Λένα κάτι για καθυστέρηση πήρε το μάτι μου, μακάρι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα

Με τόσο φτύσιμο δεν μπορεί κάτι θα έγινε :lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ να χαίρεσαι την Χαριλίνα

Τα νέα μας τώρα

Νομίζω ότι αποθηλάζουμε, μάλλον οι 4 μέρες που έλειψα ήταν η αρχή του αποθηλασμού

Η Έλενα από την Δευτέρα μου ζητάει το βράδυ να τις κάνω γάλα, Δευτέρα και Τρίτη μετά θήλαζε για να κοιμηθεί αλλά χθες το βράδυ κοιμήθηκε χωρίς να θηλάσει. Την νύχτα βέβαια ξύπνησε και θήλασε κανονικά όπως και το πρωϊ. Θα δείξει πως θα εξελιχθεί. Δεν θέλω να την πιέσω καθόλου θέλω να γίνουν όλα πολύ ομαλά και ήρεμα για εκείνη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Τα φιλιά μου σε όλες

mitsaki sou grafw grigora giati feugw apo to spiti .

nai exw ring sling kalo einaito foresa arketa ...oxi polu alla arketa .

einai ligo spazarxidiko ston kriko giati kathe fora prepei na stroneis kala to ufasma otan to trabas .

auto mono ,tha protimousa na einai opos ta upolipa ekei pio eukolo .

den pisteuw na parw alo ...oi times tous einai uperbolikes kai apo th stigmh pou exw auto to briskw para polu perito na dosw 70e gia ena allo .

ase pou tha gennisoume kalokairi kai ta upolipa mou fenonte zesta enw auto pou exw einai lino .

natasa kai o dikos mou pinei gala mhnes tora kai upirksan kai bradia pou koimithike xoris thilasmo,den thilazei kata thn diarkeia tou upnou kai as ksipnaei kai omos den exei stamatisei akoma na zitaei !!!! opote thelei ekeinos ...

Αφροδίτη η Έλενα πίνει φρέσκο γάλα από 15 μηνών αλλά μόνο όταν λείπω εγώ στην δουλειά, από εμένα δεν δέχτηκε ποτέ μπουκάλι. Εδώ και 3 μέρες όμως μου ζητάει από μόνη της να της κάνω γάλα να πιεί γιαυτό νομίζω ότι είναι η αρχή του αποθηλασμού. Δεν περιμένω να αποθηλάσουμε τελείως μέσα σε λίγες μέρες άλλωστε αυτό ούτε εγώ θα το ήθελα αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει την αρχή.

Αυτό που θέλω πάνω απόλα είναι να αποθηλάσουμε με αγάπη.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...