Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Η Αφρο μου ειπε οτι επρεπε στο παραθυρο να βαλω αυτη την πορτουλα για τις γατες και να μου πετανε απο κει ενα ξεροκομματο!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Άφρο είναι σούργελο μεγάλο!! :lol::lol::lol:

Άφρο!! :x:x:x:|

Υπομονή Παναγιώτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελα Αφροδιτακη μου.Τελευταια φορα που του εβαλα δεν ειχε αλλα τον μετραω συνεχεια.

Κοιμαται τωρα.Αχ κατι μου λεει οτι δε θα κοιμηθουμε νωρις σήμερα.Για να δουμε.

Καλησπερα!!!

Ιουλια μου δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση...!

Για αυριο εγω δεν μπορω...Εχω κομμωτηριο(δεν πηγα χθες)..

Και Παρασκευη θα παμε παιδιατρο...Αυριο μαλλον επανεξεταση σιδηρου...ειπα να

το κανουμε αργοτερα αλλα επεμενε ο γιατρος...Οτι να'ναι γραφω!

Κοριτσια εγω εχω αυτον τον μπαμπασλινγκ :D και δε με βολεψε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

Το οτι ειναι τοοοοσο σταθερος σημαινει οτι πολυ δυσκολα αλλαζεις

το μεγεθος,,,οι υμαντες ειναι σκληροι κ εμενα με επιανε τρομερο αγχος,κλειστοφοβια

και φυσικα η μικρη εκλαιγε...Αλλιως πρεπει να ρυθμισεις τον πανω,αλλιως τον κατω υμαντα...

Ενα χάλι....

Αν ποτε κανω 2ο θα παρω σλινγκ...Εχω κ τον babybjorn(που ομως δεν εχει κ πολυ σταση το μωρο),

εχω κ το μει-ται...Αλλα σλινγκ για νεογεννητο!Και η ουρα μαζευεται...εχει οδηγιες(ετσι μπορει

κ ο μπαμπας να το φοραει χωρις εσαρπα!)

Α!και για θηλασμο στο μπαμπασλινγκ????????Ουτε με σφιαρες νομιζω...εγω δεν τα καταφερα.

Θουλη υπομονη ρε συ...Ο Ντοντος μαλλον "μυριζεται" την αλλαγη που θα συμβει γι'αυτο κανει

τρελλες...ειναι που σε βλεπει κ στο σπιτι...

Πες του να διαλεξει κρεββατι...Αλλα θυμισε του οτι ερχεται το μωρο κ θα παει κ αυτο στο

δικο του κρεββατι...αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη γι'αυτο που λεω... :?

Νατασακι μου και καλα δεν ηξερες τι σημαινε το εικονιδιο? :lol::lol::lol::lol:

Αγαθο κοριτσακι!!!!!! :lol::lol::lol:

Ρε συ..Η πιτσα λαχανικων ειναι σουπερ!!!!Βρες κ ενα αλλαντικο χωρις γαλα,κοψτα ολα

πολυ λεπτες φετες κ μιαμ!!!Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα νομιζω απο τις κοινες πιτσες!

Τα τυρια τα φυτικα νομιζω ειναι με σογια..και καλο ειναι να την αποφευγεις και αυτην...

Βρε Γωγω..."μητροκτονος"???χαχαχαχχα

Η μανα σου τι φταιει? :lol::lol:

Τι κανεις κοντοστουπα μου?Ολα οκ? :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P

Καρολινακι δε σε "παιζουν" οι Αθηναιες? :lol::lol:

Ελα εδω(αφου ομως κανεις μπανακι :lol::lol::lol::P:P:P ) να σε παιξουμε εμεις!!!

Παναγιωτα μου λυπαμαι πολυ για την ολη κατασταση...Περαστικα γρηγορα κ να

αγκαλιασεις παλι τα αγορια σου...

Αθηναιες καλα να περασετε!!!Πειτε κ κανα κουτσομπολιο για εμας...να φτερνιζομαστε!

χαχαχαχα Μαιμου μου τωρα ειδα οτι εγραψα το ιδιο σχολιο με σενα για τη Γωγω! :lol::lol::lol:

Α!ΚΑΡΟΛ σταματα καλε να φτυνεις τη Λενα!!!ΜΟΝΟ οι εγκυουλες την φτυνουν!!! :lol::lol::lol:

Αρχισαν οι κουκλες κ επειδη ειμαι κουκλα :lol: παω να το δω...Μαλλον θια επανερθω για τις επομενες σελ...

Καλησπερα!!!

Καρολινακι δε σε "παιζουν" οι Αθηναιες? :lol::lol:

Ελα εδω(αφου ομως κανεις μπανακι :lol::lol::lol::P:P:P ) να σε παιξουμε εμεις!!!

Αθηναιες καλα να περασετε!!!Πειτε κ κανα κουτσομπολιο για εμας...να φτερνιζομαστε!

Αρχισαν οι κουκλες κ επειδη ειμαι κουκλα :lol: παω να το δω...Μαλλον θια επανερθω για τις επομενες σελ...

Γιατί κυρία μου διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις!! Θέλεις να μας διασπάσεις επείδη εμείς οι Αθηναίες πάντα βρίσκουμε τη λύση και οργανώνομαστε καλύτερα από εσάς που είστε φέεεεεεετα;;

Μην ανησυχείς καθόλου! Θα βγάλουμε τα φτυάρια και δε θα αφήσουμε καμία άθαφτη!!

:D:D:D

Καθε Τετάρετη είμαι σε δίλειμμα. Ονειροπαγίδα ή κούκλες;; :cry::roll::roll::roll:

δε διαβασα τιποτα..

ενας σας λεω..κανω πιτσα

αχ αφρο με εκαψεςςςςςςςςςςς

ολες μας εβαλες να κανουμ ε πιτσα :lol::lol::lol::lol:

εκανα κ χωρι;ατικη σουπα κ λαλομπισκοτα

ουφφφφφφφφ

Καλησπέρα κι από μένα!

Σήμερα έμεινα σπίτι με το μωρό μου και πήγε ο άντρας για δουλειά :D

Ωραία περάσαμε αλλά είμαι πτώμα :? Τελικά πολύ πιο ξεκουραστο το να είμαι πανεπιστήμιο και ...να γράω όλη μέρα στο μάμμυ :mrgreen: Πιο ωραία με το μωρο μου όμως :x

Χτες με το χτύπημα στο κεφάλι όλα οκ τελικά... Αν και κοιμήθηκε πολύ μετά -2μιση ώρες- παρόλο που είπα στον άντρα μου να ην την αφήσει αλλά μ'εγραψε :evil:

Περί μάρσιπων...εμένα το ρινγκ σλινγκ με καταβόλεψε! Θέλει υπομονή στην αρχή να το συνηθίσεις όμως. Την πρώτη φορά μου ήταν αδύνατον να το βάλω καλά...τράβαγα από δω, τράβαγα από κει, ίδρωνα - ξε-ίδρωνα, η Μαρκέλλα τα πήρε στο κρανίο και φώναζε...πλήρης αποτυχία. Και θυμάμαι που ήταν και η πεθερά μου μπροστά και γέλαγε και μου είχε έρθει να της το φορέσω φιόγκο στο λαιμό :twisted:

Επέμεινα όμως γιατί η Μαρκέλλα δεν καθόταν στο καρότσι και δεν είχα άλλη επιλογή. Μετά έγινε πολύ εύκολο ;) Και για θηλασμό και για ύπνο και για βόλτα για όλα :D

Είχα και babybjørn αλλά με πονούσε η μέση μου μετα από λίγη ώρα. Και δεν είναι και ότι καλύτερο για το μωρό...

Σας ακούω που λέτε για τα παιδιά σας που αντιδρούν, θυμώνουν, φωνάζουν, χτυπιούνται κτλ... και τρομάζω. Εμένα τα κάνει όλα αυτά από τώρα :? Δεν είναι πολύ νωρίς? Να περιμένω χειρότερα σε λίγο καιρό? Και προσπαθώ τόοοοοσο πολύ να της μιλάω ήρεμα, να τη μεγαλώνω χωρίς εντάσεις αλλά είναι πολύ νευρικό παιδί...Γιατί?

Δε θυμάμαι και πολλά από αυτά που γράψατε...μόνο ότι ο άντρας της Γωγώς δοκίμασε μεμεδόγαλα και του άρεσε πολύ :lol: Κι εγώ σκέφτηκα στην αρχή ότι ήπιε κατευθείαν από τη πηγή κι ήθελα να την κοροϊδέψω :lol:

Αααα! Και για το θηλασμό. Εγώ έτρωγα απ'ολα, μέχρι που άρχισε να παρουσιάζει σσημάδια αλλεργίας κι έκοψα γαλακτοκομικά. Τώρα πάλι τρώω απ'ολα. Πάντως εμένα κολικούς δεν πρέπει να είχε καθόλου :roll:

Άντε να βρεθείτε αύριο ναμας βάλετε φωτό! Θέλω να δω τις μούρες σας :mrgreen:

Ρε Θούλη άλλες στην κατάσταση σου έχουν το σύνδρομο της φωλιάς

Εσένα σε έπιασε το σύνδρομο της ταβέρνας? :roll:

τι εννοεις? :oops::oops::oops:

καλα η πιτσα σπεσιαλλλλλλλλλλ

αλλα αν τη δειτε εκανα πολυ ζυμαρι φουσκωσε σα κεικ :lol::lol::lol:

κ λιγο ωμη..εμ λογικο..εχω κ καρβουνιαρη φουρνο

αναστασια κριμααυριο δε θα σε δουμεεεε :(:(:(

νατασου θα ερθεις καλε/

?

εγω θα φερω τον μικρο..παμε αν θελετε κ στο παιζοτοπο..οτι θελετε :D

αχ ποναω λετε να γενναω?????????? :^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o

πλακα κανω

Σισσιω εγω δεν παρακολουθουσα ονειροπαγ περσυ οποτε τωρα δε θα καταλαβαινω κ πολλα...

Δεν ειμαι κ τοσο εξυπνη! :lol:

Ασε που μ'αρσεουν πολυ τα "χαζοσηριαλ" τυπου σεξ εντ δε σιτι...!!!!!!

Βρε τρελλες!!!Μπραβο!

Γωγωωωωωωωωωω!!!!!

Εγω ουσα λεχωνα κ αφου δοκιμασα(λιγες σταγονες) το γαλα μου....Προτεινα(μα τι ηλιθια!!!)

στον Α να δοκιμασει για να δει τι γλυκο ηταν(μαλλον σε ολες ειναι γλυκο στην αρχη.. :? )

και εκεινος ειπε "καλα!" και...Εφυγε!!!Εγινε λουης!!!!Μην τον ειδατε! :lol::lol::lol::lol:

Μαλλον τρομοκρατηθηκε! =))=))=))

Επισης για τη διατροφη που λετε...Εγω ετρωγα τα παντα(απειρα γλυκα) τους 3 1ους μηνες...

μετα διαπιστωσαμε την αλλεργια κ πηρα τον π....!

Καφε αργησα να πιω...Στην αρχη μονο 1 ντικαφ...

Παναγιωτα εσυ τον εχεις δοκιμασει αυτον τον μπαμπασλινγκ???Χρυσα εσυ?θηλασες εκει?

Δε σε ενοχλουσε το "μαξιλαρακι" που εχει στα τελειωματα?

Μαρία :-*

Τι κάνει η μικρή? Συνεχίζει αντιβίωση?

Αναστασία :lol::lol::lol:

Τον δικό μου τον ανάγκασα να δοκιμάσει χυλό από κεχρί με δικό μου γάλα. Για να βεβαιωθεί ότι δεν καίει...Με κοίταξε λίγο έτσι :shock: αλλά ήθελε να το παίξει κουλ και το έφαγε :lol:

τζαα!

σας διαβασα!

τελικα,ποιες θα ειμαστε αυριο;πειτε καλε οτι θα ερθετε!

Αναστασια καλα αποτελεσματα!θα περιμενω με αγωνια να μας πεις τί εγινε κ ευχομαι να αποδειχτουν λαθος οι πρωτες εξετασεις!

το μαλλι..ωραιο ειναι..μελί ειναι..σαν της χριστιδου δε νομιζω,τί πρωτοτυπο!.αλλα μου αρεσε!!!

ο χ.μου εχει κανει τα νευρα...χθες πηγε για μπαλα με φιλους,εκανε το αμαξι κ@λο,φανελακια,φορμες ιδρωμενα,μπλιαξ,κ δεν τα ανεβασε να βαλω πλυντηριο και δε τα μαζεψε ειδικα για αυριο που παιρνω με το αμαξι εναν συναδελφο!!θα παει λεει το πρωι ΠΡΙΝ φυγω!σιγα μην ξυπνησει!δε μιλαω για να μην πω καμια βαρια κουβεντα,αλλα σε λιγο θα κατεβω εγω να τα μαζεψω,ρεζιλι θα γινω στον ξενο ανθρωπο..

τωρα να πω κατι χαζο..λες κ τα αλλα ηταν σοβαρα..!

εγω με το σαμπουαν της frezyderm κανω κ το σωματακι του..σιγα μην επαιρνα κ ξεχωριστο αφρολουτρο..πειραζει;;

μαρσιπο δεν χρησιμοποιησα ποτε,αλλα με αυτα που διαβαζω,οπωσδηποτε θα παρω οταν ερθει το δευτερο ζουζουνι!ring sling προτιματε μαλλον,καλα καταλαβα;

καλο βραδυ,παω για αυτα που ελεγα,κ θα γραψω αργοτερα!εγω παλι ψηφιζω ονειροπαγιδα,αλλα εκεινη την ωρα βλεπω gray΄s anatomy k private practice!ασχετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

Τώρα κοιμήθηκε η μικρή.....

Σήμερα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη. Ήθελε συνέχεια αγκαλίτσα και γκρίνιαζε πολύ το ζουζούνι......

Κοιμήθηκε κάτι 20λεπτα όλη μέρα και ένα 3ωρο το μεσημέρι-απόγευμα. Τώρα έπεσε ξερή μέχρι να ξαναξυπνήσει για να φάει.

Σισσιώ το μεμέ έστρωσε σχεδόν. Το μόνο που δεν έστρωσε είναι το μέγεθος από το ένα. ΄Εγιναν το ένα πιο μικρό από το άλλο......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τί να τα κάνω δεν ξέρω.....

Iουλία άντρες..... :lol::lol::lol:

Αναστασία ξέχασα να σε ρωτήσω, το πόδι πως είναι;;;

Θου και άψητη την τρώω την πίτσα!!!

Κοπελιές πάω για ύπνο...

Καληνύχτα...

Καλά, δεν παίζεσαι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γέλασα τόσο πολύ με το εικονίδιο... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σε 1 μήνα από τη γέννηση της μπεμπούλας θα είσαι πάλι κορμάρα...Σαν τη Νατάσα.... :D:D:D:D

Το manduca τι είναι;;;;;; :roll::roll::roll:

O manduca είναι μαρσιπος που τον χρησιμοποιείς από νεογέννητο. Είναι και από οργανικό βαμβάκι.΄Εχει πολύ καλές κριτικές..

Πάντως το σώμα μου έκανε να στρωσει μετά τους 15 μηνες. Σε ένα μηνα δεν περιμένω θαυματα. :roll:

Koυράγιο μανούλες! Είναι σίγουρα η πιο κουραστική και απαιτητική περίοδος αυτή, αλλά πιστέψτε με θα έλθει σύντομα ο καιρός που θα εύχεστε να μπορούσε να είναι ακόμα μωράκι το παιδάκι σας. Εχω μέρες που κάνω αυτές τις σκέψεις και νοσταλγώ τη φάση της μωρομάνας. Εγραψα σχετικά εδώ:

http://newagemama.com/2011/02/10/z%ce%a ... %81%ce%ac/

Καλημέρα σας,

ρε κορίτσια αυτή η ομορφούλα ( :x:D ) κόρη μου ξυπνά πάντα πριν τις 7.00 ή κατά τις 7.00 :o:o:o:o:o:o:o κάθε πρωί!!!! :o:o:o:o:o:o ....κανείς δεν μπορεί να κοιμηθεί περισσότερο, αρχίζει και μιλάει, μετά με φωνάζει και μετά το μισάωρο, επειδή κανείς δεν πάει κλαίει!!!! :?:?:?:? δεν τολμάμε να έχουμε και επισκέπετες, θα ξυπνήσουν από τα άγρια χαράματα και αυτοί!!! :roll::roll::roll::roll: τι μας περιμένει όταν θα έχει κρεβάτι χωρίς κάγκελα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα :lol::lol::lol::lol: , τουλάχιστον το αντιμετωπίζεις με χιούμορ σου ξαναλέω όμως ότι η μάσκα δεν προστατεύει, οπότε μην ξεγιελιέσαι και βγαίνεις άνετη από το κελί 33!!!!! :lol::lol::lol:

Ιουλία καθαρό το αμάξι ή έχει μια μυρωδιά? :roll::roll::roll::roll::roll: μεγειά το μαλλί, να δω εγώ πότε θα πάω, πότε θα κρατήσει ο άντρας μου τα παιδιά για να απολαύσω κομμωτήριο!!!!

Μαρία και εγώ στην απόξω!!!! :mrgreen:

ελπίζω μια μέρα να πάω Βερολίνο να πιω καφεδάκι με την Αθηνά!!!! :D:D

Θούλη γεννάς ρε? τον γιο? :mrgreen::roll::roll::roll:

εγώ ποτέ δεν δοκίμασα το γάλα μου!!!! :|

καλημερααααααα

εμεις ξυπνησαμε απο τα αγρια χαραματα σημερα απο τις 7:30

και ολη την ωρα ειναι μαμ μαμ μαμ

εφαγε το αυγο του και τωρα τρωει ενα πορτοκαλι

Καλημέρα! :D

Αργυρούλα... 7??? :shock: Τα καλά της Θούλης!!! Τι ώρα κοιμάται η ομορφούλα το βράδυ; Κι εγώ θέλω ταξιδάκι, εσωτερικό-εξωτερικό, όπου λάχει, αλλά δε με βλέπω... :(

ΜariaIoanna, γιατί δεν είσαι καλά κοπέλα μου; Οι κορούλες τι κάνουν; Πως είναι τώρα;

Αφροδίτη, είναι αυτό που λέμε ευχάριστο πρωινό ξύπνημα!!! :D:D:D

Αναστασία, κι εσείς πρωινοί τύποι, ε; :? Να 'ναι καλά ο Σπυράκος, πόσο τα χαίρομαι όταν τρώνε!!! Σύνδρομο κατοχικό έχω πάθει... Η Β έφυγε για το σχολείο έχοντας πιεί 150ml γάλα. Αυτό είναι όλο κι όλο το πρωινό της! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...