Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

καλε το φισαν δεν εχει παραμπεν..τουλαχιστον το μπανακι που εχω εγω για να πλενω τον πισινο του δεν εχει..

εγω τον επλενα με σκετο ενρο στην αρχη..τωρα του κανω ενα γρηγορο σαπουνισματακι και ξεπλημα και ΟΚ..

και παλη κανουμε ννουζακι καθε μερα γιατι ιδρωνει..μαλλια 2-3 φορες ετην ευδομαδα αναλογα γιατι εχει μακρη μαλλι και δε θελει να του στο στεγνονω.

Θουθου τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται..

Παντως εγω στον Χριστοφορο χλαπακιαζα τα παντα...μονο την εποχη της γαλακτοαπαγορευσης στερηθηκα καποια πραγματα..μετα παλη τσακιζα οτι βρω...δενε ιχε κανενα προβλημα το ζουζουνι μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλέ Βίκυ το κατάλαβα! Στην Ειρήνη δε θα έπιανε με τίποτα πάντως γιατί τις αρέσει το πιπέρι....

Άλλη λόξα και αυτή... :lol::lol::lol:

Ρε Θου απ'όλα θα φας. Άσε τα χαζά..... Θα σε στείλω στους αρχάριους πάλι!!!! :lol::lol::lol:

Ρε κοπελιές 3 φορές ξεκίνησα να γράφω για το μασας και δεν πρόλαβα. Το υπόσχομαι όμως να το δημοσιεύσω σύντομα!!!

Γωγώ ο Γιώργος δεν υπάρχει!!!!!!

Χααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

Κανονικός βυζάκιας!!!! Και να το λέει και σ'όλον τον κόσμο;;;;;Χαααααααααααααααχχαχαχαχα

Παναγιώτα με σκετο νερό και 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο.. Γίνεται σα λαδομένος ποντικός βέβαια αλλά δεν πειράζει. Καμιάαααααα φορά βάζω και 1 σταγόνα σαμπουαν (lavera) για να φύγει η λαδίλα από το κεφάλι...

Επέτρεψε και συ στη φυση καλέ!!!!! Και η τρίχα στη μασχάλι ράστα!!!!!!!!

Όοοοοοοοοοοοοοοοοολε

Κοριτσια γραψατε παλι πολλααααααααααααααααα....

και μετα λετε οτιεγω και η γωγω γεμιζουμε σελιδες :lol::lol::lol:

ηρθα αλλα για λιγο γιατι φευγω...

Βικυ φοβερη η συνομιλια με τα φρυδια!!!!!!!!!!!!!!οοοοοοοολα τα λεφτα η κοριτσαρα σου!!!(αληθεια Μ-Ι τι σημαινει ? για πες στην καινουργια της παρεας? :D )

Γωγακι μην σχολιασω και για ολα τα άλλα κοριτσια το λεω...τι κανει το παπι μου..τωρα τελευταια με στεναχωρει πολυ εχει γινει εκτος απο πιρανχακι...που με δαγκωνει...και επιθετικο παπι...εχει δει παιχνιδι απο μονη της...και τσουπ σου ριχνει που και που και καμμια στην μουρη...τσαντιζομαι απιστευτα ρε κοριτσια...αλλα και στεναχωριεμαι...και δεν ξερω πως να της το κοψω...δεν θελω να παει παιδικο και ν αμου πουν καλα τι κ@@@@ ειναι αυτο..προσπαθησ α μ ετο μαλακο...με φωνη..αυτη εκει,..... :(:( δεν ξερω πια ...ωρες ωρες λεω σηκωνω τα χερια ψηλα...αφηστε δε για πεισμα...αν δεν γινει το δικο της...τωρα ειδικα που δεν εχουμε νερο...πεταξ ετο ποτηρακι της απέξω και ευτυχως εκατσε πανω σε μια ροδια...ακι επρεπε να κανω τον θηλυκο...ταρζαν :lol::lol: να ανεβω με σκαλα...γιατι αν επεφτε κατω πως θα το σαπουνιζα...θα τελειωνα οτι μπουκαλι ειχε μεινει...ειναι πολυ καλη στον υπνο της στο φαι της ..πτου πτου...αλλα πολυυυυυυυυυυυ ζωηρηηηηηηηηηηη...

υπομονη σε ολες μας .....που θα παει δεν θα στρωσουν????????????????????λεω εγω τωρα...

κοριτσιαααααααααααααα αυριο αννννννννννννννννν το κανατε λιγο νωριτερα ισως ερχομουν να σας γνωριζα γι α λιγακι...τι λετε ? μπορειτε?????? :roll::roll: εγω σχολαω 4 ....αν λεγαμε κατα τις 5 θα μπορει καποια να ερθει....γιατι ειανι σκοτωμα να περιμενω στην αθηνα 2.30 ωρες ετσι...αν παντω ςμπορειτε πειτε το να δω ποιος θα μου κρατησει την μικρη...αν με θελετε βεβαιααααααααααααα....

Καλέ Βίκυ το κατάλαβα! Στην Ειρήνη δε θα έπιανε με τίποτα πάντως γιατί τις αρέσει το πιπέρι....

Άλλη λόξα και αυτή... :lol::lol::lol:

Ρε Θου απ'όλα θα φας. Άσε τα χαζά..... Θα σε στείλω στους αρχάριους πάλι!!!! :lol::lol::lol:

Ρε κοπελιές 3 φορές ξεκίνησα να γράφω για το μασας και δεν πρόλαβα. Το υπόσχομαι όμως να το δημοσιεύσω σύντομα!!!

Γωγώ ο Γιώργος δεν υπάρχει!!!!!!

Χααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

Κανονικός βυζάκιας!!!! Και να το λέει και σ'όλον τον κόσμο;;;;;Χαααααααααααααααχχαχαχαχα

Παναγιώτα με σκετο νερό και 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο.. Γίνεται σα λαδομένος ποντικός βέβαια αλλά δεν πειράζει. Καμιάαααααα φορά βάζω και 1 σταγόνα σαμπουαν (lavera) για να φύγει η λαδίλα από το κεφάλι...

Επέτρεψε και συ στη φυση καλέ!!!!! Και η τρίχα στη μασχάλι ράστα!!!!!!!!

Όοοοοοοοοοοοοοοοοολε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με πεθανες!!!!!!!!!!!!

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι νύφη έχω ρε συ!!!! :x:x:x:x

καλά ε μέχρι να κάνω μια πίτσα γράψατε 4 σελίδες!!!! :o:o:o:o:o

Παναγιώταααααα παραμπέν ακούω!!! δεν ντρέπεσαι?!!! :shock::shock::shock::!::!::!::!:

και η δικιά μου μαία, στον Λ., μου είχε πει να μην τρώω όσπρια και λάχανο για τους κολικούς του παιδιού, φασολάκια να φάω (αν θυμάμαι καλά!!! :? ) α επίσης να μην πίνω γάλα!! εγώ δεν πίνω έτσι και αλλιώς.....κορίτσια μπύρα χωρίς αλκοόλ είναι ότι πρέπει!!!! :roll::roll::roll: και τσάι θηλασμού!!! και αυτό καλό!!!!

επίσης γιατί δεν τα λούζετε-μπανιαρίζετε τα παιδάκι με του ντους της weleda? είναι πολύ καλό, εγώ με αυτό κάνω το μπουμπούκι!!! 8-)8-)8-)8-) ...η δε αδελφή μου χρησιμοποιεί τα τντους-σαμπουάν της Lavera και αυτά καλά είναι!!! 8-)8-)8-)

Καρόλ: Μαρία-Ιωάννα :roll::roll::roll: είναι η νύφη μου!!!! :x:x:x

και εγώ έχω σαν τιμωρία την κούνια της αλλά τώρα με το καινούργιο κρεβατάκι να δούμε τι θα βρω....και η δικιά μου σαν την Ιωα της Γωγώς είναι!!!! :roll::roll::roll::roll: .....αν και σε γενικές γραμμές με ακούει......

πάω να την ξυπνήσω, να πάμε να πάρουμε τον αδελφούλη ..... :)

σας φιλώ :x:x:x:x:x:x:x

αφήστε με καλέ να υποβάλω για να φύγω......

καλησπερα!

γυρισα απο δουλεια,μαζευω το σπιτι κ περιμενω τον χ.να ερθει να κρατησει τον γιωργο,γιατι εχω κομμωτηριο!!

αντε,να δουμε,θα βγει το μελί της χριστιδου;;χα χα!γωγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

λετε για τιμωριες κ ατιθασα μωρα,συμπασχω,αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω τωρα..!

για αυριο,ναι!6:30 κοσμος!λενα ελεγα να παρουμε μωρα,αλλα αν δε θελετε,μπορω να τον αφησω με τον χαρη,ο,τι προτιμαται!οι υπολοιπες τί λετε;που θα παμε;αν εχουμε μωρα παιδοτοπο,αλλιως καφετερια,ή ετσι κ αλλιως καφετερια;;για πειτεε!

τρεχω,τρεχω,δεν προλαβαινω!συγγνωμη κ τα φιλια μου!

Αφρο,βγαλε οποιο ονομα σου αρεσει,αφου ο μπαμπας σου θα το ακουσει απο τον αδερφο σου!κ πες οτι δε θες να εχουν ιδιο ονομα τα ξαδερφακια!αν δεις οτι στεναχωριεται,το ξανασκεφτεσαι!

φιλακια!

α!εγω απο νεογεννητο μεχρι τωρα με frezyderm τον λουζω..δε θελω τα αλλα του εμποριου,τουλ.οχι ακομη..

μάρεσει που δε θα εγραφα πολλα..

Συμπεθέρα τέλεια η πίτσα σου!!!!....την επόμενη φορά θα την βάλω σε 2 ταψάκια, μια για τα παιδιά και μία για μας, πιο πικάντικη!!!! :x:x:)

Ιουλία καλό μαλλί!!!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό και με πέταξε.... :twisted::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εγώ την Ιωάννα από την αρχή την έκανα μπάνιο με σαμπουάν...Στην αρχη Penaten, μετά Fissan, μετά Frezyderm και τώρα προδέρμ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα καλύτερα για μενα είναι τα Frezyderm αλλά είναι πανάκριβα....Έδινα 25 ευρώ περίπου για αφρόλουτρο και σαμπουάν..Και καλά το σαμπουάν διαρκούσε...Αφρόλουτρο αγόραζα κάθε εβδομάδα... :?:?:?:?:?:?:?

Αντε μη θυμηθώ και τα λεφτά που έδωσα στα γάλατα και συγχιστώ γκαστρωμένη γυναίκα... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Παναγιώτα το Fissan δεν έχει Parabens.... :D:D:D:D:D \

Ιουλία αντε επιτέλους να βγει το επιθυμητό χρώμα..... ;);););););););)

Νατάσα καλέ γάλα δεν δοκίμαζε από το βυζί μου... :oops::oops::oops::oops: Από μπουκαλάκια...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά ρε κορίτσια όπου σταθεί και όπου βρεθεί αν το φέρει η κουβέντα λέει για το γάλα μου και πόσο γλυκό ήταν και εγώ ντρέπομαι.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αρτζι δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά μου είχαν πει ότι πρέπει που και που να αλλάζουμε σαμπουάν και αφρόλουτρα στα μωράκια.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Με πήρε η μανα μου τηλ, ξύπνησε η μικρή και της λέει "Γκίνιαζα στο πάκο"...Ναι της λέει η μάνα μου..Γιατί γκρίνιαζες;;;Τι είχες;;;; Και τι απαντάει;;;;;; "Η Μαιάννα (ένα κοριτσάκι 10 μηνών) είχε πιπίλα...Ιωάννα εν είχε".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μίλησα με τη Σαβρογιώτααααα...Είναι καλά, είναι Πειραιά, θα έκαναν καμια βόλτα τώρα εκεί γύρω και κατά τις 7 θα πάνε σε επίσκεψη...... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Με ρώτησε που είναι το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιατί ήθελαν να πάνε, αλλά της είπα ότι είναι στην άλλη άκρη...... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Το πρωί θα ανέβει Mall... :D:D:D:D Αν πάει πρωί, πριν ερθω στη δουλειά, μπορεί να με πάρει τηλ να βρεθούμε..... :D:D:D:D:D:D Τι καλάαααααααααα..... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

ΔΙΑΛΟΓΟς ΧΘΕς!

Μ-Ι: μπαμπα εχεις πολλα φυδια

Π: ναι?

Μ-Ι: να πεις στη μαμα να σου τα βαλει...

Π: πς να τα βγαλει?

Μ-Ι: με το σιμπιδακι λε μπαμπα !

ωωωωω τιποτα δε ξεεις...ολα εγω σου τα λεω....

(φευγει απο την αγκαλια του)

Μ-Ι: ΟΥΦ....ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....

=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Αλλά κι ο "ούκου" της Αφροδίτης, όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, δεν παίζεστε κι εσείς!!!!! Τι λογοδιάρροια είναι αυτή;;; :shock::lol: Που να σας προλάβω η καψερή;;; :lol:

Κοριτσάρες μου, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες περί slings, θα τα κοιτάξω, θα το μελετήσω το θέμα και θα προμηθευτώ έναν εξ' αυτών. Στην αρχή είχα ψηθεί για ring sling, αλλά με φοβίζει λίγο το θέμα κρίκοι, που δυσκόλεψαν αρκετές... Θα δω...

Επίσης, είστε τρομερά είρωνες, που με κοροιδεύετε για το καφεδάκι, αλλά εγώ θα το παλέψω, να σας αποδείξω το αντίθετο!!! :P Αύριο στις 6.30 στην Τερίνα!!!!!! :P

Ξύπνησε η μικρή και φωνάζει "ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ!!!!!" :shock::shock::shock:

Πάω κι ελπίζω να ξανάρθω!!!

Γιουχουυυυ... Τι κάνετε??? πιτσες μυρίζω!!! Μόλις τσάκισα ομως 2 πιάτα κριθαράκι και 2 σοκολάτες και θα σκάσωωωω, Σαν και αυτόν έχω γίνει [smilie=naka.gif]

Θου και μένα σημερα μου έκανε ένα ξεσπασμα θυμού απίστευτο. Τον πήρα να πάμε στο πάρκο και έκλαιγε λες και τον πήγαινα στον γιατρό. Δεν ήθελε να κατέβει. Μάλλον νύσταζε γιατί ξύπνησε σήμερα στις 9 και είναι νωρίς για τα δικά του δεδομένα (μη βαράς). Μετά είδε τα παιδάκια στο παρκο και χαλάρωσε.

Νατασούλα και γω ένα sling έχω λινό που το χα πάρει για τον Νίκο αλλά δεν τον έβαλα ποτέ τελικά. Τώρα πήρα και έναν manduca για τη μικρή γιατί δεν γίνεται να έχεις 2 παιδιά παραμάσχαλα. Είχα και έναν της chicco που το χρυσοπλήρωσα και μέσα χωρούσε δεινόσαυρος όχι παιδί. Πολυ άβολος.

pebiii η μικρή πολύ μουσίτσα. χαχαα..πεθανα στο γέλιο.

Τον Νίκο από τη γέννηση τον έχουμε με weleda σαμπουάν και ειδικά η κρέμα συγκάματος με καλέντουλα είναι ολα τα λεφτά. Όσο και να τύχει να καεί στις 2 φορές γίνεται περδίκι. Καμία σχέση με sudocream. Το καλοκαίρι τον είχα με λαβέρα αντιηλιακό αλλά δεν έβαζα αφού πηγαίναμε απογευμα για μπάνιο.

egw kserw apo oti exei grapsei h aglaia oti otan paoume xapi gia na kopei to gala apagoreuete na ksaa uhilasoume dia ropalou ....exoun perasei para polla ximika sto gala kai einai akatalilo .

δηλαδη εγω αν κανω δευτερο ειμαι καταδικασμενη να μην το θηλασω????

καπως κουλο μου φαινεται αυτο :roll: εδω ελεγε οτι επιτρεπεται το καπνισμα στον θηλασμο αυτο πειραζει που μπορει να εχουν περασει αρκετα χρονια μεχρι να κανεις 2ο????

απορω....

Γιουχουυυυ... Τι κάνετε??? πιτσες μυρίζω!!! Μόλις τσάκισα ομως 2 πιάτα κριθαράκι και 2 σοκολάτες και θα σκάσωωωω, Σαν και αυτόν έχω γίνει [smilie=naka.gif]

Καλά, δεν παίζεσαι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γέλασα τόσο πολύ με το εικονίδιο... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σε 1 μήνα από τη γέννηση της μπεμπούλας θα είσαι πάλι κορμάρα...Σαν τη Νατάσα.... :D:D:D:D

Το manduca τι είναι;;;;;; :roll::roll::roll:

δηλαδη εγω αν κανω δευτερο ειμαι καταδικασμενη να μην το θηλασω????

καπως κουλο μου φαινεται αυτο :roll: εδω ελεγε οτι επιτρεπεται το καπνισμα στον θηλασμο αυτο πειραζει που μπορει να εχουν περασει αρκετα χρονια μεχρι να κανεις 2ο????

απορω....

όχι βρε εννοεί αν θηλάζεις και πάρεις χαπάκια και μετά καπάκι ξαναθηλάσεις, όχι όπως εσύ μετά από τόσα χρόνια, αφού δεν έχεις γάλα τώρα!!! :roll::roll::roll: ....όπως γράφτηκε πιο κάτω από εκείνη την μαμά: "πήρε χαπάκια για να ρυθμίσει και το γάλα της και ξαναθήλασε"!!!

καλε τωρα το ειδα !!!

βρε αναστασια τι λες ?????!!!!!!!!!

για τοτε μιλαω μετα το χαπι καπακι θυλασμος παλυ ενω υπαρχει το φαρμακο στο αιμα .

ακομα και το χαπι να παρεις για να κοψεις το γαλα ....μετα 40 μερες θηλαζεις κανονικα....!

κανεις επαναγαλακτισμο και θηλαζεις.....

ποσο μαλλον στο 2ο.....

παω να ξαπλωσω 1 ωρα....τοσο θα μου κρατσουν την μικρη....το βραδυ δουλέυω!

γεια σας!!!!! :D

τι κανετε?????εγω ακομα περιμενω να ερθουν τα τεστ με το ταχυδρομειο αν και σημερα ποναει η κοιλια μου αρκετα...οποτε βλεπω να αδειαθετω!!!!!!ας ερθει να ησυχασουμε πια.... ;) αλλιως ας ερθουν τα τεστ να δουμε τι γινεται.... ;) αυτα ειναι τα δυσκολα στα νησια...δεν εχει γιατρους,δεν εχει μικροβιολογικα κεντρα..... :?:?:?:?:?

Καλα ρε κορίτσια πόσα γράψατε;;; :roll::roll::roll:

Τρόμαξα να σας διαβάσω! :o:o:o

Κοιμηθηκα λίγο και τωρα βλεπω την Όλιβ. Είχα ένα ραντεβου σήμερα... τρεχάματα για το γάμο! ;)

Θουλάκι μου μη συγχίζεσαι με το Ντοντάκι! Συμπάσχουμε να ξέρεις! :x

Λενάκι μεσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι να είσαι έγκυος! :x

Καρολ αν θες πίνουμε μαζί καφέ νωρίτερα στο κέντρο. Εγώ σχολάω στις 3 έχω να πάω στο προνοβιας για την προκαταβολή, να αλλάξω ένα δώρα, να αγοράσω δωράκι για το παιδάκι μου και μετά θα περιμένω τα κορίτσια. ;)

Δεν περιγράφω άλλο.

Θα επανέλθω αργότερα!

Και επειδη οι ειδησεις δεν τα λενε ολα

http://www.skai.gr/news/health/article/ ... pis-i1n1-/

για να μη φανει η ανοργανωσια τους :evil::evil::evil::evil:

Απεργια οι γιατροι και οι φαρμακοποιοι και δε θελουν να φανουν τα χαλια τους.Ρε εχει να πεθανει κοσμος....

Παναγιώτα δεν το ξέρεις; Οι μαζικοί θανατοι ασφαλισμένων είναι στα πλαίσια της εξυγειανσης των δημοσιονομικών. :lol::lol::lol::lol:

Σωστηηηηηηηηηη :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε αυτοι θα χαρουν αμα πεθανουμε.Αι σιχτιρ!!!!

Εχουμε χωριστει σε 2 ομαδες!!

Τους πρασινους και τους κόκκινους!!!! :lol::lol::lol:

Οι πρασινοι (ο μπεμπης και εγω) ειμαστε σε ενα υ/δ μερα νυχτα και μας φερνουν τροφη απο το παραθυρο.

εγω βγαινω μονο για τουαλετα.Με τον αντρα μου μιλαμε στο τηλ. και τον Νικολα δεν τον βλεπω.

Το σπιτι μυριζει ντετολ και οινοπνευμα και ειμαστε ολοι με μασκα.

Χαρμα οφθαλμων δηλαδη.

Οι κοκκινοι ειναι πιο προνομιουχοι.ειναι στο σαλονι -κουζινα και εχουν αραξει στους καναπεδες.Αυτο τωρα δεν ειναι αδικια;;;; :twisted::lol::lol::lol:

αχ, γελαω με τα χαλια μας!!!!!!!!!!

Η Αφρο μου ειπε οτι επρεπε στο παραθυρο να βαλω αυτη την πορτουλα για τις γατες και να μου πετανε απο κει ενα ξεροκομματο!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...