Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σκεφτομαι να παω αλλα μετα που θα φυγω θα κλαιει παλι.μαλλον χειροτερα θα τα κανω αν παω. :?:?

Πω πω ρε Καρολ ακομη χωρις νερο;;;; :shock::shock: Πικρα.

Μητσακι μου εγω ειχα ringsling αλλα με τπτ δεν καταφερα να το βολευτω.

Τωρα πηρα αυτο http://www.thebabasling.com/ και εχω αρχισει να κανω προβες.

βιντεο εδω http://www.youtube.com/watch?v=UAWTxCRYHx4

Χρυσα ο Ο. τι κανει;;;επισης τι ιστορικο περιτυλιξης;;; :o Ο Ν. ηταν 3 φορες γυρω απο το λαιμο, ο μπεμπης καμια σχεση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!

νατασουλα καλως ηρθες!! ποτε θα παμε για καφεδακι????

αργυρουλα αυτο εκανα κ εγω κ βγηκε αρνητικο.. αλλα δεν κατουρησα πολυ ωρα, ισως ειναι κ νωρις.. δεν ξερω, ακομα περιμενω παντως, θα δειξει..

ερη μπορει να γελασες με τα μερη που ξεχναει ο τολης τα πραγματα του αλλα οταν τα βρισκω πιστεψε με δε γελαω καθολου!!! μουρχεται να τον πνιξω!!!!!

χρυσα πιστευω θα σε παρακολουθει πιο συχνα προς το τελος κ θα τα δει ολα

ολα καλα θα πανε με το μπεμπε μην ανησυχεις καθολου

νατασαααααααααα μας ελειψες!!!!!!!!!

αχ ρε συ παναγιωτα.... πολυ στεναχωρεθηκα που διαβασα τι κανει ο νικολας...

στο ιδιο σπιτι κ να μη βλεπεστε?? κριμα εισαστε!

ιουλια παμε για καφεδακι!! εγω μπορω παντως! τα μικρα θα τα παρουμε???

καρολινακι??????? ακομα δεν εχετε νερο καλε???????????

αφροδιτακιιιι θελω κ εγω πιτσα!!!!

συμπεθερουκλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κοριτσαρα μου αγαπη μου λες το προαισθημα σου να βγηκε αληθινο???????

ΜΑΚΑΡΙ κοριτσια!!!!!!!

kai mena sto ring sling moy me tsatize o krikos pou kathe fora hthele rithmisma kai strosimo kalo ....auto panagiwta fenete polu kalutero stathero sto koumpoma .

ante thelw empiries gia na to parw kai egw mexri tote

maimou kalh epitixia

http://www.mothercare.com/Babaslings-th ... s=center-7

Αυτο ειναι το baba Sling...μου το ειχε δανεισει μια φιλη μου πριν ερθει το δικο μου..

τελειο ειναι παναγιωτα..

Στην Ελλαδα τα φερνουν τα μαδερκερ και η τιμη του ειναι γυρω στα 70 ευρω..συνιστω ανεπιφιλακτα

Λενα δε μου το ειπε ο γιατρος μου..αλαλ ο γιατρος του σονοκομειου..ουτε ξερω πως τον λεγανε..

καλε ναι..και εγω αυτο λεω...βλακιες λενε..οτι τους κατσει..γιουχου τελειως

αχ καλε σας ευχαριστω ολες!!!!!

περιμενω να ερθουν τα τεστακια hometest κ μετα θα παω για μια χωριακη...

ο κυκλος μου ειναι βεβαια 28 νταν καρανταν, σημερα ειναι η τριτη μερα καθυστερησης..

θα δουμε!!!! :D:D:D

Γιουχου δε λες τίποτα Χρυσα!

Μιτσάκι μου έλα βρε και εσυ αυριο έλααα

Καρολ θα ειχα πάθει εγκεφαλικό τόσες μέρες χωρίς νερό..

Ουφ δεν περνάει και η ώρα να πάμε στο κοπή τη πίτα που έχουμε απέναντι στο Μετροπολιταν.. 3 η ώρα θα πάμε να την κόψουνε..

Σημερα θα έρθει ενας τύπος σπίτι να το δει για να το νοικιάσει..

Μάγδα ελπίζω να είναι όλα καλα.. χάθηκες..

καλησπερα..δε διαβασα τιποτα...

ειμαι τοσο φορτωμενη..δε ξερω τι φαση περναιε ο μιρκος αλλα νομιζω πως θα με χαζεψει :twisted:

δε ξερει τι θελει..

ολο κατι θελει κ μετα μου το αλλαζει..νιωθω οτι ξεφευγω απ το ελενχο οσο υπομονη κ να κανω..ελεοςςςςςςς

ασε που στο ηλιο κανει σα το michael jackson

ΑΝ ΕΙΝΑΙ καροτσι η αμαξι μολις τον χτυπαει ο ηλιος τρελενεται.

κλααααααααααααμα

αλλ στο παιχνιδι μια χαρα ειναι αν το χτυπαει ο ηλιος..με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου

ενα θα σας πω..τον εβαλα για υπνο..ηθελε στο κρεβατι του μωρου..τον εβαλα..δε ζητησε ΟΥΤΕ γαλα ουτε τιποτα..

τωρα καθετε μεσα κ ταρζανευει..τον ακουω

κ δε με αφησε ουτε το παντζουρι να κλεισω ..κ το φως το ηθελε ανοιχτο..

οχι πειτε μου δε παειζει με τα νευρα μου?

ε τον αφησα ετσι κ εφυγα..ας κοιμηθει με ανοιχτα παντζουρια κτλ :twisted::twisted::twisted:

Θούλη να φέρω και τη δικιά μου να κάνουν παρέα;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Δεν ξέρει τι θέλει....Αν δεν της κάνεις το χατήρι, ουρλιάζει.... :shock::shock::shock: Έχει καμια εβδομάδα που τα άρχισε αυτά τα κόλπα... :roll::roll::roll: Όταν πάρω άδεια και αν συνεχίσει έτσι, θα γίνω μητροκτόνος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με βλέπει που βάφομαι να φύγω για δουλειά και αρχίζει "Δωσε μου καγιόν...Βάλε μου μάχαρα..Ρουζ"..Κάνω πως της βάζω, θέλει να τα πάρει αυτή με τα χεράκια της, δεν της τα δίνω, ουρλιάζει, χτυπιέται...

2ο σκηνινό σημερινό..."Βάλε μου τα ταγούδια...Τα χώματα"..Αργότερα της λέω θα τα βάλει η γιαγιά..Τώρα κοιμούνται...Χτυπιέται στο κλάμα... :?:?:?:?

3ο σκηνικό σημερινό....Ζητάει νερό, της δίνω το ποτηράκι της, πίνει λίγο και το υπόλοιπο το φτύνει πάνω της..Γίνεται μούσκεμα..Τη ρωτάω "γιατί το κάνεις αυτό;;;", της παίρνω το ποτηράκι και άρχισε και ούρλιαζε....Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ... :?:?:?:?:?

Πόση υπομονή να κάνω η μάνα;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Και λείπω και όλη μέρα..Που να ήμουν εκεί τι θα γινόταν.... :?:?:?:?

Μου λέει η μάνα μου, την πήγε στο πάρκο,ούρλιαζε και στο πάρκο.... :?:?:?:? Ήθελε να πάει στις κούνιες και την τσουλήθρα που είναι για τα μεγάλα παιδιά...Δεν την άφηνε η μάνα μου, ούρλιαζε, την δαγκωνε... :o:o:o Μου λέει η μάνα μου "Δεν την ξαναπάω..Ρεζίλι με έκανε"... :oops::oops::oops:

Βγάζει τραπεζίτες, μου ζητάει πιπίλα όλη την ώρα (μέχρι τώρα μόνο στον ύπνο την έπαιρνε), της δίνω μετά από πολύ γκρίνια, φωνάζει "Ε θέλω αυτή...Άλλη πιπία δώσε μου"... :evil::evil::evil:

Πάω να τη ντύσω για να τη βάλω για ύπνο...Πάω να της βάλω φορμάκι...Χτυπιέται, κλωτσάει..."Ε θελω φομάκι...Πυτζάμες μου θέλω...." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Τι να κάνω;;;;Πως να αντιδράσω;;;;; ~x(~x(~x(:-?:-?:-? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Είναι της ηλικίας ή απλώς έχει γίνει κακομαθημένη;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::cry::cry::cry:

Θου και Γωγω..η απαντυση ειναι μια..terrible twos..υπομονη μεχρι αν γινουν 3..τι να πω..

εγω προετοιμαζομαι ψυχολογικα για κατι παρομοιο..

για την ωρα οταν ο τζεφουλςη κανει κατι τετοια κολπα τον παιρνω και αλλαζουμε δοματιο η παρασταση..πχ του βγαζω τα βιβλια του και ξεκιναμε να" διαβαζουμε"..

Γι ατην ωρα καθετε..δεν ξρω ομως για ποσο καιρο θα πιανει αυτο..οποτε οπλιζομαι με υπομονη

χρυσα μαλακιες σε ειπαν..εμενα ο θοδωρης ηταν τυλιγμενος 4 φορες στο λαιμο..

καθε εγκυμοσυνη διαοφρετικη..

αλλα για ρωτα κ το παπανικολαου να σε πει..

παναγιωτα ρε λες να κολλησε κ το μωρο?αχ το γιαβρι μου ο νικολας..ρε πανε να το δεις..καλα λενε τα κοριτσα

απο ποτε εχεις να το δεις?ο αντρας σου καλυτερα?

λενα ποτε ειπες ερχονται τα τεστ????????αχ μακαριιι

ιουλια ναι..αυριο να πουμε 6,30 στο κοσμος?νατασουλα?νατασα?βενι?αναστασια?μπορειτε?λενα εσυ ειπες οκ ε?

η αναστασια που χαθηκε? :(:(:(

γωγωκα εφτασες καλε 30 βδ?ντοοοοινκ

ποτε κιολας?

αχ κ σενα ετσι κανει?μα δε γινετε...εγω δε χαιδευω..οκ καλο κ αυτο αλλα δε αφηνω να περασει το δικο του

εμενα ας πουμε σημερα του λεω παμε βολτα με το καροτσι/?λεει ναι

ειμασταν στο αμαξι παω να τον βγαλω απ το καρεκλακι του με λεει οχι..δε λεω τιποτα..

μετα βγαζει μονος τα χερια..

τον βγαζω τον βαζω καροτσι αρχιζει ουρλιαζει οχι καροτσι.

του λεω παμε σπιτι..λεει ναι..

κανω κινηση να παμε σπιτι γκαριζει θελει βολτα?

ε κ τα παιρνω κ με ακουσε η γειτονια?ε οχι να με κανει οοοτι θελει..κ αλλα γιναν αλλα θα γεμισω σελιδες

τελικα κοιμηθηκε ο μικρος στου μωρου το κρεβατι..οχι πειτε μου αν το ξαναζητησει να το αφησω??????

αχ δε ξερω πως να πραξω :cry::cry::cry:

αργι τελικα θα τη παρουν τη μικρη?

αφρο αυριο θα παρεις κ το μανωλη μαζι?εγω πιστεψε με θα τον αφηνα με το μπαμπα του

καρολ με το προσωπο καλυτερα?που εβαλες αλλη κρεμα?

ερη καλα ειμαι..εσυ?ο μικρος?

σισσιω ακομα δε εισαι καλα?κ γω..δε ειμαι στα κλυτερα μου..με πεθαινει ο μικρος με τη γκριναι του παραξενια του να το πω

νατασα οοοοχι δε σε ξεχασα..αλλα τα ειπαμε στο τηλ..μακια

βικυ κανα νεο απ τη γλωσσου?

μπεμπουλης πιανει δηλαν του λες οχι?για πες να ξερουμεεεε

εγω θα γφερω κ το μικρο.

Κοπελιές εγώ ρινγκ σλινγκ έχω και με καταβόλεψε. Ειδικά για το καλοκαίρι είναι σούπερ.

Δημητρούλι να προτιμήσεις ένασ λεπτο ύφασμα (λινό κατά προτίμηση) για να μη σε ζεσταίνει. To baba μου φαίνεται λίγο χοντρό. Επίσης η στάση θηλασμού πως είναι;;; Σαν αυτή στο απλό σλινγκ;;

Χρύσα το πρώτο ππου εβαλες είναι pouch και είναι κυρίως για νεογέννητα.

Εγώ για τώρα το χειμώνα και για όσο έχει κρύο χρησιμοποιώ αυτό.http://www.perithilasmou.gr/products.ht ... egory_id=6

που μου το πήραν 2 φίλες!! :lol::lol::lol:

Είναι πολύ πολύ σταθερός. Μοιράζει το βαρος ομοιόμορφα και γενικά μ'έχει εξυπηρετήσει άψογα. Δεν έχω δοκιμάσει να θηλάσω όμως γιατί απ'ό,τι είδα δεν υπάρχει στάση. Θα βρω όμως κάποια πατέντα. ;)

Αργότερα το καλοκαίρι θα πάρω και ένα mei tai για να τα έχω όλα!!!

Ρε κακούργες;;;;

Για πίτσες μιλάτε;;;;;

Εγώ μόνο λαχανικών μπορώ να φάω....

Θα ψάξω και για κανένα φυτικό τυρί γιατί αυτός εδώ δίπλα μου με τα βιολογικά δεν έχει. :(:(

Τι να κάνω;;;;Πως να αντιδράσω;;;;; ~x(~x(~x(:-?:-?:-? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Είναι της ηλικίας ή απλώς έχει γίνει κακομαθημένη;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::cry::cry::cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ....έτσι είναι τα παιδιά, ....μεγαλώνοντας αλλάζουν....θα αλλάξει και ο Ντόντος αλλά και η Ιωάννα....επίσης αν τους δίνεις ό,τι ζητήσουν και μια φορά δεν το δώσεις λογικό είναι να φωνάξουν και να ουρλιάζουν....πρέπει να είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και να τους εξηγούμε....κοινώς υπομονή!!!! :!:

Θούλη δεν ξέρω ρε συ αν θα την πάρουν....και εμένα με εκνευρίζει πολλές φορές την ημέρα αλλά θα μου λείψει φοβερά αν πάει παιδικό!!! :(:x:x:x ..είμαστε αυτοκόλλητες, παντού μαζί πάμε και την επόμενη εβδομάδα που έχω το τεστ ΠΑΠ μαζί θα είμαστε!!! :?

Αφροδιτακη μου το πηρα απο το μαγαζι με βρεφικα μεσα στο ΡΕΑ.Εκανε 70 ευρω.

Απο ιντερνετ δε βρηκα με αντικαταβολη και πει_παλλ δεν εχω.Πιστωτικη φοβαμαι να δωσω.

Παντως εχουν και τα μοδερ κερ στη ιδια περιπου τιμη.

Κατσε να δω αν θα βολευει και θα σου πω.μην το παρεις και παει χαμενο ;)

Θουλιτσα και ο δικος μου με τον ηλιο ετσι κανει.Φετος θα του παρω γυαλια ηλιου.

συμπεθερα καταρχας δε θα γινεις μητροκτονος :lol::lol::lol::lol::lol:

τι σουκανε η ερμη η μανα σου?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι δυσκολη αυτη η ηλικια, λιγο πολυ ολα τα παιδακια ετσι κανουν..

ο αναστασης θελει μπιρι μπιρι, τον βοηθαει πολυ οταν του εξηγω

γενικα πιστευω οτι θελει υπομονη κ οχι φωνες

εγω οσες φορεςτου εχω φωναξει γινονται χειροτερα γιαυτο κ το εχω σταματησει

δοκιμαζει τα ορια σου, ελπιζω να μη ζηλευει πολυ οταν ερθει η μπεμπουλα!

τιμωρια τη βαζεις???

εγω καθε φορα που τον προειδοποιω οτι θα μπει τιμωρια (η τιμωρια του ειναι 2' πανω στον καναπε)

παει ξαπλωνει πανω στον καναπε μετα απο λιγο κατεβαινει γελωντας κ μου λεει τιμωιιια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο αναστασης μπορει να ειναι ζωηρος αλλα σε γενικες γραμμες ειναι υπακουος

ενταξει τον πιανουν κ αυτον τα διαολια του που κ που αλλα γενικα ειναι πολυ καλο παιδακι, υπακουος πολυ

θουλαρα εγω για αυριο ειμαι μεσα στανταρ.. εκτος αν γεννησεις κ ερθουμε για καφε στην κλινικη :lol::lol:

τωρα για την κουνια δεν ξερω... ενταξει στην αρχη δε θα κοιμαται εκει το μπεμπε αλλα μην δυσκολευτεις πολυ να του το κοψεις, ξερω γω..

τα τεστ σημερα το πρωι σταλθηκαν με κουριερ, σημερα το απογευμα αυριο πρωι φανταζομαι οτι θα ερθουν..

θα σας πω νεα!!

τελικα κοιμηθηκε ο μικρος στου μωρου το κρεβατι..οχι πειτε μου αν το ξαναζητησει να το αφησω??????

αχ δε ξερω πως να πραξω :cry::cry::cry:

όχι να μην τον βάλεις, γιατί τι θα κάνεις όταν γεννηθεί το μωρό? θα το βγάζεις για να βάλεις τον θοδωράκο? ........ θα πρέπει να φέρεσαι το ίδιο και στους 2!!!....για μένα κακώς τον έβαλες και σήμερα!!! L-)[-x[-x[-x

συμπεθερα καταρχας δε θα γινεις μητροκτονος :lol::lol::lol::lol::lol:

τι σουκανε η ερμη η μανα σου?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...το πρόσεξα και εγώ αλλά είπα να μην στενοχωρήσω την εγκυούλα :x:x:x:x:x

Νατασα μου η σταση θηλασμου ειναι παρομοια.Easy tiger και το ξαπλωνεις.

Δωσε πολλα πολλα φιλια στα κορτσουδια!!!!

Ρε Γωγω αυτη τη μαλάκια με το ποτηρι και το νερο μου λες γιατι την κανουν;;;;Εγω του φοραω μονο πυτζαμες γιατι τα φορμακια τα ξεκουμπωνε και τα εβγαζε. :evil::evil::evil::evil:

Θουλι ο Ντοντος που κοιμαται κανονικα;;;σε κρεβατι ή σε κουνια;;σε δικο του δωματιο ή μαζι σας;;;Την κουνια απο το νινι στο δωματιο σου την εστησες ή στο παιδικο;;;;

Αρτζι μου εγώ γενικά προσπαθώ να είμαι σταθερή...Δεν της δίνω ό,τι ζητάει, αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι δεν έχω υπομονή...Δεν αντέχω να ακούω την γκρίνια της και υποχωρώ...Ρε χτυπιέται λέμε...Κλαίει με λιγμό και γίνεται κατακόκκινη από τα νεύρα... :?:?:?:?:?:?:?

Θου έφτασα 30 κι εγώ.... :D:D:D:D:D:D:D:D Κι εμένα μου τα κάνει αυτά...Λέμε να κάνουμε κάτι, λέει ναι και μετα όχι και ουρλιάζει... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μην τον ξαναφήσεις στο κρεβάτι του μωρού...Δηλαδη όταν γεννηθεί ο μικρούλης τι θα γίνεται;;;;; :roll::roll::roll: Εύκολα βέβαια να το λες, δύσκολο να το κάνεις... : :?:?:?:?

Χρύσα κι εγώ μέχρι τώρα την απασχολούσα με κάτι άλλο....Τώρα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμπεθέρα δίκιο έχεις...Δε θα γίνω μητροκτόνος...Παιδοκτόνος θα γίνω... :lol::lol::lol::lol: Τιμωρία δεν τη βάζω.... :roll::roll::roll::roll: Μόνο την απειλώ ότι θα μπει τιμωρία...Αλλά και τι τιμωρία να τη βάλω;;;;; :roll::roll::roll: Ουφ!!!! :twisted::twisted::twisted:

Η Ιωάννα δεν είναι υπάκουη.... :twisted::twisted: Είναι ατίθαση!!!!Την ξέρεις!!! :evil::evil:

Νατασάκι και μόνο που βλέπω αυτόν τον μάρσιπο πνίγομαι... :?:?:?:?:?:?:?:?

Παρακαλώ σχολιάστε....

Το έγραψε μανούλα στο φόρουμ.

'Επισης μεχρι να στρωσει ο θηλασμος μην πινετε πολλα υγρα και σουπες γιατι ετσι ερχεται περισσοτερο γαλα και πετρωνει το στηθος! Εγω μεχρι και χαπι που κοβει το γαλα πηρα στην αρχη για να τα καταφερω (ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ)'

Τί άλλο θα ακούσουμε από γιατρό................

Θα τραβήξω τα μαλλιά μου... ~x(~x(~x(~x(~x(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...