Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!!

Πως είστε; τελικά τι αποφασίστηκε;

Αύριο κατα τις 6:30 στην Τερίνα; Η Γωγώ είπε οτι θα φύγει λίγο νωρίτερα και θα την περιμένουμε. Αν είναι να ειδοποιήσουμε και τη Γιώτα.

Εν τω μεταξύ αυριο έχει τη γιορτή της η κόρη μου. Είναι του Αγ. Χαραλάμπους. :?:?:?

Όχι πως θα έκανα γιορτή, αλλά αν έρθουν οι νονοί της, θα φύγω νωρίτερα κοριτσάκια μου... :oops::oops::oops:

Το είχα ξεχάσει εντελώς η κακούργα... :oops::oops::oops:

Ερη στείλε κανα μνμ γιατί έχω πολύ δουλειά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ Παναγιώτα γιατί δεν πας να τον δεις;;;

Βάλε μάσκα και άλλα ρούχα και πάνε δες τον. Κριμα είναι ο καημένος...

Σε διαβάζω και πονάει η ψυχή μου....

Για τον μικρό να χαίρεσαι που θηλάζει!! ;);)

Σισσιώ τί κάνεις;;;

Καιρό έχω να σε πετύχω...

Μα απορω!!!!Δε σου αρεσει το Παναγιωτης;;;Ααααα δεν υπαρχει πιο τελειο ονομα!!! :-p:-p8-}8-}8-}8-}:lol::lol::lol:

Παω να ξεβρωμιστω. #-o#-o:ymsick::ymsick:

Η μανα μου οταν πλενεται λεει "λουσκα μπανιαρισκα" και εγω της λεω ντα ντα(ρωσσικα δηλαδη) :lol::lol::lol:

αχ παλυ καλα σισσιω ...γιορταζει ο νοος του Μανωλη ....θα το ξεχνουσαμε :oops:

δεν ξερουμε ...κατι να μασ αρεσει γιατι το παναγιωτησ δεν μασ αρεσει :( ναι του μπαμπα μου ειναι .

νιωθω και ασχημα που θελω και δευτερο ονομα :(

Παναγιώτη λένε τον αντρα μου! Επίσης λένε την Παναγιώτα μας!! Τέλειο το όνομα!! :lol::lol::lol:

Νατάσα μου! :x:x:x Έχω τα ψυχολογικά μου τωρα τελευταία... Κατα άλλα υγιαίνω...

Αχ και μεις στα Γιάννενα έτσι λέμε! :lol::lol::lol:

Άφρο τί όνομα σκέφτεστε;

Επίσης ένα έχω να πω... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! :twisted::twisted::twisted:

Αφρι μη νιωθεις ασχημα...

ουτε εμαν μου αρεσει το Γιαννης που θα βγαλουμε το δευτερο αν ειναια γορι..αλλα δε θελλω να στεναχωρισω τον μπαμπα μου....

ενω αμα ειναι κοριτσι θα ειναι Ιωαννα Μαρια οποτε ..

Την κυριακη εντωμεταξυ που πηγαμε στη θεια μου μου λελει πως αμα κανω κοριτσι να το βγαλω Σιμελα...

αχχχχχ..

Ρε παιδια ερωτιση..πως μπορεις να "απορριψεις" εναν υποψιφιο νονο χωρις να σε παρεξηγησει..

καποιοι φιλοι του Οδυσσεα εμαθαν οτι ειμαι εγγυος και πλακωσαν οι μνηστηρες

δεν ξερω αλλα στην επιλογη νονου γι'αυτο το παιδι ειμαι λιγο καπως

παναγιωτα καλα σε λεει η Νατασα ρε...

βαλε μασκα και μια ρομπα που θα βγαλεις μετα και καντου μια αγκαλιτσα..ακομα καλυτερα πανε τωρα πριν κανεις μπανιο

Σισσιω αντε ρε..φιλακια στη Χαριλινα

καλημερα ομορφες!

ειμαι σχολειο κ εχω λιγη ωρα!

καλα να περασετε αυριο στο καφεδακι!

Λενα μακαρι να εισαι!στο ευχομαι ολοψυχα!! :):):):):)

κοριτσια εμεις αυριο απογευμα θα παμε κοσμος για καφε;;;;κααααατι ειχε πει πριν ημερες η θουλη κ το εδεσα σχοινι κορδονι! :lol::lol::lol:

θελετε;;

κατι πηρε το ματι μου για παρεξηγηση....ελπιζω να περασει γρηγορα...ή καλυτερα,να ηταν ιδεα μου! :oops:;):)

Παναγιωτα δε συναντιεστε καθολου με τον αντρα σου;βρε βγες με τη μασκα λιγο..περαστικα σας..η μαμα σου ειναι καλα;ευχομαι το νινι να μην αρρωστησει!

φιλια σε ολες!

ακομα δεν εχουμε μιλισει σοβαρα με τον κωστα για δευτερο ονομα .

δεν θελουμε να πικρανουμε τον μπαμπα μου ,αλλα η μαμα μου μου εχει πει αρκετες φορες οτι δεν υπαρχει θεμα ετσι κι αλλιως ο αδερφος μου θα βγαλει τον μπαμπα μου και σε αυτους αυτο μετραει γιατι θα εχει και το επιθετο .....ναι ναι ξερω τα σχολια ....

απο την αλλη εμας δεν μας αρεσει η σκεψη και τα δυο ξαδερφια να ειναι με το ιδιο ονομα ,αν δεν το εβγαζε και ο αδερφος μου δεν θα το σκευτομουνα καν .μετα ο αδεφοσ μου θα βγαλει τωρα τον μπαμπα μας και για το δευτερο πολυ πιθανο να βγαλουν ασχετο ονομα γιατι υπαρχει ηδη το ονομα των πεθερικων του (ειναι το ιδιο) ....ναι καπου με πιανει το εγωιστικο μου και λεω γιατι αυτοσ να επιλεξει το δευτερο και να μην παει με το εθιμο και εγω να παω ....

τελος δεν θελω να πικρανω τον μπαμπα μου καθολου μα καθολου και ουτε να μου την πουνε και τα πεθερικα μου γιατι δεν εβγαλα τον μπαμπα μου ...(με την καλη εννια) .

σκευτικα να του πω οτι θα το βγαλουμε Μαριο και να του πω "μπαμπα μην πεισ τιποτα ,εχουν τουλαχιστον το ιδιο θεμα" (την παναγια) :lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Μπαμπας μου παλη δεν εχει προβλημα ..αλλα ξερω οτι θα χαρει..και δεν θελλω αλλα γιαννακη καπως μου παει..ενω σε γυναικειο Ιωαννα πχ μου αρεσει πολυ

Ιουλια μου τα φιλια μου!!!

Επίσης ένα έχω να πω... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! :twisted::twisted::twisted:

Δεν μιλούσαμε μπροστά σου αλλά από πίσω σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εσύ γιατί γύρισες να ακούσεις?!!! 8-}8-};;)

και εμένα, συγνώμη, αλλά το Παναγιώτης και το Γιάννη, Γιώργος δεν μου αρέσουν!!!! τα βρίσκω πολύ συνηθισμένα ονόματα....και το Λουκάς έτσι και έτσι!!! :?:?

Μάγδα τι κάνει η Μαρκέλλα σήμερα μετά το χθεσινό χτύπημα? :!:

Και μενα μαρεσει το Πάνος.

Αχ Παναγιώτα μου τι τραβάς ρε συ! Τον καυμένο τον Νικόλα!

Σισσυ το απόγευμα θα σε πάρω τηλ γιατι εχω ξεχάσει το κινητό μου σημερα. Την πήρα την Γιώτα και της είπα ότι λέμε μάλλον για Τερίνα αυριο το απόγευμα. Ειπε ότι δεν έχει πρόβλημα με το που..

6.30 η ώρα Τερίνα λοιπόν!!!

καλημεραααααααααααα

τι κανετε?

Παναγιωτα μου γλυκια το πηρα... :-*:-* αντε μωλε και παλι περαστικααααααααααααααααα...οσο γάυτο που λες το σκεφτομαι και εγω μαμωτο...

Αναστασια μου...το πηρα και το δικο σου το γραμμα :lol::lol: το αννουλι μας τι κανει?

Μαγδα μου που εισαι βρε? η μαρκελλα πως παει με το μαμ?

Γιωτακι σου στειλα μην.στο κιν...χθες...ο ταλιμπανακος μας καλα? ποτε θα παμε για καφεδακο?

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυ...που εισαι εσυ λαβ? μην αγχωνεσαι μωλε με αυτα που λενε..ολα καλα θα πανε...μμμμμμμμμμ πηγαμε βολτουλα χθες ε? καλα εκανες ...

θουυυυυυυυυυυυυυ καλε ποτε θα ερθει το μπεμπε??????

σαυροπιγκουινακι τι λες σημερα για καμμια συναντηση ? :lol::lol: εγω μπορωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! αθηνα σχολαω στις 4...αν θες οπου θες...μεσα ειμαι...και θησειο θα ταν τελεια...αλλα μαλλον κανονιζω χωρις τον ξενοδοχο ε? :lol::lol::lol:

σισσιωωωωωωωωωωω? που εισαι εσυ πειραχτηρακι μου????????? :lol::lol:

αφρο μου τι κανετε??????

αρτζι?

μακιαααααααααααα

μαιμουδακοοοοοοοοοο εχεις καθυστερηση????????????μακαριιιιιιιιιιιιιιι..πτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol: σου φτασε η ροχαλα?????

σημερα ηθελα να βγω για καφε και δεν μπορει κανεις.............. :(:(:(

αγαπες δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση..ειμαστε ακομη χωρις νερο απο την κυριακη!!!!!!!!! :twisted::twisted: με διαλλειμματα και το καινουργιο αν θυμαστε και χωρις τηλ...νομιζω λειπει το ρευμα και γυριζουμε στην εποχη του μεσαιωνα!!!!!!!!!!!!!!! μη χιεσω..

χθες πλυναμε την παπενια με μπουκαλια... :shock: το ιδιο και εγω ενας θεος ξερει πως λουστηκα....

θελω να βγω εξω σημερα και να γυρισω το βραδυ .. :lol::lol: αλλα μονο μου δεν λεει...αχ μωρε και εσεις το κανονισατε για αυριο...το καροτακι δεν σας αγαπα καθολοουυυυυυυυυυ

....καντε το την αλλη φορα καμμια τεταρτηηηηηηηηηηηη..... :D:D:D ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που λεει και το παπι μου!!!!

μόλις τώρα διάβασα την πίτσα της συμπεθέρας μου στο μπλοκγ της, αυτή θα κάνω, που έχει και γραμμάρια και ml!!! :x:x

ξέχασα να αγοράσω τομάτα ή τοματοπελτέ!!!! :o:o:o

συμπεθέρα μόλις δέχθηκα ένα email, που λέει την ταυτόχρονη ώρα και θερμοκρασία σε όλο τον κόσμο, αυτή την στιγμή στο Μόντρεαλ είναι -14, στο Ottawa (Ontario) -12 και στο Québec (Québec) -19!!!!....ήθελα να σου στο στείλω αλλά δεν έχω το email σου!!!! :x

Καλημέρα...Έχω πολλή δουλειά...Ενώ έλεγα θα πάει χαλαρά η εβδομάδα μιας και έχω τελειώσει τα δικά μου, μου έδωσε χθες το βράδυ κι άλλο θέμα ο προϊστάμενος που δεν είναι δικό μου αντικείμενο.... :evil::evil::evil::evil: Και φυσικά πρέπει να το κάνω!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλέ η Γιώτα έγραφε κάπου για Δουκίσσης Πλακεντίας;;;;; :roll::roll::roll: Δίπλα στο σπίτι μου είναι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ είμαι οκ για τερίνα.... :D:D:D:D Και να αργήσω ένα μισαωράκι δεν πειράζει....Εεεεεεεε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Θα με περιμένετε!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο έχετε λόξυγγα από το πρωί;;;;;;; :lol::lol::lol: Ξυπνήσαμε και την ώρα που ο Γιώργος έπινε καφέ και εγώ έτρωγα δημητριακά, του έλεγα "πρέπει να βρω τρόπο να πάω στο παρτυ το Σάββατο"....Ψάχναμε λοιπόν εναλλακτικές και η Ιωάννα είχε έρθει και μου μίλαγε, αλλά εγώ δεν την άκουγα και συνέχισα να μιλάω με τον Γιώργο...Νευριάζει λοιπόν σε κάποια φάση η μικρή και μου λέει "Μαμάααα σου μιλάω....Σταμάτα!!!!!!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Της λέω "Συγγνωμη αγάπη μου δε σε άκουσα...Τι θες;;:" Με ρωτάει λοιπόν: "Θα πάμε γενέθια;;;;" Της λέω "Ναι..Το Σάββατο..Θα πάμε στα γενέθλια του Μανωλάκη"....Και γελούσε και έκανε χαρές...Μετά από λίγο μου λέει "Γενέθια Μανώλη"...Της απαντάω "Ναι.Θα πάμε στα γενέθλια του Μανώλη.Τι θα πειςν εσύ;;;;;"..Και λέει "Χόνια πολλά..."..Και τι τραγουδάκι θα πούμε στο Μανωλάκη;;;;; Άρχισε να το λέει λοιπόν "Να ζήσεις Μανωλάκη κλπ" και στο τέλος λέει "Να μια σοφός".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Της λέω όχι μια...Ένας σοφός!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν, τι άλλα;;;

Εγώ δε ζηλεύω...Δε μου αρέσουν οι πίτσες.... :ymsick::ymsick::ymsick:

Τι άλλα;;;;;;;;;

Παναγιώτα ελπίζω το νινί να μην έχει τίποτα...Μωρέ τον λυπάμαι τον Νικόλακη..Κρίμα είναι η ψυχούλα μου να στερείται τη μανούλα.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Νατάσααααααααααααααααααα το εικονίδιο αυτό το είχα βάλει εγώ πριν καιρό...Εμένα πάντως μου μοιάζει για παρτούζα.... :oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα δεν κατάλαβα τι έγινε στο νοσοκομείο.... :oops::oops: Τι δεν τους έχεις πει;;;; :oops::oops::oops:

Μαιμού μακάρι να είσαι έγκυος.... :x:x:x Τα είπαμε εμείς!!!! :D:D

Θουλάρα είσαι εδώ αγάπη;;;;Τι κάνεις;;;;

Σίσσι αύριο γιορτάζει και η πεθερούλα μου.... :D:D:D Χαρίκλεια... :?:?:?

Άρτζι τα φιλιά μου..... :x:x:x

Καρολ μην κλαις..Επίτηδες την κανονίσαμε αύριο τη συνάντηση για να μην έρθεις.... :lol::lol::lol::lol:

Εγώ σε μια εβδομάδα ακριβώς έχω ντόπλερ...Σήμερα συμπληρώνω 30 εβδομάδες... :D:D:D:D

Καλησπέρα μανούλες! :D

Συμπεθερούλα μου, περαστικά σε όλους σας! Ελπίζω το μικρούλι να την περάσει ξώφαλτσα!!! :x

Λοιπές Αθηναιοφιλενάδες, δήλωσα συμμετοχή κι εγώ στο καφεδάκι, αλλά με γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας!!! :evil: Εντάξει, φέρω την κατάρα, αλλά που ξέρεις... Μπορεί αύριο να λυθεί!!! :lol: 6.30 Τερίνα κι είναι οριστικό; Εγώ αν τα καταφέρω, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω με τη μικρή! Στείλτε μου ένα κινητάκι παρακαλώ, κάποια που θα πάει σίγουρα! Σισσιώ, Έρη, Γωγώ!!! Δεν λέω τίποτα περ/ρο, γιατί έτσι μπορεί να μου κάτσει το αυριανό!!! :lol:

Χρυσουλάκι μου, κι εμένα απείρως κουφό μου ακούγεται αυτό που σου είπαν περί προδιάθεσης. Στο εξήγησαν τουλάχιστον με κανένα επιστημονικό επιχείρημα ή απλώς πέταξε τη βλακεία του για να σε αποθαρρύνει ο τύπος; :evil:

Λένα-μελλοντική-συμπεθερούλα, κι εγώ πέθανα στο γέλιο με την ταυτότητα στη συσκευασία απ' τις σερβιέτες... Πως το κατάφερε αυτό;;;;;;;; :shock::lol: Εύχομαι κι εγώ ολόψυχα να είσαι.... :YMHUG: [smilie=binkybaby.gif]

Νατασούλι, μπράβο που είστε όλο στις βολτούλες!!! Σε χαίρομαι!!! :D by the way, έχω ερώτηση περί slings κλπ... Θέλω πριν γεννήσω, να έχω προμηθευτεί έναν μάρσιπο, τύπου ring sling, αλλά υπάρχουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ είδη που έχω μπερδευτεί! :shock: Θα μου πείτε, όσες χρησιμοποιήσατε, ποιός σας βόλεψε περ/ρο; Το ring sling πχ μου φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά αναρωτιέμαι μήπως είναι άβολο όλο αυτό το κομμάτι ύφασμα που κρέμεται... Ή όχι; Θέλω έναν δροσερό (γιατί θα είναι καλοκαιράκι) που να εξυπηρετεί για θηλασμό ΠΑΝΤΟΥ!!! :D Πείτε γνώμες σας θερμοπαρακαλώ!!! :D

Κάτι τέτοιο ίσως....????

http://www.facebook.com/pages/Ntantagr- ... 4040496968

Ήθελα τόσα πολλά να σχολιάσω, αλλά τώρα έγιναν αχταρμάς στο κεφάλι μου, τα ξέχασα! Συγχωρέστε με! :oops:

Σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά!

Μιτσάκι κι εγώ θέλω ring sling να πάρω πριν γεννήσω...Στην Ιωάννα είχα μάρσιπο Chicco και δε με βόλεψε καθόλου... :?:?:?:?:?:?:twisted::twisted::twisted:

Σώπα καλέ..Θα μας κάνεις την τιμή να έρθεις στη συνάντηση;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Έρη και γω το ξέχασα σήμερα το κινητό μου...

Γωγώ και μένα γιορτάζει η πεθερα ου, αλλά... γιορτάζει και ο πεθερός μου! :roll::roll::roll:

Μητσάκι δεν το σχολιάσαμε για να μην το χρουζουζέψουμε! :lol::lol::lol:

Αργυρούλα που τα πουλάς αυτά!! μου τα λέτε στη μούρη μου γιατί θα γίνω μια Θεα με τη δίαιτα που κάνω και μετά θα ζηλεύετε!! :lol::lol::lol::lol:

Κάρολ έλα αυριο στην Τερίνα!!! :x

Σας φιλώ προς το παρόν!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...