Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 32-ΟΧΙ άλλη αρρώστια!

Recommended Posts

Λένα πολύ γέλασα με τα μέρη που ξεχνάει τα κλειδιά του και την ταυτότητα του ο αντρας σου!!! Πολυ γέλιο!

επίσης ;;):YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Μακάρι να εισαι ρε, θα χαρώ πάρα πολυ!!!

Γιωτα μπορείς να πάρεις προαστιακο απο τον Πειραιά, να αλλάξεις τραίνο στα Λίόσια και να πας Νερατζιώτισα. Αυριο θα συναντηθούμε έτσι?

Γιώτα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... E%B1%CF%82

Αφρο θα σε φέρει ο Κωστας?

Ταο Ταο τι κάνεις?

Συμπεθέρα εγώ έχω αγχος να πάω οπουδήποτε χωρίς το πορτοφόλι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμπεθέρα εγώ έχω αγχος να πάω οπουδήποτε χωρίς το πορτοφόλι μου!

πάω μόνο μέχρι το σχολείο του Λ., χωρίς πορτοφόλι, δεν το χρειάζομαι, ξέρω ότι δεν θα χρειαστώ χρήματα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll: ρε συ είναι απόσταση μόνο 4 λεπτά με το αυτοκίνητο!!!! δεν είναι αποστάσεις Αθήνας!!! :roll::roll::roll::)

εκεί θα συναντηθείτε? δεν το διάβασα πουθενά, μάλλον τα είπατε μέσω τηλεφώνου!!! ;)

εγώ το βλέπω, άλλη θα πάει Τερίνα, άλλη στο Mall, άλλη στο Θησείο.....κ.ο.κ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Γιωτα παντως βολταρει στις γειτονις της Αθηνας τωρα...χαχαχα...

μολις μιλησ αμαζι της..βριζει τα ΜΜΜ...

ΛΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο χτες θελλω να στο πω!!!!!!

Μακαρηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζα!!! x_xx_xx_x

Τί κάνετε;;;

Έχω μέρες να σας γράψω...

Τη Δευθτέρα προσπάθησα να μπω κανά δυό φορές και δεν τα κατάφερα και χθες δεν πρόλαβα. Όποτε καθόμουν να γράψω κάτι γινόταν....

Όχι οτι σας νοιάζει και πολύ αλλά έτσι για να δικαιολογηθώ! :lol::lol::lol:

Τα κορίτσια μου είναι μια χαρά! Η Ειρή νη μουρλαίνεται και η μικρή φουσκώνει! Έχει και τέλειο καιρό οπότε κάθε μέρα είμαστε στη βόλτα!!!

Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω...

Παναγιώτα περαστικά σας ρε συ. Μην αγχώνεσαι και τόσο. Γρίπη είναι... Τα ΜΜΕ το κάναν μεγάλο θέμα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Να αναρρώσετε το συντομότερο...

Θου γέννα ρε συ να χαρούμε!!!!

Αναστασία μου σε πήρα τηλ χθες αλλά με γείωσες... :lol::lol:

Γιατί δε μου το σηκώνεις;;; Δε με μιλάς;;; :lol::lol::lol:

Εγώ θα σε πρήζω.............. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λένα τί διαβάζω;;;;; Λες;;;;;;;;;;;

Άντε θα σκάσω.........

Πες.......

Αθηναίες ζηλεύω που θα πιείτε καφέ....

Θέλω και γωωωωωωω...

Μαρία, Αναστασία,Αφρο, Έρη, Νατασούλα,Χρύσα, Argi καλημέρα!

Απορία της ημέρας: Αυτό το emoticon [smilie=3some.gif] τι σημαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απορία της ημέρας: Αυτό το emoticon [smilie=3some.gif] τι σημαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτή η απορία έχει λυθεί σε προγούμενο τρενάκι βρε, δεν θυμάμαι πιο!!! :lol::lol::lol::lol:

είδες αν είσαι απούσα?!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Καλημέρα.... :)

νατασα ειναι το μαστ του χειμωνα...κρυο καιρος για τριο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα

αχ δεν μπορω αλλο..η μυτη μουε χει γινει σαν μελιτζανα..και ακομα ειναι μολις η αρχη

Να σας πω ενα κουλο που μου ειπαν χτες στο νοσοκομειο..θα το ρωτισω βεβεια και στον γιατρο μου..οταν με ρωτησε για το πρωτο παιδι για να βαλει στοιχεια στην κερτελα λεω καισαρικη λογο πολλαπλης περιτυληξης και εμβρυικης δυσφοριας..και μου λεει δεν ειναι καλο αυτο..υπαρχει λεει προδιαθεση για εμβρυικη δυσφορια τοτε..οποτε λεει στο τελος θα σε παρακολουθουμε συχνοτερα..

Πεθαινω για σπιτικη πιτσα!!!!!!!

μνιαμμμμ!!!!!

Δεν τοςυ ειπα τιποτα περι των σκοπωςν μου- δεν τους αφορα εξαλλου γιατι δεν αναλαμβανουν κατι τετοιο..ειπαμε το εχω για πισινινη την ιστατη ωρα..

ειδωμεν..

δε νομιζω ρε σεις να ισχυει κατι τετοιο..ΟΚ το 90% των μωρων εχουν καποιας μορφης περιτυλυξη αυτο το ηξερα και απο πριν..

αλλα ιστορικο δυσφοριας;;;..τι στο καλο ο βλακας να με τρομαξει ηθελε...

Θα παρω το μεσιμερακι τον παπανικολαου να τον ρωτισω..δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο...και σηγα μη τυλιχτει και το δευτερο..αφιστε που στοςυ υπερυχους το βλεπω υπερβολιακ κοιμησμενο..ο Χριστοφορος σε καθε υπαρυχο εδινε ρεσιταλ χωροπιδηματος..σηγα μη τυληχτει αυτο..

Τελικα συνεννοηθηκα με τη μαμα μου και θα αρχισω το γυμαστηριο απο 01/03...

Θα τον κρατανε για 2 ωρες να πηγαινω.. τι καλα...

εγω γκουντα θα βαλω ....χωρις τυρι λεσ ? πως θα ειναι?

λαχανικακια μπορεισ να βαλεισ πχ μπροκολο ,μανιταρια ,πιπεριες ...ψιτο κοτοπουλακι ....

τι να σου πω με το ματι το εκανα λιγο ...σε διπλη κουπα απο ελληνικο καφε μετρησα :lol::lol::lol::lol:

Artz Βαλε λαχανικα..

βαλε τυρι οποιο σου αρεσει..εμενα μου αρεσε πανατ το ενταμ μπαλα...η το ρεγκατο..το κανει πικαντικο...

επισης μπιρεις να βαλεις μανηταρια πιπεριες, ελιες, φετα

φετες ντοματας απο πανω και τυρι φετα ...μιαμ μιαμ...ακομα αγαπημενο μου ειναι ο τονος

ναι το σκέφτηκα και εγώ, στην μισή θα βάλω τόνο και στην άλλη (΄στην μεριά των παιδιών) θα βάλω πιπεριές, τυρί (φέτα και γκάουντα)!!!

ή θα βγει καλή η μ@@@@α!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ευτυχώς έχω φαγητό από χθες!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάω γιατί είναι και αργά!!!!! :roll::roll::roll::roll:

ΚΑΛΗμερα!

ολες πιτσα θα φτιαξετε?

στειλτε και απο εδω κανενα κομματι!

τελικα που το καφεδακι?

δωστε μου πληροφοριες.....

ωρα μερος...κλπ!

φιλια πολλα!

Καλημερα και απο τη Σπιναλογκα!!!!

Σημερα αρχισε το νινι να κανει κατι δεκατα και ειμαστε εν αναμονη. :?:?:?

Αχ πιτσα βλεπω!!!!Εμενα φτιαχνει η μανα μου μια τελεια!!!!

Καλη επιτυχια με τη ζυμη!!!

Μαρια μου ο Ν. οχι απλα φωναζει, ουρλιαζει.Για τα παντα.Τα θελει ολα.Τηλεφωνα,τηλεχειριστηρια, βιβλια, κουζινικα, ρουχα κ.α.Ολα, εκτος απο τα παιχνιδια του. :evil::evil::evil:

Αναστασια αυτο με το οχι πιανει;;;;Να το εφαρμοσω.

Αφροδιτακη Φωτη θα το πουμε το νινι.

Λοιπον τωρα καταλαβα πως νοιωθει μια γυναικα που δουλευει και εχει μικρο παιδι. :cry::cry::cry: Πικρα.Ρε κοριτσια καθε φορα που ανοιγει η μεσαια πορτα νομιζει οτι θα με δει και αρχιζει να φωναζει μαμα και μολις κλεισει τη χτυπαει με τα χερακια του και λεει "μαμα ελα". :(:(:(:( να σκασω ειμαι.

Περιμενω να κοιμηθει το μωρο για να παω να κανω κανα μπανιο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...