Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 695
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω παντως Γιουλακι για το φραουλινι σου ειπα...

η Νουτελα θα εκανε καισαρικη προγραμματισμενα αν δεν κανω λαθος πριν καμια βδομαδα....

ασε βρε Γιουλακι, ειπαμε λιγο σεξακι οχι και καθε μερα αλλα δεν κανει τιποτα απ'τη βλεπω.... μηπως το σπρωχνουμε προς τα μεσα με το σεξ και γιαυτο δεν βγαινει?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρανια για πες...... το δοκιμασες το σπορ??????

Δημοσίευση
ειπαμε λιγο σεξακι οχι και καθε μερα αλλα δεν κανει τιποτα απ'τη βλεπω.... μηπως το σπρωχνουμε προς τα μεσα με το σεξ και γιαυτο δεν βγαινει?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρανια για πες...... το δοκιμασες το σπορ??????

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Μου θυμιζεις τη κουνιαδα μου. Ειχαμε την ιδια ΠΗΤ και ακομα δεν εχει γεννησει. Καθε μερα με παιρνει τηλ. "Ακομα δεν γεννησα, εσυ θα σαραντισεις και εμενα ακομα μεσα θα είναι"

Βολευτηκαν τα σκατουλια!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

δεν εισαι η μονη teshaki... και γω οσο δεν γενναω θα τρωω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιουλακι μην το γελας καθολου... μεχρι εκει εχω φτασει να σκεφτομαι μηπως τον βαζουμε ακομα πιο μεσα γιαυτο εχει χασει την εξοδο... ;);););););)

Δημοσίευση

αχ...τι να δοκιμασα...τελευταια φορα που του "τον" ειδα ηταν την πρωτοχρονια!!!!πριν λιγο του κωλοτριβομουν,ημουν τοσο κοντα,ειλικρινα,ειπα θα γινει το θαυμα,τοοοσο κοντα ομως,σχεδον του εβγαλα το παντελονι :oops::oops: ...και μου λεει με παραπονο: ο μπεμπης....

οποτε ολες μου οι ελπιδες πεφτουν πανω στο γιατρο(για να μου σπασει τα νερα,που πηγε το μυαλο σας)

Δημοσίευση

geia SAW K APO MENA GENNHSA THN DEYTERA OLA PHGAN MIA XARA H MPEMPA MOY MELAXROINH ENA MPOYMPοYKAKI MIKRO TRVEI K KOIMATAI νιωθω H PIO EYTYXISMENH MAMA TOY KOSMOY OPVW K STHN PRVTH MOY KORH EKANA KAISARIKH DEN HTAN OPVW THN PRVTH GENNA ALLA EIXE KAPOIEW DYSKOLIEW APO SHMERA EIMAI POLY KALYTERA ΘΕLEI XRONO APLΩς ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.ΓΕΝΝΗΣΕ Κ Η μαρια ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?δεν γραφει νεα να μαθουμε.με το καλο κ οι υπολοιπες.η μυρωδια της ειναι παντου ειδικα πανω μου στα ρουχα μου στο δερμα μου.φιλακια πολλα

Δημοσίευση

καλημερα!αχ γιωργο,απτο στομα σου και στου θεου το αυτι!!

δεν περιμενα πως θα το πω ποτε αυτο,αλλα κουραστηκα ρε παιδια...πιο πολυ δηλαδη με σκοτωνει αυτη η αναμονη,να τελειωσω να πανε ολα καλα..χτες βραδυ και σημερα το πρωι ειχα παλι ολο εμετους και γκρινια..μακαρι αυριο να μας πει ο γιατρος πως θα μπουμε τεταρτη..θελουμε τοσο πολυ να τον δουμε!!

Δημοσίευση

καλημερα!!! τι καλη δηλαδη βρε παιδια που πραγματικα σκοτωνω ανθρωπο απο τα νευρα.... οσο περνουν οι μερες δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου.... :evil::evil::evil::evil: δεν μπορει να μου μιλησει κανεις μονο φωναζω.... που θα παει αυτο... με βλεπω να τρωω κανενα και να γενναω στη φυλακη :D:D:D:D

τι να πω... daddy cool ΜΑΚΑΡΙ να εχουμε ευχαριστα αυτη τη βδομαδα γιατι δεν μας βλεπω καλα εμας τις 3 τελευταιες...........

ΡΑΝΙΑ μια απο τα ιδια και γω... δεν εχω εμμετους αλλα η καουρα καλα κρατει πρωι-βραδι....

Δημοσίευση

επ,κι εσυ εδω?δεν γεννησες? :lol::lol: εχουμε καταντησει αηδια παντως...αν δεν με βαλει τεταρτη ο γιατρος θα χωσω το χερι μου και θα το βγαλω μονη μου,σας το λεω!κι αν δεν μπορεσω,θα κανω μια ωραιοτατη καισαρικη μονη μου!!

πωπω,απο καουρα κι εγω αλλο πραγμα,ειδικα την τελευταια εβδομαδα.ελπιζω να κοπει μαχαιρι ΟΤΑΝ γεννησουμε..

Δημοσίευση

λες βρε Γιουλακι???????????? εγω παντως ειχα την ελπιδα να γεννηθει ψαρακι αλλα........... φανταζεσαι τωρα 2 κριους και ενα λιονταρι μεσα στο ιδιο σπιτι??????????? απαπαπαπα....... τι εχει να γινει δεν λεγεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ναι,η αληθεια ειναι πως ελπιζω στην τεταρτη,αντε βια σ/κ..ευτυχως τελικα που για τη βολεψη του ο γιατρος προγραμματιζει τους τοκετους.βεβαια μου ειχε πει για την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα οσο εβαλε εσενα εβαλε κι εμενα..

ελα ντε,για πες μας ρε γιουλακι,ηρεμησες καπακι απο εμετους και καουρες?(πες ναι σε παρακαλω!!)

Δημοσίευση

Ρανια σε δευτερολεπτα εφτιαξε το στομαχι.

Πεινουσα κιολας κ εξαιτιας της καισαρικης τη πρωτη μερα δεν ετρωγα τιποτα. Ειχα λυσσαξει.

Μετα μου εφεραν μια μπριζολαρα με πετατες κ μπυριτσα.Σουπερ!

Δεν με ξαναενοχλησε το στομαχι.

και θυμασε τι εμετους ειχα στα τελευταια ;)

Δημοσίευση

απο οσα ειπες γιουλακι ξερεις που εστιασα ε?στη μπυρα!!μπυρα στο μαιευτηριο?που γεννησες?να παω κι εγω!!!μπραβο παντως,μας δινεις κουραγιο.δεν θυμαμαι πως ημουν πριν,χωρις καουρα και εμετους.νομιζω πως ετσι ημουν μια ζωη...

Δημοσίευση
Καλημερα εγκυουλες!!!!!!!!!!

Κρατατε γερα σημερα αρχιζουν να γεννιουνται τα κριαρακια!

Αυτο περιμεναν τα μωρα σας! ;)

Καλημερουδια!!!!!

Συμφωνω με το Γιουλακι!!!!! Μαλλον τα μωρα σας δεν ηθελαν να ειναι ψαρακια ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...