Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!

Recommended Posts

μαργαριτακι μου γεια σου και απο εμενα.....να σου ζησει ο μικρος σου αντρουλης...να τον χαιρεστε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και εννοειται γεματοι υγεια......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαργαριτακι μου γεια σου και απο εμενα.....να σου ζησει ο μικρος σου αντρουλης...να τον χαιρεστε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και εννοειται γεματοι υγεια......

Μαργαρίτα δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά συμμερίζομαι την ευτυχία σου. Περιμένουμε και εμείς σε 3 μήνες το δεύτερο μωράκι μας, με την ίδια αγωνία που είχαμε και στο πρώτο, στην κόρη μας.

Σου εύχομαι να σου ζήσει ο μικρός σου πρίγκιπας, να τον δείς όπως επιθυμείς.

Και να του δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στο μπουτάκι του :) :) :)

Μαργαρίτα δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά συμμερίζομαι την ευτυχία σου. Περιμένουμε και εμείς σε 3 μήνες το δεύτερο μωράκι μας, με την ίδια αγωνία που είχαμε και στο πρώτο, στην κόρη μας.

Σου εύχομαι να σου ζήσει ο μικρός σου πρίγκιπας, να τον δείς όπως επιθυμείς.

Και να του δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στο μπουτάκι του :) :) :)

• 3 weeks later...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ:laugh: ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ:laugh: ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...