Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

να απαντησω γτ θα σκασω....

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ: ΚΟΙΝΩΣ STOP!!!!!!!!!!!

[smilie=banghead.gif] [smilie=headbang.gif]

συμφωνω με φιλεναδα!!! ετσι ειναι! :D:D:!:

ειμαι σιγουρη γιατι μεχρι να το μαθω στα μαθηματα...μου το εκανε πολλες επαναληψεις!! :lol::lol:

παλι δεν σιδερωσαααα!! μα τι ανεπροκοπη καλε εγινα!!!

ο μικρος δε νεχει πυρετο απ οτο μεσημερι και μετα δεν το υεδωσα τελικα τιποτα..εφαγε και κανονικα οποτε..ευχαριστω για τα μλ μου με διαφωτισατε!! :)

ρυζι καστανο, φακη και φαγοπυρο σε ισες ποσοτητες απολυτη βομβα πρωτεινης και πολυ νοστιμο!

ετσι κανω του μικρου..τρωει ομως καλυτερα ρεβυθια και φασολια..

σπανακορυζο χωρις φετα δεν τρωγεται!!!!!!!!!! :?:? με μπολικη φετουλα κιολας!! :lol::lol::lol:

παει ο σιδηρος εντελως!!! :?

επισης σπανακορυζο με αυγα εχετε δοκιμασει????????? πολυυυ ωραιο!! απο τον αντρα μου το εμαθα μονο ετσι το τρωει.. :shock:

ρε συ ελευθερια και εσεις αρρωστοι???περαστικα!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια..εκανα κεικ και το μειγμα βουτυρο αυγαζ ζαχαρη ητανε σαν κομμενο αυγολεμονο......δεν δοκιμασα να δω τι βγηκε αλλα νομιζω πολυ λαδερο γιατΙ???? μωρε καλα κανω και βαζω ελαιολαδ αλλα δεν μου εβγαινει η ποσοτητα γμτ και ο μικρος ελεγε κεκ κεκ κεκ :lol::lol::lol::lol::lol:

παω για μπανακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βένη μια χαρά θα βγει το κέικ. Εγώ οταν το κάνω με το χέρι ,χωρλις μίξερ έτσι βγαίνει.

Καλυτερα ο Φίλιππός;;; Μπράβο!!!

Πες πως τις κάνεις τις φακές με το ρυζάκι;;; Θέλω λεπτομέρειες, μου άνοιξες την όρεξη!!!!

Μη σιδερώνεις καλέ! Δε χρειάζεται!!!

Γίωτα πολυλογία σ'έπιασε;;χαχαχα

Αφροδίτη φάε!!!

Πάω να κάνω μπάνιο-μασαζ και να κοιμήσω τη μικρή!

Θέλω να ανοίξψ και ένα θέμα εδώ και μέρες...

βρεφικό μασαζ!!!

μακαρι νατασσα οχι τιποτε αλλο τζαμπα ο κοπος! :?

καλε δεν κανω κατι διαφορετικο..

απλα αντι να βαλω φακη σκετη βαζω την ποσοτητα δια τα τρια υλικα και βαζω κανονικα λαδι ντοματα δαφνη κρεμμυδακι σκορδακι λιγο και θυμαρι φρεσκο που μου αρεσει αντι ριγανης.

εμενα μου αρεσει πηχτη τωρα ο καθενας βαζει οση ποσοτητα θελει για να γινει οσοσ σουπα θελει..

απλα υπ'οψιν πως το ρυζακι πληθαινει και χυλωνει οποτε προσοχη μην μπει πολυ καλυτερα λιγο λιγοτερο απ οτα αλλα...ιση ωρα κανουν στο βρασιμο.

τοσο αργα την κανεις μπανακι? και μετα μασαζ για αυτο ξυπναει μεσημερι??? :lol::lol::lol::lol:

και εγω τον εκανα μασαζ παλια και τωρα που και που αλλα πολυ κρυο τωρα για ξεγυμνωματα..ενω περισυ μεσα στο μπανιο που τον ειχα με την αλλαξερια ητανε ιδανικα!

οσον αφορα το σιδερο..δεν σιδερωνω πετσετες, φανελακια μπιτζαμες

σιδερωνω μονο εξωρουχα και ολα τα ρουχα του μικρου..

οποτε φαντασου ποοοοοσο καιρο εχω να σιδερωσω και μαζευτηκαν τοοοοοσα πολλα παρόλο που πολλα τα αφηνω..

να κανω τουλαχιστον του παιδιου, να εχει να φοραει :lol::lol:

Βλέπω ΜΕΓΚΑ και σας διαβάζω. Και όπως διάβαζα ακούω διαφήμηση "ΝΟΥΝΟΥ" Σειρά Κοιμάμαι -μεγαλώνω.

Σειρά δημητριακών που προστίθενται στο βραδινο γάλα για να στουμπώνουν τα μωρά και να κοιμούνται όλο το βράδυ!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ρε κορίτσια..... έλεος δηλαδη!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Και εγώ έδινα μπουκάλι, αλλά τέτοιο πράγμα;;;

Η μικρη έφαγε τελικά μπριζόλα!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Έχει χέσει όλο τον κόσμο απο το απόγευμα.

Πάω να συνεχίσω την ανάγνωση!

βενι εγω εχω ακομα τη αλλαξιερα στο μπανιο οπως ειδες :lol::lol::lol: με βολευει μια χαρα

πηγα γιατρο..

το αμνιακο πολυ καλο..ο πλακους εχει λιιιγα ασβεστωματα

το μωρο ειναι κατω αλλα ανασκελα :(:( στεναχωρεθηκα λιγο

κ απο βαρος ειναι 3200 :o:o:o:o

ξαναπαω σε 2 βδομαδες κ θα με βαλει χερι :?

ανάσκελα??

μπρούμυτα δεν πρέπει να είναι??

γιατί στεναχωρέθηκες?? θα γυρίσει ρε

ο γιατρός τι είπε??

α έτσι όπως ήταν ανάσκελα είδες κανένα τσουτσούνι??

αχου το αγορι μας μεγαλο θα βγει!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

εμενα δεν με βολευει πανω στο πλυντηριο ειναι στενο και δεν χωραει πλεον..ειπαμε μαιμου μεγαλο σπιτι... :lol::lol::lol:

και δεν την ειδα απλα την δοκιμασαμε κιολας!!! εμ τοσα σου καναμε ενα χεσ.....κι να μην σου αφηναμε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σισιω μεγαλωνει μεγαλωνει χοντρα παιδια..αν και στην αναγκη αμα ξυπναει συνεχεια τα παντα δοκιμαζεις να σου πω την αληθεια!!! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχα

οχι δ ειδα..γυρισα απο τη αλλη

ναι κανονικα δε πρεπει να ειναι ανασκελα..κ τη λεω..αν αρχισει τωρα ο τοκετος δηλ δε γενναω φυσιολογικα?

κ λεει φυσικα κ γεννας..απλως θα με δυσκολεψει

αχχχχχχχχχ

δε ξερω..ηλπιζα να με πει οτι εχει θεση :D

κοριτσιααααααααααααααααα

ειμαι πολυ ευτυχισμενη ο μικρος κοιμαται απο τις 11 παρα τεταρτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το συζητουσαμε σημερα με τον αντρα μου κ τελικα ειχε δικιο...

ειδαμε λιγο τηλεοραση μετα κλεισαμε ολα τα φωτα πηραμε το γαλα μεσα κ ξαπλωσαμε στο διπλο το κρεβατι κ οι 3

μεσα σε 10 λεπτα ειχε κοιμηθει!!!

κ δεν ηπιε κ το γαλα!!!

καλε πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βενετια φιλακια καλη μου!!

θου μην αγχωνεσαι κ να μη γυρισει ολα καλα θα πανε!

γιωτα φιλακια πολλα!!

μαριαιωαννα σου εχω πει οτι σε μισω?????

νατασα τι ωραιο το μασαζακι!!! ηταν το καλυτερο μου θυμαμαι στον ανασταση οταν ηταν μικρουλικος!

τωρα ο τολης κανει μπανακι κ θα δουμε - η καλυτερα θα δω- ταινιουλα!

ΤΑΟ ΤΑΟ μου τι σου είπε, δεν γυρνάει? Σε βλέπω να τιςπ περνας τις βδομάδες σαν την Νατάσα..

Θου εγώ νομίζω έχεις αγόρι.. (αλλά δεν ειμαι καθόλου καλή σε αυτα αρα μπορει να ειναι και κορίτσι :P)

Λένα θέλω να σου πω ότι μοιάζω με τον αντρα σου. Και εγώ κοιμαμαι κάθε φορά που ο αντρας μου θα βάλει ταινία...

η γιατρος δε με ειπε τιποτα..απλως περιμενουμε..

εγω λεω ααπογοητευτικα..

καλο βραδυ

δε βλεπω μπροστα μου...

καλο βραδυ

ερη φτανει ο καιρος σας να φυγετε ε/??τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια :D

Μ' όλα αυτά τα σπανακόρυζα και τα τσουρέκια μου 'χετε ανοίξει την όρεξη!!! Και δε μπορώ να φάω, γιατί με πιάνει διάρροια!!! :evil: Περιορίζομαι λοιπόν στο λαπά μου και σταματάω να σας διαβάζω!!! :P

Argi μου, τις καθημερινές δε πολυσυνηθίζουμε τις επισκέψεις, αλλά είναι πολύ πιθανό να βγούμε για καμιά δουλίτσα, ψώνια, σούπερ μάρκετ, μετά τις 7.30 το απόγευμα που ξεμπερδεύει ο μπαμπάς μας απ' τη δουλειά. Οπότε πάλι πάει αργά το θέμα, γιατί αν γυρίσουμε 9, δεν πρόκειται να κοιμηθεί πριν τις 10! ;) Επίσης επειδή μπορεί να πάμε σε ξαδέρφια, θείους κλπ Παρασκευές, Σάββατα και εκείνες τις μέρες θα χαλάσει σίγουρα το πρόγραμμά της (καλές 12) :oops: δεν μπορούμε να μπούμε σε μόνιμο-τακτικό πρόγραμμα, με καθημερινή συνέπεια! Ελπίζω να με πιάνεις! ;)

maimoudaki μου, μπράβο στον Αναστάση!!! :D Ελπίζω να επανέλθει στο κανονικό του πρόγραμμα ύπνου!!!!

Θουλάκι μου, μη στεναχωριέσαι, μπορεί να αλλάξει θέση το μικρούλι. Κι αν δεν αλλάξει όμως, δεν είναι και τόσο περίεργο, πολλά μωράκια γεννιούνται φυσιολογικότατα με τη μουρίτσα προς τα πάνω!! Είναι με το κούτελο ψηλά ο γιος σου (?) γι' αυτό!!! :lol: Μη το σκέφτεσαι το χέρι, μπορεί να έχεις γεννήσει ως τότε. Μια χαρούλα, εγώ αυτή την υπέροχη εξέταση, την είχα φάει 3 φορές ώσπου να γεννήσω, γιατί το ξεκινήσαμε με το που μπήκα στον 9ο!!! :?

Βένη, Έρη, Σισσάκι και σ' όλα τα άρρωστα μωράκια πολλά πολλά περαστικά!

Νατασούλι, να το ανοίξεις το θεματάκι... Μ' ενδιαφέρει!!! :D

Και θα συμφωνήσω... Στη Λάρισα μπορεί όντως να ισχύει η ευρωπαΪκή οδηγία (την οποία επιβεβαίωσε η Argi) αλλά ο δικός μας ο ΚΟΚ υποδεικνύει 100% πως προτεραιότητα έχει ΠΑΝΤΑ αυτός που έρχεται από δεξιά!!! Ως εκ τούτου, αυτός που εισέρχεται στον κόμβο! (εκτός φυσικά αν υπάρχει άλλη σήμανση) ;) Τζάμπα διαφωνούμε, προφανώς ο καθένας λέει το σωστό της πόλης του! ;) Μπράβο η Λάρισα... ευρωπαϊκή πόλη!!!!!!!!!! :lol:

ΜαρίαΙωάννα, καλή επιτυχία στην καλλιέργεια αύριο. Σ' έχω στο νου μου... Όλα να πάνε καλά και να βγει πεντακάθαρη :x

Μου έχει σπάσει τα ήδη σπασμένα μου νεύρα η μικρή. Δοκιμάζει την υπομονή μου...

Απ' όσα διάβασα μόνο το φακόρυζο θυμάμαι που παρεμπιπτόντως μου αρέσει πολύ.

Βίκυ (Πέμπη) αν διαβάζεις το θέλω το τηλ του ΝτιΤζει!

Παω να την κοιμήσω! Το πρωί θα ξυπνήσω νωρίτερα να κάνω μπάνιο. Σήμερα έχω περίοδο και δεν κάνω ποτέ μπάνιο την 1η μέρα της περιόδου μου.

Φιλιά!

kaimera

o mikros ksipnise stis 8 kai hthele na faei oposdipote giaourtaki :twisted::twisted::twisted:

edw shmera brexei kai fisaei polu .

sissiw kai egw thn prwth mera periodou den mporw na kanw mpanio ....san thn gata niwthw :lol::lol::lol:

nomiza mono egw to pathenw ...

Και θα συμφωνήσω... Στη Λάρισα μπορεί όντως να ισχύει η ευρωπαΪκή οδηγία (την οποία επιβεβαίωσε η Argi) αλλά ο δικός μας ο ΚΟΚ υποδεικνύει 100% πως προτεραιότητα έχει ΠΑΝΤΑ αυτός που έρχεται από δεξιά!!! Ως εκ τούτου, αυτός που εισέρχεται στον κόμβο! (εκτός φυσικά αν υπάρχει άλλη σήμανση) ;) Τζάμπα διαφωνούμε, προφανώς ο καθένας λέει το σωστό της πόλης του! ;) Μπράβο η Λάρισα... ευρωπαϊκή πόλη!!!!!!!!!! :lol:

καλά τι μας πέρασες? Λάρισα Λάρισα σε είδα και λαχτάρισα!!!! ;)

όμως Μητσάκη μου επιβεβαίωσα αυτό που συμβαίνει εδώ: και λέγοντας "εδώ" εννοώ στην Γερμανία!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll: ....η Μαρία επιβεβαίωσε για την Λάρισα, ίσως επειδή έχει και ξένους για αυτό το έχουν έτσι!!!!....κοινώς μπάχαλο ε? και στην Ισπανία κάτι διαφορετικό ισχύει αλλά δεν θυμάμαι, είχα μια διαφωνία με τον Ισπανό φίλο μας.....!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...