Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

[quote name='"Maimoudaki"

μαγδα αυτο με την πορτα δε μπορω να το κανω γιατι την ανοιγει

κ φυσικα δε μπορω να την κλειδωσω κ να ειναι αυτος μεσα κ να κλαιει

[/quote']

Ω... δεν το σκέφτηκα αυτό... Ελπίζω να της δικής μου να της περάσει πριν ψηλώσει και φτάνει το χερούλι :mrgreen:

Ε όχι και να τον κλειδώσεις... Υπομονή ...φάση θα είναι. Μη του δίνεται πολύ σημασία να καταλάβει ότι αυτή την ώρα δεν παίζουμε. Ελπίζω να του περάσει συντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλλά το βρίσκω υπερβολικό αυτό "Μην δίνεις τυρί, γιατί δεν απορροφάται"..... :?:?:?:?

Γιατί υπερβολικό ρε συ Γωγώ?

Στην εγκυμοσύνη που λένε οι γιατροί να μην παίρνεις το σίδηρο με γάλα, αντίθετα συστήνουν πορτοκαλάδα γιατί δε σας φαίνεται υπερβολικό? :roll:

Εγώ αν είχε -που μπορεί και να έχει έτσι όπως το πάει- χαμηλό σίδηρο η μικρή θα τα πρόσεχα όλα αυτά.

Γιατί υπερβολικό ρε συ Γωγώ?

Στην εγκυμοσύνη που λένε οι γιατροί να μην παίρνεις το σίδηρο με γάλα, αντίθετα συστήνουν πορτοκαλάδα γιατί δε σας φαίνεται υπερβολικό? :roll:

Εγώ αν είχε -που μπορεί και να έχει έτσι όπως το πάει- χαμηλό σίδηρο η μικρή θα τα πρόσεχα όλα αυτά.

Ούτε αυτό το έχω ακούσει...Τι να παίρνεις;;;Εγώ το σίδηρο το παίρνω το πρωί νηστική.... :?:?:?:?

Καλά τώρα μιλάς σε έναν άνθρωπο που δεν τα υπολογίζει και πολύ αυτά...

Μόνο αν ξέρω ότι κάνει κακό, αποφεύγω πράγματα... :oops::oops::oops::oops:

Και μενα είχε θέμα, αλλά προσπαθούσα να την ταίζω υγιεινά....Δεν έψαξα ποτέ ποιες τροφές εμποδίζουν την απορρόφηση.... :?:?

Ρε κακουργες διαβασα 50 σελιδες!!!!!!!!!!!!!! :wtf::wtf::wtf::wtf::wtf:

Εχασα και τον υπνο μου αλλα χαλαλι σας!!!!!

Αχ τι να πρωτοπω;;;

Καταρχην φιλακια στις εγκυουλες Χρυσα και Γωγούλα.

Λενακι τι επαθες ρε συ;;;

Νατασα θα σε παρω τηλ καποια στιγμη.

Ερη το σαλονι μου αρεσε παρα πολυ.Μονο το τραπεζακι δεν μου αρεσε.

Αναστασια και Αθηνα οι φωτο σας ειναι τελειες!!!!!

Θου περαστικα στο μπαμπα σου.

Καρολ πώς παει το προσωπο;;;;

Σισσιω γιατι δεν επελεξες αυτο που σου αρεσε;;;Παντως και αυτο που διαλεξες ειναι φοβερο!!!(νυφικο)

Περαστικα στην κουκλα σου.

Και αλλα ηθελα να γραψω και τα ξεχασα.Ααααααααχχχχχχχχ.

Η μανα μου ολο λεει οτι θα φυγει και ολο το αναβαλει η κακομοιρα γιατι με λυπαται.Αλλα απο βδομαδα βλεπω να την κανει.

Χθες ειχα παει και σε εναν γαστρεντερολογο (για το θεμα μου) ο οποιος παρακολουθει και την πεθερα μου.

Με ρβταγε τι κανει, τοτ λεω παει σε ψυχιατρο και μου λεει "καλα κανει αφου εχει βαρια καταθλιψη" :shock::shock::shock::shock:

Πω πω ρε κοριτσια.Πως το παθαινεις αυτο;;;;;Βασικα εχω καταλαβει οτι απο ενα σημειο και μετα δεν ειχε καθολου φιλους,?Ουτε για να πιει εναν καφε. Τελικα δεν πρεπει να μενεις χωρις φιλους επειδη εκανες οικογενεια.

Παναγιωτίνι μουυυυυυυυυυυ......Ρε δεν έχω καταλάβει τι θέμα έχεις με το ποπουδάκι σου.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αιμοραίδες;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ό,τι και να είναι, περαστικούλια ρε....

Τα ζουζούνια καλά;;;;; :D:D

Παναγιώτα η πεθερά έχει κατάθλιψη? δεν το κατάλαβα!!! :?

και εγώ θέλω να επισκεφθώ τις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά τον χειμώνα!!!! :mrgreen:

συμπεθέρα τι έγινε με τον γαμπρό?

εγώ επιμένω στον πρόγραμμα του ύπνου και ότι κάθε παιδάκι μπορεί να το ακολουθήσει.....Καρόλ το ότι κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό, ισχύει σε άλλα θέματα όχι αυτό του ύπνου!!! (γνώμη μου!!!)

γωγώ αν δεν υπερβάλαμε λιγάκι δεν θα γράφαμε τόοοοοοοσες σελίδες!!!! :lol::lol::lol:

σας είπα? πούλησα ένα φόρεμά μου στο ebay 7 ευρώ!!!! είναι από το μάνγκο και το είχα πάνω από 11 χρόνια, αλλά δεν επρόκειτο να το ξαναφορέσω είναι πολύ κοντό και με δαντέλα!!!

Δεν εχω διαβάσει τις τελευταίες 5 σελίδες, συγνώμη, ελπιζω να τις διαβάσω το βραδυ.

Ο μικρός κοιμάται... η πεθερά μου :twisted: λεει να τον παμε στον γιατρο το απογευμα. Τις λέω γιατι να τον πάμε. Εμετο έκανε και έχει μυξες. δεν εχει τίποτα άλλο, εφυγε και ο βηχας. :twisted::twisted::twisted:

ΤΑΟΤΑΟ

"επισης εγω ξερω οτι το ρυζι ειναι κλαο στιε φακες..κανει καλη απορροφηση..δε ισχυει?"

Ο συνδιασμός αυτός φτιάχνει μια πρωτείνη ισότιμη με την ζωική μωρό μου, δεν εχει να κάνει με τον σιδηρο αλλα με την πρωτείνη Α που λέμε. Τέτοιους συνδιασμούς πρέπει να κάνουν οι χορτοφάγοι.

Φιλάκια θα μπω το βράδυ

;Δε θα φάμε ένα φαγητό επειδή ο σίδηρος δεν απορροφάται καλά;;;; :?:?:?

Κι εγώ έχω ακούσει για τις φακές ότι ο σίδηρος απορροφάται μόνο αν τις τρως με ρύζι.... :shock::shock::shock::shock: Έλεος!!!!!!!!!!Και μόνο που σκέφτομαι το συνδυασμό ξερνάω... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: )

Γωγώ μου εμένα ειναι το χόμπυ μοπυ τα διατροφικά και γουστάρω να τα ψάχνω.. εξιτάρομαι δεν ξέρω..

Οπως όμως έχεις διαπιστώσει και η ίδια, δεν ακολουθώ αυτά που ξέρω κατα γράμμα γι αυτο και ειμαι χοντρη εξάλλου.. Εχεις δικιο σε αυτο που λες, Αν τρώμε απολα δεν θα μας λείπει τίποτα. Αυτο ειναι γεγονός.. Αχ παιδιά δεν έχω φάει τίποτα όλη μέρα δεν κατεβαίνει τίποτα...

Εκλεισε το στομάχι μου... thank God

Ναι Αργυρουλα μου.Η πεθερα μου.Παιρνει και αρκετα αντικαταθλιπτικα χαπια.Αστα.

7 ευρουλακια;;;Απο το να το πεταγες μια χαρα ειναι!!!!!

ΕΡΗ το τραπεζακι........ :D:D

Ο συνδιασμός αυτός φτιάχνει μια πρωτείνη ισότιμη με την ζωική μωρό μου, δεν εχει να κάνει με τον σιδηρο αλλα με την πρωτείνη Α που λέμε. Τέτοιους συνδιασμούς πρέπει να κάνουν οι χορτοφάγοι.

Ε, είσαι τρελή :shock::lol::lol:

Μα πού τα ξέρεις όλα αυτά?

Τι δουλειά κάνεις?

Μια χαρά θα είναι ο μικρός - όχι και νοσοκομείο :?

Μαρία και Αργυ σας περιμένω λοιπόν :D

Βασικά πιστεύω πως η καλύτερη εποχή είναι άνοιξη.

Και καλοκαίρι, να έχει μέρα όλη μέρα κι όλη νύχτα να γουστάρουμε 8-)

Και καλοκαίρι, να έχει μέρα όλη μέρα κι όλη νύχτα να γουστάρουμε 8-)

Δηλαδη κοιτας το ρολοι για να κοιμηθεις;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Α θυμηθηκα και μια ταινια που εχω δει "Οι εραστες του αρκτικου κυκλου" και ειχα πει οτι αν ζουσα εκει θα τον χρειαζομουνα το ζουρλομανδια. :?:?:lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα μου δεν τσατιστηκα!!!!

ενταξει δε μαρεσει να με λετε υπερβολικη κ υστερω... αλλα ολα αυτα τα εψαξα επειδη ο μικρος ειχε πολυυυυ χαμηλο σιδηρο κ φεριτινη κ επρεπε να το προσεξω..

αν δεν ειχε αυτο το θεμα δεν ξερω αν θα τα εκανα ολα αυτα..

αλλα πχ το μοσχαρι πριν το βαλω στην καταψυξη το βραζω οχι επειδη ειμαι σχιζοφρενης κ μαζοχιζομαι αλλα επειδη κρατιεται καλυτερα ο σιδηρος

το μηνυμα μου ομως ειναι πολυ φορτωμενο γιατι ειχα σηκωσει τον μικρο κ ουρλιαζε..

κοριτσια ουρλιαζε για μια ωρα ακριβως επειδη τον ξυπνησα!!!!!!

κ ηταν τα νευρα μου στην τσιτα

συγνωμη αν φανηκε καπως.. εγω τη συμπεθερα μου την αγαπω τοσο πολυ!!!

κ απο τη γωγω δεν παρεξηγουμαι γιατι ξερω οτι ολα τα λεει απο μπροστα κ στα ισια κ επειδη ειναι αυθορμητη κ ειλικρινης

οσο για το θεμα του υπνου του χουλιγκαν ελπιζω να διορθωθει..

τι αλλο να πω..

Ναι Αργυρουλα μου.Η πεθερα μου.Παιρνει και αρκετα αντικαταθλιπτικα χαπια.Αστα.

ρε συ πες της να μπει σε κανένα φόρουμ για πεθερές να ξεσκάει λίγο!!! να ξέρεις και εσύ το φόρουμ ώστε να ελέγχεις τι λέει για σένα!!!! :mrgreen::lol::lol::lol:

που ειπα εγω οτι θελω νακοιμαται 9?

επισης η καθε οικογενεια εχει τα ωραρια που τη βολευουν κ προσαρμοζονται τα ωραρια του μωρου εκει..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εγώ είπα για τις 21.00 σαν παράδειγμα!!! και βέβαια προσαρμόζεται στα ωράρια κάθε οικογένειας!!! :?

Γωγώ βρήκαμε φτηνά εισιτήρια για Ρώμη

για Πάσχα και μετά

αλλά δε σας λεω μην κλείσετε πρώτοι

μπουχαχαχαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πες μας και μας, δεν θα το πούμε πουθενά!!!! :mrgreen:

9500 γρ. μόνο?!!!! :o:o:o:shock::shock::shock:

να απαντησω γτ θα σκασω....

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ: ΚΟΙΝΩΣ STOP!!!!!!!!!!!

[smilie=banghead.gif] [smilie=headbang.gif]

εδώ πάντως προτεραιότητα έχει αυτός που είναι στον κύκλο!!!!

και Γιώτα τι γίνεται αν ο κύκλος είναι γεμάτος? πώς θα σταματήσουν όλα τα αμάξια που είναι μέσα και πού θα πάει ο καινούργιος που εισέρχεται???? :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά συμπεθέρα μου εγώ δε σε παρεξηγώ....Θα πάρω το αίμα μου πίσω όταν το Ιωαννάκι θα έχει κι επίσημα σύζυγο τον Αναστάση.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Οχι απλώς δε θα του το βράζουμε το μοσχαράκι πριν το βάλουμε κατάψυξη, αλλά θα πηγαίνει να το σφάζει ο ίδιος για να ξέρω ότι είναι καλό για την πριγκιπέσσα μου... =))=))=))=)):)):)):)):))

Ρε εγώ είμαι πολύ cool...Νόμιζα ότι ήταν μια χαρά οι εξετάσεις της μικρής που της είχα κάνει το καλοκαίρι και όταν πήγαμε στη γιατρό για τη χοληστερίνη, μου λέει "Ο σίδηρος και η φεριτίνη είναι οριακά"....Κι εγώ έμεινα έτσι.... :shock::shock::shock::shock::shock: Της λέω "μια χαρά είναι...Φυσιολογικά"..Μου λέει "για παιδάκι είναι χαμηλά...Φυσιολογικά ναι, αλλά οριακά..." Δε την ρώτησα καν τι να κάνω (είχα τον καημό με τη χοληστερίνη)..Ακολουθώντας σωστή διατροφή για τη χοληστερίνη, τώρα που ξανακάναμε εξετάσεις οι τιμές ήταν πολύ υψηλές....Η τουλάχιστον κατά πολύ αυξημένες σε σχέση με τις τελευταίες.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι και ποιος σου είπε ότι εφαρμόζεται ο ΚΟΚ στην Ελλάδα;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λίγοι είναι αυτοί που τον ακολουθούν....Όλοι κοιτανε να περάσουν πριν μπει ο άλλος στον κόμβο..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντως ενώ ξέρω ποιο είναι το σωστό, ακόμα κι αν δεν έχω στοπ πριν μπω σταματάω για να μην έρθει κανένα ζώο και μου πέσει πάνω και όταν είμαι μέσα, πάντα παραχωρώ προτεραιότητα γιατί έτσι πρέπει..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο μικρός κοιμάται... η πεθερά μου :twisted: λεει να τον παμε στον γιατρο το απογευμα. Τις λέω γιατι να τον πάμε. Εμετο έκανε και έχει μυξες. δεν εχει τίποτα άλλο, εφυγε και ο βηχας. :twisted::twisted::twisted:

τι γιατρό? αφού καλά είναι απλά να πίνει πολλά υγρά επειδή έκανε εμετό και όλα καλά!!!

εχει κ εξόδους!!!!

πλέον στους νέους κομβους και εδώ (τουλαχιστον σε 2 νέους που εχει εκει που μέναμε ) βάζουν στοπ στον εισερχόμενο ...ΑΡΑ

επιστρεφουμε σε αυτο που ειπα .......προτεραιοτητα εχει αυτους που εισερχεται εκτος και εαν υπαρχει διαφορετικη σήμανση! έτσι λέει ο ΚΟΚ!

Γωγώ εγώ έκανα φακές προχθές και τις πρόσφερα με ριζάκι, οι φακές δεν ήταν σούπα....για να τις φάνε τα παιδιά, ο Λ. τις έφαγε η Ρ.Α μου τις πέταξε μακρυά!!!! :roll::roll::roll:

εμένα πάντως μου άρεσαν γιατί τις έβρασα και σε ζωμό λαχανικών και ήταν μούρλια!!!! μμμμμμ

ήταν οι κίτρινες φακές!!!!

ΓΩΓΩ ο ελληνικος ΚΟΚ λέει οτι προτεραιοτητα εχει αυτός που μπαίνει! και ειναι στο χέρι μας να τηρούμε τον ΚΟΚ

σταματηστε πια να κατηγορείτε την Ελλαδα και τους Έλληνες λες και ειναι η πηγή του κακού!!! Εμεις οι ίδιοι κάνουμε την χώρα μας...σε όλα μου τα ταξίδια στο εξωτερικό εχω δει να ανθρώπους να παραβαίνουν τον ΚΟΚ (ΚΑΙ ΝΑΙ Κ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...