Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Κοριτσια, τι κανετε?

Εγω εχω ανχωθει!

πριν μερικες μερες, ειχαμε πλημμυρες στην Ροδο και ενα απο τα χωρια που υπεστησαν τρομερες ζημιες ηταν τ'Αφαντου, το χωριο μου.

Δεν εχω αναδει κατι τετοιο!

λες και ανοιξαν οι ουρανοι και επεφτε το νερο χειμμαρος!

Το χωριο ειναι υπο διαληση!

Εχουν εξαφανιστει αμαξια(τα πηρε η θαλασσα) στο νεκροταφειο επικρατει ενα μπαχαλο!

Κοκαλα και κασες ανακατεμενα και σκορπισμενα!

Εχουνε πεσει μεγαλα κομματια απο τα βουνα.

Ολλα σχεδον τα αμαξια εχουν βαλει νερα αφου το νερο εφτανε στο υψος οσο ενα αμαξι!

Η κατασταση τραγικη και τα φρεατια ηταν...κλειστα!

Ολλα τα σπιτια πλυμμηρισαν καιτο χωριο πλεον 4 μερες μετα δεν λεει να συνελθει!

Λασπες παντου σε ολλους τους δρομους.

Βλεπεις γυναικες, αντρες να πλενουν τα πραγματα τους και να κρατανε ενα λαστιχο μπας και κανουν τιποτα μιας και ο Δημος πινει καφεδες και κανει τσιγαρα.

Το κακο ειναι πως ηρθε προϊδοποιηση πως απο αυριο μεχρι την παρασκευη ερχεται βροχη του ιδιου μεγεδους!

Η καταστροφη του κοσμου ερχεται!

Δεν ξερω με εχει πιασει πανικος!

Αν βρεχει ετσι θα πνιγουμε!. ενα βιντεο σας βαζω για να δειται τι εννοω!

http://www.aegeanews.gr/default.asp?id= ... _id=382872

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα μονο εμενα ζηταει να παει για υπνο ? :shock:

η αν δεν θελει και του το πω 2-3 φορεσ παει και με περιμενει .

το κανει γιατι βλεπει οτι τον περνει να το κανει .

ξυπνα τον σημερα πιο νωρης το μεσημερι ,ασε τον μονο 2 ωρεσ το πολυ α κοιμηθει και το βραδυ θα

κοιμηθει πιο νωρησ να αναπληρωσει .

ακομα και να μην θελει ,λογο παιχνιδιου , θα ειναι κουρασμενοσ και αργα η γριγορα με λιγη πιεση θα κοιμηθει .

ναι τον μικι και την παρεα του .

ερη μου περαστικα κουκλιτσα μου..ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο...περιμενουμε νεα σας...και εγω σαν φοβιτσιαρα μαλλον θα χα φυγει απο την δουλεια...ελα ολα καλα θα ναι μπορει κατι να φαγε και να τον πειραξε...

χρυσουλι λεω και εγω να παω να παρω αυτο το ναζαλιν...γιατι ενω την ημερα αναπνεω πιο καλα..τα βραδια δυσχεραινεται η αναπνοη μου...αυτο το παθα απο την εγκυμοσυνη και μετα... :(

σισσιω μου συγνωμη που θα το πω αλλα ουτε και εσυ εφερες γουρι στο βαγονετο.... :lol::lol: οποτε αδικα πειραζες το τοξοτακι τοσο πολυ .... 8-}8-}

αναστασια μου ξεχασα καλε να σχολιασω την φωτο σου!!!!!!!!!! τελειαααααααααααααα και πολυ πολυ γλυκια μαζι με την Αννουλα σου...δυο κουκλες!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*

λενακο μου ελπιζω απλα να ναι μια φαση..και ν ατου περασει γρηγορα ..προσπαθησ ενα του εξηγησεις οτι ειναι ωρα για νανι ..ακι ξεκινησε την διαδικασια υπνου ..πιο νωρις..πλυσιμο..γαλα..αγκαλιτσα και μετα νανα...μακαρι να μπορουσα εμπρακτως να δωσω συμβουλη ..αλλα το καθε μωρουλινακι ειναι τοσο μα τοσο ξεχωριστο..

αααααααααααααα γιανα μην ξεχνιομαστε μαιμουδακο μουυυυυυυυυυ ...πτουυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol:

πω πωωωωωωω θουλη τσουρεκι με μερεντα??????????????

χριστε μου ποσο καιρο εχω να φαω κατι τετοιο????????????????

αργυρουλα αν τον αφησω μονο μια ωρα να κοιμηθει πολυ απλα δεν ξυπναει

δεν ξυπναει με τιποτα ομως

μα με τιποτα... στη 1.5 ωρα τον σηκωνω με ταχιλια ζορια κ πολυ γκρινια

ουτε αυτο το μιρ μιρ δε μπορω να ακουβ

κ παλι δεν κοιμαται

Κοριτσακια τι κάνετε;;;;

Εχω να μπω αιωνες.Ελπιζω να ειστε καλα.

ΘΑ προσπαθησω να διαβασω τα νεα σας.

Ρε Ελενη πω πω. :shock::shock::shock: Τι να πω.Ελπιζω να μην επαναληφθει αυτο το κακο.Δηλαδη εκει μένετε ή εκει μεγαλωσες;;;;

σημερα τα ειπα με την παναγιωτα και ειναι πολυ καλα ,δεν μπαινει γιατι δεν την αφηνει ο νικολακης :lol:

α να την δεν προλαβα να γραψω :lol::lol::lol::lol::lol:

καλε με παρακολουθεις ?????

Μαρθα μου, δεν μπορειτε να φανταστητε!

αλλο στα λογια και λλο να το ζεις!

Παναγιωτα μου!!!!!!

Να σου ζησει το μωρακι!!!

Πως παει?

Παναγιωτα μου στ'Αφαντου γεννηθηκα και εκει ζω!

Μακαρι Παναγιτσ μου να μην επαναληυθει αυτο το κακο!

πω πωωωωωωω θουλη τσουρεκι με μερεντα??????????????

χριστε μου ποσο καιρο εχω να φαω κατι τετοιο????????????????

κ παλι δεν κοιμαται

ελα κερναω ρε συυυυ

επισης,,μα να μη ξυπναει?διαβζω καλα?τι τον δινεις πριν το κοιμησεις?

υπνωτικο?εγω αν παω το βραδυ στις 2 τα χαραματα κ τον πω..θοδωρη?παμε να παιξουμε?εχει σηκωθει κ λες κ δε κοιμοταν..ααααααααααανετα :twisted:

αχ βενι κ εγω σε ξεχασα

η δοσολογια του ντεπον ειναι τα μισα κιλα

εγω του δινω πανω απο 38.5

για το λογο που εγραψε το παπακι πιο πριν

τωρα κοιμαται απο τις 2 κ κατι

θα τον ξυπνησω κατα τις 4

αλλα σημερα θα εχουμε κοσμο στο σπιτι δεν παιζει να παει για υπνο

αχ τι θα κανω

δεν το μπορω ρε κοριτσια αυτο

μα για καποιο λογο το αρχισε, δε μου το εκανε ποτε αυτο!!! αλλα γιατι??

πω πω ελενη πολυ φρικη!!!!!!!!!!

δενεχω λογια, εσεις σε τι κατασταση εισαστε? ειχατε πολλες ζημιες??

χαχαχαχαχαχα θουλη σοβαρα?????????

ρε δε μπορει να σηκωσει το κεφαλι του :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ παραπαταει κ αν βρει τοιχο ακουμπαει εκει κ κοιμαται :lol::lol::lol::lol::lol:

κ παλι δεν κοιμαται

άσε τον 90 λεπτά ή 2 ώρες όχι παραπάνω και ξύπνα τον σιγά σιγά....θα συνηθίσει κάποια στιγμή!!!!

βέβαια αν τον ξυπνήσεις στις 18.00 μην περιμένεις να κοιμηθεί στις 21.00!!!!

Ελένη δύσκολα βρε....τόσο νερό? :o

τι κανετε κουκλες?

Ελενη μεγαλη καταστροφη!

υπομονη!

μα κανενας υπευθυνος?

εσεις πως ειστε?

Αφροδιτη να χαιρεσαι τον κουκλ σου!

και να ζητα παντα να πηγαινει για υπνο!

εγω περνω στανταρ αντιβιωση 2-3 φορες το χρονο για τις αμυγδαλες μου ....για να την γλιτωσω θα πρεπει να μπω να τις αφαιρεσω αλλα στα 31 μου δεν μπαινω!

φοβαμαι!

το θεμα ειναι οτι εχω αλλεργιες και τα πραγματ δυσκολευουν...

οσο για το νυχι του ποδιου....θ ηθελα να ειχε εξαφανιστει...με ταλαιπωρει χρονια....γι αυτο μου αρεσει το καλοκαιρι....εχζει τα [εδιλακια του και ειμαι ανετη

η παντηση του χρειρουργου....να φοραω 1 νουμερο μεγαλυτερο παπουτσι....μα ποσο πο μεγαλο?

ηδη φορω 41+ κατι!

Ελένη :shock::shock::shock:

ποτάμια οι δρόμοι....Είχατε ζημιές στο σπίτι σου?

Μαϊμού από παρατηρήσεις όλοι οι άντρες πρώτοι είναι :evil::evil::evil: Να προσπαθούσε αυτός με τις ώρες να τον κοιμήσει και να ξέρει ότι μετά έχει κι ένα σωρό δουλειές να δούμε αν θα φώναζε...

Έχει και εμένα περίπου 2 εβδομάδες που δεν κοιμάται εύκολα. Ενώ για μήνες πριν, κάναμε μπανάκι στις 7 και 8 το πολύ είχε κοιμηθεί -μπορεί να ξύπναγε συνέχεια μετά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :? Εγώ αυτό που κάνω είναι να την κρατάω στο δωμάτιο. Κλείνω πόρτα, κάθομαι στο κρεββάτι και περιμένω. Λυσσάει λίγο, πάει και στην πόρτα και φωνάζει να βγει αλλά δεν την αφήνω. Μετά από λίγο έρχεται στην αγκαλιά μου και κοιμάται.

Φάση είναι πιστεύω και θα περάσει. μπορεί να κατάλαβε τώρα ότι η ζωή σας συνεχίζεται πίσω απ'την πλάτη του όταν αυτός κοιμάται και να μη θέλει να χάνει επεισόδια :lol:

Θούλη τσουρέκι με μερέντα...κόλασηηηηη ... Φάε παιδί μου! Με τις ευλογίες μου :lol:

Έρη, δηλαδή και το σπανακόρυζο μ@Λ@κια είναι που το τρώμε. Και νομίζουμε ότι παίρνουμε και σίδηρο. Μια το ρύζι, μια η φετούλα....μηδέν η απορόφηση. Μην πανικοβάλεσαι για το μικρό. Κι εμένα έκανε εμετό από τα φλέγματα. Εϊχε συνάχι?

Χρύσα το νασαλίν στο λινκ που έβαλες το συστήνουν από 4 ετών για παιδιά. Στο έχει συστήσει γιατρός?

κοριτσια πα να ξαπνωσω ....δεν νιωθω πολυ καλα .

ρε κοριτσια ηρεμηστε με την αποροφιση ....οταν μεγαλωναμε εμεισ δεν τα ειχαν ακουσει καν αυτα οι μητερες μασ και δεν ειχαμε ελειψη σιδιρου !!!!

Καλέ καλά λέει η Αφρο...Τι κάψα είναι αυτή με την απορρόφηση;;;;Έτσι κάνει η μάνα μου και μου τη δίνει στα νεύρα...Αυτό κάνει καλό για εκεί, το άλλο κάνει καλό στο άλλο.... :evil::evil::evil: Βασικά χέστηκα κατά πόσο απορροφάται...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τρώει όλα τα φαγητά που πρέπει και να κάνει σωστή διατροφή...Αν τρώει τα πάντα, δε θα έχει πρόβλημα...Γνώμη μου είναι αυτή... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εγώ πεθαίνω για σπανακόριζο...Το ίδιο και η μικρή...Δεν το τρώμε με τυρί...Αλλά και να το τρώγαμε με τυρί, τι έγινε...;;;Δε θα φάμε ένα φαγητό επειδή ο σίδηρος δεν απορροφάται καλά;;;; :?:?:?

Κι εγώ έχω ακούσει για τις φακές ότι ο σίδηρος απορροφάται μόνο αν τις τρως με ρύζι.... :shock::shock::shock::shock: Έλεος!!!!!!!!!!Και μόνο που σκέφτομαι το συνδυασμό ξερνάω... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Δεν κατηγορώ εσάς που το ψάχνετε, αλλά νομίζω ότι είμαστε λίιιιιιιγο υπερβολικές....Κατά τ'άλλα σας συμπαθώ όλες πολύ.... :x:x:x:x:x:x:x:x Δεν το λέω με κακία...

Θουλάρα όλα καλά να πάνε με τον μπαμπάκα.....Πότε θα χειρουργηθεί;;;; :roll::roll::roll:

Επίσης, γιατί συμφωνείς με το Γιώργο;;;;; :twisted::twisted:

Καλέ δεν το λέω για να μου πείτε αν έχω δίκιο ή άδικο...Αλλωστε αυτό που θέλω εγώ θα γίνει στο τέλος.... :lol::lol::lol::lol::lol: Απλώς το ανέφερα επειδή με τσάντισε το υφάκι του...

Και ναι Σίσσι....Είναι όλοι οι πατεράδες ίδιοι.... :evil::evil::evil::evil: Ο δικός μου έχει ρεπό σήμερα, εγώ ξενύχτισσα από χθες, ξύπνησα με τα χίλια ζόρια, να δώσω γάλα στη μικρή, να τη δω λίγο και να παίξουμε και με πήρε τηλ στις 2 η ώρα (όταν ξύπνησε) να μου βάλει χέρι επειδή δεν έκανα το πρί πλύσεις στη μύτη της Ιωάννας.... :evil::evil::evil::evil: Το διανοείστε;;;;Να μου βάζει χέρι γιατί πρωί πρωί που έτρεχα αμέλησα 1 φορά να της καθαρίσω μυτούλα (που δεν είναι πλέον μπουκωμένη) ενώ αυτός κάθεται και κοιμάται;;;;;; :evil::evil::evil::evil:

Παναγιώτα μου όλα καλά αγάπη;;;;;; :D:D:D:D:D

Νατασούλα φίλα τις ζουζούνες σου..... :D:D:D:D

Συμπεθέρα φάση είναι..Θα περάσει...Υπομονή και προσπάθησε όσο μπορείς να βάλεις πρόγραμμα... :?:?:?

Εγώ πάντως το 9 το βράδυ το θεωρώ υπερβολικό... :roll::roll::roll::roll: Ίσως επειδή είναι και διαφορετικά τα ωράρια μας... :?:?:? Εγώ τη βάζω κατά τις 10.30...Ο Γιώργος σχολάει 9 το βράδυ, μέχρι να έρθει σπίτι, πάει 9.30..Δε γίνεται να μη βλέπει καθόλου τον μπαμπά της... :(:(:( Έρχεται, παίζουν κανα μισάωρο και μετά πάμε και οι 3 μαζί την κάνουμε μπάνιο, τη φτιάχνουμε, της δίνουμε το γάλα, την πάμε μαζί στοπ κρεβατάκι της και κοιμάάαααααααααααται....

Αλλά εσείς έχετε άλλα ωράρια, ξυπνάτε νωρίς το πρωί, οπότε..... :roll::roll::roll::roll:

Μωρή Θου λύσσαξες...Δεν παίρνεις αντιβίωση στην ίωση...Εσύ όταν ο Ντόντος έχει μίξες και βηχαλάκι του δίνεις αντιβίωση;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μόνο αν γυρίσει σε κάτι πιο "βαρύ" (ωτίτιδα, λοίμωξη κλπ) δίνεις αντιβίωση...

Εγώ ούτε στην ίωση παίρνω τίποτα.... :?:?:? Και στην Ιωάννα πλέον αναλόγως με το βήχα μπορεί να δώσω ή όχι σιροπάκι...Όχι όμως αντιβίωση....

Μη μου κρατήσετε κακία που σας είπα παραπάνω υπερβολικές.... :oops::oops::oops::oops::x:x:x:x:x:x:x Αλλά αφού είστε ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αμαν βρε Ελενη..τι κακο ειναι αυτο που σας βρηκε..

καλο κουραγιο στους ανθρωπους..και ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι πιο ηπια τα πραγματα..πραγματικα

Μαγδα ναι ο ΩΡΛ..ειπε βεβεια να βαζω απο τον ορο του παιδιου καλυτερα και οχι το αλατι και να μη χρισημοποιω - τωτε ειμασταν 3 μηνων πανω απο 5 μλ και αν χρειαστει να το κανω 2 φορες ..

ειπε οτι ειναι καλυτερο απο την κοινη αμπουλα και το ρουφιχτιρη γιατι ασκει ηπια πιεση και βγαινουν ολε ςοι μηξες απο'ολη τη ρινικη κοιλοτητα..

εμεις ειχαμε ιστοριες με ωτιτιδες κλπ και τωρα τελευταια καθε δοντι και πηχτες μηξες

εχει το πλεονεκτημα οτι δεν μπαινει τιποτα μεσα στη μυτι και δεν καταπινει υγρα

το δοκιμασα και στον ευατο μου και ομολογω οπτι ναι μεν ηταν λιγο αλλοκοτο..αλλα ηταν πιο καλη η αισθηση απο τη συριγκα και την αμπουλα η το σπρει..

και φυσικα περισυ την ανοιξη που εγω και εγω τις αλλεργιες μου- τις οποιες γυσικα κληρονομισε ο γιος μου- το χρισημοποιυσα και για μενα

παναγιωτα τα φιλια μου!!!!!

Επίσης, ξέχασα να σας πω...Είχαμε το μεσημέρι την κοπή της πίτας εδώ με catering, φαγητά κλπ...Έσκασα στο φαί....Έφαγα και 8 γλυκά μπουκίτσες, μικρά... :@):@):@):@):oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αλλά τα έβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια... :@):@):@):@) Και τόσες μέρες επειδή ήμουν άρρωστη δεν έτρωγα... :roll::roll::roll::roll:

Έχω σκάσει από το κακό μου...Είμαστε σχεδόν 200 άτομα στην εφημερίδα...Έδωσαν και δώρα με κλήρωση...Έσκασα που δεν κέρδισα κανένα.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Κλήρωναν 2 σκούτερ, 2 ταξίδια στη Βιέννη, δυο ταξίδια στη Ρώμη, 2 στην Κρήτη, 2 στη Ρόδο και

2 φωτογραφικές μηχανές.....

Βασικά δε με ένοιαζαν τα υπόλοιπα...

Αλλά μια Ρώμη ή Βιέννη θα ήθελα τρελά να πάω η γκαστρωμένη.... :(:(:(:(:(:(:(:(

Ρε Θούλη λύσσαξες

Σιστιανή μου δεν δίνουμε στην ίωση αντιβίωση!

Παρτο απόφαση!!!

Λοιπόν στη δουλειά οι συνάδελφοι μου είπανε προτεραιότητα έχεις αυτός που είναι ήδη

μέσα σε κόμβο κυκλικό

Ο Γ λέει αυτός που εισέρχεται έχει προτεραιότητα

Μα θα με τρελάνει?? Αφού όταν οδηγεί δεν δίνει προτεραιότητα όταν είναι μέσα :twisted:

Πήρα τις γενικές ούρων κάτι δείχνουν αλλά δεν ξέρουμε ακόμη

αυριο θα δούμε

Πήρα χυμό κρανμπερι

Άυριο έχουμε μετακόμιση στο γραφείο μου!!!

Θα πέσει κουβάλημα...

εσεις που μου το παιζετεανωτερες...

αν ειχε το δικο σας παιδι σιδηρο οριακα στο οριο κ φεριτινη 7 με οριο 9

κ ηταν κιρινο με μαυρο χρωμα κατω απο τα ματακια του

παλι υπερβολικες θα μας χαρακτηριζατε?

γιατι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε..

επισης κ εγω 10-10.30 τον κοιμιζω για τον ιδιο λογο με τη γωγω..

κ ο τολης το νωριτερο που θα γυρισει ειναι 9.30

αλλα οχι να κοιμαται κ 12..

που ειπα εγω οτι θελω νακοιμαται 9?

επισης η καθε οικογενεια εχει τα ωραρια που τη βολευουν κ προσαρμοζονται τα ωραρια του μωρου εκει..

μαγδα αυτο με την πορτα δε μπορω να το κανω γιατι την ανοιγει

κ φυσικα δε μπορω να την κλειδωσω κ να ειναι αυτος μεσα κ να κλαιει

θα δειξει...

τι να πω.. ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας

Το Φιδρούλι τελευταία κοιμάται 12-1 και ξυπνάει 12 το μεσημέρι :shock:

Φάση είναι

Έλα όμως που πάει και πειράζει και την Ιωάννα :lol:

Τι θα κάνετε απόψε??

Εγώ λέω τίποτα..

Θα χαζέψω τηλεόραση

Χρύσα κι εγώ φουλ αλλεργία άνοιξη-καλοκαίρι... Αγκαλιά με χαρτομάντηλα και αντισταμινικά. Το καλοκαίρι που ήμουνα έγκυος και δε μπορούσα να πάρω τα είδα όλα :shock: Δε μπορούσα να κοιμηθώ από το φτάρνισμα και το μπούκωμα.

Μέχρι να φτιάξω και το διάφραγμα ήμουνα για κλάμματα. Μετά κάπως καλύτερα.

Αλλά το φάρμακο είναι ένα!

Μετακομίστε Νορβηγία :shock::mrgreen:

Εδώ δε με πειράζει τίποτα!!! Μόνο Ελλάδα. Οπότε...σας περιμένω :YMHUG:

Γωγώ [-([-([-([-([-( που θα μας πεις και υπερβολικές :-p:-p:-p

Να τα έτρωγε κι εμένα όλα καλή μου και τίποτα δε θα έψαχνα :-*

Ρε συμπεθέρα νευρίασες;;;Πας καλά μωρή;;;;; :shock::shock::shock::shock: Κι εμένα της Ιωάννας τώρα της ανέβηκε ο σίδηρος και η φερριτίνη..Μέχρι τώρα ήταν οριακά....Παρά το βάρος της και ότι τρώει τα πάντα... :?:?:? Αλλά αν είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα και το παιδί έτρωγε το σπανακόριζο με τυρί, θα του έκοβες το τυρί γιατί απορροφάται καλύτερα ο σίδηρος;;;; :shock::shock::shock: Όλα τα παιδάκια έχουν λίγο πολύ θέμα με το σίδηρο....Αλλά το βρίσκω υπερβολικό αυτό "Μην δίνεις τυρί, γιατί δεν απορροφάται"..... :?:?:?:?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...