Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

χουχουλινα τελειο το αβαταρ..νομιζω μας αντιπροσωπευει τελεια!!!

Σε λίγο δε θα μας αντιπροσωπεύει ούτε αυτό!!!! Γιατι θα προστεθεί κι άλλο μωρό!!!!!!!!!!! :lol::lol: Ε ρε γλεντιααααα..... Πήρα τη γιατρό μου για την ηβιαλγία και μου είπε ότι μπορεί να με πονάει έτσι μέχρι την γέννα!!!!! Φωτιά στα μπατζάκια μας :roll::roll: Μου είπε ξεκουραση για κάνα 2 μέρες!!! Και τον χουχου ποιος θα τον ξεσκατίζει καλέεεεε???θα μείνει με το σκατό στον ποπό μου φαίνεται αντε και αυτός ο χέστης 4 φορές τη μέρα αυτή τη δουλειά έχουμε!!! [smilie=fart.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσάκι μου έχω ΠΗΤ μέχρι 20/4.... :?:?:?:?:? 40 εβδομάδες τότε συμπληρώνω...Ε, δεν τα μπέρδεψες πολύ...24/4 είναι το Πάσχα.... :lol::lol::lol::lol: Μήπως επειδή μοπυ είπε ο νέος γιατρός ότι αν δεν έχω γεννήσει μέχρι 20.4 θα με αφήσει παραπάνω;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Η μικρή τι έγινε;;;Πως είναι σήμερα;;;;

Μαράκι εννοείται ότι θα κρατήσουν μέχρι τη γέννα...Εγώ στην Ιωάννα είχα ηβιαλγία από τον 6ο και τώρα απο τον 5ο....Και το μόνο που κάνω είναι υπομονή..... :?:?:?:?:?:?

Καρολ, απορροφάται αλλά παρεμποδισμένα χαχα.

κοιτα, από τον σιδηρο που υπάρχει στις φυτικές τροφές αποροφάται (χωρίς ασβέστιο στην μέση) μονο το 15% από τον ανθρώπινο οργανισμό. Το ακτινίδιο ή πορτοκάλι, η βιατμίνη c τελος πάντων ενισχύει κάπως την κατάσταση και απόρροφάται αντε το 17%..

Αντιθετα ο σιδηρος που προέρχεται από ζωικές τροφές απορροφαται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό 40-60 %.

Πάντως είναι πολλά τα συστατικά που εμποδίζουν την απορροφηση του και όχι μονο τα γαλακτοκομικά..

So…

Ελαχιστοποίηση της απορρόφησης σιδήρου

• Φυτικό οξύ: Το φυτικό οξύ εμπεριέχεται στα όσπρια, τα δημητριακά και το ρύζι και μπορεί

να μειώσει την απορρόφηση σιδήρου φυτικής προέλευσης έως και 50%,

• Πολυφαινόλες: Οι πολυφαινόλες, που εμπεριέχονται στα φρούτα, τα λαχανικά, τον καφέ, το τσάι, το κρασί και τα μπαχαρικά μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την απορρόφηση του σιδήρου φυτικής προέλευσης. Η βιταμίνη C μπορεί να μετριάσει την κατάσταση.

• Σόγια: Η πρωτεΐνη της σόγιας μειώνει την απορρόφηση σιδήρου ανεξάρτητα από το φυτικό οξύ.

• Φυτικές ίνες: Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες μειώνουν την απορρόφηση σιδήρου.

είδες τι συμπεθέρα έχω? :roll::roll::x

Αργυρούλα μην ανησυχείς δεν τη διεκδικώ! :)):)):)):))

Ειδικά τώρα που ξενιτεύεται και ρίχνει μαυρη πέτρα...! :(:(:D:D:D

Σισσακι κοιτα να κάνεις αγοράκι εσυ για δευτερο, κοριτσάκι εγώ για δευτερο και να συμπεθεριάσουμε!

Και το αντιθετο γινεται βεβαίως βεβαίως....

Αργυρούλα μην ανησυχείς δεν τη διεκδικώ! :)):)):)):))

[/quote:92h148bt]

:lol::lol::lol::lol::lol: , πού ξέρω εγώ τι παιχνίδια παίζονται εκεί? είμαι και μακρυά και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ήδη η άλλη μου συμπεθέρα με ρώτησε αν με πειράζει που η Μ-Ι "επιτεθεί" στον Μανωλάκηστο πάρτυ!!!!! :mrgreen:

Καρολ, απορροφάται αλλά παρεμποδισμένα χαχα.

κοιτα, από τον σιδηρο που υπάρχει στις φυτικές τροφές αποροφάται (χωρίς ασβέστιο στην μέση) μονο το 15% από τον ανθρώπινο οργανισμό. Το ακτινίδιο ή πορτοκάλι, η βιατμίνη c τελος πάντων ενισχύει κάπως την κατάσταση και απόρροφάται αντε το 17%..

Αντιθετα ο σιδηρος που προέρχεται από ζωικές τροφές απορροφαται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό 40-60 %.

Πάντως είναι πολλά τα συστατικά που εμποδίζουν την απορροφηση του και όχι μονο τα γαλακτοκομικά..

So…

Ελαχιστοποίηση της απορρόφησης σιδήρου

• Φυτικό οξύ: Το φυτικό οξύ εμπεριέχεται στα όσπρια, τα δημητριακά και το ρύζι και μπορεί

να μειώσει την απορρόφηση σιδήρου φυτικής προέλευσης έως και 50%,

• Πολυφαινόλες: Οι πολυφαινόλες, που εμπεριέχονται στα φρούτα, τα λαχανικά, τον καφέ, το τσάι, το κρασί και τα μπαχαρικά μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την απορρόφηση του σιδήρου φυτικής προέλευσης. Η βιταμίνη C μπορεί να μετριάσει την κατάσταση.

• Σόγια: Η πρωτεΐνη της σόγιας μειώνει την απορρόφηση σιδήρου ανεξάρτητα από το φυτικό οξύ.

• Φυτικές ίνες: Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες μειώνουν την απορρόφηση σιδήρου.

ευχαριστω κοριτσακι μου για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες... :-*:-*:-*:-*:-*

Βίκυυυυυυυυ (Πεμπη) Το θέλω το τηλ του Ντι Τζέι!! Καθώς και καμιά πληροφορία.

Αν επιτρέπεται σε ποιό κέντρο στην Πάρνηθα κάνατε το τραπέζι;;;

Αργυρούλα παίζουμε παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και θα τα μάθεις τελευταία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη Άι ντου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν και σύμφωνα με τον άντρα μου δεν είμαι άξια να κάνω δεύτερο παιδί, επειδή εχθές που παραπονιόταν η μικρή έγω έβλεπα τι βι, αντί να φορέσω μαύρη μαντίλα, να μοιρολογώ και να τρέχω το παιδί στα νοσοκομεία από νωρίς το απόγευμα, μόνη μου σαν την καταφρονεμένη στους πέντε δρόμους!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Αν και σύμφωνα με τον άντρα μου δεν είμαι άξια να κάνω δεύτερο παιδί, επειδή εχθές που παραπονιόταν η μικρή έγω έβλεπα τι βι, αντί να φορέσω μαύρη μαντίλα, να μοιρολογώ και να τρέχω το παιδί στα νοσοκομεία από νωρίς το απόγευμα, μόνη μου σαν την καταφρονεμένη στους πέντε δρόμους!! :shock::shock::shock::shock::shock:

:twisted::twisted::lol::lol::lol: ΜΑ!!!! Ειναι όλοι ίδιοι τελικά???? :lol::lol::lol:

Αχ τώρα που είπα καρμπον... τι ωραία να χαμε καμία καρμπονάρα...!!!

=p~=p~=p~O:-)O:-)O:-)

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

δίαιτα εσύ, άσε τις καρμπονάρες για την Μαρία!!!!! :x

Αργυρούλα παίζουμε παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και θα τα μάθεις τελευταία!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: ΜΑ!!!! Ειναι όλοι ίδιοι τελικά???? :lol: :lol: :lol:

ναι όλοι ανεξαρτήτου εθνικότητας και ηλικίας!!!!! :?

Γεια σας...

Από το πρωί κάθομαι να γρ'αψω και όλο κάτι γίνεται. Τί κάνετε;;;

Εμείς μια χαρά. Κοίμησα τα κορίτσια μου και χαλαρώνω!!!

Αναστασία τί θα κάνετε αύριο τελικά;;;; Πείτε και μένα, αν μπορώ θα έρθω όπου και να πάτε. Εκτός και αν δε με θέλετε!!!χαχαχα αμ δε!!!

Η φωτό θεική!!!

Γωγώ ξενύχτισσα!!! Αυπνίες;;;; Καλέ για μια συρταριέρα μαλώνετε;;;; Πάνε πάρτην και τελείωνε!!! :lol::lol:

Σισσιώ περαστικά στο κοριτσάκι σου. Τόσο χάλια ρε συ;;; Και πόσο δεν τα μπορώ τα νοσοκομεία...

Οι εξετάσεις πότε θα βγουν;;;

Έρη 7 ώρες ε;;; Θα τα λέμε μόνο τα βράδυ δηλαδή!

Καρολ μπράβο στην παπένια. Και στην Ειρήνηα ρέσει πολύ το σπανακόρυζο!!!

Χρύσα πότε πας γιατρό;; Στη δικιά μου θα πας;;;

ααααααααααα Αφροδίτη να τον χαίρεσαι!!!! Χρόνια του πολλά!!!!!!!!!!!Να ναι γερος και ευτυχισμένος!!! Θα κόψετε τούρτα σήμερα ή στο πάρτυ κατευθείαν;;

Η Παναγιώτα μου που είναι;;; καιρό έχει να μπει...

Δημητρούλι κλωτσάει το νινί!!! Γιούπι!!!!

Μαρία πονάει το πιπί;;;; Στις 42 εβδομάδες βλέπω και σενα να γεννάς!!!

Εμπρος στο δρόμο που χάραξα εγώ!!!!

ΜαρίαΙω πονάει πολύ η ουλολοίμωξη. Ούτε να το θυμάμαι δε θέλω... μπρρρρρρρρρ

Αχ ρε παιδιά με πηρε η πεθερά μου :twisted::twisted: και μου ειπε οτι ο μικρός ενω ηταν μια χαρά, εκανε λέει 2 φορές εμετό και εβγαλε φλέματα.... να πανικοβληθώ?

νατασακι γιατρο εγω τωρα στις 25 Φευρουαριου...

αλλα εχω και στις 8 την αλλη τριτη δηλαδη στο παπαγεωργιου ραντευου για να ανοιξω καρτελα για παν ενδεχομενο..θα με παρακολουθουν και εκει...

Αχ παλη πριστικα και δεν εερω γιατι...δεν τροω αλμυρα ρε γμτ

Ερη να μη πανικοβληθεις..εμετο κανουν τα παιδι απου κανουν πολυ μηξα...

να παρεις συσκευη Νασαλιν απο φαρμακειο και να του βαζεις ορο με αυτην...

κανει θαυματα

Ερη ειναι αυτο http://www.nikoma.gr/?page_id=16

να παρεις το παιδικο...

δεν χρειαζετε να βαζι ςτο δικο τους αλατι απαραιτητα...ο κοινος φυσιολογικος ορος αρκει..

θα βαζεις 10 μλ και θα σας εξαφανιζει τις μηξες..σε χρονο ντ ετε...

εγω σωθηκα με αυτο

γεια σας κοριτσια!!

αναστασι ρεσυ ποσο τελειες παιζει να ειναι οι φωτο σου???? κ τι κοριτσι εισαι εσυ μανα μου????

πω πω εισαι πανεμορφη!!!

μαριαιωαννα στην ουρολοιμωξη παιρνεις αντιβιωση.. δυστυχως..

επισης δε θα ηθελα να σε πετυχω στο δρομο!!! :lol::lol:

αφροδιτακι να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!!! αχ πως περναει ετσι ο καιρος....

να εισαι παντα γερος δυνατος κ υγιης!!!! να τον χαιρεστε κ με το καλο να ερθει κ το δευτερο παιδακι σας!!

καλα ρε ερη ποσο ηλιθια μπορει να ειναι η παιδιατρος??? κ ποιο λογο ειχε να σου πει ψεματα, δε μπορω να καταλαβω...

καλε συμπεθερα επιτρεπεται να τσακωνεστε για την αλλαξιερα???? πανε παρτη κ τελειωνε!!

νατασα καλα εισαστε?? πες καμια αλλη ιστορια της ειρηνης!!!!

καρολινακι οχι γαλακτοκομικα μαζι με φαγητα που εχουν σιδηρο..

καταλαβα, παλι δε θα σας δω κ αυριο..........

αχ εμεις χτες περασαμε μια απαισια νυχτα....

ο μικρος για αλλη μια φορα δεν ηθελε να παει να κοιμηθει.... σε καποια φαση κ μετα (αφου ειχε παει 12 η ωρα) αρχισα να τσατιζομαι κ του φωναζα ανασταση δεν ειπαμε να κανεις νανι?? κ αυτος μου ελεγε νανι νανι κουνουσε καταφατικα το κεφαλι κ ετρεχε... αχ κ να του φωναζω κ σε καποια φαση ηταν ο τολης στον καναπε με το λαπτοπ σταυροποδι κ μου λεει τωρα τι καταλαβες που του φωναξες? κ του λεω κ τι θες να κανω? μου λεει αστον καποια στιγμη θα νυσταξει κ θα κοιμηθει

εν τω μεταξυ εγω ηθλενα να κοιμηθει για να καν νυχια να βγαλω φρυδια να κανω μπανιο να πλυνω πιατα να κανω φαι για σημερα... κ του λεω γιατι δεν τον βαζεις εσυ για υπνο?

αφου μου λεει με μενα δεν κοιμαται :lol::lol:

για να μη σας τα πολυλογω κοιμηθηκαμε κ οι 3 μαζι τις 1

αχ κοριτσια το ξερω οτι δεν πρεπει να τον φωναζω αλλα μου σπαει τα νευρα μερικες φορες

τι κανω λαθος??? τι να κανω???

μου λεει αστον καποια στιγμη θα νυσταξει κ θα κοιμηθει

εν τω μεταξυ εγω ηθλενα να κοιμηθει για να καν νυχια να βγαλω φρυδια να κανω μπανιο να πλυνω πιατα να κανω φαι για σημερα...

ακριβώς αυτό, εγώ όταν ξέρω ότι τα παιδιά κοιμούνται, ηρεμώ και συνεχίζουμε οι μεγάλοι το πρόγραμμά μας!!!!! για αυτό τους έχω και ένα πρόγραμμα ύπνου!!! ;)

δλδ δεν συμφωνώ με το "κάποια στιγμή θα νυστάξει και θα κοιμηθεί!!!"

μα ναι!!

δε γινεται να κοιμαται 12 και 1 το βραδυ!!!!!

μετα ξυπναει κατα τις 8 κ λιωνει στον υπνο το μεσημερι...

αχ τι να τον κανω?

καμια προταση?

εν τω μεταξυ παντα κοιμοταν σταθερες ωρες κ ευκολα δεν ειχαμε ποτε προβλημα..

εχει 2-3 βδομαδες που το κανει αυτο κ εντελως αποτομα!

δεν ξερω γιατι το κανει.. αν το καταλαβαινα αυτο θα το ελυνα πιο ευκολα πιστευω

διαβαζω διαβαζω..πφφφφφφφφφφφφ

πολλα ειπατε.αλλα η αργι φταει :P

τι κανετε?

εγω τρωω τον αμπακα..αληθεια..

μαγδα το κρυολογημα ειναι βγαινεις εξω ιδρωνεις τη αρπαζεις ανεβαζεις πυρετο μυξες κτλ κ δε κολλιεται

ενω η ιωση τη κολλας κ περναει με αντιβιωση

ερη καλα δε πηρες τηλ τη μαλακοο?εγω ΣΤΑΝΤΑΡ θα τη επερνα..

επισης εγω ξερω οτι το ρυζι ειναι κλαο στιε φακες..κανει καλη απορροφηση..δε ισχυει?

σισσιω το κοριτσακι σου καλα?τα φιλια μου

αφροδιτακι μου να χαιρεσαι το μαωλακη σου..τα παμε εμεις απο το τηλ

τελικα διαλεξες θεμα για τη τουρτα?

νατασα τι ωρα ξυπνησαν τα κορτσουδια σου?εμενα 7,20 :twisted::twisted::twisted::twisted:

γωγω αν εχεις λεφτα κ χωρο παρε τη αλλαξιερα..αν κ γω συμφωνω με το αντρα σου

ιουλια πηγε σε αντιπρωσ ο αντρας μου κ του ειπε μονο το κρυσταλο 60 ε

κ πηγε σε συνεργειο..ολο κομπλε 30-35

θα μας πει σημερα..ο γ καλα?

χρυσα ξανθαι εσυ?δε σε εχω δει..δε νομιζω να σε παει

καρολ η παπενιακαλα?

αχ οταν ξεφλουδιζεται το δερμα εχω τρελα..αλλα μη το ποειραζεις..μη κοιτας στο καθρεφτη

μαρια τελικα ουρολοιμωξη ρε?

ρε παιδια..αν δηλ μπητε σε ενα κομβο που δε εχετε στοπ κ καποιος ειναι στο κομβο θα τον αφησετε να περασει?αφου ειστε απο τα δεξια κ εχετε προτεραιοτητα

μιτσακι καλυτερα ειστε???????????ακομα φυλο δε θα μαθεις ε?

λενααααααααααααααα

1 κοιμηθηκε???????????πωπω

εγω θα ειχα φρικαρει..εχεις 1000 δικαια

αυριο αναστασια κ λενα κ νατασα κ οποια αλλη θελει το απογευμα δε ξερω αν μπορω..αν δεβγω με ενα φιλικο ζευγαρι ειμαι μεσα

παπακι καλε εγω δε θα γεννησω ουτε στις 50 βδομαδες..απαππααπαπ..

ο μπαμπας μου τελιακ εχει υδροκηλη,,μακαρι να αφαιρεσειτ ο υγρο πριν γεννησω

παναγιωτα οντως που χαθηκες?

αναστασια πως πατε εμ το φαγητο?

πηρα τσουρεκι ..θα παρωκ μενεντα..το βραδυ θα το εξαφανισω..πω πωωω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...