Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λιτσα εχω ακουσει παντως για κοπελες που ειχαν κανονικη ροη περιοδου και ηταν εγκυες.. κ προχωρησε κανονικοτατα η εγκυμοσυνη τους

το καλυτερο ευχομαι!!

κοριτσια σας ρωτησα κ πριν εχω κατι υγρα πηχτα αλλα περιμενω περιοδο 6-7/2

ειναι δυνατον να ειναι ωορηξια???

αν ειναι να τον βαλω κατω! :lol:

Δημοσίευση
giati eixa paei tin deytera 24/1 sti ginaikologo kai eidame kati san sako mikro vevaia(kai mou eipe oti mallon eine egkimosini)kai gi ayto me stelnei gia xoriki!entomataxi mesa sti vdomada ekana test clear blue kai vgike thetiko!!!

ε τοτε βρε κοπελα μου μαλλον εισαι..το αιμα τωρα μπορει να εχει να κανει με οτιδηποτε..ξερω κι εγω..κανε μια χοριακη..αν εβγαλε θετικο το κλιαρ μπλου τι να πω..δεν ξερω..τα καλυτερα ευχομαι..μαιμουδιτσα αυτα δεν ειναι υγρα οωρηξιας..πηχτα λευκα ειναι πριν την περιοδο,πριν την εγκυμοσυνη και αν μυριζουν τιποτα μπορει να ναι και μυκητες..αλλα γενικως ειναι φυσιολογικα υγρα πριν την περιοδο η εγκυμοσυνη..εχω κι εγω τωρα..και περιμενω στις 3

τα υγρα της οωρηξιας ειναι πιο διαφανη και ελαστικα...

Δημοσίευση

ta dio maimoudakia mazi eimaste :lol::lol::lol: !!!ki egw stis 7 perimenw :P ki egw exw tetoia ugra sxedon mera para mera alla paaara poli liga.x8es vradi eixa simera akoma tpt.litsa min angwnesai gia na vgike thetiko to testaki kai na sou to eipe kai o gunaikologos sou trexa gia xoriki :D:D efxomai sintoma na mas anakoinwseis ta efxaritstaaaa :ymparty::ymparty::ymparty: kai na pernoume kai oi ipoloipes seira!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαιμουδιτσα κ εσυ??????????? :lol::lol::lol::lol:

εγω εχω μπολικα.. κ δε θυμαμαι αν τα εχω καθε φορα.. ουτε αν τα ειχα κ τις αλλες δυο φορες που ειχα ξαναμεινει εγκυος..

μπορει να ειναι κ επειδη ειμαι αρρωστη.. ποιος ξερει..

σε λιγο καιρο θα μαθουμε!!

Δημοσίευση

hello girls......

τι μου κανετε;;;;;

λιτσας μην στεναχωριεσια καλη μου..κανε ενα ακομα τεστακι...γιατι μεχρι την δευτερα...πως θα αντεξεις;;;;αληθεια ποτε ειχατε δει κατι σαν σακο;;;;;νωρις δεν ειναι αφου περιμενες περιοδο;;; :roll:

λενακι μου τι κανεις;;;;;αντε ελπιζω σε μερικες μερες να εχεις τα ευχαριστα...παντως και εγω εχω τρελα λευκα υγρα...λετε να ειμαστε ολες εγκυες;;;;; :D:D:D

τα φιλια μου σε ολες......

σορυ για την απουσια μου αλλα ελειπα στους γονεις μου...δουλευα κιολας...χαλιαααααα :(

Δημοσίευση

αααα...δεν ειχα προσεξει οτι ειχαμε και μαιμουδακι και μαιμουδιτσα...αααααα μπερδευτηκα..αλλα αφου περιμενετε παρεα!τελικα ναι μαλλον ειμαστε ολες εγκυες το συμπτωμα αυτου του μηνα ειναι τα υγρα..τον προηγουμενο μονο κλανιτσες ειχαμε κυριως..χαχα

παντως εγω σχεδον παντα πριν αδιαθετησω τα εχω..καπου μια -δυο μερες πριν γινονται πιο νερενια,και μετα ερχεται η παλιοκυρια...αλλα δεν ξερεις ποτε ειναι και συμπτωμα εγκυμοσυνης..και ποναει και στηθος και εχω 37..ολα πολυ λογικα για να ερθει η κυρα σε λιγες μερες..ευχομαι αντι για αυτης να ερθει ο κυρ πελαργος με το μπογαλακι του

Δημοσίευση
Ανοιγω το νουμερο 3....ειμαι μανουλα και θα σας φερω γουρι...... :P τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω.....μιας κ που αρχισα επισημα προσπαθειουλες :lol: κ καλα τωρα :lol:

Ευχομαι στο νουμερο 3 να μεινουμε ολες εγκυουλες κ να κραταμε υγειεστατα μωρακια.....

Σημερα κλεινω 5 χρονια γαμου...εχουμε επετειο....

Χρυσάνθη,

ελπίζω το νούμερο 3 να είναι το τυχερό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα η οικογένειά

σας να μεγαλώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά

Δημοσίευση

μπράβο Χρυσανθούλι...

Πολύ καλή πρωτοβουλία το νέο post...

Είμαι σίγουρη οτι θα είναι ακόμα πιο γουρλίδικο!

Να ζήσετε κιόλας και να εμπλουτίσετε την οικογένειά σας με νέα μέλη !

οκ το έπιασα, αν παρεξηγηθεί η Χρυσάνθη για τα παραπάνω λόγια μου μπορεί να απαντήσει μόνη της, είναι μεγάλη γυναίκα και δεν χρειάζεται βοήθεια ;) αλλά νομίζω πως εδώ μέσα ήμασταν όλες μαζι και περιμέναμε πως και πως τα αποτελέσματα της Μαρικάκι και μετά τις Αναστασίας για να γίνει η αλλαγή.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια....τι κανετε....?εμεις καλα...

μερεντα μου κ αναστασια χιλια συγνωμη.....δεν το ειχα δει....θυμομουν μονο για το μαρικακι...πραγματικα συγνωμη...αλλα αναστασια αν θελεις ανοιξε κ νουμερο 4...μακαρι να εισαι εσυ κ το κλειδωνουμε αυτο.....ευκολο ειναι...φιλακια σε ολες.

Δημοσίευση
Καλησπερα κοριτσακια....τι κανετε....?εμεις καλα...

μερεντα μου κ αναστασια χιλια συγνωμη.....δεν το ειχα δει....θυμομουν μονο για το μαρικακι...πραγματικα συγνωμη...αλλα αναστασια αν θελεις ανοιξε κ νουμερο 4...μακαρι να εισαι εσυ κ το κλειδωνουμε αυτο.....ευκολο ειναι...φιλακια σε ολες.

Χρυσανθη οκ, τωρα που το ανοιξες δεν υπαρχει λογος να το κλεισουμε και να ανοιγουμε αλλο.Απλα οπως ειπα επειδη ειμαι προληπτικη(μπορει να ειναι και χαζομαρα)θα συνεχισουμε μεχρι την τεταρτη που περιμενω αποτελεσματα στο νο2.Η καθεμια γραφει οπου θελει, κατα την κριση της! ;)

merentoula και Σια να ειστε καλα βρε κοριτσια που δεν με ξεχασατε! :x:x

Καλα αποτελεσματα σε ολες μας και γρηγορα με μωρακια!!

Δημοσίευση

Χρυσάνθη μου δεν χρειάζεστε να ανοίξουνε νο4

αλλά θα μείνουμε στο νο2, όποιες θέλουν φυσικά, και μόλις μάθουμε τα αποτελέσματα απο την

σπερματ.. της Αναστασίας επιστρέφουμε στο νο3 όπου και άνοιξες ;;)

φιλάκια !!

Δημοσίευση

Καλό μήνα Χρυσάνθη.Τα κορίτσια από ότι είδα μεταφέρθηκαν σε άλλο ποστ.'Ποίες προσπαθούν πάνω από ένα χρόνο¨'ή κάπως έτσι.Εμείς προσπαθούμε 8 μήνες οπότε δεν ανήκουμε.Τι κάνει ο μικρός σου;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα και απο μένα, με γειά το καινούριο πόστ, μακάρι να είναι και γουρλίδικο!!

Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε ελεύθερα απο τον Ιούνιο περίπου αλλά δεν πετυχαίνουμε πάντα την ωορρηξία, μόνο τους τελευταίους μήνες το προσέχω γιατί άρχισα να αγχώνομαι. Σε ποια κατηγορία με βάζει αυτό?? (μάλλον στην κατηγορία τρελό άγχος και φοβίες)....

Θα το παλέψουμε όμως!

Φιλάκια σε όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...