Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΝΗΞΙΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΡΕΣΚΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ 12.1.2011

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΩ ΟΤΑΝ ΠΝΗΓΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ Η ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ!!!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΙ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ!!!

ΠΩς ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσάκι να σου ζήσει!!!

Και εμενα πνιγεται την ώρα που θηλάζει.

Σταματαω το θηλασμό και τον σηκώνω λιγάκι , χαιδευοντας την πλατούλα.

Μη φοβασαι,μεγαλώνοντας δε θα το παθαινει...

Οταν ρωτησα τον παιδιατρο,γιατι ανησυχουσα που εβγαζε το γαλατακι μου,μου απαντησε να μην ανησυχω και να συνεχισω κανονικα.

Αυτα τα λιγα ξερω,με τον καιρο θα σου φυγουν ολες οι φοβιες,ειναι φυσιολογικες!

Ρεββεκακι μου καλο μην ανησυχεις γιαυτο! Ολα τα μωρακια το κανουνε..και εμενα ετσι κανει ειδικα στην αρχη του θηλασμου που τρεχει πιο πολυ το γαλα. Θα την σηκωνεις πανω και θα την χτυπας απαλα την πλατουλα.Δεν πνιγοντε ετσι ευκολα τα μικρουλια μην ανησυχεις! Σιγα σιγα θα μαθει να πινει πιο καλα και να μετριαζει καλυτερα ποσο θα καταπινει! Να μου φιλισεις την μικρη Λυδια!

evipapa σ ευχαριστω πολυ ελπιζω να το ξεπερασω!

λενακη μου καλο ετσι κανω πλατουλα και το γυρναω αλλα φοβαμαι τοσο πολυ μην παθει κανα κακο,μην δεν κανω κατι καλα.η λυδια σε φιλα επισης,και στις αγαπες σου πολλα φιλακια

Αυτο σημαινει επειδη μαλλων εχεις πολυ εντονο let down..δηλαδη μεγαλη ροη γαλακτος..

πρεπει να βρεις μια σταση θηλασμου που να σας βολευει και τους δυο..ψαξε στο νετ θα εχει σηγουρα καποιες καταλληλες..η επικοινωνησε με πμ με τη Λαλα που ειχε παρομοιο προβλημα να σου πει πωςτο ελυσε.

Φιλακια πολλα και να σου ζησει..

δεν ειναι τιποτα παντως..θα φτιαξει με τον καιρο που θα μαθει να πινει πιο σωστα

ρεβεκα να σου ζησει...

για δοκιμασε το ξαπλωτο θηλασμο...αυτο μειωνει το ροη,,.νομιζω θα σε βολεψει..κ θα κοιμασαι κ θα θηλαζεις ;)

Rebbeka μην ανησυχεις καλη μου!Ειναι απολυτως φυσιολογικο!

Κανε αυτα που σου γραψαν τα κοριτσια κ πανω

απ'ολα ψυχραιμια!

Αν εξοικειωθείς λιγακι ακομα με το θηλασμο θα σου προτεινα να δοκιμασεις

να ξαπλωσεις ανασκελα(επικλινης θεση) κ να την εχεις μπρουμυτοπλαγια πανω σου(καταλαβες πως εννοω?)..

Ετσι η ροη σου θα ειναι πιο ομαλη!

Καλη συνεχεια!

μην ανησυχεις! κανε αυτα που σου λενε τα κοριτσια!

ειναι αρχη ακομα κ οσο περνανε οι μερες θα συνηθισει κ η μικρη και θα πινει καλυτερα!

μη φοβασαι!

να σου ζησει!

εχτες την νυχτα την ταισα μονο μητρικο γαλα δεν εδωσα συμπληρωμα αλλα το πρωι ζητουσε και της εδωσα,μετα απο μιση ωρα εκανε εμετο 2 φορες,τα ειδα ολα,απο εκεινη την ωρα φοβαμαι να την ταισω,την ταισα βεβαια αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εκανε εμετο,πηρα τον γιατρο και μου πε νορμαλ.η πεθερα λεει κρυωμα η μαμα λεει βαρυστομαχιασε και γω δεν ξερω τι να κανω :!::!:

ρεβεκα γτ δινεις συμπληρωμα????????

ο γιατρος μου το χε πει οταν δεν χορταινει απο το στηθος μου να της δινω,κακως πρατω????δεν θελω να της ξαναδωσω

τον εμετο τον κανει μετα το συμπληρωμα? μπορει να της πεφτει βαρυ

να ξερεις οτι το μητρικο ειναι πολυ πιο ευπεπτο απο τη σκονη

Πως ξερεις οτι δεν χωρτασε..

μηπως παρατρωει και βγαζει γουλιες;;;

Μηπως το ενοχλει το γαλα σκονη και του κανει ΓΟΠ..

συνηθως ποτε κανει γουλιες μετα τη φορμουλα..

πως ταιζεις..θηλαζεις και μετα δινεις σημπληρωμα..η δινεις σημπληρωμα μετα απο καποιο διαστημα...

Δοκιμασε ενα διαστημα μονο με αποκλειστηκο θηλασμο να δεις ποσες πανες βρεχει και εαν παιρνει βαρος ικανοποιητικα..μονο αυτοι οι δεικτες μπορουν να σου πουν αν το μωρο σου τρεφετε καλα..

πρεπει να ειναι 6-7 βρεγμενες πανες το 24ωρο με τσισακια και γυρω στις 3 με κακα..

Για να καταλαβεις τι λεμε βρεγμενη πανα, βαλε σε μια πανα ενα μεγαλο φλιτζανι- του διπλου Ελληνικου- νερο..αυτο ειναι μια καλα βρεγμενεη πανα για νεογεννητο.

Οταν το μωρο θηλαζει αποκλειστηκα πειναει πιο συχνα γιατι το μητρικο γαλα ειναι πιο ευπεπτο και χωνευετε πιο ευκολα και γρηγορα, αντιθετα η σκονη ειναι πιο "χωρταστικη" και σε μερικα μωρακια πεφτει λιγο βαρια

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!

αν την θηλασω και δεν κοιμηθει και ειναι ανησυχη μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχει χορτασει,επισης την βλεπω που πιπιλαει στον αερα!!!

για την ωρα εχουμε κανει 3 φορες κακακια και 2 τσισακια απο χτες το βραδυ που πινουμε μονο μητρικο,μια φορα εδωσα το πρωι ξενο και το εβγαλε.

μαλλον την ενοχλει το ξενο

ποση ωρα τη θηλαζεις?

να ξερεις οτι ο θηλασμος δεν εχει ωραριο, πρεπει να ειναι ελευθερος κ απεριοριστος!

οταν δινεις ξενο γαλα υπονομευεις τη δικη σου παραγωγη

τωρα που ειναι ακομα νωρις να το αποφευγεις μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια σου

κανε αυτο που λεει η σεσιλια, μη τη δινεις ξενο για λιγες μερες, θα δεις οτι τρεφεται καλα

Maimoudakiαυτο θα κανω μονο μητρικο,στην αρχη ειχα πολυ λιγο δεν ξερω λογω καισαρικης ισως.

τωρα θηλαζω οποτε θελει μπορει και καθε 1 ωρα!!!!ετσι ομως πως θα στρωσει το ωραριο της??τα βραδυα αμα τρωμε καθε μια μιαμιση ωρα???και την θηλαζω κανα μισαωρο στο καθε στηθος,αν θελει την αφηνω και παραπανω

Τα μωρα που θηλαζουν αποκλεστηκα αρχιζουν και στρωνουν ενα καποιο ωραριο μετα απο 40 ημερες με δυο μηνες..μεχρι τωτε μπορει και να θηλαζουν 20 ωρες το 24ωρο...

τι να κανουμε ετσι ειναι τα μωρακια..

δοκιμασε αντι να δινει φορμουλα να δινεις στηθος..αμα τρωει αστο εκει..αν απλα πιπιλαει μαλλων θελει αγκαλιτσα και χαδακια της μανουλας...

εαν θα στραφεις τελικα στη φορμουλα θα πρεπει να το συζητησεις με τον γιατρο σου για να αλλαξετε μαρκα γιατι αυτη δεν ταιριαζαι στο δικο σου παιδι..

Εγω πιστευω αξιζει τον κοπο να θηλασεις..ειναι δυσκολο στην αρχη- ολες μα ςτα περασαμε αυτα- αλλα μετα τα πραγματα γινονται πολυ πιο ευκολα..και πιο ευχαριστα

ρεββεκακι εγω δεν γεννησα ακομη,αλλα ξερω απο την κουνιαδα μου που θηλαζει αποκλειστικα εδω κ δυομιση μηνες οτι στρωνει το μωρο καποια στιγμη με τις ωρες του επισης το μωρακι της μερικες φορες δεν πειναει απλα του αρεσει να εχειτην θηλη στο στοματακι του βλεπεις πιπιλα δεν παιρνει θελει μονο θηλη να παιζει :lol::lol::lol: ευχομε να σου πανε ολα καλα!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΡΕΣΚΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ 12.1.2011

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΩ ΟΤΑΝ ΠΝΗΓΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ Η ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ!!!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΙ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ!!!

ΠΩς ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ???

Na σου ζησει το μωράκι σου !!!

Μην φοβασαι δεν προκειτε να πνιγει απο το γαλα . Υπάρχει ειδικος μηχανισμος που προστατευει το παιδι -γιαυτο βηχει - και δεν πνιγετε με το γάλα . Αυτο που μπορεις να κανεις για να βοηθήσεις το μωρο σου ειναι να το θηλαζεις κρατοντας το λιγο πιο ψηλά απο το συνηθισμένο και εσυ να ξαπλωνεις πισω την πλατη σου εκει που καθεσαι . Προσπαθησε επισης να εχει ημικληνης θεση και να μην ειναι εντελως ξαπλωμένο . Ο ξαπλωτος θηλασμος επισης βοηθάει , ειδικά για την νυχτα , ειναι και ξεκουραστος .

Οι πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι ειναι δυσκολες και πολυ αγχωτικες . Μην φοβασαι , εχε πιστη στον εαυτο σου , στο ενστικτο σου και στο μωρο σου . Καμια μας δεν ειχε πειρα πριν αλλα τα καταφέραμε οπως θα τα καταφέρεις και συ . Μη σου πω οτι τωρα που θα φυγει η μαμα σου θα γινουν ευκολα τα πράγματα και θα βρειτε τους ρυθμους σας ;)

Ρεββεκα ηθελα να σου πω μονο οτι τα πας μια χαρα!!!!!

Να μην το ξεχνας ουτε στιγμη αυτο!!!Μπραβο σου μανουλα!

Και..Ακολουθα το ενστικτο σου!Η φυση εχει προνοησει για τα μωρα μας...

Εχεις οτι ακριβως χρειαζεται η κορουλα σου!

ρεββεκα εγω ειμαι απο αυτες που εφτυσα αιμα για να θηλασω..

αλλα απο ενστικτο σχεδον τα καταφερα

εδωσα 3-4 φορες λιγο συμπληρωμα οοοοοοοοοοταν δε εβλεπα μπροστα μου απο κουραση κ τα νευρα μου ηταν κροσια

το μωρο ειναι μικρο..δινε μοοονο στηθος κ ολα θα πανε καλα..

ενα θα σε πω..εφτασα ξημερωμα να θηλαζω απο της 2 μεχρι της 5

ναι τρεις ωρες..φρικηηηηηηηηηηηηηηη

κ το 24 ωρο εφτασα να θηλασω κ 18 ωρες..

τα πας μια χαρα.

να σου ζησει ρεββεκα..

ηθελα να σου πω για το συμπληρωμα επειδη το εζησα.....

εκτος του οτι υπονομευεις την δικια σου παραγωγη που ειπανε και οι κοπελες βαρυστομαχιαζεις και το μωρο..κια εμενα την ιδια βλακεια μου ειχε πει ο πρωτος παιδιατρος και εδινα οταν γκρινιαζε και μετα εκανε κατι ρουκετες..και η δευτερη μου ειπε πως οποτε γκρινιαζει δεν σημαινει πως πειναει εχει 1000+2 λογους να το κανει εκτος της πεινας και πως επειδη ειναι λαιμαργα και η ροη ευκολη του μπιμπερο θα το πιουνε πεινανε δεν πεινανε.. την ιδια χαζομαρα λενε ολοι και μετα ξαφνινα στο 2μηνο ελλατωνεται το γαλα και λες δεν ειχα γαλα..αχχχχχχχχχχχχχ

αντε τελεια τα πας μην σκας και μην αγχωνεσαι..εσυ και το νινι οσυ θα ειστε τελεια μονες σας!! ;)

αχ βρε κοριτσια μου δινετε δυναμη!!!!ο θηλασμος δεν ειναι ευκολο πραγμα,εχω θηλασει και γω 3ωρα!!!!

θελω να τα καταφερω!!!!

ελπιζω τωρα που θα μαι μονη να τα καταφερω!!!!

σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!

αν δε δινεις συμπληρωμα στανταρ θα τα καταφερεις..ολες τα ιδια περασαμε..

μη σκας..ολα θα στρωσουν

ασε τα μπιμπερο..κανε ξαπλωτους θηλασμους να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα

μη ακους κανεναν ;)

μην αγχωνεσαι ρεβεκκα! ολα θα πανε πολυ καλα!!

κανεις παρα πολυ καλη δουλεια, το καλυτερο για σενα κ το μωρακι σου!!

τους μαραθωνιους θηλασμους ολες τους περασαμε ;)

κ τωρα τους σκεφτομαι με τοοοοση νοσταλγια...

συνεχισε εστι!!! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...